עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?

2. חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  4. שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by gjook,

שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.

7. Started by nAo7,

שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by haimal2003,

איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by nondos,

שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by Elijah Baley,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by redead,

עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by מתן87,

שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. Started by godar111,

שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by puki,

עד עכשיו היה לי ראוטר COMPEX N27G, שהיה בסדר, אבל מאחר והוא ממוקם בתוך הממ"ד, הקליטה בסלון לא הייתה משהו, אבל יציבה יחסית מבחינת ניתוקים. עכשיו כשיש לי נטבוק (אסוס 1005HA) עם כרטיס רשת N, וגם סטרימר שתומך בזה, שדרגתי את הראוטר לN. הראוטר נרכש באיבורי מחשבים. מחובר למודם ADSL אם זה משנה. הגדרתי אותו לפי המדריך שלהם, עם אבטחה WPA, התחברתי בהצלחה, יש סיגנל טוב מאד בנטבוק, חשבתי שהנה הגעתי לשלווה והנחלה (אגב הוא כותב 150Mb זה לא אמור להיות 300 ? ) אבללל - זהו שלא. הנטבוק שיושב על השולחן, כל כמה דקות מקבל ניתוק מהרשת וחיבור מחדש, בלי שום התגרות מצידי... יש לי לידו גם לפטופ של IBM עם כרטיס G, והוא מחובר עם סיגנל טוב מאד, ובלי ניתוקים. ניסיתי להחליף ערוץ מ-6 ל-11, לא עזר. העברתי…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by aquas,

היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. ברשת בתצורת WORKGROUP ב WIN XP אני רוצה ליצור קבוצות משתמשים על מנת לתת הרשאות לתיקיות וקבצים שונים הסרתי את הסימון מ "השתמש בשיתוף קבצים פשוט" באפשרויות תיקיה כשאני נכנס ל"מאפיינים" "אבטחה" ורואהאת שמות הקבוצות והמשתמשים, ואני לוחץ על "הוספה" אני לא רואה אפשרות להוסיף משתמשים ממחשבים אחרים בלחצן "מיקומים" אני רואה רק את המחשב הנוכחי. השאלה היא: אם אני רוצה להוסיף הרשאות של משתמשים במחשב אחר ברשת איך אני יכול להוסיף אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. אני מחפש בשביל חבר ראוטר, התקציב שלו לא גבוה (לא יודע בדיוק כמה, אולי עד 300 ש"ח אבל הוא מתפתה לקנות זול יותר...). הבית בקומה אחת ולא גדול לכן לא אמורה להיות בעיה של קליטה. מדי פעם מחליף תשתית לכן צריך שיתאים גם לבזק וגם להוט, עם ובלי חייגן. הוא מוריד הרבה ב-utorrent ואפילו ב-emule. כדאי שהממשק יהיה נוח כדי שיוכל להתעסק בקלות בהגדרות ולא יקרא לי כל פעם. אשמח לקבל המלצות בכמה רמות של מחירים. תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by vk,

אני קונה ראוטר BR-6204Wg אני צריך המלצה לכרטיס רשת ושיהיה טווח של איזה 10 מטר בין המחשב ושיעבור דרך קירות בלי בעיות מיוחדות...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

חיברתי שני מחשבים - כל אחד עם win xp home אחד לשני ע"י כבל מוצלב כשמחשב אחד מחובר ל ADSL ורק עליו מותקן norton internet security 2004. לפני התקנת התוכנה אפשר היה לגלוש בשני המחשבים והתאפשר שיתוף קבצים , לאחר מכן אי אפשר היה לשתף קבצים אך אפשר לגלוש, הבנתי שצריך להגדיר את המחשב האורח ב trusted zone - מה הדרך לעשות זאת - האם צריך להגדיר כתובות IP חדשות למחשבים וכו' או האם אפשר דרך הרשת שיצרתי לגרור את ה איקון של המחשב האורח ל trusted zone וההגדרות יסתדרו לבד כי כאשר ניסיתי להזין את הכתובת IP של המחשב האורח ב TS הדבר לא השפיע כלל. אני מתנצל על זה שאני כותב שאלה דומה לשאלה קודמת שלי אך הדבר חשוב לי מאוד. בברכה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים