רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב כי הוא נתקע באיזה משחק אז פתאום ראיתי שהכרטיס רשת הראשון שלי לא מזוהה... מה הבעיה ? עשיתי ריסטרט , לאחר הריסטרט הזה כבר נידפק הוינדוס הוא הראה לי כאילו USER חדש ואידיוטי במקום הUSER שלי(וניכנסתי לUSER שלי!) וזה היה USER דפוק לאאלה אי אפשר היה לעשות כלום ואפילו הSOUND לא עבד ובקיצור USER שנוצר בטעות על ידי המערכת. לUSER הזה המערכת קראה "TEMP" אבל בתפריט כניסה הוא לא היה רשום. היה רשום רק את הUSER שלי אבל שניכנסתי אליו הוא נכנס לי לTEMP אז העתקתי את הקבצי USERDATE שלי ועכשיו הכל בסדר! אבל, הבעיה עם השיתוף אינטרנט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47531;start=msg428822#msg428822) צצה שוב(תקראו ותבינו) ו…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
במידה והתחייבתי לספק ולתשתית לפני שהחוק שאוסר על התחיבויות נכנס לתוקף (נותרו לי כמה חודשים) האם ההתחיבות חלה עלי? כלומר, האם החוק רטרואקטיבי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הגדרתי רשת ביתית כולל אינטרנט ובמחשב המשני (זה שלא מחובר לאינטרנט אלה למחשב אחר) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי ישר חלון שהכותרת שלו "רשת מקומית" אם כל התיקיות המשותפות. אבל במחשב השני (הראשי, זה שמחובר לאינטרנט) כשאני פותח את "מיקומי הרשת שלי" נפתח לי חלון עם לוגו של הפרפר של מיקרוסופט (MSN-אתרי האינטרנט..") וכדי לראות את התיקיות המשותפות אני צריך ללחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" לאחר מיכן על איקון המחשב השני ברשת ורק אז נפתח לי חלון עם התיקיות המשותפות. רציתי לדעת אם זה בסדר או שלא הגדרתי טוב את הרשת ויש דרך אחרת להגדיר אותה כך שאני אראה גם במחשב זה את התיקיות המשותפות ישר??
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני חיבורים לאינטרנט (ספקים שונים), אחד על גבי ה LAN ואחד על גבי WIRELESS. אני רוצה שהאינטרנט (דפדפן בלבד) יעבוד על גבי הרשת האלחוטית וששאר החיבורים יעבדו על גבי ה LAN. תוכלו לייעץ לי איך לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-