רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי תמשחב לפני יומיים ומאז שקניתי יש לי בעיה של הורדת תוכנות או כל דבר אחר מלינקים באתרים לדוגמא התוכנה CCLEANER לא מצליח להוריד אותה מהאתר הוא פשוט לא מוריד טוען אבל לא מוריד http://img245.imageshack.us/img245/7562/gfgfghy0.jpg תסתכלו למטה האנטי וירוס מכובה ובצד השני זו היא הורדה של ראפיד שר אותה בעיה באקספלורר זה אתר רשמי של התוכנה עדיין לא מוריד http://img142.imageshack.us/img142/2531/tghtoz2.jpg מה חוסם אותו ? האנטי וירוס מכובה הפייר וול של וינדוס מכובה מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום ובכן אחרי שיטוט בארכיון הפורום לא מצאתי תשובה ואשמח לקבל סיוע בעייתי היא כזו.המודם שלי עומד כרגע על מערכת הפעלה 510.כדי להחזיר אותו למצב מודם בלבד אני צריך להוריד אותו למערכת ההפעלה הקודמת שלו שמתי לב שהיו שני קבצים ואלה הקבצים GV8AA3.253 וזו המערכת שלפי המדריך אפשר להחזיר אותו למצב מודם.ואותה מחקתי בטעות GV8AA3.721 זו המערכת שיש עליו נכון לעכשיו. מדובר על מחיקה שגויה של קובץ ואני לא יודע מאיפה להשיג אותו על מנת לבצע את שני השלבים אחורה. אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אם אני פותח את מנהל המשימות והולך ללשנית "רשת" אז יש שם מין גרף כזה של עד כמה אני מנצל את האינרנט שלי אז שמתי לב שזה אף פעם לא עובד את ה 25, אפילו אם אני מוריד קובץ + שולח קובץ ב-ICQ. למה זה ? ובלי קשר לזה פעם קראתי שמייקרוסוט מגבילה לנו את מהירות הגלישה ל 80% וקראתי פעם איזה מדריך איך לשנות את זה ל 100%, למשיהו יש את המדריך הזה ? או שהוא יכול להסביר לי...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היה כאן תרד מזמן אני לא מוצא אותו בחיפוש אם אסור לכתוב לגבי נושא זה פה למרות שאין לי מושג למה ברגע שרכשתי אישית מכספי שלי מוצר כמו מודם מותר לי לעשות בו כרצוני . אז ככה לגבי הSB4200 הבנתי שאפשר להשתולל איתו כמו לפתוח את הקובץ שלו בפנים ולעלות את הכל ל 6 מגה הורדה העלאה . הסברים , נימוקים , הוכחות , ומדריכים יתקבלו בברכה ! תודה. אם אסור אז בפרטי :s05: תודה פעם שניה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ושני מדפסות( אחד לכל מחשב-אחד צבעוני ואחד ליזר שחור) נתתי למדפסות ולמחשב אישורי שרינג אני יכול להדפיס אצלי וגם אצל הבן הבן יכול להדפיס אצלו אך לא אצלי יש הודעת שגיאה SMART 32-BIT GETWAY ERROR ??????????????????????????????????????????????? CAN'T LOAD SMART YTILITY LIBRARY ( COD 126) THE SPECIFIED MODULE COULD NOT BE FOUND התקשרתי לבזק שנתן לי את הראוטר וניסינו הכל ללא הצלחה פניתי ישירות למחלקת התמיכה וגם עם הממונה הראשית והם לא ידעו לפתור עבדתי בשיתוף עם בזק ומיקרוסופט והגיעו למסקנה שאני צריך לפנות לקבוצת הדיון
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, את הקאזה הורדתי מהאתר www.kazaa.co.il ואני לא יודע איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר , ה TCP וה UDP איך אדע באלו פורטים משתמשת הקאזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים,אחד מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. השאלה שלי היא כזאת במחשב שמחובר לראוטר מוגדר בהגדרות TCP/IP כתובת IP קבועה כולל הכתובת של הראוטר וכו' האם אני צריך להגדיר אותו דבר במחשב השני עם הכרטיס רשת האלחוטי או שני יכול להשאיר את ההגדרה על DHCP שיקבל כתובת אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר במהירות 5 מגה וכבר כמעט חודש ישנה איטיות בלתי נסבלת, במיוחד בהורדות משרתים בחול ובסטרימינג- YOUTUBE AND VIMEO...בעצם באופן כללי מכל האתרים שלא בארץ. היה אצלי טכנאי של הוט כבר פעמיים. בהתחלה באמת הייתה בעייה אזורית כלשהי אבל כיום אחרי שהיא טופלה ובבדיקות מהירות באתרים של הוט ו013, הכל תקין, עדיין אני חווה איטיות נוראית. הייה אומר אפילו שכיום האינטרנט הוא איטי יותר ממה שהיה לפני כחודש לפני ששדרגתי מהירות מ-2.5 ל-5. מה האפשרויות שלי במצב כזה. מה מקור הבעייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן אז המצב הוא כזה, הכל היה טוב ויפה, רציתי להדפיס משהו, הדלקתי את המדפסת, פתאום נפל האינטרנט, אמרתי מקרה (דא זה קרה כמה פעמים, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות) בכל מקרה, מאז עד עכשיו היו פינגים גבוהים, החלטתי לבדוק באמת אם זאת הסיבה. ניתקתי את המדפסת, בום האינטרנט חזר להיות רגיל. מה? אין לי מושג אני מחובר לבזק, ומשתשמ בנתב B שלהם (כןכן יודע שהוא חרא), בכל מקרה, המדפסת מחוברת אליו ישירות ויש לה כתובת איפי סטטית. ממה זה יכול להיגרם?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
- 1 follower
-