רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של tplink מדגם wdr4300 שהחלפתי לו את הגירסא ל ddwrt. כמו כן קניתי wifi extender של tplink מדגם re200. אני לא מצליח לחבר בינהם. האקסטנדר לא מזהה את הראוטר. החזרתי לראוטר את הגירסא המקורית של tplink ואז הוא כן זיהה אותו והצליח להתחבר אליו. לאקסטנדר אין גירסא של ddwrt. האם למשהו יש פתרון? אני מעוניין להשאר עם הגירסא של ddwrt בראוטר.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם לא איש פותח אשכולות אנוכי אז אנסה להיות ברור ככל האפשר אני משחק משחק רשת בשם League Of Legends שבבעלות Riot Inc בשרתים אירופאים מערביים שממוקמים באמסטרדם, הם מספקים בעמוד התמיכה שלהם 2 שרתים לבדיקות tracert וכן datasheet מלא עלם כל רשימת השרתים שלהם (כ-600 כתובות). עקב בקשה לשיפור הפינג מול 014 הגעתי למחלקת דיגיטל שלהם שבהעלאת הנושא למחלקת הנטוורקינג/הנדסה ביקשו הוכחה לניתוב יותר טוב משלהם על מנת שהם ישפרו. פתחתי את האשכול הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=15378964 שבו ביקשתי מהקהילה לעשות tracert, הניתובים התבררו כדיי זהים ולכן לא נפתחה אסקלציה למחלקת ההנדסה של 014 לשיפור הפינג. פניתי גם לנטוויז'ן בנושא, לנציג תמיכה בכירה שלהם לא היה ידע בסיסי בפקודת …
-
- 20 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן חבר שבעל חברת הגברה קטנה ביקש שאעזור לו להגדיל קצת את הפרסום שלו בעזרת captive portal, תיאור מקרה: בזמן אירוע הגברה (לא במקום קבוע), הוא רוצה להקים בעזרת נתב (או מכשיר אחר) רשת wifi בשם חברת הגברה שלו, מי שיתחבר יופנה לcaptive portal עם דף פרסומת לחברה ומשם ימשיך לאינטרנט הפתוח. הרעיון הוא לעשות משהו נייד, ברמת לחבר לחשמל ולהפעיל ללא הגדרות נוספות (שלא הוגדרו מראש) להבנתי הרעיון הוא למצוא נתב שתומך ביצירת captive portal, ויודע להתחבר לאינטרנט בעזרת מודם סלולרי שיהיה מחובר אליו. חקרתי קצת על הנושא, ddwrt, openwrt ועוד קצת, נראה שיש דברים כאלו, לא הצלחתי להבין מה מודרני, הרבה מהדברים נראו מאוד ישנים האם ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום הנקודה שהראוטר היה מחובר קיבלתי 86-88 מגה, עכשיו העברתי מיקום לנקודה שחשמלאי עשה היום ואני מקבל בקושי 20 מגה. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיויתי למצוא משהו שתומך גם ב- VDSL וגם 802.11ac, אבל נראה שהמבחר בארץ קטן מאוד ויקר מאוד, אז אני כנראה אסתפק בתקן n. מחפש משהו מוצלח יחסית עבור משחקי רשת לדירה לא גדולה. האם שווה להשקיע ב- dual band? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לספקית האינטרנט יש שירות הגנה חדש אשר מצטרף אל כמה מתחרים בינלאומיים מבוססים, ומבטיח להגן עליכם מפני שיטות זדוניות לקבלה במרמה של הפרטים האישיים הרגישים שלכם שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בינלאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. דיוג (מהמילה "דיג", באנגלית "פיישינג" – "Phishing") היא שיטת הטעיה שמטרתה להשיג מהמשתמש ברשת האינטרנט מידע רגיש, זאת על ידי התחזות לגורם לגיטימי. רוב ההצלחות בגניבת סיסמאות, פרטי חשבון בנק, מידע פיננסי וכד' מתבססות על דיוג מתוחכם ולא על ידי פריצה ברוטאלית