רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד קצת את הנושא, ואני אשמח לקבל מידע ממשהו שמבין. נושא הטלפוניה בפס רחב (VOB) התחיל לתפוס תאוצה חזקה מאוד בשוק בשנה האחרונה. הבנתי שהשירות ניתן על בסיס פרוטוקול SIP, ולכן ניתן לשימוש בטלפונים אלחוטיים תומכי wifi בעזרת תוכנה מתאימה. האם ניתן להגדיר ולאפשר שימוש בקו ה-SIP , בתוכנה מתאימה בטלפון סלולרי? האם יש הבדל בשימוש על בסיס wifi לבין שימוש על בסיס גלישת 3G בדיבור כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בודק אפשרות לרכוש את הסוויץ' הבא: http://www.nexstor.co.uk/products/1/34/171/860/Networking/Cisco/Cisco_Catalyst_2960_Series_Switches/Cisco_Catalyst_2960-8TC-L_Compact_Switch_(WS-C2960-8TC-L) אני לא בטוח שהצלחתי להבין את נתוני הסוויץ'. אני מחפס סוויץ' בעל פורטי ג'יגה, וישנה הצעה לרכוש את הסוויץ' הזה במחיר מוזל. את הסוויץ' אני מעוניין על מנת להקים רשת ביתית חוטית ומהירה. אני יודע שישנם סוויצ'ים של חברות אחרות, כמו של 3COM עם 8 פורטי ג'יגה 0לא מנוהל). אני מבקש כאן, עזרה להבין את נתוני הסוויץ' הנדון; אני הבנתי שהפורטים בעלי מהירות תעבורת Ethernet 10/100, ושני פורטים בעלי מהירות תעבורה 10/100/1000 Ethernet בעלי תכונות מיוחדות?! , שאותם לא הבנתי, ושרק אחד יכול …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שציינתי בנושא, אני חושב לקנות את הראוטר, ורציתי לדעת אם הוא מסתדר עם חיוג l2tp ? אני מחפש מישהו שזה עובד אצלו
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיבור הוט + בזק בין לאומי, קו 12 מגה ללא חיגן. טורנטים יורדים בקצבים של מקסימום 100 קב"ש (בד"כ 10-20) ועולים בקצב של אפס נקודה חבל על הזמן. (טראקר פרטי, סידרים למכביר, בעבר הלא רחוק מדי כל טורנט ממנו ירד ועלה בשיא המהירות האפשרית) בשעות הלילה הקטנות מאוד, למשך זמן קצוב מאוד של שעתיים שלוש מקסימום ארבע- הקצב מקסימלי כמו שתמיד היה בעבר - 1.4 בנוסף, סרטוני יוטיוב עושים טובה שהם נטענים בקצב של מילימטר פס התקדמות לשעה ברזולוציה של מעל 360 (ועוד יוטיוב משנה ל 480 על דעת עצמו כשמגדילים למסך מלא, מי לעזזל נתן להם רשות לזה?) האם אני היחיד שתופעות האיטיות הנ"ל מתרחשות אצלו בתקופה האחרונה? האם נשארה ספקית אינטרנט אחת נורמלית בימים טרופים אלו? מה הפתרון שלכם למצב?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי באן מאיזה אתר ( קיבלתי באן ממש לא מאשמתי ) וכל פעם שאני נכנס לאתר הוא רושם לי שקיבלתי באן ואני לא יכול לעשות כלום .. אני דיי בטוח שזה באן אייפי, שיניתי את האייפי שלי באינטרנט אבל זה לא עזר .. אני מאמין שעל ידי שינוי האייפי של המחשב האתר יוכל לפעול שוב ואוכל לפתוח משתמש חדש .. בכל מקרה תודה רבה לעזורים !!!! [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 22:21:48 חברה אני ממש צריך את העזרה שלכם
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? אני רוצה המלצה למודם שיחליף את ה- HOTBOX המזעזע של HOT. אני צריך מודם כבלים שיכול להגיע ל- "מאה מגה" ויותר. יש המלצות? מישהו כבר ביצע החלפה?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן מישהו יש מושג למה הנורית של המודם של בזק מהבהבת בירוק\כתום? הנתב הוא של בעל הדירה שנמצא במילואים בחיל הים ויהיה קשה להשיג אותו בזמן הקרוב. בבזק לא מוכנים לתת שירות. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מאז ומעולם היה לי את המודם ALE130 (בזק). אני ב-ADSL תחת 1.5MB. מציק לי נורא העובדה שכשאני מנתק אותו או שהוא תוקע מלא דברים במחשב כי הוא "מבלבל" את החיבור ואין ברירה אלא לאתחל את WINDOWS (אני משתמש ב-XP SP2 אגב), ובמקרים האלה וגם במקרים שסתם רוצה לאתחל או לכבות את המחשב, זה לא מאתחל אלא נתקע ב"Saving Settings". בכלל כששוטטתי בפורומים ראיתי שלהרבה יש בעיות עם המודם הספציפי הזה, בין אם בלהתקין אותו בלינוקס ובין אם בדברים הנ"ל ואחרים. (אגב בסופו של דבר מצאתי מדריך ללינוקס והצלחתי להפעיל אותו במערכת. לא בעיה יותר ) אז השאלה שלי היא, אם יש מודמים יותר טובים שאפשר להחליף את ה-ALE בהם? אני לא צריך לחבר ליותר ממחשב אחד בו זמנית, ואני רוצה לדעת אם אפשר להחליף את המודם בבזק בלי על…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס רשת אלוחטי, והמליצו לי על הדגם הנ"ל Edimax EW-7711 USn אשמח לשמוע את דעתכם. וכן לשמוע יתרונות חסרונות או כל מידע אחר על מוצר זה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני כותב בשביל חבר שיש לו בעיות עם יוטיוב וטעינת וידאו באופן כללי, גם אחרי שהוא שידרג לאינטרנט 10 מגה... "שלום ותודה מראש, יש לי בעיה והיא שיש לי 10 מגה מהירות אינטרנט , ועדיין איכשהו היוטיוב ועוד דברים דומים כמו סרטונים בפייסבוק לוקחים המון זמן, רציתי לדעת מה הבעיה פה ומן הסתם יש אחת, תודה שוב." אם כן, מה לעזאזל עושים? לא תמיד אנשי התמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט יודעים לעזור, בדרך כלל הם פשוט אומרים שגם להם יש את הבעיה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ב"ה היי, אני לומד כרגע על Network+, ובדיוק סיימתי את הפרקים שעוסקים ב Subnetting, אבל דבר בסיסי לא בדיוק הבנתי למה לי לבצע את זה, אם ראוטר יכול לקשר שתי רשתות נפרדות אז אני יכול למשל לחבר ביציאה אחת של הראוטר רשת 192.168.5.0 וביציאה השניה 172.10.6.0 , וזה עדיין אמור לעבוד. לכן אני מחפש תשובות לשאלות הבאות: 1. אני מחפש סיבה טובה למה לבצע Subnetting, ז"א אם יש איזה דוגמה. 2. רואטר כבר שובר את הודעת הBroadcast , אז מה זה משנה אם הרשת היא אותה אחת לוגית או לא? כפי ששמים לב השאלות בעצם דיי דומות ובאות ממקור אחד וזה שלא הבנתי את ההקשר בין הראוטר לבין Subnetting . תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-