רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש....
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לרשתות הפתוחות הרבות בסביבתי יש לי לוח אם asus p45 pro שמשום מה חשבתי שיש עליו כבר אחד כזה, כנראה שלא תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני רוצה לדעת עם אני מוריד במהירות הרצוייה.... יש דרך?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי עם XP והשני 98 איך אני מגדיר את שניהם כדי שה 98 יגלוש באיטנרנט דרך ה XP? איזה IP אני שם בשני המחשבים? והאם יש תוכנה שעושה את זה לבד?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן. אתמול בלילה התחילה להיות לי בעייה רצינית עם Lag ופינג בסטארקראפט 2. פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. עשיתי בדיקת traceroute לשרת האירופאי של Battle.net ויצא לי שם סלט רציני (אתם יכולים לראות הכל פה: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2222302448). אמרו לי לדבר עם הספק (בזק בינ"ל), דיברתי איתם ואם הוט שעתיים, עשו לי reset למודם, וכלום, עדיין בעייתי. יש מצב שמישהו יכול בבקשה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית אינטרנט מסלקום ואני משלם להם שכירות חודשית על הראוטר. אני רוצה ראוטר טוב עצמאית ולא דרך החברה שמספקת את האינטרנט, האם מישהו יודע להמליץ איזה לקנות?. מישהו כבר התנסה בכך?. יש לציין שאנחנו גרים בקומה ראשונה מתוך 4, עם בעיות קליטה בבית, אין תשתית של סיבים, המקיסמום שאנחנו יכולים לקבל זה 100 מגה. גודל הבית כ90 מטר. חשוב לציין שהראוטר אמור לעבוד אלחוטית עם כ3 סמארטפונים + מחשב שולחני. חשוב לי בעיקר קליטה טובה כולל דרך קירות מפריעים, יציבות ומהירות חיבור, אמינות ומחיר סביר. אני מצרף לכם תמונה של הראוטר שיש לי מסלקום, אם זה רלוונטי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-