עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liran2003,

אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש

2. היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?

4. Started by amirn,

הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by Lior10,

שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by orzilca,

שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by רמי אשכנזי,

שאני מנסה להרשם לאתר אינטרנט מסויים במחשב דרך הפייסבוק, אני מקבל הודעה שהחשבון שלי עדיין לא מקושר לאתר ורשום שם גם שזאת תקלה מספר 6. אז מה אומרת התקלה הזאת?

9. Started by dudik5,

זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by starter,

יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.

11. Started by sausage,

אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?

12. שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by GunBlade,

יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???

14. Started by mrbig,

אתמול התקשרתי לבקש שישדרגו היום בדקתי בביטורנט ואכן האפלואד עלה לי ל 18KB אני עם אינטרנט של 1.5 מגה (השידרוג יתבצע באופן הדרגתי -אבל אם תתקשרו זה יהיה תוך כמה ימים)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מספק האינטרנט הנוכחי שלי(אינטרנט זהב), שמתעקשים לטעון בכל פעם שאני מתקשר לתמיכה הטכנית שאני בכלל לא מופיע אצלם כמחובר(למרות שאני יכול לגלוש, אם כי במהירות איטית בצורה מחרידה). עשיתי השוואה אל מול חבר שמשתמש בנטויז'ן, ונמצא שכשנינו מורידים באותו זמן בביטורנט - בעוד שאצלי ההורדה בכלל לא מתחילה ונשארת על 0.0 לכמה שעות. הוא לאחר 3 דקות כבר הוריד ב80KB לשנייה! לאחר לילה שלם של 'הורדה', ההורדה הגיעה למהירות מקסימלית של 5.2KB לשנייה! מיותר לציין שהחבר סיים להוריד את הקובץ בשעה. מדובר בקובץ עם כמות משתפים מטורפת שנבחר בכוונה לשם בדיקת המהירות. כמו כן, מאתרים שבודקים מהירות נמצא שהאינטרנט שלי לא עובר את מהירות הISDN . כדאי גם לציין את הברור מאליו - כל הפו…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by devilh,

אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. שלום רב, אתמול עברנו מהתשתית של הכבלים לזו של בזק, יש פריסה של NGN ואנחנו במהירות 4M בספיד-טסט אנחנו מקבלים שיש לנו את הקצב הורדה/העלאה הדרוש, אבל מאז המעבר כאשר אנחנו מורידים באמצעות טורנטים (מטורנטליצ') ההעלאה סבבה, אבל ההורדה לא מתרוממת - כל טורנט מתחבר לגג שלושה סידרים בו זמנית ( בדקתי טורנטים שהורדתי באותו היום בתשתית כבלים והם ירדו על המקסימום, כאלה עם מעל 1000 סידרים ואיזה 200 ליצ'רים) , זה נראה לי לא תקין. קיבלנו מודם rotal 1320a ואנחנו משתמשים בראוטר airport של apple מישהו יודע היכן הבעיה (אגב, לא החלפנו ספק, היינו ונשארנו עם בזק בינ"ל כך שאני לא מאמינה שזו חסימה מכוונת) תודה! נופר

20. אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה

21. Started by elad_rabi,

הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by of1978,

יש ברשותי ראוטר של COMPEX 27G שיש לו יציאת USB לחיבור מדפסת או כונן קשיח. האם כל מדפסת עם חיבור USB תתאים לי או שהמדפסת צריכה לכלול תמיכה מיוחדת בחיבור ליציאת USB בראוטר...? בפורום אחר אמרו שיש עם זה בעיות... אני לא רוצה לקנות מדפסת ואז להתאכזב...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש מודם שן כחולה לפאלם.... כלומר אתה מחבר אותו לאינטרנט וזה מוציא לך אותו בשן כחולה לפאלם... ד"א זה אינטרנט מהיר תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. Started by יעקב כוכב,

איך אני יכול למשל ליצור חיבור לאינטרנט שלי בבית ולפי זה להתחבר לאינטרנט שלי מהעבודה בVPN של ווינדוס מה אני צריך לעשות? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.