עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. יש לי בבית רשת פשוטה בין שתי מחשבים עם כבל רשת מוצלב ואל המחשב שלי מחובר גם מודם של אלקטל שחור 3 נורות. הגדרתי אותה כמו המדריך באתר אבל הבעייה שזה נראה כאילו כל המהירות במחשב הראשי.. אני יודע שזה לא רשת איכותית ושאימיול ודברים כאלו בטח מאיטים אבל זה עדיין מוגזם כי ממש במחשב השני האינטרנט לא זז והאימיול אפילו לא מצליח להתחבר. יש איזה דרך לפצל את המהירות יותר טוב ? אם אני יקנה ראוטר זה יעזור(אני לא רוצה לקנות) ? תודה.

3. Started by ely2001,

שלום ותודה לכול מי שעוזר לי יש ברשותי 2 מחשבים כאשר אחד מחובר לאינטרנט והמחשב ה 2 מחובר דרכו לאינטרנט. אם 2 המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט אבל מה לשתף את התוכנית וורד או אקסל או כול תוכנה מהחבילה אל אופיס לצערי הרב איני יכול. סמתי את הקיצור דרך של התוכניות במסמכים משותפים ומהמחשב ה 2 אני יכול לראות את קיצורי הדרך (למרות שאין את הציור של וורד או אקסל אלה רק מרובע ומתחת רשום שזה קיצור דרך לתוכנה), כאשר אני לוחץ על קיצור הדרך מופיע לי התמונה הזאת מה אני אמור לעשות בכדי להיכנס לתוכנה ממחשב אחר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

שלום לכם אני מעוניין לחבר מחשב נייד למחשב שולחני במהירות של 1000mbps. במחשב שולחני יש Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller ובנייד יש Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Controller למיטב ידיעתי שניהם תומכים בקצב העברה של 1000mbps. כבל שמחבר ביניהם הוא CAT5 ETL בעל 8 גידים. השאלה היא למה כשאני מחבר את המחשבים, רשום לי שחיבור הוא 100mbps בלבד? מה אני מפספס? תודה

6. Started by parker8,

יש לי רשת ביתית בת 3 מחשבים עם ראוטר, וכאשר אני מנסה לקבל תיקיות שמחשב אחר שיתף, אז יש לי הודעת שגיאה: (אני המנהל ואני לא יכול להתחבר לשני המחשבים האחרים, והם לא יכולים בכלל להיכנס ל-WORKGRUP) משהו כזה... * יש לי windows xp * האינטרנט עובד, אך השיתוף לא.... * מה צריך לעשות? לפתוח פורטים או משהו בראוטר, או שלהגדיר משהו בחיבורי רשת אולי.... * אולי להוריד את הפירול של הוינדוס? * עוד שאלה קטנה: האם אפשר לעשות ריסט לראוטר- שכל ההגדרות ימחקו, וגם הסיסמא תימחק?? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

שאני לוחץ connect בחייגן אני מקבל את הודעת השגיאה 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הבעיה נעלמת מעצמה , רבע שעה לקח לתומך טכני של בזק בינ"ל לנסות להבין מה קרה עד שזה נפטר אחרי שני ריסטים אז חבל לי אפילו לנסות להתקשר אליהם הם טענו שזאת בעיה שמתרחשת ב dial up , זה ממש לא עוזר לי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by guye,

שלום לכולם, אני מצטרף לאינטרנט המהיר בבית ועלתה השאלה איזה מודם עדיף, USB או סמסונג (עם כרטיס רשת). קצת פרטים: המחשב די ישן (פנטיום 2 350, בעתיד ישודרג למשהו חדש. כרגע, זה מה יש) יש כרטיס רשת על המחשב. לא יהיו מחשבים נוספים בחיבור לאינטרנט. הרצתי חיפוש כאן בפורום והדעות די נוטות לסמסונג, אך התשובות היו במצב שיש דרישה לחיבור יותר ממחשב אחד לאינטרנט... עזרתכם נדרשת. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני צריך לדעת איך להגדיר שיתוף אינטרנט דרך פרוטוקול PPPoE, כלומר איך להתקין את הפרוטוקול הזה במערכת של: Microsoft Backoffice Small Buesness Server V4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by treva42,

בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. שלום בבית שלי יש מודם אל חוטי של בזק וחבילה של 20 מגה עכשיו יש אצלי יחידת דיור ואני משתף להם את האינטרנט שלי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות ליצור 2 רשתות אל חוטיות האחת שתוגבל ל5 מגה והשניה ל15 מגה או מקסימום רוחב פס אם אין בראשונה שימוש? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Jabradb1,

שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. Started by yaari,

אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

16. Started by guymay,

כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by dudik5,

אני מנסה להוריד משרת נענע משחק,ההורדה מתחילה אבל נעצרת באמצע ואני מקבל את הודעת השגיאה שצירפתי. יש למישהו פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by Ziv_so,

אני רושם את האיי פי בדפדפן והוא אומר לי תכתוב סיסמא.... אני רושם את הסיסמא הקבועה והוא לא נותן לי... יכול להיות שהסיסמא שונתה? איך משנים חזרה? איך בודקים מה היא? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by anna gan,

שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..

21. שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. ברשות אחד מבני המשפחה שלי , מחשב ניד שמותקן עלין WIN98 חיפשתי כרטיס אלחוטי USB או PCIMA במפרט של הכרטיסים מופיע שצריך לפחות WIN 98 SE האם הדרייברים לאלחוטי נוספו רק ב- SE או שאפשר למצוא כרטיס אלחוטי שיתמוך ב- 98 שאינו SE אם אין ברירה ניאלץ להתקין מחדש , להערכתי המחשב לא יסחוב XP ( מדובר על פנטיום 2) תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  24. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by GerberMan,

שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייח ומחשב נייד. שניהם מחוברים לאותה רשת, כשהנייח מחובר פיזית לנתב אלחוטי והנייד מחובר אלחוטית. אין שום בעיה עם האינטרנט והכל טוב ויפה. בנוסף יש לי שיתוף במחשבים והכל ובדרך כלל אני אכן מצליח לגשת ממחשב למחשב, לראות קבצים, להזיז אותם והכל! משום מה אחת לכמה זמן כשאני מנסה לגשת ממחשב למחשב מופיעה לי הודעה שאין הרשאות! (מצורף) ממש מוזר העניין והפתרון היחיד הוא להפעיל מחדש את המחשבים (לפעמים את שניהם ולפעמים רק אחד מהם). בקיצור תמוה ולא ברור, לא פעם ראשונה שזה קורה לי... אני נתקל בעניין הזה די הרבה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי! תודה רבה וחג שמח!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים