רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להעביר הרבה קבצים ממחשב א' שעליו מותקן ווינדוס XP Pro 32bit בעברית למחשב ב' שעליו מותקן ווינדוס Vista Home Premium 64Bit Hebrew. חיברתי כבל רשת מוצלב ביניהם, לקבוצות העבודה של שניהם קראתי באותו שם (WORKGROUP), בLocal Area Connection הגדרתי לשניהם: IP: 192.168.0.1/2 , הIP של אחד מהם נגמר ב1 ושל השני ב2. מסכת רשת משנה: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS מועדף: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. שרת DNS חלופי: השארתי ריק, אין לי מושג מה לעשות פה. אם טעיתי במשהו, תקנו אותי. בווינדוס ויסטה יש שני מקומות לשים בהם את זה... Internet Protocol version 4 ויש גם version 6, בגלל שב4 זה נראה כמו שאני מכיר הכנסתי שם... הנ…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אקי אז כמו שאמרתי בכותרת חיברתי את הרואטר ואת המחשבים והכל עובד סבבה... ואני מחפש עכשיו איזה תוכנה שמראה לי מידע אודות הרשת. אממממממ אני בעיקרון רוצה לדעת כמה תעבורה המחשב של אחי תופס כרגע וכל מיני פרטים כאלה.. בקיצור תוכנה לניטור רשתות.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריכה כרטיס רשת בשני המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 2 מחשבים, אחד חדש (athlon 64 3000+)- כאשר הכרטיס רשת מובנה על לוח האם, ואחד ישן (P3) שרכשתי לו כרטיס רשת וחיברתי ללוח אם. רציתי לחבר את שניהם לרשת וכעיקרון הבנתי שבכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ללא תלות של מחשב זה באחר עליי לחבר את אותם באמצעות ראוטר. הבנתי גם ש EDIMAX BR 6104K הוא ראוטר בסיסי וזול שיענה על הצרכים שלי. כעת מספר שאלות: 1) כיצד לחבר את 2 המחשבים ואת הראוטר? באיזה כבלים עלי להשתמש? 2) בנוסף לשיתוף האינטרנט ברצוני לשתף את המדפסת וגם לבצע שיתוף קבצים בין המחשבים...כיצד אני עושה זאת? 3) מהי פעולת הקינפוג שעליי לבצע לראוטר? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר עד 250 שקל בערך וראיתי ששני הדגמים האלה מומלצים מה ההבדלים בינהם שהופך את השני ליקר יותר Edimax BR-6204WG Edimax MIMO XR BR-6216Mg ומה משניהם עדיף/אם יש המלצות אחרות
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, אחד מהם הוא מחשב ניייד שכולל כרטיס רשת ומחשב שלי רגיל שהוא המחשב שמחובר לאינטרנט וגם בו יש כרטים רשת אני מבקש ממכם עזרה איך להתקין את הרשת צעד - צעד אם אפשר ניסתי פעם אחת ולא הצליח לי אני צריך שזה אני יוכל לגלוש בשני המחשבים ועדיף ללא קניות מיותרות [b/] בתודה רבה לכל העוזרים בבקשה תעזרווווווווווו
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-