רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חבר'ה. תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר. דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ש לי סימן קריאה שחור על רקע צהוב על האייקון של של ה lan connection status: limited or no connectivity זה לא מפריע לי לגלוש , אבל מה זה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי רשת פשוטה של 2 מחשבים מחוברים בנתב של smartcom הכל עובד תקין רק ה- emule לא מצליח להתחבר בהגדרות של הנתב כבר עשיתי Port Forwarding ובכל זאת לא עובד
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אשתי התקשרה אלי ואמרה האינטרנט מחובר אבל לא עובד. אז הלכתי מקרוב עד רחוק. קודם כל אתר 014 - עבד, וואלה עבד, אבל כל מה שבחוץ כמו youtube לא עבד. מעניין מה נפל הכבל או הDNS. יקח לי איזה שעה או יותר להגיע הביתה אז תעדכנו בנתיים. בעבודה זה עובד - בדקתי כשחזרתי הביצה שיחקתי קצת עם הגדרות הwireless ופתאום האנטי וירוס אומר שהוא סים לעדכן. כנראה איזה התעללות במחשב הנייד המסכן שלה (1000HE ) שעבד באותו זמן על סוללה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אתמול הלכתי לבזקסטור ורכשתי ראוטר אלחוטי של PowerNet הוא עובד בסדר גמור אך לפעמים יש נפילה כזאת, הקליטה נמצאת לרוב על Very Good,אבל לפעמים פתאום יש קפיצות לLow, איך אני מסדר את זה ? *יש לציין שהראוטר נמצא בממ"ד והוא עובד ללא בעיות,לפעמים על Very Good ואפילו על Exllent גם כשהדלת סגורה (של הממ"ד) זה עובד כרגיל תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-