עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  2. שלום, אני מחפש לקנות את הנתב הכי טוב ש300 ש"ח יכולים לקנות, שיעמוד בעומס של כמה מחשבים עובדים עם תוכנות P2P ומשחקי רשת וכו' במקביל [אנחנו נעים בין 4 במינימום ל10 מחשבים במקס' שמחוברים על הנתב הזה (כמובן עם סוויץ' שמגדיל את כמות החיבורים, זה פחות עקרוני לי)] וכולנו אוהבים מאוד להוריד מהEMULE והBITTORENT וכו' ובין היתר אני גם משחק [וגם אנשים אחרים ברשת] משחקי רשת כבדים. אז בקיצור, ראוטר שיאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים במקביל, שיעמוד בהרצת תוכנות כמו EMULE ממספר מחשבים במקביל [שלא יתנתק לי, מה שיש לי עכשיו מתנתק כל דקה אם אני מפעיל אימיול אפילו אם רק במחשב אחד] וזהו בעיקרון, לא אכפת לי אם הוא לא יהיה אלחוטי, למרות שזו אופציה בהחלט מבורכת אם יש משהו שעונה לצרכיי בעד 300 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by barash,

יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by AtomiX,

אז ככה אני צריך ראוטר חוטי שיהיה עם 3 יציאות מינימום איכות גבוהה מהירות גבוהה יותר שלא יהיו התנתקויות ובלי בעיות.. יש משהו שעונה על כך ? :-*

5. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by טכנאי_ברזילאי,

איך לקנפג B-FOCUS ROUTER 270 לכתובת קבוע?

7. לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Lion,

עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?

10. Started by vizido,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. היי, אני יודעת שיש לו כבר כרטיס רשת בפנים אבל מה אני עושה מכאן? זה לא מוצא שום רשת למרות שיש לי רשת אנטרנט בבית. יש איזשהן הגדרות לשנות? להגדיר? תודה.

12. שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by shtrum,

שלום רב. בצער רב וביגון קודר אני מודיע על פטירתו של הנתב שלי.+D-LINK DI-714P?. זהו נתב בן יותר מ-3 שנים. השאלה הראשונה היא, האם זה פרק זמן הגיוני לנתב לשבוק? כעת אני מעוניין לקנות נתב חדש. הבעיה היא כזו. במחשב הרחוק יש לי כרטיס רשת אלחוטי +D-LINK DWL-520 האם משתלם לי לקנות נתב מתקדם וחזק במונחים של היום או שהכרטיס האלחוטי גם ככה מאפשר קצב מסויים ואיטי, שחבל להשקיע בנתב מהיר שגם ככה לא מאפשר גלישה מהירה יותר? השאלה השלישית היא האם אני חייב לקנות נתב מחברת D-LINK כדי שיתקשר טוב כרטיס הרשת האלחוטי? והשאלה הרביעית בהמשך לשאלות השנייה והשלישית היא מהי המלצתכם? תודה על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?

15. Started by YemeniteCamel,

ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by swampfrog,

יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. Started by DJ Clue,

יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by matt3000,

אז ככה אני בזמן האחרון עברתי להשתמש ברשת WIFI ולא ברשת המחוברת ע"י כבל ומאז אינני מצליח להגדיר רשת מקומית (להעברת נתונים בין המחשבים)... נכון אני יכול להישאר מחובר ע"י הכבל במקביל אבל אני רוצה לשים את אחד המחשבים בצמוד לטלווזיה שישמש עמדת מדיה לסרטים וכו' ולכן אני מעוניין להגדיר רשת ביתית ולא רשת אינטרנטית כמו שיש לי כעת... הסתכלתי הדף השאלות הנפוצות אך לא מצאתי שם תשובה תודה רבה לכלכ העוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. בחנות שלי יש מחשב עם חלונות 98. אני רוצה להוסיף שרת עם חלונות XP ולחבר אותם לאינטרנט (בעתיד ייתכן וייתווספו עוד 2 מחשבים). את הרשת הזו אני רוצה לחבר לשרת של רשת אחרת באמצעות האינטרנט. קראתי את המדריך של חיבור באמצעות ICS אבל האם אפשר להשתמש בו גם על מחשב לקוח עם WIN98?(אי אפשר כרגע לעבור לXP בגלל שימוש ב DOS).

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. היי אני מנוי לאנטרנט כבר כמה שנים טובות עם חברת ברק&נטוויזיוון וכול השנים איתם היו לי ניתוקים באנטרנט נורת הADSL מהבהבת וכבר שלחו אינספור פעמים טכנאים שלא פתרו תבעיה מה נשאר עוד לעשות? בתודה מראש

22. אתמול אחרי שעשיתי ריסט למחשב כי הוא נתקע באיזה משחק אז פתאום ראיתי שהכרטיס רשת הראשון שלי לא מזוהה... מה הבעיה ? עשיתי ריסטרט , לאחר הריסטרט הזה כבר נידפק הוינדוס הוא הראה לי כאילו USER חדש ואידיוטי במקום הUSER שלי(וניכנסתי לUSER שלי!) וזה היה USER דפוק לאאלה אי אפשר היה לעשות כלום ואפילו הSOUND לא עבד ובקיצור USER שנוצר בטעות על ידי המערכת. לUSER הזה המערכת קראה "TEMP" אבל בתפריט כניסה הוא לא היה רשום. היה רשום רק את הUSER שלי אבל שניכנסתי אליו הוא נכנס לי לTEMP אז העתקתי את הקבצי USERDATE שלי ועכשיו הכל בסדר! אבל, הבעיה עם השיתוף אינטרנט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47531;start=msg428822#msg428822) צצה שוב(תקראו ותבינו) ו…

23. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  24. ולמה הוא כזה יקר? (350 למכשיר אחד.)

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  25. אם אפשר ממש מההתחלה נסיתי לחבר ובמחשב השני מופיע למטה שני המחשבים וזה כותב שזה מקבל אבל אני עדין לא יכול להיתחבר לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים