עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by stav_r,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by maverick,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  3. בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by xDa,

מה נשמע חברים ? אף פעם לא היה לי ככה, אבל בזמן האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים. נע בין 5-20 אחוז. עכשיו, ברמת העיקרון זה קרה לי מאז שצירפתי לבית את הדקו של TP-LINK. חבר הגיע ואמר לי שצריך IP קבוע או משהו כזה, ומה שהוא עשה הוא חיבר את המודם שלי (BE של בזק) לדקו ואת הדקו ישירות למחשב בקו. וניתק את האופצייה של ה WIFI בנתב של BE. איך אני מתקין בצורה הנכונה והטובה את הדקו, בלי שיהיו לי פאקטים ? הוא הרי לא אמור להיות מחובר למחשב ישירות, אני דיי בטוח שהוא גורם הבעיה.. מישהו יודע לומר לי משהו בנושא הזה ? תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by Memtest,

ראוטר עצמו מצליח להתחבר לאינטרנט , כשאני מחבר את המחשב הנייד דרך כבל רשת לראוטר יש תקשורת באופן תקין , הבעיה היא האלחוטי של הראוטר ( גם האייפון לא מצליח להתחבר ) וכשהמחשב מצליח להתחבר לראוטר רשום לי : Limited access למרות שהראוטר מחובר לאינטרנט ... על פיו נראה שיש בעיה חמורה של איבודי מידע דרך התקשורת האלחוטית ( כשאני מנסה להתחבר לקושחה של הראוטר לוקח שנה עד שהדף עולה ... וזה גם נראה כמו HTML בסיסי , אבל ברגע שאני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר לא רק שיש אינטרנט רציף גם אפשר להכנס לקושחה של הראוטר ורואים שהראוטר מחובר לאינטרנט ) ניסיתי לעדכן קושחה בראוטר , זה לא עזר ... עדיין אותה בעיה , השאלה , אם ישנה הגדרה בראוטר שאפשר לשנות שפותרת את הבעיה , או שהראוטר פשוט הלך ...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. Started by liron.r,

שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by Gnome,

אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by arkady,

היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by dudi2002,

שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by Deddy,

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by bak,

שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by eranmor,

אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor

17. היי. יש לי מודם hotbox, כשאני מדליק את המחשב, התוכנות שעולות ודורשות אינטרנט, מציגות מסך dial up, כשבזמן זה אני כן מחובר ישירות לאינטרנט. המצב מסתיים בכך שלא רק שיש לי 5 מסכי login, אלא גם 5 מסכי dial up מעצבנים שעלי לסגור. מה אפשר לעשות? האם הבעיה בהגדרות המודם? (אני עם המודם כבר כארבע חודשים, ההודעות התחילו להופיע לפני כשבוע)

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by davidreznic,

לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by ran1809,

אז ככה יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר למחשב הנייח ובו הכל עובד בסדר עכשיו אני מדליק את הנייד ומתחבר לרשת שלי עכשיו הכל עובד והכל בסדר אבל לאחר 10 -30 דקות משתנה החיבור הופך לחיבור עם קישורית מוגבלת ולא ניתן לגלוש באינטרנט ולא לעשות כלום ברשת עכשיו רק אם אני מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים..?? תודה מראש רן

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by omnius,

אז ככה, בשביל החיבור לאינטרנט יש לי איזו רשת וירטואלית. כשאני בא להגדיר את השיתוף אינטרנט, המחשב שואל אותי עם איזה רשת לשתף. הבעיה היא שהוא החליט משום מה שזו הרשת הוירטואלית, וכשאני משנה לשנות את זה, הוא לא מגיב! help? :-\

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by lior0,

שלום לכולם, בעקבות מעבר לדירה חדשה שעדיין נמצאת בבנייה יש לי מס' שאלות לגבי נקודות חיבור/תקשורת - במפרט שהועבר לידי ראיתי שכל חדר שינה/ממ"ד/סלון/פינת אוכל יצויד בחיבורים ואני מצטט מהמפרט: TV,LV,ט' (טלפון),מ' (ככל הנראה מחשב) ונקודות הכנה למערכת קולנוע ביתית בסלון. TV זה החיבור לכבלים/לווין. ט' חיבור לקו טלפון. זה ברור לי. השאלה שלי מזה LV ומ'? מה זה אומר חיבור למחשב? אני חייב להוסיף שמדובר בדירה מתוך פרויקט יוקרתי בת"א. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by arik100,

אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by roi777,

אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים