רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קראתי חומר רב בנושא וגם עשיתי חיפוש אינטנסיבי כאן, אך לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לטיפים / הכוונה... אני לקוח חדש בהוט אינטרנט (200 מגה, ספק ותשתית). הצלחתי לחבר להוט בוקס ראוטר ישן של tp-link, שאליו אני מחבר מדפסת usb ועובד איתה כמדפסת רשת. ההוט בוקס לא מוגדר כ bridge ואני גם מעדיף שזה ישאר כך. ברשותי גם tp-link archer vr600. הוא שונה לגמרי בהגדרות שלו מהראוטר הישן ואיני מצליח לחבר אותו כלל להוטבוקס. חיבור פיזי: ניסיתי גם מה wan/lan ב vr600 לכל חיבור אפשרי בהוטבוקס (4 חיבורים) וגם מחיבור lan רגיל, אך לשווא. ניסיתי לעשות כל מה שאני יודע וקראתי.. כולל disable/enable ל dhcp, כולל העברת ה vr600 למצב wireless.. כל דבר לא מביא…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עוד פרטים - בפורום רשתות ופס רחב/תפוז כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=161164428 להזכיר: כיום הלקוח קונה מודם-נתב ב600 ש"ח (ניכוי זיכוי לשנתיים) או 350 ש"ח במזומן... לקח זמן עד שנפל להם האסימון, שאצל המתחרים (HOT) מקבלים מודם חינם... מעניין בכמה לקוחות זה עלה להם ...
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש ראוטר חזק ביתי שישמש אותי להרבה זמן. יש את שלושת הדגמים הבאים שממלאים את הבקשות שלי: (פורטים גיגה , WifiN Dual Band ששניהם 450 מגהביט , וusb3 זה Nice to have אבל לא חובה) Linksys E4200V2 Dlink - dir857 - HD Media router 3000 Netgear N900 אם אני משקיע סכום ברמות האלו - אני מעדיף אחד מהדור הזה החדש ולא הקודם שהוא 300 + 450 (כמו הE4200 הרגיל לדוגמא) שאותם ניתן למצא בקלות. לא הצלחתי למצא אף אחד משלושתם למכירה בארץ, משהו יכול להפנות אותי , או להביא לי עוד אלטרנטיבות רלוונטיות? (שוב אם אני ארצה להתפשר בנתונים אני יכול למצא בשניה E4200 רגיל או דילינק בסיסי יותר , אז אלטרנטיבות כאלו לא רלוונטיות) תודה, ליביו
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום נתקלתי בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי אני מגדיר IP ובCMD אני כותב IPCONFIG וכתוב שם מספר אחר ממה שהגדרתי. מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק\YES
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הדף עם הגדרות האבטחה של הרשת האלחוטית בראוטר ממש לא מובן! מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני שם סיסמא לרשת האלחוטית...
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי בנתיים לא מסכימים לי ADSL :'( :'( אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN עכשיו יש לי מספר שאלות 1] האם זה מהיר? 2] איזה חברה של מודם ISDN הכי טובה? 3] זה שווה? 4] ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? עוד קו בבית? 5] ובאיזה מהירות הוא מתחבר? ועל כמה K הכי הרבה הוא מוריד? סליחה על כל השאלות פשוט בעניין הזה אני ממש לא מבין :-/ :-/ תעזרו לי בבקשה :-[ :-[
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, מסיבות היסטוריות ממוקם המודם\ראוטר האלחוטי שלי דווקא בתוך הממ"ד (נקודת ה-ADSL נמצאת שם וגם הנקודה שמזינה את שאר הטלפונים בבית - טלפוניה קווית של אורנג'). טופולגיית רשת: הראוטר\מודם שלי הוא ה-SmartBox (סימנס) של אורנג' (תקן N) שמחובר ב-NGN 10M. אל הראוטר מחוברים מחשב ומדפסת רשת בכבל ישיר, שני לפטופים ב-WIFI (מחדר השינה הקליטה היא בסדר אבל כשהולכים לסלון הקליטה חלשה במיוחד ולפעמים יש ניתוקים), Wii וסטרימר (שיושבים אחד ליד השני גם כן ב-WIFI). עם קליטה חלשה ללפטופים אני מוכן להתמודד אבל הבעיה האמיתית מתחילה כשמנסים לראות סרטים דרך הרשת בסטרימר או בלפטופים: הסרטים מתחילים לגמגם ולהיתקע ובסוף אנחנו מתייאשים ומביאים את הסרט על DOK. אני אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה: שיפו…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של חברת cisco מדגם lynksis e1200 ואני מקבל בבדיקת מהירות 15 מגה במקום 30 דיברתי עם בזק בינלאומי ובחיבור ישיר של המודם למחשב קיבלתי 30 מגה ולצערי בזק בינלאומי לא תומכים בראוטר הזה שמנו את הראוטר על l2tp שמנו את הip שהם אמרו לי ושם משתמש וסיסמא ועשינו mac adress clone האינטרנט עובד אבל שוב אני על 15 מגה יש משהו בהגדרות לשנות שזה לא יהיה ככה? עוד שני דברים שלא ששכחתי לציין אני בחיבור עם חייגן כי יש לי חבילת גיימר והראוטר חדש (בן שלושה שבועות)
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הלכתי לטכנאי עשה לי פורמט אני כנינס למחשב האירנט עובד עשיתי ריסטרט למחשב ואז לא יודע האירנט לא עובד לי רושם יל לא ניתן להציג דף זה אבל אם אני עושה 30 פעם רענן אז אני יראה תאתר אירנט אבל עם אני עישה שוב רענן שוב פעם יהיה רשום לא ניתן להציג דף זה ואח שלי שגולש על הראוטר שלי או בונטרילו שזה על האירנט עובד לי מה אני עשוה התקשרתי לחברת אירנט דיברתי איתם שעתים וולא הסתדר הם אמרו זה משהו במחשב בבקשה עתזרו לי אין יל חדוש מחשבב כבר ועכשיו אני על מחשב אחר לא שליי
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים! חושב לעבור לסיטונאי ומחפש מודם. הבנתי משיטוט שאלו שתי האופציות שלי (מאיביי) - רוצה רק לוודא מאחרים שאלו דגמים מקובלים ויעבדו תקין בבזק. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לבנות או איפה לקנות אנטנה שמתחברת למחשב הנייד כדי לקבל קליטה יותר טובה של WIFI? האם זה משפר בהרבה את איכות הקליטה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ה100 מגה שהם מציעים דרך הפייבר בוקס, מישהו יכול לתת חוות דעת? האינטרנט באמת כזה גרוע כמו ששמעתי?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים: אחד נייח עם ווינדוס 7 ואליו מחובר הראוטר והמדפסת אחד נייד עם ווינדוס XP שני המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה, ובעיקרון הרשת ביניהם פועלת כי אני יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב הנייד,אני יכול לשלוח דברים להדפסה מהמחשב הנייד ואני יכול להיכנס דרך המחשב הנייד לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייח. הבעיה היא שאני לא יכול להיכנס דרך המחשב הנייח לקבצים ששותפו ברשת מהמחשב הנייד וכמו כן אני לא יכול לשתף ברשת תיקיות במחשב הנייח. ועוד משהו מוזר- אם זה נקרא שיש כרגע רשת ביתית פועלת, אז למה כשאני נכנס ל"קבוצה ביתית" בלוח בקרה כתוב : "אין קבוצה ביתית ברשת" ואז כשאני לוחץ על "צור קבוצה ביתית" זה אומר שגיאה: "לwindows אין אפשרות להגדיר קבוצה ביתית במחשב זה". חיפשתי בגוגל ולא מצאת…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לרכוש למחשב כרטיס רשת אלחוטי מעדיף יותר כרטיס פנימי מאשר כרטיס USB הכרטיס מיועד בעיקר להעברת סרטים בגגל זה אני מעדיף Dual-Band כדי שיתמוך בעתיד בראוטר דומה כרגע חשבתי על הכרטיס הזה linksys wmp600n http://home.cisco.com/en-mea/products/adapters/WMP600N תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התחברתי ל 100 מגה של הוט וראיתי שבשידור אלחוטי אני מקבל 50 מגה חצי מהכמות... בחיבור קווי שכרטיס הרשת הוא 1GB באמת קיבלתי בבדיקה 100 מגה מלאים! הבעיה שאין לי איך להעביר חוט לחדר.. האם קיים כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל להגיע ל 1GB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתת לי קישור לטבלת המחירים של HOT? אני רוצה לעשות השוואת מחירים, וכמובן באתר שלהם אין שום מספר קונקרטי, אלא רק "דבר עם נציג מכירות", תרגיל נבזי שנראה לי שאהוב במיוחד באזורנו. אם יש טבלת מחירים, היא כנראה מוחבאת טוב...
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי ברשתות ממש מוגבלת ואוכל להיעזר בתמיכתכם. ברצוני להגיע למצב בו כל המחשבים בביתי "|רואים" אחד את השני, כולל שיתוף ספריות, מדפסות וכו'. ארכיטקטורה: קומה ב: מחשב נייח עם ויסטה המחובר ל HPNA של בזק (נקודה ראשית) הכוללת רשת אלחוטית א, בנוסף מתאם VONAGE לשיחות VOIP עם ארה"ב ונייד המחובר אלחוטית עם מ"ה XP. קומה א: נקודת HPNA משנית מחוברת לקיר, אליה מחובר ראוטר אלחוטי נוסף - להלן רשת אלחוטית ב. אל הרשת האלחוטית הזו אני מחבר WII, מחשב נייח WIN7, ושני מחשבים ניידים עם ויסטה. האם ישנה אפשרות ליצור רשת לצרכי בתצורה הזו? אם כן איך? רק לידיעה, ניסתי להשתמש בראוטר מקומה ב כדי שכל המחשבים יקלטו ויעבדו מולו - האות לא חזק מספיק. ניסיתי לשכפל/להגביר אות שלו דרך ראוט…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-