עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bla7,

התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. היום אני ועוד כמה אנשים שחברים באתר בינלאומי לא הכי ידוע אבל שמקבל מדי פעם press pass מדי פעם (אני כבר שם לפחות 6 שנים). שחיפוש בגוגל של שם האתר לא מביא אותו בתוצאות בעמוד הראשון - שלישי או שני במקרה הטוב ולא לאתר הראשי אלא לכתבה מהאתר. יש גם לאתר קיצור 3 אותיות שלרוב קישר אותם לאתר וזה גם לא עובד. בBing וYahoo כל החיפושים של שם האתר והקיצור מובילים לעמוד הראשי של האתר רק שבגוגל צריך לרשום את שם האתר נקודה com (במקרה זה השם שלו) ואז הוא שם אותו בתוצאה הראשונה . מישהו פעם ראה תופעה כזאת קוראת? בדקתי גם page rank וראיתי שאתרים עם ציון יותר נמוך ממנו (3 כרגע) עובדים בלי בעיה. אני בכוונה לא ציינתי את שמו כי זה לא הכי חוקי עוד יאשימו אותו בפרסום עקיף. גם ככה הסטנדרטים שם …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by CyberSpider,

אני משתמש ב-Kaspersky Anti-Hacker בתור פיירוול וכל פעם שאני מתחבר לאימיול, קופץ לי חלון שתקפו אותי עם DDoS ופיירוול חוסם זמנית גישה למחשב שלי (קרי :מנתק אותי מהאינטרנט). ואם אני סוגר את הפיירוול, אז אחרי זמן קצר חיבור אינטרנט מתנתק מעצמו (נו בטח, מפוצצים אותי בזבל, למה שהוא לא יתנתק...) מה שמעניין שזה קורה רק כשאני מחובר לאימיול (למעט התקפות על ה-ISP שלי שזה קורה פעם ב...) אימיול קליינט זה ketamine, אינטרנט בכבלים של 013, XP SP2, פיירוול פנימי מנוטרל, אם זה משנה... מישהו נתקל בתופעה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by amir85,

עשיתי טעות גדולה וכשעברנו דירה החלטתי לשדרג את המודם SAMSUNG הגרוטאה שהיה לי למודם/נתב אלחוטי חדש בחינם עד אז אמרתי להם כל הזמן לא כי לא הייתי צריך אבל עכשיו היה לי מקום לשימוש באלחוט. קיצר מאז יש לי רק בעיות, בהתחלה היו לי בעיות ניתוקים ולאחר שהתקשרתי עליהם הם כל הזמן טענו שיש בעיה אצלם במרכזת ושהם עובדים על זה וזה יסתדר מעצמו תוך כמה שעות, שטויות פשוט לא היה להם פתרון והם ניסו לנפנף אותי ... הפתרון היה בנתב שפשוט התחמם יתר עח המידה, וכשהרמתי אותי קצת שיהיה איורור קצת יותר טוב מתחת בעיות של חודש נפתרו מיד. אבל עדין אני מרגיש שיש בעייה של איטיות בעיקר בזמן שלא רק אני גולש בבית או כשהטורנט מפגיז (לא בעיה של רוחב פס) לדעתי זאת בעיה של מודם/נתב זול ומכיוון שאני יודע שלא יחלי…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. Started by לולה,

הבן שלי מרבה לגלוש באתרים שלא לגילו, איך ניתן לחסום? אני יודעת שניתן להגדיר שבכל פעם שנכנסים לאתר מסויים זה יעלה אתר אחר כמו כן אני רוצה לחסום גישה לפורט מסויים - אם ניתן - איך עושים את זה ? דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by IRIVERMAN,

שלום לכולם. ברשותי 2 מחשבים, אחד חדש (athlon 64 3000+)- כאשר הכרטיס רשת מובנה על לוח האם, ואחד ישן (P3) שרכשתי לו כרטיס רשת וחיברתי ללוח אם. רציתי לחבר את שניהם לרשת וכעיקרון הבנתי שבכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ללא תלות של מחשב זה באחר עליי לחבר את אותם באמצעות ראוטר. הבנתי גם ש EDIMAX BR 6104K הוא ראוטר בסיסי וזול שיענה על הצרכים שלי. כעת מספר שאלות: 1) כיצד לחבר את 2 המחשבים ואת הראוטר? באיזה כבלים עלי להשתמש? 2) בנוסף לשיתוף האינטרנט ברצוני לשתף את המדפסת וגם לבצע שיתוף קבצים בין המחשבים...כיצד אני עושה זאת? 3) מהי פעולת הקינפוג שעליי לבצע לראוטר? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by The-Fox,

לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  16. ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by TARON,

שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by LinkTree,

תודה !!! אני אנסה את זה היום - לגבי האיטיות בסוף הסתבר שזה היה בגלל המחשב ה"שרת" היה שם משהו דפוק - אז כרגע האינטרנט על המחשב שלי עד שאני יעלה על מקור הבעיה - נראה לי שפשוט צריך לפרמט אותו כבר הוא די הרוג ושוב תודה ! 8)

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Oranili,

שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  23. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. שלום. אני עובד בחברה שבא ישנם שני שרתים וכ-35 מחשבים המחוברים אליהם, אני מחפש המלצה לתוכנה אשר תוכל לתת לי בצורה גראפית את ניצול רוחב הפס ע"י המחשבים ברשת ובכך תאפשר לנו מעקב אחרי שימוש חורג ברוחב הפס, האם מישהו מכיר תוכנה כזו ? בברכה, אסף.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. Started by tkcg2k,

בכבל רשת יש 8 גידים, צריך רק 4 כדי שהרשת תעבוד. בשביל מה השער אם אפשר לפרט.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים