רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עובר בחודש הבא דירה. עשיתי בירורים לגבי ספק אינטרנט ותשתית ואז עלה למוחי רעיון. למה לא לקנות מודם סלולרי עם ראוטר + סים הוט מובייל ללא מגבלה? אשמח לשמוע מה דעתכם + ייעוץ איזה מודם מומלץ לקנות. תודה מראש Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד במכללה קורס בWAN ואני צריך לכתוב דוחות מעבדה שבהם אני צריך חומר רקע כללי בנושא. מישהו מכיר אתר שמתעסק בנושאים כמו זמני תגובה טובים,תוצאות של ניצול גבוה של קו WAN וכו'?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום זיהיתי איטיות מסויות באינטרנט שלי. נכנסתי להגדרות הראוטר כדי לראות אם מישהו בטעות לא גילה את הסיסמה של האינטרנט האלחוטי שלי. פתאום גיליתי נתון מדאיג - שיתוף רשת אלחוטית פתוחה של בזק שאני לא יכול לבטל(התמונה היא לאחר הביטול מבזק להלן המשך הפוסט* לפני זה האופציה הייתה מסומנת ואי אפשר היה לבטל אותה) '>http://jpg.co.il/view/50d2172cdd731.jpg/"] למען הסר ספק אני לא נרשמתי בשום צורה וזמן לשירות הרשת פריי ויאיפי של בזק... מיד בדקתי במחשב ברשימת הרשתות האלחוטיות וראיתי רשת פתוחה על אותו שם ניסיתי להתחבר ואופ הצלחתי.. כדי לבדוק תלות ודאית עם הראוטר שלי כיביתי את הראוטר , והרשת נעלמה... מיד התקשרתי למוקד התמיכה של בזק הסברתי להם את הבעיה ובקשתי הסבר למה יש ה…
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב קרדיטים לאימיול דחוף!!! תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו בית 4 מחשבים, כשהמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר וכל השאר אלחוטיים הראוטר שלנו- edimax BR 6204Wg והבעיה- אני יכול לראות אותי ואת מחשב A מחשבים A+B יכולים לראות אותי ומחשב C לא יכול לראות אותי, להדפיס שזה נורא חשוב לו וגם להעביר אליי קבצים ברשת שהוא חייב לעשות אצלי גיבוי.. איך אני פותר את זה?? (012 אמרו לאבא שלי שהם כבר לא נותנים עזרה בבעיות ברשת) נ.ב. לי יש VISTA ולאחרים XP אבל כבר יותר מחצי שנה הכל היה בסדר עד לפני שבועיים[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 13:56:20 אני יודע שזה דאבל פוסט, ואני מצטער על כך..פשוט אבא שלי יושב לי על הראש ואומר לי שאני לא עושה שום דבר מועיל בבית ושאני חייב לעזור לו בזה אז אפשר בבקשה תשובה לשאלה? אפילו תגידו רק אם אפשר או אי אפשרל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! באמצעות כבל רשת ארוך, חיברתי מהראוטר הראשי של הבית אל כניסת lan1 של ראוטר ישן כדי להשתמש בו כמחזק אות (למיטב הבנתי, בדרך זאת אין ירידה במהירות). ללא ידע מוקדם בנושא, הגדרתי את הראוטר (אותו אני מבקש להפוך לריפיטר) ולו נתתי את אותו שם משתמש סיסמא (אותו SSID ואת אותה סיסמת חיבור וויפיי). זה עבד! בדיקת מהירות גלישה בוצעה בהצלחה. אך לאחר עזיבת הבית וחזרה אליו, אין חיבור רשת. האם הגדרתי נכון? האם הבעיה אצלי?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בדיקה ב HIJACKTHIS מראה לי שהכל תקין, בדיקה ב SPYBOT מראה שהכל תקין והאנטיוירוס (קספרסקי 6) לא מצא וירוסים.. אז למה אני מקבל פינגים גבוהים בשרתי קאונטר סטרייק ישראלים! וכשאני מדבר על גבוהים זה מעל 200.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה . אני קניתי מחשב חדש התקנתי הכל סידרתי אותו ועכשיו יש לי בעיה אין לי בחשב Local Area Conection בימקום זה יש לי משהו שניקרה 124341 משהו כזה. איך אני מסדר שיהיה לי לוקאל כי יש לי נתב.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי אז כמו שאמרתי - יש לנו 2 מחשבים נייחים בבית ולפטופ אחד. אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת בכל אחד מהמחשבים הנייחים. השאלות: 1. עדיף כרטיס רשת USB או כרטיס פנימי שיתחבר ללוח (מה יהיה יותר אפקטיבי מבחינת מהירויות)? 2. האם ישנה העדפה למוצר מסוים מוכח, שנמכר בשוק ועדיף על פני כל האחרים? 3. מהם המחירים הממוצעים לכרטיסים כאלו? אגב, אני לא מתכוון להשתמש בהעברת נתונים ממחשב למחשב כך שלא קריטי לי תעבורת נתונים, אלא רק מהירות אינטרנט נטו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 715 כבלים דרך 012. לאחרונה החלו אצלי ניתוקים מעצבנים כל כמה שעות התקשרתי ל 012 והם הפנו אותו לתבל שיבדקו את הבעייה תבל שאלו אם המודם והנוריות שלו דולקות כמו שצריך עניתי להם בחיוב. הם אמרו שיסימו את המודם שלי למעקב. מה יכולה להיות הבעייה? הבעייה הזאת אצלי שבוע שבועיים. לפני כ חודשיים שלוש הייתה לי בעיה עם המודם והיה אצלי טכנאי מספר פעמים שנרא לי שבסוף סידר את התקלה. דבר נוסף תבל אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בחייגן של 012 שאין לי מושג מה זה אומר. אם יש למשהו עצות או פתרון לתקלה אני ישמח לשמוע. מפרט: מודם כבלים - TERAYON TJ 715 מחובר דרך כ.רשת WIN XP תודה מראש L.A.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז, מאז שיש לי חשבון אני שולח לאבא שלי לעבודה לינקים בשביל שיוריד לי שם בגלל ששם יש מהירות אינטרנט של 5MB שמוריד מ-RapidShare במהירות של 600-700KBPS בניגוד פה בבית שזה רק 93KBPS (עלוב, אני יודע), בקיצור, אז בפעמים הראשונות שהוא התחיל להוריד שם קבצים גדולים שמחולקים לחלקים ב-WinRAR, האקספלורר הוריד לו את כל הקבצים חוץ מהאחרון שהוא יותר קטן ונגיד שיש קובץ שמחולק לשתיים אז הוא היה יכול להוריד רק את החלק הראשון, הוא יכל להוריד כמה קבצים ביחד בזה לא היתה בעיה. כל פעם שהוא בא להוריד את החלק האחרון אז זה התחיל להוריד רגיל ונתקע אחרי בדיוק 1MB\1%. כשהייתי אצלו בעבודה לאחרונה ניסיתי להכנס ל-RapidShare דרך אתרי פרוקסי וכאלה ועדיין הבעיה עם הקבצים האחרונים קיימת. אח"כ התקנתי FireFox…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לסוייץ יחד עם הראוטר שמחובר גם הוא לסוייץ'. שני מחשבים עם XP SP2 הרשת ושיתוף הקבצים עובד מצויין, יש לציין שלכל מחשב יש סיסמא ואי אפשר סתם לגשת לקבצים, חייב להכניס שם משתמש ADMIN וסיסמא. הוספתי מחשב חדש עם 98SE והשיתוף אינטרנט עובד מצויין ואני גם רואה את שמות המחשבים אבל לא יכול להכנס אליהם, הוא מבקש גם סיסמא אבל כשאני מכניס את הסיסמא זה לא עובד, אני גם לא רואה את המחשב בשאר המחשבים. איך אני מגדיר אותו לרשת ביתית, הריי בסכה"כ לא הכנסתי שום הגדרות וזה הגדרות ברירת מחדל. בXP אין לי בעיה אבל ב98 אין לי מושג איך להגדיר את הרשת על מנת ששיתוף קבצים יעבוד ונוכל לצפות בשאר המחשבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול לאפשר לחברים שלי להתחבר אלי למחשב (כל אחד ב client משלו) דרך האינטרנט ולגלוש באינטרנט דרך האינטרנט שלי (יש לי אינטרנט ממש מהיר) איזה גרסת Windows כדי להתקין כדי לבצע זאת ואיך הם יכולים להתחבר למחשב שלי מרחוק ולקבל כל אחד client משלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית עם הראוטר הנ"ל באמצעות האייפון....האם יש קשר לכך שהגדרתי את המחשב באיי פי סטאטי? במחשב יש רשת מוגנת עם PSK, אני מקיש את הקוד באייפון אבל האייפון לא מצליח להתחבר.... אשמח לעזרתכם....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חשבון דואר POP בשני מחשבים מחוברים ברשת ומה שאני צריך לעשות זה שבימקום שיוריד חלק מהדואר במחשב א וחלק במחשב ב אז אמרתי טוב בו נעתיק את הקבצים של הדואר(INBOX וכו') לשרת(ששמתי) ונשנה את ההגדרה של הSTORE FOLDER אבל זה לא נותן לי לעשות כזה דבר :'( האם יש דרך להגדיר שרת דואר או שאני אקבל את הדואר בשרת ואקרא בשני המחשבים זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-