רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת). אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם. אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם. אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP. על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה. ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת.... יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי? יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עוש…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לם לכולם..אז ככה הקדמה ופירוט : יש לי מחשב אחד בחדר שלי שאני יקרא לו המחשב הראשי הוא כולל: כרטיס רשת און בורד של נוידיה כרטיס רשת רגיל פשוט של חברת realtek המחשב מחובר עם כבל רשת מכרטיס הרשת של realtek למודם מסוג thomson (זה מודם ולא ראוטר). בכרטיס רשת של נוידיה אין לי שימוש ביננתים. --- בחדר של אחי יש מחשב שאני יקרא לו מחשב משני הוא כולל: כרטיס רשת פשוט רגיל של חברת realtek . עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתי אלחוטית בין שני המחשבים שגם אחי יוכל לגלוש? מה אני צריך לקנות ? איזה ראוטר עדיף לי? צריך כרטיס רשת אל חוטי לשני המחשבים? אני מבולבל... לשנינו יש מערכת xp ...המרחק ביני ובינו הוא בערך כ- 8-10 מטר.. ויש לי אינטרנט בכבלים,נטויזין,3m . לציין כי אני ממש לא מבין בדברים האלה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. בזק כידוע מקפיצה בקרוב מאוד מהירויות בן אם רוצים אן לא רוצים. אני אמור לקפוץ בגלל זה ל5 מגהביט. המודם שיש לי צריך לתמוך בזה , ביפוקוס 270. אבל הנתב אדימקס הישן כבר שלי שעבד מצויין בכל המהירויות עד כולל 2.5 מגהביט, לא בטוח כלל שיוכל לעמוד ב-5, מאחר ודיברתי עם פיקוק והם אומרים שה 6104wb שלי אולי כן יוכל ואולי לא. הם לא רוצים להתחייב. למעלה מזה טוענים שבטוח לא. 1) שאלה ראשונה, האם יש לכם את הנתב הנ"ל והוא כן מצליח לעמוד ב-5 או שידוע לכם שהוא לא? 2) שאלה שנייה, חשובה באותה המידה - אם אני צריך נתב חדש אז: א. אני צריך שהנתב שלי יעבוד עד כולל 15 מגהביט מאחר ושיותר מזה זה כבר vdsl שצורך ציוד שיש רק לבזק. גם פיקוק יבואני אדימקס וגם בנדה מגנטיקס יבואני טיפי-לינק טועני…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אנחנו מחוברים לכבלים, מהירות 1.5 אבל אולי זה ישתדרג בקרוב. ברשותנו 3 מחשבים (3 סטודנטים, כל אחד והשימוש העצמאי שלו כמובן ). כרגע יש לנו ראוטר אלחוטי מסוג TP-LINK שלפי דעתי לא היה "להיט", ואנחנו מחפשים לקנות ראוטר חדש. עד עכשיו שמעתי על EDIMAX 6204, אך רציתי לדעת האם יש משהו מומלץ נוסף. טווח מחירים הייתי אומר בינוני (איזור ה 200? כמה זה כבר יעלה). כמו כן, האם יש טעם בלקנות ראוטר שתומך בתקנים חדשים (כמו 802.11n) או שחבל על הכסף (כמובן שהכרטיסי רשת שלנו הם סטנדרטיים לגמרי)? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילה של 30 מגה (UPLOAD 1.5M ) דרך הוט ונטוויז'ן אני משתמש בתוכנה UTORRENT העדכנית ביותר. ידוע לי שישנה הגבלה מצד ספקיות האינטרנט בשעות מסוימות ביממה. עקב כך הורגלתי כבר לעובדה שאת הקצבים הגבוהים הייתי מקבל בעיקר בלילה ( 2מגה לשניה, ואף יותר, תלוי כמובן במספר המקורות), ואילו במשך היום, הרבה יותר רגוע. בכל אופן, העלאה הייתה תמיד קבועה, משהו באזור 140 קב"ש בממוצע. לאחרונה, זה נהיה קטסטרופה. העלאה היא באזור של 10 קב"ש (למרות שאני מאפשר הרבה יותר), והורדה חלשה מאוד, גם בשעות הלילה. פשוט לא יתכן שעם כמות של 260 מעלים, אקבל הורדה של 40 קב"ש בלבד! כמו כן, בעת שתוכנת UTORRENT פועלת, גם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית ביותר, בצורה בלתי נסבלת (משתפר מאוד כאשר אני…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה איטיות בלתי נסבלת באינטרנט. כמו כן, גם הטורנט מוריד לי על 30-70 קב"ש מTL. אני מחובר דרך תשתית HOT UFI 12MB וספק בזק 12MB. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני איזה שנה ומשהו קניתי כמה מוצרים של D-Link לרשת אלחוטית בתקן 802.11a מחו"ל.. הבעיה שהחדר שלי במרתף כנראה בנוי כמו מקלט אטומי, והרשת לא עבדה על הצד הטוב ביותר.. אבל לא משנה, כי כבר העברתי כבל ethernet דרך הקיר בסוף. אז עכשיו אני חושב מה אני כבר אעשה עם המוצרים האלחוטיים שיש לי.. ואז חשבתי, אבא שלי כל הזמן צריך לנתק את הטלפון בשביל לחבר את המחשב הנייד שלו למודם ולקבל חיבור איטי. בו נצ'פר אותו ונרכיב לו רשת אלחוטית לאינטרנט מהיר שיהיה לו חיים קלים. הרכיבים שיש לי: D-Link DWL-5000AP 5Ghz Access Point - http://www.dlink.com/products/?pid=29 D-Link DWL-A650 5Ghz PCMCIA card - http://www.dlink.com/products/?pid=32 הרכיבים מסוגלים לתקשר ביניהם ב-72mbps ב-turbo mode.…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי מצלמת אבטחה לרשת הביתית וכן את תוכנת האבטחה DVR למצלמה ישנה כתובת IP (מצלמה WireLess) ושם יש לי אפשרות להגדיר כתובת של DynDns פתחתי כמובן חשבון ב- DynDns אני מזין בתוכנת DVR ו/או במצלמה את הכתובת וכמובן שם משתמש וסיסמא אך ללא הועיל משום מה הראוטר הוא "עונה" לכתובת שאני מקליד בשרת (הכתובת של DynDns) האם אני צריך להגדיר איזה משהו אחר שלא הגדרתי או לעשות Port Forword ?? אנא עיזרו לי למישהו שיש מעט נסיון בנושא תודה אסף
-
- 14 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי היום ניסיתי להעביר קובץ ששוקל 7 GB מהמחשב הנייח לנייד כשאר שניהם מחוברים לאותו ראוטר עם קבל. בעבר זה העביר על מהירות נורמלית אבל משום מה היום זה העביר רק על 1 מגה לשנייה. ניסיתי כל מיני פתרונות בגוגל וכו' ושום דבר לא פתר את הבעיה. שני המחשבים מריצים WIN7. תודה רבה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קבעתי לטכנאי ביום ראשון 25 לחודש שיבוא ויתקין לי את ההוטבוקס. אחרי ההתקנה שלההוטבוקס אני מתכוון להתנתק מאורנג' ולעבור להוטנט או בזקבינלאומי השאלה שלי הראוטר של אורנג' ישאר אצלי כי קניתי אותו בתשלומים ועלה הון השאלה אם בכלל יהיה אפשר להשתמש בו כאשר אני כבר לא אהיה מנוי לאינטרנט של אורנג' ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי ראוטר חדש EDIMAX BR-6504N ויש לו אפשרויות אבטחה מתקדמות יותר מהקודם שהיה ברשותי. האם הגדרה של WPA2 בתור אפשרות האבטחה תאט לי את מהירות התקשורת? אם כן, באיזה מידה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ואיך שאני פותח את העיניים קבלו מה אני רואה בחדשות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382252,00.html פייי יה קברו את בזק האא.?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה הבאתי את הנתב החדש. דבר ראשון הקליטה שלו דיי טובה בבית ( מגיע לקצה השני בקומה התחתונה של הבית, מה שלא היה לפני זה ). עכשיו יש לי כמה שאלות... בגלל שבזמן האחרון לא היה לי אינטרנט, הצלחתי "להתעלק" על איזה אינטרנט של שכנים, שהיה ללא סיסמא. לא הייתי רוצה שיעשו גם לי את זה ( עד היום זה היה פתוח ), ורציתי לדעת באיזו שיטת אבטחה לבחור? WEP / WPA - PSK / WPA2 - PSK יש אפשרות לשלב בין שני סוגי ה WPA ( אין לי מושג באמת מה זה אומר ) ו WPA 802.1x אני לא משתמש כרגע בתקן N, אבל האם להגדיל את המהירות מ 130 ל 270? זה ישפר אולי את הקליטה או שאין שום קשר? ועוד שאלה, על הפאנל הקידמי יש כפתור WPS, מה התפקיד שלו? ( חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הבנתי ) תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין לעשות לי כונן רשת. אני רוצה לחבר כונן לראוטר שלי, אני רוצה לדעת אם המהירות תהיה מהירה או לא? ואיך לעשות כונן רשת מהיר.
-
- 14 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בבית... עכשיו הוא גולש ללא בעיה ברשת בצורה אלחוטית אבל שאני מנסה לחבר אותו עם כבל רשת הוא כותב לי ב"חיבורי רשת" מחובר, אני לא מצליח לגלוש, אני מנסה לעשות תיקון אבל אז הוא כותב לי שיש בעיות עם TCP/IP... נכנסתי לאפשרויות של TCP/IP והקלדתי שזה יהיה אותו דבר כמו שמחשב הראשי שמחובר אליו הראוטר והמודם... בשום רגע המחשב לא מזהה כלום בipconfig אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אם כן, מדוע חברות ה אינטרנט מספקות הרבה פחות ? אם לא, מה התקן קובע ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי צריך כמה כבלי רשת ישרים CAT5E ומניסיון של כבלים מזויפים מסין, החלטתי לקנות בארץ. מצאתי את החנות הכי זולה בזאפ (לא משנה השם כרגע) והזמנתי משם כמה שהייתי צריך + אחד לבדיקה. הכבל שבדקתי היה מזויף. התעצבנתי, אבל אין לי תוכניות להתעסק עם החזרות. אז הזמנתי מKSP כבלים עם אותו מפרט. גם הם הגיעו מזויפים. עכשיו אני לא יודע, האם פשוט הייתי חסר מזל בשתי הקניות או שכבלים מזוייפים הם מכת מדינה? כבר לא מעניין אותי הכסף, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שעושה משלוחים (לא יכול להגיע פיזית) ושב-100% לא תשלח לי כבלים מזויפים? ממש אודה לעזרה. הערות: 1. אני מדבר על כבל רשת באורך קצר, מוכן (עם תקעים), לא רוצה ללחוץ בעצמי. 2. כשאני אומר מזויף, אני מתכ…
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים... קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק ב…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דף מודפס בכתב בקושי קריא עם שגיאות כתיב אופייניות אשר מיועד להסביר לטכנאים המאוד "אינטיליגנטיים" של חברת "בינת" תקשורת מחשבים בע"מ, כיצד להתקין ללקוח את המודם. זה הולך כך... נוהל בדיקה למודם ADSL ביתי: שלב א': 1. פתח את קופסת הקרטון והוצא את המודם. 2. פתח את קופסת הקרטון והוצא את ספק הכוח. 3. פתח את קופסת הקרטון והוצא את 5 המיקרופילטרים (אם הינך טכנאי פרסי, את כללל החמששש! תודה). 4. פתח את קופסת הקרטון והוצא את הכבלים. שלב ב': 1. חבר את ספק הכוח בצד אחד למודם, וצד שני למתח 220V (אבל... רשום לי 240V) ??? 2. חבר את כבל הRG-45* בין המודם לבין כרטיס הרררררררשת של המחשב. 3. חבר את המיקרופילטר לקו הטלפון. 4. חבר את כבל הRG-11* בין המודם למיקרופילטר. שלב ג': 1. העברת את מפסק ON…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב של בזק Dlink 2650u ומערכת ההפעלה שלי היא win7 32bit
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-