עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. העברתי לפה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269283.0 מי שרוצה לעזור. יש לי xbox 360, חיברתי אותו לכרטיס רשת במחשב, יש לי כרטיס רשת נוסף דרכו אני מתחבר לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות bridge (חיבור) ב network places בן שניהם וכך לתת ל xbox360 גישה לאינטרנט. אני יודע שניתן לעשות את זה,כי עשיתי את זה כבר פעם אבל לפני כמה ימים היה לי וירוס קשה במחשב, ושהסרתי אותו חלק התוכנות שבאמצעותם השתמשתי שינו לי את ההגדרות רשת. כרגע אני לא זוכר איך להחזיר את זה חזרה, זה היה גם דיי מזל שהצלחתי להתקין את זה. צרפתי תמונה של הגדרות הרשת שלי. הסברים לגבי התמונה: ה "x" ב bridge זה בגלל שנתקתי את ה local coneection 3 שהיה מחובר אליו, כי שכיבתי את ה 360 נכבה גם האינטרנט וז…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  4. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

5. אורח קוסטה

שלום לכולם, יש לנו בית יחסית ישן בן 24, 120 מטר מרובע עם 5 חדרים יש לנו אינטרנט טריפל של הוט, והקופסא הזאת שלהם הוט בוקס. היא כרגע נמצאת באחד החדרים מתחת לשידה מה שאני חושב שמפריע מאוד לקליטה כי אפשר לומר שאין קליטת WIFI בבית, כרגע בגלל קניית טלוויזיה חדשה לסלון וסטרימר אני מעוניין להעביר את כל הציוד הזה של הוט לסלון מהחדר כי אני רוצה לחבר בחיבור חוטי את הראוטר לטלוויזיה ולסטרימר בסלון ולקנות אולי מאריכי WIFI לחדרים (תגידו לי אתם אם זה פתרון טוב), השאלה באיזו דרך מומלץ לעשות זאת? אם אני מתקשר להוט ומבקש נקודה חדשה ולהעביר את כל זה לשם לסלון מה העלות של כזה דבר? הם יקימו באמת נקודה חדשה או שהם יעבירו כבל מפה לשם? אני מעדיף שתצא נקודה מהקיר ולא יהיה כבל בחוץ על הקירות אבל ה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שלום ברשותי 2 ראוטרים VTECH NB403 D-LINK 6740U איזה טוב יותר תודה נעם

7. שלום רב, אני מתנצל אם טעיתי בפורום שעונה על השאלה, אבל יש לחבר שלי בעיה בצ'ט כל צ'ט. חבר שלי לא מצליח לשלוח תמונות,נגיד בצ'ט החדש של נענע יש אפשרות לשלוח תמונות וזה לא שולח, לקבל הוא מקבל. ופעם הוא הצליח לשלוח... יש לכם פתרון מדוע הוא לא מצליח לשלוח? ויש לו פיירוול של Mcafee. ועוד שאלה שקשורה אליי: היום העלו לי את האיטרנט ל-2 מגה בייט, רציתי לדעת אם צריך לשנות הגדרה בדפדפן או במשהו אחר כדי שהאיטרנט והאתרים יעלו יותר מהר? וגם באימיול איזה הגדרה אני צריך לשנות כדי שהדברים ירדו יותר מהר? ואני מדבר על אימיול של lionetwork שהורדתי מהאתר שלהם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  8. Started by iakovl,

אני מעונין לעבור ספק, וצריך הצעות. כבלים 750/96 כמובן כמה שיותר זול יותר טוב תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. שלום. יש לי שני מחשבים בבית ומתי שאחד משחק במשחק אינטרנט ובמחשב השני אני סתם עובר דפים אז יש אצלו פינגים במשחק מחשב... איך אני יכל להגדיר את האינטרנט שלא השתמש בכל הפס בישביל דף אינרטנט? או אם אפשר להגדיר להמחשב שמשתף את האינטרנט יגלוש במהירות מסויימת והמחשב השני היגלוש במהירות מסויימת ככה מתי שנשתמש באינטרנט במחשב אחד השני יוכל גם ליגלוש בלי בעיות. מקווה שהבנתם אותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  12. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.

15. Started by Murmur,

אני מרכיב שרת Free NAS בבית, ומעוניין להתחבר אליו מרחוק לצורך העברת קבצים (קטנים וגדולים): גיבוי, העברת קבצי וידאו, המוסיקה שלי, תמונות ועוד. האם יש בעיית אבטחת מידע בשימוש ב- Free NAS מרחוק (למשל מהעבודה)? האם יש פתרון טוב להתמודד עם בעיית האבטחה ולהצליח לשמור על פרטיות הקבצים על הכונן?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by g1zey,

אני צריך עזרה בפתיחת פורטים בסוויץ' . עם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה והכל . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

18. היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…

19. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by jonnie walker,

האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.

22. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by !elad!,

אפשר לעשות רשת שבמחשב אחד יהיה וינדוס XP ובשני יהיה 98 ? אפשר לעשות רשת כזאת?

24. Started by benosh,

נתקלתי בבעיה - לא ניתן להשיג homeplug adaptor של MSI . הדגם היה EC14H. מישהו מכיר תחליפים? היכן אפשר להשיג? מצאתי מוצר של ATECH ב- TOPSHOP אבל אני לא בטוחה שזה יתאים. הוא אמור להיות מהיר יותר, אבל גם יקר יותר.... תודה על כל מידע!

25. Started by Delta-V,

מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.