רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של 012, שמרתי את החייגן ואת המדריך התקנה צרבתי והבאתי לחבר, עשינו הכל לפי איך שכתוב... אבל אנחנו מקבלים שגיאה 752 (אני כמעט בטוח שזו מספר השגיאה...) אני מדבר על המדריך הזה http://012.net/pages/techSupport/win98Cables.html יש לו מודם Terayon TJ x715.. אין לי מושג למה זה לא מתחבר.. ניסיתי גם את החייגן של 012 וזה לא עזר.. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להמשיך הורדה בביטורנט, חיפשתי בגוגל את ההסבר לשגיאה ומצאתי: urlopen error - (7, 'getaddrinfo failed') This means that the tracker is overloaded, just keep the torrent window open and wait. זה לא מצליח להתחבר כבר הרבה זמן, משהו יודע איך אפשר להמשיך הורדה דרך tracker אחר לפי הhash של הקובץ או משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונ אליכם בבקשת עזרה עקיפה מחבר שלי - הסיבה שהוא לא מבקש עזרה בעצמו היא שדפדפני האינטרנט שלו (IE, FF) לא פועלים. הוא מצליח לעשות Ping ולקבל תשובה (מגוגל), ובאופן מסתורי אימיול והדפדפן המובנה שלו פועלים (אבל הדפדפן המובנה מאפשר לו לגשת רק לאתר ספציפי), וגם ICQ פועל. System Restore לא עוזר. האם מוכר לכם וירוס בעל סימפטומים כאלה? אם כן, אולי אפשר להוריד מסיר-וירוס מאימיול. או שאולי זו שגיאה טיפשית במאפיינים של IE ו-FF?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת גיימרים של ברק ואני רוצה לבדוק שהמהירות האלעה באמת השתנתה. מהירות הורדה כולם יודעים לבדוק, אבל איך אני בודק מהירות האלעה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 2 מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות סמוכות(קומה וקומה מעליה בבניין רב קומות). קודם כל חשוב לי שיהיה לי ראוטר עם עוצמת אות מספיק "חזקה" כדי ששני המחשבים יוכלו להתחבר לאינטרנט ולעשות כל פעולה אפשרית גם באינטרנט וגם ברשת הביתית(שליחת קבצים בין המחשבים)בלי בעיה וגם שזה יהיה ראוטר טוב ושיהיה קל להגדיר ולתפעל אותו(ואם אפשר לקבל קישור למדריך להגדרה ראשונית). בחנות המליצו לי על ה wrt54gl של Linksys , איך הוא? יש משהו אחר עדיף באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין שני המחשבים. השרת הוא המחשב שבמפרט שלי (XP מותקן) והמחשב הלקוח הוא Pentium MMX עם כרטיס רשת 16/4 (WIN ME מותקן כולל דרייברים כרטיס רשת). ניסיתי להתקין את הרשת לפי המדריך שפורסם פה אבל אני לא מצליח להפעיל את הרשת כמו שצריך. בXP יש סמל של שני מחשבים ועליו X. בWIN ME אין שום סמל או משהו שמראה שחיברתי אותו למחשב השני. אני מחבר את המחשבים עם כבל רשת ישר וניסיתי גם להגדיר את הרשת לפי המדריך של WIN XP... ללא הצלחה עזרתכם נחוצה EranMor
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי. יש לי מודם hotbox, כשאני מדליק את המחשב, התוכנות שעולות ודורשות אינטרנט, מציגות מסך dial up, כשבזמן זה אני כן מחובר ישירות לאינטרנט. המצב מסתיים בכך שלא רק שיש לי 5 מסכי login, אלא גם 5 מסכי dial up מעצבנים שעלי לסגור. מה אפשר לעשות? האם הבעיה בהגדרות המודם? (אני עם המודם כבר כארבע חודשים, ההודעות התחילו להופיע לפני כשבוע)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם win xp ויש ביניהם רשת על ידי כבל מוצלב ומודם adsl במחשב א' אין צורב ואילו במחשב ב' יש צורב...איך נותנים פקודה ממחשב א' למחשב ב' שיצרוב קבצים ממחשב א'??? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ההקמה נשמעת לא ממש מסובכת לפי המדריכים, השאלה היא אם זה תופס גם לגבי כבלים ולא על בזק. אני מניח שמישהו כבר ניסה - יש המלצות לגבי התהליך?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אחרי שהתיאשתי מהראוטר אדימקס שלי שלא מספק לי הצפה ב-WDS, החלטתי לנסות את הסימנס הזה שבזק מחלקים והיה זרוק לי פה. הראוטר הראשי, שמחובר לאינטרנט, הוא WRT54GL עם קושחה DD-WRT גרסה 23 SP2 אז מה שעשיתי בנתיים זה ככה: הגדרתי את הסימנס כמו שצריך, כלומר: ערוץ זהה, הצפנה זהה, DHCP מבוטל, ובטבלה של ה-Reapter שמתי את הMAC של הלינקסיס באופן ידני(כי הוא לא מצא אותו אוטומטית) ולהפך. הלינקסיס מראה בטבלה של ה-WDS שהוא מצליח לקלוט את הראוטר השני והכל, שנראה לי שזה אומר גם שהוא הצליח להתחבר אליו. אבל ברגע שנתתי לסימנס IP של 192.168.1.99 וMASK של 255.255.255.0 אני לא מצליח להתחבר אליו יותר.. וגם לפני זה האינטרנט שם לא עבד.. מישהו יכול לעזור? תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3com כדי לעשות רשת אלחוטית בבית שבו ישנם 3 מחשבים. כרגע מה שנשאר לי בפועל לקנות הוא 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או לפחות 2(הסבר בהמשך). במחשב שלי מצוי לוח אם Asus K8V-SE Deluxe שבו יש כרטיס Wi-Fi שאין לי מושג איך להשתמש בו עם הנתב שלי או לקיים איתו רשת 1)לפיכך אני שואל האם עדיף לי לקנות 3 כרטיסי רשת אלחוטיים או שניים יספיקו לי ושיעבודו עם כרטיס הWi-Fi המצוי במחשב שלי? 2) על איזה כרטיסי רשת אחוטיים אתם ממליצים נשלפים או PCI? ואיזה בידיוק? תודה רבה, וגמר חתימה טובה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש אתר ולא תוכנה (אני יודע שיש תוכנה כזו) תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-