רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את התשתית מ-15 מגה ל-40 מגה. כרגע יש לי ראוטר 2760U (מודם ADSL ולא VDSL) וחשבתי לקחת מבזק רק מודם (DSL699U5) ולחבר אותו לראוטר שלי. ובמידת הצורך בהמשך להחליף לראוטר יותר רציני. האם אפשר לבטל את המודם הפנימי ב-2760U, לחבר אליו את המודם VDSL, ולהשתמש בו כראוטר בלבד? תודה, ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול הייתה איזה הפסקת חשמל באיזור אני לא יודע אם זה קשור אבל זה התחיל מאז בקיצור נכבה המחשב וכשהדלקתי אותו מחדש מופיע לי סימן של X על הכרטיס רשת - כאילו לא מחובר אליו כבל.. טוב ניסיתי להזיז את הכבל בראוטר עדיין ללא שינוי ניסיתי עם כבלים אחרים עדיין שינוי ניסיתי לחבר את המחשב ישירות למודם בלי ראוטר ועדיין אין שינוי היום גם קניתי כרטיס רשת של edimax והמחשב מסרב גם לזהות אותו לא משנה עם איזה דרייבר אני מתקין אני כבר לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שאני מנסה להרשם לאתר אינטרנט מסויים במחשב דרך הפייסבוק, אני מקבל הודעה שהחשבון שלי עדיין לא מקושר לאתר ורשום שם גם שזאת תקלה מספר 6. אז מה אומרת התקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אתמול התקשרתי לבקש שישדרגו היום בדקתי בביטורנט ואכן האפלואד עלה לי ל 18KB אני עם אינטרנט של 1.5 מגה (השידרוג יתבצע באופן הדרגתי -אבל אם תתקשרו זה יהיה תוך כמה ימים)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מספק האינטרנט הנוכחי שלי(אינטרנט זהב), שמתעקשים לטעון בכל פעם שאני מתקשר לתמיכה הטכנית שאני בכלל לא מופיע אצלם כמחובר(למרות שאני יכול לגלוש, אם כי במהירות איטית בצורה מחרידה). עשיתי השוואה אל מול חבר שמשתמש בנטויז'ן, ונמצא שכשנינו מורידים באותו זמן בביטורנט - בעוד שאצלי ההורדה בכלל לא מתחילה ונשארת על 0.0 לכמה שעות. הוא לאחר 3 דקות כבר הוריד ב80KB לשנייה! לאחר לילה שלם של 'הורדה', ההורדה הגיעה למהירות מקסימלית של 5.2KB לשנייה! מיותר לציין שהחבר סיים להוריד את הקובץ בשעה. מדובר בקובץ עם כמות משתפים מטורפת שנבחר בכוונה לשם בדיקת המהירות. כמו כן, מאתרים שבודקים מהירות נמצא שהאינטרנט שלי לא עובר את מהירות הISDN . כדאי גם לציין את הברור מאליו - כל הפו…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-