עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vizido,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by zadik,

איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by Idan-h,

טוב אז ככה, התקנתי win 2003 server במחשב אחד. עכשיו יש לי שני מחשבים .. אחד עם xp ואחד עם 2003 server. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך אני עושה רשת ביניהם? זאת אומרת לפני כן שהיה לי בשניהם xp עשיתי את זה בלי בעיה, אבל עכשיו אני לא יודע איך עושים. אגב, אין לי ראוטר או משהו זה פשוט מחשב אחד מחובר לאינטרנט (זה עם ה-2003) והשני מחובר אליו דרך הכרטיס רשת. אגב, אפשר לעשות רשת ביניהם כששניהם עם win 2003 server? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by wild_3d_raptor,

איפה אפשר לימצוא סרטים ומישחקים להורדה ?? ????

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by talmAn,

כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס בווינדוס update וכשאני גולש באינטרנט אני מקבל הודעת שגיאה כזאת you currunt security prohibit running activeX controls on this page As a result this page may not display correctly OK או HELP מה זאת ההודעת שגיאה הזאת? אני יודע שזה על הורדת סקריפטים וכאלה קבצים שיורדים למחשב תוך כדי גלישה ואני לא יכול להוריד אותם בגלל אבטחה איך אני מסדר את זה? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. יש לי אינטרנט 750 זאת אומרת שהמהירות הורדה הכי גבוהה שאני משיג זה 96 עכשיו הסיפור מתחיל... יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק(לא בדיוק מתנתק) מעצמו ואז שאני לוחץ על האייקון של האינטרנט(שני המחשבים המהבהבים) הוא קופץ ונסגר והדרך היחידה שלי להתחבר מחדש ולהמשיך לגלוש היא לכבות את המחשב.... עכשיו בגלל זה שאני מוריד מהאינטרנט קבצים גדולים זה עושה בעיות לכן הורדתי את DAP (ניהול הורדות) באמצע הורדה של סרט פתאום האינטרנט התנתק לי אחרי 100 מגה שהוא הוריד אותם במהירות 45 ואז סתם לחצתי RESUME DOWNLOAD ופתאום אני רואה מהירות הורדה 6000 KB /S זה המשיך ככה איזה 15 שניות והתכבה שוב ואז עשיתי שוב שימישיך הורדה ושוב ככה במשך 15 שניות והתנתק ואז ראיתי שבמהירות כזאת אני מוריד סרטי תוך כמה דקות והמש…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by dudi2002,

שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

11. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by silky,

שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?

16. Started by JediMaster,

היי לכולם! בזמן האחרון נראה לי בערך שבוע אני לא מצליח לקבל שום קובץ לא בIRC מחברים ולא להוריד קבצים בDownload Accelerator. אין לי שום פיירוול ואני משמש כשרת ברשת של שני מחשבים כשכרגע השני מנותק.. למישהו יש רעיון? אולי זה בגלל הווירוס? (למרות שהצלחתי לעצור אותו בזמן והתקנתי עידכון)

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by rompo7,

שלום לכולם, עברתי למקום מגורים ששילוב של כיסוי אנטנות בינוניעם הרבה קירות בטון יוצר מציאות של קליטה סלולרית גרועה ביותר. מחיפושים בגוגל על פתרונות הגברה סלולרית נראה שבמשחק הזה אין הרבה שחקנים ואפשר לחלק אותם לשני סוגים - אלו שמביאים לך מעלי אקספרס מגבר ב350 שקל שאלוהים יודע מה קורה איתו, ואלו שטוענים שיש להם ציוד מאושר על ידי משרד התקשורת בעלות של כמעט 3000 שקל. הקטע הוא ששני הסוגים של המוכרים הם קיקיוניים למדי, קטנים, לא מוכרים ולא ממש יוצרים קשר למרות פניות שלי אליהם ופגישות שאני מנסה לתאם. ויי פיי קולינג זה לא אופציה כרגע. האם למישהו פה יש המלצה מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Posford,

חבר שלי לא מצליח להיכנס לאתר מסויים. הוא מקבל הודעה "DNS Erorr" בזמן שאני כן מצליח להיכנס ולגלוש באתר. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by davidcher,

שלום כשאני מחפש משהו בגוגל לפעמים התוצאות הם בקבצים WORD ו PDF איך אני מעלה קבצים כך שיופיעו בגוגל כך שכל אחד שמחפש בנושא ימצא את הקובץ שאני העלתי ?? תודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by omnius,

אז ככה, בשביל החיבור לאינטרנט יש לי איזו רשת וירטואלית. כשאני בא להגדיר את השיתוף אינטרנט, המחשב שואל אותי עם איזה רשת לשתף. הבעיה היא שהוא החליט משום מה שזו הרשת הוירטואלית, וכשאני משנה לשנות את זה, הוא לא מגיב! help? :-\

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by King Kong,

יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:

25. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים