רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מגבר לראוטר אלחוטית - לעבודה מחוץ למשרד - ןלהלן הדרישות : 1. בעל טווח קליטה ו שידור למרחק גדול . 2.יש לי מודם בחיבור של ADSL ? נתב של COM3 3. שיהיה אמין מאוד ואכותי . 4.רצוי שיהיה לו אפשרות לנייד אותו למקומות התחברות שונים כמו מתנס'ים . תחנות דלק . אולמות של כנסים - כמובן במקומות שיש שם רשת אלחוטית פתוחה . 4.בתקן b/g 5. תקציב עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אינטרנט ביתית שמנוהלת ע"י ראוטר. הסתכלתי היום מתוך סקרנות בלוג של הראוטר וחשכו עיני: שלל כתובות IP שונות ומשונות מנסות להיכנס לי לרשת ונחסמות בקצב של ניסיון כל חצי דקה בממוצע. אני לא יודע אם זה היה המצב מאז ומתמיד ופשוט לא ידעתי, אבל זה המצב כיום. לקחתי חלק מכתובות ה-IP לבדיקה באתר http://www.ipchecking.com/ והוא נתן לי תוצאות מכל העולם, חלקן הוגדרו בתור מקורות לספאם ושאר צרות. השאלה שלי היא האם יש לי סיבה לדאגה, ואם כן אז מה לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לברר האם יש באמת הבדל כולשהו בביצועים בין שני הכרטיסים, הכוונה לביצועי רשת אמתיים ויכולת THROUGHPUT נקייה, בהתעלמות מכך שהכרטיס הנפרד תומך בפרוטוקולים מתקדמים ומעבד את כל המידע לבד. (האם באמת לבד?) 1. האם יהיה הבדל ב PING במשחקי רשת כבדים? 2. האם הכרטיס הנל באמת בעל מעבד נפרד לחלוטין ולא לוקח משאבים מהמעבד המרכזי? 3. האם יכול לקרות מצב שבו הספק היציאה של האות מהכרטיס הנפרד היה גבוה יותר ובכל נוכל להשתמש בכבל ארוך יותר לקישור בינו וסוויצ' מרוחק? הכרטיס המובנה נמצא בלוח GIGABYTE GA-870A-UD3. תודה מראש וכל טוב. עריכה: מדובר על CATALYST 2950 אם מישהו שאול את עצמו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וחבר שלי אמר שאני יכול לעשות רשת בין 2 המחשבים ואז שאלתי אותו למה? אז הוא אמר כדי שחבר יוכל לבוא אליך ולשחק ביחד אז השאלה היא כזאת איך עושים רשת ביתית? ואיזה משחקים אני יכול לשחק זה יענו כמו משחקי רשת? תודה לעונים למה אף אחד לא עוזר?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
מהו הפורט היוצא של האיסיקיו ומהו הפורט הנכנס שלו אני לא מוצא תודה זה כדי להעביר קבצים.
-
במזל טוב, הזמנתי בשבוע שעבר מחשב חדש בלמיר. יש לי ADSL 1.5, במפרט הזמנתי גם מודם (לפקס וכו`). הזמנתי מודם 56K US ROBOTICS Model USR263095-OEM, היום ראיתי להפתעתי שהוא תומך ב- V90 אך לא ב- V92. מה החשיבות של V92? האם לשנות את ההזמנה ולהזמין מודם אחר, לא של USR, שתומך ב- V92? אם כן, אודה אם תמליצו לי על אחד מהמודמים שלמיר מוכרת (במחיר עד 27$). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי של CHECKPOINT? דגם Safe@Office 500 and 500DSL או Safe@Office 500 and 500W תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני מחשבים שמחוברים עם כבל מוצלב ... אחד מספק לשני אינטרנט... במחשב הראשי יש מודם. במידה ואני מביא מחשב נייד , איך אני אוכל לחבר לו אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה כפי שרואים יש לי כמה שאלות אני מתכונן לרכוש נתב אלחוטי של LINKSYS עבור שתי מחשבים נייחים וגם PS3 ומחשב נייד הנתב ישב בממ"ד אבל ליד דלת הכניסה 1 איזה דגם מומלץ של LINKSYS ? 2 האם אני צריך את המודם של בזק יש לי ECI270 או שאני יכול לחבר את קו הטלפן ישירות לנתב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי ראוטר +MULTYPORT 352 של ECI ויש לי LOWID באימיול ביטלתי את ה FIREWALL אך זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה צריך לעשות בשביל לקבל HIGHID ?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-