רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
לפעמים אני חווה בעמודים שמציגים תבנית שבורה ולפעמים תמונות לא טוענות. לשם הבהרה הנה תמונת מסך:
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ותחילה הגדרתי רשת בינו לבין הישן (שניהם הריצו XP 32BIT) ולא הייתה כל בעיה... עכשיו התקנתי במחשב החדש Windows XP Pro x64 Version 2003 SP2 ו2 המחשבים מחוברים לאינטרנט אך כשאני מנסה להגדיר רשת ביניהם לשיתוף קבצים אני נתקל בבעיה הבאה: An error occurred during configuration of the network on this computer תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ראיתי ראוטר באינטרנט של TP-LINK דגם TD-8810 עולה 129 ש"ח יש לו גם מודם !!! נראה טוב http://www.tp-link.com/products/product_spe.asp?id=42 http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 הוא יותר טוב מה ROTAL 1025 וה SIEMENS השחור של בזק ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
1. אני מחפש כבל מאריך למוצר הנ''ל - Wireless LAN Antenna / Cables http://www.edimax.com/en/produce_list.php?pl1_id=1&pl2_id= אני רואה עכשיו שהוא 11G, ז''א שמהירות קליטה שלו היא עד 11 גם אם במחשב שלי מסומן 100? ובגלל זה הקליטה איטית ויש ניתוקים? 2. יש לנו בבית את המוצר הנ''ל - מחובר אליו 2 מחשבים ברשת קוווית ומודם של בזק. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=12&pl1_id=3&pl2_id=18 בנוסף מחובר אליו ברשת אלחוטית נתב שיכול להכיל רק חיבור כבל קווי אחד וזה המחשב שלי שמחובר אליו. 3. האם אני מחבר ברשת קווית 2 מחשבים, מה תהיה מהירות העברת קבצים? איך אני יודע שזה שזה רשת 1GB ולא 100MB? וצריך לקנות כבל מיוחד? תודה ,אני די בור בנושא הרשתות. מה גם אני ממהר נורא…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה ומעצבנת! כל פעם שאני רואה סרטונים בYOUTUBE או באתר אחר אז האינטרנט מתנתק לי... כאילו קופא ! שאני גם מדבר בסקייפ אז הוא מתנתק לבד. מה אפשר לעשות? כאילו התנתקתי מהאינטרנט .. והסרטון בYOUTUBE קופא גם ואז אחרי כמה שניות ממשיך לעבוד.....
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
העלתי את מהירות האינטרנט שלי עכשיו אני מנסה להפעיל אינטרנט במחשב השני ולא עובד אולי זה בגלל שאני עשיתי הגנה של -firewall בהתקשרות?? עשיתי שיתוף של-local area conection 2 וזה בכל זאת לא עובד מה הבעיה??? תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות בביתי אינטרנט מהיר לא איכפת לי אם ADSL או בכבלים..... במהירות של 740-מגה וחצי תלוי במחיר שיציעו לי .. הבנתי שיש דילים טובים עם ADSL כשיש לך טלוויזיה בלווין של YES אבל לי יש ערוצי זהב... אשמח ללקבל המלצות... תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני צריך או לא לפתוך פורטים בשביל האימיול (0.44). אני משתמש בNAV2005 אבל הגדרתי לו לא לחסום את האומיול. אז איך אני יודע אם אני צריך לפתוח את הפורטים (יש שנים נכון?)? ואם צריך אז איך עושים את זה? (עשיתי כל כך הרבה פעמים חיפוש ולא מצאתי את התשובה) ד"א האומיול מחובר (חצים ירוקים) והID הוא High. אבל ההורדת לא עוברות את ה 1KBPS תודה.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם היתה לי רשת ביתית פשוטה בבית, מחשב ראשי שאליו מחובר המודם (עם כרטיס רשת) ומחשב אורח, בשני המחשבים מותקן ווינדוס אקס פי. הכל ברשת היה עובד, כולל שיתוף האינטרנט, רק שלפתע במחשב האורח נהיתה איזשהי תקלה והאינטרנט בו לא עובד יותר. ניסיתי הכל, ממש הכל ולא עזר. הפעלתי במחשב הראשי את הnetwork setup wizard ועובר שלב שלב, בסופו של דבר הוא כותב לי an error occurred during configuration of the network on this computer you can configure your network manually, or you can run the wizard again with different settings וגם כשאני משנה את ההגדרות בצורה ידנית (מגדיר איי פי בכרטיסי הרשת שמחברים את הרשת עצמה) זה עדיין לא עובד. מחקתי אפילו את שלושת כרטיסי הרשת (שניים במחשב הראשי, ואחד…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משסצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO... איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחובר דרך קווי זהב לאינטרנט המהיר בכבלים. קיבלתי ראוטר אלחוטי של גיגהבייט מדגם GN-B49G. הבנתי שכאשר אני מחבר ראוטר הצורך בחייגן מתבטל, אבל אני לא מצליך להגדיר את כל העניין הזה נכון, בנוסף אני לא מצליך להגדיר כך שיהיה אינטרנט במחשב השני ברשת ללא חייגן. כלומר אין שיטוף אינטרנט אמיתי, ואין שיטוף קבצים, למעשה אין בכלל רשת נראה לי. אם תוכלו להפנות אותי למדריכים רלוונטיים להגדרות רשת אלחוטית, ולהגדרות ראוטר. תודה רבה רבה לעוזרים מראש! רום
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי האינטרנט. גיליתי שהנתב שהיה לי פשוט הפסיק לפעול (נשרף?). קניתי נתב חדש, פשוט... הבעיה: בנתב הישן הייתה לי יציאת UPLINK, ואז את המודם חיברתי ישר אל הנתב בכבל רשת רגיל (ישר). בנתב החדש אין יציאת UPLINK, ככה שאם אני מבין נכון (תקנו אותי אם לא), מה שאני צריך עכשיו זה כבל רשת מוצלב בין המודם לנתב. רציתי אם אפשר לקבל קישור לחנות שניתן להשיג בה כבל שכזה קצר ככל האפשר (20 ס"מ לדוגמא). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-