עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by STAR12,

שלום לחבריי הפורום המלומדים! ברשותי (מתוך אילוץ) המודם הנ"ל שקיבלתי אותו מבזק. הוא עובד יחסית בסדר, אך לאחר שהגדרתי אותו לעבוד כנתב (מחובר למחשב אחד ישירות בלבד-על מנת שלא אצטרך לחייג ידנית) הוא מסרב לפתוח פורטים לתוכנות. מהסיבה הנ"ל אני נתקל בLOW ID ושלל בעיות נוספות בתוכנות שיתוף ובתוכנות מסרים. זאת ההודעה שאני מקבל(כאשר אני לוחץ על ADD) : http://myjavaserver.com/~grx1/ER1.JPG אודה מאוד לכל המסייע בעניין, לילה טוב

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by nati86,

שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by danny70,

יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. אז אני מתלבט ורוצה לשאול מה עדיף היום? כי לכבלים יש פריבילגיה של 16 K אפלואד וזה חשוב

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  5. חורף בחוץ כמו ששמים לב.. לפני יומיים היית סערת ברקים בסביבות 10 והחשמל בבית קפץ פעם אחת בצורה דיי עצבנית. מאותה קפיצה המחשב לא מזהה את החיבור לראוטר - כאילו הכבל רשת לא מחובר, וגם הגישה בכתובת לסט-אפ שלו לא אפשרית (חיבור ישיר של המודם למחשב כן עובד) השאלה זה אם יכול להיות מצב שמשהו נדפק בראוטר ע"י הברק - אבל חיצונית הכל נראה תקין? (נוריות עובדות לפי חיבור) איך ניתן לבדוק מה נפגע בראוטר?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by joniar,

שלום יש לי את המחשב הנמצא במפרט בצד התקנתי עליו WIN7 64BIT והוא לא רואה את הרשת שלי יש לי מתאם לרשת אלחוטית גם אותו הוא לא מזהה בפירוט:יש כבל שניכנס במחשב הוא לא מזהה אותו והמנורה לא דולקת.. וכך גם במתאם מה אפשר לעשות {הותקנו כל הדריברים}

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Crash5,

אני רוצה להקים רשת ביתית שתיהיה מורכבת משני מחשבים כשאר אחד מהם יושב בממ"ד. האם זה נכון שבגלל שאחד הממחשבים יושב בממ"ד, רשת אלחוטית, לא יכולה להיות אופציה עבורי? בבזק נאמר לי כי הם לא נותנים אחריות על רשת אלחוטית כאשר אחד המחשבים יושב בממ"ד. לעומת זאת, אצל הספק שלי, ב-012 נאמר לי כי אין כל בעיה להתקין רשת ביתית גם בממ"ד. מי משקר ומי דובר אמת? האפשרות השניה, של רשת חוטית, גם היא לא אופציה עבורי בגלל ההיבט ההסטי שבעניין. אין לי כוונה להתחיל להעביר כבלים בבית. הבנתי שיש אפשרות נוספת והיא להשתמש בתשתית הקיימת של קווי בזק, מה שנקרא HPNA. בהנחה שרק האופציה האחרונה היא אפשרית עבורי: האם זוהי שיטה אמינה וטובה? איזה ציוד נדרש ממני לרכוש על מנת לחבר שני מחשבים בשיטת ה HPNA? מה החס…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by reem,

פתחתי אימייל בהוטמייל com עכשיו אני רואה את האתר כמו שצריך באנגלית אך ברגע ששולחים לי הודעה בעברית אז אני רואה את ההודעה בכתב מוזר חרטומים וצורות מלבניות עכשיו הלכתי לקידוד וסימנתי את כל סוגי העברית שהיה וזה לא עזר , הלכתי לשפות וראיתי שהכל שם מסומן על עברית ובדקתי שכל האפשריות של קידוד בעברית מסומנות חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שעוזר אזיי אם מישהו יכול לתת לי פתרון .....

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  10. Started by Unique,

יש לי בעיה שבכל 5-10 דקות המודם מאפס את את עצמו וחוזר אחרי 10 שניות. פתאום כל הנורות דולקות, נכבות ואז נדקת נורה נורה עד שהאינטרנט חוזר. מה הסיבה לזה ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?

12. שלום. לא מזמן שדרגתי לחבילת 2 מגה בנטויז'ן ב-ADSL מה שקורה שאני אף פעם לא מגיע ל-200-240 כלומר השיא זה 185~ עד כמה שאני יודע המגבלה של 2 מגה היא 250KBPS...בקיצור היום בבוקר פתחתי את הביטורנט קובץ עם 40 סידרים בלבד ו-6 ליצ'רים ולמרבה הפלא אני מוריד על 230+- עכשיו אני מגיע הביתה מוריד קובץ אחר עם 315 סידרים! ו-25 ליצ'רים אבל מוריד רק על 110..עריכה: אני רואה עכשיו שלקובץ יש כ-2000 סידרים וכ-900 ליצ'רים...פשוט הייתי מחובר רק ל-315 ו-25 וככה זה תמיד בשעות האלה לא משנה מהטראקר הכי טוב שקיים עם 60 סידרים ו-4 ליצ'רים אני לא עובר את ה-160 וזה ממש מעצבן כי למהירויות האלה הגעתי גם שהייתי ב-1.5 מגה אגב חבר שלי מגיע עם 5 מגה מאותו הטראקר לכ-350-450 אני אחרי שהצגתי את הבעיה אני מקו…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by holev,

קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Lirans,

שלום עריכה: גיליתי שהיה צורך להגדיר בכרטיסי רשת את שרתי הdns של ספקית האינטרנט והבעיה הסתדרה. אבל יש לי שאלה נוספת - פתחתי פורטים במודם לצורך שימוש בתוכנה. התוכנה עובדת במחשב אחד בלי בעיות ובשני התוכנה מתנהגת כאילו לא פתחתי את הפורטים (מדובר באותם קבצי תוכנה - ביצעתי העתקה מהמחשב שבו לא עובד לזה שכן עובד) - ללא שימוש בראוטר אין לי את הבעיה הזאת. עריכה2: התברר שפתיחת הפורטים הינה יחודית לכל מחשב והפורטים שפתחתי היו רק למחשב הראשון. תודה בכל מקרה. ברשותי מודם/ראוטר Aztech 600E אשר מוגדר בתור ראוטר ויש לי switch של חברת Edimax. רציתי לחבר שני מחשבים למודם בעזרת הswitch. חיברתי את המודם לswitch בעזרת כבל רשת מוצלב וכן את שני המחשבים שברשותי בעזרת כבלי רשת מוצלבים לswitch. כאש…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by silence man,

שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  20. היי אני משתמש פשוט באנטרנט,מה שכו ב3 חודשים האחרונים אני רואה איטיות באנטרנט שלפעמים אתרים בקושי זזים (גם עד שאתר כמו MEGAVIDEO נטען לוקח שנה). אם פותחים כמה אתרים (עם שרתים מהירים כגון WALLA וכ"ו) עדיין הוא "עושה טובה" שהוא נכנס. אין רוגלות או וירוסים. אני עובד עם ADSL של נטוויז'ן\ברק,שדרגתי את חבילת ה2MB שלי ל4MB ומשומה חוץ מהורדת קבצים רגילים אין שיפור בגלישה. יש לי ROUTER של NETGEAR ומודם של SIEMENS (מהישנים) התקנתי מערכת הפעלה WIN7 לפני כחודשיים והבעיות עדיין לא נפתרו אני חייב לציין שמשומה בנייד שלי הגלישה בהרבה יותר חלקה מאשר על הPC. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by sausage,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/991/741.html

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by sorwo,

מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by beitar king,

היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. Started by Galatz1,

שלום שלום, האם זה אפשרי להעביר פקס דרך חיבור פס רחב ולא דרך מודם ? את המודם שלי פירקתי מהמחשב בעקבות החיבור לכבלים, רק אל תגידו שאני צריך להחזיר אותו בשביל פקס מחור**. ??? פקס יכול לעבור על פרוטוקול TCP/IP, השאלה היא אם דרוש אמולטור של מודם, או מקודד פקסים לכרטיסי רשת.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by yizakl,

מבקש עזרה ליצירת כבל מוצלב יש מהו סדר החוטים בכבל מוצלב

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים