רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום . אני צריך עזרה בבחירת ראוטר טוב ואמין. יש לי שלושה מחשבים , הראוטר יהיה מחובר ישירות למחשב הנייח ושני המחשבים האחרים יתחברו באמצעות ה WIFI . חבילת הגלישה שלי היא 4 ג'יגה , ואני מתכוון להגביל את המהירות לשני המחשבים עם חיבור ה WIFI . התקציב הוא עד 400 ש"ח . ואני רוצה לציין שהבית הוא לא כ"כ גדול כ- 90 מ"ר , כך שאין צורך בראוטר סופר חזק .. המחשב הנייח משמש בעיקר למשחקי רשת והורדות , והמחשבים של ה WIFI גלישה רגילה יוטיוב וסקייפ . תודה על העזרה מראש .
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני ממש לא מתלהב מכל הSMART wifi של הראוטר החדש.ראיתי שבדגמים אחרים יש אפשרות לעשות ROLLBACK לגרסא על מנת שאני אתחבר למכשיר אך ורק מהכתובת שלו בתוך הLAN. האם יש דרך כזאת?
-
מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט. קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבנתי שבמודם כבלים ניתן ליצור שיתוף באינטרנט בין 2 מחשבי ע"י חיבור של אחד מהם בUSB והשני דרך כרטיס הרשת. קיבלתי את המודם הבא http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=cab%20modems%20DOCSIS&model=TCM%20425 לפי המנואל, אפשר לחבר 2 מחשבים,רק לא מוסבר איך (מוצלב או רגיל, ובאיזה מחשב יהיה החייגן)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר ברשת פנימית ואני רוצה להתחבר אליו מהאינטרנט. התקנתי עליו no-ip והוא עובד בסדר. איך אני יודע איזה פורטים לפתוח? יש לי נתב של level one אם משהו מכיר מדריך ספציפי- יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שאלה - האם חוק כזה כבר עבר? למיטב זכרוני, לפני מספר חודשים עברה הצעת חוק כזו, אשר תאפשר ללקוחות שנמצאים בהתחייבות להתנתק מספקית התקשורת (אינטרנט, סלולר וכו') בלי לשלם את מלוא הסכום שנותר עד לתום תקופת ההתחייבות - אלא סכום חלקי קטן בהרבה. האם החוק הזה (או משהו דומה) כבר עבר, מישהו כאן עוקב אחרי זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מחשבים, כולם מחוברים לאינטרנט בעזרת ראוטר, אחד מהם מריץ לינוקס כל השאר xp באחד מהמחשב שמריצים xp יש מדפסת, מה שאני רוצה לעשות בעיקרון זה שיתוף קבצים והדפסה, מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? (נעזוב כרגע את המחשב עם לינוקס, בין 2 ה xp) הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם כבלים Motorola SB5101 (חיבור קבוע, ללא חייגן), ומחובר אליו D-Link DAP1160 AccessPoint. עד כה הצלחתי לגלוש מהנייד דרך ה AP קניתי מחשב חדש וכשניסיתי לחבר את שניהם ביחד נהיה מצב שרק אחד מחובר והשני לא. עד לחיבור ה-Desktop, הנייד הצליח להתחבר גם דרך ה-Wireless וגם דרך כבל הרשת. עכשיו, כשחיברתי את ה-Desktop יחד עם הנייד כשהנייד דרך WIFI ואילו Desktop דרך כבל הרשת, הוא לא הצליח להתחבר, והנייד היה מחובר דרך ה-Wireless ואחרי ריסט ה-Desktop התחבר, אבל הנייד לא מצליח להתחבר... חוסר-חיבור במובן של: Desktop - מראה Limited or no connectivity. Laptop - נראה מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה..וזה מאוד חשוב.. יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית עם שיתוף מדפסת ושיתוף קבצים אבל אין אינטרנט הקליינט מזהה את הגייט ויי ואת המודם אבל אין אינטרנט אני חושב שהמחשב לא יודע שהוא אמור להשתמש בזה כחיבור לאינטרנט או משהו כזה המארח מתחבר למודם ADSL רגיל לא נתב ומתחבר למחשב השני עם כרטיס רשת... בבקשה תעזרו לי תודה מראש. איי סי קיו:178954806
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יכול להתחבר מהמחשב הנייח שלי לwifi ואם כן איך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס רשת realtek rtl8139/810x family fast ethernet NIC (יש לי גם את הכרטיס המובנה על הלוח אם אם יש אפשרות ממנו...)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-