עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by dvvon,

שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Yehudaa,

http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by firemebad,

האם יש דרך להוריד הורדות מרובות בבת אחת בחשבון PREMIUM ? כי יש לפעמים קבצים שמחולקים לאיזה 100 חלקים ואני צריך להתחיל להוסיף כל קובץ בנפרד, עבודה דיי מייגעת ומעצבנת. אני עובד גם עם תוכנות הורדה DAP ואני לא מצליח שהקישורים לקבצים יתחילו אחד אחר השני. פשוט הוא פותח לי את הדף שם אני צריך ללחוץ שוב על PREMIUM ואז רק להוריד , זה דיי מעצבן. האם יש דרך קלה יותר להוסיף בבת אחת עשרות קישורים לחלקים של הקובץ ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  7. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום לבאי הפורום, (מתנצל מראש על הבורות) לא מזמן התקנו בעסק מצלמות אבטחה שניתן לראות מה קורה בעסק דרך האינטרנט, הותקן במחשב כרטיס מיוחד לכך ומצלמות (אם יש צורך בפרטים נוספים אנסה לברר). בכל מקרה נאמר לנו ע"י המתקין (ואף קראתי פעם מאמר על כך) שמהירות החיבור לגלישה בעסק לא תושפע כי הדבר נוגע אך ורק למהירות ה UPLOAD של החיבור ולא למהירות ה DOWNLOAD (יש לציין שאנו מחוברים במהירות של 1.5 באינטרנט זהב ללא UPLOAD מוגבר, החיבור הרגיל). אך לא כך הדבר, בכל פעם שמתחברים מהבית מהירות הגלישה בעסק הופכת איטית ובלתי נסבלת! נאמר לנו ע"י המתקין כי עלינו לשדרג את מהירות החיבור (מה שנראה כפתרון סביר ביותר) אך מכיוון שאיני סומך על הבחור (מסיבות כאלו ואחרות) הייתי מעוניין בחוות דעת מקצועית …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. לפני מס' חודשים קנינו נתב אלחוטי ואיפשרנו למחשב נוסף בבית לגלוש באינטרנט. לפני שבוע החלפתי לוח אם והתקנה מחדש של הווינדווס. אבל לא התקנתי את התוכנה של הנתב. במחשב השני בקושי גולשים באינטרנט. הבעיה שאני בקושי מדבר עם בעל המחשב השני ולכן אני לא יודע אם יש אצלו בעיה בגלישה. האם האינטרנט אצלו יעבוד? אם כן-סבבה. אם לא-הדיסק קשיח עם מערכת ההפעלה הקודמת עדיין קיים אצלי. האם אפשר לשחזר את ההגדרות של התוכנה מהדיסק ושהם יופעלו במחשב המחודש שלי?

12. Started by wild_3d_raptor,

איפה אפשר לימצוא סרטים ומישחקים להורדה ?? ????

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by eyaler,

שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by eladbu,

איך אני מבטל את הפפיר וול באזדק DSL600E לאחר שנכנסתי לממשק? ....???

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by maverick,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by אוורסט,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים

20. אני כרגע ב בזב"ל ואין לי שום בעיות עם מיהירות הייתה לי לפני כמה זמן בעיה שלפעמים כשאני ניכנס לאתר כל שהוא אז היה מוצג לי Connection Interrupted עכשיו זה הסתדר כך שאין לי בעיות ובכל זאת עוד מעט ניגמר לי ההתחייבות לאיזה חברה הייתם ממליצםי לעבור? כרגע אני ב2.5 מגה משלם 89 ש"ח שזה כולל תשתית אחרי שזה יגמר יהיה לי 106

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by raananan,

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Tall-Guy,

שלום, אני מעוניין לפתוח טווב של פורטים באלקטל 510. לדוגמא - 1200-1222. הבנתי שאפשר לפתוח פורט, פורט - לצערי לפתוח 222 פורטים עלול לקחת זמן :-) חיפשתי קצת ברשת - ונתקלתי ב Auto Port Mapping, שנראה ממש טוב, אבל לצערי דורש תשלום כדי להשתמש באופציה הזאת. האם יש תחליף? איזה תוכנה דומה אבל Freeware? או האם מישהו כתב סקריפט שיוכל לפרסם? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.