רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כפי שרשום בכותרת, יש לי בעיה להיכנס לאתרים עם https האתרים האלו לא עולים, אני חושש שמדובר במשהו בהגדרות הראוטר שהתקנתי לפני יומיים, אם אפשר עזרה בנשא אני אשמח מאד! תודה רבה מראש רום
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה נכון בשיתוף קבצים אני לא רואה את התיקיה אז עשיתי מה שהיה לעשות במדריך להגיד משהו וזה מביא לי את האירור הזה מבינים איפה זה? ועוד משהו אין אני עושה שלשני המחשבים לא יהיה אותו איי פיי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אז ככה שאני רוצה לעשות רשת בבית אז עושים את ה Local Area Connection במצב משותף נכון יופי עכשיו שאני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מביא לי הוא עושה שגיעה ושאני מוריד את השיתוף (את היד הזאת שיש על הקובץ) מ Local Area Connection אז אני יכול להתחבר למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת מחשב "על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קראתי את המדריך ועבדתי לפי ההוראות ומשום מה זה לא הצליח..... :s05: יש לי מודם שמתחבר דרך כרטיס רשת וכאשר חיברתי כרטיס רשת נוסף למחשב על מנת לחבר את שני המחשבים ברשת עלתה לי ההודעה הבאה: limited or no connectivity והופיע סימן קריאה צהוב על סימול שני המחשבים של הכרטיס הרשת השני.... למרות זאת המשכתי את כל התהליך שבמדריך מתוך מחשבה שזה יסתדר אבל משום מה ברגע שאני מגדיר במחשב השרת את העבודה ברשת נעלמים שני המחשבים עם סימן הקריאה וכמו שכבר הזכרתי בהתחלה שום דבר לא עובד!!!! יש סיכוי שאולי כרטיס הרשת שקניתי פגום או הכניסה שאליה חיברתי אותו????? תודה מראש לכל העוזרים.......
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, אני די חדש בעסק המודמים ורציתי לעשות את המודם שלי ( ECI B-FOCuS Router 270PR ) לרווטר. השימוש מיועד לחיבור בין שני מחשבים המחוברים ל SWITCH וגם המודם אליו ( לאחר שנגדיר את המודם - פריצה לרווטר + פתיחת פורטים ) הוא יחובר ישירות ל SWITCH. כרגע יש לי שני כרטיסי רשת אחד בילד אין על הלוח אם ואחד נוסף שהוספתי. המודם מחובר ללוח אם וה SWITCH מחובר לכרטיס רשת השני. מה הבעיות? יש לי מספר בעיות, והן: 1. נכנסתי וחיפשתי במערכת הפורומים של HWZONE אחר פריצת המודם לרווטר, אך לא הבנתי מה שהתבקש שם לעשות... מה זה בכלל ה- Current ATM PVC List איפה הוא נימצא?! ואיפה הדברים האחרים כמו אלה נמצאים?! אם אפשר לעזור לי איך להגיע או שיש מדריך עם תמונות שיכול לעזור לי.. ד"א איפה רוש…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעייה עם שיתוף קבצים ומדפסת ברשת שלי. לפני כמה זמן, השיתוף ברשת הביתית שלי הפסיק לעבוד. כלומר, אם אני מנסה להכנס למחשב של עצמי אני רואה את הקבצים משותפים, אבל אם אני מנסה להכנס למחשב שלי מהמחשב השני, הוא לא מוצא בכלל משו שמשותף. חיבורי הרשת הפיזיים תקינים (אני יודע את זה כי שני המחשבים שלי מחוברים לסוויץ', והסוויץ' לראוטר, ובשניהם יש אינטרנט). במחשב אחד יש חלונות XP, בשני חלונות 98. למישו יש מושג איפה יכול להיות הפאק בהגדרות שלי? (כי בעייה בכרטיסי רשת עצמם זה לא, כפי שאמרתי קודם) תודה מראש, Ameralis Zaiir עריכה: הבעייה היא במחשב עם הXP. יש לי עוד גרסא של XP מותקנת על המחשב שאני לא משתמש בה כמעט, עכשיו הרצתי אותה, ושם הרשת כן עובדת. הבעייה הי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר שהקמתי רשת ביתית עפ"י הוראות הפורום ( תודה רבה שוב על העזרה בנושא זה) , אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה. כאשר אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים דרך מחשב ה CLIENT האתר אינו עולה בעוד שבמחשב שהוגדר כסרבר הדבר עובד בהצלחה. השאלה שלי האם מדובר בבעיות הגדרה במחשבים או בבעיה הנובעת משיתוף המחשבים ( ואינה ניתנת לתיפעול ) ? במקרה ומדובר בהגדרות אשמח לקבל פירוט . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חיברתי ראוטר אלחוטי של D-LINK למחשב, האינטרנט עובד בצורה מצויינת אבל אני לא יודע איך להגדיר קבצים משותפים בין 2 המחשבים שלי. אני מעוניין להעביר קבצים ממחשב למחשב איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים תא ההודעה הזאת בפורם הזה או ב"חומרה אחרת וציוד הקפי", אבל אני מניח שפה יש אנשים שיותר מתעסקים ברשתות, אז החלטתי לפרסם פו את ההודעה, אם זה לא המקום, אז שהדיון יועבר או משהו. בקיצור, אני צריך לחבר 2 מחשבים ומודם כבלים ברשת אלחוטית. אני יודע שאת המודם צריך לחבר לראוטר, ואת הראוטר למחשבים. אז אני צריך המלצה לראוטר + כ.רשת (למחשב שולחני) בתקציב של עד 800ש"ח. הראוטר ימוקם בצמוד לאחד המחשבים, אז אם יש אפשרות לחבר אותו עם כבל רשת רגיל לאותו מחשב (ורק למחשב השני יהיה כרטיס אלחוטי), אז עדיף ככה. בבקשה תענו מהר, זה דיי דחוף לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה את חוות הדעת שלכם על הדיל של אינטרנט זהב(http://www.zahav.net.il/banner/nec/) אם אפשר להתייחס למסך ולחברה(אינטרנט זהב) תודה מראש מורוזס אם זה לא הפורום הנכון אני מתנצל ומבקש שהתרד יעובר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת ASDF ולפעמים הוא מתנתק לי מהשרת או שאני עושה קפיצה ואח"כ אני לא צובר מהירות. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-