עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by almog333,

שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by kentaro,

שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  3. אני תמיד נידפק משעשיתי את המודם של לרואטר אני לא יכול יותר לשחק נגד חברים שלי באינטרנט זה אומר שאני יכול כבר לוותר על לשחק פייפא עם חברים שלי בפיפא כתוב TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26200-26299 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP א)זה יעזור לי ביכלל? ב) אם כן איך לעזאזל אני מכניס טווחים בה לי למות תודה לכול מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by San Goku,

יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  5. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  6. הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  7. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by ThaOG,

התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by PT,

יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by bak,

שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by davidreznic,

לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by mrsph666,

אני יודע שזה Voice over Bandwidth וש-012.נט התכוונה להשיק את השירות, אבל מה זה, ואיך זה יתרום לנו, הלקחות הפוטנציאליים? תודה!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by isotoper,

שלום יש לי מודם של כבלים שיוצא ממנו כבל רשת שאם אני מחבר אותו למחשב שלי יש לי אינטרנט. השאלה : אני רוצה לחבר עוד 2 מחשבים לאינטרנט, האם אני יכול לקנות SWITCH, שעולה 90 ש"ח לדוגמא, עם 8 PORTS, ואז לחבר את הכבל שיוצא מהמודם לתוך הכניסה של ה SWITCH, ולחבר את 3 המחשבים ליציאות של ה SWITCH ? האם זה יעבוד לי ככה בצורה פשוטה ? תודה

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by ilanb0,

היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by omrij,

האם ה פיירוול שבנתב אלקטל 510 מספיק "חזק" או שכדאי להתקין פיירוול אחר?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים