עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by slidere,

אם יש לי שרת 2003 ואליו מחוברים מספר מחשבים , איך אני מחבר את השרת לאינטרנט ודרכו איך אני מחבר את המחשבים האחרים לאינטרנט ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by silky,

שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. היי, עד היום יכולתי לארח משחקים כמה שאני רוצה אבל בעקבות התקנת תוכנת אחזקה מסויימת פתאום אין לי אפשרות לארח יותר. לצרוך העיניין הגדרתי את עצמי כDMZ בראוטר (זאת אומרת כל הפורטים בראוטר פתוחים), אין לי חומת אש פעילה, ואין אנטיוירוס פעיל. בכל זאת אנשים מרוחקים באינטרנט לא יכולים להתחבר אליי (משום מה מחשבים ברשת אפילו שזה דרך האינטרנט יכולים..) לכן אני מסיק שזה נובע מהגדרות בXP. איפה אני יכול למצוא הגדרות ואפשרויות שמתאימות לבעיה הזאת? ואם למישהו יש רעיון יותר ספציפי, אפיל טוב עוד יותר.

5. Started by FC Chelsea,

אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  6. לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש

7. כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. פשוט אני וחבר שלי מנסים לשחק HEROES3 ויש לו ראוטר, צריך לפתוח פורטים מסויימים והוא אומר שהוא עשה את זה כבר, ועדיין לא ניתן לשחק יש איזה אתר אמין או משהו?<

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by ran_cohen,

פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?

12. Started by viper_sb,

אם יש דרך קלה ומהירה להעביר את כול התוכן של מייל של יוזר מסויים למייל של יוזר אחר דרך הESM ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Mr44,

שלום לכולם, ברשותי המגדיל טווח הנל במטרה לחבר אליו את הנייח שלי. מה יכולה להיות הסיבה שעם מהירות 300 מגה בחבילה (מקבל 275-282 מ"ב/שניה בבדיקת מהירות דרך הטלפון) המחשב נייח המחובר למגדיל טווח בתדר 5Ghz בכבל LAN יקבל 92 מגה בלבד? המגדיל טווח לעניות דעתי תומך עד 750 מגה בתדר 2.4 ואילו בתדר של 5 הוא תומך עד 450 מגה .. כאילו משהו בהגדרות שלו חוסם אותו מלקבל את מלוא מהירות הגלישה ואני לא מצליח למצוא פתרון באינטרנט. רעיונות? תודה ושבת שלום נ.ב - המרחק של המגדיל טווח מהנתב עומד על יותר מ 3 מטר אווירי בסהכ ללא חדר מוגן בדרך כך שאינני בטוח שמדובר בקליטה נמוכה בגלל מרחק.

15. היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by sTorMx,

פתחתי עוד אשכול כי הקודם ננעל (מהמנהלים אבקש את הסיבה). אני יודע שהספמתי, לא קראתי את החוקים של הפורום, אבל אני באמת חושב שנעילת האשכול איננה נחוצה... (אזהרה מספיקה?) עוד פרטים : הכל מוגדר כשורה כלומר המחשב הנייד מוצא את הרשת ומצליח להתחבר אליה ללא בעיות, אבל כשאני נכנס לאקספלורר הדף פשוט לא עולה. כמו כן אינני רואה את התקיות המשותפות. בתחילה השתמשתי באבטחת WPA PERSONAL (אני חושב) וקבעתי סיסמה, כאשר התבקשתי להזין אותה במחשב השני, הוא כתב שהוא "מחכה לרשת" ולאחר קצת זמן כתב "NOT CONECTED". לאחר מכן ניסתי אבטחת WEP וכם כאן אותה הבעיה. נכון לעכשיו אני גולש דרך המחשב הראשון דרך חיבור קווי לראוטר. שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מקבלים כתובות תקינות, 100,101. תודה לעונים..…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by brosley,

על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by -LosNir-,

היי אני פרסמתי לפני כמה ימים ב eBay שאני מוכר switch, ואני ממש נואש ואין שום bids :-[. יש לי הרגשה כבדה מאוד שאני מוכר במחיר גבוהה מדי.. אז ככה, כמה אתם חושבים ש switch של Trendnet דגם TE100-S5P שווה? (ביחס לארה"ב!)

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by BloodyW,

הם נתנו לי חרא מודם שגורם לבעייות חומרה במחשב, מסכים כחולים, תקיעות, המחשב לא נכבה וכו'. המודם הבעייתי הוא ALE-130, ולפי מה שהבנתי זה שהוא גם USB גורם לבעיות. אני לא מעוניין בראוטר, אני מעוניין במודם שאין בו את הבעיות הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. יש לי- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 ביום ד אני מיתחבר לכבלים מחר אני אמור להזמין תשרות מהספק אינטרנט בישביל שהכבלים יגיעו לא יהיו בעיות והפרוצדורה תיהיה יותר מהירה 1-אז קודם כל הראוטר שלי בסדר לחיבור כזה? כתוב גם CABLE אבל אני לא יודע מה השיטות בארץ במידה ויש סוגים שונים של חיבור אינטרנט בכבלים 2-איזה ספק טוב יש באזור רעננה אני חשבתי על בזק בין לאומי (נכון קצת מצחיק אבל בניגוד לנזק השרות שלהם היה טוב עד אכשיו) הם טובים בכבלים? ללכת על חברה אחרת? בפרטי מאיזה חברות להיזהר? 3-איזה מודם ליבחור במידה ואפשר ומה עוד אני צריך לדעת סך הכל יש לי כמה שעות אחרי העבודה מחר לסדר את בכל לפני שהם באים וביום רבעי יהיה לי רק קצת זמן כי קצת אחרי העבודה הם אמ…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by urich,

טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

שמעו יש לי פה אחד שקנה נייד והוא קיבל עם המחשב כרטיס רשת אלחוטי והוא מקבל כמה Networks (SSID) ויש לו גם אחד default והdefault הוא היחיד שלא מאובטח ואנחנו מנסים להיכנס לרשתות האחרות.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה ואני מקווה שזה לא פריצה או משהו אבל אני רק רוצה לדעת יותר דברים על זה..

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום! כיום אני משתמש בשירות ה-ADSL וברשותי מודם eci B-FOCuS 312+. אני שוקל לעבור לחברת הכבלים אך אינני יודע איזה מודם לבקש. אני מעדיף מודם רשת על-פני מודם USB. אגב, איך המודם Terayon TJ700? *יש לי שני מחשבים בבית והאם אפשר להפוך את המודם הנ"ל (או מודמים של כבלים אחרים) לנתב? או שפשוט לרכוש סוויטץ' בנפרד? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.