לשרתים. דרכי ההתמודדות עם פעולות דיוג מבוססת על שני מערכים – הראשון, הפעלת שיקול דעת וחשדנות כלפי אתרים…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ה-WUSB6100M של Linksys הוא מתאם USB זעיר שמספק ביצועים שטרם ראינו כמותם בקטגוריה במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזו יצרניות מוצרי ה-WiFi על עשרות מוצרים חדשים. את הכותרות הגדולות תפסו נתבים 802.11ac חדשניים, נקודות גישה מתקדמות, נתבים הכוללים מודמי כבלים, התקני Home Plug ומגוון רחב של מוצרים אלחוטיים המיועדים לבית החכם – מצלמות, גלאי מים ועשן, בקרי תאורה וכדומה. נתבי ה-802.11ac שהוכרזו, תומכים במהירויות אלחוטיות מסחררות, פועלים בשניים ולעיתים אף בשלושה תחומי תדר ומתגאים במפרטי חומרה שאינם מביישים מחשבים. בנוסף, הם תומכים בטכנולוגיה חדשה, המכונה MU-MIMO, המאפשרת להם לשדר בו-זמנית ובמלוא רוחב הפס האלחוטי שלהם לעד 4 התקנים אלחוטיים. מצד שני, ברוב רובם של …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ראיתי פה שממליצים על ראוטרים מסוג AC1600 (או משהו דומה), מה זה אומר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החדר שלי נמצא בערך 6 מטר מההוטבוקס, עם קיר מפריד, ובבדיקת מהירות שאני מבצע בחדר בלפטופ שלי אני מקבל 4-6MBPS והאינטרנט איטי להחריד. (אני מנוי ל-100 מגה בהוט) אני מנסה למצוא פיתרון שאוכל באמצעותו להעלות משמעותית את מהירות הגלישה וטעינת סרטוני וידאו דרך הרשת האלחוטית. הבנתי שמגדיל טווח כמעט ולא יועיל, וגם ש-HOME PLUG לא בטוח יעזור במשהו. אופציה לחיבור חוטי לא אפשרית אצלי. יש לי בבית ראוטר ישן של אדימקס מדגם BR-6204WG, ורציתי לדעת אם אגדיר אותו כראוטר במקום ההוטבוקס, האם יש סיכוי שהכיסוי של ה-WIFI יהיה גדול יותר? במידה ולא, האם ראוטר אחר חדש יוכל לפתור לי את הבעיה?
-
- 28 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, אני לקוח של הוט גולש במהירות 100mbps. יש לי מחשב אישי בחדר שמחובר בעזרת מכשיר קטן של הוט (לא יודע מה השם שלו) ישירות לפייבר בוקס שנמצא בסלון. כמו כן, ישנו לפטופ בסלון שמחובר ישירות לפייבר בוקס עם כבל ethernet. כאשר אני מעביר קבצים על גבי FTP מהמחשב שלי למחשב בסלון מהירות ההעברה המקסימלית היא 100mbps (כלומר, 10MB/S). תכלס הייתי רוצה שיהיה לי בבית עד 1000mbps, במידה ואפשר יחסית בקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי להגיע ל1000mbps מהירות בתוך הרשת, מי הרכיב שמגביל אותי כרגע? תודה מראש, עמית.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע בבית כבל קואקסיאלי בין שני חדרים רחוקים (שבעבר חיבר בין שני מתאמי יס) והייתי רוצה להשתמש בכבל הזה כדי לחבר בין מחשבים ברשת הביתית שלי. משהו כזה: http://www.amazon.com/Actiontec-Ethernet-Adapter-without-Routers/dp/B008EQ4BQG או כזה: http://www.amazon.com/gp/product/B00FF8ZRR8 נראה מבטיח אבל קצת יקר. האם מישהו יודע אם גם משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/Zyxel-HLA3105-Home-HPNA-3-1-Coax-Ethernet-Bridge-IPTV-Desktop-Adapter-/221983346755?hash=item33af3d1043:g:WUcAAOSwvt1WRQuM יכול לעבוד? או על פתרונות אפשריים אחרים להשמיש את הכבל הזה כדי לחבר בין שני המחשבים?
-
- 7 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה Unlimited הגיעו גם לבניין שלי וחיברו את הדיירים. רציתי לשאול האם עד למחיר של הנתב שהם מציעים (825 ב-299 ש״ח) ישנו נתב אחר מומלץ יותר? או שמא עדיף לקחת את הנתב שלהם? אני לא צריך טווח שידור מאוד גדול, רק יציבות ומהירות - מה שנראה שקורה בסדר עד כה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שירות ה-CyberWall, עליו הכריזה היום בזק בין לאומי, הוא פתרון המיועד להגן על הגולש התמים מפעילות "דיוג" של אתרים זדוניים והודעות דוא"ל מתחזות. הפתרון של החברה עולה כ-11 שקל חודש אבל ניתן למצוא ברשת האינטרנט פתרונות חינמיים זהים. כל המידע בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6214
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, כיום יש לי רשת שמחברת 2 חדרים בעזרת תשתית הטלוויזיה בבית. החיבור מתבצע בעזרת מעביר רשת שמאפשר שימוש בתשתית כבלי הטלוויזיה הקיימים וחיבור 2 כבלי TV בארון תקשורת. הוספתי תרשים. אני רוצה לחבר חדר נוסף שגם בו יש נק TV עם כבל קוואקס שמגיע לארון תקשורת. איך כדאי לבצע את זה? האם מה שצריך לעשות זה: בארון תקשורת להחליף את מחבר 2 כבלי קוואקס במפצל TV רגיל של כבלי קוואקס - הכבל מחדר 1 יכנס ויתפצל לכבל של חדר 2 ולכבל של חדר 3. בחדר 3 להוסיף מעביר רשת בין נקודת ה TV למחשב. האם כדאי פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החברה האמריקאית משיקה נתב Nighthawk מתקדם במיוחד וגם צמד מאריכי טווח טריים בדומה לשנה שעברה, גם השנה – במסגרת תערוכת CES 2016 – מתמקדת חברת Netgear במאריכי טווח (Range Extender) ומציגה בתחום זה שני מוצרים חדשים. בנוסף אליהם מציגה החברה שני סטים של מתאמי Home Plug ושני נתבים – האחד אוניברסלי והשני הכולל מודם כבלים (DOCSIS 3.0). המדיניות של חברת HOT, שאינה מאפשרת חיבור של מודמים צד שלישי, הופכת דגם זה המכונה C6250 לחסר רלוונטיות לשוק הישראלי. הנתב האוניברסלי, המכונה R7800 Nighthawk, מקוטלג כ-AC2600, מספק מהירות מקסימאלית של 800Mbps בתדר 2.4Ghz ו-1.73Gbps בתדר 5Ghz, זאת תוך שימוש ב-4 אנטנות חיצוניות קבועות. פרט לתמיכה ב-MU-MIMO, הנתב מתייחד ביכולתו לאגד, סב…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
השחקנית הסינית TP-Link הופכת להיות הראשונה אשר מרימה את הכפפה, וחושפת נתב אלחוטי המשלב תמיכה בתקן ה-802.11ad החדש והמהיר חברת TP-LINK הכריזה במהלך תערוכת CES 2016 על 4 נתבים חדשים ולראשונה בעולם, הציגה נתב התומך בתקן802.11ad הפועל בסביבת התדר60Ghz. 802.11ad הוא תקן צעיר שפותח על ידי קבוצה גדולה של חברות שהתכנסו תחת מסגרת אחת המכונה WiGig – שילוב של המילים WiFi ו-Giga, המצביעות על מטרת התקן – שידור אלחוטי של מספר Gbps. כבר ב-CES 2012 הציגה חברת Wilocity הישראלית, שפיתחה את רכיבי הסיליקון של התקן, את המוצרים הראשונים המבוססים על תקן זה. לפני כשנה וחצי, בקיץ 2014, רכשה חברת Qualcomm את Wilocity והפכה אותה לחטיבה הפועלת תחת המותג האלחוטי שלה – Atheros. …
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. תכננתי רשת ביתית בצורה הבאה: 1. נקודה טלפון רשת, וחשמל על קיר גבוהה במסדרון במרכז הדירה. 2. נקודת רשת צמוד לכל טלווזיה בכל חדר, 5 חדרים. 3. מרכזייה של כל הכבלים במטבח בארון קיר. התכנון הוא לקבל מהספקית את המודם, לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי כמו הasus RT, ולקנות סוויץ לארון במבטבח שיתחבר לראוטר בכבל אחד ויפצל את המידע לכל הטלווזיות. כמובן שיהיו גם כונני רשת מחוברים לסוויץ. האם זה תכנון טוב? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על סוויץ וראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מדבר על המוצר מכניס את האינטרנט לחשמל ומאפשר להוציא משקע אחר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קושחת קוד פתוח חוזרת אל עולם הנתבים במסגרת שיתוף פעולה מחודש בין החברה שעברה לאחרונה מידיה של סיסקו ל-Belkin לבין המפתחים של DD-WRT המפורסמת בין הראשונות להציג את מוצריהן בתערוכת CES 2016 שננעלה לה לא מזמן ניתן למנות את חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, שהציגה שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. בנוסף למוצרי החומרה הכריזה Linksys על הידוק שיתוף הפעולה שלה עם DD-WRT שבמסגרתו תפותח במשותף קושחה (Firmware) המבוססת על קוד פתוח לכל סדרת נתבי ה-WRT החדשה. בראש רשימת הנתבים החדשים עומד ה-EA9500, המקוטלג כנתב AC5400 תלת ערוצי (Tri-Band) התומך ב-MU-MIMO. …
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-