רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים . ברצוני לחבר מחשב נוסף וליצור רשת , כעת המחשב מחובר ב USB למודם. האם כדאי פשוט לחבר את כרטסי הרשת של המחשבים או שעדיף לחבר לכרטיס רשת או להשתמש בנתב ??? אם החיבור דרך ה USB יספיק אז זה מספיק טוב בשבלי כי אין לי צורך ביותר מ 2 מחשבים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי ליאור ואני סטודנט להנדסת מחשבים שנה א' יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להעביר ביניהם מידע רב לכן רציתי לעשות להם רשת ביתית חוטית פשוטה ומהירה שכל מה שאני רוצה, זה להעביר קבצים ביניהם לא אכפת לי משיתוף אינטרנט.... מחשב אחד הוא נייד של HP עם חלונות 7 השני הוא נייח עם XP. קראתי אינסוף מדריכים וניסיתי אינסוף דברים וללא הועיל לכן מאד אשמח לעצותיכם ניסיתי לחברם ישר אחד לשני עם כבל רשת מוצלב (CROSS), תוך כדי הגדרת IP סטטיים בשניהם. ניסיתי לחברם חוטית לראוטר (ואז הIP הגיע אוטומטית מהDHCP). אפילו השתמשתי בכרטיסי הרשת האלחוטיים שלהם ויצרתי חיבור אד הוק בין שניהם. אבל שום דבר לא הועיל והגעתי לאותו מצב: החיבור רשת עבד, אפילו בדיקה של PING עבדה, והתעבורה נראית תקינה (כשהשתמ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בזמן האחרון, או יותר נכון כבר דיי הרבה זמן אולי 3-4 חודשים יש לי פינגים ולאגים במשחקי רשת עד לרמה שלא ניתן לשחק, בקאונטר סטרייק אני מגיע עד ל 800 האינטרנט הוא זהב (אני לא בטוח ) ולאחרונה עשינו קו 012 אבל עדיין אין שום לא הרגשתי אפילו הבדל הכי פצפון חוץ מזה שזה יוצא יותר זול בערך ב 60 שח לחודש... התשתית היא 2 מגה אני חושב, מהירות הורדה 190-180 . יש לי רשת ביתית ושהמחשב השני (בעל הראוטר) מכובה עדיין יש פינגים אבל בסביבות ה 70-100, הראוטר הוא ROTAL 1025W ואצלי יש מה שרשום במפרט. ניסיתי להכנס לDefault Gateway שרשום בipconfig כדי לראות את הגדרות המודם אבל זה סתם נכנס ל"לא ניתן להציג.." אז מה עלי לעשות? האם הבעיה היא בהגדרות הראוטר או שהיא במשהו אחר? בנתיים רק מעיפים או…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה; הוא קנה מחשב חדש ועבר חדר לעליית הגג, בעלית הגג אין חיבר לקו טלפון, בעור בחדר של אחיו יש שם יש גם חיבור לאינטרנט. הוא מתכוון להעביר את קו הטלפון ללמעלה באותה הצורה שהוא העביר את החשמל, בעזרת כבל היוצא מחור בקיר של החדר של אחיו ועולה למעלה בעזרת צינור מגן לחדרו - עליית הגג. לאחר שיחה עם נציגי מספר ספקי אינטרנט הבנו שאינטרנט אלחוטי מתחיל מ1000 ועולה ללמעלה, יותר כסף בלא קצת ממה שהוא מוכן להשקיע. הגענו למסקנה שחוטי יהיה יותר משתלם, כאשר באותה צורה שהוא מעביר את קו הטלפון והחשמל יעבור גם כבל רשת(הבנתי שבגלל החשמל עלולות להווצר בעיות, הבנתי גם שצינור נפרד מרוחק מספר ס"מ יפתור בעיה זו, הלא כן?). יש לנו מספר שאלות: 1) חיבור רשת בעזרת מחשב אליו מחובר האינט…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני משתמש פשוט באנטרנט,מה שכו ב3 חודשים האחרונים אני רואה איטיות באנטרנט שלפעמים אתרים בקושי זזים (גם עד שאתר כמו MEGAVIDEO נטען לוקח שנה). אם פותחים כמה אתרים (עם שרתים מהירים כגון WALLA וכ"ו) עדיין הוא "עושה טובה" שהוא נכנס. אין רוגלות או וירוסים. אני עובד עם ADSL של נטוויז'ן\ברק,שדרגתי את חבילת ה2MB שלי ל4MB ומשומה חוץ מהורדת קבצים רגילים אין שיפור בגלישה. יש לי ROUTER של NETGEAR ומודם של SIEMENS (מהישנים) התקנתי מערכת הפעלה WIN7 לפני כחודשיים והבעיות עדיין לא נפתרו אני חייב לציין שמשומה בנייד שלי הגלישה בהרבה יותר חלקה מאשר על הPC. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, הכותרת דיי ממצה את הבעייה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו מחדש ווינדוס אקספי. אחרי הפירמוט ווינדוס החליט שהרשת שלי לא לטעמו והוא מזהה ומתחבר בכייף לשכנים אבל לא מזהה את שלי. יש לציין כי אין בעיית קליטה כי ניידים שנמצאים ליד המחשב מזההים את הרשת שלי ומתחברים והמחשב לא זז אחרי הפירמוט למקום אחר. יש רעיונות? תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי Edimax PS-1206MF שהוא שרת מדפסת Edimax וחיברתי אותו כמו שצריך והוא פשוט לא עובד . עובד לי רק על מחשב אחד במחשב אחר לא ולא נייד . מה ניתן לעשות ? אני צריך קצת עזרה עשיתי הכול לפי המדריך שבא עם שרת המדפסת . תנו פתרונות . תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש הרבה משחקי רשת שאני לא יכול לשחק בגלל שאני מחובר לראוטר(חיבור בכבלים).... לי נראה שהבעיה נובעת מכך שהמחשב מזהה את האייפי שלו כהאייפי הפנימי שלו בתוך הראוטר משהו כמו 192.168.0.123... והמחשבים באינטרנט לא מזהים את המיקום שלו.... האם זאת הבעיה? ואם זאת לא הבעיה... אז איך אני פותח פורטים? יש לי D-link Defult getaway 192.168.0.1 ועוד שאלה... אם אני אעבור לHUB ... ואני אהיה המחשב הראשי, אז זה יפתור לי את הבילבול בין האייפי? והאם אני אצטרך להשאיר את המחשב שלי דלוק כל הזמן למרות שאני מחובר לאינטרנט כבלים? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי האם אני יכול לשתף אינטרנט בין שני מחשבים(רשת כמובן ) אחד מקושר עם מודם והשני לא וללא נתב (ראוטר) ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם! ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה), והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר בבקשה תעזרו לי אני אובד עצו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי בראוטר Linksys WRT54GL וכרגע לפחות שתי מחשבים מחוברים אליו ישירות עם RJ45 הבעיה היא שיש לי מודם USB (ה ALE 150 ) שמחובר במחשב אחד (מוגדר ועובד כמו שצריך) ורציתי לשתף אותו עם הראוטר כדי שהראוטר יוכל להעביר את האינטרנט לשאר המחשבים (והאייטאצ' ) אבל אני לא בטוח כל כך איך, אני אשמח לכל עזרה בנושא !
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-