רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי נתב של 2WIRE דגם 1800HW ונאמר לי שיש בו אפשרות לחסום שידור של פרטים אישיים שלי, ז"א מה כתובת האייפי שלי, מי ספקית האינטרנט שלי ובאיזה דפדפן אני משתמש. יש תמונת באנר כזאת שהיא GIF אם אני לא טועה שכתוב שם משהו בסגנון:"you are 192.0.1.50 using firefox 1.5.0.10 browser..." או משהו בסגנון ואלה הפרטים שאני רוצה לחסום. יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיך אני מבצע את זה?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לשיםן כרטיס CardBus בנייד (כיוון שאין לו מובנה) שיוכל לקלוט רשת אלחוטית. שאלתי היא עד כמה טובה/לא טובה יכולת הקליטה של כרטיסים אלה. איך הקליטה של כרטיס ממוצע שכזה אל מול כרטיס מובנה בניידים? תודה, Anatoli.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בזק ובזק בינלאומי עם מודם 600e עכשיו הראוטר יהיה בקומה שניה ואני צריך שיקלוט לקומה ראשונה לפחות עד 30 40 מטר.. ועם יש ראוטר ומודם ביחד גם טוב.... ומה עוד אפשר לעשות שיקלוט לי לקומה ראשונהברמה טובה בלי ניתוקים או קליטה מאוד נמוכה... נ.ב הקירות אצלי לא כאלו עבים בכלל.... ויש לי 5 מגה וישודרג לי בקרוב ל 10 מגה ברשת ngn ...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שהרבה אנשין מתקשים לפתוח פורטים בעיקר בראוטר ECI 312+ ורובם מקבלים את אותו ERROR במסגרת אדומה... הארור הזה נובע מכך שאנשים מכניסים תווך פורטים לפתיחה במקום פורטים אחד אחד או מכיוון שהם מכניסים מספר שגוי בPORT MAP... מה שצריך לעשות למשל באימיול במקום לכתוב Port start:5662 POrt End:5672 תכתבו port start:5662 port end:5662 port map:5662 זאת אומרת אותו מספר בכל התיבות.... חוץ מבתיבת השם... ובמקרה הזה הפורט הוא TCP והופרט השני שצריך לפתוח הוא UDP אז שימו לב שכשאתם פותחים את הפורט השני בתוכנות שצריך יותר מפורט אחד שימו לב אם הפורט הוא TCP או UDP ותסמנו בחלון שם..... מקווה שעזרתי...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי והחדר שלי בקומה התחתונה אני רוצה לחבר על רשת מבוססת ADSL שני מחשבים שהשני נמצא בקומה מעלי אך לא בגג שלי מה אפשר לעשות? לא יכול רשת עם חיוט כי זה יהיה מכוער ומבולגן האם אלחוטית תתן תשובה נאותה? ללא הפרעות וניתוקים? איזה נתב אני צריך? כמה הוא עולה ואיפה לקנות? נ.ב שני המחשבים הם נייחים ורק באחד יש כרטיס רשת{לא אלחוטי} אז מה צריך לקנות? עדיפות לחומרה הזולה יותר
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי! בתור התחלה אציין שחיפשתי תשובה לשאלתי בפורומים אולם שום ת'רד לא ענה לי בפירוט על השאלה. ברשותי מחשב שמחובר קבוע לאינטרנט דרך הכבלים, שאליו מחוברים עוד שני מחשבים ע"י HUB (כל המחשבים עובדים עם XP, הראשי עם pro). אני מעוניין להוסיף במקביל נתב אלחוטי (DI 624 - וזה לא נושא הת'רד... )בכדי לשתף קבצים גם בצורה אלחוטית עם מחשבים נוספים. השאלות הן: האם זה אפשרי? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהיא ברשת הקיימת כבר דרך הכבלים? או שבכלל הICS של הXP pro יזהה את הכל ויסדר את כל העיניינים : ?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית 802.11b שזה די ישן אני רוצה לשדרג את כל הרשת ביתית... עכשיו השאלה היא האם לחכות שיצא 802.11n, ז"א זה יהיה בעתיד הקרוב, או שלשדרג עכשיו ל-802.11g. ד"א...יש לי חיבור 5 מגה(לא יודע מה הקשר...אבל רשמתי )
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-