עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by eyalel,

אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by orlupo,

עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Blackend,

שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by treva42,

בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by hck,

היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by sausage,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by maverick,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  16. בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by Liran Cohen,

אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by אוורסט,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  20. נדמה לי ששמעתי פעם על דרך לחבר את המודם לראוטר כך שהמחשב יהיה און ליין כל הזמן (ללא חייגן) מה שאני מתכוון זה שאני אוכל לגלוש במחשב הנייד שלי כאשר המחשב השני כבוי (והראוטר האולחוטי מחובר ישירות למודם כבלים) תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Spider76,

הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by niva401,

האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?

23. Started by e-r-a-n,

בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה

24. Started by Wile E Coyote,

יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים