עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

2. Started by re5pect,

שלום לכולם יש לי בעיה..וזה מאוד חשוב.. יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית עם שיתוף מדפסת ושיתוף קבצים אבל אין אינטרנט הקליינט מזהה את הגייט ויי ואת המודם אבל אין אינטרנט אני חושב שהמחשב לא יודע שהוא אמור להשתמש בזה כחיבור לאינטרנט או משהו כזה המארח מתחבר למודם ADSL רגיל לא נתב ומתחבר למחשב השני עם כרטיס רשת... בבקשה תעזרו לי תודה מראש. איי סי קיו:178954806

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by yirmi_opp,

אני מחובר ברשת, מודם אלקטל משורדג, סוויץ', שני מחשבים מחוברים. פתחתי את הפורטים למחשב, פורטים 6767 וגם 21, משתמש בתוכנת BulletProof אבל היא פותחת שרת לפי איי פי פנימי של הרשת. כשמנסים להתחבר אלי, לפי האיי פי הראשי, אני רואה בתוכנה חיבור ראשוני אבל מייד ניתוק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אני תמיד נידפק משעשיתי את המודם של לרואטר אני לא יכול יותר לשחק נגד חברים שלי באינטרנט זה אומר שאני יכול כבר לוותר על לשחק פייפא עם חברים שלי בפיפא כתוב TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26200-26299 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP א)זה יעזור לי ביכלל? ב) אם כן איך לעזאזל אני מכניס טווחים בה לי למות תודה לכול מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. היי. יש לי מודם hotbox, כשאני מדליק את המחשב, התוכנות שעולות ודורשות אינטרנט, מציגות מסך dial up, כשבזמן זה אני כן מחובר ישירות לאינטרנט. המצב מסתיים בכך שלא רק שיש לי 5 מסכי login, אלא גם 5 מסכי dial up מעצבנים שעלי לסגור. מה אפשר לעשות? האם הבעיה בהגדרות המודם? (אני עם המודם כבר כארבע חודשים, ההודעות התחילו להופיע לפני כשבוע)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by אוורסט,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by zadik,

איני מבין הרבה במחשבים בקשתי בחנות באג לקנות ראוטר , וכשגעתי הביתה וניסיתי להתקין גיליתתי שסיפקו לי אקסס פוינט מאחר שכבר פתחתי את האריזה לא נראה לי שיחזירו לי את המוצר, למרות ההטעיה האם אני יכול להשתמש באקסס פוינט כראטר. יש לחיי חיבור עם מודם של הוט המוצר שקבלתי הינו מה ראני עושה עם זה?TPLINK WIRELESS N RANGE EXTENDER

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. Started by shlosi,

הי כולם. יש לי נקודת רשת אחת ויחידה בבית בלי עוד צינורות/חוטים של בזק/הוט ושות' בקירות. אני רוצה לייצר מאפס 2 נקודות רשת חדשות בחדרים מרוחקים מהראוטר. ברור לי שמדובר פה בחציבה די רצינית, אבל זו לא הנקודה. אני רוצה נקודות הרשת החדשות יהיו כמו הראוטר עצמו, כלומר ברגע שאני אחבר לשם כבל ממחשב זה יהיה חיבור ישיר לראוטר. אני לא רוצה כבל עם ראש RJ45 שיוצא משני הצדדים אלא שקע רשת פשוט שישמש כ"מתווך" בין הכבל שבתוך הקיר לכבל שמגיע מהנקודה החיצונית ועוד אחד שמגיע מהראוטר עצמו. אשמח להסבר טכני לביצוע ממי שיודע. תודות!

11. שלום, רציתי לדעת הם מנויים של נזק בינלאומי נתקלים בבעיות מהירות בזמן הנוכחי (סופי שבוע, שיש עומסים) אבל בעיות ממש מעצבנות כמו 4 קיי לשניה ופחות ובאיזור הזה מאתרים גדולים ורחבי פס מחול ? אין בעיה לגלוש לאתר של בזק בינלאומי או אתרים ישראלים שמאוחסנים אצלהם, המהירות מקסימלית, אבל לחו"ל זה פשוט זוחל. גם כשיש עומסים והרבה גולשים משתמשים ברוחב פס אני מצפה מנזק שתחזיק מספיק פס בשביל מהירות סבירה אם לא מקסימלית לכל גולש. זה בלתי נסבל, אני שוקל לעבור רק לפני זה אני רוצה לראות אם זה קורה לעוד אנשים. תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by LOL,

יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by tomer861,

שלום רציתי לדעת אם אפשר ואיך אפשר להתחבר בעזרת ראוטר אלחוטי לרשתות אלחוטיות אחרות בדומה לכרטיסי רשת?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

יש רשת עם כמה מחשבים וראוטר של לינקסיס יש מחשב נייד שעושה את כל הבעיה וחיבור רשת או בחיבור WIFI יש אפשרות להכנס למחשבים אחרים אבל שהולכין למחשב אחר ועושים PING לנייד יש פינג מנסים להכנס למחשב דרך שם אן \\ וIP הוא אומר ש ה IP לא נכון ולא רואים את המחשב ברשת וכולם באותו קבוצת עבודה

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by ilanb0,

היה לי נתב 2WIRE שהתפגר. במחשב השני היה חיבור לרשת באמצעות מתאם PC PORT של 2WIRE. החלפתי נתב, לנתב רשת של סימנס. עכשיו אני רוצה לחבר מחשב שני לרשת. האם רכיב ה - PCPORT שיש לי "ידבר" עם הנתב שהינו ממשפחה אחרת?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. עקב התקפות שנויות במחלוקת על המחשב שלי (שנחסמות ע"י תוכנה) אני מעוניין בFIREWALL חומרתי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה, לקנות נתב ? יש לי כרגע רק מחשב אחד + נייד שמחוברים לרשת הכבלים באופן קווי. אין לי צורך ברשת פנימית. אני לא מעוניין להשקיע הרבה אם אין צורך, אבל אם יש סיבה טובה אני גם מוכן להשקיע פי 2-3. איזה נתב כדאי לקנות והאם יש סיבה להשקיע במשהו טוב ? למרות שאין לי ממש צורך בניידות רשת, כדאי כבר באותה הזדמנות לקנות נתב אלחוטי + כרטיס ? האם זה יכול לפגוע לי בביצועים יחסית לחיבור קווי ? ומה בקשר להצפנה ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים