עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dmoney,

הבאתי כרטיס רשת דיי ישן (Realtek RTL8029(AS) PCI Enthernet Adapter) ונראה לי שהוא תומך רק ב- 10mbps, אבל זו לא הבעיה (הכרטיס הוא באמת מהדור הישן - יש לו בנוסף ליציאה המלבנית הסטנדרטית גם יציאה עגולה לחיבור ישן) חיברתי אותו למחשב והווינדווס זיהה לי אותו (Win XP Pro) בלי בעיות, אבל כשאני עושה restart,ממתי שהמחשב עולה הנורה של ה-ACT לא מפסיקה להבהב (יש עוד נורה אחת - Link אבל היא לא דולקת) יש לי עוד מחשב עם Win XP Pro ושם יש כרטיס רשת (3com 10\100 based Enthernet Adapter(Generic איתו אין לי בעיות (המחשבים לא מחוברים עדיין, ולמעשה לאף כרטיס לא מחובר עדיין כבל), אז נכנסתי להגדרות של 2 הכרטיסים דרך ה-Device Manager כדי להשוות נתונים, ומצאתי 2 דברים שונים: 1) תחת החוצץ Ad…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. יש לי רשת ביתית + שיתוף קבצים. במחשב השרת 2 כרטיסים רשת ובמחשב האורח כרטיס אחד והם מחוברים בכבל רשת מוצלב. רציתי לדעת אם אני יכול להגביל את המחשב האורח למשל שקצב ההורדה (Download) שלו יהיה כ- 30KB וקצב העלאה (Upload) שלו תיהיה 5KB. איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Cheif,

נתב VDSL נוסף של חברת Kasda זמין בישראל ובשלב זה רק בחנויות באג. מדובר בדגם KW52283 המתאפיין ב-5 יציאות LAN מתוכן 4 במהירות 100M ואחת במהירות 1G. הוא כולל כניסת USB 2.0 אחת ואנטנות ה-WIFI (תקן N) שלו פנימיות. העלות שלו בבאג היא 400 שקל ולקוחות אספון יכולים לקבל אותו במחיר מבצע של 269 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-4.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23793 מדריך משתמש - http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_down-67.html

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סידני זול וטוב שמבצע את כבוד הרפיט ע"י פתיחת רשת נוספת.. כלומר, אני מעוניין לבחור ערוץ אחר מהערוץ בו נמצאת הרגשת המקורית. תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. היי אני מחובר במודם כבלים TERAYON לאינטרנט נטוויזן ללא חייגן, המודם מחובר בכבל רשת למחשב שלי לכרטיס רשת יש לי כרטיס רשת נוסף במחשב שממנו יוצא כבל רשת לHUB ולשם מתחברים בכבלי רשת כל שאר המחשבים בבית אני מעוניין להוסיף גישה לרשת אלחוטית כדי שאני אוכל לגלוש במחשב נייד ובאייפון רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש ולעשות בכדי לאפשר זאת? ראוטר? ACCESS POINT? או כרטיס רשת אלחוטית USB? אני מעוניין להשקיע כמה שפחות.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי רשת אלחוטית, העניין הוא שאחרי שחיברתי אותה גיליתי שעוצמת הקליטה במחשב הזה קטנה מדי (נע בין פס אחד לשניים מתוך חמישה). ניסיתי בעזרת כבל USB מאריך להגיע לנקודה טוב יותר אבל זה לא היה מספיק ארוך . העניין הוא שכשניסיתי לבדוק את הקליטה עם המחשב הנייד (שמחובר לאותה רשת) הקליטה מאותו מקום הייתה טובה יותר וקצת מחוץ לחדר הייתה כמעט 100% , אז חשבתי אולי על העברת הDONGLE החוצה ע"H כבל USB מאריך (למרות שאני ממש לא אוהב את הרעיון הזה) ופתרון אחר הוא קניית כרטיס רשת שיקלוט טוב יותר עם אנטנה עם חוט מאריך(כאשר אפשר להוציא אותה דרך חור בקיר). הרשת מחוברת דרך נתב של LINKSYS בתקן 802.11B הDONGLE של MSI. איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם יש כבל שיכול להתאים לכל אנטנה של כרטיס כזה? (שאפשר…

10. קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by yanipc,

איך אני בודק מהירות אינטרנט? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מחשב שולחני שמחובר ישירות לראוטר בכבילה ועוד שתי מחשבים, אחד שולחני ואחד נייד שמחוברים בצורה אלחוטית לראוטר. עד אתמול הכל היה תקין והיה אנטרנט בכל המחשבים... עד שהחלטתי אתמול שני עושה צת "ניקיון" במחשב, התחלתי בקיצורי הדרך בדסקטופ מחקתי גם את "MY NETWORK PLACES" אני חושש שזה קשור... וחוצמזה עוד איזשהו יישום בהייג'קדיס... נכון לעכשיו במחשב הראשי שלי אין אנטרנט... פשוט "PAGE CANNOT BE FOUND... BLA BLA" מה יכולה להיות הבעיה...?? בדקתי הכל כבר, יש פינג, אייפי מסודר, יש תקשורת... הראוטר מקושר... עשיתי לואפילו "reset" + הגדרה מחדש. מה לעזאזל מחקתי שגרם לזה? תודה רבה ! מצטער על הכיתוב, הפסיקות וההתנסחות הגרועה... פשוט אני קצר בזמן.

13. Started by zglazer,

שלום לכולם ברצוני להקים רשת פשוטה קוית ל-2 מחשבים. כיום אני מחובר לאינטרנט adsl ע"י + MODEM\ROUTER ECI- 312 איך ניתן לממש רשת באמצעות הראוטר האם חוץ מ ETHERNET SWITCH צריך גם לתכנת את הראוטר ? אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by eranir,

אני מעוניין להקים בבית רשת אלחוטית בין 2 מחשבים. הראוטר יחובר חוטית למחשב שלי, ואלחוטית למחשב שכרגע יושב אצל אחותי (5מטר) ומשמש רק לאינטרנט ובהמשך יעבור לסלון (15 מטר ו-4 קירות) ואז הרשת תשמש בעיקר כדי להעביר סרטים בין המחשבים לצפייה בטלויזיה. בהמשך יצורף גם לפטופ. ראיתי בפורום המלצות בעיקר לשני נתבים: Edimax BR6204WG LinkSys WRT54GL רציתי לדעת לאיזה רוחב פס אמיתי אני יכול לצפות בעזרת הנ"ל (אני מניח שלא באמת 54Mbps) גם בין המחשבים וגם בגלישה (אני ארגיש האטה בגלישה והורדות?), האם הם יעמדו בטווח הרחוק יותר? מה ההבדל בביצועים ביניהם (שמצדיק הפרש של יותר מ-50% במחיר)? לא מפריע לי להוסיף את ההפרש, אני רק רוצה להרגיש קצת מספרים, כי בשום מקום בפורום לא ראיתי התייחסות לפרמטרים ממ…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by no nick,

אני מחובר עם מודם/ראוטר ECI 312 וסוויטץ' המחשב שלי מקבל אינטרנט, המחשבים האחרים לא, רשום להם בכ. רשת קישורית מוגבלת או חסרה, (אחד כרטיס און בורד P4S800 והשני כ. PCI), הכבלים תקינים בדקתי עם המחשב שלי.. מה יכולה להיות פה הבעיה? ניסתי להסיר מנהל התקן ולהתקין שנית ועדיין לא עזר.. המחשבים גם לא מזוהים ברשת כך שזה לא שהראוטר מעיף אותם..

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by stav_r,

שלום לכולם לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבת במחשב שלי , כל מה שאני מוריד ההורדה נתקעת באמצע כלומר אני רואה את חלון ההורדה אבל הנתונים תקועים ולא זזים . כך גם כאשר אני מנסה לעשות סטרים של וידאו . איך ניתן לפתור את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  18. אינטרנט בכבלים (תבל), מודם רשת (אפור כזה, מעאפן), נתב אלחוטי של 3Com, מחשב אחד מחובר רגיל ואחד אלחוטי, ספק אינטרנט - Actcom. היו לי בעיות חיבור פעם (פתחתי על זה דיון פה) ובסופו של דבר הבעיה היתה הFirmware של הנתב שהיו איתה בעיות עם ספקי אינטרנט ישראלים (זה אשכרה היה כתוב ב-Change log באתר שלהם "Fix problem with Israely ISP", מצחיק) עדכנתי (לגרסה 2.01.10) ועד לא מזמן הכל היה סבבה. בזמן האחרון, כל פעם שאני חוזר הביתה בערב האינטרנט מנותק. כשאני לא בבית המחשב שמחובר בצורה קווית יורד לSleep, המחשב שמחובר באלחוטי ממשיך להיות מחובר (עליו יש תוכנות שיתוף וכו' אבל הן לא תמיד עובדות). כשאני נכנס להגדרות של הנתב, אני רואה בLog שאני מצליח להגיע לDHCP של הכבלים, כלומר המודם עובד. אם א…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך ראטור ומודם רשת, עכשיו הכל עבד טוב עד שהיום בבוקר אצל המחשב השני האינטרנט לא הגיב, ואצלי האינטרנט כן עובד. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים, הכל מחובר... מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by stojakovic,

עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by marlboro,

אני ב YES הם רוצים 99 שקל בשבילהם על תשתית, ו 014 אמר שהוא עושה לנו טובה שאנחנו שנים איתו, אז הוא לוקח 54 שקל עד עכשיו שחטו אותנו ב 75 שקל ל yes ועוד 54 שקל ל 014, עבור 2.5 מגה פשוט נראה לי שתחמנו את אבא שלי, שהוא בן אדם טוב מדיי עד שתפסתי את הטלפון והבאתי להם צעקות.

22. אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?

23. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. עשיתי רשת בבית בין המחשב שלי למחשב של אחי . לפעמים הייתי מעביר אליו קבצים ששוקלים הרבה דרך האייסיקיו או המסנג'ר והכל היה טוב ויפה . יום אחד בטעות עשיתי Uninstall על ה - Local Area Connection שלי, כי התבלבלתי בינו לבין ה - Local Area Connection שהפלאפון שלי הכין כשהתקנתי את התוכנה שלו כדי להעביר קבצים מהמחשב אליו וההיפך . ניסיתי לסדר שיהיה כמו שהיה מקודם וכשניסיתי להעביר אליו קבצים דרך האייסיקיו או המסנג'ר זה ישר כתב אצלו Rejected ! זה לא מצליח להעביר לו קבצים מהמחשב שלי לשלו ... המחשב שלי וגם שלו גם ככה היו זקוקים לפירמוט, אז ניצלתי את ההזמדנות ופירמטתי את המחשב שלי ושלו . אחרי שהתקנתי את ה - Windows בשתי המחשבים עשיתי שוב רשת והתקנתי עדכונים למחשבים שלנ…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by thegame998,

אני רוצה לפתוח שרת משחק של gta samp ושאני לא יצתרך לשלם כל חודש אני מחפש שרת איחסון שאני יוכל לשים בבית וככה אני לא יצתרך לשלם . יש דבר כזה ? כמה זה עולה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אז כמו שהכותרת מציינת כרגע אני משתמש במודם USB שניתן לי ע"י הקיבוץ אני ממש לא מרוצה ממנו חיברתי את המודם החדש והגדרתי לפי ההגדרות בUSB חיבור הרשת מתחבר אבל אין "אינטרנט" help! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים