רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
XP PRO SP2 לאחר פירמוט... כן עשיתי קצת Tweaking, אבל לא משהו יוצא דופן... ממש שום דבר חריג, התקנה חלקה, מחשב תקין, חומרה עובדת מצוין, אין וירוסים ואין שום דבר בעייתי, כל הדרייברים החדשים ביותר הותקנו והמחשב רץ מצוין. אבל, הICS SERVICE שהוא חיוני לשיתוף רשת אינטרנט ביתית לא רוצה להתחיל ואין לי מושג למה, הוא על AUTO ובמצב Stopped כרגיל (שזה לא בסדר), וגם כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל ERROR. בתפריט ההגדרות של חיבור האינטרנט איפה שאפשר להפעיל את הF\W ואת הרשת אומרים לי שהWMI אולי נדפק וSYSTEM RESTORE יכול לעזור, כמובן שזה לא עוזר. תמונה מצורפת עם כל הבעיות והERRORS. ד"א, חיבור האינטרנט פה הוא עם ADSL USB וכרטיס רשת מלוח האם, במחשב השני יש Win2000 Pro אבל זה לא ממש משנה כי הב…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום . בדירה שאני שוכר יש נקודת רשת בקיר ,עד עכשיו אני מחבר כבל רשת ממנה למחשב שלי (אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלהם). אני צריך נתב פשוט שיתחבר לנקודה הזאת וייתן לי WIFI. [list type=decimal] [*]רציתי לוודא איזה סוג חיבור רשת זה בנתב ( נראה לי ש DYNAMIC IP) או שזה חיבור רשת אחר . [*]בגלל שהדירה היא מאוד קטנה אני מעוניין בנתב שאפשר יהיה לשלוט בעוצמת שידור שלו ולהוריד אותה במקרה הצורך או לחילופן נתב שאין לו עוצמת שידור גדולה מידי אפשר לקבל המלצות לנתבים כאלה תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426788.0 הלכתי לפי האשכול הנ"ל וזה לא עובד לי...זה כן מתחבר לרשת(אדימקס=AP) אבל אין גלישה...האייפי שאני מושך זה איי פי של האדימקס ולא של הסימנס. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כ-6 שנים עם כרטיס רשת גיגה עובד עם כבל רשת CAT5 כאשר ניסיתי להחליף לכל כבל CAT5E אחר או כל פורט גיגה אחר המחשב מתחרפן - הדרך היחידה לעבוד עם הכרטיס הנ"ל היא אך ורק ב-CAT5 בלבד - יש פיתרון ? או רק להחליף כרטיס רשת או מחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1.איך אני מקבע את הכתובת ip של המחשב שלי(השרת)(אבל בלי לקבע את הכתובות DNS כי אני לא יודע אותן,דרך אגב איך אני מקבל אותן?)משום שאין לי domain שאוכל להתחבר אליו דרך מחשב אחר(אם יש דרך בלהכנס בלי לקבע ת'איי פי שלי או לרשום את החדש כל פעם מחדש בבקשה תתנו לי אותה). 2.אני משתמש בfilezilla איך אני יכול להכנס ממחשב אחר כadmin ושלוט במחשב שלי כמו remote כזה. 3.אני די נוב כפי שאתם רואים,בכל העסק הזה אז תיהיו עדינים איתי+תסבירו לי על כל טעות שעשיתי. תודה מראש אייל.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-