עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Styx,

שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר יותר חדיש שתומך גם בתקן N ובעל טווח שידור יותר חזק. כמו כן חשוב שהראוטר יתמוך בקושחת צד שלישי. כיוון שהייתי מאד מרוצה מהראוטר שלי, אז הכיוון הוא גם לאותה חברה (לינקסיס). אשמח להמלצה לאחד הדגמים החדשים שלהם בטווח מחירים 400-500 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית שיחובר לראוטר TP-LINK WR841N בתקן N (300MB). הכרטיס עצמו יעביר המון מידע גדול (קבצים של 11GB ולפעמים 40GB) כך שאני רוצה שיהיה איכותי ולא יתנתק כל שנייה. עד 150 שקל. תודה ! (אם אפשר שיהיה מ rsm.co.il)

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי מחשב שמותקנת בו תוכנת מצלמות,בתוכנה אופציה לצפות במצלמות דרך דפדפן מכל מקום. המחשב מחובר בחיבור ADSL וקניתי גם כתובת IP קבועה, הבעיה היא כזו שהמודם תמיד מתנק גם אם אני עושה בחייגן allways on. אז הלכתי לקנות נתב שהקו יהיה תמיד און ליין הבעיה היא שהנתב קיבל את הכתובת הקבועה של האי פי ואין לי דרך להגיע ספציפית למחשב כי הוא קיבל כתובת אחרת של הרשת הפנימית שהנתב יצר. בקיצור השאלה היא כזו האם יש דרך להגיע ספציפית למחשב דרך ממשק ווב למרות שימוש בנתב?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  5. נכנסתי לאתר ולא היו כתוב על המבצע למישהו יש פרטים בנושא ???

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

שלום, יש לי 2 מחשבים שמחוברים כעת דרך SWITCH רגיל למודם ADSL שהוא גם RAOUTER - ALCATEL אני רוצה להקים ביניהם רשת אלחוטית. כמו שאני מבין, אני צריך רואטר,ושני כרטיסי רשת. יש לי שני שאלות: 1)המודם ADSL של ALCATEL יתחבר לראוטר האלחוטי? או שהראוטר האלחוטי בעצמו משמש כמודם ADSL? 2) מה דעתכם על המפרט הבא שמצאתי באינטרנט: כרטיס רשת: 3CRUSB10075 ¤ 107.00 כולל מע"מ רואטר: 3CRWE554G72T ¤ 249.00 כולל מע"מ נראה אחלה ציוד, של חברה טובה ובמחיר זול. שווה?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  7. שמעתי שיש אי מיילים כמו walla שאפשר להתחבראליהם עם תוכנת outlook האם זה נכון? ואיך עושים זאות?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by orlupo,

שלום, יש לי את הנתב ECI 270PR. אני רוצה לחבר לו SWITCH ואז לחבר לו שלושה מחשבים שיש ברשותי בבית. מה דעתכם על ה-SWITCH הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338 שאלה נוספת, מה ההבדל בין סוגי הכבלים CAT5 ו-CAT6? הבנתי שגם באמצעות כבלי CAT5 אוכל להקים בעתיד רשת בקצב של 1Gbps. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by glassmoon,

שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  11. Started by shutdown,

ככה - אני משתמש בפיירוול sygate כבר הרבה זמן ומרוצה מאוד ממנו. עד לאחרונה הייתי מחובר בכבלים עם מודם פשוט והכל היה בסדר. עברתי ל ADSL נתב siemens sl2-141 והכל עובד מצויין חוץ מהעלאה לHTTP, וגם אתרי בדיקת מהירות כגון speedtest.net מגיבים להורדה אבל כלום בהעלאה. בנתב כל הפורטים פתוחים. אין בעיה בהעלאה בתוכנות שיתוף. זה בטוח בעיה של SYGATE, מכיוון שכשאני מעביר לפיירוול של חלונות הבעיה אינה קיימת (אני מנחש מכיוון ששל חלונות חוסם רק IN ולא OUT?) כאשר אני מגדיר לSYGATE לאפשר תנועה חופשית ב 10.0.0.138 (ה GATWAY של הנתב) או 10.0.0.1 (הIP הפנימי) אז הבעיה נפתרת. השאלה - האם בכך אני מחטיא את המטרה של הפיירוול וחושף את המחשב לסכנות? *עריכה: המחשב מחובר ישירות לנתב בכבל רשת, בדקתי גם…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

13. Started by Dark Tetris,

אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. שלום, יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מעולה. 3 מחשבים - 2 נייחים ואחד נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. כולם גולשים ויש מדפסת ברשת שעובדת וספריות שיתוף. משום מה נמחק לי באחד המחשבים הנייחים ה - CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS שמונע שיתוף ברשת. חרשתי את כל הדיונים והפורומים ברשת לגבי איך להתקין את זה אבל אין תשובה ממשית, עדכנית למערכת הפעלה XP PRO. הלכתי למקום המתאים ב - CONTROL PANEL ושם לחצתי על INSTALL->CLIENT->ADD ושם אמור הייתי לבחור ביצרן MICROSOFT אבל במקום זה יש לי את NETWARE שרק גורם לבעיות. אז מאיפה אני מביא את ה - CLIENT של MICROSOFT? תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by qwerty1987,

כיצד ניתן לפתור זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by nice,

בזמן האחרון האתרים עולים לללללללללאאאאאאאאטטטטט!!! כל כך לאט שזה מזכיר לי את המודם. בהתחלה חשבתי שזה המחשב, אבל בעזרת תוסף לפיירפוקס שלי אני רואה שמאז שהורדתי את התוסף (לפני חודשיים בערך או קצת יותר) המהירות רק יורדת. בזמן האחרון זה נהפך להיות בלתי נסבל. אני גולש בברק במהירות 750 קסל"ש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  20. בעזרת חברי הפורום קניתי ראוטר (edimix)....זו גם הזדמנות להגיד תודה.... עכשיו צצה בעיה חדשה, לאחר שחיברתי את המחשב לראוטר מופיע מידי פעם ההודעה כי נדרש חיבור מחדש לרשת , למרות שבמידה ואני אלחץ " ביטול" החיבור עדיין קיים ולא נזקקת כל הקלדה של סיסמא ושם משתמש...... האם קיים פתרון לכך? הגלישה עצמה נמשכת כרגיל ואין כל בעיה....פשוט ההודעה דיי מציקה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין

23. Started by tommy_g,

שלום חברים. בביתי שני מחשבים מחוברים באמצעות כרטיסי רשת וכבל מוצלב. הגדרתי את ההגדרות שצריך להגדיר בווינדוס XP. הרשת ביניהם פועלת יופי (אני רואה אייקונים בשני המחשבים של כרטיס הרשת,ללא שגיאות) אבל יש בעיה- המחשב שמתחבר דרך המחשב השני לאינטרנט,לא מזהה את המודם (כבלים) שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. כלומר, במחשב הזה אני רק רואה את החיבור למחשב השני, ולא את החיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? חזרתי על ההגדרות מספר פעמים אבל הבעיה לא נפתרה. בברכה, תומר

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by gggilad13,

אני עובר לאינטרנט בכבלים וצריך נתב חדש. (הנתב שיש לי עכשיו הוא עם מודם מובנה) לנתב צריכים להיות מחוברים שני מחשבים נייחים באופן קבוע (עם כבל רשת) ועוד שני מחשבים ניידים מדי פעם (אלחוטי). יש בבית שתי קומות ומאוד רצוי שתהיה קליטה טובה מאוד בכל מקום בבית. (עדיף שזה יהיה עם הנתב עצמו אבל אם אפשר אז גם אנטנה היא אופציה...) מה הנתב הכי מומלץ לצרכים האלה? אילו חברות כדאי לבדוק? חשוב לי הטווח, המהירות ושיהיה כמה שיותר פשוט לחיבור ותפעול. אני מחפש משהו במחיר של כ300 ש"ח אבל אם זה לא מספיק אז אפשר להתגמש יותר (אולי אפילו עד 500) אבל כדאי כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים