עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zahibbb,

שלום, הבית שלי הוא בית פרטי בעל 3 קומות. כרגע יש לי תשתית הוט (טלוויזיה + אינטרנט) כך שבסלון יש ממיר Hot FiberBox, ובשאר הקומות מפוזרים Hot Fiber Mini שלמיטב הבנתי כבר לא קיים. האינטרנט שאנחנו מקבלים בבית הוא בעצם מופק ע"י Hot FiberBox (שהוא ראוטר, נכון?) וה-Hot Fiber Mini מפיקים גם קליטת וויפי, השאלה שלי היא האם ה Hot Fiber Mini הוא ראוטר עצמאי, או שהוא מגדיל טווח? בכל אופן, הממירים מחוברים ביניהם ע"י כבל RF קואקסילי כמו שמצויין פה: https://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/interactiveguides/minifiberselfinstallguide/ וכך הם מאפשרים ביניהם אינטרנט לכל הבית. הייתי רוצה להחליף את תשתית הוט ולעבור לסיבים, אבל אני חושש מכך שהאינטרנט שאני מ…

2. אני מנסה לשכנע את ההנהלה בבצפר שלי להתקין wifi על כל הבצפר, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר. אם יש פה מישהו שעובד בכאלה, אסור לך לפרסם את עצמך צור איתי קשר בפרטי. נ.ב- קראתי שוב את חוקי הפורום בשביל לוודא שהפוסט הזה חוקי, כתוב שמותר לפרסם שמות למטרות של השוואת מחירים, ואסור לאדם לפרסם את עצמו- נראה לי שהפוסט עונה על הקריריונים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??

4. אני מנסה להוריד מהמירק והמהירות לא עוברת את ה 1kb בשום מקום יכול להיות שהספק חסם את הפורט? ואם כן אז איך אני עוקף את זה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by elad-k1,

רציתי לדעת אם firewall מאיט את האינטרנט יש לי firewall של וינדוס הרגיל מקושר כולל חומת אש רציתי לדעת אם זה מאיט את הקצב של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by tsvika,

בין ראוטר, האב (hub), וסוויטצ'??

9. קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. יש לי ולחבר שלי אינטרנט במהירות 0.5 עכשיו כאשר אנו מעבירים אחד לשני קבצים זה נשאר בסביבות ה10K גם כשהוא מנסה להוריד ממני מ FTP זה במהירות הזאת [למה זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by Dumbass,

ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. אודה על המלצות על תוכנות יומן אלקטרוני שניתן לשיתוף בין 5 מחשבים ברשת.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. יש לחבר שלי רשת של D-link אשר מתחברת לתשתית של כבלים. הרשת פעלה בסדר גמור עד אשר הוא החליט להתקין תוכנות אנטיוירוס,antispyware וחומת אש. הוא הריץ את האנטיספייוור ניקה את המחשב שלו (ובאמת הוא עובד יותר מהר) מה שכן, הרש לא עובדת. הכרטיס של הpcmcia שלו הוא של D-link מדגם DWL-650+. הדריבר שלו, airplus , מותקן ומראה עוצמת אות ואיכות טובים (מעל 80%) אבל לא ניתן לגלוש או להתחבר למסנג'ר. ניסינו להתקין את הדריבר מחדש, להגדיר שרתי DNS של הספק בחיבור ואפילו להסיר את התוכנות שהוא הוסיף - כלום לא עזר אם למישהו יש רעיון נוסף, אנחנו מוכנים לנסות הכל

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. לאחר שנתיים שיש ברשותי מודם מסוג ECI 270 ולאחר תקלות חוזרות ונשנות בזק הואילו בטובם להחליף לי את המודם והם נתנו לי אפשרות לבחור בין 3 מודמים של חברות שונות. ECI 312 אלקטל 510 ואייסטק 600 (משהו כזה) מה עדיף??? תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

20. Started by miki03,

שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by badmama,

יש לי בבית 3 מחשבים, אחד חדש (שעובד נהדר עם הרשת), אחד אחר שמתופקד כרגע כמדייה סנטר בסלון עם VISTA ULTIMATE, ואחד בחדר המשפחה. הרדיוס של כל האזור הוא בערך 20 מטר רבוע, לא יותר. עד אמש, היה לי ראוטר 6104 (קוי רגיל) של אדימקס, הנ"ל חיבר בשני כבלי רשת (אחד מוצלב, אחד רגיל) את המחשב החדש (בכבל רשת רגיל) ואת המחשב בחדר משפחה (בכבל רשת מוצלב). כיון שאיני מעוניין בהעברת עוד כבל לסלון, קניתי אמש ראוטר אלחוטי, גם הוא של אדימקס (6204), בידיעה שהוא תומך WDS במטרה לחבר את המדייה סנטר בסלון בצורה אלחוטית. את כבל הרשת המוצלב שהיה מחובר למחשב בחדר משפחה חיברתי ליציאת ה LAN של האלחוטי, שמשם בנוסף (ביציאת LAN אחרת) יוצא כבל רשת רגיל שאמור לחבר את המחשב בחדר משפחה. הצרה היא שלא הרשת האלחוט…

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Garbil,

שלום, יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אחרי מספר שעות שאני מחובר לאינטרנט האינטרנט מתחיל בקושי לזוז והטורנטים ביוטרנט הופכים ל OFFLINE או ל host name not found. בכל מקרה הפתרון הוא ניתוק הראוטר מהחשמל. האם יש פיתרון לזה? הדגם של האוטר שלי הוא SWEEX LB000021.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by nsxr51,

יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים