רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה לחבר עוד מחשב לחיבור אינטרנט שלי (ללא חייגן), עשיתי הכל לפי המדרך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 כרגע בשני המחשבים הכל מופיע כתקין תחת החיבורים, אבל עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב לקוח (פיירוואל מבוטל בשני המחשבים) תודה נתי
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צ'לום . יש לי רשת ICS , אני המחשב המשני והשאלה היא האם אני יכול באיזהשהיא דרך לארח כתובות אייפי סתומרת לדוגמא לשמש כהוסט במשחק כמו NBA או לעשות שרת רדיו על המחשב המשני. לפי דעתי הבעיה היא שיש לנו אותו אייפי..מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם ה פיירוול שבנתב אלקטל 510 מספיק "חזק" או שכדאי להתקין פיירוול אחר?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי והחדר שלי בקומה התחתונה אני רוצה לחבר על רשת מבוססת ADSL שני מחשבים שהשני נמצא בקומה מעלי אך לא בגג שלי מה אפשר לעשות? לא יכול רשת עם חיוט כי זה יהיה מכוער ומבולגן האם אלחוטית תתן תשובה נאותה? ללא הפרעות וניתוקים? איזה נתב אני צריך? כמה הוא עולה ואיפה לקנות? נ.ב שני המחשבים הם נייחים ורק באחד יש כרטיס רשת{לא אלחוטי} אז מה צריך לקנות? עדיפות לחומרה הזולה יותר
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי. קודם כל, אני יודע שיש עוד הודעה בנושא פה בפורום, אבל המקרים שם שונים. יש לי ראוטר eci 270 (ומערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה). אני רוצה לשנות את ה IP (בלי לנתק את הראוטר ולחכות כמה שעות) הפקודות: ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew לא עוזרות. יש למישהו הצעות?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט עשיתי הכל לפי המדריך אבבל עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח. מחשב הלקוח זיהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר. יש את המחשב הקטן למטה שכתוב עליו את החייגן של מחשב השרת. פרט שולי אחד: מסיבה כל שהיא לא הופיע לי ההודעה הזאת שהוא משנה את ה IP אולי בגלל זה. ואם זה בגלל זה איך אני מסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש נתב שחייב לעבור שלוש קירות רגילים אין ממ"ד . בחנות שאני קונה המחיר של WRT54GL וה BR6216MG פחת או יותר זהים מי מביניהם בעל טווח יותר גבוה כשהכרטיס רשת שלי הוא EDIMAX EW7128G עם אנטנה . כמו כן האם יש הצדקה לעוד 150 ש"ח הבדל מ 3CRWER10075 וה 6204WG האם ההבדל באיכות כה ניכר ? אין צורך בשיתוף מדפסת וחיבורי USB ל נתב רק צריך שיהיו לו 2 חיבורים ל קווי ואמינות וטווח טובים . הרשת האלחוטית תשמש רק לגלישה באינטרנט , לא משחקים או שיתוף קבצים אבל חייב שתהייה זמינה ועם אות חזק שלא יעלם כמו כן אסור שהנתב יפול מחובר אליו קווית מחשב עבודה שחייב להיות אונליין כל הזמן גם אם אין בן אדם שיושב לידו .
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שמעו יש לי פה אחד שקנה נייד והוא קיבל עם המחשב כרטיס רשת אלחוטי והוא מקבל כמה Networks (SSID) ויש לו גם אחד default והdefault הוא היחיד שלא מאובטח ואנחנו מנסים להיכנס לרשתות האחרות.. עכשיו אני לא ממש מבין בזה ואני מקווה שזה לא פריצה או משהו אבל אני רק רוצה לדעת יותר דברים על זה..
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עוד כמה שאלות נוספות בנוגע לרשתות: 1. Traceroute למה הנתיב הוא אותו נתיב, הרי הנתבים כל הזמן מחפשים את הנתיב הכי אופטמילי ואם ברגע מסוים הנתיב משתנה ? 2. מה ההבדל בין ICMP ל פקטת IP ? יש הבדל במבנה או מה ? 3. איך ב Ping וב Traceroute , מחושב הזמן תגובה ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-