עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וחבר שלי אמר שאני יכול לעשות רשת בין 2 המחשבים ואז שאלתי אותו למה? אז הוא אמר כדי שחבר יוכל לבוא אליך ולשחק ביחד אז השאלה היא כזאת איך עושים רשת ביתית? ואיזה משחקים אני יכול לשחק זה יענו כמו משחקי רשת? תודה לעונים למה אף אחד לא עוזר?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  2. Started by Omri4u,

מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by le cat,

במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי של CHECKPOINT? דגם Safe@Office 500 and 500DSL או Safe@Office 500 and 500W תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  5. Started by dovik,

מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!

6. Started by CoHeN16,

יש לי עכשיו שני מחשבים שמחוברים עם כבל מוצלב ... אחד מספק לשני אינטרנט... במחשב הראשי יש מודם. במידה ואני מביא מחשב נייד , איך אני אוכל לחבר לו אינטרנט ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by Lost Spirit,

משום מה אני מרגיש שהפיתוח באוויר ועדיין אין כלום

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493

10. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by tiptipon,

שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים

13. Started by dbenyakar,

הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by matu89,

שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by lion03,

יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?

16. Started by yair71,

במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  17. Started by עידן טסמה,

נאבד לי הטופס של הצו ראשון וגם התעודת זהות יקבלו אותי עם דרכון וגם בטופס של הצו ראשון יש שוברי נסיעות עם אין לי אני צריך לשלם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

19. Started by Abitk,

יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. בראוטר לרשת יש לי ארבע מחשבים שמחוברים לראוטר ואני רוצה לקבוע את המחשב שלי כאדמין עליהם כדי שתהיה לי שליטה מרחוק על המחשבים איך אני עושה את זה האם ניתן לקבוע כזה דבר דרך ווינדוס או שצריך לעשות משהו מיוחד

21. Started by haiel alamoor,

הייי לכולם קניתי לפני תקופה LINKSYS WRT1900AC ולא מצליח לחבר אותו למודם של בזק ניסתי אותו אצל חחבר יש לו אינטרנט של סלקום וכן זה עבד אבל שאני מחבר אוות למודם של בזק מנורת INTERNET ממשיכה להבהב בצבע אדום המודם של בזק זה NETGEAR VEGN2610 האם מישהו הצליח להפעיל אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. ניסיתי באינספור מקומות ואף אחד לא הצליח לעזור לי מי שלא מכיר את גוגל אפס (https://www.google.com/a/) הם מציעים שירותי חינמי לפתיחת מיילים עם דומיין משלך כלומר XXX@your-domain.co.il נרשמתי לאתר עשיתי את כל מה שהם מבקשים, אבל לפי מה שהבנתי אני צריך שיהיה לי אתר, ואין לי אתר הם נותנים 2 אפשרויות אימות על מנת שאני יוכל להפעיל את השירות שהם מציעים, ולא הבנתי/הצלחתי לעשות את מה שהם מבקשים מישהו יוכל לעזור לי בבקשה, אני מצרף תמונה של שתי דרכי האימות האפשריים 1. 2.

23. היי כולם אני בונה מחשב ובשביל שאוכל לשלוח פקסים ביקשתי שישימו לי כרטיס פקס נאמר לי שיש שני סוגים פקס בתוכנה מול פקס בחומרה כאשר פקס בחומרה עולה כמעט פי שניים. ביררתי בחנות ולפי היצרן (לא נתנו לי דגם מדוייק) עושה רושם שמדובר על הדגמים הבאים: קידוד בתוכנה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie=&subsectie=&item=113&artikel=145&detail=s קידוד בחומרה: http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=113&artikel=650&detail=oo נאמר לי שהפקס בחומרה תומך בכל סוגי הפקסים. איזה סוגים בדיוק יש, זה לא דבר דיי פשוט שסה"כ עובר דרך הטלפון ובלי סיבוכים מיותרים? האם אני צריכה את היקר יותר? מה התועלת בו עבורי? בעבר נאמר לי שכרטיס פקס(מודם) הוא כרטיס פקס ואין ט…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by topcat115,

שווה להתחבר אליהם? 500 הורדה, 50 העלאה. איך הם בדיוק מחברים את התשתית שלהם בתוך הבית? ואיך זה עובד בדיוק? שמעתי שראוטר זה רק לWifi.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. Started by Jo man,

פה זה עולם התותחים? יש שאלה מחפש לקנות ראוטר מ aliexpress נפלתי על netgear דגם חדש חדש במחיר ממש מפתה , אבל, פה בא ״אבל״ כתוב עליו amrican router, מה זה? קשור אולי לתקן מצרף את הלינק http://www.aliexpress.com/item/American-r6300v2-bi-frequency-netware-netgear-gigabit-wireless-router/1735193424.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.