רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים יש לנו בבית רשת ביתית של שני מחשבים, על תשתית החשמל, באמצעות המתאם של MSI. שני המחשבים מרוחקים זה מזה (הלקוח נמצא 2 קומות מתחת לשרת) - הרשת עבדה בצורה טובה עד לאחרונה. 2 המחשבים נותקו מהחשמל (בגלל שצבענו את הבית) וחוברו אח"כ מחדש, מאוד יכול להיות שהמתאמים מחוברים לשקע אחר, אולי עם מפצל שונה, ומכשירים שונים על אותו שקע (אני לא זוכר בדיוק איך זה היה מחובר קודם). יש תקשורת בין המחשבים, ויכולת לשתף אינטרנט - אבל איטית. בדיקה של פינג מהלקוח לשרת של 40 חבילות מראה זמני עכוב שנעים בין מילי שניות בודדות לבין מאות מילי שניות ואף time-outs לפעמים (בין חבילה לחבילה). האם יש דרך לדעת מהי בדיוק הבעיה ואיך כדאי לחבר? יש כללים בעניין הזה? (מכשירים מסוים שעלולים לגר…
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית יש לי נתב של 3COM מחשב PC רגיל
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא מזמן (חודש וחצי בערך) אבא שלי חיבר אותנו ל-1.5 מגה איך אני עובר ל-5 מגה ? כתוב שמחיר החבילה 150 שקל לשנה הראשונה ומה אחר כך והאם כדאי 5 מגה זה הרבה יחסית לא ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש פתרון MESH WIFI 3 -PACK לדירה גדולה. מצאתי UBIQUITI AMPLIFI MESH חדש במחיר ממש טוב (200 EURO) , אני יודע שהוא רק AC1750 האם אני צריך לחשוש מזה ? החיבור שיהיה לי בבית זה בזק פייבר עד 1000 הורדה ו 100 העלאה. אשמח להמלצות של מכשירים אחרים עד 350 EURO בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התחברנו לאינטרנט בכבלים של קוי זהב . כאשר כל מחשב מבין ה2 שיש בדירה מחוברים למודם בנפרד אין בעיות. לאחר חיבור המחשבים לראוטר אדימקס ברודבנד (חיובור עם הכתובת שקיבלנו מהספק דרך שירות הלקוחות),באחד המחשבים יש בעיות גלישה כגון: המסנג'ר מסרב להתחבר , האימיול לא מתחבר (רק האפלואד עובד), אתרים עם סקריפטים לא עובדים (צ'טים וכדומהלא עובדים). ובמחשב השני התקשורת עובדת כראוי. יש לציין שכאשר המחשב הבעייתי מחובר ישירות למודם ללא הראוטר בדרך ,הכל עובד כשורה. תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב מריץ VISTA ומחובר למודם תומסון (כבלים).ספק בזק בינ"ל.במחשב זה 2 כרטיסי רשת.אחד מתחבר למודם והשני למחשב השני (ווינדוס 7) בכבל רשת מוצלב.עשיתי שיתוף אינטרנט ועד היום הייתי גולש ב2 המחשבים ללא שום בעיה (כמובן שהמחשב הראשי דלוק 24 שעות בגלל זה אין לי צורך בראוטר).לפני יומיים משהו השתבש פתאום והמחשב המשני לא מצליח להתחבר לאינטנרנט.בצד שמאל למטה מופיע לי מחובר אל :מקומי בלבד או לעיתים קישוריות מוגבלת או חסרה. מצ"ב צילום מסך של המחשב הראשי. Uploaded with ImageShack.us מישהו יוכל אולי לכוון אותי מה השתבש פתאום ? (חומת אש מתירה את השיתוף,מסומן וי על החיבור "שיתוף אינטנרנט",מחשב דולק).?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לפני כחודש הקמתי אתר חדש והכנסתי את האתר למספר מנועי חיפוש (google ו walla) האתר n מכיל גלריית תמונות של צייר שאני מכיר השתמשתי ב angelfire למקום אחסון. הבעייה היא שהאתר לא מופיע במנועים כשאני מחפש אותו בנוסף רציתי לדעת אם יש אתר או תוכנה שתפרסם את האתר למספר מנועי חיפוש במקביל. כתובת האתר: www.angelfire.com/art2/gabbay תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לי לינק לדוגמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-