רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים.. יש לי בעיה! יש לי שני מחשבים..יש רשת ויש ראוטר של 3com ..המהירות של האינטרנט היא 1.5m אבל שאני לוחץ קונטרול אלט דליט ואז בלשונית של הרשת כתוב 54.0 mbps וללמחשב השני 100mbps..זה השאלה הראשונה שלי למה זה מתחלק... שאלה שנייה: המהירות כל הזמן צונחת לי ...היא מתחילה 54 mbps ולאט לאט יורדת עד ל11.0 mbps בערך.. כל העוזרים תודה רבה חג שמח ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קניתי ראוטר של edimax חיברתי 2 מחשבים חיבור כבלים והאימיול לא זז לי רציתי לדעת איזה פורטים אני צריך לפתוח ואיך אני עושה את זה בדיוק ? תודה לכל העוזרים בן
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי חיבור ADSL 1.5 מגה וראיתי שהמחיר של 5 מגה נפל ל100 שח אז אני מעוניין לשדרג אבל כמה זה יעלה לי בכללי (בתיקווה שאני קרוב למרכזיה) 100 שח + 60 שח קו? איך זה הולך? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלם לכולם, אני די חדשה בפורומים כך שבבקשה-תהיו סבלניים עימי... ניסיתי למצוא פתרון לבעייתי בפורום זה אך לא מצאתי, בעייתי היא כזו: בבעלותי עסק יחד עם שותף, אנו חולקים מבנה אחד המחולק ל-3 חדרים. בכל חדר- מחשב, כאשר אחד מהשלושה (של המזכירה)- הוא מחשב משותף והמזכירה צריכה לתת שירות לשתי החדרים. לחדר א'- רשת של חברה מסוימת, ולחדר ב'- רשת עם תשתית של חברה נוספת. מטעמי נוחות, החלטנו אני ושותפי , לא לגלוש על אותה הרשת- כלומר, כל אחד והחשבון שלו. הטכנאי שיתף תיקיות של מחשב מחדר א' עם המחשב של המזכירה דרך כרטיס רשת המותקן במחשבה ואולם טכנאי אחר, שיתף תיקיות וקבצים מחדר ב' עם המחשב של המזכירה בעזרת כרטיס רשת אלחוטי (המתחבר למודם האלחוטי של חדר ב'- החדר שלי). כדי לעבוד על הקבצים המשות…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות מעבר לדירה חדשה שעדיין נמצאת בבנייה יש לי מס' שאלות לגבי נקודות חיבור/תקשורת - במפרט שהועבר לידי ראיתי שכל חדר שינה/ממ"ד/סלון/פינת אוכל יצויד בחיבורים ואני מצטט מהמפרט: TV,LV,ט' (טלפון),מ' (ככל הנראה מחשב) ונקודות הכנה למערכת קולנוע ביתית בסלון. TV זה החיבור לכבלים/לווין. ט' חיבור לקו טלפון. זה ברור לי. השאלה שלי מזה LV ומ'? מה זה אומר חיבור למחשב? אני חייב להוסיף שמדובר בדירה מתוך פרויקט יוקרתי בת"א. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר לתוכנות P2P , כאשר אני מנסה להתחבר , הרשת נופלת , ואח"כ צריך לחבר אותה שוב. במחשבים בבית מותקנים Kaspersky Internet Security , הפיירוואלים של קספרסקי במשני המחשבים מכובים ושל הווינדוס פועלים (ניסיתי גם להפך אך ללא הועיל. במחשב של אחי , הכל עובד כמו שצריך , הבעיה רק במחשב שלי. אשמח אם מישהו ייתן לי פתרון. אסף.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOW XP PROFESSIONAL 32BIT יש לי כרטיס רשת אלחוטי בשם D-Link DWA-131 Wireless N Nano USB Adapter ויש לו תוכנת התחברות שאני לא מצליח להסתדר איתה. ניסיתי להיכנס להתחברות לרשתות אלחוטיות דרך XP וזה אומר לי שהוא לא יכול למצוא רשתות ואם יש לי תוכנת התחברות של הכרטיס, להתחבר דרכה. יש לי את קבצי הדריבר ורציתי לשאול איך אני יכול להתחבר בצורה נורמלית דרך האייקון של הרשתות אלחוטיות למטה בצד שמאל. בתודה מראש, ניב טל!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה להכין אתר אינטרנט בכתובת www.myfeeling.com עכשיו נכנסתי לכתובת וראיתי אפשרות של קבלת בעלות על הדומיין. השאלה שלי אם אני נותן פרטי אשראי כמו שמבקשים בקישור, האשראי שלי לא ייפול לגניבת אשראי. אפשר הדרכה, כיצד ניתן לדעת שהכנסת פרטי האשראי בטוחה?
-
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לאחר שהשתמשתי במדריך ל ICS עם חייגן (netvision) האימיול הפך להיות LOW ID בשני המחשבים??? למה ואיך לתקן???
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי 3 חשבונות EMAIL ואני מקבל לכל אחד מהם SPAM בלי שאני מביא את הכתובת שלי לאף אחד אותו! איך זה יכול להיות??? ולמה בעיקר ההודעות באות לדפק של בזקנט?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו כאן יש אתר של ביטורנט טוב ויש לו הזמנה והוא יכול להזמין אותי אז שיוסיף אותי להזמנות dani_104@walla.com תודה רבה דני
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-