עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז בדקתי את המודם ושלושת הנורות פועלות, והאור דולק בחיבור כבל רשת למחשב. הרצתי ipcofig ויש ip. לגבי חומרה מופיע במנהל ההתקנים: מתאם רשת- מתאם אינטרנט מהיר תואם via הכרטיס רשת מובנה : ms-7095 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך החייגן. תודה לעוזרים

2. Started by yanivit,

??? שלום, אני גולש באמצעות מודם של הוט דרך חייגן של אורנג' כלומר להתחבר לאינטרנט אני צריך להפעיל את החייגן. מהירות הגלישה 2.5 מגהבייט. יש לי ipad וגם מחשב נייד והבנתי שאם אני רוצה לגלוש דרכם אני צריך ראוטר, האם כל ראוטר יתאים לתשתית שיש ברשותי? איך החייגן יופעל ? הראוטר יבצע זאת במקומי? כמו כן,המחשב שמחובר למודם נמצא בממ"ד, האם כל ראוטר יתאים לכך? אשמח לקבל המלצות. תודה, יניב

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  3. Started by דניאל נ,

שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by radar,

הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sepsis,

אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain

10. Started by Dready,

שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …

11. Started by prince amir,

קניתי לא מזמן מודם של DLINK דגם 604. ואני מנסה לשבור את הראש איך לקנפג אותו, אני זקוק לעזרה , עם מישהו מכיר קצת ובכן ככה זה הולך, ישנם מספר אופציות לחיבור אל הADSL, דבר ראשון החלק של ה LAN הוא עם DHCP שנותן כתובות . אכשיו כאשר אני מתחבר ל ראוטר דרך הHTTP אני בקבל עזרה בבחירת התקשורת סוגי חיבור כמו DYNAMIC IP ADRESS STATIC IP ADRESS CONNECT THROW PPPOE טוב אני משתמש בחיבור האחרון בגלל שהוא מתאים ל DSL וגם בגלל שהוא היחידי שיש לו אופציה של חיבור עם שם וסיסמא. וכן שם ה WAN ושם ה DNS ואופציה שם השרת אליו אני מתחבר. ובכן אני מנסה לרשום 10.0.0.138 ואז נמנסה את ההגדרות אחרי כמה משחקים , הראוטר מנתק את הקשר ואין שום אפשרות לגשת אליו רק ע"י RESET למערכת . דרוש עזרה דחוף

12. היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by yonatanph,

יש לי בבית שתי מחשבים -- נייד ונייח שמריצים XP SP3 ללא FW חיצוני (רק את הפנימי של חלונות. אני משום מה לא מצליח ליצור רשת ביתית (לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את מחשבים אחד במחשבים אחרים ברשת). זה לא ממש מפריע כי אני משתמש בTEAMVIEWER ברשת הביתית כשאני צריך - כולל העברת קבצים. לרוע המזל השירות FPT שמסופק בTV הוא לא משהו בכלל (למשל - אם ההעברה נקטעת אי אפשר להמשיך וכו'). לכן החלטתי להתקין שרת FILEZILLA להשתמש בו להעברת קבצים. משום מה אני לא מצליח להתחבר ממחשב אחד למחשב השני (התקנתי שרתים ולקוחות בשני המחשבים וניסיתי להתחבר מכל אחד בנפרד). אני מקבל הודעת "connection established. waiting for welcome message" ואחרי כמה שניות הודעה של connection could not be establish. אין לי מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  15. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום "רשתות ואינטרנט"! כשמו כן הוא, פורום זה מדבר על כל מה שקשור לרשתות ואינטרנט, החל מרשתות קטנות וביתיות, וכלה ברשתות ענק וקישור לרחבי האינטרנט. אם נתקלתם בבעיה ברשת או באינטרנט שלכם, אם אתם לא יודעים איזה ספקית אינטרנט לבחור, אם אתם רוצים לדבר על שירות חדש באינטרנט, או סתם לשאול משהו על פרוטוקול אינטרנט זה או אחר, זהו הפורום המתאים. שימו לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות בנוגע לרשתות ואינטרנט. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. 1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, וה…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  16. Started by זאק,

שלום לכולם. האם קיים פה חבר שיכול לעזור עם הזמנה ספייר ל-iptorrnets?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by satlan1,

שלום, יש לי רשת ביתית בין 3 מחשבים ע"י ראוטר של LEVEL ONE. יש אפשרות להקצות לכל מחשב אחוז מסויים ממהירות העלאה/הורדה נניח? אם כן אשמח אם תסבירו לי איך.. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  18. Started by proevo4ever,

אהלן כולם, אני מחפש לקנות מודם שישמש כברידג' בתשתית בזק (יותר נכון - חברה צד ג' שרוכבת על התשתית של בזק) - המודם צריך להתחבר ל Checkpoint Sbox 600 appliaence שהוא ישמש בתור החייגן. יש לנו כרגע מודם מדגם: Vtech NB403-IL שממה שקראתי אי אפשר להפוך לברידג'. יש המלצות? תקציב: 200-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dropc,

מדפסת אשר מחוברת למחשב ב-USB. רוצה להדפיס ממנה בעוד מחשבים ברשת הביתית. בכולם מערכת WIN7. מה צריך להגדיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by asi1998,

עד עכשיו גלשתי דרך בזק בינלאומי 5 מגה ודרך הוט 12 מגה. הייתי מקבל מהירות העלאה של 1 מגה, היום הוט שינו לי את זה ל5 מגה ואני מקבל העלאה של חצי מגה, בזק בינלאומי המליצו לי לשנות את המהירות בשביל שתהיה תואמת בשביל למנוע תקלות. האם היה כדאי לי לשנות את המהירות? והאם מהירות העלאה היא קשורה רק בתשתית? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by d__o__r,

שלום לכולם , פעם הייתה לי את אותה הבעיה של Delay בקו (וכך יוצא שיש לי פינג 20-30 במקום 5-10..) ועכשיו היא חזרה, שמתי לב לפינגים גבוהים כאשר אני פותח שרת משחק קטן לחברים אז בדקתי בראוטר ומסתבר שחזרה הבעיה, ניסיתי לדבר עם בזק אך הם מתעקשים על זה שאני בRA ולא מוכנים אפילו לשמוע על בעיית הפינגים.. ראו תמונה: תודה מראש למי שעוזר

23. יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by maorkn,

שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה להקים רשת ביתית , יש לי ראוטיר ניט גיר של בזק . הגדרתי הכל ונשארה לי בעיה עם המדפסת , אני מחבר את המדפסת עם כבל רשת ( לא USB ) לראוטר עצמו , והיא מקבלת כתובת מהראוטר אבל כשאני נכנס לאשף הוספת מדפסת בWIN 7 הוא לא מזהה אותה ... מה אפשר לעשות ?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.