רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מכיוון שאני צריך אינטרנט ללא חייגן, נטשתי את טריפל C חזרה לבזק בינלאומי. כאשר אני בודק מהירות באתר של טריפל C הוא מראה לי מהירויות נמוכות (4M) ובאתר של בזק הוא מראה את המהירות הרצויה (12M). מה גורם להבדלים האלה? - מי מהם אמין? - האם יכול להיות שבזק מסלפים כאשר מזהים שהחיבור דרכם? מקווה שלא היה טעות לחזור לבזק...(לא אוהב בכלל את ההתחייבות, למרות שנתנו מחיר מאד אטרקטיבי)
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש לי משרד ובו 2 מחשבים. את 2 המחשבים אני רוצה לחבר באופן מרוחק למחשב הבייתי שלי כדי שאמשיך לעבוד עליו מהבית. איזה שיטות יעילות יכולות להוות לי פתרון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לפטופ, והביאו לי ראוטר מחו"ל, אני לא יודע איך להתקין אותו...אני רוצה להתקין אותו על המחשב הביתי ושווארליס יקלוט עזרה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 0.5 מ012. ככה נגיד עכשיו אני מוריד דברים אחרי שעה שעה וחצי והוא פתאום מפסיק להוריד הוא לא מתנתק מהאינטרנט אבל זה כאילו שהוא לא מחובר זה מעצבן כי אני צריך לעשות RESET כל הזמן אולי אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה לבית גדול (שלוש קומות וחצר). כרגע יש לי ראוטר של Linksys WRT54GL שמחובר למודם רשת של בזק וזה לא מספיק. על אילו אפשרויות אתם ממליצים (בתקציב סביר) בשביל ליצור רשת אלחוטית עם קליטה טובה בכל הבית והחצר?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הראוטר מסוג DLINK N600 6850U. המחשב הנייד מדגם ACER ASPIRE 4820 התחבר עד כה לכל הרשתות האלחוטיות ובכל מקום, ללא בעיות. שלשום הותקן אצלי ע"י טכנאי בזק הנתב הנ"ל (בית חדש). אני כן מצליח להתחבר לנתב ולגלוש עם הסלולרי ב-WIFI, אך לא דרך הלפטופ. הלפטופ מחובר לרשת, העצמה מלאה, אך מופיע מצב "מוגבל". דרך הלפטופ לא מצליח להיכנס לראוטר דרך 10.0.0.138. כן מצליח דרך הסלולרי. האם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 10.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט (מעבד פנטיום 4) ויש עליו כרטיס רשת מובנה... לכרטיס רשת מחובר האידיאסאל שלי... יום אחד פשוט הכל הפסיק לפעול! ההגדרות תקינות, ינסיתי להתקין את הדריברים מהדיסק של הלוח אם אבל כלום לא עוזרר! עזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם א…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות SWITCH לרשת ביתית עם 2 מחשבים לשיתוף של אינטרנט מהיר + העברת קבצים , ובעתיד אולי גם משחקים ברשת. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. כמו כן ראיתי SWITCH של EDIMAX או ST LAB שהמחירים שלהם נעים בסביבות ה 200 ש"ח לעומת 3COM שהמחירים שלהם נעים בסביבות 450 ש"ח האם כדי להשקיע או שזה לא משנה ? מה המלצתכם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון בירורים לבד ומחקרים ו 3 פירמוטים עד שעליתי על הבעיה רציתי לשתף אותכם במשו שמאט לכול משתמשי הויינדוס את הדפדפן איטרנט כולל מהירות גלישה במחשב באופן מוחלט ! אז נתחיל ... שם הקובץ שהתקנתם במחשב או שווינדוס 10 עצמו התקין לכם בלי שתשימו לב בעדכונים אוטומטיים נקרא : Adobe Flash Playe - או - adobe flash player security - או - adobe flash player system טוב אחרי המון בדיקות אם ההתקנה של אחד מהם והסרה מהלוח בקרה כולל בעדכוני מערכת של הווינדוס הסרתי והתקנתי תתפלאו , שזה מותקן אני מקבל בכול הדפדפנים שלי אם זה אקספלורר + פיירפוקס + גוגל כרום , מקבל בשלושתם שזה מותקן 70 עד 90 מגה !! עכשיו אני בהוט תשתית 200 מגה ספק 200 הוט נט . מוזר שאני מקבל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-