עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by yuvalma,

שלום. יש לי ראוטר TP LINK שקניתי לא מזמן, הוא עבד עד עכשיו סבבה, אין לי מושג מה קרה אבל האינטרנט לא עובד כבר כמה ימים. בwifi כתוב לי עוצמת אות-מצוין ומצב-מקושר. ככה שאין לי מושג מה הבעיה יש לי וינ' xp. תודה רבה לכל מי שינסה לעזור.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Titan777,

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. אהלן חברים, אני רוצה לשיםן כרטיס CardBus בנייד (כיוון שאין לו מובנה) שיוכל לקלוט רשת אלחוטית. שאלתי היא עד כמה טובה/לא טובה יכולת הקליטה של כרטיסים אלה. איך הקליטה של כרטיס ממוצע שכזה אל מול כרטיס מובנה בניידים? תודה, Anatoli.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by Las@Vegas,

יש לי זוג ראוטרים 3CRWER100-75. מחוברים ב - WDS. המחשב שלי מחובר לראוטר שמחובר לראוטר השני שמחובר למודם (ומשם לאינטרנט). יש לי בעיית ניתוקים קטנים שאני חווה כל יום. העניין המיוחד בזה שאם אני לא פונה לרשת זה לא מתחבר לי חזרה, אז הפעלתי סקריפט בדיקה שבודק לי תקשורת לראוטר השני. זה התוצאות של הזמני ניתוקים שהיו לי היום עד עכשיו. לא משהו מיוחד, ממש עניין של 3 דק'... אבל אני רוצה לדעת יותר ככה שאני צריך להפעיל לוג מערכת איך אני עושה את זה בראוטר שלי? תודה יבגני

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by liav12,

חיבור USB מאט את המחשב? יש לי מחשב לא משהו 1.4 GHZ ו 128 RDRAM, גם שמעתי שכרטיס רשת יותר טוב..זה נכון?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by Netanel o_0,

יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. רציתי לדעת אם אפשר לעשות שיתוף כוננים תקיות ברשת עם ראוטטר? שיתוף תקיות /כוננים כדי להעביר מידע בין מחשב למחשב ברשת ראוטר EDIMAX6102 מודם ETH1320 קראתי תמדריך אבל רציתי לדעת אם זה עובד כי לא הצלחתי עשיתי שיתוף על תקיעה נתתי הרשאות ואז יש לי יד מתחת לתקייה אבל לא כחולה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  10. בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. כשאני מנסה להיכנס לאתר הבית זה פועל אבל לApp כלשהו זה תוקע. אני מנסה למשל להיכנס לפוקר או סתם לApp מסויים והאינטרנט מעביר אותי לדף צהוב כאילו אין אתר כזה\שהאתר אינו זמין. אני במחשב אחרי פרמוט. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה D: ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. לא מזמן (חודש וחצי בערך) אבא שלי חיבר אותנו ל-1.5 מגה איך אני עובר ל-5 מגה ? כתוב שמחיר החבילה 150 שקל לשנה הראשונה ומה אחר כך והאם כדאי 5 מגה זה הרבה יחסית לא ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by supermario,

קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by mongoL---,

אני עובד עם ראוטר של חברת edimax br 6104 , הוא עובד מעולה רק שיש בעיה במסגרת מספר שרתי ftp , למספר שרתי ftp לוקח תהליך עד שנוצר חיבור לשרת , כיביתי באופן זמני את הפייר וול ועבד מהר, שאלתי אם יש איזושהיא אפשרות להאיץ את עניין ההתחברות על ידי פתיחת פורט כלשהוא ( ניסיתי לפתוח ספציפית את הפורט ולא עזר).

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by Spider76,

הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  19. Started by guymay,

כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Amir c,

טוב הרצתי חיפוש קטן ולא כל כך מצאתי היום קיבלתי אותו עד עכשיו עושה עבודה דיי טובה.. לקח לי בערך 5 דקות לסדר שיפעל ממש נוח לבינתיים רק פשוט לא מצאתי איפה אפשר לפתוח לו פורטים בשביל האימיול :\ מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. Started by yaposhkakin,

שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים