עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום,יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית בחיבור כבל מוצלב. במחשב האורח ישנם מס' אתרים שלא עולים כמו themarker או כניסה מכוונת לביצוע פעולות חשבון בנק( אתר הבנק כן עולה). אותם אתרים עולים במחשב המארח. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  4. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by GREATTHUNDER,

יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by eladh777,

שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by LinkTree,

תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום לחברי הפורום, עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו? אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)? מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.

12. שלום לכולם, יש לי את שני הנתבים הללו, אחד מהם אני יתן מתנה למישהו והשאלה מה להשאיר לי, מבחינת איכות ואמינות איזה מהם עדיף?בעיות התנתקות וכו' דרך אגב ל 3COM יש שתי אנטנות יש לזה איזהשהיא משמעות?או יתרון? או שזה סתם גימיק או אקט עיצובי? אשמח לקבל ממכם תשובה. the Z-Guy

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. אהלן חבר'ה. תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר. דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by compman12,

1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. בעיה שאני טרוד בה כבר הרבה זמן: יש לי מחשב בבית שמחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB. המחשב השני מחובר גם הוא לאינטרנט דרך כבל רשת (אדום כזה) דרך חור בקיר שמקשר בין שני החדרים. חשוב לציין שאין לי ראוטר! ואם המחשב בחדר הראשון מנותק מהאינטרנט, אי אפשר לגלוש באינטרנט במחשב השני. (יש לי משהו מעין שיתוף חייגן/אינטרנט) באימיול במחשב הראשון אני מקבל ID גבוה, ואילו באימיול במחשב השני אני מקבל ID נמוך! (גם במקרה שהאימיול לא מחובר במחשב הראשון). מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה, על מנת שיהיה לי ID גבוה גם במחשב השני? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?

17. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

18. טוב אז ישלי בעיה יש מחפש אחד בקומה אחת והשני בקומה השניה מרחק משהו כמו 5 מטר בקן אלכסוני ביניהם יש לי את הרואטר הפשוט של 3COM מחפש משהו יותר אם אני אקנה את הראוטר הזה :BR6216MGוEdimax הבעיה תפתר יש לי התלבטות בין זה לזה :WRT54GLוLinkSys מה יותר טוב? והאם אני אצתרך להחליף גם את הכרטיס רשת במחשב השני? תקציב לנתב 330-350

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  20. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by rrt,

יש לי רשת אלחוטית שעבדה ללא בעיות עד שבזמן האחרון אני לא יכול להעתיק קבצים מהlaptop לdesktop, כשאני מנסה להעתיק קובץ אני מקבל הודעת שגיאה "הגישה נדחתה,ודא שהדיסק אינו מוגן מפני כתיבה ושהקובץ אינו בשימוש". חשוב להדגיש שאין לי שום בעיה לפתוח קבצים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעתיק אותם והבעיה קיימת רק כאשר אני מעתיק מה laptop לdesktop ולא להפך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.