עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הבנתי מקריאה בפורום שיש כרטיסים שלא מתאימים לנתבים מסויימים אז ככה 1. שיהיה מתאים לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 2. ראוטר שמתחבר לכבלים. 3. איך הכרטיס רשת הזה שקניתי 150 ש"ח ליד הבית... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, כרגע אני משתמש בראוטר/מתאם שיחות שקיבלתי מ- 012 (יש לי קו טלפון שלהם) על מנת שיהיה לי WIFI בדירה, החיבורים הקוויים במכשיר הזה עובדים טוב אבל יש הרבה בעיות ב- WIFI: 1. כמעט כל יום ה- WIFI מפסיק לעבוד ועל מנת להחזיר אותו למצב עבודה אני צריך להכנס לממשק של הראוטר ולעשות DISABLE ואז ENABLE ל- WIFI, 2. הרדיוס כיסוי של ה- WIFI מאוד קטן, הראוטר ממוקם בסלון ומכשירי WIFI שנמצאים בחדר שינה (סה"כ חדר ליד) מקבלים קליטה חלשה ובעקבות כך מהירות חיבור נמוכה. בגלל הבעיות שפירטתי אני רוצה לקנות ראוטר שיעבוד כ- Access Point ולחברו לאחד מחיבורי ה- LAN במכשיר של 012 אשר ימשיך לתפקד כראוטר ומתאם שיחות. אני אשמח לקבל המלצות ! מאוד חשוב לי שיהיה מכשיר אמין, שיעבוד כמו שצריך מבלי שאני אצת…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שיהיה אמין וטוב עם עוצמה חזקה הוא צריך לתת מענה לבית עם 2 קומות ושהקליטה תיהיה טובה מה אתם ממליצים? האינטרנט של הוט אם זה משנה חשבתי על ראוטרים של אדימקס מה אומרים? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gardtango,

הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by Revertigo,

אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by liiight,

אני כבר לא בלופ של הדברים האלה... אני צריך המלצה לראוטר ביתי אלחוטי בתקן N. לא צריך שיהיה לו סוויץ' gigabit, לא קריטי לי. מה שהכי חשוב זה האמינות והעמידות שלו והיכולת להתמודד עם מספר חיבורים (4 חיבורים קווים + 4 אלחוטיים בכל רגע נתון). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. לא חשובל י עם הוא יהיה חוטי או לא חושב לי שהוא יהיה זול ושיעבוד אני מחובר לאינטרנט דרך HOT ואני משתמש במודם MOTOROLA SB4200 (הוא לא כולל ראוטר ושמעתי דברים רעים מאוד על שאר המודמים של HOT). חיפשתי באינטרנט כמה דגמים והכי ניראים לי הדגמים האלה: 3COM 3CRWER10075 (שמעתי שיש איתו בעיות בכבלים) Edimax BR6104K NETGEAR WGR614 NETGEAR RP614 אני מודגבל לחנויות SKYPC,PANDAS,KSP,IVORY אולי גם IQPC נ.ב. יש לי רק 2 מחשבים שמה שמפריד מבניהם זה קיר אז אין בעיה של מרחק.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by benor,

אשמח לראוטר בתקציב של עד 250 ש"ח שיחליף את ה-Edimax 6524N. (לאחרונה הוא מתנתק הרבה וצריך לאתחל אותו לא מעט). רצוי ראוטר באותה רמה או טוב יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  11. התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.

12. Started by roi777,

אני צריך ראוטר שיודע לשדר שני רשתות אלחוטיות שונות (או יותר) כאשר אחת מהם מחוברת ל-VPN כבר מהנתב ואחרת חיבור רגיל. מיועד ל2-3 מחשבים, 2-3 סמארטפונים ו2-3 מצלמות ומכשירי בית חכם. כרגע יש לי 100M הוט אבל כדאי שהראוטר יתאים גם לשנים הבאות. בנוסף עדיף אם ניתן שישמש גם במקום הראוטר שקיבלתי מהוט שלא אשלם גם עליו. תקציב עד 300 ואם יש צורך אפשר קצת יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by psxr,

הlinksys wrt54 שלי עושה בעיות והגיע הזמן להתקדם. יחוברו לראוטר באופן קווי 2 מחשבים, ממיר יס וסטרימר. יחוברו באופן אלחוטי. מחשב אחד וארבע מכשירים סלולרים. בעתיד אולי יתוסף עוד מחשב או טבלט. המחשב מריץ דיי הרבה טורנטים מה שדיי תוקע את הלינקסיס מבחינת חיבורים אז אני צריך ראוטר שיוכל להתמודד עם מספר חיבורים גבוה. בנוסף עכשיו מתקנים לי תשתית של אנלימיטיד בביניין אז הראוטר צריך לתמוך בדרישות של אנלימטד (באתר שלהם לא מצאתי שום מידע על אופן החיבור שלהם).

14. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by -iTaY-,

יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  17. כפי שכתבתי בכותרת אני צריך המלצה מידיית לנתב חוטי להקמת רשת ביתית חוטית בבית. תודה. תקציב: עד 300 ש"ח. הנה רשימה שהכנתי: D-Link Express EtherNetwork DI-604 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 12 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DIR-100 Router מחיר 130 ש"ח אחריות: 24 חודשים. D-Link Express EtherNetwork DSL-2540T Modem Router מחיר 285 ש"ח NETGEAR 4-PORT WEB SAFE ROUTER RP614 מחיר 184 ש"ח אחריות: 36 חודשים. Edimax Broadband Router WAN 4Port BR6104K מחיר 150 ש"ח אחריות: 12 חודשים. Edimax Full Rate ADSL2+ Modem Router - AR-7084A מחיר 311 ש"ח TRENDnet Router with 4-Port Switch TW100-S4W1CA מחיר 149 ש"ח אחריות: 60 חודשים. TrendWare TW100-BRF114 …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zy2000,

שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by שועל האש,

יש לי בבית 13 מחשבים שהיום מחוברים לראוטר ביתי 4 פעמים החלפתי ראוטר ב 11 שנים האחרונות משום מה בגלל הרבה תעבורה הם "נטחנים" בהעדר מילה מתאימה יותר חיפשתי ראוטר יותר טוב וראיתי את ה s box של checkpoint אבל הוא יקר מידי אז אני צריך המלצה לראוטר שהכי מתקרב אליו בנתונים בעל "מעבד חזק והרבה זיכרון" האם אלו יכולים להיות טובים http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=170_TW100-BRV304&cat=41 http://www.trendnet.com/products/proddetail.asp?prod=180_TWG-BRF114&cat=41 מה ההבדלים בין הפיירוולים של הראוטרים האלו ואיזה פיירוול יותר טוב ואיך אני יכול לדעת איזה מעבד יש להם וכמה זיכרון במהלך החיפושים ניתקלתי במושג utm UTM firewall או UTM Appliances מה זה utm את הה…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. היי ושלום לכולם אחרי שתרמתי את הראוטר שהיה לי של אסוס WL-520G מלפני 6 שנים ששירת אותי מעולה ועדיין עובד אני צריך ראוטר לשימוש ביתי, מפלס אחד , דירה רגילה, כרגע אין ממ"ד, כניראה עוברים כך שיהיה ממ"ד.. צריך ראוטר אלחוטי, בסיסי, יציב, לחיבור בכבלים (זה מה שכרגע משתמש) ושיהיה מה שצריך להיות בעניין תקן N... התקן עוד לא אושר ואת האמת זה לא ממש מענייןם ככה שלא אכפת לי שיהיה באותו תקן G שהיה.. העברת קבצים באלחוטי, אני לא עושה, בשביל זה יש דיסאוןקי... ככה שמהירויות לא צריך במיוחד ראוטר MIMO לא מעוניין.. אבקש המצלמה על פי שימוש שלכם בבית, או משהו פופולרי שאו ציינו אותו לטובה בכל מיני מקומות. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הTP LINK הקיים עושה הרבה בעיות והרשת נעלמת כל פעם עד שמאפסים אותו (זה דפוס חוזר) לאיזה ראוטר כדאי להחליף?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roeesnir,

אני צריך ראוטר 8Prot, עדיף משולב מודם. ושהראוטר ידע לחסום למחשבים מסויימים את הגלישה, למעט כמה אתרים ספציפיים שיוגדרו ע"י בעל המשרד.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים