רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אבא שלי קנה לי ב"הפתעה" ראוטר של http://www.planet.com.tw, ב240 שקל, ראוטר חוטי לרשת ביתית, לא זוכר את הדגם כי עוד לא התקנו והוא מסתובב חופשי בבית איפושהו... איך החברה ? ביחס לאדימקס, DLINK וכו'... עריכה: יש מצב הדגם הוא XRT401D
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך דחוף מדריך לבניית רשת ביתית (עד 15-20 מחשבים) ומדריך לגבי רשת אלחוטית באנגלית או עברית. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות נתב ,הכנתי כל שקעי RJ-45 בקירות אני רוצה לקנות אלחוטי שיהיה אופציות עתידיות חוץ מהחוטים אולי גם יעבוד משולב חוטי ואלחוטי ,אז לפי מה שקראתי כאןיש לי התלבטות חשבתי על ה 3 COM וראיתי המלצות על לינק סיסטם מה המלצתכם ,לא צריך משולב מודם וגם שיהיה תמיכה כאן והתקנה לא קשה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למישהו יש מושג בנוגע לערכים שמציג ההוטבוקס שהוא מוגדר כמודם. טווחים שבהן הקו נחשב תקין/לא תקין?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הי, מישהו יודע אם ואיך אפשר להעביר לינקים מ My Network Places במחשב אחד למחשב אחר שנמצא באותה רשת? ברכות.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משרת בבסיס כאפסנאי והביאו לנו לא ממזמן מחשב אזרחי לאפסנאות. אין לי הרבה עבודה ורוב היום אני על המשחב להעביר את הזמן. המפקד שלי יש לו בעיות לסדר לנו אינטרנט, אז חשבתי שבמילא אני רוב הזמן בבסיס ולא אכפת לי לממן אינטרנט על חשבוני. אמא שלי אמרה שלא בעיה לה לממן את זה למה במילא אני סובל שמה עם האנשים שיש שמה. עכשיו בבסיס אני לא יכול אינטרנט רגיל על חשובני רק סלולרי. אני לא ממש מבין בזה, אז מה החברה הכי טובה עם העסקה הכי טובה כלכלית לעבוד איתה? לא חשוב לי הורדות ודברים כאלה, מצידי להוריד סרטים ומשחקים מהבית ולהעביר לשמה זה לא הבעיה. סתם לגלוש קצת אני יודע אייסי מסן פייסבוק יוטוב וזה... לא אכפת לי גם להתחייב לשנה אם זה מוריד את המחיר. תודה מראש וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. הקמתי בבית רשת אשר מורכבת ממחשב desktop אשר מריץ Win XP Pro ומחובר לנתב Linksys WRT54G. הנתב מחובר למודם ADSL של אלקטל. בנוסף יש לי laptop של העבודה עם כרטיס wireless שבעזרתו אני מתחבר גם כן לנתב ומשם לאינטרנט ולרשת של החברה בעזרת vpn client. ה laptop מריץ win 2000. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשתף קבצים בין שני המחשבים. הגדרתי sharing בשניהם ווידאתי שלשניהם מותקן file and printer sharing. במחשב ה desktop אני מוגדר ב workgroup ואילו ב laptop יש את ה domain של העבודה. אני מצליח ליצור קשר מן ה desktop ל laptop ולראות את הקבצים שנמצאים ב share. אבל כשאני מנסה להתחבר מן ה laptop ל desktop אני מקבל הודעה שאין לי logon server אשר יכול לטפל בבקשת ה login. אם אני מבצע …
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יחדור ממדים... ואני צריך שישדר או מה שהוא לא עושה לשתי קומות... וכן הכסף וחדירת הממדים מאוד משנים.. ואם אפשר להמליץ גם על כרטיסי רשת... הרשת היא ל 3 מחשבים
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מנסה לשתף ספריות בין שני מחשבים אבל כשאני לוחץ כפתור ימני על הספריה אין לי את האפשרות לבחור SHARING. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מכיוון שאני מעוניין כמובן שהמחשב שלי ישאר סגור ולא יהיה תלוי בכדי לאפשר זאת (כמו NETLIMITER) אז אני שואל כאן כי לא יודע איך עושים זאת : אני והשותפה החלטנו להשתתף באינטרנט 12 מגה שלי ...יש לי ראוטר WIFI (לא זוכר כרגע דגם כי אינני בבית) אבל איך ניתן להגביל את השותפה ל 6 מגה שזוהי בעצם חצי מהמהירות , ככה שלא משנה מה תעשה לא תוכל לעולם לעבור את השש מגה ....? תודה .
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לדוד שלי יש מודם של בזק מעאפן עכשיו הצעתי לו שיחליף אותו למודם שהוא גם נתב כי הוא מתכנן לעשות רשת אני הצעתי לו את הECI 312 מה הכי ממולץ והכי חשוב שתוכלו לעזור לי פה לקנפג אותו לנתב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אילו גיימרים טובים יותר ב 014 - מבחינת כתובות ה IP? 62.219 או 212.179 אני זוכר שבעבר היו דיונים על כך...וכן נמצאו הבדלים
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-