עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gardtango,

חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by eyalel,

אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by holev,

קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  4. אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…

6. שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק. עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB). הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן). מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לקנות נתב יציב, בסיסי, שלא יגרום להתנתקויות בכלל, עם התקנה נוחה. אין צורך בכל התוספות המיוחדות שמגיעות עם נתבים ב-800 שקל. התקציב הוא בסביבות ה- 200 שקל, מקסימום 250. אה, כמובן שהנתב הוא קווי. אשמח לשמוע הצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by raiman1,

זה קשור למרחק?? בדקתי אתהפינג שלי בסוריה וזה היה 200 ומשהו ובארצות הברית זה היה יותר נמוך...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by PCguy,

אני גר בבית פרטי והחדר שלי בקומה התחתונה אני רוצה לחבר על רשת מבוססת ADSL שני מחשבים שהשני נמצא בקומה מעלי אך לא בגג שלי מה אפשר לעשות? לא יכול רשת עם חיוט כי זה יהיה מכוער ומבולגן האם אלחוטית תתן תשובה נאותה? ללא הפרעות וניתוקים? איזה נתב אני צריך? כמה הוא עולה ואיפה לקנות? נ.ב שני המחשבים הם נייחים ורק באחד יש כרטיס רשת{לא אלחוטי} אז מה צריך לקנות? עדיפות לחומרה הזולה יותר

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. הבנתי שאני מחזיר את המודם שלי (אלקטל 3 נורות) ומקבל מודם אחר, להתעקש על מודם כלשהו? (הוא יחובר לראוטר) במידה ולא יהיה את הכי מומלץ, איזה עוד מומלצים? אשמח לתשובה תודה!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by viper_sb,

אני מנהל רשת בארגון קטן והמנהל אותו אני החלפתי עשה כמה בעיות.. וכרגע יש לי משתמש שהפרופיל שלו הוא לא תיקייה בכונן הפרופיל של הארגון אלה קובץ לא ידוע ואני לא מצליח לשחזר ממנו (אני משתמש בתוכנת גיבויים של סימנטק) לאחר שיצרתי למשתמש פרופיל חדש .. איך אני יוכל לשאוב מאותו קובץ לא ידוע את המידע של המשתמש שבו מאוחסן הMY DOCUMENT והגיבוי של הOUTLOOK זה חשוב לי מאוד

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by sausage,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. לא יאומן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3426937,00.html קבלו את צרפת. שתבינו שזה בכלל לא מעודכן (2006).

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by shibby15,

איך ניתן לגשת להגדרות מודם speedtouch5100 של Alcatel? האם דרך IP מסויים? אם כן מהו? האם המודם צריך תוכנת ניהול/ ממשק אחר?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. כחלק ממערכת Triple-boot, התקנתי דיסק ישן של XP 1a על מחיצה חדשה. ההתקנה רצה יפה וחלק, אבל אני לא מצליח להגדיר את הרשת כדי לבצע Activation וכדי להוריד תכנות ועדכונים. יש לציין שעל המחשב שאני עובד עליו כרגע יש לי Vista 64 ו-Win 7 64 שעובדים מושלם עם הראוטר, ומחשב שני שמחובר בבית ועליו Vista 32. עזרה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Buffer,

היי כולם, אני משתמש כיום בראוטר Edimax BR-6114WG ומאוד מאוכז, טווח האינטרנט קטן מאוד וכאשר מופעל עומס על הרשת, למשל ביטורנט, הראוטר קורס והופך למאוד מציק. אמרו לי פעם שזה כנראה בגלל המודם שלי שעובד בשיטת PPTP. המודם הוא Alcatel Speed Touch Home. אני מחפש ראוטר חדש, אמין ולא יקר. שיעמוד בעומס של העברת נתונים גדולה, וכן יתן לי טווח אינטרנט גדול בערך בית של 3 קומות. וכמובן שהראוטר החדש לא יעשה בעיות עם המודם. רציתי להחליף למודם חדש יותר של אלקטל, אבל בבזק סטור ירושלים הם טוענים שהם לא מספקים אותו יותר. בקיצור אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר לא מאכזב? תודה רבה =]

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by _Cyoher_,

אז ככה ישלי אינטרנט 2.5 מגה התשתית שלי זה הוט והספקית שלי היא נטוויז'ן אני הולך לשדרג את האינטרנט ל10-12 מגה ורציתי לדעת איזה ראוטר מתאים לי האם כדאי לבקש ראוטר מהוט ? או לקנות ראוטר ב250-300 שקל

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום לכולם. רכשתי זוג ראוטרים שאני רציתי שיתקשרו ב - WDS. דגם WRT54GL של LINKSYS. רציתי לשדרג אותם ל - DD-WRT, ראיתי במדריכים מה עושים. בשביל ליישר קו אני ירשום פחות או יותר מה עשיתי: 1). שידרגתי גירסת קושחה להכי חדשה של LINKSYS רק בשביל ניסיון וזה עבד. 2). איפסתי הגדרות ברירת מחדל ב - ממשק WEB. 3). הורדתי את הגרסת קושחה של הרואטר גרסא סטנדרט V24 SP1. 4). ניסיתי להחיל אותה ב - ממשק WEB (קובץ BIN). 5). הביא לי הודעת שגיאה UPDRAGE FAILED. 6). ניסיתי שוב להחיל עליו ושוב אותה שגיאה. 7). רק שהפעם הממשק WEB נתקע לי אז עשיתי לו ריסט (הוצאה של כבל רשת והכנסתו שנית). 8). ומאז הראוטר לא עולה לי הממשק WEB, הוא מגיב לפינג וזה פלוס מינוס כל מה שהוא עושה. (ונורית ה - POWER מהבהבבת). מה…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by pavelb,

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by talmAn,

כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס בווינדוס update וכשאני גולש באינטרנט אני מקבל הודעת שגיאה כזאת you currunt security prohibit running activeX controls on this page As a result this page may not display correctly OK או HELP מה זאת ההודעת שגיאה הזאת? אני יודע שזה על הורדת סקריפטים וכאלה קבצים שיורדים למחשב תוך כדי גלישה ואני לא יכול להוריד אותם בגלל אבטחה איך אני מסדר את זה? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by roey1rg,

אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה

24. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה

דיונים חדשים בפורומים