עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aish,

אצלי יש רשת ביתית של מחשב נייח עם ראוטר DLINK DI-524 ושני מחשבים ניידים, שעובדת מצויין. ניסיתי לחבר לרשת מחשב נייח נוסף, ישן מאוד (פנטיום 3, XPPRO, בקושי עובד, אבל יכול להפעיל אינטרנט עם מודם USB) בעזרת התקן DWL-G132 של DLINK, שמתחבר דרך USB. מיקמתי אותו בעזרת כבל USB מאריך (כבל אחד של 2 מטר שקניתי, + הכבל המאריך שמצורף עם ההתקן) במקום טוב מאוד מבחינת קליטה, אם כי הUSB של המחשב כנראה ישן מדי בשבילו, אך לא באופן שצריך להפריע. ולמרות זאת, ההתקן מתנתק ללא הרף! רציתי לשאול, האם יש כאן בעיה עם המחשב הישן? הכבל המאריך (סה"כ 3 מטר, בערך)? או שזאת בכלל בעיה של ההתקן של DLINK? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by IME3,

מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by shumaher,

שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by elyaz,

שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. שלום המחשב שלי שהוא מחובר ישירות לרשת יש וינדווס ויסטה ובמחשב השני אותו אני מעוניין לשתף ישXP אני לא יודע להגדיר אותו לעבודה ברשת זה דחוף לי מאוד כי אני כבר הזמנתי ראוטר ואם זה יעבוד זה רווח נקי של 450 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  8. אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by omnius,

אז ככה, בשביל החיבור לאינטרנט יש לי איזו רשת וירטואלית. כשאני בא להגדיר את השיתוף אינטרנט, המחשב שואל אותי עם איזה רשת לשתף. הבעיה היא שהוא החליט משום מה שזו הרשת הוירטואלית, וכשאני משנה לשנות את זה, הוא לא מגיב! help? :-\

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Buffer,

היי, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301790.msg2643742#msg2643742 שהוא מאוד מיאש וגורם למלא בעיות ברשת, החלטתי לנסות אולי להחליף קושחה. אז יש לי כמה שאלות, איזה קושחות טובות אחרות יש שתומכות WDS? איך אפשר לשמור גיבוי של הקושחה הנוכחית + כל ההגדרות? תודה, אור.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by gardtango,

חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by aracer,

שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. לא הייתי מודע לבעיה עד אכשיו (שראיתי את הכתבה) אני בכלל מחובר לבזק אבל יש משהוא מאוד מוזר... הרבה זמן הורדתי מהמחשב עם תוכנות P2P (עם מודם) והכל היה בסדר עד שיום אחד קיבלתי כל הזמן LOW ID ובLOG היה כתוב שהפורטים חסומים כל הזמן (יש לי גם בעיה של לאגים במחשב והיא חדשה אבל בקשר לזה אני לא בטוח ב100% שזה קשור) בכל מקרה החלפתי לרואטר והבעיות הפסיקו אז קודם כל רציתי לשאול עם אנשים שמחוברים לבזק ניתקלו בבעיה? והאם יש למישהוא מברק את הבעיה עם ראוטר?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by eyalel,

אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by mk12345,

קודם כל תודה וכל הכבוד על התשובות המקצועיות שלך!!! יש לי מחשב עם מודם PCI שמחובר לקו של בזק ואני מקבל ושולח דרכו פקסים אני מעוניין להתחיל לעשות דרכו שיחות טלפון רגילות ז"א לחבר אזניות ומיקרופון ולחייג ישירות מהמחשב? האם אפשר לעשות את זה? ואם כן אשמח לשמוע איך..? בתודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  21. אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by RF SOS,

ראיתי ראוטר באינטרנט של TP-LINK דגם TD-8810 עולה 129 ש"ח יש לו גם מודם !!! נראה טוב http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=42 http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 הוא יותר טוב מה ROTAL 1025 וה SIEMENS השחור של בזק ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. חיברתי שני מחשבים שברשותי ( WINXP ו ME ) ברשת ביתית לפי מדריך שלכם , ושיתוף האינטרנט עובד מצויין , השאלה שלי איך אני יכול לראות את המחשב השני , לראות את תכולתו ולהשתמש במדפסת שלו . איפה רואים את זה בשני המחשבים ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שלום לכולם היתה לי רשת ביתית פשוטה בבית, מחשב ראשי שאליו מחובר המודם (עם כרטיס רשת) ומחשב אורח, בשני המחשבים מותקן ווינדוס אקס פי. הכל ברשת היה עובד, כולל שיתוף האינטרנט, רק שלפתע במחשב האורח נהיתה איזשהי תקלה והאינטרנט בו לא עובד יותר. ניסיתי הכל, ממש הכל ולא עזר. הפעלתי במחשב הראשי את הnetwork setup wizard ועובר שלב שלב, בסופו של דבר הוא כותב לי an error occurred during configuration of the network on this computer you can configure your network manually, or you can run the wizard again with different settings וגם כשאני משנה את ההגדרות בצורה ידנית (מגדיר איי פי בכרטיסי הרשת שמחברים את הרשת עצמה) זה עדיין לא עובד. מחקתי אפילו את שלושת כרטיסי הרשת (שניים במחשב הראשי, ואחד…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.