עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Peri228,

אהלן ! כיום , יש לי בבית שני מחשבים . אחד מריץ Linux Ubuntu , והשני Windows XP . המחשבים מחוברים בכבל מוצלב ( או שזה לא מוצלב ? אני כבר לא זוכר ) , ואני משתף אינטרנט דרך ה Ubuntu , כך ששני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט . בעתיד המאוד קרוב , הולך להצטרף מחשב שלישי , ואני מעוניין להקים כבר את ה'תשתית' . כרגע יש לי את ה Alcatel Speedtouch Home , שבקרוב ישמש כנתב , ובנוסף אני צריך המלצה ל Switch\Hub מוצלח עד 300-400 שקל . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by matan101010,

כמה עולה נתב אלחוטי, והאם הקליטה תהיה טובה בממ"ד?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by matan101010,

כמה עולה נתב אלחוטי, והאם הקליטה תהיה טובה בממ"ד?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. Started by Potter,

יש דרך שאני אקבל כל פעם את אותה כתובת IP עבור המחשב שלי שאני מתחבר לאנטרנט? (אני מתחבר לבזק בין לואמי)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Dj_ToXic,

קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by matan101010,

רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. הורדתי את התוכנה והתקנתי עשיתי חיפוש אחר מזיקים באמצעות התוכנה ולבסוף נמצאו כ 130 מזיקים מכל מני סוגים. מה מותר ומה אסור למחוק?? האם יש קבצים שמחיקתם עלולה לפגוע במחשב?? תסבירו לי הכל מהכל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. טוב אז ככה. הייתה לי בעיה עם המערכת אז עשיתי repair והכול היה בסדר ..עכשיו שבאתי להתקין את הדרייבר של החייגן הוא מתקין והכול ואחרכך אומר לי לעשות ריסטרט..אני עושה ריסטרט ומסתכל בדסקטופ-אין שום אייקון של החייגן. מסתכל בחיבורי אינטרנט- שוב אין שום אייקון.ניסתי להתקין מחדש איזה 5 פעמים ושום דבר לא עזר..מה אפשר לעשות?אין לי אינטרנט במחשב ! בבקשה תעזרו :'(

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. 1. כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול sygate כך שניתן יהיה לגלוש ברשת ביתית ושניתן יהיה להפעיל את שיתוף הקבצים בין שני המחשבים? 2. האם במידה ואני מפעיל את הפיירול המובנה של הנתב זה מספיק, או שהדבר יגביל אותי בהפעלת תוכנות שיתוף למיניהם?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by talmAn,

כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס בווינדוס update וכשאני גולש באינטרנט אני מקבל הודעת שגיאה כזאת you currunt security prohibit running activeX controls on this page As a result this page may not display correctly OK או HELP מה זאת ההודעת שגיאה הזאת? אני יודע שזה על הורדת סקריפטים וכאלה קבצים שיורדים למחשב תוך כדי גלישה ואני לא יכול להוריד אותם בגלל אבטחה איך אני מסדר את זה? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. Started by yanushka,

אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html השאלה הגדולה מתי זה יקרה וכמה זה יעלה...?

• 74 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ובנייד יש לי כרטיס רשת אלחוטי הנה הקישור למחשב עכשיו יש לי גם מחשב נייח בביד עם מודם ומהירות של 750 איזה נטב אתם ממליצים לי לקנות המחשב נייח ממוקם בחדר ממד והמחשב הנייד ממוקם בביסמנט שזה למטה אז לפי מה השאני חושב צריך רוטר חזק אני לא מבין בכלל אז תעזרו הנה הפירוט של המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטי : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני מחשבים בבית עם שני חיבורי אינטרנט (כלומר שני מודמים) במחשב של אחי יש מודם ירוק כזה ואני קיבלתי היום את המודם שלי שהוא מוטורלוה לבן יש הבדל בין השנים? כאילו יש מצב שהירוק יותר טוב ואז שווה לי להחרים לאחי את המודם?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  17. 1. כיצד נכנסים למסך ההגדרות של הנתב? 2. מה זה MAC ADDRESSES? קראתי שצריך להגביל את הכתובות הללו ברשת אבל אינני יודע כיצד... 3. דגם הנתב שלי הוא BEFW11S4 של חברת LINKSYS. האם הוא מספק אבטחה נורמלית או שמא מומלץ לשדרגו?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by Libby,

היי... המחשב שלי החליט היום שהוא לא פותח לינקים, כנאמר בכותרת. מה אני צריכה לעשות בשביל לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. Started by rollita,

יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. קודם כל שלום אני חדש מקווה להשתלב! :hi:1 עכשיו לעניין יש לי שתי מחשבים בבית שולחני ונייד ואני רוצה לעשות רשת ביתית אצלי. יש לי ראוטר B-Focus 312+ WoW וסוויצצ' עכשיו מה שעשתיתי זה חיברתי את המודם/ראוטר לפורט הראשון של הסוויצ' ואז מחשב א' מהכרטיס רשת לפורט השני של הסויצ' ומחשב ב' מהכרטיס רשת אל הפורט השלישי. עכשיו אמרו לי שאני צריך להגדיר משהו בראוטר שלי. מה בדיוק ואיפה????בview all conections איפהב מהגדרים את הראוטר? עוד דבר ראיתי על הסוויצ' שלי שיש לו שתי אפשרויות לשים או normal או uplink מה זה כל אלה ועל מה לשים? ניסיתי מיליון מדריכים ולא הצלחתי אז תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by gggilad13,

יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by idov,

האם צריך להתקין פיירוול בכל מחשב ברשת ביתית או מספיק להתקין אחד במחשב עם המודם?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים