רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
כאן הייתה חפירה שלא רציתם לקרוא. רק הייתי צריך לעשות Port Forwarding.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם מישהו כבר התחבר לסיבים של בזק? אשמח לדעת מה דעתכם על המוצר, על השירות, האם מקבלים כתובת איי פי חוקית או כתובת NAT? לגבי המחיר - אני מבין שהם יקרים יותר מהמתחרים שלהם ובגלל זה חשוב לי לדעת אם הם מספקים מוצר יותר טוב
-
- 81 תגובות
- 12.5k צפיות
- 4 followers
-
-
טוב יש לי בעיות קפיצות פינגים פתאומיות, שללתי הרבה אפשרויות ורציתי לשאול משהו. יש לי רשת אלחוטית, שללתי הרבה אפשרויות לבעיות ואני חושד שהבעיה כזאת: יכול להיות שדרך איזה מרגל או סוס או משהו שנכנס לאחד מהמחשבים בשרת אלחוטית גם אם המחשב שדרכו נכנס המרגל כבוי המרגל נמצא בתוך הרשת האלחוטית וזה משפיע על כולם? רשת אלחוטית של לינקסיס. רציתי לשאול האם זה הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, כבר חודש שיש לי ניתוקים אינספור ביום מהאינטרנט. אני מדבר על מחשב נייח, שמחובר למודם, ויש לנו גם ראוטר אבל זה לא קשור. אז ככה - מה שקורה בניתוקים זה שפתאום הדפדפן לא זז, לא פותח אתרים ולא כלום, האינטרנט מתנתק ממש כמו שזה נשמע. הקטע המוזר פה שאין שום סימן לכך בנוריות של המודם או הראוטר. הן עובדות כרגיל וגם "הוט" בעצמם כשהתקשרתי אליהם (התשתית שלי שלהם) אמרו שהם לא מזהים שום ניתוק. אז מה לעזאזל קורה כאן?? למה עשרות פעמים ביום אני מוצא את עצמי בלי אינטרנט? ספקית יכולה להיות סיבה לכך? או שאין קשר לספקית (שהיא 012 אגב). הזמנו טכנאי של הוט שהחליף מגבר, החליף מודם (למרות שלא צריך), החליף כבל רשת, טיפל בכל מני עניינים אלקטרוניים כמו בידוד הכבל של האינטרנט מהארון חשמל …
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, היום אני נמצא בתשתית של הוט ל12 מגה - עליה אני משלם 100 ש"ח, אבל הבנתי שהם הורידו מחירים לכן אני צריך עוד לברר. בנוסף אני נמצא בספק של בזק בינלאומי ל12 מגה עליה אני משלם 60 ש"ח, ואני משלם עוד 40 ש"ח נוספים על IP קבוע עד כמה שידוע לי, אין לי פורטים סגורים(הבנתי שאנשים מתלוננים על זה בספקים אחרים וטוענים שזה מאט) אני נמצא בהוט בטלפון ובאינטרנט בלבד, אז אני מסתכל באתר שלהם על הטבלה של המחירים לתשתית אינטרנט בלבד המחירים של 20 מגה ו30 מגה כפי שהם מוצגים שם מקובלים עליי(אני לקוח וותיק, האם המחירים תקפים עליי?) התקשרתי לבזק בינלאומי, ועל חבילה של 20 מגה הם לוקחים 69 ש"ח(109 עם הIP) ועל חבילה של 30 מגה הם לוקחים 109 ש"ח(149 עם הIP) עכשיו, בתשתית ההפרש הוא לא גבוה כמו בספק …
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקנתי גרסאות חדשות של skype ו bittorrent ועכשיו כל הזמן ה firewall שואל אותי אם לתת גישה לרשת או לא אני עושה permit אבל הוא עדיין מבקש כל פעם כתובת IP אחרת
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
בעיה מוזרה ביותר: כ.רשת מחובר לנתב של 10/100, אך מישום מה הוא עובד על 10M בלבד. לא עובר בשום מצב ל- 100M למרות שכל החומרה תומכת. התקנתי דריברים חדשים, ביטלתי ואפשרתי מחדש את הכרטיס, בחרתי ברשת 1G בהגדרות ההתקן..כלום לא עוזר. עזרתכם?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת ל-HTPC כאשר המרחק בין הראוטר למיקום הHTPC הוא כ-20 מטר קיו ישיר כאשר יש בדרך 2 קירות. חשבתי על הכרטיס של edimax 7128g הוא יעשה את העבודה? עוד דבר יש ברשותי ראוטר של siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק האם במידה ותהיה בעיות קליטה אפשר לקבל מהם ראוטר טוב יותר(משהו יודע על דגם אפשרי)? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-