עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Kenny,

היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  2. היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אני מעוניין בקניית מערכת כזו .. אני רוצה המלצה על חברה" טובה " במחיר שיגיע עד 400 שיקל . ובעיקר אני מחפש ACCESS POINT טוב .

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by tirant,

אני רוצה לחבר את את הראוטר של שיואמי לראוטר של בזק מה ההגדרות שאני צריך לעשות בראוטר של בזק כדי לעבוד עם שיואמי?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by Kcupid,

אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by stav_r,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבת במחשב שלי , כל מה שאני מוריד ההורדה נתקעת באמצע כלומר אני רואה את חלון ההורדה אבל הנתונים תקועים ולא זזים . כך גם כאשר אני מנסה לעשות סטרים של וידאו . איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by liav12,

אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by tsachi,

כבר כשנה שיש לי בעית low id באימיול . ניסיתי לפתוח פורטים בראוטר אך ללא הצלחה. אשמח אם מישהו מבין ואדיב יסביר לי באייסיקיו איך אני יכול לפתוח. האייסיקיו שלי הוא: 172551873

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by danny70,

יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב נייד HP שאני לא מצליח לגלוש ממנו. אני כן מצליח לגלוש ממנו כשהוא בסייפמוד. הוא מקבל איפי ודיאנאס נכון, אבל אין לי פינג החוצה , גם לא לראוטר. ביטלתי פיירוואל וגם לא עובד. האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

15. Started by zomero,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי נתב דרך חברת בזק הנתב הוא מסוג b-focus wireless 352+ חיברתי את כל הכבלים כמו שדרשו בחוברת ההוראות (חיבור לחשמל, חיבור מהנתב לכרטיס רשת במחשב וחיבור מנתב לשקע ה adsl( (עד עכשיו הייתי משתמש במודם פנימי בלבד להתחברות לאינטרנט.) השלב הבא בחוברת ההפעלה היה להכנס לדפדפן ולכתוב את השורה הבאה : 10.0.0.138 ואז היה אמור להפתח איזה דף מסויים של המודם אולם עמוד זה אינו נפתח. ניסיתי את כל השיטות התקנה מחדש של כרטיס הרשת (onboard intel pro/100 ve) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי לפני מה ששמתי לב הכרטיס רשת אינו מזהה שמחובר אליו משהו בכלל....למרות שכאשר מסתכלים מאחורי המחשב בחריץ של הכרטיס רשת כאשר הכבל מחובר ישנה נורה ירוקה שדולקת אחרי שחיברתי את הכבל. תודה רב…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by V00d00,

שלום, אני חדש פה בפורום ויש לי בעיה בMySQL. לאחרונה התקנתי EasyPHP על המחשב שלי כי רציתי לערוך כמה דברים כדי שיהיה לי יותר נוח לעבוד. פתחתי מסד נתונים על הCollation: latin1_bin האתר עבד טוב ויפה, לא היו בעיות בשפה ולא כלום. שניסיתי לייצא את המסד נתונים בעזרת PhpMyAdmin נתקלתי בבעיה בעברית, ניסיתי לשנות את הCollation לhebrew וזה עדיין נשאר בג'יבריש. עכשיו זה לא ג'יבריש רגיל אלא זה ג'יבריש כזה: 0x372e36. יש איזושהיא דרך לשנות את הCollation לכל הטבלאות ואח"כ זה יסתדר, או שאני צריך לעשות דברים אחרים? אמרו לי לנסות לעדכן את הMySQL לגירסא 5, אני משתמש כרגע בגירסאות: MySQL 4.1.9-max phpMyAdmin 2.6.1

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by matizami,

אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by aka_katz,

אני גולש על 10MB על ספק+תשתית של בזק ומוריד הרבה תכנים דרך טורנטים פרטיים ש99% מהזמן אני מקבל מקסימום בשבוע האחרון אני שם לב להאטה רצינית ברוחב פס שאני מקבל, במקום להוריד על 900-1000kbs אני מוריד על 150-300. יש למישהו פיתרון או שיש מצב שבזק גם התחילו לעשות traffic shape?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by חשיש,

כאשר אני מתחבר לאינטרנט רשום בצד את המיהירות שתמיד היתה 620kbfs אצלי אבל היום לא יודע למה כשהתחברתי היה רשום 320kbfs מישהוא יודע למה (דרך אגב אני לא מרגיש הבדל בביצועי האינטרנט)

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

22. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by EG,

שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Shashay,

אני צריך ראוטר בשביל לחבר ברשת ביתית מחשב שבסלון ומחשב שבחדר...הבית די קטן ככה שאין מרחק כל כך גדול מהחדר עד הסלון. משהו בסביבות 200-300 שקל...תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by izikd,

לפני כחודש רכשתי כרטיסי רשת אלחוטיים של level1 ואדימקס, וכמו כן ראוטר אלחוטי של level1. המחשבים האלחוטיים מוקמו כ-10 מטרים מהראוטר, וכפי הנראה לי ללא יותר מדי מכשולים בדרך. התקנתי את הדריברים שסופקו לי בדיסקי ההתקנה שבאו עם הכרטיסי רשת, ולהפתעתי הרבה הקליטה הייתה 30% בלבד. טוב, אמרתי לעצמי שאין מה לעשות, ניסיתי לכוון קצת ערוצים, לבנות אנטנות מאולטרות, ובעיקר האשמתי את קירות הבטון. היום, לא יודע למה, אבל צץ לי הרעיון לבדוק האם קיימים עדכוני דרייברים לכרטיסי רשת. רעיון זה צץ לי בעיקר בגלל שהדרייברים שהיו בדיסק ההתקנה הם של level1/edimax עצמם, ואילו באתר יצרנית ה chipset, שהיא RaLink זכרתי שראיתי גם דרייברים לכל הכרטיסי רשת שמבוססים עליהם. טוב, אז הורדתי והתקנתי את הדרייברים…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.