עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yakir8,

שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  2. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by kentaro,

שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. כלומר , אני נכנס לאתר מסוים שיש לי בו מס' שמות משתמשים או אפילו שם משתמש אחד. בעת ההקלדה של האות הראשונה של אותו הuser כבר מוצג לי כל השם שלו. איך אני מוחק את זה ? כל הניקויים של הcookies והdelete file בכלים שבאינטרנט אקספלורר לא עושים את העבודה. כמו כן,גם ccleaner לא עושה את העבודה.(מוחק רק את הuser הנוכחי באתר). איפה הדברים האלו שמורים במחשב בדיוק ? (אני לא מתכוון למחיקת שמות המשתמשים מהאתר,אלא רק מהתצוגה המקדימה בעת כניסה בתור user.)

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. שלום, תמיד שאני משאיר את המחשב כאשר bitcomet פועל הוא גומר לי את הזיכרון הוירטואלי ואז נסגר. יש לי 256 זיכרון פיזי ו 768 זיכרון וירטואלי. וכל התוכנות עד היום לא היו מתקרבות לתחום הזה, אבל ה bitcomet בעייתי. אגב, אני לא יכול לעבור ל utorrent כי הוא משום מה מראה לי שיש לי בעיה בהעלאת קבצים לעומת זאת bittornedo ו bitcomet עובדים ירוק. יש למישהו פיתרון??? אגב, אולי יש client כמו bittornedo רק שתומך בריבוי הורדות באותו חלון ובהתחלה אוטומטית?. תודה...

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה מזה כל שנייה מתנתק לי האאינטרנט במחשב השני (לא המחשב שיש בו אתץ המודם)ובאותו הזמן האינטרנט במחשב הראשון עובד והכבל מחובר פיקס לפעמים מתנתק וחוזר לעצמו מה יכולה להיות הבעיה ?תעזרו לי לתור אותה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by cold-fire,

איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by SixKiller,

3CRWE554G72 3Com זה הדגם.. רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח פורטים.. לאפשר לתוכנות להשתמש באינטרנט ללא הפרעה.. TCP.. UDP.. וכאלה.. תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  10. Started by sagioto,

אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  12. יש לי אימיול וביטורנט. ואני רוצה שהביטורנט ייקח את רוב רוחב הפס. מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. אני צריך דחוף מדריך לבניית רשת ביתית (עד 15-20 מחשבים) ומדריך לגבי רשת אלחוטית באנגלית או עברית. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  15. דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!

16. Started by RE5,

אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Radical Dreamer,

אוקיי. כמו שאתם יודעים (אני מקווה) כל עניין החבילות של בזק וספקיות האינטרנט הוא כמו שוק. אין מחיר אחיד וכל לקוח יוצא עם מחיר אחר בהתאם לכמה הוא התווכח. בקיצור: 1. איזה רוחב פס יש לכם? 2. כמה אתם משלמים לבזק? 3. לאיזה ספק את מחוברים? כמה אתם משלמים לו? בתקווה שזה יציג קצת את המחירים הכי נמוכים שאפשר להוציא מנזק וספקיות האינטרנט...

18. Started by sapinir,

שלום. אני מעוניין להצטרף לאינטרנט בכבלים. באיזה ספק כדי לבחור: נט וויז'ן, קווי זהב, או אינטרנט זהב. (בזק בינלאומי לא כלולים במבצע). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. Started by Shadowman,

איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. 1. אוקיי אז יש לי 2 מחשבים עם windows xp וכאשר אני משחק משחקי רשת באינטרנט ואבא שלי סתם ככה גולש באינטרנט אז ברגע שהוא הדפדפן טוען את הדף יש לי שני או שתי שניות של קפיצת פינג בגלל שהדפדפן ל1-2 שניות לוקח כמעט את כל הupload limit שיש לי בadsl 750kb אז חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביל את המחשב השני לדוגמה עד ל3 קיי בייט מקסימום ואז יקח לדפדפן הרבה יותר זמן לעלות את הדף.. כמו 3-5 שניות אבל זה לא ישפיע לי על המשחקים... אם אתם מכירים תוכנה טובה כזאת בבקשה תנו שם ואם אפשר גם לינק. תודה 2. חבר שלי אמר לי שהרשת הרגילה שאני מגדיר דרך הxp היא פריצה ביותר ועדיף להשתמש עם תוכנה כדי למנוע פריצות.. זה נכון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. פתחתי את הפורטים הנחוצים.. יש לי את הפייר-וואל שך windows xp ובכל זאת כשאני מתחבר לאימיול יש לי low id!!! הכיצד אני פותר את בעייתי? אנא עיזרו לי בתודה zxcv :s05:

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by -SLAYER-,

חברה עזרו לי יש לי רשת ביתית 1.5mbויש תוכנה ששמה EMULE עם אתם מכירים בקיצור איך מבטלים את הFIREWALL במחשב ויש לי XP

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by orlupo,

זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום! לפני מספר ימים הלכתי עברתי ל ADSL מהכבלים. הם אמרו לי ללכת לבזק סטור לקחת מודם ולפני זה אני צריך להתקשר אליהם ואז יביאו לי את המודם ללא תשלום.. עכשיו אני צריך את דעתכם בבחירת המודם. אני רוצה לחבר את המודם לרשת הבייתית.. כאילו ישר להאב.. ואני רוצה להיות מחובר כל הזמן ושאני לא אצתרך לחייג. מה המודם הכי מתאים לזה? תודה מראש ;D נ.ב שמעתי שיש מודמים שאפשר להפוך אותם לנתב/ראוטר.. יש לי רשת בבית ואולי באמת כדאי לי להחליף את ההאב שיש לי עם המודם ראוטר..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים