עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kukishin,

השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים. אנא התייחסו, תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. חיברתי בין שני מחשבים בWIFI בנתב SIEMENS SL2-141 והכל עבד טוב ויפה. משום מה אתמול התחילה לי בעיה בנייד והוא לא מוריד על יותר מ80-90 בטורנטים כשבמחשב הנייח אותו טורנט בדיוק שתי שניות אחרי/לפני הוא מוריד על 200-250 (כך שזאת לא בעיה של מחסור בסידרים)... ההגדרות של היוטורנט הן בדיוק אותן הגדרות מה שמוביל אותי לחשוב שאולי משהו בהגדרות הנתב התפקשש? הנייד מאוד קרוב לנתב (באותו חדר במרחק של פחות מ2 מטרים) כך שלא מאמין שהבעיה היא באות (שנראה חזק בנייד). בשני המחשבים אגב מדובר בXP PRO. הצעות, רעיונות, והערות יתקבלו בברכה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by urielka,

עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by liav12,

חיבור USB מאט את המחשב? יש לי מחשב לא משהו 1.4 GHZ ו 128 RDRAM, גם שמעתי שכרטיס רשת יותר טוב..זה נכון?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Liran Cohen,

אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. Started by KooKi_MoN,

יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר

14. Started by mystikal,

התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש מבצע בתשתית בזק של 60 ש"ח על 2.5 מגה ומקבלים מודם אלקטל CT510. ואני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים: 1. אם הוא מתנתק הרבה? 2. אם הוא מאט את האינטרנט? 3. ואיך הוא בכלל מבחינת ראוטר? יש לי בבית את הראוטר DYNALINK 1025W שהוא כל הזמת התנתק לי... אז אני רוצה לדעת איך האלקטל לעומתו?? תודה לעוזרים!!

16. Started by Gohan,

טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by ghadad,

אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

ראוטר מחבר בין רשתות אז דוגמא יש לי 2 סניפים בכול אחד 10 מחשבים שמחוברים למתג אז בכול רשת את הכבל של הסויץ עצמו נחבר לראוטר ככה ב2 החברות אז ל2 החברות יהיה אינטרנט וגם קשר ביניהם? וראוטר לפי איפי יודע למי המידע שיך?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by idang,

מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום לכולם מצאתי המון ת'רדים על הקמת רשת , לא ממש עזר ולא ממש הבנתי , אני רוצה שמישו יתחשב במקרה וברכיבים שיש לי ויעזור לי באיך להגדיר בדיוק אז ככה הרכיבים: יש לי 2 מחשבים , מותקן בכל אחד וינדוז איקס פי פרו , במחשב הראשי יש לי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני יש כרטיס רשת אחד. במחשב הראשי , כרטיס אחד מחובר למודם של בזק( אלקטל), והכרטיס השני מחובר דרך כבל רשת מוצלב לכרטיס הרשת במחשב המשני. אני רוצה להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט למחשב השני , ואין לי בעיה שהמחשב השני יהיה מחובר רק אם הראשי מחובר מישו מוכן לעזור לי צעד צעד? ואם זה חשוב אני מחובר עם נטויג'ן במהירות מגה וחצי תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Cheif,

גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. אני יתחיל בכך ששיש לי שני מערכות הפעלה יושבות זו לצד זו המערכת ההפעלה הראשונה היא אקס פי והשניה היא opensuse 10.2 עכשיו כשאני מפעיל את חלונות, התקשורת לראוטר פועל מצויין וכשאני עובד ללינוקס התקשורת כלל לא עובדת . אבל העניין ניפתר רק כאשר שאני עושה hard reset (כלומר מנתק את המחשב לחלוטין מהחשמל) . אם אני מפעיל את לינוקס ישר אחרי שעשיתי hard reset ,התקשורת עובדת. אבל אם אני מפעיל את חלונות (שבה התקשורת עובדת) וחוזר ללינוקס אז התקשורת עוד פעם לא עובדת. ניסיתי להתקין כרטיס רשת אחר אבל הוא עושה אותו דבר. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by nw,

לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  25. יש לי שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת אחד ו-windows XP מותקן. בנוסף יש לי מודם Alcatel ל-ADSL (שמתחבר לכרטיס רשת), והאב של Soho Connect (דגם DHD-801, למי שזה אומר משהו) בן כמה שנים. אני מנסה בסופו של דבר לגרום לכך ששני המחשבים יהיו מחוברים זה לשני ול-ADSL (באמצעות ICS), וזאת באמצעות ההאב. הצלחתי לחבר כל מחשב בנפרד ל-ADSL (באמצעות כבל ישר) והצלחתי לחבר את המחשבים אחד לשני באמצעות כבל מוצלב. כשאני מחבר אחד מהמחשבים להאב אז ה-Local Area Connection מודיע שהוא מחובר, אבל אם אני מחבר גם את המחשב האחר להאב אז הוא מודיע על ניתוק/חיבור לסירוגין, ואי אפשר לדבר בין המחשבים (ping לפעמים מחזיר תוצאות ולפעמים לא) כשניסיתי לחבר את אחד המחשבים ואת המודם להאב (גם עם כבל מוצלב וגם עם ישר), א…

דיונים חדשים בפורומים