עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by galz,

שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. Started by Voodude,

המחשבים שמצוינים במפרט שלי מחוברים ברשת, בעיקר על מנת לאפשר אינטרנט בשניהם. במחשב הלקוח (pentium 4 2.6c) האינטרנט לא יציב - לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. כל זה קורה כשהציין של החיבור נראה בסדר (אין סימן של limited or no connectivity). הרבה פעמים אני פשוט לוחץ על לחצן ימני על החיבור רשת ועושה Repair וזה מסתדר, אבל לא תמיד. בדרך כלל שהצעד הנ"ל לא עוזר אני עושה disable לחיבור רשת, ואז כשאני מחזיר אותו (הכל דרך windows - בלי ניתוק פיזי של הכבל) הכל מסתדר, אבל לא תמיד. אני תוהה אם יש דרך למנוע את זה? דרך שהחיבור יהיה יציב ובלי כל הבעיות האלה. בהתחלה חשבתי שזו בעיית פיירוול, אבל גם עם פיירוול סגור אין שיפור. צריך לציין שבמחשב השרת האינטרנט רץ חלק. בשני המחשבים יש winxp home edit…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by ben_17,

שום סיסמא לא עובדת לי אני מנסה Admin שם משתמש וסיסמה גם עם אתיות קטנות גדולות וזה לא עובד ויש לי עוד שאלה האם זה נתב שיאפשר לי להתחבר איתו ב018 למה שמעתי שצריך נתב שיתמוך באיזה משו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום, אני מנסה להקים שרת למשחק World of warcraft בעזרת תכנה WDDG WowEmu אולם לאחר שאני מצליח להקים אותו ולהתחבר לשרת הוא מתנתק כל שניה ולא עובד מישהו מבי יכול לעזור לי ואולי באותו נושא יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להתקין IIS ל Windows XP עם SP2, מכיוון שאני לא מצליח להתקין אותו דרך הדיסק של WINDOWS... תודות מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, יש לי שני כרטיסי רשת במחשב, כאשר כל אחד מהם מחובר בחיבור קבוע שונה (ללא חייגנים) לאינטרנט. מישהו יודע איך אני "מבקש" מהאקספלורר (במקרה זה maxthon) לעבוד רק אם כרטיס ספציפי אחד? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by yambtz,

אז ככה, עברנו עכשיו דירה ובגלל שזאת דירה שכורה אין מצב להעביר כבלים. אני מתנצל כי אני מניח שכבר ענו על זה הרבה אז גם לינקים זה סבבה בכל מקרה, מה שיש לי זה מודם אלקטל שהפכתי לנתב לפני כמה שנים ואני מאוד אוהב, והאב פשוט וקטן. חוץ מזה יש לי מודם אלחוטי USB של אחותי שהיא השתמשה בו בלפטופ הישן שלה (כתוב עליו linksys compact wireless G USB) ואין לי מושג במה מזה אני יכול להשתמש. למען הסר ספק, אני לא יודע דבר וחצי דבר בנושא של תקשורת אלחוטית, אבל זה לא נשמע לי מסובך. חיפשתי ולא מצאתי בפורום אפילו מה הרכיבים הדרושים, אז אני אשמח ללינק. חוץ מזה אני צריך המלצה על איך לבנות את הרשת (איזה רכיבים), המלצות לדגמים ספציפיים, ואולי גם איפה לקנות(אני מניח שלא כדאי מבזק?). מאז הגיוס (לפ…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by shai_tubul,

יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. היי, מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לספק ותשתית ל-100 מגה (לא נראה לי שאני צריך יותר...)? ואיך עושים את זה? צריך לאיים לעזוב? שימור לקוחות? כרגע אני משלם 68 שקל להוט + ITC, אפשר להשיג יותר זול או משהו יותר זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by berzniz,

ההקמה נשמעת לא ממש מסובכת לפי המדריכים, השאלה היא אם זה תופס גם לגבי כבלים ולא על בזק. אני מניח שמישהו כבר ניסה - יש המלצות לגבי התהליך?

10. Started by Titan777,

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Yehudaa,

לא מזמן התלוננתי שאינטרנט זהב מאוד איטיים ובאמת האינטרנט זחל והיו לי הרבה בעיות/איטיות בגלישה , וגם לא היה ניתן להיכנס לאתרים מסוימים מדי פעם . אבל למעשה הבעיה הייתה כך : יש לי חיבור ללא חייגן , ואני משתמש בראוטר כמו במפרט משום מה הגדרתי את הראוטר שיהיה מחובר בפרוטוקול l2tp (חייגן כבלים) - מכאן היו כל הבעיות ברגע שהגדרתי את הראוטר שיעבוד dhcp ללא חייגן , כל הבעיות נפתרו כלא היו . אז לא יהיה הוגן להכפיש את אינטרנט זהב ולמעשה אני מרוצה מאוד ואמשיך להיות מנוי אצלם ללא ספק . השם עדי שאין לי שום אינטרס בפרסומת סמויה או משהו כזה .

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...

13. Started by dr2002,

מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by Kukishin,

השימוש המשמעותי שלי הוא טורנטים. אני זקוק לספק שלא יחסום לי את הטורנטים. אנא התייחסו, תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. אז ככה, אני רוצה לחבר כמה מחשבים בבית בשביל זה קניתי את הראוטר הזה ואין לי מושג איך לעשות את זה.. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שאיתם אני מתחבר עם החייגן של 012 לתוך הראוטר וצריך גם לעשות הגדרות מסויימות ופשוט אין לי שמץ של מושג מה. זה הראוטר שיש לי: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm ואם זה חשוב, אז המודם שקיבלתי מהכבלים הוא: TERAYON TJ715X וגם יחד עם הראוטר קיבלתי איזשהו דיסק התקנה שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני ממש חייב את העזרה שלכם, תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by Moty_p,

חזרתי לשננן את היסודות שלי בהכרות של מערכות הפעלה מסוגי שרתים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין Windows 2000 Advanced Server ל - Windows 2000 Server מה ההבדלים בינהם? האמת שגם Windows 2000 Pro זה גם בדיוק כמו שני הקודמים בשלושתם אפשר להתקין IIS (בטח גירסה 4) אולי ההבדל היחידי שהצלחתי למצוא זה בין גירסת הפרו לשרתים שאין בפרו אפשרות ל DHCP DNS וכל זה..

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by Radical Dreamer,

אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...

19. יש לי מודם מעפאן גם של בזק WOW ALE 130,עכשיו אני לא רוצה להשתמש בו..אני צריך ראוטר שיהיה בו מודם מובנה נכון ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by kobi_af,

תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by liav12,

חיבור USB מאט את המחשב? יש לי מחשב לא משהו 1.4 GHZ ו 128 RDRAM, גם שמעתי שכרטיס רשת יותר טוב..זה נכון?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

כנראה ששאלתי בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242110.0 יותר מדי שאלות, ואף אחד לא ממש עונה לי :s05:, והמחשב החדש בפתח ואני צריך רשת בדחיפות. אז פתחתי אשכול חדש לאחר שאת רוב השאלות הבנתי לבד ונסכם כך: שמעתי המלצות על הLinksys WRT54GL ועל הEdimax BR-6216MG - שאפילו סוקר בnetchief. בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני קונה כל אחד מהם מה אני עוד צריך לקנות? כרגע בבית יש לי מודם כחול 600E אני חושב Aztec שבזק סיפקה לי. שמעתי שצריך לרכוש מתאם למחשב שיקבל מרחוק את האות של הרשת האלחוטית, והבנתי שלEdimax צריך מתאם MIMO, ולLinksys צריך מתאם רגיל, אז דבר ראשון אשמח אם מישהו יתן לי קישורים לכל אחד מהם והפרשי מחיר. האם לשניהם יש אפשרות לפתיחת פורטים כמו של ביטורנט \ אימ…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה קטנה. בנתבים יש פרמטר המציין את מהירותם. ראיתי שלחלק מהנתבים האלחוטיים המהירות היא 54 Mbps. השאלה שלי היא למה המהירות הזאת מאוד גדולה, הרי אין בכלל בארץ קצב של 54 Mbps מחברות האינטרנט. קצב מהירות 54 Mbps בפועל הוא מהירות הורדה של 6750 MBps שזה המון! אשמח לתשובה מפורטת. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by the king2006,

תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by mico,

איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )

• 1 תגובה
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים