רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למכירה ראוטר AC1750 Archer C7 tp link נקנה לפני חודשיים מהארץ בבאג, היה בשימוש יום אחד בלבד ולאחר מכן קנינו mesh מגיע בקופסה המקורית עם כל החלקים. איסוף מפתח תקווה מוכר ב 300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר הכי זול מצידי אפילו בלי וויפי שתומך מאהmbps רק שאני לא יודע מה לרשום בחיפוש באליאקספרס/איביי וכו.. מישהו יכול לשים כאן לינק לדגם הכי זול ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחובר להוט+בזב"ל 20MB. לפני כשעה הטורנטים החלו להוריד נורא לאט יחסית, אני מוריד מטראקרים פרטיים בדר"כ וכעת אני לא מצליח לעבור את ה-200KB, אני מנסה להוריד מ-2 טראקרים שונים, כך שהבעיה היא לא בטראקר. בבדיקת מהירות בספידטסט ובהורדות ישירות דרך jdownloader אני מוריד על מהירות מלאה. מה יכולה להיות הבעיה? אם ישנה התערבות בחיבור הספק עושה את זה או התשתית? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים... שלי מחובר לאינטרנט ושל אח שלי מחובר למחשב שלי בשני המחשבים יש וינדוס אקס פי SP2 עכשיו פירמטטי את המחשב והתקנתי וינדוס עם SP2 כלול... לפני הפירמוט לא היה לי SP2.... ולפני הפירמוט היה רשת והאינטרנט עבד מצויין... מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך להגדיר את הרשת שיהיה אינטרנט בשני המחשבים... *אולי יש איזה תוכנה שמסדרת רשת... תוכנת ניהול כזאת.. שמגדירה את הרשת.. שמגבילה את המהירות של האינטרנט במחשב השני (של אח שלי) וכו'... תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en אם אתם מחפשים משהו ולא ממש יודעים איך כותבים את זה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מאז שעשיתי רשת..... האינטרנט מאוד איטי אבל עזבו את זה. המחשבים שמחוברים לרשת ניהיו מאוד איטיים. העכבר שלי בקושי זז וגם עד שזה רושם פה...... ואין לי וירוס או משהו, זה מאז שעשיתי רשת וזה לא מחשב אחד זה שתי המחשבים מאוד איטיים. האיי מיול גם די פוגע אבל לא רק מהאיי מיול, גם שאני מכבה אותו המחשב מאוד איטי. בבקשה תעזרו לי אני מתוסכל!!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בחיית אנשים תעזרו לי חיברתי רשת עם כבל רשת ואני מצליח לעשות הכל במחשב אחד זה שעליו מחובר המודם . עכשיו במחשב השני אני מצליח להכניס למשחקים ברשת איסיקיו והכל אבל לדפדפן אני לא מצליח להיכנס אם מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה שיענה לי ויעזור ליבבקשה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בזמן שאני מחובר, כשאני משחק את המשחק COUNTER STRIKE בעיקר, אז האינטרנט מפסיק לפעול ל10 שניות ואז זה מוציא אותי מהמשחק כשזה חוזר. האיקון של החיבור מראה שזה מחובר , אבל במודם , שזה ה ALCATEL BLACK 2 הנורות הכי שמאליות מבההבות כזה. התקשרתי לספק שלי , נטוויזן , אמרו שאצלי הכל תקין ואמרתי להם שזה התחיל לפני ימים אחדים כאשר חיביתי את המחשב עם הלחצן POWER שנמצא על ה KEYBOARD הוא אמר לי לנסות להתקשר לבזק, בזק אמרו כל עוד 2 הנורות הימיניות פועלות קבוע = הכל תקין, ו2 הנורות השאמליות שמהבהבות זה רק אומר שקבלת=שליחת הנתונים לא טובה (שזה בעית ספק) עשיתי פורמט + החלפתי מודם מחבר שלי, ועדיין אותה בעיה. לכן אני פונה אליכם אנשים יקרים לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל להגביל את מהירות ההורדה,שליחה של המחשב השני. זה לא ראוטר, אלא רשת רגילה. וכמובן המחשב השני מחובר למחשב הזה. אבל אני צריך תוכנה שאני אוכל להתקין רק פה, כי אם הייתי רוצה להתקין שם אז פשוט הייתי מתקין תוכנה רגילה להגבלת מהירויות. תודה. אה ומשהו אחר מ bandwidth conntroler
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מחובר דרך נזק בילאומי ואני רוצה לעבור לברק איך הם בכלל והיא השירות החדש שלהם לגיימרים יהיה שווה את המעבר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום! התקנתי על הWIN 2000 את הWIN XP כרגע... ב2000 יש לי הגדרות רשת ובהן אני מחובר להאב (שמחובר לאלקטל משודרג) בקיצור, הכנסתי את אותן הגדרות גם בWIN XP ומשום מה לא עובד לי שם... מישו יכול לעבור איתי על כל ההגדרות שצריך בWIN XP... אני חדש איתו מאוד ואין לי מושג איפה צריך מה צריך... בקיצור, אשמח לתגובות מהירות ועוד יותר אם מישו ייצור איתי קשר באיציק 109354512 תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הרשת עובדת ככה: אינטרנט ADSL PCI>מחשב א' WIN2000PRO>מחשב ב' WINXPPRO עם IP סטטי בשני החשבים שיתוף קבצים יש אבל אין אינטרנט במחשב ב' הGATEWAY מוגדר למחשב א מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? תודה מראש לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-