עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by YAHOOGEEK,

טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב היום באיחור של כמה ימים התקינו לי תכבלים ואחרי כמה שעות קרוב מישפחה שלי הדריך אותי איך לחבר תראוטר ובינתים אני רוצה להגיד אני מאוד מרוצה יש לי 3.5 על 150 בכבלים בספק בזק בינלאומי -IP אוטומטי וחוץ מיזה עד סוף החודש יש לי בזק 1.5 על 96 (ניסיתי להגדיל מהירות אבל היו ניתוקים) ואני רוצה להגיד המהירות באמת טובה בעבר שהפעלתי תוכנה כמו אימיול המהירות גלישה היתה איטית מאוד ושאחי הקטן היה בבית לא הפעלתי את אימיול היום אני יכול לתת 10 מהירות שליחה (אני בודק בינתים בביטורנט) ואחי גולש ואין בעיות פעם מעל 8 זה היה תוקע תאינטרנט חוץ מיזה אני רוצה להגיד שאני רחוק מהמרכזיה וכניראה ביגלל זה הכבלים עדיפים לי פשוט שניסיתי מהירות נורמלית בבזק היו ניתוקים בכל מיקרה בינתים אח…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  4. אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  7. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית לנתב. באחד מהם, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין לי גישה אליו (זה מחשב בלי מסך, אני עובד איתו ב-Remote Desktop) עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחבר חזרה (ריסט). אחרי איפוס הנתב הרשת עובדת יפה עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב. יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

לי רשת אלחוטית בין נייד לבין נייח עכשיו כבר 5 פעמיים שאני מתקשר לספקית ואומר להם ת'בעיה הם לא הצליחו לפתור לי ת'בעיה אמרתי אפשר לנתק את כול הראוטר מהחשמל ומהרשת כדי שאני ישתמש בחייגן אמרו לי כן אז סבבה הוצאתי את הראוטר 5 פעמיים ואז אחד שהוא נציג אמר לי שהוא מבין ברשתות ואסור לעשות את זה עכשיו אני רוצה לדעת. אם אני מוציא ת'ראוטר בכלל גם מהחשמל הוא הורס ת'ראוטר או משהו?

9. Started by eyal_n,

שלום, מחפש המלצה לראוטר : - תקציב עד 500 ש"ח. - תשתית כבלים לא ברור לי שאר הפרמטרים ההכרחייים. האם יש משמעות למהירות/פרוטוקל ? הרי מהירות האינטרנט שלי (2.5) נמוכה משמעותית ממהירות הראוטר (54 ויש כאלה שמגיעים ל - 300) ?????? - ראיתי המלצות על : 1) Linksys 802.11g Router WRT54GL : מחיר 344 2) נתב Edimax BR6504n : מחיר 300 תודה רבה מראש מאדם מבולבל

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by ThaOG,

התקציב הוא כמו שכתוב בכותרת. אני קונה אותו בnewegg ככה שאני צריך שתביאו לי אחד מהרשימה שם. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=145&name=Wireless-Routers לגבי מתאמים האם אני צריך? יש לי לוח P5W DH ו965P S3. אם אני צריך אז התקציב להם הוא עד 100$ לשני מתאמים. http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=31&name=Wireless-Adapters יש לי סרבר פרטי של WOW ואני צריך ראוטר טוב שיקשר בין 2-3 מחשבים שיש לי בבית (הם לא באותם קומות) וגם לא יצור לי בעיות ב WOW, הבנתי שיש בעיות עם ראוטרים שמעתי שאם מפעילים איתו את האמיול אז זה חונק אותו והסרבר שלי לוקח כמעט את כל המהירות העלאה שלי אז אני צריך ראוטר שזה לא תהיה בעיה איתו. (המהירות שלי זה…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. שלום לדוד שלי יש מודם של בזק מעאפן עכשיו הצעתי לו שיחליף אותו למודם שהוא גם נתב כי הוא מתכנן לעשות רשת אני הצעתי לו את הECI 312 מה הכי ממולץ והכי חשוב שתוכלו לעזור לי פה לקנפג אותו לנתב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. XP PRO SP2 לאחר פירמוט... כן עשיתי קצת Tweaking, אבל לא משהו יוצא דופן... ממש שום דבר חריג, התקנה חלקה, מחשב תקין, חומרה עובדת מצוין, אין וירוסים ואין שום דבר בעייתי, כל הדרייברים החדשים ביותר הותקנו והמחשב רץ מצוין. אבל, הICS SERVICE שהוא חיוני לשיתוף רשת אינטרנט ביתית לא רוצה להתחיל ואין לי מושג למה, הוא על AUTO ובמצב Stopped כרגיל (שזה לא בסדר), וגם כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל ERROR. בתפריט ההגדרות של חיבור האינטרנט איפה שאפשר להפעיל את הF\W ואת הרשת אומרים לי שהWMI אולי נדפק וSYSTEM RESTORE יכול לעזור, כמובן שזה לא עוזר. תמונה מצורפת עם כל הבעיות והERRORS. ד"א, חיבור האינטרנט פה הוא עם ADSL USB וכרטיס רשת מלוח האם, במחשב השני יש Win2000 Pro אבל זה לא ממש משנה כי הב…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. איזה פורטים לפתוח?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by or_y,

שלום, יש לי היום Dlink 2760U. אני רוצה להוסיף ראוטר שישמש כAP, או בWDS או קווי, איך שיתאפשר. על מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by sambusak,

שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by HaJ-B,

או שמא עלי לומר "משוייך"? שלום! תחת הגדרות הראוטר, הבחנתי שכתובת האייפי מתחילה ב-100, בעוד שבאתר whatismyip היא מתחילה ב-77. המסקנה, כולם כבר בטח יודעים - שיוך ל-NAT. אז פניתי לספק. לא הייתה בעיה לקבל מהם אישור להסיר את השיוך. מה שקרה אח"כ זה שהאייפי אכן שונה מ-100 ל-213 (תחת הגדרות הראוטר), אך ב-whatismyip נותרה עדיין הכתובת שמתחילה ב-77! אז האם אני עדיין משויך ל-NAT? יותר מהאכזבה שאני עדיין משויך, אהיה מאוכזב יותר ששיקרו לי במצח נחושה. אזדקק לתשובה חד משמעית על מנת שאוכל לחזור אליהם ולטפל בנושא. תודה.

19. היי קניתי דיסק SEAGATE 500GB חיצוני (הזה עם החיבור חשמל והכבל USB) דגם FREE AGENT DESK הוא אחלה והכל, רק הבעיה היא שאני מנסה להיכנס אליו ברשת ממחשב אחר אני רואה אותו ויכול לראות את הקבצים שם, אבל שאני כותב אליו הוא כותב לי PREMISSION DENIED או ACCESS DENIED שני המחשבים הם XP עם SP3 אציין שתמיד עשיתי שיתוף בין מחשבים וזה עבד יפה , רק הכונן הזה ספציפית עושה בעיות מישהו נתקל בבעיה הזו ? אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך לסדר את הבעיה... תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by bbnbbn,

חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…

22. Started by Ahoy,

שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by anna gan,

שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..

24. משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים