עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. תקשיבו יש לי את הראוטר הזה ושתי מחשבים מחוברים אליו פיזית (עם כבל רשת). אמא שלי במחשב השני, כאשר היא משתמשת בסקייפ נראה שהיא לוקחת את כל רוחב הפס. אני משחק במשחקי רשת והפינגים משתוללים לגמריי. התקשרתי לספק בזק בילאומי, אמרו לי לדבר עם בזק. דיברתי עם בזק והם אמרו שאין פתרון לבעיה זו, אין דרך להגביל את המחשב שלה ברוחב הפס. הבחורה הנחמדה שדיברה איתי הציעה שתי דברים שרציתי לדפוק לה את השפרפרת בראש על זה: -אל תשחק בזמן שהיא מדברת -להוריד את המהירות של הפס בכלל !?!??!?!?!?!??!?! באמת ?!?!?!?! בכל אופן חברים, קראתי משהו על התוכנה DD_WRT אך הראוטר שלי לא נתמך. ניסיתי את התוכנה NETLIMITER וזה עזר. בהגדרות של הראוטר שלי אינני מצליח להבין דבר. בבקשה, עזרו לי תודה רבה כ…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by yaadhadar,

שלום לכולם. אני חושד שהרשת שהקמתי בבית איטית מידי. זו רשת בין שני מחשבים עם כבל מוצלב רגיל. מהירויות שמדדתי בהעתקת קבצים הם: קובץ של 10MB ב-9 שניות, קובץ של 51MB ב-46 שניות. האם זה לא איטי מידי? האם יש בדיקה מקצועית יותר שאפשר לעשות? מהיכול לגרום לאיטיות כזאת? המהירות אינטרנט שלי היא 1.5MB של ברק.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by eyal_n,

שלום, מחפש המלצה לראוטר : - תקציב עד 500 ש"ח. - תשתית כבלים לא ברור לי שאר הפרמטרים ההכרחייים. האם יש משמעות למהירות/פרוטוקל ? הרי מהירות האינטרנט שלי (2.5) נמוכה משמעותית ממהירות הראוטר (54 ויש כאלה שמגיעים ל - 300) ?????? - ראיתי המלצות על : 1) Linksys 802.11g Router WRT54GL : מחיר 344 2) נתב Edimax BR6504n : מחיר 300 תודה רבה מראש מאדם מבולבל

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by wooper,

העלתי את מהירות החיבור שלי ל 1.5 128 בכבלים אבל שאני מעלה משהו בבטורנט זה עובד רק בין 14-15 וחשבתי שזה מהירות של 18 ושאני גולש אז בכלל אני לא יכול לנצל את המהירות כי הגלישה נורא איטית אז אני מגביל את האפלוד ל10

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. אני רוצה משהו שיאיץ לי באמת .. את האיטרנאט וקיימים כאלה דברים הורדתי כמה דברים מה speedgudie וזה סתם דפק לי ... , עכשיו שאלה ההגדרות המקוריות של הwindwos הם הכי טובות ? יש לי 2 מגה אידסאל

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by rotemblu,

התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by eegg,

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?

15. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by idan_1995,

יש לי ראוטר חלש ביותר ואני מחפש ראוטר חזק יותר על איזה ראוטר אתם ממליצים לי בסכום של 500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by g1zey,

קניתי מחשב חדש ותחילה הגדרתי רשת בינו לבין הישן (שניהם הריצו XP 32BIT) ולא הייתה כל בעיה... עכשיו התקנתי במחשב החדש Windows XP Pro x64 Version 2003 SP2 ו2 המחשבים מחוברים לאינטרנט אך כשאני מנסה להגדיר רשת ביניהם לשיתוף קבצים אני נתקל בבעיה הבאה: An error occurred during configuration of the network on this computer תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by raul987,

יש לי שגיאה 403 forbidden עכשיו זה אתר חשוב לי... ובדקתי אצל חבר והוא כן עובד..זה רק לי ככה יש דרך לסדר??.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי כרגע 2 חבילות של אינטרנט "מהיר" בכבלים דרך 012 במהירות 750 KB לכל חבילה היום בבוקר התקשר אלי נציג של 012 והציע לנו "מבצע" חדש זוהי רשת אלחוטית בעלת חיבור של 1.5 מגה עם ראוטר אחד שמחובר למחשב ראשי ועוד 2 מודמים אלחוטיים לכל מחשב (יש לנו 2 נייחים ואחד נייד)=(ראוטר למחשב הראשי ו-2 מודמים אלחוטיים) לפי מה שהוא אמר זה בדיוק אותו דבר רק יש לו כמה יתרונות: 1. בין כל המחשבים אפשר להעביר מידע בו זמנית ברשת האלחוטית עד 25 מטר 2. אפשר לגלוש עד 4 מחשבים בו זמנית ברשת האלחוטית בחבילה אחת 3. אין חוטים !!! ולשאלות.. 1. זה משהו חדש? 2. זה טוב? 3. ההורדת באמת נורמליות? 4. איך הפינגים במשחקים (חשוב מאוד!), ההורדות מהאינטרנט, והגלישה באתרים? 5. האם יש הבדל בין זה לבין רשת ר…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

24. Started by yaloner,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by vizido,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.