עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 2 מחשבים עם XP, וראוטר של LEVEL1. האינטרנט פועל בשניהם, אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים ניסיתי לפי המדריך שיש פה בנעוץ, וזה לא הלך לי. קודם כל במחשב השני אין לי בחיבורי רשת אף חייגן. ככה שאני לא יכול לבדוק אם האייפי מוגדר על אוטומאטי או לא.(במחשב 1 יש וזה מוגדר על אוטומאטי). שני המחשבים באותה הקבוצה, אבל בכל זאת אם אני עושה: הצג משתמשים מקבוצת העבודה. זה רושם שנתיב הרשת לא נמצא. שיתפתי בשני המחשבים את הכוננים, ואין לי פיירוול חוצמזה של הווינדוס. מה אפשר לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by arielbs,

שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by walkman,

זה קצת ארוך. אבל אני מיואש! טוב יש לי שני מחשבים, כרטיס רשת בכל מחשב וכבל מוצלב. לכל מחשב נתתי ip שונה ולשניהם את אותו הsubnet ו workgroup לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש amd 1400 ו gigabyte ga-7dxr התקנתי את הכרטיס רשת והרשת עבדה כמו שצריך לאחר שהתקנתי את הדרייברים של ה asus v7700 ו הכרטיס קול התחילו הצרות. בשני המחשבים יש win98se במחשב אחד הייתי רואה את המחשב השני בשכנים ברשת אבל לא יכולתי להיכנס אליו וגם עם ping הייתי מקבל time out. במחשב השני לא הייתי רואה את המחשב הראשון בשכנים ברשת אבל ping כן הייתי מקבל. בנוסף למרות זאת יכולתי לשחק hearts ברשת עם שני המחשבים. התקנתי כמה פעמים את המערכת מחדש וראיתי שהתופעה חוזרת כאשר אני מתקין את הדרייברים של הכרטיס קול והמסך. אמר…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by ZiP,

טוב, לצערי אני עובר לגן-יבנה, מן מקום אנטי-מוכר ומבודד שם ליד אשדוד........ רק רציתי לדעת אם אני אוכל להתחבר שם ל-ADSL?! יש פה מישהו שקרוב לשם או גר שם ומחובר ל-ADSL....? אני לא רוצה לוותר על ה-ADSL......... אוף, למה אני עוזב את חולון...........

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by orental5,

שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by riddick00,

קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Dn2k,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי של 3COM .. לאחר המון זמן ששברתי את הראש עם ההגדרות שלפעמים הולכות ולפעמים פשוט לא נשמרות נשברתי!!! אני חייב הסבר... למי שמכיר ראוטרים אלחוטים של 3COM אני ישמח לעזרה תודה, אז ככה: יש לי ADSL 1.5 עם ראוטר של B-FOCUS 312+ קניתי ראוטר אלחוטי 3CRWER10075 של 3COM... הצלחתי לחבר את הראוטר לפוקוס ולקבל אינטרנט. הבעיה היא כזאת .. על מנת לשמור על אבטחה הגדרתי את ה 3COM ל WPA PSK ושיניתי את השם של הרשת ל BAREL לחצתי SAVE ואז APPLY זה עושה RESTART של 30 שניות וחוזר לדף הראשי... עד כאן הכל טוב במחשב המרוחק חיברתי USB סטיק התקנתי דרייברים התחלתי לחפש רשתות.. ואז הוא מוצא לי את הברירת מחדל של הנתב... 3COM... ללא שום הגנה.. אני מנסה להתחבר לזה והוא מתחבר!! יש לי …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by furyanaor,

היי, מעוניין לארגן טלוויזיה (אינטרנטית - בכבל) + וויפי בחצר. העברתי כבל רשת מהסוויץ' שבסלון ועד לבחוץ. הסוויץ (1Gb) מוזן עלידי HotBox4 מארון התקשורת (כלומר: DHCP) כך שזורם אינטרנט 500 מגה. כל שנותר הוא להפיץ בחצר וויפי ולחבר את הסטרימר שבחוץ (xiaomi) לרשת באמצעות כבל. חיפשתי לי מוצר אמין במחיר שפוי אשר מקבל רשת בכבל, מעביר הלאה (בכבל) ומפיץ וויפי דואל באנד. מצאתי 2 מוצרים שישרתו אותי כ- AccessPoint: (האם הקונפיגורציה הזו נכונה לצרכים שלי?) 1. NETGEAR WAP104 2. NEATGEAR R6220 עכשיו שניהם דומים מאוד! ההבדל היחידי הוא שבאחד קיים חיבור WAN ובשני לא, אך על פי הוראות היצרן אין לכך שום הש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by רן.ט,

יכול להיות שבגלל שאני מחובר לרשת אלחוטית אז מהירות הורדת הקבצים ב-edonkey תיהיה נמוכה יותר.....או שזה לא קשור?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by The Coolest,

עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by almor12,

לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי נקודת טלפון בודדת בבית שרחוקה מהמחשב כ10 מטר אז החלטתי להקים רשת אלחוטית. מה שיש (בזק נותנים "מתנה") זה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי USB. אני רוצה לשתף גם את הפקס ברשת כי הוא נמצא ליד המחשב, מה אני צריך לעשות/ לקנות ?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by ilia990,

כמה פעמים ביום יש לי ניתוקים מוזרים ההתקשרות נשארת אבל אין receive אני לא מבין שליחה של נתונים יש אבל אין קבלה ואז צריך לעשות ריסט למודם (thomson 425) אגב וירוסים וסוסים אין לי וגם הסטארט אפ נקי משתמש ב avast 4.8+avg 80.169+symantec endpoint אולי בגלל הספק או בגלל המודם ?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by lowlow1001,

מקום עבודתי נמצא בתוך חדר עם דלתות מתכת עבות מאוד+הגנת אש מלאה (חומר אדום בקיר) , 40 ס"מ מהדלת יש נקדות WIFI של 012 חופשית (מתחם ציבורי),יש לנו נתב 7416PN של EDIMAX אבל הוא לא קולט בתוך המחלקה . יש לנו אפשרות לקדוח בתקרה האקוסטית דוח למתח הציבורי בערך עובי של כבל. האם יש מכשיר שישמש צינור לנתב בתוך המחלקה. מצד אחד WIFI ומצד שני כבל ישיר לנתב הEDIMAX לא יעזור המגבר קליטה בתוך החדר,ולא עזר גם להוציא את האנטנות החוצה של הנתב עם הארכה ע"י כבל קואקס. בתודה מראש על פתרון בסכום סביר.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by yaviny,

בזק מפרסמים בהרבה צורות/מקומות שכל לקוח שרוצה יוכל להכפיל את מהירות הגלישה שלו בחינם והפעלת זה היא דרך האתר שלהם. ניסיתי שם, קבלתי הודעת שגיאה ממנה לא הבנתי למה לא מאפשר לי. פניתי אליהם בטלפון ושם בדקו והסבירו לי שאני במהירות המיירבית האפשרית באזור שלי (40 מגה) ולכן אי אפשר להכפיל לי מהירות. לא ידעו לענות מתי תוגדל מהירות באזור שלי. אשמח לתגובות נוספות לגבי האתר ולגבי הצלחה להכנס למבצע כדי שנדע כמה האתר החדש של בזק ידידותי למשתמש (לדעתי לא מספיק) וכמה הפרסום של בזק מדוייק (אני לא ראיתי הסתייגיות ורק מחקר עצמאי שלי לימד אותי לגבי החיבור שלי)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by PlayMaker,

אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by reflex,

כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

21. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by sabaggal,

שנה טובה לכולכם. לפני שאגיע לבעיה שלי אני אציין שכן, השתמשתי בחיפוש ובדקתי בגוגל ואני כבר יומיים מחפש את ההסבר הדרוש =] יש לי נתב מדגם TP-Link TL-WR841N שדרכו אני גולש. יש לי נתב אלחוטי נוסף מדגם Siemens SL2-141 שאותו אני רוצה להגדיר כרפיטר. לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה אפשרי עם נתב זה, או איך לעשות זאת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בעניין. שנה טובה אנשים ד"א, אני ביום ראשון חוזר לבסיס, אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפני כדי שאני אשאיר את זה עובד למשפחה. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by elia_lan,

יש לי מחשב נייח בחדר ובהתחלה הוא היה מחובר ע"י מודם רגיל לאחר מכן נוסף לי בבית מחשב נייד ולכן קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם ולמחשב הנייח בחדר.. עכשיו אני רוצה להוציא את הראוטר מהחדר (אין לי עניין בקרינה בחדר 24/7) השאלה שלי האם יש דרך לעשות שבחדר שלי יהיה רק המודם ובחדר אחר יהיה הראוטר??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by N-KiNG,

שלום! יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות?? 8)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by thebenjamin,

5MB בבזק ובזק בינלאומי פרימיום בראפידשר מוריד על 20-25 משרת שעד אתמול (הדבר האחרון שאני זוכר שהורדתי) הוריד לי על כל הרוחב פס.. ניסיתי להדליק מחדש את הראוטר (simens sl2-141) מה זה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.