עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wild_3d_raptor,

איפה אפשר לימצוא סרטים ומישחקים להורדה ?? ????

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by yoavsc,

שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by sausage,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by eladbu,

איך אני מבטל את הפפיר וול באזדק DSL600E לאחר שנכנסתי לממשק? ....???

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר לשנות או להסתיר או לפחות לגרום לאתרים לחשוב ששיניתי את כתובת ה IP שלי? אני משתמש בנתב/מודם אלחוטי מישהו מכיר תוכנה כזאת?

6. Started by Spider76,

הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by heya,

יש לי מודם Aztech 600E. כל אפשרות שאני מסמן עליה V, בין אם זה Enable DMZ או כל אפשרות אחרת, אני עושה Apply או Save Settings וזה מוריד את ה-V. מישהו?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין

9. Started by niva401,

האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?

10. Started by o07,

אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. יש לי נייד בבית ללא נייח. לקחתי ראוטר מבזק אתמול, אני צריך פשוט לחבר את הראוטר לקו הטלפון באחד השקעים בבית וזהו? לסרוק בנייד למצוא אותו ולגלוש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. במידה והתחייבתי לספק ולתשתית לפני שהחוק שאוסר על התחיבויות נכנס לתוקף (נותרו לי כמה חודשים) האם ההתחיבות חלה עלי? כלומר, האם החוק רטרואקטיבי? תודה!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. Started by Amir c,

טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. שלום לכולם רכשתי סטרימר (popcorn hour) שיכול להתחבר לרשת הביתית רק באמצעות כבל, ללא wireless. הבעיה - אני צריך למקם אותו ליד הטלוויזיה, רחוק מהראטור האלחוטי שלי. אני לא רוצה למתוח כבל, ולכן מעוניין לקנות נתב זול שיהיה שלוחה אלחוטית של הראוטר שלי - וכך אוכל לחבר את הסטרימר אליו באמצעות כבל, והנתב יתממשק לראוטר האלחוטי דרך wireless מה הפתרון הזול המומלץ לצורך כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. כבר יום שלישי רצוף שאני מגיע למחשב בבוקר ורואה את האייקון של האימיול אפור. גם לאתרים הוא לא נכנס, כל הרשת מנותקת. כשאני מנסה לגשת ל "חיבור שלי" ולעשות "תקן" המודם לא מצליח למצוא את האייפיי והדבר נפתר רק אחרי אתחול. חשוב לציין שאני לא מקבל שום הודעה מיוחדת בזמן הניתוק, אני מחובר דרך בזק בינלאומי - כבלים, ללא חייגן וברשותי Windows Xp Sp2 וTerayon TJ 715 מודם.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by elyaz,

שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. איך אפשר לדעת אם ספק האינטרנט שלי חוסם שלי חלק מהרוחב פס??? תמיד הם יגידו שהם לא חוסמים.... אבל איך אפשר לדעת בוודאות???

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by rotemblu,

התקנתי שני שרתים windows server 2008 במכונה וירטואלית כאשר אחד מהם הוא dhcp ו dns כאשר בהגדרות ה dhcp אני רואה שהוא מקצה את הכתובות 192.168.0.200-192.168.0.210 כאשר אני נכנס להגדרות רשת של הלקוח אני רואה IP אחרת שני השרתים יכולים להתחבר לרשת אבל הם לא רואים אחד את השני(אי אפשר לעשות פינג באף אחת מכתובות הIP . תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.