עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bashash,

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by adlanm,

משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה

3. כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by omer1789,

איזה אפשרויות יש? אני מכיר : 1. באמצעות ראוטר 2.באמצעות כבל מוצלב או משהו כזה... מה הכי כדאי? מה יותר זול? מה יותר פשוט? והאם אחד מהדברים הנ"ל ישפיע על מהירות ההורדה? תודה.

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by XLEE,

האם עוד מישהו חווה חווית גלישה "מעולה" בבזבל??? או שרק אצלי זה כזה מעולה שהצב האירני השיג את התוכי???

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by haimovichi,

שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by FatCat,

לפני כמה חודשים קראתי באחד המדורים של ידיעות אחרונות שצפוי להגיע לארץ עוד כמה שנים vDSL והמהירות שלו תהיה גבוהה מאוד יחסית לaDSL שאנחנו משתמשים בו היום. מישהו יודע אם המידע הזה נכון ויכול להגיד לי מתי זה באמת יגיע? אם אפשר אז לא שמועות אלא מידע מאומת מבזק או גוף מוסמך אחר. האם ה vDSL יוריד לי את הפינג לאירופה? דרך-אגב, איך זה שלשבדיה יש כאלה חיבורים טובים?

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by bah10,

טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by vit123,

יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by idanshapira,

מישהו הצליח להעביר את הראוטר סיבים של סלקום למצב Bridge ? ראוטר מדגם Sagecom F@st 5657 הקליטת וויפי בחדרים הרחוקים לא מדהימה ורציתי לשים רשת MESH אני מנסה להפוך את הראוטר לרק מודם (Bridge Mode) ואני לא מוצא את ההגדרה. תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה. באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל? כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק. אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו. 1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון? 2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו') 3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by arkadur,

אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by DJO,

בקשר לשרתי משחק, ברור ששרתים בישראל יהיו הכי מהירים אבל אם אני רוצה לשחק בחו"ל, באיזה יבשת כדאי לי לבחור? וכנ"ל לגבי בטלנט, יש שם כמה אפשרויות, אסיה, אירופה, ארה"ב מערב, ארה"ב מזרח.. תודה

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by pain_killer12,

שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by ychig,

יש לי 2.5 מגה ואני מנוי לבזק, מתי שאני מבצע העלאה אז ההורדה מוגבלת וזה מגיע לרמה שבקושי אפשר לגלוש, עכשיו אני לא יודע אם ככה זה אמור להיות - שההורדה וההעלאה מגבילים זה את זה במקרה שאחד מהם פועל אם זאת חלק מהADSL /: גם ככה בההעלאה בארץ מאוד נמוכה ביחס להורדה - עשירית מההורדה ! תודה

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by din264,

שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים. החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף לספק של אקספון ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתיתשכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום חברים, אני בודק אפשרות לרכוש את הסוויץ' הבא: http://www.nexstor.co.uk/products/1/34/171/860/Networking/Cisco/Cisco_Catalyst_2960_Series_Switches/Cisco_Catalyst_2960-8TC-L_Compact_Switch_(WS-C2960-8TC-L) אני לא בטוח שהצלחתי להבין את נתוני הסוויץ'. אני מחפס סוויץ' בעל פורטי ג'יגה, וישנה הצעה לרכוש את הסוויץ' הזה במחיר מוזל. את הסוויץ' אני מעוניין על מנת להקים רשת ביתית חוטית ומהירה. אני יודע שישנם סוויצ'ים של חברות אחרות, כמו של 3COM עם 8 פורטי ג'יגה 0לא מנוהל). אני מבקש כאן, עזרה להבין את נתוני הסוויץ' הנדון; אני הבנתי שהפורטים בעלי מהירות תעבורת Ethernet 10/100, ושני פורטים בעלי מהירות תעבורה 10/100/1000 Ethernet בעלי תכונות מיוחדות?! , שאותם לא הבנתי, ושרק אחד יכול …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by eliyahut,

שמתי לב רק עכשיו שבכל המחשבים בבית יש לי אותו IP דרך הראוטר ודרך הרפיטר שיש לי.. אני בספקית HOTNET ב100MB.. האם זה תקין? והאם יש אפשרות לעשות שבכל מחשב יהיה IP אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.