רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחי קנה במזל טוב מחשב חדש קניתי ראוטר הרכבתי רשת בייתית הצלחתי לעשות לו אפילו תיקיית שיתוף קבצים בייננו עכשיו שאלתי היא איך אני הופך את המחשב שלי לאמינסטרטור כי כרגע אין אדמינסטרטור......
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הבעייה שלי היה כזו קבלתי מכתב שיש לי חוב אצל 013 עדין אין לי את כול הפרטים אבל לפי המידע שכבלתי מ 013 יש לי חוב לשרות לא ידוע עוד אינטרנט \שיחות לחול למה אני לא יודע בגלל ש013 אומרים שזה שיחות וחברה הגביה אומרת לאינטרנט אז שאלתי מאיזה שנה אז אם אמרו 2008 אז אמרתי לאם למה לא קבלתי שום מכתב אז אין לאם תשובה ואמרו לדבר אם חברת הגביה המכתב בא על השם שלי כתובת ומספר ת"ז הדבר הכיי מוזר ששאלתי את 013 באיזה כרטיס אני שלמתי אם אמרו לי ישרכרט 7427 והבעייה הי שאני בבנק דיסקונט מ 2006 והבנק נותן כרטיסים של ויזה אז יכול להיות שמשהו גנב את המידע שלי ? ו בנוסף אני בבזק בנלאומי ממתי שאני זוכר אז מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים. הראשון עם הראוטר שמחובר לקיר והשתיים האחרים [אני ואחותי] הם אלחוטיים. יש לנו 4MB [ בדקתי ב SPEEDTEST יצא 4100 בערך] אבל רציתי לדעת איך המהירות מתפצלת. אני מעוניין לעשות שאני יקבל כ 2. מגה ו-2 המחשבים האחרים יקבלו מגה כל אחד,מכוון שהשימושים שלי מצריכים יותר. אז איך אני בודק את זה,ואיך אני משנה? אני חושב שאני מדבר על רוחב פס פה... תודה מראש,אבי.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית של 012, נתב שמחובר למחשב הראשי (שלי) בכבל רשת ושמשדר למחשב השני (של אחותי) בצורה אלחוטית - הרשת היא 1.5 של 012. הבעיות שיש לי ברשת נוגעות לחלוקת רוחב הפס. אחותי רוב הזמן גולשת בפורומים שונים, מצ'וטטת ב-ICQ ומסנג'ר ולפעמים משחקת במשחקי רשת המוניים (MU Online) - אני לעומת זאת משחק במשחקי רשת דוגמת Battlefield 2, קאונטר סטרייק וכו'. בזמן שאחותי גולשת בפורומים, ואני מנסה לשחק לדוגמה BF2, אני חווה בעיות איטיות נוראיות, שגורמות לניתוקים משרתים. האם יש אפשרות להגביל את רוחב הפס של המחשב השני על מנת שאני אוכל להמשיך לשחק במשחקי הרשת בצורה הגיונית? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים, שיחקתי COD4 ולפתע הוא נתן ליconnection interrupted ,יצאתי ,בדקתי מה קורה עם האינטרנט, וגילתי שהוא אכן התנתק לי בלי סיבה מיוחדת, סידרתי את הבעייה, האינטרנט עובד אבל כמה דברים לא, COD4 לא מזהה לי שום שרת, לא בFAVORITES ולא בINTERNET ,בFAVORITES הוא מראה לי סימני שאלה על כולם, ובאינטרנט הוא מריץ את כל השרתים ,ז"א רק סופר אבל לא מראה כלום, בעייה נוספת היא שאני לא מצליח להתחבר לתוכנות מסרים כגון MSN ו ICQ ,וגם בעת ניסיון כניסה לFACEBOOK הוא נכשל, מזה יכול להיות? זה קרה לי בדיוק אחרי שהתנתק, תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להעמיד שרת עסקי אצלי בבית כלומר לקוחות חיצוניים יתקשרו לשרת מבחוץ (תוכנת קליינט - סרבר) מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר להפריד את הרשת הביתית והרשת העסקית מבחינת בטיחות ואיך אפשר להבטיח שיוקצה תמיד לשרת העסקי לפחות 1.5 MB? נ.ב - כיום ברשת הביתית ישנם 6 מחשבים ו2 אייפון אשמח לכיוון/יעוץ בנושא
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections המקסימלי של הראוטר? בנוסף, כיצד ניתן לדעת מה מספר ה Connections הקיימים כרגע? אני מפעיל בו זמנית FF עם 40 טאבים, EMule ו Azureus ואני לא בטוח כיצד לקנפג את תוכנות ה P2P. בזמנו קראתי כאן כי אם מספר ה Connections הפתוחים בו זמנית גדול מדיי אז הראוטר מאיט את קצב התעבורה. האם ניתן לקצות מספר מוגבל של Connections לפי אפליקציה? הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מאז ש שעמתי router בבית מתנתק לי ה icq באצמו כל כמה זמן כבר פתחתי פורטים לא עזר שום דבר :s05:
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי כרטיסי רשת אלחוטיים של level1 ואדימקס, וכמו כן ראוטר אלחוטי של level1. המחשבים האלחוטיים מוקמו כ-10 מטרים מהראוטר, וכפי הנראה לי ללא יותר מדי מכשולים בדרך. התקנתי את הדריברים שסופקו לי בדיסקי ההתקנה שבאו עם הכרטיסי רשת, ולהפתעתי הרבה הקליטה הייתה 30% בלבד. טוב, אמרתי לעצמי שאין מה לעשות, ניסיתי לכוון קצת ערוצים, לבנות אנטנות מאולטרות, ובעיקר האשמתי את קירות הבטון. היום, לא יודע למה, אבל צץ לי הרעיון לבדוק האם קיימים עדכוני דרייברים לכרטיסי רשת. רעיון זה צץ לי בעיקר בגלל שהדרייברים שהיו בדיסק ההתקנה הם של level1/edimax עצמם, ואילו באתר יצרנית ה chipset, שהיא RaLink זכרתי שראיתי גם דרייברים לכל הכרטיסי רשת שמבוססים עליהם. טוב, אז הורדתי והתקנתי את הדרייברים…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-advanced file sharing על XP אני מעוניין במצב זה משום שחלק מהספריות צריכות להיות משותפות לכולם ברשת הביתית, וחלק רק ליוזרים מסויימים. אני יודע להגדיר הרשאות אלו בטאבים של sharing ו-security של הספריות. הבעיה שלי היא שכאשר אני יוצר קובץ חדש, נאמר קובץ טקסט על הדסקטופ, הוא לא מקבל הרשאת security של everyone ואז כאשר אני מעתיק אותו לספריה שבשיתוף everyone עדיין לא ניתן לגשת אליו שאלתי היא איך אני משנה את ההגדרות במסגרת ה-advanced file sharing כך שקבצים חדשים שאני שומר או יוצר יקבלו הרשאת security של everyone ואז כאשר אעתיק אותם לספריה משותפת לכולם, הם אכן יהיו נגישים לכולם. עריכה: הפתרון שמצאתי הוא שאובייקטים יורשים את הגדרות ה-security מספריית האם שלהם, וספר…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ידוע שיש קידומות כגון 192.168.0 או אפילו Class A : 10.0.0.0 המוקצות לכתובות פרטיות בתוך רשתות. אך לצרוך העניין, בתוך הרשת בייתית שלי, ה IP שמייצג אותי החוצה, לאינטרנט, הוא ה IP שקיבל המודם, אז מדוע אני לא יכו להשתמש באיזה IP שאני רוצה, להגדרת המחשבים בתוך הרשת הבייתית ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 2 מחשבים ב WORKGROUP... כשאני מנסה להכנס להכנס למחשב השני דרך הראשון, אני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ שצירפתי. הבעייה היא, שאני לא משתמש בסיסמא כדי להיכנס למחשב השני. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית רשת ביתית עם שני מחשבים עם כרטיסי רשת ומחשב אליו שאליו מחובר הנתב. הנתב הישן שלי התקלקל, אז קניתי נתב חדיש של edimax, אני לא זוכר במדויק את מספר הדגם. לפי מה שאני הבנתי הטווח שאמור להיות הוא 20 מטר +, אבל משום מה רק המחשב שקרוב יותר לנתב(בערך 2 מטר) קולט את האינטרנט, והמחשב הרחוק יותר(בערך 4 מטר או קצת פחות), לא קולט בכלל. זה לא ממ"ד או משהו, ואין שום חפץ שחוסם או זה. ניסיתי להעביר את הנתב לחדר של המחשב הרחוק, ואז היה שם אינטרנט, ככה שהבעיה היא לא בזה. אז מה לעשות? הנתב אמור לשדר למרחק ארבע מטר, נכון? זה יכול להיות בעיה באנטנה? ובכלל, האנטנה של הכרטיס רשת יכולה להשפיע? כלומר יש סוגי אנטנות טובים יותר ופחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום אני מחפש שיטה או דרך להוריד את הקבצים של העדכונים למחשב שלי ולא דרך העדכון האוטומטי של WINDOWS UPDATE. חיפשתי במיקרוספט וטיפה הסתבכתי כי האתר שלהם נורא מסורבל אשמח אם תעזרו לי . אני רוצה שבסך הכל העדכונים שיבו לי במחשב בתוך תיקיה מסוימת שאם אני מתקין למישהו מחשב חדש יש אני יתן לו תקבצים האלה וככה יחסוך לי חצי שעה עבודה . אשמח אם תעזרו לי .
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי רשת ביתית חוטית של 2 מחשבים ע"ב ראוטר האם יש לאפשר את חומת האש של WIN XP לאחר התקנה ? האם אפשר להתקין חומת אש של נורטון בנוסף לחומת האש של הנתב ? האם חומת האש של הנתב צריכה לעבוד כשמוגדר PORT FORWARDING ? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לאת האינטרנט ל5 מגה ולא הורדתי על המירות המקסימלית (~640KB) אלא יותר על 450. הזמנתי טכנאי מבזק והוא אמר שהראוטר לא מספיק טוב (לא יודע אם זה בכלל הגיוני, אם אני לא טועה הוא תומך עד 100MB) והוא אמר שכדאי שנזמין נתב של בזק, לא רציתי לעשות החלטה פזיזה אז החלטתי לבוא ולשאול אותכם מה כדאי לעשות. הנתב שלי הוא EDIMAX 6114 או משהו בסיגנון, לא זוכר :-\ תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי רשת של 4 מחשבים ואני רוצה להתחבר לשרת דרך התכונה של חיבור שולחן עבודה מרוחק. 1. האם למישהו יש מדריך פשוט ומסודר? 2. איך אני מתחבר לשרת דרך מחשב שאינו ברשת שלי (האם צריך להשתמש בIP אחר)? 3.איך עושים זאת גם ב PC-ANYWHERE?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-