עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EG,

יש לי בבית 2 מחשבים אחד המפרט שלו בצד ימין והשני מחשב של אינטל - 0.2 מגה הרץ. הוא זז כמו *** או בעצם בכלל לא זז. חשבתי אולי דרך הרשת הישן יוכל לקבל עזרה מהטוב בכך שלמשל אם הוא עושה פעולה שצרכת לה יותר ממה שבוא יכול לספק לעצמו, אז הוא ישתמש למשל בזיכרון הדרוש מהמחשב הטוב. יש מובן? יש מצב שיש דבר כזה?או אולי משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום, אני כבר שנה וחודש עם ראוטר של PLANET ואינטרנט בכבלים של HOT. אין לי מושג מה המקור לבעיות אבל אני משער שזה הראוטר. לאחר מספר שעות (בדרך כלל יום וחצי) של עבודה ברשת האינטרנט "נתקע", זאת אומרת שאני מטעין דף והוא נטען לנצח, הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוציא את השנאי של הראוטר מהחשמל ולחבר אותו לאחר 5 שניות... עוד בעיה - בWOW, כשאני מתחבר למשחק, הוא מתנתק לי אחרי איזה דקה, כאשר במהלך כל הדקה אין UPLOAD אבל יש DOWNLOAD (הסקתי זאת עקב העובדה הפשוטה שאני רואה הודעות בצ'אטים של אנשים אחרים, ואני רואה אותם זזים, אבל כשאני שולח הודעות, ההודעות לא מופיעות, עד שהמשחק מתנתק) ולאחר שהמשחק מתנתק, אני מתחבר שוב מהר, ואז כן יש UPLOAD והכל עובד טוב ויפה... מה יכולים להיות הגורמים …

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  3. שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון

4. Started by haimal2003,

איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. השיט הרגיל...אז ככה תנסו לעקוב יש לי את המודם הנ"ל רציתי חייגן כזה שמתחבר אוטומטי אז עדכנתי לו גרסא (שימו לב שהוא לא משמש כראוטר בשלב זה של הסיפור,אני עדיין עם חייגן רגיל והכל.) בקיצור..אני בא להפעיל את תוכנה ה DC++,בקושי פועלת. לא מורידה לא מוצאת קבצים לא כלום. ניסיתי לכבות את הפיירוול של ה"ראוטר" למרות שהוא במצב מודם בכלל. לא עזר! אז אמרתי נשתמש בו בתור ראוטר...וזה מה שעשיתי. קינפגתי אותו כמו שצריך בדיוק לפי הספר,פתחתי את כל הפורטים הקיימים החל מ 1 ועד ל 65535. (שימו לב,אני עובד עם פיירוול חיצוני של McAfee. טוב,התוכנות עכשיו עובדות מצויין. גם האמיול וגם ה DC++ רק מה..הרצתי בדיקת אבטחה און ליין באתר של SYGATE ומה מסתבר? כללל הפורטים חשופים! למרות הפירוול.. מתחנן חברים תע…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Shino,

שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by slowdive,

הי,הלך (שוב) הראוטר הקווי שלי EDIMAX 6104k ואני רוצה להחליף לראוטר קווי חדש.קראתי בהודעות ולהפתעתי ראיתי שהומלץ כאן על האדימקס (אותו אחד שעשה לי חיים קשים, המון התנתקויות ושתי החלפות מכשיר). נתב FBR1418TXוLevel One נכנס לי לתקציב (185 ש"ח בק.ס.פ),מה דעתכם עליו? (הרשת מורכבת מ-3 מחשבים)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. טוב אז לפני כמה חודשים הפכתי את המודם ADSL מסוג סמסונג (הכחול) לנתב, עידכנתי Firmware ושינתי את ההגדרות ככה שהוא יעבוד כנתב. עכשיו הבעיה היא שזה מפריע לתוכנות כמו ביטורנו, אי מיול ואפילו העברת קבצים ב ICQ, בגלל שהנתב משמש כ Firewall... עכשיו יש שתי דברים לעשות, לבטל את היכולת FIREWALL שיש לו, או לעשות העברת פורטים. עכשיו בשניהם אני לא מבין כל כך, יש את המדריך בפרש שמסביר איך לעשות את זה בערך אבל לא הבנתי משם... אני מעדיף לבטל את הפירוול לגמרי כי אני עובד עם פירוול תוכנה (Sygate), אם מישהו יודע איך לעשות את זה אני ישמח, אם לא אז אני ישמח לקבל הסבר על העברת פורטים. תודה ויום טוב לכולנו...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by nore0,

יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

15. Started by -ox-,

שלום , לאחרונה אני חווה בעיה מאוד מוזרה אצלי בבית ברשת הביתית של 3 מחשבים, הרשת היא חוטית עם ראוטר של אדימקס שעובד כבר שנתיים כמו שצריך. אני בד"כ מוריד קבצים למחשבים ברשת וצורב , צופה ומעביר בסרטים דרך המחשב של אחי כי יש לו פשוט דיסק יותר גדול , והכל עבד כמו שצריך דרך הרשת. אבל לאחרונה פתאום כל הפעולות כמו העברה של קבצים , צפיה בסרטים דרך הרשת וכו' הפכו פשוט לאיטיים בצורה ממש משמעותית , לוקח לי 20 דקות להעביר קובץ של 300 מגה וברור לי שמשהו לא בסדר קורה פה ברשת. כיביתי את הראוטר , בדקתי שהבעיה לא מאיטיות של המחשבים עצמם , אין גורם שלישי שמפריע אבל הרשת עדיין איטית מאוד. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by itaysk,

רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בשיתוף תיקיות של וינדוס (sharing) דרך האינטרנט ניסיתי להגדיר תיקייה אצלי כמשותפת אבל לא הצלחתי לגשת אל המחשב שלי ממחשב אחר. (סגרתי את הפיירוול) ועוד שאלה.. איפה ההרשאות שיתוף ב XP.. אני יודע איפה הם ב 2000 אבל שינו את זה תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by marvje,

אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?

19. היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by co-oper,

טוב, למען האמת זה לא באמת הקמת רשת, פשוט צריך להתקין מחדש את הסרבר NT במקום עבודתי ומשום מה הוחלט שאני האיש למשימה משום שהתעסקתי עם רשתות לפני כמה שנים. עם הזמן החלדתי קצת, לכן ברשותכם אשאל מספר שאלות. כרגע קיים סרבר עם Windows 2000 Server מותקן עליו. הוא מריץ Domain וגם DHCP בעל רשימת Leases לא ענקית אך מכובדת, בערך 20-30 כתובות, ורשימת יוזרים זהה במספרה. העניין הוא שצריך להביא מחשב חדש ולהתקין עליו מחדש Windows 2000 Server תוך כדי מחיקה טוטאלית של המחשב הקודם (השמשתו למקום אחר). לעניין: 1. האם באמת למספר המשתמשים הנ"ל מומלץ להתקין Windows 2000 server? מבחינת קלות שימוש ו Uptime דיי אבסולוטי? 2. אני חושב שאני לא מבין משהו באפשרויות ה Login של Windows XP. כאשר יש את מסך ה…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by Nahum2,

טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by yonatanph,

ראיתי שמדברים על זה הרבה פה. עד היום לא ממש הייתי צריך אתר פרטי אבל בגלל הבעיות עם P2P שהתחילו עכשיו בברק אין לי ברירה אלה לנסות שרתים פרטיים ולקוות לטוב. ההעלה אצלי עדיין מתפקדת (ביינתיים) אבל ההורדה שלי תקועה על 20 (במקרה הטוב) ויש לי עוד 11 חודשים של התחייבות

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by amir007,

1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  25. שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.