רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשנות IP עם חיבור MPLS בכבלים. הדרך הכי פשוטה ומהירה שיכולה אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאחרונה חיבור האינטרנט במחשב שמתחבר דרך הרשת קורס לאחר כמה דקות עבודה. כדי ליצור חיבור מחדש, יש לאתחל את המחשב המחובר ישירות לאינטרנט. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שאני מכיר, כולל הגדרות של פיירוול וחבריו, אך לשווא, שום דבר לא פותר את הבעיה. למישהו יש אולי רעיון לפתירת הנושא?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להקים רשת פשוטה קוית ל-2 מחשבים. כיום אני מחובר לאינטרנט adsl ע"י + MODEM\ROUTER ECI- 312 איך ניתן לממש רשת באמצעות הראוטר האם חוץ מ ETHERNET SWITCH צריך גם לתכנת את הראוטר ? אנא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז מקסימו תעבירו.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3048411,00.html
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני מס' חודשים קנינו נתב אלחוטי ואיפשרנו למחשב נוסף בבית לגלוש באינטרנט. לפני שבוע החלפתי לוח אם והתקנה מחדש של הווינדווס. אבל לא התקנתי את התוכנה של הנתב. במחשב השני בקושי גולשים באינטרנט. הבעיה שאני בקושי מדבר עם בעל המחשב השני ולכן אני לא יודע אם יש אצלו בעיה בגלישה. האם האינטרנט אצלו יעבוד? אם כן-סבבה. אם לא-הדיסק קשיח עם מערכת ההפעלה הקודמת עדיין קיים אצלי. האם אפשר לשחזר את ההגדרות של התוכנה מהדיסק ושהם יופעלו במחשב המחודש שלי?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים _XP שהגדרתי ברשת ביתית וזה עבד יותר משנה בסדר גמור לאחרונה קרסה הרשת הביתית והגדרתי הכל מחדש. הבעייה ממחשב 1 אני מצליח להכנס למחשב 2 ממחשב 2 אני לא מצליח להכנס למחשב 1 ומקבל הודעת שגיאה שאני מצרף כקובץ. במחשב 1 יש 4 משתמשים עם סיסמאות כניסה האם יש רעיון למישהו איך לפתור ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
או קיי, אני הולך לבית הספר עם הלפטופ שלי וגיליתי שאני יכול להתחבר שם לרשת (לראות את הקבצים בתקיה שלי, לגלוש באינטרנט וכו'...). עכשיו בשביל שאני אוכל להתחבר אני צריך לעשות כמה דברים: לשנות ב-system propertis תחת הלשונית computer name את שיטת ההתחברות מ workgroup לdomain (ע"י לחיצה על "...change"). לאחר שאני מאשר את מצב ההתחברות כdomain הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא שלי ולאחר שאני מכניס אותם הוא מבקש לעשות restart בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. כל ההתעסקות הזאת ארוכה מאוד. אולי תוכלו ללמד אותי איך לקצר את התהליך הזה, כי כל פעם אני צריך גם להחזיר את המחשב חזרה למצב workgroup בשביל הרשת ביתית. חשבתי אולי ליצור acount חדש עם הגדרות אלו, אבל בהגדרות של הacount לא מצאתי אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים אחד נייד מדגם DELL INSPIRON 6400 והמחשב השני מחשב נייח המחשב הנייח עובד כמו שצריך,אבל הבעיה במחשב הנייד אני הבאתי למשהו את המחשב הנייד והוא כנראה נגע בהגדרות אין לי מושג של מה הוא מזהה את הרשת האלחוטית והוא מראה לי תעוצמת קליטה(הכי חזק)אבל האינטרנט לא פועל מה הבעיות האפשרות, תודה רבה ויום טוב,ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-