עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לאחר בעיות שהיו לי במשחקי רשת של לאגים מטורפים כל כמה דקות עשיתי בדיקה לראוטר. המחשב שלי היה מחובר לראוטר בצורה אלחוטית עם כרטיס רשת תקן G ללא MIMO. חיברתי את המחשב ישירות למודם והכל עבד חלק, ואז חיברתי את המחשב לראוטר בכבל וגם הכל רץ חלק (למזלי) אז רציתי לשאול איך אני אסדר את הבעיה הזו? בקרוב אני אקבל לפטופ עם תקן N שיוכל להתחבר לראוטר. עד אז רציתי לשאול אם בשביל לתקן את הבעיה הזו אני צריך לקנות כרטיס רשת חדש בתקן N? וגם עם MIMO? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. שלום! כיום אני גולש בחדרי דרך חיבור רגיל של הכבלים עם נקודה שממנה יש לי אינטרנט ואפשרות לטלויזיה (בדקתי) זהו המחשב היחידי בבית ועומד לשירות כל בני הבית, בנוסף יש לנו עוד נקודה בסלון הבית שם אנחנו מחברים את ממיר הטלוויזיה. עכשיו קניתי לא מזמן xbox360 שבו אני משחק בסלון ויש לי גם חיבור לרשת הלייב אם אני מעביר לשם את המודם ומחבר אותו לנקודה הזו. דיברתי עם ספק התשתית ומוכנים במסגרת מבצע להציע לי ראוטר אלחוטי בעל טווח של כ 30 מ' (מכסה את המרחק בין החדרים) אבל הבעיה שאני לא יודע איך לחבר אלחוטית לא את המחשב ולא את xbox360 ובאופן כללי אני לא מבין כלום ברשות אלחוטיות. בנוסף אני מבין שעם רשת אלחוטית רצוי לשים הגנה טובה כלשהי וגם בנושא זה אני לא מבין כלום. השאלה שלי היא האם יש דר…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by liron.r,

שלום, יש לי ראוטר של אדימקס 6424n ומערכת הפעלה windows7. אני מתלבט בין 3 דגמים: TP-Link TL-WN821N Edimax EW7718UN Edimax EW7717UN (לא ברור מה ההבדל בין שני הדגמים של אדימקס, חוץ מההפרש במחיר) תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by shon12bar,

אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by TheSnark,

שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מש משולבת? או שבהכרח צריך לקנות מודם בנפרד וראוטר-מש בנפרד? האם חיבור רשת-על-גבי-החשמל הוא יציב ואמין? או שאקנה מ…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

7. הגדרתי כל מה שאני צריך (לפחות אני חושב ככה) אבל אני בוחר ספריה לשתף והיא לא מופיע ב network group במחשב השני מה יכולה להיות הבעיה? :-\

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by yaposhkakin,

שלום לכולם,אשכול ראשון שלי. יש לי בעיה קטנה,יש לי ראוטר מסוג 2WIRE 1800HG והכל טוב ויפה עד שאני רוצה לפתוח פורטים. נכנסתי לאתר PORTFORWARD.COM או מה שלא תהיה הכתובת שלו,עושה אחד לאחד מה שצריך לעשות,אבל כשאני בא לבדוק אם הפורטים פתוחים התוכנה אומרת לי שלא.(בין אם זה אימיול\ביטורנט\סתם משחק) אין לי שום פיירוול אחר במחשב חוץ מזה של ווינדוס ואני כבר לא יודע מה לעשות. תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. יש לי Inspiron 6400 אני לא מצליח להתחבר איתו בעזרת כבל לרשת. למישהו יש מושג למה? תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. לפני מס' חודשים קנינו נתב אלחוטי ואיפשרנו למחשב נוסף בבית לגלוש באינטרנט. לפני שבוע החלפתי לוח אם והתקנה מחדש של הווינדווס. אבל לא התקנתי את התוכנה של הנתב. במחשב השני בקושי גולשים באינטרנט. הבעיה שאני בקושי מדבר עם בעל המחשב השני ולכן אני לא יודע אם יש אצלו בעיה בגלישה. האם האינטרנט אצלו יעבוד? אם כן-סבבה. אם לא-הדיסק קשיח עם מערכת ההפעלה הקודמת עדיין קיים אצלי. האם אפשר לשחזר את ההגדרות של התוכנה מהדיסק ושהם יופעלו במחשב המחודש שלי?

12. יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by lisly,

יש ליי ראוטר WRT54GL איך אני פותח בממשק הוובי שלו יש לי את הממשק של היצרן, איך אני פותח שם פורטים לתוכנות מסויימות או לכל דבר אחר אם אפשר פירוט כי אני לא מבין כל כך..

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  14. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של D-LINK 524 שאני מחובר מהמודם למחשב בכבל רשת אני עובד על 195 K בהורדה אבל עם אני מוריד את אותו דבר מאותו אתר שהמודם מחובר לראוטר ומהראוטר מחובר בכבל רשת למחשב זה משחק על 80K 40 K ואף אחד לא מחובר לראוטר מה זה יכול להיות :s05:

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי חבילה דיי מעפנה של 750 אבל עדיין לפעמים האינטרנט איטי כמו צלמי חתונות ... חשבתי במקום להשתמש במתאם רשת אלחוטי להחליף את זה בכבל רשת אני ארגיש הבדל ? כי במחשב הראשי הכול סבבה .. ((:

17. בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Tamy,

אוקי.. זה הולך ככה.. יש לנו רשת ביתית שמורכבת ממחשב ראשי עם 2 כרטיסי רשת. כרטיס אחד מתחבר לאינטרנט דרך מודם שחור כזה (די ישן, כתוב עליו ALCATEL) שקיבלנו מהספק אינטרנט. הכרטיס השני מתחבר ל-HUB של חברת Ethernet. ל-HUB הזה מתחברים עוד שלושה מחשבים שלכל אחד מהם הגדרנו IP שונה. גם למחשב הראשי יש IP שונה משלו.. : ) . בכל מקרה, Raven Shield למי שלא מכיר זה משחק אינטרנט מגניב עם יריות ועניינים, וכשאני רוצה להעלות במשחק Dedicated Server כדי לאפשר גם לשחקנים אחרים להצטרף ולשחק (ובעיקר כי סוף סוף הפינג שלי לא יעלה על 200 כי אין ממש סרברים ישראלים פעילים במשחק הזה.. הוא די ישן..) ואני עושה את זה דרך המחשב הראשי (בעל 2 כרטיסי הרשת), הוא יוצא מהמשחק, ופותח חלון DOS כדי להעלות את הסרבר.…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by shuy,

יש לי PRINT-SERVER והחלטתי לחבר אותו למדפסת-סורק (מכונה משולבת), כשהמדפסת תחובר דרך ה-PS היא תהיה מדפסת רשת לכל דבר ללא תלות במחשב אחד, השאלה היא איך אני יכול לנצל את הסורק בקונפיגורציה הזאת?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by pazer005,

עברתי לכבלים וקיבלתי מודם thomson עם מהירות העלאה 512 אחרי בערך שעתיים שאני מפעיל את האימיול האינטרנט מתנתק המודם מסונכרן ומה שקורה זה שהבעיה היא בחיבור בין המחשב שלי למודם. אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא פותר את זה - רק אתחול למודם. השאלה היא, אם הבעיה נעוצה במספר היציאות שאימיול פותח ואם כן אז איזה מודם יכול להסתדר עם זה. אם לא אז אני כבר לא יודע איפה הבעיה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by ghadad,

אין לי מושג אם אני שואל נכון ? ברשותי מחשב שולחני המחובר ישירות עם מודם לשקע הADSL . וברשותי גם מחשב נייד עם WIFI תקשורת מובנה . האם אני חייב לרכוש ראוטר אלחוטי כדי לגלוש בנייד באלחוט ? או שישנם כיום כרטיסים / נתבים שמחוברים לסלוט על הלוח אם שמשמשים כנתב אלחוטי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426788.0 הלכתי לפי האשכול הנ"ל וזה לא עובד לי...זה כן מתחבר לרשת(אדימקס=AP) אבל אין גלישה...האייפי שאני מושך זה איי פי של האדימקס ולא של הסימנס. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by wooper,

שלום אני מחובר ב 012 בשבוע האחרון אני מוריד במהירות של 100 kb . ניסיתי להחליף שרתים ללא שיפור אני במסלול של 5 מגה עוד משהו חווה מהירות נמוכה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  25. Started by חובב,

לאחר פירמוט שני מחשבים והתקנה של ווינדוס 7 X64 (באנגלית) ושיתוף כוננים או תיקיות אין אפשרות להכנס אליהם ברשת. כלומר כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת לאחד מהתיקיות המשותפות אז יש הודעה של אין אישור מהאדמין וכל זה..וגם אי אפשר להכנס מהסטרימר. אין סיסמא (ביטלתי אותה) וכולם באותו WORKGROUP .וזה תקף לשני המחשבים עם ה 7 וגם עוד נייד עם XP שלא מצליח להכנס לאף אחד מהם. חשוב לציין שהכל היה בסדר עד לפני הפירמוט עם אותם הגדרות(אם אני לא טועה). מה יכולה להיות הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים