עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Semyon171,

שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבזמן האחרון עושה בעיות (מאבד תקשורת למחשב, מנתק את החייגן, לפעמים גם לא ניתן לשלוח לו פינגים למשך דקה-שתיים וכו...) הציעו לי ללכת לבזק סטור לקחת איזה מודם ADSL שאני רוצה, השאלה איזה הכי כדאי... אז השאלה שלי אליכם, א. באיזה מודם אתם משתמשים ? ב. מה דעתכם על המודם ומה החסרונות שמצאתם בו עד כה ? המודם כנראה שלא ישמש כראוטר, אבל במוקד האינטרנט של בזק נמסר לי שיש הרבה מאוד דגמים בעייתיים גם כמודמי ADSL ולא כדאי להתקרב לחלק גדול מהציוד של בזק סטור... תודה רבה על שיתוף הפעולה (:

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  3. יש ברשותי ל.אם עם כרטיס רשת שתומך במהירות 1000Mbps, והמודם שלי תומך במהירות 100Mbps, העם יש מודמים שתומכים ב-1000Mbps שהכבלים יכולים לספק לי?

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  4. שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  5. חיברתי מצלמת אבטחה לרשת הביתית וכן את תוכנת האבטחה DVR למצלמה ישנה כתובת IP (מצלמה WireLess) ושם יש לי אפשרות להגדיר כתובת של DynDns פתחתי כמובן חשבון ב- DynDns אני מזין בתוכנת DVR ו/או במצלמה את הכתובת וכמובן שם משתמש וסיסמא אך ללא הועיל משום מה הראוטר הוא "עונה" לכתובת שאני מקליד בשרת (הכתובת של DynDns) האם אני צריך להגדיר איזה משהו אחר שלא הגדרתי או לעשות Port Forword ?? אנא עיזרו לי למישהו שיש מעט נסיון בנושא תודה אסף

• 14 תגובות
    • 9.4k צפיות
  6. עד היום ההיתי בברק על 750kb, עככשיו חזרתי לשחק AA בחו''ל, והפינגים פשוט איומים, אז אני רוצה לעבור ספק, היום אני משלם לברק 59 שקל לחודש על 750 (המחיר ככה כבר 3 שנים מאז שאני מחובר דרכם), אז בררתי אצל המתחרה בזק, ואצלם אני יכול להביא ב39.90 1.5 מגה, האם המעבר לספק אחר והגדלת המהירות upload ו download הזאת תעשה שינוי משמעותי? או שרק 5 מגה יעשו תעבודה? מה אתם ממליצים ? האם 1.5 מגה מספיק ?

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DrOrZ,

עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bug,

יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AppleJack,

יש לי רשת של 3 מחשבים עם נתב. שלושתם היו XP Pro עד עכשיו והכל עבד מצויין. עכשיו התקנתי את גרסאת ה-64bit של חלונות על מחשב אחד, עשיתי את ההגדרות הבסיסיות וכו'... אני יכול להתחבר לאנטרנט אבל אין לי שום קשר ל-2 המחשבים האחרים. אין אליהם פינג ואיו גישה . מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום רב. אני לא בור במחשבים אבל ברשת אלחוטית מעולם לא עסקתי. אחי קנה לבן שלו מחשב ועכשיו יש שני מחשבים בבית. הוא רוצה לחבר אותם לאינטרנט וכמובן שחשבתי על רשת אלחטותית. כי הוא הלך ובירר לגבי עוד נקודה ועוד חיבור והמחירים מטורפים. רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה להתחבר תחת הוט? האם אני מחבר את המודם שלהם לראוטר? כמו כן מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר וכרטיס טוב מהאתר של KSP? ראוטר-300-400 כרטיס 100-200 תודה

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  12. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  13. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by idofr,

היייי שלום כולם אז ככה אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס והיום בערב תוך כדי עבודה אני בא להעביר לאח שלי קובץ דרך השיתוף ואז אני רואה שיתוף חדש (הברירת מחדל שהוינדוס משתף) עם שם מחשב שאני לא מכיר נכנסתי לראוטר וראיתי באמת שיש 3 מחשבים מחוברים במקום 2 ולאחד מהם יש mac שאני לא מכיר עכשיו הראוטר מוגדר לתת שירות רק לmacים מסויימים אז איך לעזאזל הוא הצליח להתחבר? כאילו נגיד הוא האקר או משו אז אין מצב שהוא היה נותן לי לראות את השיתופים שלו ובכלל איך קורא שהראוטר מכניס MAC שלא מוגדר לו? אחרי שראיתי את זה ניסיתי להבין איך אני מנתק אותו(?) ואל ממש הצלחתי הכנסתי WPA2 PSK (הסיבה שלא הכנסתי אותו עד עכשיו הייתה שהכול עבד טוב ולא רציתי להתעסק עם זה כדי לא לסכן את כל השטות הזאת למה דיי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני צריך להעביר כמה קבצים שהגודל הכלל שלהם זה 10 GB . מה הדרך המהירה ( והפשוטה ) להעביר אותם ?? חשבתי על שרת FTP או אולי שליטה מרחוק מה יהיה יותר מהיר?? אולי למישהוא יש פיתרון יותר טוב ??

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  16. שלום.. אני מחבור לאינטרנט בחיבור קבוע בכבלים,ככה שיש לי IP קבוע המודם מחובר להאב ושני מחשבים להאב ,כאשר כל מחשב מקבל כתובת IP חיצונית שונה,עד פה הכל בסדר והכל עבד ועובד. עכשיו אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי מדגם DLINK DI-524 שיתן לי גם אינרננט אלחוטי. הבעיה,כשאני מחבר את הראוטר למודם הראוטר יוצר לי רשת דרכו ונותן לכל מחשב כתובת פנימית. אני רוצה שלמחשבים החוטיים יהיה IP חיצוני שונה ושישארו באותו חיבור כמו שהם עכשיו ולאל חוטי לא אכפת לי שיקבלו כתובות פנימיות מהראוטר. אפשרי לסדר את הענין?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ras81,

שלום שידרגתי את החבילה שלי ל3MB (מ1.5) איך אני יכול לבדוק שבאמת שידרגו לי אותה? כי זה נראה לי אותה מהירות ? בהורדה של קובץ זה מראה לי 200+/- תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, יש לי דירה גדולה ובקרוב אני עומד לרכוש מחשב נוסף. אני צריך ראוטר שיתחבר למודם ADSL של בזק מכל מיני סוגים כי יש לי2 סוגים. עכשיו המרחקים בין החדרים זה בערך 13 מטר ויש קירות והכל , אני מחפש משהו שיקלוט מצויין ללא הפרעות, שיהיה נתב אמין ופשוט שלא יתקע או משהו כזה. שיהיה במחיר סביר לא יקר מידיי, אגב חשוב יהיה לו לפחות חיבור אחד ע"י כבל למחשב שיהיה צמוד אליו. אגב שצריך שהאינטרנט האלחוטי שלו יתאים למחשב נייד הכוונה שהמחשב נייד יקלוט ויתאים אליו מסוג Wireless LAN 802.11b/g תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ben060,

שלום לאחרונה נוסף לנו מחשב לבית כעת ישנם 3 מחשבים ושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטי להפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס. אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקס ובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי. יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשבים בכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחל הוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד. כרגע יש לי 1.5 מגה האם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש? אשמח להסברים ותשובות

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by Emms12,

למישהו יש מושג אם יש אפשרות להתחבר לDSL בארץ? דיברתי עם השירות לקוחות של בזק והבחורה שדיברתי איתה בכלל לא ידעה מה זה.... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום יש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinet יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfig אני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינה בבקשה לעזור תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ראוטר אלחוטי אשר ישמש ל-2 מחשבים נייחים,מחשב נייד ול-XBOX360 (בשביל ה-LIVE כמובן). אני יודע שמאוד מומלץ פה ה-WRT54GL אבל אין לי מושג איך הוא מבחינת האבטחה. השאלה שלי היא האם יש משהו שהוא לא פרוטוקול WEB כי אני יודע שהוא פרוץ ואפשר להיכנס בקלות יחסית (למי שיודע כמובן),פשוט הנושא הזה של האבטחה הוא מאוד חשוב לי. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח לראוטר בלבד. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mikilz,

שלום, אני עשיתי הכל לפי השלבים של www.portforward.com ועדיין כאשר אני בודק מתוך התוכנה זה רושם לי שהפורט חסום. יש לי נתב 3com (72T שעובד מצויין כבר המון זמן ואין איתו שום בעיות במחשבים האחרים בבית. מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים