רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מודל אלקטל שאותו הפכתי לראוטר כל המחשבים מקבלים ברשת גולשים באינטרנט ללא שום בעיות . ברצוני לפתוח שרת FTP על אחד המחשבים בתוך הרשת הביתית אך משומה כל מה שנסיתי לא עבד לי ... אחרי שהפכתי את המודם לפרו עשיתי את הדבר הזה : create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 113 <enter> 0.0.0.0 <enter> 113 <enter> אחרי שפתחתי את הפורט הזה בשביל ה IDENTD זה עבד לי בהצלחה .... אולם כאשר ניסיתי לפתוח שרת אפטיפי ולהשתמש באותו הפקודות כמו ה IDENTD (רק בשינוי הפורט) לא הצלחתי ניסיתי אפילו כמה פורטים ושם דבר לא הצליח לי ניסיתי אפילו להגדיר את השרת שישתמש בפורט 113 על המחשב שלי (אחרי שסגרתי את התוכות שמתמשות בפורט 113) וגם אם זה לא הצלחתי להכנס …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך סידרתי תרשת והכל עבד טוב, קצת בעיות פה ושם אבל לא משהו רציני... סידרתי בעזרת האפשרות של set up a home or small office network במסך של network connections. לפני שבוע בערך ניתקתי את המחשב ואחרי זה כשחיברתי אותו חזרה כאילו החיבור של הרשת נעלם.... ניסיתי את המדריך שפה בפורום אבל זה לא עבד... אני גם לא ידוע אם אצלי זה עם חייגן או בלי חייגן. יש לי אינטרנט מהיר של נטוויז'ן דרך הכבלים. תודה רבה לכל מי שיעזור לי איך לחבר תרשת מחדש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך לחבר מחשב נוסף לרשת בבית ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לUSB, שיקלוט כמו שצריך, ישתף קבצים ומדפסת. אין לי תקציב ממש, כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל אני מניח ש200 ש"ח יספיקו. תודה !!
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחובר לי נתב למודם שממנו אני מתחבר אלחוי למחשב נייד ובאופן חוטי למחשב הראשי עכשיו שמתי סיסמא לכניסה לאפשרות לגלוש באינטרנט עכשיו איך אני יכול לדעת שזה באמת מאובטח?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אז ככה אני סוף סוף מתנתק מ ברק - חרא של חברה לא להתקרב אליה! זה 1. ( זה ב ADSL ) 2 . אני הולך הפעם לחזור לכבלים במהירות גלישה של 1.5 ו upload 128 יש מבצעים נחמדים אני חושב על smile 015 יש להם הצעה נחמדה מאוד.( חודשיים חינם לא לא התחייבות ולאחר מכן 49 כל חודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) מה דעתכם על החברה הזאת ( דרך אגב סמייל זה אינטרנט זהב)* איך החיבור שלהם איך הגלישה איתם ? מה הנסיון שלכם איתם? עוד חברות זה כמובן נזק בין לאומי שהתלהבו שיש לכם את הפס הכי רחב שיש יש גם את 012. ( בחברות האחרות זה דיי אחיד 39 שקל לחודש ללא התחייבות + 45 לכבלים למשך שנה) אם יש לכם עוד אופציות ? תודה, כי היום אני עושה את זה ,אז אני ישמח לתגובות. ( אני לוקח חבילה ללא התחייבות נמעס לי …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בתור סטודנט חדש, כמובן שאחד הדברים הראשונים שאני מתעסק איתם בעת מעבר דירה הוא אינטרנט ביתי. לצערי בבניין שלי לא קיימת תשתית של סיבים אופטים משום חברה ולכן אני נאלץ לחפש ספקים על כבלי נחושת. מכל שיחות הטלפון שעשיתי ומה שלא ביררתי הגעתי לתובנה שחבילת ספק+תשתית של 100 מגה ומעלה הכוללת נתב WiFi תעלה לי לפחות 80 שקל לחודש (במקרה הטוב). בעקבות פרסום שראיתי בפייסבוק התחלתי לחשוב על שימוש בטלפון ישן לטובת אינטרנט סלולארי כנקודת גישה לבית. חיברתי את הסלולארי שלי למחשב באמצעות כבל USB 2.0 ועשיתי בדיקת מהירות אך התוצאות עגומות. הורדה של 5 מגה והעלאה של 2, כשהטלפון מציג חיבור 4G. האם יש רשת סלולארית שיכולה לתמוך בצורה סבירה ב2 מחשבים שמבצעים שיחות זום …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. חוזר לפה אחרי הרבה שנים שלא הייתי, בבקשת עזרה. יש לי משרד ביתי בתל אביב בדירה שלי. הדירה מחווטת ברשת קווית עם ראוטר, סוויץ וכו'. מריץ מחשבים, NAS-ים, מדפסות, טלוויזיות, רשת אלחוטית ועוד. הדירה מחוברת לסיבים של סלקום בקצב של 1GB הורדה (ו-100Mb העלאה). הכל הותקן (מלבד הסיבים ) לפני כעשרים שנה, והעסק צולע, ואין לי כח להתעסק עם זה. ואני גם כבר לא מעודכן. כשאני אומר שהעסק צולע אני מתכוון, למשל, שלפעמים המחשב האישי שלי מחובר לסוויץ בקצב נמוך (הנורה של הסוויץ כתומה), וכדי לגרום לזה לעבור לקצב הגבוה אני צריך להוציא ולהכניס את החוט מהסוויץ בחזרה. לפעמים גם ה-NASים לא מחוברים ואני צריך להוציא ולהכניס את הכבל! גם ה-Apple TV וה…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז יום כיפור אני סובל מבעית מהירות מציקה נורא באינטרנט, חשבתי בהתחלה שזה הכל היה בתקופת החגים בגלל העומס על התשתיות, אבל זה כבר ככה מאז, ולא משתנה, מדובר על חיבור 12 מגה ביט ב014 בכבלים הבעיה מאד מוזרה, קליפים ביוטיוב עם מעל מיליון צפיות יטוסו על 720P במהירות מטורפת, כל קליפ של מתחת מ100,000 צפיות, פשוט לא יעלה בכלל, בקטע שעל 360P אני אצטרך לחכות הרבה זמן. דרייברים לכרטיס מסך לדוגמא מנווידיה, ירדו על 1.3 מגה בייט לשניה, וכלמני קבצים סוררים, ירדו על 20 קילו בייט לשניה, עוד בעיה מאד מאד מעיקה, היא יוטורנט, הוא פשוט לא עובר את ה100 קילובייט לשניה במצטבר, גם עם טורנטים של אלפי סידים. עשיתי סריקת וירוסים, רוגלות, ריסטרטים למחשב, למודם, לראוטר, עשיתי גם הארד ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחובר בחייגן לבב"ל על תשתית של HOT. הבעיה שלי היא שכשאני גולש, הרבה פעמים אני לוחץ על לינק או מרפרש דף, אני רואה שהדפדפן כותב WAITING FOR... ופשוט ממתין ככה הרבה זמן. ניסיון נוסף או יותר לרפרש או לחיצה נוספת או יותר על הלינק מוציאים אותי מהמצב הנ"ל. ניסיתי לגלוש ב-FF, CHROME ו-IE8 והתופעה מתרחשת בשלושתם. כשאני מריץ פינגים לגוגל אני רואה שעל כל 20-30 פינגים יש אחד שאובד לו שם ברשת. אני מנסה להבין אם הבעיה היא בתשתית של HOT או בספק שלי בב"ל, עוד לפני שאני הולך להיתייבש על הקו מול נציגי שירות שלא ממש מועילים. ישנה איזו כתובת פנימית של HOT שאני יכול להריץ אליה פינגים כשאני מנותק מבב"ל?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חדש, וראיתי הצעה במרדנית מחשבים לראוטר Level One WBR-3408 ב-188 ש"ח. הנסיון שלי עם Level One כולל רק את הראוטר הקווי שלהם, שעבד מצויין כמה שנים, עד שהוא התקלקל (זה הראוטר שאני מחליף). למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויכול לומר לי אם שווה לקנות אותו? אם הראוטר הזה לא שווה, אז מה כדאי לבחור (ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבסיסיים של 3com ו-Edimax)?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-