רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אממזה כבר עלה לי לעצבים!!! כל שעה הוא מתנתק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy: בבקשה מי שמא פיתרון או יודע על זה משהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את זה??? תודההההההההההההה....
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי בבית את הנתב הנ"ל, ואני נתקל בכמה בעיות איתו. רציתי לשאול האם מישהו ראה/שמע/נתקל בבעיה ו/או בפתרון שלה לפני שאני מטפל בנתב עם הגרזן שלי. הרשת שלי מורכבת בצורה הבאה: מודם כבלים של טריון, מחובר לפורט ה WAN של הנתב. לנתב מחובר מחשב אחד, ועוד סוויטץ' בצד השני של הבית. לסוויטץ' מחוברים עוד 2 מחשבים, נקודת גישה אלחוטית ומודם ADSL של אלקטל המשמש כמודם ולא כנתב. הנתב משמש כשרת DHCP. האדימקס מחייג דרך מודם הכבלים בפרוטורול PPTP לנטוויז'ן. גרסת הקושחה של הנתב מעודכנת ל 3.15 - הכי עדכנית, והבעיה קיימת גם בגרסאות קושחה קודמות. בעיה 1: לאחר יום יומיים (לא יודע בדיוק כמה זמן) של פעולת הנתב, לא ניתן לגשת יותר לממשק הניהול (192.168.2.1). הוא לא מגיב. צריך לנתק את הנתב מהחשמל ול…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להקים רשת בבית. הרשת אמורה לתמוך בכ 4-5 מחשבים. כמו כן החיבור לאינטרנט הוא בכבלים, למרות שיכול להיות שבעתיד הוא ישתנה ל ADSL. הייתי רוצה לדעת איזה נתב מומלץ לרשת שכזאת? יש לציין שהרשת לא אמורה להיות אלחוטית. תקציב עד 400-500 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך ניתן לשלוח מסרים מיידיים בתוך רשת ביתית של 2 מחשבים (LAN) שמחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת ושני כרטיסי רשת, (ללא נתב). האם זה אפשרי בכלל? (העדפה אישית שלי, ללא שימוש בתוכנות חיצוניות שרצות תמיד ברקע ואם יש אפשרות מובנית בWINXPSP2 אעדיף להשתמש בה., אם אין אפשרות כזה... אז האם ישנה תוכנה חיצונית שיכולה לעשות את העבודה?) נ.ב. שני המחשבים מריצים WINXPSP2 והרשת עובדת מצויין, כולל ICS. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
נכון לעכשיו אתר הבית שלהם וכל התמונות המאוכסנות אצליהם לא עולים! כבר שעה אני מנסה להכנס http://www.imageshack.us
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני עובד ברשת המחברת 2 מחשבים{pc+mac} ו2 מדפסות ופלוטר כולם מחוברים דרך נתב הבעיה היא שלפני שבוע התקנתי וינדוס xp ומאז האינטרנט איטי בטרוף בדקתי את החיבורים והורדתי עידכונים ללא הואיל. המחשב אגב הוא פנטים 4 1.5 וזיכרון של 1 גיגה אם יש לכם המלצות איך לפתור זאת אנה רשמו זאת דרך אגב התיקשורת בין המחשבים והמדפסות ללא בעיה כלל הבעיה רק במהירות האינטרנט תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת אלחוטית. כדאי לא כדאי ? חסרונות לעומת יתרונות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום איזה משתיי המודמים באלה יותר טוב ECI 312 או אסטק600 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים הגיע אליי מחשב חדש שקניתי. יחד עם עוד 2 מחשבים הוא פועל ברשת ביתית עם ראוטר, כשהוא הספק. עד אתמול בלילה עבד מצוין, ואתמול האינטרנט פשוט הספיק לעבוד. עשיתי את כל הנוהלים הרגילים, ניתוק-חיבור וכו', והאינטרנט עדיין לא פעל המחשב השני ברשת לעומת זאת כן הריץ אינטרנט. הראוטר מזהה את החיבור למחשב והמחשב מזהה את הרואטר, ובגלל שיש אינטרנט במחשבים האלרים, אני משאר שהוא גם מזהה את המודם.. X: מישהו יודע מה הבעיה\איך אני יוכל לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-