עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. היי! יש לי מספר מחשבים מחוברים ברשת הביתית (הכל XP) והכל עבד פיקס כולל הדפסות ברשת. התקנתי את הפיירוול של נורטון 2005, ומאז, למרות שהרשת הביתית עובדת בצורה טובה אני לא מצליח לגשת למדפסת דרך הרשת. למעשה אני אפילו לא "רואה" אותה בחיפוש אחר מדפסות רשת. מישהו יודע בבקשה איזה פורט אני צריך לפתוח בפיירוול במחשב אליו מחוברת המדפסת?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

אני לא מבין מה קרה... יש לי ראוטר של בזק AZTECH 600EW אני יודע לפתוח פורטים והכל טוב.. היום עברתי מ013 ל014. הSTATIC IP מוגדר הפורטים נשארו אותם פורטים.UTORRENT מסמן את הפורט כפתוח אבל בבדיקה באתר של התוכנה זה אומר שהפורט הזה וכל אחד אחר שאני פותח נשאר סגור... מה שגם מעצבן שעברתי ל5MB ואני אמור להעלות על 60 בערך... הגדרתי את הגבלה על 47 כדי שלא יחנוק לי את כל האינטרנט אבל זה לא מגיע לזה... זה מעלה על 30-40 במקרה הטוב 45 וזה לא שאין טורנטים או ליצ'רים.. יש.. גם אם הוא מעלה למישהו הוא יעלה על 30-40 ולא על 47... מה שמוזר זה שגם אחרי כמה ANNOUNCE לפעמים 1 הטורנטים הופכים לTIMED OUT בלי שום סיבה.. בגלל זה זה מחשיד אותי שהתוכנה מטעה כשהיא מזהה את הפורט כפתוח. איך פותרים את זה? …

5. Started by meidan,

הי, מישהו יודע אם ואיך אפשר להעביר לינקים מ My Network Places במחשב אחד למחשב אחר שנמצא באותה רשת? ברכות.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by Posford,

אני רוצה לפתוח מס' פורטים לשימוש בתוכנות בנתב של Edimax BR-6204Wg. קיימים מס' שדות למלא : Private IP Private Port Type Public Port Comment איזה כתובת IP אני רושם שבפרייבט IP? ואיך אני בודק מה הכתובת שלי? מה אני כותב בפרייבט PORT ומה בפאבליק PORT? וב-TYPE לבחור TCP+UDP נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by cobara,

היי! קניתי נתב של D-LINK DIR 300. כיום אני מחובר ל ADSL בעזרת נתב/מודם ECI 270R שהוא עושה את החיוג. יש לי שתי שאילות : 1. איך אני מגדיר את הנתב החדש ? 2. האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת?

8. Started by EvilForce,

שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by iziko,

טוב קטונתי. את הרשת הביתי שלי עם כל החיבורים ביצעתי בעצמי לפני כ- שנתיים שעברנו לכאן אני והוריי. 26 נק' כולל בדיקה של כל נקודה עם מכשיר מיועד והכל בוצע מצויין. עד לא מזמן לא היינו צריכים יותר מה -4 נק' שהיו קיימות בראוטר. אח"כ השתמשנו בסוויצ' להגדיל לעוד 2 צרנים והכל תיפקד כמו שעון. אחרי זה שוב הורדנו ל - 4 כי הסוויצ' הקודם הלך בעקבות קפיצת חשמל בשקע שלו (יושב בנפרד ולא מוגן). עכשיו לאחר שנה + אחותי חזרה מאוסטרליה היה לי בצד סוויצ' חדש (ניילון בקופסא נקנה כספייר) חיברתי לראוטר וואלה אין כלום כותב "רשת לא מזוהה - ללא גישה לרשת". ביטלתי DCHP לגמרי לא עזר. (לפני זה היה מוגדר לטווח של עד של 100. הראוטור הקודם היה 3COM בן 7 שנים שהוחלף עקב מהירויות יותר גדולות של…

10. http://img120.imageshack.us/my.php?image=13bm.jpg מה כל חיבור משמש???

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by Night,

שאני מחבר את המודם של הכבלים שלי בכבל USB, יש אינטרנט במחשב הראשי ובמחשב השני שמחובר אליו ברשת אלחוטית. שאני מחליף את הכבל USB בכבל רשת, יש אינטרנט רק במחשב הראשי ובמחשב השני לא. למישהו יש מושג מה הבעיה? כבל רשת הרבה יותר יציב ומהיר מUSB. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

אתם יכולים להמליץ על כרטיס רשת אלחוטי טוב(לא מבין כל כך בכל הסוגים)? יש לי מודם נתב 2WIRE שמחובר למחשב הראשי ויש לי עוד מחשב ששמה אני רוצה לחבר את הכרטיס רשת(אני לא צריך כרטיס גם במחשב הראשי נכון? המודם נתב מספיק?)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by klayman,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D LINK מדגם DWL +520 עד אתמול הוא עבד מצויין, אתמול מישהו שיחק בהגדרות של הרשת אצלי, ומאז אני לא רואה אותו. הוא לא בדיסאבל, והוא בכלל לא מופיע בחומרה שמותקנת, נסיתי לעשות זיהוי חומרה חדשה, וגם לא מצא אותו. נסיתי אפילו להוציא את הכרטיס מהסלוט, לאתחל , ולחבר אחר כך שוב, גם לא עזר. אני לא יודע מה קרה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. 2 מחשבים בבית שלי, שיתפתי את המדפסת ששנינו נוכל להדפיס ממדפסת אחת, מה עוד אפשר לשתף? למה עוזר השיתוף?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by ofirrjd,

היי, אז הנה הקונפיגורציה שלי: מחשב "חזק" מחובר לראוטר אלחוטי מחשב "חלש" מחובר אלחוטית לראוטר מחשב "נייד" שרוצה להתחבר קווית (לא אלחוטית!) למחשב החלש, למרות שבנייד יש תקשורת אלחוטית (הנייד רחוק מאוד מהראוטר כך שאין קליטה לרשת אלחוטית ולכן רוצה תקשורת קווית). אני מקבל את ההודעה "limited conectivity or no conectivity" בשני המחשבים שמחוברים קווית. בעבר עבד יופי. הבעיה נוצרה לאחר שהותקן חייגן (ע"י קובץ EXE של קווי זהב) בשני המחשבים: הנייד והחלש. מאז, הסרתי את החייגן (אני כבר מחובר מחברה אחרת) כמו כן הסרתי את כרטיסי הרשת בשני המחשבים (נייד וחלש) והתקנתי שוב (אולי כדי לאפס הגדרות) אבל זה לא עזר. מה עושים?? תודה אופיר

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by Shadowman,

איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by h@c,

קורה לי מלא פעמים שאני מנסה להוריד קובץ ואני מקבל את ההודעה הבא YOU HAVE A DCC PENDING SET YOUR CLIENT TO GET THE TRANSFER (120sec until timeout) אני משתגע ולא יודע מה לעשות מה שכן חלק מהקבצים זה כן מוריד לי.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by SARIT911,

שלום יש לי בעיה באימיול, שאני מנסה להתחבר לשרתים ומה שזה מראה זה שאי אפשר כי השרת מת. ואז אני מנסה להתחבר לשרתים אחרים, וזה לא נותן לאף שרת. כלומר האימיול לא עובד. כמו כן, מופיעה לי כל כמה דקות הודעת שגיאה ושאי אפשר להפעיל קבצי סקריפט, למרות שאני לא יודעת אם זה קשור לבעיה באימיול. וגם הרבה קבצים שאני מורידה באינטרנט לא נפתחים, ואמרו לי שזה קשור לADOBE או משהו ולווינראר ואני לא הכי מבינה בזה S: אבל הורדתי ווינראר וזה לא עוזר, ופקד ADOBE גם לא עזר, אז הסרתי אותו מהכונן הקשיח. ועוד משהו- כשאני בדף אינטרנט, לאחר 15 דקות בערך, מופיע הודעה של EXPIRE כאילו התגלה וירוס, אבל זה לא מסיר את זה. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by the ultimate,

היי יש לי ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B של TRENDNET... הראוטר נמצא בחדר אחד, ומחשב שני נמצא בחדר אחר... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לקלוט את התדר בנקודה מסויימת בחדר ובנקודה אחרת כן.. אם זה עוזר אף חדר הוא לא ממ"ד.. מצרף קובץ שאולי יבהיר את הדברים... http://img155.imageshack.us/img155/8185/15is.png תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לקנות את הנתב הכי טוב ש300 ש"ח יכולים לקנות, שיעמוד בעומס של כמה מחשבים עובדים עם תוכנות P2P ומשחקי רשת וכו' במקביל [אנחנו נעים בין 4 במינימום ל10 מחשבים במקס' שמחוברים על הנתב הזה (כמובן עם סוויץ' שמגדיל את כמות החיבורים, זה פחות עקרוני לי)] וכולנו אוהבים מאוד להוריד מהEMULE והBITTORENT וכו' ובין היתר אני גם משחק [וגם אנשים אחרים ברשת] משחקי רשת כבדים. אז בקיצור, ראוטר שיאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים במקביל, שיעמוד בהרצת תוכנות כמו EMULE ממספר מחשבים במקביל [שלא יתנתק לי, מה שיש לי עכשיו מתנתק כל דקה אם אני מפעיל אימיול אפילו אם רק במחשב אחד] וזהו בעיקרון, לא אכפת לי אם הוא לא יהיה אלחוטי, למרות שזו אופציה בהחלט מבורכת אם יש משהו שעונה לצרכיי בעד 300 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by thegame998,

אני רוצה לפתוח שרת משחק של gta samp ושאני לא יצתרך לשלם כל חודש אני מחפש שרת איחסון שאני יוכל לשים בבית וככה אני לא יצתרך לשלם . יש דבר כזה ? כמה זה עולה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. החיבור לאינטרנט מיועד למעקב על מצלמת IP. המצלמה והנתב ב- 2 קצוות של אותה דירה. על הנתב להכיל גם פורטים 45RJ לחיבור קווי, לתת סיגנל חזק, ולא לגרום לניתוקים. האם קיים מוצר לא יקר שתומך בתכונות אלה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, יש ברשותי "רשת" בסיסית ביותר- 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב. לאחרונה חשבתי לקנות ראוטר, באמצעותו לחבר עוד מחשב נוסף שיש בבית, ועוד מחשב נייד ברשת אלחוטית. בעייתי היא ששהכבל המחבר בין שני המחשבים הוא מוצלב והוא עובר בקיר. האם יש דרך לחבר את אחד המחשבים לראוטר משולב באמצעות הכבל המוצלב? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים