רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בדברים האלה אז זה בסדר שיהיו לי שתי חיבורים לאינטרנט??? ויש לי רשת... http://img50.imageshack.us/my.php?image=cghv2ar.jpg
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם יש קשר ומה אפשרי לעשות הגיוני שבכרטיס רשת יש הגדרה שצריך לשנות?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, האם כדי לקחת את המחשב החזק להיות מחשב ראשי? האם מהירות הגלישה תתחלק ב2? ומה זה כבל מוצלב? תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני תמיד נידפק משעשיתי את המודם של לרואטר אני לא יכול יותר לשחק נגד חברים שלי באינטרנט זה אומר שאני יכול כבר לוותר על לשחק פייפא עם חברים שלי בפיפא כתוב TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26200-26299 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP א)זה יעזור לי ביכלל? ב) אם כן איך לעזאזל אני מכניס טווחים בה לי למות תודה לכול מי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכנן להוסיף מחשבים נוספים לרשת בייתית, ולא הבנתי את ההבדלים בין כבל רשת מוצלב לבין רגיל(קראתי בנעוצים), ואני לא יודע באיזה מהם להשתמש. מחשב אחד כדי לחבר אותו אני צריך להעביר כבל רשת מהראוטר אל המחשב שאנ י מוסיף(צריך רגיל או מוצלב?) ואת המחשב השני אני מחבר בכבל רשת ממחשב ראשי אחר(עם מודם רגיל) בנקודת אינטרנט משלו(מכרטיס רשת שמובנה בתוך המחשב) ישירות אל המחשב שאני מוסיף(לכרטיס רשת שלו), במקרה הזה צריך מוצלב או רגיל? כך או כך רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, יש הבדלים במהירויות? ומהם השימושים שבהם אני צריך רגיל /מוצלב, ממש תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני עדיין לא הצלחתי לעלות בדיוק על הבעיה אבל אני חייב עזרה דחופה. פירמטטי את המחשב ומיד ניסיתי להתחבר לאינטרנט, הוא לא מצליחה והנה כמה מהסימנים מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי... הראוטר לא מדליק אור בשקע שאליו מחובר המחשב (הכבל תקין ניסיתי אותו על מחשב אחר כדי לוודא) LOCAL AREA CONNECRION לא מופיע בNETWROK CONNECTIONS כשהפעלתי AIDA (תוכנה לזיהוי חומרה) הוא לא אמר לי כלום בכרטיס רשת.\ התקנתי את הדרייבר מהדיסק המקורי של המחשב, הורדתי עידכונים במחשב אחר, מצאתי את סוג הכרטיס שאמור לבוא עם לוח האם הזה והורדתי לו דרייבר, כשניסיתי להתקין את הדרייבר שלו הוא טען שאין חומרה מתאימה... אני כבר לא יודע מה לעשות וזה אחרי שסרקתי המון פורומים באינטרנט עם השאלה הזאת אף אחד מהפטרונות שם (או …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, ברשת שלי יש כ6 מחשבים, חלקם מחוברים ברשת קווית וחלקם ברשת אלחוטית. ברצוני לדעת האם יש כלי שאני אוכל לנהל עידכונים נניח אנטי וירוס, ווינדוס וכו'.... שאני אוכל להגיד להם מתי לעדכן ומה לעדכן וכמו כן, מעקב לאחר המחשבים ותפעולם. בברכה, משה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם ה פיירוול שבנתב אלקטל 510 מספיק "חזק" או שכדאי להתקין פיירוול אחר?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-