רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי מה יותר טוב LINKSYS X6200 NETGER D6400
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני קניתי מחשב חדש, ואחרי שהתקנתי את המערכת ההפעלה אני ניסיתי להתקין דרייברים.. אף אחד מהדרייברים לא עשה לי בעיות, חוץ מזה של ה Ethernet משמע אין לי אינטרנט במחשב החדש.. ניסיתי להתקין את הדרייבר עצמאית (לא מהדיסק של לוח האם) והוא אומר לי את ההודעה הבאה: No network interface card exists in the machine. please plug the adapter to the extention slot of connect a cable to ethernet network device if this computer enables "deep slumber mode" למישהו יש מושג מה העניין? לוח האם Asus P5Q SE2 כרטיס הרשת מובנה בו.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי חברה, ברשותי ראוטר של בזק מדגם dgn2200, עד כה הראוטר שירת אותי נאמה. היום התחדשתי בראוטר חדש ועוצמתי ולכן אני מעוניין שה dgn2200 יהיה מודם בלבד אשמח אם מישהו שיש לו מושג יגיד לי איך עושים זאת בברכה, שי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם... מי שמכיר את הראוטר הזה אני מאוד אשמח עם הוא יפנה אלי ויעזור לי עם ההגדרות... תודה מראש.. ;D
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך להגדיר שיתוף אינטרנט דרך פרוטוקול PPPoE, כלומר איך להתקין את הפרוטוקול הזה במערכת של: Microsoft Backoffice Small Buesness Server V4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-