עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by below_z,

אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by uokie,

במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by amit2681,

שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום בזמן האחרון מהירות האינטרנט שלי ירדה המון...ובגלל זה יש לי עכשיו פינגים מאוד גבוהים במשחקים... אני חייב לציין שיש עוש שני מחשבים ברשת איתי אבל אצלהם אין את הבעיה הנ"ל... מה אני יכול לעשות כדי להמריץ את האינטרנט בחזרה? נ.ב כבר מחקתי וירוסים,ספיווארים, ושטויות אחרות אפילו עם התוכנה hijackthis. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by eagle1,

לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by KF,

שלום מחר אני יתקין על המחשב שלי מודם רשת... עכשיו אני הבנתי שמודם רשת לא צריך להתקין אותו על המחשב אלא רק ליצור לו חייגן דרך הווינדוס ולהתחבר.... האם זה נכון ? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך ליצור חייגן ? תודה !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. נדמה לי ששמעתי פעם על דרך לחבר את המודם לראוטר כך שהמחשב יהיה און ליין כל הזמן (ללא חייגן) מה שאני מתכוון זה שאני אוכל לגלוש במחשב הנייד שלי כאשר המחשב השני כבוי (והראוטר האולחוטי מחובר ישירות למודם כבלים) תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by atryhard,

שלום אנשים. כרגע אני עם תשתית סיבים, תקוע עם איזה ראוטר בשם חברת ״halny״. חברה חדשה נראית ככה, אבל הרבה ניתוקים. אין מה לפנות לספקית אינטרנט כי יביאו עוד ראוטר דפוק אחר. לכן חשבתי על לקנות ראוטר. תנו דברים שכדאי לחפש כשרוצים לקנות ראוטר. דבר אחד חייב להיות: שיהיה מבוסס על openwrt (או שאפשרי לבסס אותו). תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Gal Tamar,

תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. היום (11\2) היו שני התנתקוניות פתאומיות אחד ב 5:30 ואחד ב 6:50, ממש מוזר בהתחלה חשבתי שהבעיה אצלי .. פתאום באמצע גלישה האינטרנט נשאר מחובר אבל אתה לא יכול לגלוש פשוט, בקיצור משהו מסריח פה זה קרה לעוד משהו?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום, התחברתי אתמול להוט ואני מעוניין להשתמש ברואטר פרטי ( ac-1900 ac80 )כדי שה- wifi יסחוב לחדר המרוחק יותר, כי באמצעות ההוטבוקס אני לא מקבל קליטה חזקה. חיברתי את יציאת ה LAN של ההוטבוקס ל WAN של הראוטר שלי, ושיניתי את ההגדרות של ההוטבוקס למצב bridge. מרגע זה אני מקבל מהירות שלא עוברת את ה 20MB. ניסיתי לחבר בכבל את ההוט בוקס ישירות למחשב (כאשר הוא במצב bridge) וגם שם לא עובר את ה 20 MB. האם הוט מורידה את המהירות בbridge? האם יש עוד הגדרה שאני צריך לשנות בhotbox?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by daniel5431,

אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by warezon,

יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואיכות אות גבוהה בדירה הסגורה שלי (לא מרווחת) עם קירות עבים. יש לי יותר ממחשב אחד לחבר לרשת והם בחדרים מפוזרים בדירה ולכן מיקמתי את מודם האינטרנט בחדר המרכזי על מנת שאוכל לפזר את טווח הרשת בצורה שווה. ההתלבטות שלי בין שני נתבים והם: 1.Linksys WRT54GS - Wireless-G SpeedBooster Broadband Router (למרות הSUPER G הבנתי שזה לא מגדיל משמעותית את המהירות..אינני בטוחה שזה נכון. אפשר גם לדבר עם נתב מדגם אחר שהוא דומה Linksys WRT54GL - Wireless-G Broadband Router). 2.EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router מובן מאליו שזה בטכנולוגיית MIMO ולכן הוא יקר. כפי שאמרתי, חשוב לי שתהיה קליטה טובה ואינני רוצה להתאכזב לאחר הקניה (כמו כל הצרכנים…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by danieldavid10,

שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,

21. Started by Jabradb1,

שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Harel-l,

עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by yonni,

שלום חברים. אני מחובר במהירות 5 מגה וכבר כמעט חודש ישנה איטיות בלתי נסבלת, במיוחד בהורדות משרתים בחול ובסטרימינג- YOUTUBE AND VIMEO...בעצם באופן כללי מכל האתרים שלא בארץ. היה אצלי טכנאי של הוט כבר פעמיים. בהתחלה באמת הייתה בעייה אזורית כלשהי אבל כיום אחרי שהיא טופלה ובבדיקות מהירות באתרים של הוט ו013, הכל תקין, עדיין אני חווה איטיות נוראית. הייה אומר אפילו שכיום האינטרנט הוא איטי יותר ממה שהיה לפני כחודש לפני ששדרגתי מהירות מ-2.5 ל-5. מה האפשרויות שלי במצב כזה. מה מקור הבעייה? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אהלן. קניתי ראוטר אלחוטי של קומפקס (350 שקל) ואתמול עברתי מבזק לכבלים. משם מה אני לא מצליח להגדיר דרכו אנטרנט. יש עוד משהו שאני צריך לקבוע חוץ משם משתמש וסיסמא ? בהתחלה יש כל מיני אפשרויות של PPOE וכאלה, במה אני אמור לבחור ? זה מודם של הוט המודם הוא של חבר RCA משהו כזה והוא עובד עם חייגן רגיל. אם מישהו מסביר לי איך אני מתקין את האנרטנט הוא יוצא מלך.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.