עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Mad Season,

אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. הי, בעיה מאוד מאוד טורדנית, בראוטר Intellinet שיש לי ,כל ניסיון לפתוח פורטים כלשהם לא מצליח. הם מופיעים ברשימה לאחר שאני מוסיף אותם כמופנים, אבל תכלס הפורט עצמו עדיין לא פתוח. עכשיו, עקבתי אחרי המדריך ב-PW.com וזה לא הלך כ"כ, הגדרתי כתובת IP סטטית ככתוב שנדרש שם והגדרתי את הפורטים שרציתי לפתוח והניסוי הסתיים בכך שאבדה הגישה לאינטרנט עד לאתחול ההגדרות של הרשת... מה אני עושה? תודה מראש יונתן

6. אני כל הזמן מקבל מזהה נמוך בLheMule 4.2 עם הפירוול של mcafee, לפני שהיה לי את הפיירול הזה היה לי את של windows SP1, ואיתו גם הייתי מקבל low id אבל קצב ההורד היה יחסית גבוהה והעלה היה כמעט אפסי, ומאז שהתקניתי את הMcAfee Security Center קצב ההורדה כמעט אפסי והעלה כל הזמן גבוהה. ניסיתי לפתוח לו פוט באימיול :TCP :4662 UDP:4665 אבל עדיין הכול חרבנה, ושום דבר לא השתנה. אין אני מותח לו פורט נורמלי?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by IHNIWTR,

שלום. לפני כשלוש שנים התחברתי לאינטרנט המהיר של בזק דרך קווי הטלפון, מה שנראה לי כאופציה הטובה ביותר. לאחרונה הראוטר שלי, 2wire מדגם HomePortal 1000S שבק חיים, ובזק הודיעו שלא רק שאי אפשר לתקנו, גם לא ניתן לקנות חדש דרכם, מכיוון שהם הפסיקו לתת שירות להתחברות דרך קווי הטלפון. לא הצלחתי למצוא מקום לקניה או הזמנה של הראוטר בעצמי, אז אני מבקש את עזרתכם. האם מישהו יודע איפה בארץ ניתן לקנות ראוטר מהדגם שהיה לי, או דגם מתקדם יותר שתואם את אותה תשתית? תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by iakovl,

תראו מה הבעיה שלי. יש לי מס' אתרים שבשביל לגלוש בהם צריך לשנות בכתובת פשוט מס' של העמוד. (זה מונע POP-UPS ועוד מכה דברים) בשאלה שלי היא האם יש תוכנה שבלחיצת כפתור תשנה בשבילי את המס' של העמוד, אני רק צריך או כל הזמן 1 למעלה או למטה. אולי יש איזה אפשרות לעשות זבר כזה בHTML או JAVASCRIPT?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  13. היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by adirze,

שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…

17. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by JAMOOS GADOL,

טוב אני בטוח שנושא הפינגים נטחן בטרוף בכל חור כמעט וזה כבר ברור לכל שין כל כך הרבה מה לעשות עם עניין הפינגים לאירופה (כי זה תנאי שכרגע אין ממש אמצעים להתגבר עליו, לפחות לא בשנים הקרובות..) אבל למה לעזעזל חבילות ומהירות רוחב הפס כל כך גרועות (ויקרות בארץ)?! אז בואו נעזוב את היקרות... כי התרגלנו לזה כבר בארץ אבל למה המקסימום שמשתמש ממוצע יכול להשתמש זה 1.5 מגהביט (וגם זה לא כל כך זול, שלא נדבר על 3 מגהביט..) בכל מקרה למה בחו"ל (ואפילו לחברים שלי עברו לחו"ל..) יש חבילות של 10, ואפילו 50 מגהביט! במחיר סביר ואולי אפילו שווה לכל נפש. למה אין את זה כאן בארץ?! למה אנחנו תמיד צריכים להידפק. גם האינטרנט "המהיר", הגיע באיחור לארץ, וגם כשהוא הגיע הוא לא האינטרנט האולטימטיבי, למה?! הא…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by guye,

שלום לכולם, אני מצטרף לאינטרנט המהיר בבית ועלתה השאלה איזה מודם עדיף, USB או סמסונג (עם כרטיס רשת). קצת פרטים: המחשב די ישן (פנטיום 2 350, בעתיד ישודרג למשהו חדש. כרגע, זה מה יש) יש כרטיס רשת על המחשב. לא יהיו מחשבים נוספים בחיבור לאינטרנט. הרצתי חיפוש כאן בפורום והדעות די נוטות לסמסונג, אך התשובות היו במצב שיש דרישה לחיבור יותר ממחשב אחד לאינטרנט... עזרתכם נדרשת. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by vipnisim,

יש לי שני מחשבים אחד נייד בשניהם יש XP SP2 המחשב הנייח מחובר לראוטר והשני דרך סוויץ . עד עכשיו הכל היה תקין מבחינת שיתוף קבצים וכרגע המחשב הנייח לא נותן לי לשתף אני מקבל את ההודעה הבאה : an error occurred while trying to share the server service is not started the shared resource was not created at this time הפעלתי את ההגדרות מחדש ב 2 המחשבים ניסיתי תקיות שונות כוננים שלמים ועדיין אין שיתוף . לפעמים הוא מראה לי חלון של הגדרת תיקיה לשיתוף וכשהוא מסיים עדיין לא ניתן השיתוף תודה מראש על העזרה עריכה : פתרתי את הבעיה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

24. Started by Rstech,

קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by elkaifa,

שלום יש לי מודם ECI312+ שהפכתי אותו לנתב,ולצערי הרב כשאני מעמיס UPLOAD גבוה של בערך 10KBPS ,הוא מתחיל להתנתק ולפעמים אפילו אינו מגיב, בכלל עד שמכבים ומפעילים מחדש,ולפעמים מפסיק להסתנכרן לבזק. הענין הוא שהחלפתי עוד אחד כזה ויש את אותם בעית פחות או יותר. חזרתי לאלקטל PRO ונראה שכאן הכל בסדר אין בעיות,אבל יש קצת חסרונות איןUPNP ואין DMZ,והממשק על הפנים ,ואני לא יכול לעבוד. האם נראה שהבעיה ברשת של בזק בציוד קצה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים