רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
על מנת להיות מנהל רשת היום, מה רצוי ללמוד.. Windows Server 2008, Enterprise Administrator או Pro: Windows Server 2008, Server Administrator וכמה נחוץ לעשות היום את הMCSA \ MCSE לגרסת ה 2003? העניין הוא שנכון לעכשיו אני יודע שהשוק (רובו לפחות) עובד עם ה-2003 אבל בקרוב אני מניח שזה ישתנה, אני פשוט לא בטוח אם כדאי ללמוד את הMCSA וה Server Administrator (שזה הרי באותו קורס בג'ון ברייס) ואז אני לא מגיע לרמת הMCSE (או בתרגום לגרסה החדשה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שידרגתי את המהירות של האינטרנט דרך בזק ב"ל מ5Mb ל 15Mb. אני גולש דרך ראוטר של tp-link מדגם wr541-g. הנציג של בזק בינלאומי אמר לי בטלפון שכדאי להחליף לראוטר מתקן N שהוא מתקדם יותר. (יש לציין שהוא לא הציע לי לקנות ראוטר או משהו כזה, רק המליץ להחליף) אבל כמובן שלפני שאני רץ להחליף ראוטר, רציתי לשמוע את חוות דעתו המקצועית של הפורום, וכמובן המלצה לדגם פשוט וטוב. (יש לציין כמו כן שלאחר השידרוג בבדיקת מהירות ב speedtest מתקבלת מהירות הורדה של 10 Mb בלבד) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה לגמרי מתאים לפורום הזה, במידה ולא, תעבירו בבקשה יש לי בעיה אני מחובר ב1.5M דרך הכבלים עם מודם TERAYON שמחובר בUSB מדי פעם הוא מעצבן אותי ומתנתק הנה מה שיש לו
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם מודם שהו גם ראוטר (בשני המחשבים יש לי XP PRO),והאב רגיל. השאלה שלי היא איך מתחלק הרוחב פס ז"א מה קורה למשל שאחד המחשבים רק דלוק ולא עושה כלום ומה קורה גם שאחד המחשבים מכובה האם הרוחב פס גדל,קטן במקרים כאלו? דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היום הלכתי לחבר שלי להתקין לו את הראוטר והמודם חיברתי הכול נורות נדלקו וחשבתי יאללה עוד 10 דק' הבן אדם יחייך ואני יוכל ללכת לבית ובמקום זה ביליתי שעתיים וחצי מול המסך ללא שום תוצאה בקיצור ולעניין האלקטל משתמש בVPN הגדרתי בראוטר את פרוטקול PPTP שלפי מיטב ידיעתי זה הפרוטקול לVPN השתמשתי בהגדרות המקוריות שהיו בכרטיס רשת שהתחבר לאלקטל לפני כל השינוי סיסמא נכונה יוזר נכון והראוטר פשוט לא מצליח להתחבר מישהו יכול לעזור לי? בעיקר מי שיש לו את המודם הארור הזה אלקטל וכבר קינפג אותו יחד עם ראוטר והוא נמצא באינטרנט זהב אז אם אפשר את כל ההגדרות בבקשה ואנשים זה ממש ממש חשוב לי עד מחר בבקשהה ותודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברה מישהו יודע איך מלמיחים פינגים הנורה שבמודם לא מפסיקה להבהב וזה נירא לי אחת הסיבות שהאינטרנט איתי אצלי תודה למי שיעזור לי .. שמעון
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בבייתי שני מחשבים ניידים שמחוברים לנתב ע"ג רשת אלחוטית הבעיה שברגע שמתחילים להוריד קבצים או משהו מהאינטרנט אחרי פרק זמן קצר מאוד הראוטר פשוט קורס ומנתק אותנו..המוצא לדבר הוא הדלקה מחדש של הראוטר. אשמח לקבל פתרון לנושא כי הדבר ממש מציק ומפריע לעבודה מול האינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לשיםן כרטיס CardBus בנייד (כיוון שאין לו מובנה) שיוכל לקלוט רשת אלחוטית. שאלתי היא עד כמה טובה/לא טובה יכולת הקליטה של כרטיסים אלה. איך הקליטה של כרטיס ממוצע שכזה אל מול כרטיס מובנה בניידים? תודה, Anatoli.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך שם של ראוטר שמתאים לחיבור כבלים, שב-100% לא תומך בחיבור עם חייגן ועובד רק עם חיבור קבוע. אני חייב אחד שאי אפשר לעשות לו כל מיני שינויים ובכך שיתמוך בחייגן, אלא אחד שאין סיכוי שיתמוך בשרתים/חייגן. תציינו שמות אם יש לכם בבקשה, זה יספיק
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR-6104K ומשום מה, לאחרונה האינטרנט לפעמים עובד ממש לאט כשאני מחובר לאינטרנט דרך הראוטר. כאשר באותו זמן אני עובר לחיבור רגיל, מהירות הגלישה נורמלית. הבעיה אינה נפתרת כאשר אני מנתק את הראוטר/מודם מהחשמל, והיא קורה רק בחלק מהזמן. למישהו יש פתרון לענין?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש את הגרסה הזו: Firmware Version: v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c בהתחלה כשהורדתי אותה הכל היה מעולה יש שם מלא פונקציות בעיקר מה שחשוב לי זה אי פי סטטי וחיבור L2TP שעובד עם ברק אבל בזמן האחרון אני מרגיש שזה ניהיה בלתי נסבל הראוטר מאבד קישור לאינטרנט כל חצי שעה ופחות אני ממש משתגע ולפעמים רק REBOOT מצליח לגרום להתחבר שוב למישהו יש איזה גרסת קושחה אחרת שיש בה את אותן אפשרויות כמו אלו שציינתי כי אני חייב לעשות משהו ואני כבר לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים - נייד ונייח אני רוצה לקנות ראוטר טוב ואמין בתקציב של 300-400 ש"ח כדי לחבר בחיבור אלחוטי את הנייד ובחיבור קווי את הנייח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני רוצה להפוך אותו לשרת שאני יוכל להיכנס אליו לא דרך הרשת אלא דרך האינטרנט יש דרך זאת?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-