עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

2. יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by Jviega,

שלום. אני צריך עזרה באיך לפתוח פורטים בראוטר שלי, הראוטר שלי הוא ASUS AM 604. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by 69,

רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. משהו ששמתי לב, חיברת את המודם בכבל רשת לראוטר ובUSB למחשב וקיבלתי 2 IP

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. Started by amitgal1,

שוב תודה על כל התשובות שנתתם לי, אני כותב את השאלות האלה מכיוון שלא ענו לי עליהן מקודם. אני מקווה לקבל את התייחסותכם עכשיו. 1. יש לי בראוטר עוד בעיה ואין לי מושג איך לפטור אותה. מידי חודש לערך (אף פעם לא בדקתי את תקופת הזמן הזאת) הראוטר מחליט על דעת עצמו שהוא משנה את ה IP שהוא נותן למחשב, מה שיוצר מצב שכל הפורטים שהעברתי דרך IP מסויים יפסיקו לעבוד בגלל שה IP השתנה, ואז אני צריך להעביר את הפורטים על על ה IP החדש. יש אפשרות להגדיר את טווח ה IP שהוא ייתן (צירפתי תמונה) אבל כשניסיתי להגביל אותו לכתובת אחת הוא לא באמת יישם את השינוי שעשיתי והמשיך להשתמש באותה כתובת שהייתה לו ולהחליף כתובת כל תקופת זמן מסויימת. מישהו יודע על איזשהי הגדרה מסויימת שהמודם צריך לעבור בשביל לקבע או…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. יש לי ראוטר EDIMAX ואני מנסה לפתוח שרת CS אבל משום מה הוא מראה לי את הIP של הROUTER 192.168... בלה בלה יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Yehudaa,

לא מזמן התלוננתי שאינטרנט זהב מאוד איטיים ובאמת האינטרנט זחל והיו לי הרבה בעיות/איטיות בגלישה , וגם לא היה ניתן להיכנס לאתרים מסוימים מדי פעם . אבל למעשה הבעיה הייתה כך : יש לי חיבור ללא חייגן , ואני משתמש בראוטר כמו במפרט משום מה הגדרתי את הראוטר שיהיה מחובר בפרוטוקול l2tp (חייגן כבלים) - מכאן היו כל הבעיות ברגע שהגדרתי את הראוטר שיעבוד dhcp ללא חייגן , כל הבעיות נפתרו כלא היו . אז לא יהיה הוגן להכפיש את אינטרנט זהב ולמעשה אני מרוצה מאוד ואמשיך להיות מנוי אצלם ללא ספק . השם עדי שאין לי שום אינטרס בפרסומת סמויה או משהו כזה .

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  14. ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by mk12345,

קודם כל תודה וכל הכבוד על התשובות המקצועיות שלך!!! יש לי מחשב עם מודם PCI שמחובר לקו של בזק ואני מקבל ושולח דרכו פקסים אני מעוניין להתחיל לעשות דרכו שיחות טלפון רגילות ז"א לחבר אזניות ומיקרופון ולחייג ישירות מהמחשב? האם אפשר לעשות את זה? ואם כן אשמח לשמוע איך..? בתודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. Started by yot,

יש לי בבית רשת אלחוטית של 012, נתב שמחובר למחשב הראשי (שלי) בכבל רשת ושמשדר למחשב השני (של אחותי) בצורה אלחוטית - הרשת היא 1.5 של 012. הבעיות שיש לי ברשת נוגעות לחלוקת רוחב הפס. אחותי רוב הזמן גולשת בפורומים שונים, מצ'וטטת ב-ICQ ומסנג'ר ולפעמים משחקת במשחקי רשת המוניים (MU Online) - אני לעומת זאת משחק במשחקי רשת דוגמת Battlefield 2, קאונטר סטרייק וכו'. בזמן שאחותי גולשת בפורומים, ואני מנסה לשחק לדוגמה BF2, אני חווה בעיות איטיות נוראיות, שגורמות לניתוקים משרתים. האם יש אפשרות להגביל את רוחב הפס של המחשב השני על מנת שאני אוכל להמשיך לשחק במשחקי הרשת בצורה הגיונית? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום, יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מעולה. 3 מחשבים - 2 נייחים ואחד נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. כולם גולשים ויש מדפסת ברשת שעובדת וספריות שיתוף. משום מה נמחק לי באחד המחשבים הנייחים ה - CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS שמונע שיתוף ברשת. חרשתי את כל הדיונים והפורומים ברשת לגבי איך להתקין את זה אבל אין תשובה ממשית, עדכנית למערכת הפעלה XP PRO. הלכתי למקום המתאים ב - CONTROL PANEL ושם לחצתי על INSTALL->CLIENT->ADD ושם אמור הייתי לבחור ביצרן MICROSOFT אבל במקום זה יש לי את NETWARE שרק גורם לבעיות. אז מאיפה אני מביא את ה - CLIENT של MICROSOFT? תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  19. אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. שלום! אני רוצה להרים רשת אלחוטית בבית, ובשביל זה צריך נתב אלחוטי. חיפשתי המלצות בפורום, אבל כולם מדברים על חיבור כבלים עם חייגן (L2TP) לי יש אינטרנט בכבלים בחיבור קבוע (כלומר איך שהמחשב נדלק יש כבר אינטרנט) - זה משנה משהו כשבאים לבחור נתב ? או שכל נתב שמתאים לאחד מהם מתאים לשני ? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום... לאחר כשנתיים עם הראוטר של בזק (ROTAL 1025W) הוא שבק חיים ואני נאלץ לקנות אחד חדש. האמת הוא צריך להיות ממש בסיסי , אפילו להשים סיסמא בקושי יש לי סבלנות - ככה שאני לא צריך אופציות מתקדמות. הוא יחבור למחשב אחד ראשי עם כבל , עוד מחשב בצורה אלחוטית וגם לסוני PS3 בצורה אלחוטית (ששם אני משחק משחקי אונליין) בסה"כ הרשת צריכה להתפרס על 2 קומות בלבד. כמו כן - אולי זו בקשה קצת מוזרה או לא רלוונטית - אבל אם אפשר שהראוטר יפלוט כמה שפחות קרינה זה יהיה נחמד. פשוט הראוטר פועל 24/7 ואני גם ישן באותו חדר כך שתמיד עולים בי הרהורים על הקרינה שהוא בטח פולט. (נקווה שלא יצטטו אותי בחתימה על זה ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by goldan,

שלום ברצוני לחבר כמה מחשבים (כרגע אחד שולחני ואחד נייד) אני גר בבית קומה אחת כך שהשידור לא צריך להיות יותר מרדיוס של 20 מטר (נראה לי שזה מספיק לא ? ) יש לכם המלצות למשהו לא יקר אבל שיהיה יציב וקליט ? יש לי חיבור 012 בכבלים עם מודם terayon TJ715 תודה מראש נב אני יודע ש012 גם מציעים ראוטר כלשהו מי שמכיר את הדגם ואת המחיר האם הוא שווה ועדיף על מאשר לקנות ראוטר לבד ?

24. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by no nick,

אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..

• 9 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים