רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה, התקנתי win 2003 server במחשב אחד. עכשיו יש לי שני מחשבים .. אחד עם xp ואחד עם 2003 server. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך אני עושה רשת ביניהם? זאת אומרת לפני כן שהיה לי בשניהם xp עשיתי את זה בלי בעיה, אבל עכשיו אני לא יודע איך עושים. אגב, אין לי ראוטר או משהו זה פשוט מחשב אחד מחובר לאינטרנט (זה עם ה-2003) והשני מחובר אליו דרך הכרטיס רשת. אגב, אפשר לעשות רשת ביניהם כששניהם עם win 2003 server? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני לא מתליח לראות למשל את הסירטונים בארץ נהדרת. לא יכול לראות את הסרטים שלמשל מראים אייך המטפלת התעללה בילד לא יכול לראות בMSN... וכן יש לי אינטרנט מהיר 1.5M ובדקתי את תקינותו... בבקשה עזרו... כנראה אולי ההגדרות בהבטחה לא מתאימות... כי פעם לםני 3 חודש זה עבד...
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב תראו דיברתי עם 012 לגבי בעיה שהאינטרנט נתקע לי ל10 וחוזר ועכשיו בדקתי דרך תוכנה כמה אחוז של Packet Loss יש לי וכתוב לי 8% עכשיו דיברתי איתם בערך שעה פלוס ועשינו כמה ניסיונות כמו tracert והנה קבצים (למעטה בצד שמאל) והם אמרו לי שהכל תקין חוץ מזה הוא ריענן לי את המנוי וזה לא עזר בנתיים אין לי מושג מה הבעיה אולי מישהו יכול לבדוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ככה כמו שכתבתי בכותרת אני מחובר לאינטרנט זהב+HOT יש לי בעייה של פינג מאוד לא יציב שנע בין 0-2000 (שנייה אחת הוא נמוך.. 20,30 ושנייה אחרת פתאום 1500..) לא ניתן לשחק משחקי רשת בצורה הזו! או שיש לי לאגים כבדים או שאני פשוט מועף מהסרבר.. נסיתי לעקוב אחרי פס האינטרנט לראות אולי איזו תוכנה מפריעה אבל לא מצאתי כלום... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש משהו שאני יכול לעשות (תוכנתית... להחליף ספקית זה רק אם אין ברירה) וגם הייתי רוצה לדעת האם עוד מישו נמצא בבעיה דומה.. אגב החיבור הוא 1.5MB ועוד משהו.. אני גם די מוגבל לסרברים מהארץ כי סרברים מחול יש לי פינג של 150+ ואז אני אוטומטית מועף מהסרבר.. האם זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם חשוב שאנטנה תתחבר לכרטיס רשת עם כבל, וניתן יהיה להניח האנטנה על השולחן(המחשב שוכב על הרצפה מתחת לשולחן)?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דגם: Edimax EW-7128G אני רוצה להגדיל תווך קליטה בתוך הבית, זאת אנטנה שיכולה לעשות את זה? תודה tangush
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ניסיתי לעזור סריקה של המחשב לוירוסים מהאתר של נורטון אבל הוא אומר שיש בעיה ב-ACTIVE X מפני שהאקספלורר שלי ישן מידי, וזה לא נכון יש לי אקספלורר 6, XP אז אני מניח שזו בעיה ב-ACTIVE X איך פותרים אותה? מצורף קובף השגיאה. בתודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני חייב הארכה לאנטנה דחוף כי מחר אני טס לארצות הברית לשלושה חודשים ולא נעים לי להשאיר את המצב כמו שהוא... טוב, בעצם מאוחר מידי, מארצות הברית אני בטח אעקוב אחרי תגובות לשאלה שלי: האם אפשר לעשות הארכה לאנטנה של כרטיס רשת אלחוטי (תקן G), צורת החיבור של האנטנה לכרטיס רשת היא כמו בתמונה, רעיונות מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את המושג הנ"ל . חיפוש בגוגל מעלה משום מה משרות דרושים!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אם יש לדבר הזה פיתרון כאילו משהו מכיר אולי איזהב מדריך שאמר איך לפתר אתה הבעיה הזו הוא נותן איזה הודעה שגיעה שיש בעית איטות אם אתה רוצה לבפתוק לחץ כאן אבל זה לא בדיק מסביר את הדרך השאלה אם יש אולי פרטים שצריך לפתוח שאני לךא יודע תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב, ומהמחשב יש עוד רשת למחשב השני (רשת חוטית), אבל אני מתכוון לקנות עוד מחשב לבית, ככה שבסה"כ יהיו 3 מחשבים בבית. אז חשבתי להזמין את ספקית האיניטרנט שלי שהיא 012 להתקין רשת אלחוטית. עכשיו, איך זה עובד? נגיד שהראוטר נמצא אצלי בחדר. אני אהיה מחובר אליו עם כבל דרך כרטיס רשת, ושני המחשבים האחרים יהיו מחוברים אלחוטית בעזרת כרטיס רשת אלחוטי? ונגיד זה יהיה ככה, המהירות של האינטרנט (אני מחובר לחבילת 1.5 מגה - כבלים) תתחלק בין 3 מחשבים? או שלכולם תהיה אותה מהירות (מקסימלית)? אם אני אהיה מחובר דרך ראוטר, אני לא אוכל יותר להעלות קבצים לאינטרנט דרך FTP ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים (אימיול לצורך הדוגמא..)? ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-