עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=426788.0 הלכתי לפי האשכול הנ"ל וזה לא עובד לי...זה כן מתחבר לרשת(אדימקס=AP) אבל אין גלישה...האייפי שאני מושך זה איי פי של האדימקס ולא של הסימנס. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by darkie,

פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by hatzhaik,

אני כרגע משתמש בכרטיס של TP-LINK 321 USB ויש לי מידי פעם בעיות עם הקליטה. הבנתי שכרטיס PCI נותן חיבור יותר יציב ושמתי עין על שלושה כרטיסים ואודה לכם אם תכוונו אותי איזה עדיף 1. edimax EW-7128g http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 2. tp link TL-WN550G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=39 3.tp-link TL-WN353G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=115 ושאלה שנייה האם הכטיסים האלה יעבדו על מערכת הפעלה 64 BIT (במידה ואני אחליף לזה בעתיד)

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by nissim_y,

ברשת קוית המחוברת ע"י switch ב windows-xp איך אני מנתק תחנה מסוימת מהרשת ואת היתר משאיר ללא שינוי?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by Dmoney,

הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש, התקנתי XP, עשיתי חיבור ל ADSL עם מודם רשת. יש לי חיבור רשת onboard: הלוח - Gigabyte K8NF-9. הבעיה: אחרי שה XP עולה: (האיקונים על ה DESKTOP , והסמן נהיה חץ רגיל), אני לא יכול לפתוח את ה dialup connection ל ADSL. כלומר, אני עושה דבל-קליק עליו, ולא קורה כלום- רק אחרי יותר מדקה הוא עולה. אותה תופעה קורה אם אני מנסה לעשות "מאפיינים" למחשב שלי, או לפתוח את התפריט: התחל-> Connect To. במשך הדקה הזו, המחשב ב IDLE, ההרד-דיסק לא קורא, ואני יכול להריץ תוכניות. אין לי וירוסים/תולעים/MALWARE... רק אחרי שעוברת דקה, הפיירוול שלי עולה, ואני יכול להעלות את ה dialup connection ל ADSL. ניסיתי לעשות: uninstall לפיירוול uninstall לאנטי וירוס עדכון BIOS עדכון דר…

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by bommer,

יש לי רשת EDIMAX G אלחוטית והאינטרנט עובד מצוין והכל.אני מחובר אל הנתב בכבל ו2 אחיות שלי מחוברות דרך כרטיס אלחוטי(מחשב רגיל ואחד נייד), והבעיה היא שכל מחשב רואה ברשת את שאר המחשבים אבל הם לא יכולות להיכנס למחשב שלי ולראות מה אני משתף(כותב הודעת שגיאה שאין אישור),אבל אני יכול להיכנס אליהם ולעשות כל מה שאני רוצה. ומהבעיה הזאת נובע הקטע שהם לא יכולות להדפיס במדפסת שמחוברת אלי למחשב. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by maor6,

שלום יש לי את התוכנה µTorrent היא טובה מאוד עכשיו מי שמכיר את התוכנה הזאת אם יש פורט תקין הוא מראה סימן V ירוק אז אצלי הוא לא מראה ירוק יש תמונה: עכשיו בשביל ליבדוק את הפורט בעוד דרך לא רק דרך התוכנה יש האתר שהוא מראה לך אם זה תקין: צוות האתר תקשיבו יש לי בעיה ואני ממש תקוע ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי.... יש לי מחשב חזק.. אינטרנט בזק ספק 012 מהירות 2.5 WINDOUS VISTA מודם נתב אלחוטי RTA 1025W

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Bar_B_q,

שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by swampfrog,

יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by alice in chains,

שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by xDa,

מה נשמע חברים ? אף פעם לא היה לי ככה, אבל בזמן האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים. נע בין 5-20 אחוז. עכשיו, ברמת העיקרון זה קרה לי מאז שצירפתי לבית את הדקו של TP-LINK. חבר הגיע ואמר לי שצריך IP קבוע או משהו כזה, ומה שהוא עשה הוא חיבר את המודם שלי (BE של בזק) לדקו ואת הדקו ישירות למחשב בקו. וניתק את האופצייה של ה WIFI בנתב של BE. איך אני מתקין בצורה הנכונה והטובה את הדקו, בלי שיהיו לי פאקטים ? הוא הרי לא אמור להיות מחובר למחשב ישירות, אני דיי בטוח שהוא גורם הבעיה.. מישהו יודע לומר לי משהו בנושא הזה ? תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי , כתבתי את זה בפורום אחר , אבל משום מה זה לא הופיע , כנראה שהיתה בעיה איפה שהוא. עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי , התקנתי לה ווינודס 98 לא יכולתי ווינודס יותר מתקדם , בגלל שיש לה 32 מגה זכרון פנימי ו200 מגה הרץ מעבד. בעיקרון המחשב בשביל אייסיקיו ככה שזה דיי מספיק לה אפשר להגיד. בקיצור , המחשב לא מזהה עכשיו את הכרטיס רשת , והוא מבקש דרייבר , לא עוזר הדיסק של ווינודס 98.. והיא טוענת שהיא לא קיבלה שום דיסקט או דיסק עם הכרטיס רשת. יש למישהו מושג איך אפשר להתקין אותו? יש איזה דרייבר שמתאים לכל הכרטיסים? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  17. אהלן. אתמול בלילה התחילה להיות לי בעייה רצינית עם Lag ופינג בסטארקראפט 2. פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. עשיתי בדיקת traceroute לשרת האירופאי של Battle.net ויצא לי שם סלט רציני (אתם יכולים לראות הכל פה: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2222302448). אמרו לי לדבר עם הספק (בזק בינ"ל), דיברתי איתם ואם הוט שעתיים, עשו לי reset למודם, וכלום, עדיין בעייתי. יש מצב שמישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

האם זה מגביר את טווח הקליטה של האינטרנט ?

19. Started by ORrrr,

אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by ifs2003,

יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. אני רוצה לדעת מה מהירות האינטרנט שלי יש איזה תוכנה אשר תספק את הפתרון או משהוא אחר??

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. Started by ShahafH,

טוב זה התחיל לפני כמה ימים ושמתי לב לזה בכך שנעשו לי לאגים איומים בקאונטר סטרייק ושמתי לב שבמקום להוריד מהורדות HTTP על 350(2.5 מגה של בזק וואו) זה מוריד על 220 ולא יציב.. איך אני מסדר את האיטיות? יכול להיות שמשהו מכביד אבל אני לא ודע מה אין לי תוכנת שיתופיות פועלות בזמן שאני עובד על האינטרנט.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. אם כן, אז איך? תודה!!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by roma,

שלום שלום! יש לי רשת ביתית בבית, והצורבבמחשב שלי לא צורב. במחשב של אמא שלי יש צורב נוסף, והמחשבים שלנו מחוברים ביניהם בראוטר ביתי. השאלה היא אם יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים