רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ראוטר siemens sl2-141 עד עכשיו לא היו בעיות.. היו לי בעיות עם הפינג והמהירות הורדה לפני שבוע בערך.. התקשרתי לבזק בינלאומי.. הם אמרו שזה לא תלוי בהם.. פתאום אחרי 5 דקות הכל הסתדר.. הבעיה שמאז בutorrent כל הזמן שיש לי נפילות במהירות העלאה (אולי אין לי מספיק סידרים, לא יודע.. אבל זה נופל מ48KB/s ל7KB/s ועולה חזרה) וגם ניתוקים.. שקורים כשאני לא על המחשב... אני מתעורר בבוקר.. בודק משהו ומגלה שיש לי IP חדש שהתחבר לפני 9 שעות או 3 שעות.. למה זה? לפני זה החיבורים החזיקו לי ימים ואפילו שבועות... תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכנן להוסיף מחשבים נוספים לרשת בייתית, ולא הבנתי את ההבדלים בין כבל רשת מוצלב לבין רגיל(קראתי בנעוצים), ואני לא יודע באיזה מהם להשתמש. מחשב אחד כדי לחבר אותו אני צריך להעביר כבל רשת מהראוטר אל המחשב שאנ י מוסיף(צריך רגיל או מוצלב?) ואת המחשב השני אני מחבר בכבל רשת ממחשב ראשי אחר(עם מודם רגיל) בנקודת אינטרנט משלו(מכרטיס רשת שמובנה בתוך המחשב) ישירות אל המחשב שאני מוסיף(לכרטיס רשת שלו), במקרה הזה צריך מוצלב או רגיל? כך או כך רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, יש הבדלים במהירויות? ומהם השימושים שבהם אני צריך רגיל /מוצלב, ממש תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
א.זה ידוע שעם הספקים אפשר להתמקח כי יש הרבה חברות אבל בתשתית (בזק)יש דרכים להוריד ולקבל מחירים יותר טובים או שזה מחירים קבועים ואין מקום למיקוח? ב.כמה אמורה לעלות תשתית של בזק 2.5 מגה ללא התחיבות? ג.איזה מחיר ללא התחיבות יהיה טוב בשביל ספק 2.5 מגה?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשבים שמצוינים במפרט שלי מחוברים ברשת, בעיקר על מנת לאפשר אינטרנט בשניהם. במחשב הלקוח (pentium 4 2.6c) האינטרנט לא יציב - לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. כל זה קורה כשהציין של החיבור נראה בסדר (אין סימן של limited or no connectivity). הרבה פעמים אני פשוט לוחץ על לחצן ימני על החיבור רשת ועושה Repair וזה מסתדר, אבל לא תמיד. בדרך כלל שהצעד הנ"ל לא עוזר אני עושה disable לחיבור רשת, ואז כשאני מחזיר אותו (הכל דרך windows - בלי ניתוק פיזי של הכבל) הכל מסתדר, אבל לא תמיד. אני תוהה אם יש דרך למנוע את זה? דרך שהחיבור יהיה יציב ובלי כל הבעיות האלה. בהתחלה חשבתי שזו בעיית פיירוול, אבל גם עם פיירוול סגור אין שיפור. צריך לציין שבמחשב השרת האינטרנט רץ חלק. בשני המחשבים יש winxp home edit…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר במהירות 5 מגה וכבר כמעט חודש ישנה איטיות בלתי נסבלת, במיוחד בהורדות משרתים בחול ובסטרימינג- YOUTUBE AND VIMEO...בעצם באופן כללי מכל האתרים שלא בארץ. היה אצלי טכנאי של הוט כבר פעמיים. בהתחלה באמת הייתה בעייה אזורית כלשהי אבל כיום אחרי שהיא טופלה ובבדיקות מהירות באתרים של הוט ו013, הכל תקין, עדיין אני חווה איטיות נוראית. הייה אומר אפילו שכיום האינטרנט הוא איטי יותר ממה שהיה לפני כחודש לפני ששדרגתי מהירות מ-2.5 ל-5. מה האפשרויות שלי במצב כזה. מה מקור הבעייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת אני יעבוד דרך המדריך באתר... אני רוצה לדעת האם צריך להגדיר משהו בשרותים {SERVICES}?להפעיל או לכבות איזה שירות שקשור לרשת? תודה לעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רציתי לשחק באינטרנט במשחק באינטרנט מול חבר שלי ואין לנו סי די קי מקורישל המשחק אז חבר שלי אמר שיש איזו שהי תוכנה שמאפשרת "כאילו רשת" בין שני המחשבים! ושהמשחק יזהה את שני המחשבים כרשת! האם קיים כזה דבר??! ואם כן איך זה עובד?!! ואם אפשר לתת לינק במידה וזה נכון! תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם ראוטר wrt54gs הגיע הזמן לשדרג. אשמח להמלצה על ראוטר שתומך בתקן N. מחוברים אליו 3 מחשבים נייחים בכבל ועוד מחשב נייד. אני מעוניין ברואטר שבאמצועתו אוכל להעביר קבצים גדולים בין המחשבים במהירות הגדולה מ 11 מגה לשניה. חשוב שהוא יתמוך בפרוטוקלים של ADSL . אני אקנה את הראוטר בחו"ל ראיתי את הראוטרים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122334 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 איך הם? אשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים ואולי של חברות אחרות גם כן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 3 מחשבים בבית (אז היה 2) ומאז שארס פי יצא הייתי עשוה רשת רגיל יעני זוכר הכל וזה... קיצור קניתי לפני שבוע איי אם די .... והרשת פשוט לא עובדת.. למה זה 1 כי זה איי אם די??? 2 אולי יש לזה קשר ל1394 הזה? 3 זה בטוח לא קשור לבעיה בהתקנה או משהו כי פירמטתי אולי 3 פעמים בשביל זה.. לבדוק אולי משהו קרה... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-