רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ידוע שיש קידומות כגון 192.168.0 או אפילו Class A : 10.0.0.0 המוקצות לכתובות פרטיות בתוך רשתות. אך לצרוך העניין, בתוך הרשת בייתית שלי, ה IP שמייצג אותי החוצה, לאינטרנט, הוא ה IP שקיבל המודם, אז מדוע אני לא יכו להשתמש באיזה IP שאני רוצה, להגדרת המחשבים בתוך הרשת הבייתית ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי.. רציתי לשאול לגבי הפיכת אלקטל 510 לראוטר. השלב הראשון כפי שראיתי במדריך הוא לגשת למודם באמצעות הפעלה> telnet 10.0.0.138 ואילו כשאינ מכניס את הפקודה הזאת הוא כותב לי connecting לכמה שניות ואז נעלם ולא מופיע לי בקשה או גישה למודם. במה נעוץ הבעיה לדעתך? תודה. יעקב.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים מקבלים IP אחד כאשר מתחברים לאינטרנט לא משנה אם זה עם חייגן או באופן אוטומטי למחשב שלי מחוברים עוד כמה מחשבים ב - LAN ובתוכנה VMWare כולם מקבלים אינטרנט אני רוצה להתחבר למחשבים האלה מרחוק דרך האיפי שלי איך אני יכול לעשות את זה? איך אני יכול לנתב בניהם? תודה לכל העונים מראש..
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בזמן האחרון האתרים עולים לללללללללאאאאאאאאטטטטט!!! כל כך לאט שזה מזכיר לי את המודם. בהתחלה חשבתי שזה המחשב, אבל בעזרת תוסף לפיירפוקס שלי אני רואה שמאז שהורדתי את התוסף (לפני חודשיים בערך או קצת יותר) המהירות רק יורדת. בזמן האחרון זה נהפך להיות בלתי נסבל. אני גולש בברק במהירות 750 קסל"ש
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית רשת ביתית עם שני מחשבים עם כרטיסי רשת ומחשב אליו שאליו מחובר הנתב. הנתב הישן שלי התקלקל, אז קניתי נתב חדיש של edimax, אני לא זוכר במדויק את מספר הדגם. לפי מה שאני הבנתי הטווח שאמור להיות הוא 20 מטר +, אבל משום מה רק המחשב שקרוב יותר לנתב(בערך 2 מטר) קולט את האינטרנט, והמחשב הרחוק יותר(בערך 4 מטר או קצת פחות), לא קולט בכלל. זה לא ממ"ד או משהו, ואין שום חפץ שחוסם או זה. ניסיתי להעביר את הנתב לחדר של המחשב הרחוק, ואז היה שם אינטרנט, ככה שהבעיה היא לא בזה. אז מה לעשות? הנתב אמור לשדר למרחק ארבע מטר, נכון? זה יכול להיות בעיה באנטנה? ובכלל, האנטנה של הכרטיס רשת יכולה להשפיע? כלומר יש סוגי אנטנות טובים יותר ופחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את הפייר וואל בנתב של SWEEX מדגם RO001 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי רשת ביתית חוטית של 2 מחשבים ע"ב ראוטר האם יש לאפשר את חומת האש של WIN XP לאחר התקנה ? האם אפשר להתקין חומת אש של נורטון בנוסף לחומת האש של הנתב ? האם חומת האש של הנתב צריכה לעבוד כשמוגדר PORT FORWARDING ? תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
איזה ראוטר טוב יותר?? 1) http://lamir.co.il/product.asp?product=8372 2) http://lamir.co.il/product.asp?product=8626 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה! ויש לי בבית כ4 מחשבים והם מחוברים לרשת באמצעות "האב" (HUB) ובזמן האחרון גיליתי שאני לא יכול לשחק מחשק ברשת (נגד חבר או מישהו) אמרו לי שאני לא יכול ולא אוכל כי יש רק אייפיי (IP) אחד ויש 4 מחשבים וושאלתי אם יש פיתרון הם ענו: "לא בטוחים אבל נראה לנו שראוטר יפתור כאן את הבעייה" השאלות העיקריות שלי: 1. מה ההבדל הממשי בין ראוטר להאב?? 2.האם זה נכון שראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובת IP שונה וחוקית 3.בטוח יש פה מישהו שיש לו ראוטר---> תוכל לבדוק לי אצלך ולעזור לי??? ישנו מחשב אחד שהוא כאילו "הראשי" הוא פנטיום 2 יש לו שני כרטיסי רשת שמאחד מהם יוצא כבל למודם הכבלים ומהשני יוצא כבל להאב ומההאב יוצאים כבלים לכל המחשבם שנשארו..... ממש כמו במדריך שלכם…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני חייב הארכה לאנטנה דחוף כי מחר אני טס לארצות הברית לשלושה חודשים ולא נעים לי להשאיר את המצב כמו שהוא... טוב, בעצם מאוחר מידי, מארצות הברית אני בטח אעקוב אחרי תגובות לשאלה שלי: האם אפשר לעשות הארכה לאנטנה של כרטיס רשת אלחוטי (תקן G), צורת החיבור של האנטנה לכרטיס רשת היא כמו בתמונה, רעיונות מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר את המודם אלקטל שלי להיות כמו פעם, רגיל, ולהתחבר דרך חייגן. עשיתי בטלנט drv_write 2 1 b 8604 כדי להחזיר אותו לגרסה הישנה ואז עשיתי reboot למודם והחייגן לא התחבר לי. אז נזכרתי שכשהפכתי אותו לפרו, היה בהוראות כתוב שצריך למחוק RELAY_PPP1, אין לי מושג מה לרשום בהגדרות של ה-RELAY_PPP1 ואיך ממשיכים משם. אשמח לקבל כיוון והדרכה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה עליי לבדוק ,או לחלופין, יש הצעה לנתב מסויים? תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי בעיות של ניתוקים עם מודם סמסונג כחול(המנורה של הלינק מתחילה להבהב) ,לפעמים אני מכבה ומדליק ואז זה מסתדר לפעמים זה מסתדר רק אחרי איזה זמן ,המודם מחובר לראוטר אדימקס 6114 ,הספק בזק בינלאומי\ADSL אשמח לקבל עצות- טיפים לפתרון הבעיה שאלה נוספת כשאני כן מחובר לפעמים בסטטוס בראוטר PRIMARY DNS נשאר ריק משום מה לפעמים ה פריימרי והסקונדרי הפוכים ,זה בעייתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם יש עוד מחשב שמחובר על אותו ראוטר שלי אבל המחשב נגוע בSPYWARE ווירוסים למיניהם.... זה יכול לפגוע גם במחשב שלי שמחובר על אותו ראוטר או שאין קשר בין הדברים ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. מהטבלאות המפורסמות על מהירויות גלישה אני מצפה להגיע בחבילה של 2.5 מגה, ל-300 קילובייט לשניה. במציאות אני מגיע במקרה הטוב ל-210. ניסיתי לשפר ע"י הפעלת TCPOptimizer לפי הדרכה ב- NetCheif, ללא כל שינוי. מה ניתן לעשות, (אם בכלל) כדי להגיע לתוצאות טובות יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-