עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sweet_Tooth,

יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Qtec,

ערב טוב רציתי לדעת מהו "רעש", איך הוא נוצר וכיצד הוא משפיע על רשתות אלחוטיות. *כמו כן אשמח לקבל הסבר על dbm . (תלות הקליטה בdbm ומהו dbm- ידוע לי שזאת רמת הקליטה, אבל אני עדיין מבולבל בקשר ליחידת המידה הזאת). -הנה תמונה מכ. הרשת שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by silky,

היי חברים, אני מנסה לעזור לחמותי. יש להם פה מחשב עם Win7 32bit, הראוטר המדובר, "מודם" של Audiocodecs מבית בזב"ל בשביל קו טלפון, ומודם של הוט(אריס). כאשר שלושתם מחוברים, יש אינטרנט, יש טלפון, אבל כאשר אני מנסה לגשת ל 192.168.2.1 אני מגיע לפאנל הניהול של ה AC , במקום לראוטר. הבעיה אגב, היא שעקב כך שהראוטר לא מקונפג, אין WIFI (או יותר גרוע, הוא חשוף לפריצות). אז ניסיתי לרסט את ההגדרות של הראוטר, ניסיתי לחבר אותו ישירות מהמודם, ועדיין אני לא מצליח לגשת אליו. אני מצרף תמונה של ה IPconfig. אשמח לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, כל יום,שאני הולך לישון אני מפעיל את האימיול ואת ה-utorrent. אחרי שאני חוזר מהביה''ס אני מכבה את שני התוכנות הללו ומפעיל את ה-FF. לוקח יותר משעה עד שחוזר לי האינטרנט (כלומר:המהירות של האינטרנט יורדת עד כדי כך ששום אתר לא נפתח),ויש להזכיר שאני מבצע יותר מ-3 ריסטים בכדי לנסות שמהירות האינטרנט תחזור לעצמה. מה אתם מציעים לי לעשות בנידון? - בבקשה זה דחוף. (מהירות האינטרנט שלי היא: 1.5 מגה,ואני שוקל להגדיל את החבילה). בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  6. הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני רוצה לקנות נתב + מודם(אלחוטי) אני לא צריך אחד עם טווח מטורף אלא אחד פשוט אמין וטוב. יש הצעות?

8. קיבלתי את ההודעה שבתמונה המצורפת. אתם שואלים מה בדיוק הבעיה? הבעיה היא שכתובת ה-I.P הפנימית (אני מאחורי ראוטר) של המחשב שלי (שעליו קיבלתי את ההודעה) היא 10.0.0.6. בעצם ההודעה הזו אומרת שהמחשב שלי תקף את עצמו (לא גידלתי פה מחשבים עם נטיות אובדניות )? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  9. כדי להוריד במהירות X צריך Y רוחב פס כדי לשלוח מידע כמו אישור על חבילות מידע שהגיעו וכו'. מישהו יודע את הנוסחא המדוייקת לחישוב היחס הזה?

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים . ברצוני לחבר מחשב נוסף וליצור רשת , כעת המחשב מחובר ב USB למודם. האם כדאי פשוט לחבר את כרטסי הרשת של המחשבים או שעדיף לחבר לכרטיס רשת או להשתמש בנתב ??? אם החיבור דרך ה USB יספיק אז זה מספיק טוב בשבלי כי אין לי צורך ביותר מ 2 מחשבים .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eliXir,

יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by roeecicu,

שלום אני מתחבר להוט שבוע הבא. ששאלתי את הנציג איזה מודם ראוטר הם הולכים להתקין הוא פירט מגוון סוגים והמליץ על ההוטבוקס (שהבנתי שהקליטה שלו גרועה) האם למישהו יש הכרות עם המודם ראוטרים השונים שלהם ויש לו המלצה בשבילי במה לבחור? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Trol,

שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by mega1234,

שלום, בדירה שלי אין תשתית כבלים ולא תשתית טלפוניה(לא מחובר) ואני גם לא רוצה להתחבר. רציתי לשאול אם יש איזשהוא פיתרון שיכול לשמש כראוטר אלחוטי תוך כדי שהחיבור לאינטרנט הוא דרך הרשת הסלולרית. תודה רבה. * אינני מעוניין בפיתרון בסיגנון של מודם סלולרי וICS - מקריאה בפורום זה נשמע לא יציב ולא מתאים למשחקי רשת בפלייסטשיין.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום לכולם שמי ליאור ואני סטודנט להנדסת מחשבים שנה א' יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להעביר ביניהם מידע רב לכן רציתי לעשות להם רשת ביתית חוטית פשוטה ומהירה שכל מה שאני רוצה, זה להעביר קבצים ביניהם לא אכפת לי משיתוף אינטרנט.... מחשב אחד הוא נייד של HP עם חלונות 7 השני הוא נייח עם XP. קראתי אינסוף מדריכים וניסיתי אינסוף דברים וללא הועיל לכן מאד אשמח לעצותיכם ניסיתי לחברם ישר אחד לשני עם כבל רשת מוצלב (CROSS), תוך כדי הגדרת IP סטטיים בשניהם. ניסיתי לחברם חוטית לראוטר (ואז הIP הגיע אוטומטית מהDHCP). אפילו השתמשתי בכרטיסי הרשת האלחוטיים שלהם ויצרתי חיבור אד הוק בין שניהם. אבל שום דבר לא הועיל והגעתי לאותו מצב: החיבור רשת עבד, אפילו בדיקה של PING עבדה, והתעבורה נראית תקינה (כשהשתמ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תחילה לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אז אתם מוזמנים להפנות אותי למקום הנכון . האם מותר להעביר כבל טלפון (2 גידים) בתוך רשת החשמל מנקודה X לנקודה Y ? אם כן איזה כבל צריך (רגיל או משהו מיוחד) או שיש רעיונות אחרים ?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by or9400,

שלום, ברשותי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND, שזה הראוטר הראשי שמחובר למודם. קיבלתי ראוטר שלא בשימוש, דגם focus telecom -asus am 604g של בזק. נכנסתי להגדרות שלו ונסיתי להגדיר אותו כ AP שיגדיל את טווח הראוטר שלי, (תמונה) http://bit.ly/OYL3Zq לפי מה שהבנתי בטבלה למטה אני רושם את השם של הראוטר הראשי שאותו אני רוצה להגדיל לו את הטווח(אבל הוא גם מוגן בסיסמא שלא הבנתי איפה את זה אני קובע לו...) הראוטר של תקן N והראוטר שישמש כ AP זה תקן G זה בעייתי ? אשמח לקצת עזרה תודה רבה ! אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by qwerty2,

הורדתי ביטורנט ועכשיו למי שמכיר את התוכנה אז יש אתרים ואז לוחצים על הקובץ הורדה ואז זה מוריד יענו למחשב ונפתח בתוכנה עצמה אז שאני לוחץ הורדה ואני עושה שמירה בשם/פתח אז זה מופיע לי חלון שגיאה שכתוב בו שההגדרות "של אבטחה האינטרנט שלי לא מאפשרות להוריד את זה" וניסיתי לשחק הגדרות וזה וכלום לא עזר..מה אני עושה? ואני 90% מההורדות של ה-HTTP הרגילות גם לא יכול להוריד....

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. בזמן האחרון, או יותר נכון כבר דיי הרבה זמן אולי 3-4 חודשים יש לי פינגים ולאגים במשחקי רשת עד לרמה שלא ניתן לשחק, בקאונטר סטרייק אני מגיע עד ל 800 האינטרנט הוא זהב (אני לא בטוח ) ולאחרונה עשינו קו 012 אבל עדיין אין שום לא הרגשתי אפילו הבדל הכי פצפון חוץ מזה שזה יוצא יותר זול בערך ב 60 שח לחודש... התשתית היא 2 מגה אני חושב, מהירות הורדה 190-180 . יש לי רשת ביתית ושהמחשב השני (בעל הראוטר) מכובה עדיין יש פינגים אבל בסביבות ה 70-100, הראוטר הוא ROTAL 1025W ואצלי יש מה שרשום במפרט. ניסיתי להכנס לDefault Gateway שרשום בipconfig כדי לראות את הגדרות המודם אבל זה סתם נכנס ל"לא ניתן להציג.." אז מה עלי לעשות? האם הבעיה היא בהגדרות הראוטר או שהיא במשהו אחר? בנתיים רק מעיפים או…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי סלולרי htc one x וכשאני מפעיל את ההוטספוט אני גולש בלי בעיה באייפד. יש לי לפטופ עם מערכת הפעלה xp. ברשימת הרשתות אני רואה את החיבור של הסלולרי עם בר ירוק מלא (קליטה מצויינת). כשאני לוחץ על החיבור הוא נותן לי הודעה שהוא לא מצליח להתחבר ושיכול להיות שהמכשיר כבר לא בטווח קליטה ושאעשה רענון לרשימה. כמובן שאחרי הריענון החיבור שוב מופיע כמו מקודם. יש למישהו מושג איך אני מצליח להתחבר? תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום, לחבר שלי יש בעיה; הוא קנה מחשב חדש ועבר חדר לעליית הגג, בעלית הגג אין חיבר לקו טלפון, בעור בחדר של אחיו יש שם יש גם חיבור לאינטרנט. הוא מתכוון להעביר את קו הטלפון ללמעלה באותה הצורה שהוא העביר את החשמל, בעזרת כבל היוצא מחור בקיר של החדר של אחיו ועולה למעלה בעזרת צינור מגן לחדרו - עליית הגג. לאחר שיחה עם נציגי מספר ספקי אינטרנט הבנו שאינטרנט אלחוטי מתחיל מ1000 ועולה ללמעלה, יותר כסף בלא קצת ממה שהוא מוכן להשקיע. הגענו למסקנה שחוטי יהיה יותר משתלם, כאשר באותה צורה שהוא מעביר את קו הטלפון והחשמל יעבור גם כבל רשת(הבנתי שבגלל החשמל עלולות להווצר בעיות, הבנתי גם שצינור נפרד מרוחק מספר ס"מ יפתור בעיה זו, הלא כן?). יש לנו מספר שאלות: 1) חיבור רשת בעזרת מחשב אליו מחובר האינט…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי אני משתמש פשוט באנטרנט,מה שכו ב3 חודשים האחרונים אני רואה איטיות באנטרנט שלפעמים אתרים בקושי זזים (גם עד שאתר כמו MEGAVIDEO נטען לוקח שנה). אם פותחים כמה אתרים (עם שרתים מהירים כגון WALLA וכ"ו) עדיין הוא "עושה טובה" שהוא נכנס. אין רוגלות או וירוסים. אני עובד עם ADSL של נטוויז'ן\ברק,שדרגתי את חבילת ה2MB שלי ל4MB ומשומה חוץ מהורדת קבצים רגילים אין שיפור בגלישה. יש לי ROUTER של NETGEAR ומודם של SIEMENS (מהישנים) התקנתי מערכת הפעלה WIN7 לפני כחודשיים והבעיות עדיין לא נפתרו אני חייב לציין שמשומה בנייד שלי הגלישה בהרבה יותר חלקה מאשר על הPC. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.