רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, עברנו עכשיו דירה ובגלל שזאת דירה שכורה אין מצב להעביר כבלים. אני מתנצל כי אני מניח שכבר ענו על זה הרבה אז גם לינקים זה סבבה בכל מקרה, מה שיש לי זה מודם אלקטל שהפכתי לנתב לפני כמה שנים ואני מאוד אוהב, והאב פשוט וקטן. חוץ מזה יש לי מודם אלחוטי USB של אחותי שהיא השתמשה בו בלפטופ הישן שלה (כתוב עליו linksys compact wireless G USB) ואין לי מושג במה מזה אני יכול להשתמש. למען הסר ספק, אני לא יודע דבר וחצי דבר בנושא של תקשורת אלחוטית, אבל זה לא נשמע לי מסובך. חיפשתי ולא מצאתי בפורום אפילו מה הרכיבים הדרושים, אז אני אשמח ללינק. חוץ מזה אני צריך המלצה על איך לבנות את הרשת (איזה רכיבים), המלצות לדגמים ספציפיים, ואולי גם איפה לקנות(אני מניח שלא כדאי מבזק?). מאז הגיוס (לפ…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לבטל את ההשתלטות מרחוק לנתב 3COM ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בהגדרות הנתב מישהו יודע איפה היא נמצאת ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום ראוטר level one 3406, בחיבור חוטי המחשב הנייח והמחשב הנייד מתחברים אבל הנייד (dell inspiron 1525) לא מצליח להתחבר לרשת באלחוטי למרות שהוא מזהה את הרשת, היא לא מאובטחת ויש קליטה טובה. אציין שמדובר בתשתית כבלים. נציג 013 ניסה לסייע אבל בשלב כלשהו הוא הציע לנסות להריץ פקודה שמאפסת את הגדרות הרשתות של כרטיס הרשת של הנייד, אבל הוא הזהיר שהדבר עשוי לפגוע במערכת ההפעלה ולהביא לכך שאני אצטרך לפרמט אז כמובן שלא ביצעתי. תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
תראו יש לי ראטור פתחתי פורטים ובדקתי והכל בסדר אז למה מוריד לי איטי בביטורנט מה הבעיה זה שיגע אותי יש לי 5 מגה ומוריד לי על 20 KB מה אני יכול לעשות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מודם סלולרי למחשב נייד Dell Latitude 7490, ראיתי שיש הכנה בפנים למודם כזה WWAN\LTE (סלוט חיבור + אנטנה סלולרית), ראיתי באיביי ואתרים דומים באיזור ה70$ ליחידה. האם מישהו יכול להמליץ לי איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ במחיר שפוי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר WIN-XP עם WIN98 דרך רכזת לאינטרנט שהמודם מודם כבלים!!!!!! חיברתי את 2 המחשבים לרכזת והמודם מחובר גם כן !!!! מה עושים עכשיו (אני מדבר על מודם כבלים THOMSON )
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני קניתי מחשב חדש, ואחרי שהתקנתי את המערכת ההפעלה אני ניסיתי להתקין דרייברים.. אף אחד מהדרייברים לא עשה לי בעיות, חוץ מזה של ה Ethernet משמע אין לי אינטרנט במחשב החדש.. ניסיתי להתקין את הדרייבר עצמאית (לא מהדיסק של לוח האם) והוא אומר לי את ההודעה הבאה: No network interface card exists in the machine. please plug the adapter to the extention slot of connect a cable to ethernet network device if this computer enables "deep slumber mode" למישהו יש מושג מה העניין? לוח האם Asus P5Q SE2 כרטיס הרשת מובנה בו.. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנוי לשתי ספקיות שירותי אינטרנט, לכל אחת חייגן ניפרד במחשב. אני רוצה להקים רשת בייתית קווית ולהשתמש לצורך זה בראוטר, האם יכולת בחירה בין הספקיות מצריך ראוטר מסוים, ואם כן איזה או שאני אצטרך להגדיר כל פעם נתונים מחדש ? (לא עסקתי עד היום עם ראוטרים כך שהנושא חדש לי) תודה על העזרה, shenig
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה משום מה כול המיילים שאני שולח החוצה דרך חשבון ה GMAIL שלי אני מקבל את המייל בחזרה עם הפרטים הבאים : THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: ( כתובת מייל שאני שולח אליו ) Message will be retried for 2 more day(s) Technical details of temporary failure: TEMP_FAILURE: Could not initiate SMTP conversation with any hosts: [mx.hotmail.co.il. (5): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked using bl.spamcop.net; Blocked - see http://www.spamcop.net/bl.shtml?64.233.166.179] [etrn.inter.net.il. (100): 554 Service unavailable; Client host [64.233.166.179] blocked …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האלן למי שמבין. לפי מה שאמרו לי זה אמור להיות יציב (בTASK MANGER )אצלי זה קופץ בקפיצות מטורופות. הייתה לי בעיה באינטרנט:הורדתי על 100 בעוד ש המהירות שלי הייתה אמורה להיות 2.5 מגה.התקשרתי לספקית הם החזירו לי את זה ל2.5 (סתם רציתי לצין) בכל מקרה,אני מוריד דברים במהירות ממש איטיות,אני לא יודע אם יש קשר אבל אני מאמין מאוד שכן. יש משהוא אולי שאני אמור להגדיר ? לשנות ? אגב פירמטתי את כונן C מפאת הספק. תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 3 מגה מהירות ואני שוקל להעלות ל 7 מגה. הבעיה היא שיש לי חשש שאני לא אראה שום טובת הנאה מההעלאה ואני אסביר למה. הסיבה שאני רוצה להעלות את המהירות היא אך ורק בגלל הטורנט. אבל כרגע מהירות ההורדה הכללית לא מתקרבת למהירות המקסימילת שיש לי (3 מגה). האם העלאת המהירות תוסיף לי מהירות בהורדות או שהמהירות תשאר כמו עכשיו? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-