רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
http://www.newsgeek.co.il/researchers-discovered-how-to-multiply-internet-connection-by-ten-times
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים: אחד נייח (המחובר לנתב בכבל רשת) ומחשב נייד המחובר באמצעות WiFI. אל המחשב הנייח מחוברת מדפסת לייזר של חברת Brother מדגם HL-2130. אני מעוניין לשתף את המדפסת ברשת כך שאוכל להדפיס ישירות דרך המחשב הנייד (בעבר, לפני שפירמטתי את המחשב הנייח אכן הצלחתי לעשות זאת). מה עשיתי על מנת לשתף את המדפסת ברשת? במחשב הנייח - נכנסתי להגדרות וסימנתי וי ב share this printer. לאחר מכן, עברתי למחשב הנייד ולחצתי על הוספת מדפסת מהרשת, המדפסת לא נמצאת בסריקה (עשיתי חיפוש של מדפסת מהרשת). בנוסף, יצרתי homegroup בו נמצאים שני המחשבים והמדפסת משותפת, אך זה לא עזר בכלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לדוגמה להשתמש ב-DNS כלשהו כדי לחסום תוכן לא הולם דרך הראוטר, אך האם אפשר לחסום משחקים לא הולמים? כגון: משחקים עם דם וכו'.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברגע שאני רוצה להגיד את הפיירוול של ווינדוס דרך לוח בקרה הוא רושם לי את ההודעה הבאה windows firewall setting cannot be displayed because the associated service is not runnig. do you want to start the windows firewall\ internet connection sharing ברגע שאני לוחץ על yes הוא רושם לי תהודעה הבאה windows cannot start the windows firewall\internet connection בבקשה מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי ( איזה תוכנות צריך בשביל זה , ואיך בדיוק להפעיל את זה ) אודה לו מאוד. אין לי ראוטר ויש לי IP משתנה. בבקשה אם אפשר הסבר מפורט כי אין לי ידע כל כך בהתחברות למחשב מרחוק. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
הי כולם, פתאום יש לי בעיה להתחבר לרשת מהמחשב הביתי שמחובר בכבל (מהנייד אין בעיה) ומריץ חלונות XP SP3. חיברתי גם את הנייד בכבל לנתב - עבד מצויין. הבעיה מתבטאת בירידה דרסטית במהירות חיבור - עד כדי דפים שלא עולים בכלל, ובדיקת קצב הורדה מהאתר של בזק בינלאומי שמגיעה לעשרות ביטים לשנייה. גם ניסיון התחברות לנתב עצמו (10.0.0.138) איטי מאוד, נכשל במספר דפים ובלתי אפשרי לעבודה (כשגיליתי שהנייד מתחבר, הבנתי שזו הייתה בדיקה מיותרת) בנתיים ניסיתי מספר דברים - שלא הועילו: שחזור מחשב לנקודה לפני שהבעיה התחילה (חשדתי בעידכון חלונות אחרון). בדיקה בפירוול (סיגייט) - אין תקשורת יוצאת או נכנסת אינטנסיבית שמונעת מהשאר לעבוד. יש קצת תקשורות נכנסות שנחסמות ע"י הפירוול - בכלל של block_all…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים המחוברים לאינטרנט באמצעות ראוטר TP-LINK WR340G מחשב א' מחובר לראוטר באמצעות כבל רשת מחשב ב' מחובר לראוטר ב wireless עם כרטיס רשת אלחוטי גם של TP-LINK WN-353G הגדרתי ל2 המחשבים כתובת ip סטטית יש בינהם שיתוף מלא וחיבור לאינטרנט ללא שם בעיה הבעיה היא מהירות העברת הנתונים בין 2 המחשבים. מחשב ב' נמצא במרחק שלא עולה על 10 מטר מהראוטר, אין בבית ממד, בין הראוטר למחשב ב' אין הרבה קירות ו"מכשולים" שיכולים לפגוע בתקשורת בינהם. מהירות החיבור במחשב ב' לא כל כך יציבה. לעיתים קרובות מאוד המהירות משתנה למהריות האלו: 36mbps, 24mbps, 18mbps, 11mbps ולעיתים יותר הרחוקות המהירות מגיעה ל 48mbps ו- 5.5mbps ב single trength מופיע לי 94% אולי חוסר יציבות מהירות בהפרש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס 2 ואני מעוניין לדעת מה אומרות השגיאות הנ"ל בהוטבוקס. [TABLE=width: 760] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD]Fri Sep 12 02:25:16 2014 [/TD] [TD] Critical (3) [/TD] [TD] Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #9999CC] [TD] Fri Sep 12 02:24:28 2014 [/TD] [TD] Error (4) [/TD] [TD] Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.8;CM-MAC=e0:ce:... [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #99CCFF] [TD] Time Not Established [/TD] [TD] Warning (5) [/TD] [TD] DHCP WARNING - Non-…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
התשתית שלי הוט וספק האינטרנט שלי זה הוטנט (כבר קיבלתי מייל אישור התחברות) ובזק בין לאומי (שלחתי להם כבר פקס דרך נתק) אני תמיד גלשתי ללא חייגן והייתי בטוח שהכל נגמר אך עכשיו דרך בדיקת מהירות זה מראה לי שה-ISP שלי זה בזק. ניתקתי וחיברתי את המודם אך זה לא שינה. יש פה בעיה שמצריכה שירות לקוחות? או שזה משהו בהגדרות שלי?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 השני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327 ברמת העיקרון אני מעוניין לרכוש ראוטר נוסף כדי לשפר את טווח הקליטה של ה-TP-Link TL-WR1043ND חשובה לי רק המהירות האלחוטית של הנתב שיהיה מחובר בכבל רשת לנתב המרכזי. מי מהם כדאי לי לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן יש לי בקיר חיבור של רשת , ויש לי מחשב על הרצפה , זה שהכבל יוצא החוצה ואז מתעגל למטה זה נראה מכוער. יש במקרה מתאם L או "ר" של רשת שהכבל יוכל להיות צמוד לגמרי לקיר ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היום סוף סוף עברתי מהוט ליס ועם זאת גם לאינטרנט של בזק, מכיוון שאין לי קו טלפון בחדר שבו יושב הראוטר ובזק לא משחילים חוטים לקחתי מהמתקין חוט ושקע וניסיתי לחבר לבד. לדבריו כל מה שצריך זה 2 חוטים שיתחברו לפינים 3 ו4 ובצד שני לנקודה הראשית של בזק בבית ושהחוטים הם ללא קוטביות. הקו טלפון היחידי שיש לי בבית שמגיע מהנקודה הראשית בדירה מחובר ע"י 4 חוטים - 1 ו4 מחוברים לסיכוך, 3 ו6 מחוברים לשני חוטים הצבעוניים בנקודה. ניסיתי לדבריו לחבר חוט מהנקודה הראשית לשקע באיזור של המודם ע"י חיבור לפינים 3 ו4 בלבד והמודם לא מקבל קו טלפון כמו שצריך (מנורה DSL מהבהבת) ניסיתי עם כאבל אחר לנקודה וחיברתי למודם בתצורה שנמצאת כמו בקו טלפון (ע"י 4 חוטים) והמודם עובד כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה ? …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי רשת אלחוטית Siemens SL2-141 של בזק . על הרשת גולשים אייפד , מחשב נייד ואייפון . כיצד ניתן להגביל את מהירות ההורדה (וההעלאה) על מנת שאני אוציא את המקסימום מהירות כאשר אני מוריד או משחק (לפעמים יש לי לאגים במשחקים , אז זו הסיבה העיקרית) יש לי 10 מגה ( לקוח של 012 ) . תודה למי שעוזר .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקצרה... רשת אלחוטית בבית שני מחשבים האחד גולש השני נייד עוצמת אות מצויינת בכרטיס רשת, מקבל כתובת IP לא מצליח לפתוח שום אתר הצעות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-