עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂

3. Started by io9009,

שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. האם שלבי ההתחברות לאינטרנט שרשמתי להלן הם נכונים? 1) לבחור ספק תשתית (בזק / הוט) ולקנות ממנו מודם+חיבור חודשי. הוט מתחבר לכבל הטלוויזיה ולא דורש כלום בנוסף, להבדיל מבזק שדורש המצאות קו טלפון (+25 שקלים חדשים בלבד). 2) לחבר להתקין את המודם, ללא כל קשר לספקית האינטרנט שאני אבחר 3) לבחור ספקית אינטרנט 4) לקבל מהם סיסמה, ליצור קישור חדש לאינטרנט ("new connection" ב- control panel) שיתחבר דרך המודם. להזין את הסיסמא שקיבלתי מהספקית 5) לגלוש. אשמח לתגובות - האם התהליך שתארתי פה הוא נכון, והאם אני יכול לעשות את כל התהליך החיבור וההתקנה לבד (הכוונה היא לא אם יש לי את הידע הדרוש, אלא אם אין חומרה כלשהי שאני אצטרך בהתקנה, שנמצאת אך ורק אצל הטכנאים) תודה.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  6. Started by vic1234,

יש לי שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר למחש אחד אני יכול להכנס ולמחשב השני לא מופיע הארור הזה מה לעשות

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by zukim,

זהו שם הראוטר של אורנג האם משהו מכיר אותו? ויכול לתת קצת מורה נבוכים לגבי היכולות שלו וקיפלוג המדיה שירנג ויכולת השימוש של USB? אני מחפש מדריך קצת יותר נרחב בשבילו. אני אשמח לקצת מידע תודה מנסה קצת לקפוץ ...

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות
  8. Started by biton161,

יש לי הזדמנות לקנות ראוטר חדש בארה״ב. אני צריך ראוטר בלבד, ללא מודם. כיום יש לי את ה- 1043 של לֹ TPLINK . אני מתלבט בין WDR4300 ב 60$ ל Archer C5 ב 70$. האמת היא ש AC לא קריטי לי כרגע, מה שיותר חשוב הוא יציבות של הראוטר בעבודה עם מספר מכשירים בו״ז. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולמצבים שלא יהיה לי WiFi אני צריך לקנות דונגל שמתחבר ליו אס בי. יש אחד מומלץ? עדיפות לכמה שיותר קטן יש אופציה אחרת? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי נתב Netgear שפועל רק כנקודת גישה אלחוטית, מודם Speed Touch וחייגן במחשב (Xp) המשמש גם שרת אינטרנט, למספר מחשבים בחבורים שונים. ברצוני לבצע שינוי כך שחבור האינטרנט לא יהיה תלוי בשרת. שאלותי: 1. מה עדיף? לשנות את המודם לPRO או לקנפג את NetGear שיתפקד גם בתור נתב? 2. אני לא מצליח לקנפג את Netgear על מנת שיפעיל את המודם, מה השינוי שיש לבצע במחשב?, כרגע יש לי חייגן רגיל . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by tanz,

קיים: 1. ראוטר D-Link DSL-2650U האחראי על הWAN 2. מודם Motorola SURFboard SB4200 3. חיבור לאינטרנט של "הוט" (L2TP) האם אפשר להגדיר את הראוטר בצורה כזו, שיוכל להתחבר לאינטרנט דרך L2TP, כאשר המודם פשוט מחובר לכניסת Eth כלשהיא? יש לי הרגשה כי השאלה יכולה להיות ממש מגוחת וחסרת משמעות, אך לצערי אני רחוק מדיי מעולם המחשבים בכדי להבין זאת בעצמי :-). בתודה מראש.

12. שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …

13. ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by ktulu,

שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. היי אנשים, אני ממש מעוניין לדעת מה אתם חושבים שחברות ישראליות יעשו לגבי הStarlink שבעצם מנסה לספק גישה לאינטרנט בכל העולם.

16. אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט

17. היי לכולם, התחברתי השבוע לכבלים בחיבור 1.5 DOWN ו-512 UPLOAD כמו כן אני החלטתי שלא להתנתק מבזק והלשאיר את הקו חיי במחיר של 35 ש"ח לחודש. בקו של בזק יש לי רוואטר אלחוטי של 3COM . עכשיו אני רוצה לרכוש רוואטר נוסף לחיבור הכבלים עליו. את המבצע שיש לבזק או ל-HOT לרוואטר אלחוטי אני לא רוצה מכיוון שהוא מגביל אותך לאותה רשת של החיבור. אז חשבתי לי לקנות בסכום של 400 ש"ח +- רואטר אלחוטי נוסף. יש לי אפשרות לקנות 3COM במחיר של 400 ש"ח דגם: 3CRWE554G72 3Com או לרכוש רוואטר של LINKSYS במחיר של 460 ש"ח דגם: WRT54G Linksys מה דעתכם יותר טוב וכדאי לקנות המון תודות

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. אני לא מצליח לעשות אינטרנט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by shimeoni,

שלום לכולם ! אני מחפש דרייבר לנתב מסוג : br -6204 w l g של edimax מישהוא יודע איפה אפשר להשיג ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  20. Started by asagoren,

שלום לכולם, הבעיה שלי שכל פעם שאני בא להכנס למשחק עצמו אחרי שכבר הכנסתי שם משתמש והכל אז הוא עושה באיזשהו שלב disconected from the server ובאותו מחשב עם ספק אינטרנט אחר זה עובד מעולה.. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ומה אפשר לעשות? ואם זה חסימת פורטים איך מוחיכים את זה ואומרים לחברה של הספק? בתודה מראש אסי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה מסוימת שאני מקווה שתוכלו לתת לי פיתרון יעיל בשבילה. אני ועוד 2 חברים שוכרים דירה ויש לנו חיבור 2 מגה וחצי. שניים מהמחשבים מתחברים דרך wireless ואחד בLAN. הבעיה מתחילה כשהאימיול נכנס לפעולה. ברגע ששני מחשבים מפעילים את האימיול המחשב השלישי לא יכול אפילו לשוטט בין אתרים. אני צריך למצוא פיתרון שיחלק את רוחב הפס שווה בשווה בין שלושת המחשבים. הרצתי בדיקה וראיתי שמהירות ההורדה היא 2600kb/s וההעלאה היא 260kb/s. חשבתי על NetLimiter אבל קצת הלכתי לאיבוד שם. גם לא מצאתי אפשרות שהתוכנה תעבוד ברקע בלי שיופיע אייקון ליד השעון או שהיא תדרוש סיסמה ביציאה, וזה קצת בעייתי כי אני חייב שהתוכנה תהיה מאובטחת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. שלום. אני מחפש שירות VPN או PROXY שיספק לי IP אמריקני, יכול להיות גם בתשלום. מה שחשוב לי הוא אמינות השירות ולא המהירות, כאמור זה לא לטובת צפיה בסטרימינג או הורדות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. היי, חושב להזמין מאיביי את הכרטיס הבא - TP-Link 300, האם יש כרטיס מומלץ יותר פנימי אכותי ומהיר בתקציב גבוה? http://cgi.ebay.com/TP-LINK-300-Mbps-Wireless-N-PCI-Adapter-MIMO-TL-WN951N-/160478069850?pt=COMP_EN_Routers&hash=item255d3d045a תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.