עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברה צריך עזרה דחוף בבקשה הפכתי את המודם שלי לAlcatel Speed touch Pro ואני מנסה להתחבר דרך פרוטוקול PPPoE דרך ראוטר של אדימקס 6104k. הראוטר אומר שהוא מצליח להתחבר אך אני לא מקבל כל גישה לאינטרנט (DHCP מופעל על ראוטר ומכובה על מודם) למה ? האם זה בגלל הNAT שמקבלים עם האפגרייד או פיירוול ? אם כן, איך אפשר לבטל את זה ? בתודה מראש, אריאל

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by miki891,

שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BigSmoke,

שלום לכל קהילת הפורום, אני חדש פה ויש לי שאלה. יש לי רשת אלחוטית, ראוטר של edimax ואני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים עם הרשת האלחוטית הזאת ניסיתי הכל!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by emperor,

שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dragonXxX,

מה המצב? יש לי שאלה, יש לי ראוטר ולפני שהיה לי ראוטר הורדתי על 150 170 ועכשיו אני מוריד על 30 (מהסבבה דיסי) (אגב, המחשב הזה זה המחשב שאליו הראוטר מחובר..) אין איזו דרך להחזיר או לשפר את מהירות ההורדה למה שהיא הייתה? כי זה ממממממממש חרא

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  7. Started by dragonXxX,

היי, יש לי ראוטר ויש לי בעיה, פתחתי דרך המחשב הזה את הפורט לסבבה דיסי ועכשיו אני יכול להוריד ממנה והכל טוב אבל רק במחשב הזה אני יכול כי אפשר להגדיר את האפשרות רק לאי פי אחד.. אז כדי להתחבר גם מהמחשבים האחרים לסבבה דיסי אני צריך לשות את האיי פי שמוגדר בפתיחת הפורט הזה וככה אי אפשר ששני מחשבים יהיו מחוברים באותו הזמן.. מה עושים? נ.ב: יש איזושהי דרך להעביר קבצים מאחד לשני עם הראוטר? יש איזושהי דרך לשגע משתמש אחר ברשת האלחוטית או לראות לאן הוא גולש? :s05:

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. מה לעשות כמו הרבה אחרים יש לי אח שפשוט כל החיים מוריד שטויות וזה תופס את כל הפס של האינטרנט (תוכנות שיתוף Emule bitorrent kazza והורדות דרך Http) יש דרך לישלוט על רוחב הפס (ואפילו להגביל אותו לתוכנות מסוימות) בלי שהוא ישים לב שבעצם חיבלתי לו במחשב (פיתאום תוכנות חדשות צצו על המסך)? בתודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by nice,

אני מחפש מישהו מקצועי (רצוי מאוד חברה מסודרת ולא טכנאי שכונתי) שיעביר לי כבלים דרך הקיר. וזהו. הציוד הדרוש הוא ידע, סטבלנד ומהדק כזה כדי לחבר את הראש של הכבל לכבל עצמו חיפשתי בגוגל אבל אף אחד כבר לא מתקין רשתות לפרטיים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי אינטרנט ADSL של ברק 750K ואני בדרך כלל בבסיס כשהוא מוריד אבל ביגלל הספק החלש שלי יש לי ליפעמים ריסטים. אני מישתמש בחייגן של וינדוס (אנגלית) וחסרה לי אפשרות מאוד חשובה. אני צריך שברגע שהמחשב עולה הוא יתחבר לאינטרנט לבד. שתיהיה אפשרות חיבור אוטומטית לאינטרנט בלי לחכות כמה ימים עד שאני אלחץ אישור. יש חייגן שאתם יכולים להמליץ לי שיעבוד או אולי אתם יודעים על אפשרות שפיספסתי בחייגן של וינדוס? אגב יש לי WINXP SP2 PRO תודה מראש

12. יש לי עכשיו רשת בין שתי המחשבים אבל בשתיהם יש xp עכשיו אני רוצה במחשב המשני לשים 98 (במאסטר ישאר לי xp) אתם יכולים בבקשה להסביר ליאיך אני עושה את זה??? תודה מראש!!! לכל העוזר

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  13. אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sagi_10,

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by adlanm,

האם צריך לשנות איזה שהן הגדרות כדי להתחבר לפרוקסי מאחורי נתב? משהו מוזר ביותר, עד אתמול יכולתי להתחבר לפרוקסי בקלות והיום אני לא מצליח ניסיתי קרוב ל-30 שרתים שאני יכוללעשות להם פינג Bezeqint, כבלים

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by trxman,

שלום לכולם! אתמול התקנתי בפעם הראשונה רשת אלחוטית, בכלל רשת, אני מקווה שעשיתי את זה טוב...עד עכשיו אין בעיות.. חוץ מבעייץ הפינגים. כאשר קניתי את הראוטר וכרטיס הרשת, שאלתי את החנות אם אח שלי ואני נשחק באותו משחק רשת, באותו זמן, יהיו פינגים גבוהים? התשובה: לא.. - ראוטר של אדימקס 802.11g/b וכרטיס רשת של Concptronic. - מהירות אינטרנט 2mb. - המרחק בין הראוטר למחשב המרוחק לא גדול במיוחד ואין הרבה דברים שחוסמים את הקליטה, חוזק האות "מצויין" (כך כתוב בלוח בקרה של הרשת), אשר נע בין 76%-96%. (ממוצע, 85%). האם התקנתי את הרשת לא טוב? האם רשת אלחוטית מטבעה לא כל כך יציבה ולכן ישנם "Lags" (פינגים גבוהים)? והאם כדאי להחליף לרשת חוטית? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז את הבעייה האחרונה שפירסמתי כאן הצלחתי לפתור בעצמי, אך יש לי עוד בעייה אחת ושאלה אחת בנוגע לרשת החדשה שיש לי בבית: 1. אבא שלי הוא עצמאי, ואנחנו חולקים את אותו חשבון אינטרנט, לכן מתי שאני מחובר הוא לא מסוגל להתחבר ולהפך, לפני הקמת הרשת הייתי משאיר את המחשב להוריד קבצים בלילות ומשאיר תוכנה שתכבה אותו בשעה מסויימת בבוקר, אבל כעת שהנתב הוא זה שאחראי על הרשת אינני מסוגל לעשות זאת יותר, האם ניתן לשלוח פקודה לנתב לנתק את החיבור בשעה מסויימת מוגדרת מראש ? או שיש דרך אחרת כלשהי לעשות זאת ? 2. כאשר אני מנסה לגשת לחדר השינה המרוחק במקצת מהחדר בו נמצא הנתב, החיבור האלחוטי מתנתק, האם ניתן לתקן בעיה זו וכיצד ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. Started by nice,

יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. היי הפינג שלי עלה ל300-500... לפני כן הוא היה 20 בhwzone ...והוא היה 40 בCS-S עכשיו בhwzone הוא 500 ובCS-S הוא 350...(בשרתים ישראלים) עשיתי סריקת ווירוסים (kaspersky) וזה לא מצא כלום...זרקתי עם spybot וזה לא מצא כלום וזרקתי עם ad-ware וזה מצא אחד ומחק אותו... אני לא מפעיל שום דבר ברקע (חוץ מzonealarm ו kaspersy..אבל תמיד הם פועלים) גם לאחר שביטלתי את הפיירוול זה ממשיך... הפינג ממש לא יורד...הוא ככה כבר 24 שעות (בהתחלה חשבתי שזה ירד מעצמו...) מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד את הפינג? וממש בכלל הפינג עלה? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by adlanm,

שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by LioraN,

יש לי רשת. עכשיו כל כמה דקות מתנתק לי האינטרנט וזה נוראי... עכשיו התקשרתי לתמיכה תכנית של אינטרנט זהב הם אמרו לי שזה אולי בעיה בדריבר או משהו כזה. אני לא הבנתי ממש מה הם אומרים.. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by R9800P2,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחוץ לארץץ אז איך זה מומלץ לא מומלץ יש ביקורת ??

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by adlanm,

שלי 10 ומטה ;D

• 75 תגובות
    • 7.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים