עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lion,

עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?

2. Started by Shlomi32,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....

3. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מחשב שולחני שמחובר ישירות לראוטר בכבילה ועוד שתי מחשבים, אחד שולחני ואחד נייד שמחוברים בצורה אלחוטית לראוטר. עד אתמול הכל היה תקין והיה אנטרנט בכל המחשבים... עד שהחלטתי אתמול שני עושה צת "ניקיון" במחשב, התחלתי בקיצורי הדרך בדסקטופ מחקתי גם את "MY NETWORK PLACES" אני חושש שזה קשור... וחוצמזה עוד איזשהו יישום בהייג'קדיס... נכון לעכשיו במחשב הראשי שלי אין אנטרנט... פשוט "PAGE CANNOT BE FOUND... BLA BLA" מה יכולה להיות הבעיה...?? בדקתי הכל כבר, יש פינג, אייפי מסודר, יש תקשורת... הראוטר מקושר... עשיתי לואפילו "reset" + הגדרה מחדש. מה לעזאזל מחקתי שגרם לזה? תודה רבה ! מצטער על הכיתוב, הפסיקות וההתנסחות הגרועה... פשוט אני קצר בזמן.

4. Started by izikd,

לפני כחודש רכשתי כרטיסי רשת אלחוטיים של level1 ואדימקס, וכמו כן ראוטר אלחוטי של level1. המחשבים האלחוטיים מוקמו כ-10 מטרים מהראוטר, וכפי הנראה לי ללא יותר מדי מכשולים בדרך. התקנתי את הדריברים שסופקו לי בדיסקי ההתקנה שבאו עם הכרטיסי רשת, ולהפתעתי הרבה הקליטה הייתה 30% בלבד. טוב, אמרתי לעצמי שאין מה לעשות, ניסיתי לכוון קצת ערוצים, לבנות אנטנות מאולטרות, ובעיקר האשמתי את קירות הבטון. היום, לא יודע למה, אבל צץ לי הרעיון לבדוק האם קיימים עדכוני דרייברים לכרטיסי רשת. רעיון זה צץ לי בעיקר בגלל שהדרייברים שהיו בדיסק ההתקנה הם של level1/edimax עצמם, ואילו באתר יצרנית ה chipset, שהיא RaLink זכרתי שראיתי גם דרייברים לכל הכרטיסי רשת שמבוססים עליהם. טוב, אז הורדתי והתקנתי את הדרייברים…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by fuck off,

ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  6. היי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כתובת שרת ה NAS שאני מחובר אליו מבלי לפנות לספקית יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  8. שלום לכולם, המיקום: המשרד של אחי ;D החשודים: פנטיום 4 2.4, 256MB, מחבר רשת 10/100 O/B מחובר בכבל מוצלב לפנטיום 3 667 עם 512MB וכרטיס רשת 10/100 3COM. בשניהם מערכת הפעלה XP PRO ויותר מ-5 גיגה פנויים בדיסק הקשיח. הסימפטום: העתקת קבצים מהפנטיום 4 לפנטיום 3 מתבצעת במהירות מרשימה. בכיוון ההפוך - זחילה בלתי נסבלת. על הפנטיום 4 נמצא בסיס נתונים שהפנטיום 3 פונה אליו - העסק לא זז. אני שוקל כפיתרון אחרון להעביר את בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני ולבדוק אם יש שיפור. השאלות שלי הן: 1) האם למישהו יש רעיון מה כדאי לבדוק לגבי המהירות החד כיוונית? 2) האם במצב הקיים (לפני העברת בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני), הוספת HUB למערכת יכולה לשפר או שאין קשר? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by shauli,

שלום כולם יש לי בבית רשת ביתית עם שני מחשבים עם כרטיסי רשת ומחשב אליו שאליו מחובר הנתב. הנתב הישן שלי התקלקל, אז קניתי נתב חדיש של edimax, אני לא זוכר במדויק את מספר הדגם. לפי מה שאני הבנתי הטווח שאמור להיות הוא 20 מטר +, אבל משום מה רק המחשב שקרוב יותר לנתב(בערך 2 מטר) קולט את האינטרנט, והמחשב הרחוק יותר(בערך 4 מטר או קצת פחות), לא קולט בכלל. זה לא ממ"ד או משהו, ואין שום חפץ שחוסם או זה. ניסיתי להעביר את הנתב לחדר של המחשב הרחוק, ואז היה שם אינטרנט, ככה שהבעיה היא לא בזה. אז מה לעשות? הנתב אמור לשדר למרחק ארבע מטר, נכון? זה יכול להיות בעיה באנטנה? ובכלל, האנטנה של הכרטיס רשת יכולה להשפיע? כלומר יש סוגי אנטנות טובים יותר ופחות טובים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. שלום יש לי מדפסת ברשת ביתית אבל אחותי לא מפסיקה להדפיס זבל וממש נמאס לי מזה האם מישהו מכיר תוכנה לסנן את ההדפות?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by Rot20,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדיי משגעת אותי בזמן האחרון! אנחנו 4 מחשבים נידיים + 3 סמארטפונים על אותה רשת ביתית שהמהירות היא 10 מ"ב וכולם מתחברים בצורה אלחוטית. מידי פעם מצטרף גם מחשב נייד לחבורה שמתחבר בעזרת כבל רשת. כל פעם יוצא מצב שאחד או יותר מהמחשבים\פלאפונים לא מצליחים להתחבר לאינטרנט, ז"א הם מחוברים אך עם גישה מגובלת,משמע אי אפשר לגלוש באינטרנט. אשמח לקצת אור בנושא תודה

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  14. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by Dano,

שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by beneven,

טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. אני מספר את זה סתם לידע כללי של הקוראים, כאמור הבעיה נפתרה אבל זה סתם מקרה מצחיק וגם קצת מעניין. מצטער על הפוסט המגילתי משהו, אבל למי שיש כוח לקרוא, יש מסקנה נחמדה בסוף. ובכן, מעשה שהיה כך היה: ;D הרכבתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, ואני עובד עליו במקביל למחשב הישן, שמחובר לאינטרנט. אני גולש בפורום כלשהו כבר די הרבה זמן ואני משתמש וותיק שם ללא שום בעיות מעולם. עכשיו, יש לי חיבור פתוח (ללא חייגן) דרך הכבלים. אז מתי שהגיע הזמן המתאים, העברתי את כבל הרשת למחשב החדש, ובאמת המחשב קיבל IP אוטומטית והכל בסדר, התחבר לאיטרנט תוך כמה שניות בלי בעיות. אז אני ניגש לכמה אתרים לוודא שהכל עובד כשורה, וכולם עובדים חוץ מאותו פורום. לא זאת ועוד, אלא שאני מקבל הודעה: "נחסמת לצמיתות מהפורום"…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by asaf556,

רציתי לדעת אם יש עדכון קושחה לנתב level one wbr-3406tx אם כן אשמח לקישור והוראות התקנה תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Gal Tamar,

תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by shon,

קראתי ת'רדים של אחרים בנושא אבל אני עדיין לא יודע איך לאשר את הפורטים של האימיול בראוטר שלי אשמח מאוד לקבל עזרה תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים