עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zvkel,

עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה

3. Started by raananan,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by jackhammer,

כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

6. Started by idan1836,

אני משתמש בתוכנה ספייסוויפר והוא גילה שיש לי במחשב משו בשם hijack IE ואני לא מצליח להכנס למחשב שלי ולעוד תיקיות, מה עושים?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אני מחובר ברשת לראוטר אלחוטי של 3com 3CRWER100-75 לאינטרנט 1.5 מגה, דרך הכבלים (תשתית) ובזק בנ"ל (ספק) אני מחובר בלי חייגן, המחשב שלי מחובר באמצעות כבל לראוטר. קבעתי באפשרויות של החיבורי רשת (network connections) את הDNS servers אחרי שבדקתי אותם בipconfig/all בcmd הבעיה היא כזו בתוכנה apexdc http://www.apexdc.net/ אני יכול לעשות חיפוש ולהוריד אבל המהירות של ההורדות הולכת ופוחתת עד לרמה של b/s (מצורפת תמונה) לקבצים שיש להרבה משתמשים. בימים האחרונים זה כן היה בסדר והיום פתאום הקצב ירד משמעותית. בדקתי באתר הזה http://connect.majestyc.net/ את הפורטים שפתחתי לDC והוא מראה לי שהכל תקין. מה צריך או אפשר לעשות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  10. קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. האם ישנה דרך למנוע מ-Babylon לגשת לאינטרנט ללא התקנת תוכנות? אם כן, מהי הדרך? (אני חשבתי בכיוון של קובץ ה-host). תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by Elad_m,

שלום רב קניתי ראוטר אלחוטי של trendnet קניתי כרטיס רשת+אנטנה של level one למחשב שמיועד להתחבר אלחוטי התקנתי הכל כמו שצריך, את הראוטר למחשב ואליו את המודם,למחשב השני התקנתי את הכרטיס רשת החדש והאנטנה התקנתי את הדרייברים הוא קלט את האוט מהראוטר מצויין 96%. יש לי ידע רב במחשבים אני עובד בתחום אך ברשתות רק ידע בסיסי ביותר ואין לי מושג לאן להמשיך אחרי שהתקנתי הכל. חשבתי שבשלב הזה האינטרנט יפעל. אשמח לעזרה! תודה מראש אלעד.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by yaras,

היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום רב, לאחר התקנת כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח והקמת רשת שיתוף קבצים בין הנייד לנייח (על-מנת שאוכל לצפות בסרטים בחדר השינה בעזרת הנייד, כאשר כל החומר נמצא על הנייח, בסלון), ניסיתי לצפות בסרט בחדר השינה. מה שקורה זה שכמה שניות מתנגן רגיל ואז יש קיטוע. ניסיתי בתוכנות הצפיה: VLC, Media Player Classic, ZoomPlayer ועוד כמה. והתופעה זהה. הסתכלתי במחשב הנייח ואכן ראיתי שכל כמה רגעים יש הפסקה של התעבורה. החלטתי להעתיק את הסרט לנייד ולצפות בו לוקאלית, כדי שלא יהיו קיטועים, וגם בתעבורה הזו היו את אותם קיטועים (למרות שהתעבורה, כאשר היתה, היתה גבוהה בהרבה מן התעבורה שהיתה כאשר רק צפיתי). ניתן לראות זאת בתמונה הבאה: בין 1:30 ל- 1:32 זו התעבורה של הנסיון שלי לצפות בסרט. בין …

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום לכולם. המצב הוא כזה שלא בזק ולא נטוויזין מוכנים לעזור (ממש תמיכה יש להם שם). יש לי ראוטר של סימנס (השחור מבזק) עד הים הוא היה מחובר למחשב השולחני עם כבל והכל היה בסדר. עברתי לבית גדול שלשום ואין לי אפשרות להתחבר חוטי יותר ולכן חיברתי במחשב קרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח את הפורטים הרצויים (אימיול). יש משהו שאני מפספס חוץ מלפתוח את הפורטים בראוטר (בדקתי שהIP הוא של המחשב שלי) ואת הפיירוול בויסטה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  20. עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם רשתות ואני קצת חלוד, אז אני אשמח להסברים. יש עסק קטן שיש בו משהו כמו 8 עמדות מחשב מחוברות כולן ב LAN, מדי פעם מתחברים ב WIRELESS. יש גם משהו כמו 2-3 מכשירים שמתחברים ב WIRELESS כמו מדפסות. עד עכשיו הרשת הייתה טלאי על טלאי עם כל מיני רכזות קטנות וכו'. החלטנו לעשות סדר, הוזמן מתג איכותי והוא יותקן היום. חוץ מזה יש נתב מעפן של ספקית האינטרנט המקומית (העסק בארה"ב) ואנחנו מחפשים נתב שיחליף אותו. הנתב כמובן אמור לטפל באינטרנט וברשת האלחוטית. הכוונה היא לחבר את כל ה SWITCH לנתב, ואז נוצרת לי בעיה עם ה DHCP. האם לתת לנתב לנהל את זה? למתג לנהל את זה? אם נותנים למתג לנהל האם זה לא מתנגש עם הניהול בנתב אם מתחברים לרשת האלחוטית? אם למישהו יש חומר שאפשר …

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by mrsph666,

אני יודע שזה Voice over Bandwidth וש-012.נט התכוונה להשיק את השירות, אבל מה זה, ואיך זה יתרום לנו, הלקחות הפוטנציאליים? תודה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by motir,

שלום, אני מרכיב מחשב להורים שלי, ומעונין להתקין להם firewall. אני אישית עובד עם Kerio ומאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שאבא שלי יצטרך להתמודד עם ה-popup-ים שמבקשים אישור כל פעם שתוכנה רוצה לצאת החוצה או להכנס פנימה. מצד שני, אם אני עושה disable לזה, אז אין לו שום דרך נורמלית לאשר את MSN למשל, כי ל-Kerio אין preset-ים מוכנים מראש. האם קיים firewall חינמי וקליל (כמו kerio) שיודע לעבוד עם preset-ים כאלה? תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  24. שלום, ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי (wifi, 802.11) למחשב נייד. מאפיינים חשובים: - חיבור USB - תמיכה לפחות בתקני: G,N - כרטיס חזק, בעל טווח קליטה רחב (הספק גבוה ואנטנה חזקה) - חברה אמינה - חנות אמינה - שלא יעשו בעיות במכס חקרתי קצת והבנתי ש ALFA נחשבת לחברה מאד טובה בתחום. בינתיים שמתי עין על היצור הזה: http://www.ebay.com/itm/120649030383 אשמח לשמוע את דעתכם/ הצעות אחרות. תודה מראש, bizo

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by skywalker30,

שלשום, עברתי מהתשתית של בזק לתשתית של הוט עקב מחיר גבוה ואי גמישות מצד בזק ללכת לקראתי ולהוריד עלות חודשית. התשתית שהיתה לי בבזק 10 מ"ב וכעת יש לי 12 מ"ב כאשר אני מחובר דרך mpls ( ללא חייגן ). אני מוריד ומשתף די הרבה בטורנטליץ, כאשר הרטיו שלי עומד על 1.4. מאז שינוי התשתית, חל שינוי לרעה בהורדה כאשר מהירות מקסימלית עומדת על כ 500 ק"ב בנוסף, אני לא מצליח לשתף שום דבר, מהירות העלאה לא עולה על 1 ק"ב ותקשורת ל peers כל הזמן מתנתקת. מכיוון שאני מחובר ללא חייגן, אין מה לפנות לספק, הרי ואני בכלל לא עובר ולא מנותב דרכו. לכן פניתי להוט כאשר הם נשבעים בכל היקר להם שאין שום חסימות וכל הניתובים תקינים. בבדיקת המהירות - הכל תקין, גם מול ספק וספק תשתית. זוהי הכתבה שמצאתי ברשת שבדיוק…

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים