רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי מחובר בתשתית של בזק במהירות 2 מגה (200 קילו העלאה) בתשלום של 60 ש"ח לחודש, והייתי מאוד מרוצה היום באו אלי עובדי הוט והמליצו לי לעבור אליהם, והם יתנו לי 3 מגה (אין לי מושג כמה העלאה), בתמורה ל-70 ש"ח בחודש. עכשיו, מה שדוחף אותי לעבור להוט זה לא האינטרנט, זה הטלפון. בבזק אנחנו משלמים בערך 300 ש"ח בחודש על שיחות, והוא יתן לי 2000 דקות חינם בחודש בתמורה ל-60 ש"ח של שירות. הספק ישאר אותו דבר (בזק בינלאומי). אני מאוד מרוצה מהשירות של בזק, ועוד לא נתקלתי בבעיה, ולכן ההכרעה מאוד קשה. יש לי כמה שאלות לגבי הוט. איזה מודם אני צריך לבקש מהם (תנו לי דגם ספציפי, חייב להיות רשת!)? האם הם איך שהוא מגבילים בהורדה? כי אני מוריד הרבה מתוכנות P2P (אימיול, ביטורנט וכו'...)…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים: אחד נייח עם ווינדוס 7 ואליו מחובר הראוטר והמדפסת אחד נייד עם ווינדוס XP שני המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה, ובעיקרון הרשת ביניהם פועלת כי אני יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד,אני יכול לשלוח דברים להדפסה מהמחשב הנייד ואני יכול להיכנס דרך המחשב הנייד לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייח. הבעיה היא שאני לא יכול להיכנס דרך המחשב הנייח לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייד וכמו כן אני לא יכול לשתף ברשת תיקיות במחשב הנייח. ועוד משהו מוזר- אם זה נקרא שיש כרגע רשת ביתית פועלת, אז למה כשאני נכנס ל"קבוצה ביתית" בלוח בקרה כתוב : "אין קבוצה ביתית ברשת" ואז כשאני לוחץ על "צור קבוצה ביתית" זה אומר שגיאה: "לwindows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה". חיפשתי בגוגל ולא מצאת…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אינטרנט וטלפון ב-110 שקל לחודש: כך תרכשו חבילת תקשורת מוזלת בעוד שבועיים אמורה לצאת לדרך רפורמה שתשנה את הדרך שבה אנחנו רוכשים חיבור לאינטרנט ■ כיצד היא תשפיע על חיינו? המחיר יהיה נמוך יותר, ההתחברות נוחה יותר וסלי השירותים רחבים יותר http://www.themarker.com/technation/1.2557685 ואיפה הרפורמה האמיתית של Unlimited?
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש תעלות בקירות בהן עוברים כבלי רשת (CAT5\6) מכל החדרים לארון תקשורת בקומת הקרקע. לקומת המרתף, יש רק תעלה אחת שמישה, והיא מאוד צפופה, שכן עוברים בה כבל קואקסיאלי לצד כבל רשת, והיא התעלה היחידה המעבירה תקשורת בין הקומות. הפתרון (המוגזם) שלי לבעיה, הוא סיב אופטי - הרי סיב דק בהרבה מכבל CAT5, ויש לו קיבולת גבוהה לצד גמישות (כל עוד הסיב בקיר, אני יכול להחליף את המשדרים בשני הצדדים ולהשתדרג עם הזמן. אידיאלית - מכיוון שקיימים כבלים שמעבירים בתוכם מספר זוגות של סיבים - זה יכול לאפשר להעביר בכבל דקיק אחד כמה "כבלים" - מעולה! איך שאני מדמיין את זה, זה כבל אחד שעובר בין הקומות ובשני קצוותיו יש טרמינציה לתוך קופסה עם מספר מחברי …
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, הבנתי שמקבלים רק ראוטר של נטגיר (שמקונפג כמודם) בהשאלה. האם זה נכון? אין בחירה בכלל? אם יש בחירה - האם ישנו מודם שתומך בחיבור 1Gbps? מיועד לחיבור "עד 100Mbps" בבזק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את ה D-Link המדובר שקיבלתי מבזק. הוא משמש גם כמודם לצורך העניין. ויש לי גם את ה Edimax שקניתי לא מזמן. עכשיו, אני רוצה ליצור בינהם קשר אלחוטי כך ש: ה D-Link יהיה בצד אחד של החדר , מחובר למדפסת ולקו הטלפון. המחשב נמצא בצדו השני של החדר , ואני רוצה לוותר על חוט הטלפון שיש לאורך כל החדר ולהשתמש ב Edimax כנתב , שיקלוט את האות האלחוטי מה D-link וינתב אותו בין מחשב אחד שיחובר אליו בצורה קווית ואחד שיתחבר אליו בצורה אלחוטית. האם הדבר אפשרי? ואם כן אפשר הסבר? (המטרה של כל העניין הוא ליצור מדםסת שיתופית ולוותר על כבל הטלפון הארוך שמקיף את החדר)
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ה100 מגה שהם מציעים דרך הפייבר בוקס, מישהו יכול לתת חוות דעת? האינטרנט באמת כזה גרוע כמו ששמעתי?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב חדש שמחובר לרשת ע"י מודם של HOT מוטורולה SB4200 אני מעוניין לחבר את המחשב הישן לרשת. הוא ממוקם בחדר אחר ואין אפשרות באמת להתחיל כבלים ברחבי הבית, הבנתי שהאפשרות הטובה בשבילי זה הקמת WIFI בבית. השאלה איך עושים את זה ומה זה דורש? האם תהיה קליטה טובה? דיברתי עם HOT והם אומרים שבתוספת של 10 שקל בחודש הם יעשו לי את הרשת האלחוטית בבית. השאלה אם לא כדאי פשוט לעשות הכל לבד? אני צריך בנוסף המלצה על ראוטר ומקלט טובים למחשב. דבר נוסף, יש לי מדפסת די חדשה HP OFFICEJET 6500A PLUS (יש עליה כיתוב Wireless) השאלה אם גם אותה ניתן לחבר למחשב הישן? בבקשה עזרה הידע שלי מינימלי. תודה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברה לאחר תקופה מסרטנת של כמה שנים עם חברת 012 החלטתי שדי . גם אני רוצה לשחק קצת ברשת והוריד דברים פה ושם ו012 פשוט משתינים עלי. אני מחר בבוקר מתנתק מהם ועובר לאקספון 018! יש משהו טוב עליהם? עדיפים לפחות על 012 מבחינת עומס? יש לציין שזה אינטרנט דרך כבלים. תודה
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון (יותר מחודשיים) עברנו לתשתית של הוט + ספק של הוטנט. לפני המעבר היינו בבזק + בינלאומי במהירות של 20Mbps. מאז המעבר אני מרגיש איטיות בכל מה שקשור לפתיחת אתרי אינטרנט, הורדה של קבצים (קיצר כל download). בכללי כל הממשק של האינטרנט נהפך לאיטי יותר. עדיין לא ניסתי להעביר קצבים ברשת הביתית.. מה שכן יש שיפור משמעותי ברשת האלחוטית דרך הפלאפון.. אני מחובר דרך HOTBOX וללא SWITCH או כל רכיב תקשורת אחרת. הדבר נבדק ב-3 מחשבים עם 3 מערכות הפעלה שונות (שכמובן מחוברים באופן חוטי). אשמח לכל כיוון והצעה. חשוב לציין שניסתי את ההצעות שלכם באשכול הדומים, אך ללא יעיל. תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זה כבר צפוי, אבל למה לא לתת לנו קצת דמי חנוכה... שר התקשורת החליט לבטל את התשלום המכונה "אחזקת קו" עבור קו טלפון של בזק המשמש רק לצורכי ADSL (הידוע בכינוי Naked ADSL). כזכור, בזק גובה תשלום בסך 25 שקל לחודש עבור "אחזקת קו" וכאמור כחלון, אחרי הליך שימוע קצר, החליט לבטל תשלום זה.
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-