עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Belgid,

כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  4. אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by Boomer,

כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by shahar07,

הקליטה חלשה בקומה למעלה, אני זקוק למגביר קליטה כזה, שאת האינטרנט יקבל מן הנקודה הקווית הקיימת בקומה למעלה. על איזה מוצר תמליצו ? האם המוצר הבא יעשה את העבודה ? http://www.aliexpress.com/item/Brasil-Brazil-Russia-Free-Shipping-Repeater-Repetidor-Wireless-Mini-Router-300mbs-Acess-Point-Wifi-300Mbps-wifi/1915337093.html?spm=2114.031010208.3.75.U0a257&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_1

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קבלתי מהוט את המודם האחרון שלהם שנקרא הוטבוקס 5. לצערי הרב , מה שנראה לי ממש טיפשי, למודם רק שתי יציאות של כבל רשת. אני צריך להעביר ל 3 צרכנים. אני חייב משהו שנקרא סוויץ'? והאם כל הסוויצ'ים באים עם חיבור לחשמל? מניח שעדיף לי אחד שתומך עד 1000 מגבייט שניה. לא מכיר מותגים. מישהו מוכן להמליץ?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. היי, אני מחובר ב ADSL ובזב"ל. לאחרונה שדרגתי את החיבור מ15 ל40 - אבל אני לא מצליח להגיע למהירות הזו (מגרד את ה 16 מגה). אחרי הרבה שיחות ובדיקות מול התמיכה - הם סוף סוף אמרו לי שככל הנראה במודם שלי... אני מחובר עם מודם d-link dsl-2500u שמחובר לנתב אלחוטי של tp-link tl-wr841n. ניסיתי גם לחבר ישירות את המודם למחשב (ללא הראוטר) - וגם אז המהירות לא עולה - אז אני מניח שהבעיה היא במודם של בזק. כמה שאלות... 1. האם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם בחינם? אני לא זקוק לנתב - רק למודם. 2. אם בזק לא אמורים להחליף לי את המודם - אז מה האפשרויות שלי? לרכוש מודם בעצמי? איזה לרכוש וכו'. תודה, רם

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by Noam Ganz,

אהלן יש לי בעיה כבר תקופה ואשמח לפתרון יש לי בקומה התחתונה ראוטר של בזק (החדש) שאליו מגיע האינטרנט לבית, הוא מתחבר דרך כבל מושחל בקיר לראוטר שביחידה בקומה העליונה . לראוטר בזק בקומה התחתונה מחוברים לרוב שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. כרגע בקומה העליונה יש לי apple airport extreme שהיה לי לדעתי משנת 2013 (אבל בגלל שאני כבר לא עובד עם מק הוא פחות נוח וגם כבר ישן.) מחוברים לראוטר הזה קבוע מחשב וסוני בחיבור קווי ובנוסף לפעמים שניי פלאפונים ולפטופ בוויפי. הבעיה שלרוב כשהלפטופ מתחבר האינטרנט מתנתק ורק ריסטארט לראוטר וניתוק חלק מהמכשירים פותר את הבעיה גם אם הסוני פועל אפשר לחבר רק שניי פלאפונים ומעבר זה קורס ממה שקראתי קצת הבנתי שזה קשור לרו…

10. Started by dragon772,

שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך... כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים? תודה.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  11. היי חברים. יש לי ראוטר בחדר אחד, ואני צריך להעביר כבל רשת ממנו דרך הקיר אל חדר אחר. יש בשני החדרים הכנות לכך, יש מין צינור פלסטיק שיוצא מהקיר ליד כל חיבור של כבל טלפון ומתוכו יוצא כבל משיכה לבן. עם התייעצות של אנשי בזק, אני צריך להעביר כבל רשת בצינורות האלה ובעזרת לוחץ מיוחד לחבר ראשים של כבלי הרשת לכל קצה. השאלה היא, למי יש לוחץ כזה ומי עושה עבודה כזאת? שלחו לי הודעה למייל theslider16@walla.co.il אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה ובמחיר הוגן. אני מאזור המרכז. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mrraz,

יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  13. בשיתוף אינטרנט בכבלים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by bah10,

שאלתי בפורום משחקים אבל הם לא יודעים הנה השאלה יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע מה הפורט של fifa world cup 2002? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה אולי יש עוד פקודות כמו הNETSTAT כדי לזהות פורטים פתוחים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by d1v,

שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית עד 250 שקל אני מתחבר עם ADSL. צריך שלנתב יהיה גם אפשרות לרשת אלחותית אני גם צריך שיהיה לו מודם כלול בנתב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  20. היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. היי כולם, טוב אז ככה אני בבית פרטי , 3 קומות (כולל מרתף) אני מחפש ראוטר חזק (מבחינת שידור כמובן...) , אני מתלבט בין כמה ומקווה שתוכלו לעזור, Linksys SRX200 Wireless-G Broadband Routers with SRX http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=333944&Pn=SRX200_Wireless_G_Broadband_Routers_with_SRX D-Link GamerLounge Wireless 108G Gaming Router, 802.11g, b http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=318135&Pn=GamerLounge_Wire…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני צריך לקנות ראוטר חדש. אני חושב על אחד משני הדגמים הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=374951 יש עדיפות במחיר לאדימקס אבל זה לא משנה כרגע המחיר כי אני קונה בחו"ל והמחיר נמוך משמעותית. מבחינת מחשבים אלחוטיים בבית, מתחברים 2 ניידים + נייח אחד, מבחינת חיבור קווי מתחברים שני נייחים. 2 הדברים הכי קריטים מבחינתי הם קודם כל עוצמת שידור ( יש לי כמה קירות לעבור עד לנייד האלחוטי השני) והשני שלא יקרוס לי במצבי תעבורה גבוהים לאורך זמן. שוב, אל תסתכלו על המחיר, מה לדעתכם עדיף ? האם זה עוזר לי במשהו שהראוטר הוא בתקן N ? אחרי הכל הניידים הם בעלי תקן G. אם יש לכם המלצות למשהו אחר בסדר גודל של נגיד עד 400-450 ש"ח גג, אתם מוזמנים …

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. אני משחק במשחק אוןליין שדורש להיות מחובר כל הזמן. כבר חודשים שאני מתנתק מהמשחק 20 פעמים ביום כל כמה דקות יש ניתוקים רנדומלים וזה זורק אותי מהמשחק. זה משחק נגד אנשים וזה מטריף אותי וגם המשחק כולו יוצא החוצה וצריך לטעון הכל מחדש תהליך שלוקח 5+ דקות. עד היום הייתי בטוח שמדובר בשרתים של המשחק עצמו אבל אנשים אחרים אומרים שזה לא עד כדי כך נורא והם יכולים לעבור ימים שלמים בלי ניתוקים מהשרתים של המשחק. קשה לי לבחון את הבעיה מחוץ למשחק כי מדובר בניתוקים של שנייה או שניים כנראה דברים שלא באים לידי ביטוי בסתם גלישה רגילה או אפילו העלאה של וידאו ליוטיוב כי יש מנגנונים שמתגברים על ניתוקים. אבל במשחק פה ניתוק רגעי הורס לגמרי. …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי ברשת כמה APים (כל AP משדר רשת אחרת). אני רוצה לשנות כמה הגדרות בהם. אני מכיר את הסיסמאות של כל הרשתות ויכול להתחבר לכולם. אבל אני לא מצליח להתחבר לממשק הגדרות של הAP. על חלק מהAP יש מדבקה עם הIP (כביכול, אני לא יודע אם הכתובת נכונה) אבל שאני מנסה להכניס אותה בדפדפן אני מקבל שגיאה שהכתובת לא נמצאה. ניסיתי לעשות ARP-A על מחשב שמחובר לAP ולפי כתובות המאק שהתקבלו (בדקתי באתר מסויים) מצאתי את כתובת המאק של הAP (אין לי אפשרות לבדוק את זה פיזית על הAP עצמו). אבל שאני מכניס את כתובת הIP לדפדפן אותה שגיאה מתקבלת.... יש בכלל אפשרות להתחבר לממשק הגדרות של AP? או שהוא שקוף לגמרי? יש לי APים של כמה יצרנים אבל אני עובר אחד אחד ומנסה קודם להתחבר לDLINK דרך אגב שאני עוש…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  25. משהו יכול לתת לי מדריך טוב ?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.