רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הכרטיס האלחוטי של הלפטופ לא תקין, לכן אני זקוק אחר. אין תקציב מוגבל אבל רצוי שיהיה כמה שיותר זול. רצוי ללא אנטנה ובולט כמה שפחות.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד אשמח אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הבאה: יש לי רשת עם שיתוף אינטרנט, המחשב שלי הוא מחשב שמחובר למחשב הראשי שבו יש את האינטרנט. האייפי שאצלי על הכרטיס הוא 192.168.0.2, אך כל פעם שני מכבה את המחשב ומדליק מחדש בבוקר האייפי מתחלף למשהו 198.156 וההמשך אני לא זוכר, גם שאני משנה מחדש את האייפי ל192.168.0.2 אז זה לא עוזר והאינטרנט לא נקלט אצלי במחשב, רק אם אני עושה שיחזור מערכת זה עוזר, ורק לפעמים. האם הבעיה בכרטיס רשת או במערכת הפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבל רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
טוב יש לי לא מעט בעיות עם הרשת קניתי מחשב חדש שמחובר ודולק כל הזמן ויש לי גם לפטופ שחשוב שיהיה לו אינטרנט. דבר ראשון לפני חודש הרשת עבדה סבבה והיה שיתוף התקשרויות והכל. שיניתי כמה דברים והרשת נדפקה. 1. הכרטיס רשת בנייד מראה בוינדוס סימן קריאה שיש שגיאה אינסטלתי את הדרריבר מחדש ולא עזר לא יודע מה הבעייה איתו יכול להיות שזה בגלל הגדרות. 2. יש לי במחשב אפשרות לפיירוול של נווידיה שמתאים ללוח מה הכוונה והאם הוא יכול להחליף את הפיירוול הרגיל שלי. 3. אם הרשת כן עובדת וכן יש שיתוף התקשרויות לאינטרנט אין לי אפשרות לקבל high id באימיול אפילו אם המחשב הנייד כבוי לגמרי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש ופירמטתי לWindows XP Home Edition (SP2( אך כשאני מוריד קבצים, חלק גדול מהם מושחת. (File is corrupt). יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C/8111C PCI-E GIGABIT ETHERNET NIC. מישהו יודע על הבעיה הזאתי? איך לפתור אותה? ניסיתי עם כמה דפדפנים שונים, אך הבעיה חוזרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי טוב ויציב שתומך במהירות של 1GB, אני מחובר לסיבים אופטיים של סלקום במהירות 600MB ואני רוצה לחבר מחשב נייח לרשת האלחוטית. הראוטר של סלקום מחובר למערכת MESH של TP-LINK DECO M5, רציתי לדעת קודם אם זה אפשרי להציב את אחד הנתבים של ה-MESH ליד המחשב נייח ופשוט להעביר ממנו כבל לכרטיס רשת? במידה וזה צריך לעבוד, האם החיבור יהיה יציב? ובכלל, איזו מהירות אני יכול לקבל בחיבור כזה? במידה וזה לא אפשרי אז אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי, חשבתי על האופציות למטה: Netgear Nighthawk AC1900 ASUS PCE-AC88 Dual-Band 4x4 AC3100 אם יש מתאם טוב יותר בטווח מחירים הזה אז אני כמובן אשמח לדעת, תודה רבה…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מעונין בקישור להפיכת מודם מהיר לכבלים של motorola לראוטר. יש לי אקסס פוינט ואני רוצה לחבר אותה למודם (שיהייה נתב), בכך יקבל IP ויידע לחלק לשאר המחשבים... אם יש טעות בדברי נא תקנו. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם... מי שמכיר את הראוטר הזה אני מאוד אשמח עם הוא יפנה אלי ויעזור לי עם ההגדרות... תודה מראש.. ;D
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 1.5 מגה של הוט, והספקית היא ברק013. במחשב הישן היה יורד לי על 190+220 וזה לפעמים היה מגיע ל300 לפרקים קצרים. הבאתי מחשב חדש היום, חיברתי והכל, ובבדיקת מהירות (גם של ברק וגם של נטוויז'ן) יוצא שאני מוריד בקצב של .150-185 מה פשר הדבר? חשבתי שהמהירות תלויה במודם ולא במחשב עצמו. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כנראה שבזק בינלאומי היא האפשרות הטובה ביותר אני רוצה לדעת כמה דברים עליה מלקוחות שנמצאים אצלה 1)בזמן האחרון יש אצלכם איזשהי בעיה במהירות או בתוכנת שיתוף או בכל דבר אחר כי לפי כמה הודעות אחרונות שקראתי פה בכמה נושאים החברה מתחילה לעשות קצת בעיות וזה קצת מפחיד 2)אפשר להתחבר עם אי פי משתנה ולא קבוע? 3)אפשר להתחבר אצלהם ללא התחייבות תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי רשת ואני יכול עכשיו בשני המחשבים להכנס לאינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שאני אוכל לשטף את כל הכוננים ואת כל הדברים בין המחשבים וגם אני רוצה לעשות שהמחשב הראשי ישלוט על המחשב המישני בכל דבר ושמעתי שיש איזו שהיא תוכנה שמאפשרת לעשות את זה כמו להשטל על העכבר ולראות בדיוק כל דבר שהמחשב השני עושה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-