רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ויש לי סויץ' (נראה ל י ג'נרי) שיש לו מאחורה 4 חיבורי רשת ואחד לחשמל. אני יודע שיש דרך להפוך את המודם לנתב, עכשיו השאלה שלי היא אם יש אפשרות לחלק את האינטרנט באופן לא שווה כשעושים את זה? ועוד שאלה, כדאי לעשות את זה או שעדיף לקנות נתב וזהו?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה אין לי מושג למה אבל האינטרנט שלי קופא ואני יודע לפי זה שהאימיול מתנתק... האייסיקיו - פרח צהוב.. ואז אני לוחץ על החייגן ואני רואה שהבתים שמתקבלים המספר לא זז שם אלא קפא. בדקתי עם אינטרנט זהב ובזק והם אמרו שהכל בסדר.. עשיתי בדיקה של המחשב עם אנטיוירוס ורוגלות - הכל בסדר.. בדקתי ניהול צריכת חשמל זה לא פעיל והכל רגיל... מה יכול לגרום לזה...? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני יודע שזה אפשרי דרך תוכנת צד ג' , אבל לא יודע איך מבצעים זאת דרך DD-WRT , אפשר לקבל עזרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא עונים לי במפרט, אז מה החברה הכי טובה לראוטרים כיום, ומה הדגם הכי טוב (חוטי).. ומה המחיר שלו. תודה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של חברת נטגיר לבן כזה. בראוטר הקודם יכולתי להוריד מהמירק בלי לשחק עם הפורטים, כנראה שפה יש בעיה ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל להוריד במירק. מה לעשות ? איך לדעת איזה פורטים לפתוח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של D-Link שהתקנתי אתמול, דגם DIR-300 והאינטרנט האלחוטי עובד לי אבל התוכנה Network Magic שהתקנתי עם הראוטר מראה את זה: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי רשת דרך ראוטר כאשר אני רוצה להיכנס ממחשב אחד למחשב שני אז הוא כתב לי הכנס סיסמה ושם משתמש שאין לי מושג. אבל ממחשב שני אני יכול להיכנס בלי שום סיסמה אז מה הבעיה אצלי תעזרו לי :s05:
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בנוגע לגלישה באתרים מחו"ל לראשונה מזה הרבה זמן,שהצלחתי להוריד מאתר בחו"ל הורדה בגודל 30MB בקצב הורדה של 100KB\S יציב כלומר-המהירות המקסימלית של האינטרנט שלי [כבלים 750K] האם עוד מישהו הרגיש שינוי היום? *סליחה שאני פותח על זה דיון,לא מצאתי את הדיון בנוגע לשיפור מהירות באינטרנט*
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ראיתי את הכרטיס הזה למכירה ב120 שקל, הוא אמור להיות תואם אדימקס. יש סיבה כלשהי להתרחק או שאין מניעה לרכוש אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בבית עם שני מחשבים, כל אחד מהם מחובר בכבל רשת לראוטר D-link 2650 U של בזק. המחשב בחדר השני מחובר עם כבל רשת די ארוך, כ- 10 מ' ובו אני כל הזמן מקבל ניתוקים במסנג'ר (במחשב שלי אין את הבעיה הזו), סך הכל האינטרנט במחשב הזה בסדר. הבעיה מסתדרת אחרי שאני נותן ריסט למחשב, אבל אז שוב חוזרת אחרי זמן מה שהמחשב פועל. יכול להיות שהבעיה של הניתוקים במסנג'ר היא בגלל הכבל רשת הארוך? (הגלישה בו היא בסדר גמור רק המסנג'ר מתנתק) ואם כן, אז כרטיס רשת אלחוטי יכול לפתור את הבעיה? תודה ענקית על העזרה. נ.ב. אני מצטער אם הדיון נפתח בפורום הלא מתאים.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-