רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה . אני קניתי מחשב חדש התקנתי הכל סידרתי אותו ועכשיו יש לי בעיה אין לי בחשב Local Area Conection בימקום זה יש לי משהו שניקרה 124341 משהו כזה. איך אני מסדר שיהיה לי לוקאל כי יש לי נתב.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי אז כמו שאמרתי - יש לנו 2 מחשבים נייחים בבית ולפטופ אחד. אני מתכנן לקנות ראוטר אלחוטי ולהתקין כרטיסי רשת בכל אחד מהמחשבים הנייחים. השאלות: 1. עדיף כרטיס רשת USB או כרטיס פנימי שיתחבר ללוח (מה יהיה יותר אפקטיבי מבחינת מהירויות)? 2. האם ישנה העדפה למוצר מסוים מוכח, שנמכר בשוק ועדיף על פני כל האחרים? 3. מהם המחירים הממוצעים לכרטיסים כאלו? אגב, אני לא מתכוון להשתמש בהעברת נתונים ממחשב למחשב כך שלא קריטי לי תעבורת נתונים, אלא רק מהירות אינטרנט נטו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 715 כבלים דרך 012. לאחרונה החלו אצלי ניתוקים מעצבנים כל כמה שעות התקשרתי ל 012 והם הפנו אותו לתבל שיבדקו את הבעייה תבל שאלו אם המודם והנוריות שלו דולקות כמו שצריך עניתי להם בחיוב. הם אמרו שיסימו את המודם שלי למעקב. מה יכולה להיות הבעייה? הבעייה הזאת אצלי שבוע שבועיים. לפני כ חודשיים שלוש הייתה לי בעיה עם המודם והיה אצלי טכנאי מספר פעמים שנרא לי שבסוף סידר את התקלה. דבר נוסף תבל אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בחייגן של 012 שאין לי מושג מה זה אומר. אם יש למשהו עצות או פתרון לתקלה אני ישמח לשמוע. מפרט: מודם כבלים - TERAYON TJ 715 מחובר דרך כ.רשת WIN XP תודה מראש L.A.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז, מאז שיש לי חשבון אני שולח לאבא שלי לעבודה לינקים בשביל שיוריד לי שם בגלל ששם יש מהירות אינטרנט של 5MB שמוריד מ-RapidShare במהירות של 600-700KBPS בניגוד פה בבית שזה רק 93KBPS (עלוב, אני יודע), בקיצור, אז בפעמים הראשונות שהוא התחיל להוריד שם קבצים גדולים שמחולקים לחלקים ב-WinRAR, האקספלורר הוריד לו את כל הקבצים חוץ מהאחרון שהוא יותר קטן ונגיד שיש קובץ שמחולק לשתיים אז הוא היה יכול להוריד רק את החלק הראשון, הוא יכל להוריד כמה קבצים ביחד בזה לא היתה בעיה. כל פעם שהוא בא להוריד את החלק האחרון אז זה התחיל להוריד רגיל ונתקע אחרי בדיוק 1MB\1%. כשהייתי אצלו בעבודה לאחרונה ניסיתי להכנס ל-RapidShare דרך אתרי פרוקסי וכאלה ועדיין הבעיה עם הקבצים האחרונים קיימת. אח"כ התקנתי FireFox…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לסוייץ יחד עם הראוטר שמחובר גם הוא לסוייץ'. שני מחשבים עם XP SP2 הרשת ושיתוף הקבצים עובד מצויין, יש לציין שלכל מחשב יש סיסמא ואי אפשר סתם לגשת לקבצים, חייב להכניס שם משתמש ADMIN וסיסמא. הוספתי מחשב חדש עם 98SE והשיתוף אינטרנט עובד מצויין ואני גם רואה את שמות המחשבים אבל לא יכול להכנס אליהם, הוא מבקש גם סיסמא אבל כשאני מכניס את הסיסמא זה לא עובד, אני גם לא רואה את המחשב בשאר המחשבים. איך אני מגדיר אותו לרשת ביתית, הריי בסכה"כ לא הכנסתי שום הגדרות וזה הגדרות ברירת מחדל. בXP אין לי בעיה אבל ב98 אין לי מושג איך להגדיר את הרשת על מנת ששיתוף קבצים יעבוד ונוכל לצפות בשאר המחשבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר ואני רוצה לדעת אם TP-LINK TL-R460 הוא ראוטר טוב? ותנו לי המלצות לראוטר
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שידרגתי את האינטרנט שלי ל15 מגה בייט.. יש לי נייח ונייד. בנייד דרך ה WI-FI אני גולש ב 14 מגה (שזה בהחלט תקין לאלחוטי) טבנייח שמחובר לראוטר דרך כבל אני גולש עם הגבלה של 9.5 בכל הבדיקות שעשיתי.. עדכנתי דרייבר לכרטיס רשת ונכנסתי לדופלקס פול 100 ושינתי ועדיין לא עזר. הכרטיס רשת הוא 88E8056 ... Marvell Yokun תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכול לאפשר לחברים שלי להתחבר אלי למחשב (כל אחד ב client משלו) דרך האינטרנט ולגלוש באינטרנט דרך האינטרנט שלי (יש לי אינטרנט ממש מהיר) איזה גרסת Windows כדי להתקין כדי לבצע זאת ואיך הם יכולים להתחבר למחשב שלי מרחוק ולקבל כל אחד client משלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית עם הראוטר הנ"ל באמצעות האייפון....האם יש קשר לכך שהגדרתי את המחשב באיי פי סטאטי? במחשב יש רשת מוגנת עם PSK, אני מקיש את הקוד באייפון אבל האייפון לא מצליח להתחבר.... אשמח לעזרתכם....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חשבון דואר POP בשני מחשבים מחוברים ברשת ומה שאני צריך לעשות זה שבימקום שיוריד חלק מהדואר במחשב א וחלק במחשב ב אז אמרתי טוב בו נעתיק את הקבצים של הדואר(INBOX וכו') לשרת(ששמתי) ונשנה את ההגדרה של הSTORE FOLDER אבל זה לא נותן לי לעשות כזה דבר :'( האם יש דרך להגדיר שרת דואר או שאני אקבל את הדואר בשרת ואקרא בשני המחשבים זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי 750 ואני ב012 בכבלים. לדעתי היו בעיות אך האינטרנט טס. רק צריך לדעת איך להגדיר את האימיול. יש לי חבר בכבלים ב013 וגם הוא אמר שיש מלא בעיות והכל זז נורא לאט. אבל לאחר ששיחקתי עם ההגדרות שלו, הוא מוריד בטירוף.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם אפשרי או חוקי לחבר שני מודמים עם משתמשים נפרדים לאותה תשתית? תודה מראש חבר'ה!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכותרת המקורית היתה זאת: הגנה מפני פריצה של שאר בני הבית השותפים על אותו קו אינטרנט. אבל לדעתי הכותרת החדשה מעבירה את המסר יותר ברור, לא? והנה השאלה בפירוט: הסיטואציה: רשת ביתית מאובטחת, עם כמה משתמשים באותו הבית. לוינדוז (XP) במחשב שלי יש סיסמא המתבקשת בכל הדלקה של המערכת. השאלה: מה צריך לעשות כדי להגן על פרטיות המחשב שלי מפני כניסה (בצורה אלחוטית, דרך הראוטר) של משתמשים אחרים, בני הבית, השותפים ברשות (!) לאותו קו אינטרנט. תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספק של אינטרנט זהב בעל רוחב פס 3M הבעיה היא שכאשר אני מוריד מהורדה ישירה מספקים בארץ זה יורד מהר (300-370 Kbps) כשזה זה נוגע לשרתים מחו"ל המהירות הופכת להיות ממש בדיחה (5-20 Kbps) זה לא תמיד ככה, יש ימים שזה עובד בסדר, אבל רוב הזמן זה ממש איטי כמו שציינתי. לפני שאני מתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב, מישהו פה עם אותה תשתית ואותו ספק יכול לבדוק אצלו איך זה עובד עם שרתים מחו"ל שאני ישווה איתו מהירויות וכך אדע עם הבעיה אצלי או אצל הספק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר קווי מחובר לכמה מחשבים, אני רוצה לחבר לWIN98 ואני לא מצליח. לפי מה שאני חושב, הוא לא מקבל IP מהראוטר. איך אפשר לבדוק את זה בוודאות? אני רוצה לעשות WORKGRUP עם 2 מחשבים XP איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום קראתי (וביצעתי) את המדריך הזה [url = http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm]קישור אך ללא הועיל - ביצעתי בדיוק את ההנחיות הכתובות. למישהו יש תיקונים או הצעות? משהו מרגיז נוסף, ברגע שאני מבטל את האופציית הDHCP בנתב שברצוני להגדיר כAP, אני לא יכול להתחבר אליו יותר (הגיוני...) מה אתם ממליצים לעשות? תודה :9
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-