עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wArezm0n,

ברשותי נתב Linksys WRT54G וכרטיס רשת Linksys WMP54G שמותקן על מחשב 1 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה Windows XP Professional ועוד מחשב (מספר 2) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה גם Windows XP Pro,במחשב מספר מותקנת מדפסת ויש גם קבצים שסימנתי כקבצים משותפים ברשת. כאשר אני מנסה להיכנס למחשב מספר 1 ממחשב מספר 2 המחשב מבקש סיסמא והוא שם אוטומטית את שם המשתמש: שם המחשב/Guest. את הבעיה הזאת יש גם במחשב 2,ככה אני לא יכול לשתף קבצים ומדפסות תעזרו לי דחוף בבקשה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by PCguy,

מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. אני משתמש ברשת מחשבים ללא סרבר. שני מדפסות ושני מחשבים{מק ן פי סי} הבעיה היא שהאינטרנט עובד לאט לאט וזה מאז שהתקנתי xp קודם הכל עבד פיקס אז מה יכולה להיות הבעיה? דחוף\תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by KruViT,

שלום, לפני כמה ימים הגיע אליי מחשב חדש שקניתי. יחד עם עוד 2 מחשבים הוא פועל ברשת ביתית עם ראוטר, כשהוא הספק. עד אתמול בלילה עבד מצוין, ואתמול האינטרנט פשוט הספיק לעבוד. עשיתי את כל הנוהלים הרגילים, ניתוק-חיבור וכו', והאינטרנט עדיין לא פעל המחשב השני ברשת לעומת זאת כן הריץ אינטרנט. הראוטר מזהה את החיבור למחשב והמחשב מזהה את הרואטר, ובגלל שיש אינטרנט במחשבים האלרים, אני משאר שהוא גם מזהה את המודם.. X: מישהו יודע מה הבעיה\איך אני יוכל לפתור אותה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by moshiko211,

לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)??? בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות?? והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by zzz,

אהלן, אז ככה, אתן למפרט לדבר בעד עצמו.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. מה דעתכם על רשת על קו חשמל או טלפון במקום אלחוטי

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי: אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך: לפני: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשבים אחרי: \------(ישר)--------מחשב 3 אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 …

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  12. שלום התקנתי לוח אם חדש - DFI LAN PARTY NF3 250GB אשר בעל ( LAN (IEEE 1394 אני מחובר דרך הכבלים וניסיתי לחבר את המודם כבלים שלי ליציאה הזאת (כמובן עם התקנת דרייבר של המודם) הוא לא נתן לי. העזרה הטכנית של הכבלים אמרה לי שהLAN לא פועל לי ואני רואה שיש אייקון (בהגדרות הרשת) שכתוב 1394 CONNECTION. ניתי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by crovei,

שלום. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים כרגע ברשת חוטית, ועכשיו אמא שלי קיבלה מהעבודה מחשב נייד חדש, מה שאומר שצריך להפטר מהכבלים (: אני לא כ"כ מבין בחומרה של רשתות (בצד הטכני אין לי כ"כ בעיה להתקין/להגדיר/כל מה שצריך), ככה שאני לא ממש יודע מה אני צריך. בגדול אני צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים הנייחים, וראוטור/נתב/סוייצ' או כל דבר אחר שינהל את הרשת, כמו שאמרתי אני לא ממש מבין בזה (: המודם (אלקטל speed touch home, מחובר באתרנת') מחובר למחשב שלי, ובמחשב הנישא יש חיבור אלחוטי 802.11b/g. ממה שהבנתי G יותר מהיר (54Mbps לעומת 11 של ה-B), ככה שאני מעדיף שהרשת תעבוד בפרוטקול G. אני מחובר ב-ADSL 750MB.. זה יספיק לי? אני יודע שהרשת "מחלקת" את רוחב הפס בין כל המחשבים, אז יכול לצא…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. לאחרונה קיבלתי מחבר מודם B-FOCuS Router 312+, ואני מתלבט אם להתקין אותו או להשאר עם המודם הקיים שלי. המודם הקיים שלי הוא RTA100 והוא מודם ראוטר (מחובר לאינטרנט ללא חייגן). הוא מודם רשת, יציב ולא עושה בעיות התנתקויות וכאלה.. הבעיות שהוא כן עושה הן בעיות בהורדות וכדומה. בגלל שיש לו פיירוול מובנה או משהו כזה, אני צריך לפתוח פורטים מסוימים כדי שיהיה אפשר להוריד באימיול במהירות נורמלית, או לקבל קבצים באייסיקיו. בגלל שהמודם לא מוכר, קשה לי למצוא תמיכה טכנית שתאפשר לי לפתוח בו פורטים, לכן אני שוקל לעבור למודם החדש שקיבלתי (הדגם בכותרת). 1. מה אתם חושבים על המודם הזה? 2. כפי שאתם רואים, גם הוא מודם-ראוטר. האם יהיו בעיות לפתוח בו את הפורטים הרצויים? האם הוא עשוי לעשות …

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. אני מחפש המלצה לראוטר וכרטיסי רשת אלחוטית לרשת של 5 מחשבים. הבעיה היא המיקום של המחשבים: הראוטר ימוקם בקומת הכניסה, באותה הקומה ממוקם מחשב נוסף בממ"ד, בקומה העליונה יש שלושה מחשבים ובמרתף עוד מחשב. המרחק בין הראוטר לכל מחשב לא עולה על 10 מטרים, כשהמחשב בממ"ד מרוחק פחות מ-5 מטרים מהראוטר, אבל בכל זאת השידור צריך לעבור דרך רצפה/תקרה ולא רק קיר. הרכיבים יקנו בארצות הברית כך שאפשר להתייחס למבחר שקיים שם. יש המלצות? אגב, ניתן למקם, מטעמי אסתטיקה, את הראוטר בארון החשמל (דלת מתכת) או שזה יפריע לשידור? תודה לעוזרים, עמרי

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by OmerS,

שלום, אני לקוח של ה- ADSL כבר משלב הניסוי לפני מספר שנים. היום אני גולש בחבילת התקשורת במהירות 2Mbit (חשוב לציין שיש מספר מחשבים בבית והחיבור משותף באמצעות Router) ואני מאוד מרוצה מהמהירות ובכלל מהטכנולוגיה. לאחרונה קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מחברת הכבלים שלי לעבור לאינטרנט בכבלים במהירות 1.5Mbit אבל לפני שאני עושה את המעבר הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בקשר לאינטרנט בכבלים. אני יודע שתמיד הועלו טענות שמהירות הגלישה תלויה בכמות האנשים שגולשים באותו אזור - האם זה נכון והאם באמת יש זמנים שבהם יש ירידה באיכות\מהירות התקשורת בגלל זה? בקיצור הייתי שמח לקבל מידע בנושא מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים. תודה מראש, עומר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  18. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by fffSSS,

שאלה על 012 החברה תומכת בCache לתוכנת ה"אימיול" ?? 013 תומכים בCache ? לאיזה חברה יש פינגים יותר טובים בחוץ לארץ ל012 או ל013?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ybe,

לפי הבנתי תוכנת TOR חוסמת את IP שלי, מישהו ניסה את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MasterDK,

כרגע אני גולש דרך מודם Terayon tj 715 דרך USB (ללא כרטיס רשת) ומהירות הגלישה מאוד קטנה ההורדה לא מגיעה מעל 4kb הכניסות לאתרים ארוכות בין כ 5-7 דקות וזה מעצבן. גיליתי שאני כאילו גולש דרך קו טלפון ללא ה VPN ואני לא יכול ליצור חיבור VPN (האפשרות מבוטלת) ואני לא יודע איך להתקין את זה. מישהו אולי יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by AnandaShake,

שלום כולם יש לי בעיה ושאלה לגבי הרשת בבית שלי לי ולמחשב של אחותי יש חיבור רשת באמצעות כבל מוצלב, והמחשב שלי הוא השרת. הכל עובד מצויין, מהירויות הגלישה טובות מאוד, אפשר לשחק בין שני המחשבים, אפשר להדפיס, לשתף קבצים והכל יש רק בעיה ממש מוזרה, שבכל פעם שאחותי מכבה או מדליקה את המחשב, האינטרנט במחשב שלי מתנתק לשניה, ואפשר להתחבר שוב רק כאשר המחשב השני כבוי לגמרי/טען לגמרי את הווינדואוס. למישהו יש מושג מה הבעיה? עוד משהו שכנראה שקשור לזה הוא שהמחשב שלי לא מזהה מתי אחותי מחוברת לאינטרנט - סמל החיבור שלה תמיד מופיע כמנותק, למרות שהיא גולשת (האייקון מופיע כמחובר רק כאשר אני מסמן את האפשרות שהמחשב יראה סמל של החיבור שלה כאשר היא מחוברת) עוד שאלה היא, איך אני משתף כונן שלם? המחשב א…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by the ultimate,

היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים