עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AltF4,

שלום ברשותי 2 מחשבים מערכת הפעלה WIN10 והתקן BLUETOOTH, רצים על אותה רשת WIFI המחשב הראשון מחובר בסלון למערכת, אני מעוניין להזרים סאונד(אינטרנט\סרטים\משחקים) דרך BT מהמחשב השני,הנייד למחשב הראשון שמחובר למערכת. האם זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Liad91,

אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SpazaM,

שלום, יש לי בסלון את הראוטר מהסוג הזה - Netgear VEGN2610. בנוסף לזה יש לי תשתית+ספק ברוחב של 100Mb. בזמן האחרון אני ממש מרגיש שהראוטר הזה לא מצליח לספק את ה-100Mb כמו שצריך ו"קורס" תחת העומס. הוא נמצא באמצע הסלון, ומחוברים אליו כ-6-8 מכשירים (2 מחשבים וכל השאר פלאפונים - לא כולם אקטיביים 24/7). אין ספק שכצרכן עבר של חיבור פיזי (עם כבל) העולם הוא אחר, אך לפי כל מיני פוסטים של Chief זה נראה שיש פיתרון - ראוטרים איכותיים יותר (בהכרח יקרים). בסופו של דבר השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל ביצועים טובים יותר ? ניתן להחליף את הראוטר של בזק בראוטר אחר ויהיה סבבה ? חובה vdsl ? האם יש דרישות נוספות ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by Cheif,

חברת D-LINK ניצלה את תערוכת CES 2016 על מנת להכריז על קו נתבים חדשים המכונה EXO ועל קיט משולב של נתב ו-Range Extender. כל הפרטים על המוצרים החדשים הללו בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6135

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by ariel007,

שלום, יש לי כרגע אינטרנט של הוט במהירות 30 מגה ואני מחובר עם מודם ישן של תומסון 425 וראוטר TP-LINK TL-WR740N. השאלה שלי אם כדאי לי לעבור להוטבוקס, והוא יחליף לי גם את המודם וגם את הראוטר? והאם בהוטבוקס קיימת אפשרות לפתוח פורטים ע"י UPnP? תודה לעונים

7. אני קורא את זה: https://hwzone.co.il/%D7%A0%D7%AA%D7%91-ac1900-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/ ומצוין שם שהנתב תומך ב-IPv6, מה זה בעצם אומר ? שאני יכול להמיר את כל התעבורה ל-IPv6 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

יש לי 2 מחשבים מחוברים בינהם דרך WIFI. איך אני יכול לגשת ממחשב א' למחשב ב' וההפך?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DavidT,

אהלן חבר'ה, לא יכלתי למצוא מקום יותר מקצועי להתייעץ בו.. בכל מקרה רציתי להתייעץ בנוגע להרחבת טווח קליטה של WIFI, יש לי ראוטר בצד אחד של הבית, של בזק VDSL, שממנו יש לי שתי כבלים ארוכים לכמה חלקים בבית.. אני עובר לגור בדירה מחוץ לבית, שנמצאת בצד השני של הבית, ומעל הדירה נמצא חדר שבו כבר קיים כבל רשת שמגיע ישירות מהראוטר.. השאלה היא מה הדרך הכי טובה להגיע עם WIFI לשם, איזה אביזרים של הגדלת טווח קיימים, מה ההשפעה שלהם, ועד כמה הם כדאיים ? חשמל יש לי בסמוך לכבל רשת ככה שזה לא בעיה.. אני שקלתי לקנות את הראוטר החדש הזה של XIAMOI כי זה מה שהיה נראה זול וטוב, אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר רציני ומעמיק בנושא (קישורים לאייבי או חנויות ישראליות יתקבלו …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by kobi_sion,

יש לי מחשב נייח שמחובר לרשת של בזק אני לא מכבה את המחשב בימים האחרונים כשאני יושב מול המחשב אני רואה שהמחשב מנותק מהרשת (ריבוע צהוב למטה) אני מנתק את הכבל רשת ומחבר אותו והתקלה נעלמת ואחרי כמה שעות חוזרת. הבעיה הופיעה אחרי שמיקוספט אמרה שהעותק לא חוקי - תוקן בינתיים הנתב עובד רגיל - מכשרים שמחוברים אלחוטית עובדים הבעיה רק במחשב מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by shani_yakov,

יש לי 3 ראוטרים בבית ראוטר ראשי שמחובר לראוטר משני. הראוטר המשני מחובר ביציאה ראשונה לראוטר נוסף וביציאה שניה למדפסת. עכשיו לשאלה: אני מנסה לגשת למדפסת מהרשת של הראוטר האחרון, מבלי להגדיר את הראוטר המשני כנק' גישה או משהו בסגנון, כי זה יצר לי בעיות התנתקות וירידה במהירות. יש כזאת אפשרות? יש לציין שאם אני מתחבר לרשת הוואי פיי של הראוטר המשני אני כן מזהה את המדפסת.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Tokadon,

ראיתי המלצות על הנ"ל בכמה מקומות, אבל ממה שהבנתי משתמשים בו בדרך כלל כמודם ומחברים לראוטר אחר. יש סיבה לכך? הוא מספיק טוב לשמש גם כראוטר?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. Started by yotam.m,

שלום לכולם התחדשתי בנתב הנ"ל ולמרות שהידע שלי ברשתות לא מועט הסתבכתי עם פתיחת פורטים נוספו המון הגדרות שאיני מכיר לתוך קטגוריית ה virtual server כמו public port ו private port כנ"ל לגבי private ip ו remote ip. הפורט מיועד לשרת ביתי של ונטרילו שיושב על אחד המחשבים הנייחים שמחובר בצורה קווית (הפורט הוא 3784) אין לי מושג מהי האפשרות Nat loopback. אצרף תמונה שאולי תעזור להבין מה אני עושה לא בסדר. המערכת לא נותנת להעלות שום קובץ ולכן: http://jpg.co.il/view/567eb9ae976cf.jpg/ נ.ב שכחתי להגיד שאני מאחורי HOTBOX שהפך למודם בלבד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Zeev86,

מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by evy,

אהלן, בעיקבות ניתוקים שאני חווה באינטרנט הבייתי ולאחר מספר התקשרויות עם חברת הוט הוחלט שאחליף את הראוטר-מודם הקיים הוטבוקס 1 באחד אחר. הטכנאי המליץ לי להתקשר לשרות לקוחות ולדרוש הוטבוקס 2. התקשרתי אליהם והם אפשרו לי להחליף להוטבוקס 2 תמורת הישן שקיים אצלי בנקודת שירות הקרובה. השאלה שלי היא האם השדרוג הזה באמת שווה משהו? מה ההבדלים בין שני הדגמים של ההוטבוקסים? ידוע לי שקליטת הוויפי בהוטבוקס הישן דיי גרועה, האם זה ישתפר? אשמח למענה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. רשימת הנתבים, הכוללים מודם VDSL מובנה, עודכנה והיא כוללת עתה שני דגמים הניתנים לרכישה בחנויות בזק סטור. הדגמים, DSL-225-B1 של חברת D-LINK ו-403NB של V-TECH, זהים הן בתכונותיהם והן במחירם. 4 יציאות ה-LAN שלהם תומכות במהירות של 100M והם כוללים כניסת USB 2.0 אחת. מבחינה אלחוטית אלה נתבי N300 עם שתי אנטנות פנימיות ובנוסף הם תומכים גם ב-VECTORING. עלותם בבזק סטור היא כ-480 שקלים. http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm הנתב של D-LINK בלינק הזה - http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/dsl_255_b1.html הנתב של V-TECH בלינק הזה - http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/…

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. במסגרת CES 2016 מציגה Netgear נתב אוניברסלי חדש, שני מאריכי טווח (Range Extenders), שני סטים של מתאמי HomePlug ונתב כבלים. כל הפרטים על מוצרים אלה בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6094

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזה חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, על שורה של מוצרים חדשים. בין המוצרים הללו ניתן למצוא שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם מובנה, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. את כל הפרטים לגבי מוצרים אלה ניתן למצוא בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=6071

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by bati6,

• 3 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים