רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לגלות לאיזה שרת מנסה להתחבר תוכנה מסויימת?? במקרה שלי זה הEA LINK
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מודם למחשב אני נכנס לכתובת 10.0.0.138 אני לא מצליח לגשת אליו פשוט כאילו אין כזה דף , כאילו אין חיבור למודם מודם AZTECH 600E מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
החזרתי את החיבור שלי לחיבור אם חיגן שיניתי בהגדרות את החיבור ל l2tp כתבתי את הכתובת ip שבזק הביאו לי והכל עובד רגיל אבל שאני מנסה לעשות renew הוא מנתק אותי ואי אפשר להכנס מחדש צריך להגידר את ה l2tp מחדש מה עושים? אה והנתב הוא wrt54gl
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי סטרימר (popcorn hour) שיכול להתחבר לרשת הביתית רק באמצעות כבל, ללא wireless. הבעיה - אני צריך למקם אותו ליד הטלוויזיה, רחוק מהראטור האלחוטי שלי. אני לא רוצה למתוח כבל, ולכן מעוניין לקנות נתב זול שיהיה שלוחה אלחוטית של הראוטר שלי - וכך אוכל לחבר את הסטרימר אליו באמצעות כבל, והנתב יתממשק לראוטר האלחוטי דרך wireless מה הפתרון הזול המומלץ לצורך כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבלים ומודם Tj 715 וספק בזק 1.5 בנוסף לכך יש 2 מחשבים בבית והשתמשתי במדריך (המחשב שלי הוא הראשי ודרכו מתחברים לרשת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כדי להגדיר אינטרנט גם למחשב השני הבעיה היא שכעת למרות שלמחשב השני יש אינטרנט לי אין בכלל גישה ל FTP בכלליות לא משנה מה, אני בכלל לא יכול לגשת לזה מאחר וזה חסום לאחר שהורדתי את החיבור של המחשב השני, הגישת FTP חזר בלי בעיה וטופל אבל להם אין אינטרנט אז אני תקוע מה אפשר לעשות כדי שיהיה לי גישת FTP וגם שיהיה להם אינטרנט בנוסף לא רק שלי אין FTP דווקא למחשב השני אין בעיית התחברות ל FTP
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הראוטר הוא של NetGear מדגם WGT624v3 RV. על האריזה כתוב שהוא תומך ב802.11G ו 802.11B... הכרטיס צריך להיות חזק (המחשב השני נמצא כמה קירות יותר רחוק..) האם זה יהיה טוב: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7651 ? בראל.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון פרמיום בראפידשר, ולאחרונה נראה לי שמגבילים לי את המהירות. לפני השינויים שלהם הורדתי על מקסימום, כרגע אם אני רוצה להוריד קובץ בודד זה לא זז, אלא כמה קבצים ביחד המהירות עולה בערך ל 200-300 לעומת 500(4 מגה) קבוע בעבר. אני משתמש בפלאשגט. זאת בעייה בספקית או בראפידשר? אני בבזק בינ"ל אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני נמצא בחברה נטוויז'ן במהירות של 1.5 מגה ואני לא כל כך מרוצה ממנה (לפני נטוויז'ן , לפני שנה ככה , הייתי בחברה "ברק" והייתי מרוצה ממנה ) עכשיו אני רוצה לעבור לחברה "קווי זהב" גם במהירות של 1.5 מגה , האם כדאי לי לעשות את המעבר הזה ? (בהתחשב במהירות הורדה של קבצים מהאינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-