עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא ממש מבין בדברים האלה אז זה בסדר שיהיו לי שתי חיבורים לאינטרנט??? ויש לי רשת... http://img50.imageshack.us/my.php?image=cghv2ar.jpg

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Gnome,

אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by salsaman,

יש לי בבית את הקונפיגורציה הבאה: מודם סמסונג שהפכתי לראוטר שמחובר להאב. להאב מחוברים שני מחשבים. אין לי בעיה לגלוש אבל אני לא מצליח לגשת לקבצים של מחשב אחד מהמחשב האחר נסיתי את כל מה שאני יודע ולא הולך לי. אני חושב שאני לא יודע את ה-defult gateway הנכון אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by m83b4,

נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?

7. Started by IME3,

מה צפוי להיות בנושא האינטרנט? כרגע יש לי SIEMENS SL2-141 קופסא שחורה + עוד מחשב שני ברשת אני הולך להתקין ויסטה 64 שהמחשב החדש יגיע מה השלבים שצפויים לי עד שיהיה לי חיבור אינטרנט? האם אני רק יחבר את כל הקופסא למחשב החדש ויהיה לי אינטרנט ישר? או שאני אצטרך להתקין דברים ולהתקשר לנטויזייון מחדש.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. היי האינטרנט שלי 5 מגה בבדיקות הורדה זה מוריד על 600 וזה סבבה אבל יש תופעה מוזרה ברגע שאני מפעיל את תכנת האנטיוירוס המהירות בבדיקה יורדת ל400 ניסיתי כמה אנטיוירוסים וגם כמה אתרי בדיקה והתוצאות זהות בהכל למה זה ומה עושים?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by House M.D.,

יש לי ראוטר Siemens SL2-141 . אני עובר דירה ורוצה לשים אותו בממ"ד. האם המחשבים האחרים יקלטו את האות אם הוא בממ"ד? המרחק בינו לבין המחשבים האחרים הוא כ-15 מטר, בדירה הנוכחית שלי זה כמעט אותו מרחק ואיכות השידור נעה בין מצוין לטוב מאוד, אבל פה אין ממ"ד. מה אתם חושבים?

10. Started by kipi25,

שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

13. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by מאור247,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by mk12345,

קודם כל תודה וכל הכבוד על התשובות המקצועיות שלך!!! יש לי מחשב עם מודם PCI שמחובר לקו של בזק ואני מקבל ושולח דרכו פקסים אני מעוניין להתחיל לעשות דרכו שיחות טלפון רגילות ז"א לחבר אזניות ומיקרופון ולחייג ישירות מהמחשב? האם אפשר לעשות את זה? ואם כן אשמח לשמוע איך..? בתודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by Yehudaa,

http://www.intel.com/network/connectivity/products/wireless/wireless_n/overview.htm האם הוא יתמוך במלואו בתקן n ? ובכלל האם הוא כרטיס טוב , תודה לעונים .

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

24. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.