עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by niva401,

האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?

4. Started by lalush33,

בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by dudi2002,

שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן

7. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by warezon,

יש לי מידיי כמה ימים בעיה במהירות ההורדה אז אני נצרך כל פעם מחדש לעשות איפוס לwinsock.... למה זה ככה והאם יש לזה פיתרון???

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by PT,

יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by magi,

שלם לכולם, אני די חדשה בפורומים כך שבבקשה-תהיו סבלניים עימי... ניסיתי למצוא פתרון לבעייתי בפורום זה אך לא מצאתי, בעייתי היא כזו: בבעלותי עסק יחד עם שותף, אנו חולקים מבנה אחד המחולק ל-3 חדרים. בכל חדר- מחשב, כאשר אחד מהשלושה (של המזכירה)- הוא מחשב משותף והמזכירה צריכה לתת שירות לשתי החדרים. לחדר א'- רשת של חברה מסוימת, ולחדר ב'- רשת עם תשתית של חברה נוספת. מטעמי נוחות, החלטנו אני ושותפי , לא לגלוש על אותה הרשת- כלומר, כל אחד והחשבון שלו. הטכנאי שיתף תיקיות של מחשב מחדר א' עם המחשב של המזכירה דרך כרטיס רשת המותקן במחשבה ואולם טכנאי אחר, שיתף תיקיות וקבצים מחדר ב' עם המחשב של המזכירה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי (המתחבר למודם האלחוטי של חדר ב'- החדר שלי). כדי לעבוד על הקבצים המשות…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

15. Started by lior0,

שלום לכולם, בעקבות מעבר לדירה חדשה שעדיין נמצאת בבנייה יש לי מס' שאלות לגבי נקודות חיבור/תקשורת - במפרט שהועבר לידי ראיתי שכל חדר שינה/ממ"ד/סלון/פינת אוכל יצויד בחיבורים ואני מצטט מהמפרט: TV,LV,ט' (טלפון),מ' (ככל הנראה מחשב) ונקודות הכנה למערכת קולנוע ביתית בסלון. TV זה החיבור לכבלים/לווין. ט' חיבור לקו טלפון. זה ברור לי. השאלה שלי מזה LV ומ'? מה זה אומר חיבור למחשב? אני חייב להוסיף שמדובר בדירה מתוך פרויקט יוקרתי בת"א. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by NIVTAL,

שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by davidmath,

אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?

20. Started by Buffer,

היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by mrsph666,

אני יודע שזה Voice over Bandwidth וש-012.נט התכוונה להשיק את השירות, אבל מה זה, ואיך זה יתרום לנו, הלקחות הפוטנציאליים? תודה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by King Kong,

יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:

24. Started by O.G.D 2k5,

לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  25. יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.