עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lumi,

אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by niva401,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי יש לי 2 מחשבים ישנים בבית מחוברים ברשת קווית אני מחליף את נתב הישן בנתב אלחוטי של בזק שיש לו גם כניסות קוויות השאלות- האם לבצע הגדרת רשת במחשב החדש בזמן התקנת WINDOWS או לאחריה? האם בשני מחשבים הישנים שימשיכו להיות מחוברים קווית-ידרש הגדרת רשת מחדש?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by shloosh,

אני מחפש לקנות שטח איכסון בינוני על שרת טוב השרת מיועד לפורום כדוגמאת הפורום הזה... מישהו יודע מה גודל האיכסון של hwzone? ואני צריך אתר של חברה זולה וטובה לאיכסון.. תודה!!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by CyberSpider,

תופעה מעניינת ביותר: על שני המחשבים רץ לינוקס רד הט 9. חיברתי אותם בחיבור ישיר (כבל מוצלב) הכל עבד נהדר - שמחתי ;D שמתי על אחד המחשבים XP SP2, חיברתי - שמיש ;D שמתי על המחשב השני גם XP SP2, הגדרתי הכל - לא עובד... ??? הגדרתי כמו שרשום במדריך לשיתוף אינטרנט - כלום... אפילו פינגים לא עוברים - לא מראשון לשני ולא הפוך... וינדוס כותב שיש קונקט... אין שום פיירוול, כלום... הכל כמו שצריך... בקיצור, WDF?!? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. למה אנחנו בארץ הקודם מאחור עם האינטרנט לעומת שאר העולם ש10 מגה אצלהם זה לא נחשב ללהיט ואילו אצלנו 5 מגה זה מהפכה? מתיי האינטרנט בארץ שלנו יתחיל לזוז? ועוד שאלה מזה adsl 2

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  6. חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית דרך כבל מוצלב. רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי כרטיס רשת במחשב שלי (קניתי אותו לפני חצי שנה). רצוי לציין שיש לי לוח אם של ASRock. ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס רשת בשביל המחשב השני והישן שלי. האם ההבדל בין הכרטיסים השונים משמעותי? האם כדאי לקנות של אינטל? האם כדאי לקנות פנימי או חיצוני שמתחבר ל- USB? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Rhx,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך ראטור ומודם רשת, עכשיו הכל עבד טוב עד שהיום בבוקר אצל המחשב השני האינטרנט לא הגיב, ואצלי האינטרנט כן עובד. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים, הכל מחובר... מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by fffSSS,

שמעתי שהם מסדרים את הפינגים לחול שהפינגים יהיו טובים יש משהו שיש לו את האינטרנט הזה ויוכל להגיד לי איך הוא ? אני צריך בקורות לדעת עם לעבור ל013

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by oaviram,

יש לי בבית 2 מחשבים נייחים ונייד אחד. כל המחשבים מחוברים למודם-ראוטר של בזק (ASUS). בנוסף, הבית מחולק ל-2 קומות. הראוטר נמצא בקומה התחתונה בחדר צדדי , במרכז הבית יש מדרגות ובקומה העליונה לא קולטים כלום. אני מתלבט בין רכישה של ראוטר חדש כמו Edimax MIMO או התקנת Access Point על מנת לאפשר קליטה בקומה העליונה, ולא מצליח להגיע מסקנה מה יעבוד. הבעיה היא שאני לא יודע אם ראוטר חדש ישדר מספיק חזק, והמקום הכי קרוב לשים AP הוא עדיין בקומה התחתונה. מה מומלץ לעשות?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by topgun,

האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)? אם כן, אז האם אפשר לשתף בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)? (אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך) ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי? אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …

19. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by almog333,

שלום, הלפטופ שלי לא מצליח להתחבר לרשתות פתוחות. לרשתות עם סיסמא הוא מתחבר ללא בעיה. הרשתות הפתוחות הן פתוחות בוודאות כי מכשירים אחרים כן מתחברים לאותה רשת. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

22. Started by Sygnus,

שלום ברשותי ראוטר של חברת Edimax דגם Br-6104k הוא אצלי בשימוש כבר יותר מחצי שנה, מאז שרכשתי אותו תמיד כשהוא מופעל יש לו מן רעש של זרם חשמלי [ממש מעצבן !!] חלק אמרו לי שזה רעש של הנורות, לפי דעתי זה משהו אחר. מישהו יודע מהם? איך אפשר לטפל בזה אולי ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by אוקיי,

התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.