רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATEL אני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת. יש לי שני שאלות: 1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת: 3CRUSB10075 ¤ 107.00 כולל מע"מ רואטר: 3CRWE554G72T ¤ 249.00 כולל מע"מ נראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול. שווה?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לחבר מחשב ישן שאין בו WIFI לאינטרנט אלחוטי? כלומר לקנות איזה מתאים USB או משהו כזה שבעזרתו הוא יתחבר?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בין מחשב נייד למחשב נישא, השיתוף באינטרנט הוא אלחוטי, אך אין לי שיתוף קבצים מלא, אני יכול רק לקרוא קבצים מהמחשב הנייד אצל הבייתי, אבל לא מהביתי אצל הנישא. הוא רושם לי במחשב הנישא שאין לי גישה למחשב הביתי, אין לי חומת אש ולפי מה שאני יודע הפעלתי SHARING. יש אפשרות לתת גישה ספציפית? מה יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס בווינדוס update וכשאני גולש באינטרנט אני מקבל הודעת שגיאה כזאת you currunt security prohibit running activeX controls on this page As a result this page may not display correctly OK או HELP מה זאת ההודעת שגיאה הזאת? אני יודע שזה על הורדת סקריפטים וכאלה קבצים שיורדים למחשב תוך כדי גלישה ואני לא יכול להוריד אותם בגלל אבטחה איך אני מסדר את זה? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח 11 מחשבים שאחד מהם שרת ואני מחבר אליו את כול המחשבים ואז מחבר את השרת למחשב הבייתי אני יכול לגרום לכך שהמחשב הבייתי ישתמש בכוח המיחשוב של הרשת?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי router מסוג cisco800 , ואני רוצה מאוד לדעת איך אני מאפס אותו כדי שאוכל לקנפגו מחדש לכל מי שיודע איך
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-