רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה אני מעוניין להתחבר אלחוטית לרשת דרך המחשב הנייח אשמח להמלצות לגביי כרטיס רשת אני קונה מחשב גיימינג תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר LINKSYS שהוא אחלה אבל בחיסרון שאין לו שרת הדפסה איך נחשב למי שמכיר ראוטרים הראוטר של DLINK שכולל שרת הדפסה מובנה יחסית לLINKSYS ואם יותר מומלץ לקנות שרת הדפסה בניפרד ?? האם יש לשרת הדפסה גם הגדרות כגון IP וכו' הרשת כוללת 4 מחשבים אחד מהם הוא לפטופ עם 6 שקעים בחדר שלי: שקע 1: תחנת משחקים מבוססת AMD 1800 שקע 2: תחנת DIVX + צורב מבוססת סלרון 633 שקע 3: שקע לתיקוני מחשבי חברים וכו' שקע 4: חיבור ללפטופ ליד המיטה מבוסס AMD K6-2-475 שקע 5: בחדר של אחי תחנת משחקים מבוססת P3 733 שקע 6: בסלון ללפטופ שקעים 1,2,5 מקבלים תיקשורת של 100 (שימוש בסוויץ המובנה של הראוטר) שקעים 3,4,6 מקבלים תיקשורת של 10 שימוש בHUB שימש אותי עד היום מדפסת: HP959 האם ניתן לחבר לחיבור …
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בעיה מוזרה ביותר: כ.רשת מחובר לנתב של 10/100, אך מישום מה הוא עובד על 10M בלבד. לא עובר בשום מצב ל- 100M למרות שכל החומרה תומכת. התקנתי דריברים חדשים, ביטלתי ואפשרתי מחדש את הכרטיס, בחרתי ברשת 1G בהגדרות ההתקן..כלום לא עוזר. עזרתכם?
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מחפש ראוטר במקום ה be צריך שהוא יהיה גם מודם? יש דגם מומלץ? צריכים להתחבר לו 3 סוויצים מה שbe לא מסתדר ומגביל מהירות.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3562112,00.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת ל-HTPC כאשר המרחק בין הראוטר למיקום הHTPC הוא כ-20 מטר קיו ישיר כאשר יש בדרך 2 קירות. חשבתי על הכרטיס של edimax 7128g הוא יעשה את העבודה? עוד דבר יש ברשותי ראוטר של siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק האם במידה ותהיה בעיות קליטה אפשר לקבל מהם ראוטר טוב יותר(משהו יודע על דגם אפשרי)? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
גרסת תוכנה 3.42. מה הסיבה שהיא לא מזהה אצלי את השידורי סטרימינג? והאם זה בגלל שהיא לא מתאימה למערכת הפעלה של וינדוס 8.1? אני הפעלתי סרטון של יוטיוב ולחצתי בתוכנה הזאת על לחצן סטארט ואני חכיתי כמה זמן ולחצתי על סטופ ועדיין התוכנה הזאת לא זיהתה את שידור הסטרימינג. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, אם לא אז תעבירו.. אח שלי בארה"ב והוא מנסה להכנס מהמחשב שלו ל www.ynet.co.il ולאתר של מעריב. אז לאתר עצמו הוא ממצליח להכנס ואז שהוא נכנס לחדשות נניח אז הוא מקבל הודעה שכדי לקרוא את החדשות הוא צריך לעשות מנוי מתשלום וזה..(זה רק למי שלא מהארץ). אז אמרתי לו להתחבר על פרוקסי, הבאתי לו אחד ישראלי והוא התחבר ושהוא נכנס ל www.whatismyip.com זה רשם לו את האייפי הרגיל , לא את הפרוקסי... ובאתר הוא עדיין קיבל את ההודעת שגיאה. וניסינו לעשות ממש אותם צעדים יענו עשיתי בידיוק מה שהוא עשה, לי זה רשם את הפרוקסי ולו את האייפי שלו. מה הבעייה פה? ויש איזה דרך להכנס לאתרים האלה חוץ מפרוקסי ובלי לשלם להם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש שלי צורך בחיזוק הקליטה לחדר מסויים שמרוחק כך שיש קליטה חלשה והפרעות מנתב 3COM שמשדר קומה וחצי גבוהה יותר. אשמח להמלצה של דגם ספציפי שמסוגל להיות מוגדר כ ACCESS POINT . מעט פרטים על הבית הבית דיי גדול עם מפלסים מסדרונות ומספר קומות ,לכן האות האלחוטי מגיע חלש עד בכלל לקומה התחתונה שם נמצאים שלושה חדרים שבכל אחד מחשב. שניי חדרים מחוברים ע"י כבל רשת רגיל שעובר דרך הקיר. לחדר השלישי אין תשתית של כבל רשת ולכן הוא חצי משתמש באות האלחוטי. חשבתי להשתמש בכבל שמגיע לאחד החדרים לחבר שם נתב אלחוטי נוסף שישדר את האות לאותו חדר ולחדר שאליו חסרה לי תשתית. נראה שהאופציה הזאת תתן תוצאה חזקה בעזרת ROUTING פשוט . מאחר ולא עשיתי את זה עד היום בנתבים בייתים ואין לי אפשרות לבדוק …
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים ! תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012... הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת.. זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן ! מה אפשר לעשות ? בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי על: 1.5/150 הוט: 55 בזק: 59 עכשיו אני על: 3/150 הוט: 55 בזק: 64 קיבלתי בנוסף ספא 1+1 (ואואואואואואוא איזה כיף לי) ומייל 1G איך?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אהלן, במרתף של הבית אין קליטה (סלולרית - אורנג'). מישהו מכיר דרך כלשהי (DIY או מוצר) לשפר את הקליטה שם ? תודה ! נ.ב. פתחתי כאן כי נראה שזה הפורום הכי קרוב ל"אלחוט" שהיה, אם זה ממש אופטופיק אפשר להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-