עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לאחר שקניתי מחשב נוסף ונתב חוטי הגדרתי וחיברתי והכל עובד מצוין קודם כל יש לי מודם כבלים מהסוג הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm ונתב: http://www.sweex.com/communicatie.php?subsectie=6&item=660&artikel=594&detail=d בהוט ו 012 בחיבור L2TP הכל עובד מצויין אבל לאחרונה החל לקרות דבר מוזר אני לא מצליך לגולוש באתרים כאילו יש נתק אני מקבל שגיאה של to long time to respond (בכל דפדפן) אני מצליח לשלוח ping ל google ומקבל חזרה הנתב רושם שהוא מחובר אבל הוא לא מעלה שום אתר זה נפתר שאני עושה לו reboot (לנתב) או מוציא את הנתב מהחשמל לכמה שניות ומחבר שוב ואז זה עובד יש לי firewall של הxp sp2 יש רעיונות לפתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אהלן השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Shbd,

אני לא יכול להוריד כלום....... פשוט כלום.... תוכנות שיתוף לא זזות לי אני מקבל גם תמיד LOWID ואין פירוואל בכלל. הכל קרה מאז ששמנו ראוטר בבית. הבנתי שצריך לפתוח איתו פורטים. מישהו מוכן להסביר איך בבקשה?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  5. יבלתי מתנה מאיזה מבצע מבזק בינלאומי נתב אלחוטי SPEED TOUCH 570 וכרטיס רשת אלחוטי (למחשב של אחותי) שנקרא VIGOR WLAN USB ADAPTER 510 כרגע אני נמצא על מודם ALCATEL HOME ששודרג לפרו ואז ל510, והוא מחובר לHUB שמפצל את האינטרנט למחשב שלי ושל אחותי משם יוצאים כבלים דרך הקירות לחדר שלה למעלה. האם כדאי לחבר את האלחוטי? החדר שלה נמצא למעלה, ככה שאני יוצא מהחדר, עולה במדרגרות ומגיע לחדר שלה ויש איזה 3 קירות בדרך, ככה שאני לא ממש יודע את הטווח. מממ האם אני יקבל הטבות מהחיבור? מהירות גבוהה יותר? יותר נוחות? ולא קיבלתי אנטנה לחבר על המודם, אני אמור לקבל?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Might,

שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. יש מצב שיתעורר פה צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר (סביר ש5 מגה), אני רוצה לדעת מה העלויות שאפשר להשיג (כמובן אחרי התמקחויות וסחיטה) לחבילות שונות. אז מה החבילה שלכם, אצל מי, וכמה אתם משלמים עליה (בבקשה תרשמו בנפרד תשתית וספק) תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. פרסמתי היום מדריך מעודכן ומקיף לאבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים. המדריך סוקר את כל מנגנוני האבטחה הקיימים בנתבים אלחוטיים וממליץ איזה מהם יש ליישם על מנת להגן בצורה טובה ויעילה על הרשת האלחוטית. http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by Cheif,

גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. ... [= ? מה הכי מהיר? יש כבר 50 מגה לפי מה ששמעתי נכון?כמה זה עולה?

14. Started by m83b4,

נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?

15. שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by aviz,

אם אני יקנה את המוצר DWL - 650 לינק: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=772 אני יוכל להתחבר לאינטרנט אלחוטי בכל מקום בעולם שתומך בזה בחינם? אני רוצה לקנות אותו בשביל להתחבר לאינטרנט כשאני אהיה בחול ספציפית אני אהיה בפארג בודפאסט והאזור ואני צריך אינטרנט (אבא שלי צריך) הכרטיס הזה יעזור?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  17. אהלן, יש ברשותי ראוטר פשוט של סימנס (זה שמקבלים מבזק) עם חיבור של 10 מגה. הבעיה היא כזאת - יש לי מחשב נייד אליו אני מוריד תוכן ומעביר אותו על גבי הרשת לסטרימר. התוכן הוא בדרך כלל גדול (20-30 ג'יגה) והבעיה היא שעל גבי הרשת זה מועבר במהירות של 2 מגה לשניה.. זה ממש איטי ואני שוקל להחליף את הראוטר. השאלה שלי היא האם ראוטרים אחרים יתנו לי מהירות העברה גבוהה יותר על גבי הרשת הפנימית ? רק לציין כי הסטרימר מחובר בכבל לראוטר והמחשב הנייד כמובן שלא. מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by silky,

שלום, התשתית שלי היא על 3 מגה כרגע. רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם NGN או פס רחב בחו"ל ששיש לו מנוי רפדישר ויכול להעיד האם הוא יכול למצות את מלוא רוחב הפס שלו.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. איך אפשר לדעת אם ספק האינטרנט שלי חוסם שלי חלק מהרוחב פס??? תמיד הם יגידו שהם לא חוסמים.... אבל איך אפשר לדעת בוודאות???

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כל הקבצים עם המיילים אנשי קשר באוטלוק שנמצאה ב ווינדוס XP תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  25. יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים