עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AMS2,

יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים

2. ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by CyberBot,

אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני רוצה להפוך את המחשב הזה למין שרת כלומר אני לעשות שרת ל 1.6 או לונטירלו או סתם לאיחסון קבצים מישהו יכול להגיד איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by Netanel o_0,

יש לי אינטרנט של בזב"ל על כבלים.. אני עם ראוטר. עכשיו אני לא מצליח להוריד מאימיול וSABABADC. (הUTORRENT בסדר). הפורטים פתוחים, ומופיעים כפתוחים, החיפוש ב2 התוכנות מעלה ממצאים ובכ"ז לא מוריד... מה הבעיה? עוד משהו.. רגע אחד האימיול הופיע לי כHIGH ID.. אני מתחבר אחרי 5 דקות ואני LOW ID.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by mystikal,

התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by CASSPY,

שלום !י יש לי ראוטר של גייגהביט gn-bc01 זהו ראוטר pci מחפש עזרה בהגדרת פתיחת פורט בתודה -כספי

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by orlupo,

זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by adlanm,

שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. Started by boy4ever,

היי אני אני צריך המלצה לכרטיס רשת חוטי למחשב נייח כרטיס שיהיה טוב לא חברת מדבקה כלשהי.. בעלות של עד מאה שקלים ושאלה קטנה אם כבר אני פה.. אני כרגע לקוח של בזק במהירות של 30 מגה (מודם ראוטר TP LINK מהדגם החדש של הVDSL ) וספק בזק בן לאומי... ושוקל לעזוב לCCC למרות שהם יותר יקרים מבזק בן לאומי השאלה שלי היא.. מניסיון שלכם מבחינת יציבות האינטרנט והשירות והתמיכה טרפיל C טובים? שווה לבצע את המעבר הזה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. שלום.! כשאני נכנס לפורום או לפורום אחר שאני מכיר אני נכנס והוא מראה לי נושאים ישנים. כשאני לוחץ על refresh זה לא עוזר וכשאני לוחץ על תגובה אחרונה פעמים זה חוזר לי למצב הנורמאלי אבל שאני כותב הודעה לדוגמא זה חוזר למה שהיה קודם(עמודי פורום ישנים)וככה גם קורה בפורומים אחרים שאני מכיר רק שבפורומים ההם אין את הכפתור וזה אפילו לא מגיע למצב של עמודים חדשים. עכשיו גם שאני מנסה ללחוץ על עמוד 1 הוא מראה לי שהוא כבר לחוצ והוא בעמוד אחד. במחשב שני שיש לי בבית זה לא עושה לי שום דבר כזה... למה זה עושה את זה? איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. כנראה שבזק בינלאומי היא האפשרות הטובה ביותר אני רוצה לדעת כמה דברים עליה מלקוחות שנמצאים אצלה 1)בזמן האחרון יש אצלכם איזשהי בעיה במהירות או בתוכנת שיתוף או בכל דבר אחר כי לפי כמה הודעות אחרונות שקראתי פה בכמה נושאים החברה מתחילה לעשות קצת בעיות וזה קצת מפחיד 2)אפשר להתחבר עם אי פי משתנה ולא קבוע? 3)אפשר להתחבר אצלהם ללא התחייבות תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  16. מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by asafmag,

שלום! יש לי רשת בין שני מחשבים שמעבירה אינטרנט ממחשב א' לב' , פתאום הרשת לא פעלה. הצלחתי לחבר את שתי המחשבים אבל זה לא מעביר למחשב השני אינטרנט, אני חייב עזרה, תודה רבה אסף!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by omri_ro,

איך אפשר להגדיר סימון אוטומטי להודעות כ"נקרא" לאחר פרק זמן מסוים נניח שעה מרגע קבלת ההודעה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by yaposhkakin,

שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  21. שלום יש לי בבית ראוטר אחד שמחובר למודם ואליו מתחברים שני מחשבים ועוד ראוטר אחד שמתחבר לראוטר הראשון ומתפקד בתור accesspoint וגם אליו מחוברים שני מחשבים. לכל המחשבים מגיע אינטרט אבל רשת יש רק בין המחשבים שמחוברים לכל ראוטר כלומר יש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר הראשון ויש רשת בין שני המחשבים שמחוברים לראוטר השני. איך אני יכול לגרום שתהיה רשת בין כל ארבעת המחשבים? לפני שהיה לי את הראוטר היה לי accesspoint יעודי והיה לי רשת בין כל המחשבים ומאז שהחלפתי אין. תודה יואב.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by shumaher,

שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. אוקיי, שמעו... יש לי מודם RTA100 ובו יש נתב מובנה. עכשיו, הכל טוב ויפה, זה מצוין מבחינת אבטחה (לא פרצו לי מאז וגם לא נדבקתי בבלאסטר, למרות שבאותה תק' לא עידכנתי את הווינדואוז) וגם די נוח להתחבר ללא חייגן. אבל יש משהו "קצת" מעיק בכל הסיפור... אני לא יכול לקבל קבצים ב-ICQ, אני לא יכול לארח משחקים ברשת ועוד כל מיני הגבלות בסגנון הזה... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו לעשות? מצד אחד אני לא רוצה לנטרל את הפיירוול של הראוטר כי זה יחליש את רמת האבטחה במחשב שלי. מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לקבל קבצים באייסיקיו וכאלה... מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by chenrp,

לא רוצה חבילות עם YES וכדומה. מצאתי 750 ב70 שח לחודש כולל הכל ללא התחייבות למשך כל הזמן.(לא למשך שנה!) יש יותר זול?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים