עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sdoron79,

שלום, בקיבוץ בו אני גר יש פריסה של סיב אופטי עד לבתי החברים. קיים ראוטר שמתחבר אליו סיב וממנו אני רוצה להוציא שני כבלי רשת ארוכים לחדר מרוחק שבו יש קליטת WIFI חלשה והמון תקיעות וניתוקים. אני מעוניין להעביר את הכבלים דרך הקיר החיצוני בתעלת התקשורת הקיימת. אילו כבלים רצוי לקנות? האם יספיק כבלים עם מוכנים בשני הצדדים, או שכדאי לחבר לשקע ומשם להוציא כבל קצר יותר למחשבים? האם לאור כך שמדובר בסיב אופטי עד הבית, כבל רשת LAN רגיל מספיק או שאפשר להעביר גם כבל של סיב אופטי עד למחשבים מהראוטר עצמו? יש לי כבר כבל LAN אחד שיוצא מהראוטר עד לטלוויזיה בסלון. תודה

2. Started by sigarilos,

שלום לכולם. קימים בראשותי שני מחשבים האחד P3 550Mhz והשני AMD Athelon 3000+64 (939 שרכשתי לא מזמן. ברצוני לחברם יחד ברשת לשם גלישה (בו זמנית) באינטרנט ולשם העברת קבצים. איך כדאי לי לעשות את זה??? עם נתב או בלעדיו?? האם המחשב הישן יפריע?? עצות, טיפים, ושיתות ביצוע יתקבלו בברכה... בבקשה תעזרו לי... תודה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  3. אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by Burkey,

קראתי תגובות על כרטיסי רשת עם USB כמו Edimax, ואנשים כתבו שהכרטיס טוב לחיבור של מחשב למחשב שני, או חיבור של מחשב לאינטרנט של השני. האם זה אפשרי לחבר בעזרת שני כרטיסים כאלה שני מחשבים, ושאחד יקבל אינטרנט מהשני, ללא נתב ? כלומר, מחשב אחד, הראשי נשאר מחובר פיזית למודם ומקלב אינטרנט קווי במהירות האופטימלית, והשני מחובר אלחוטית למחשב הראשון ומקבל אינטרנט, אולי קצת יותר לאט.

5. שלום, אני משתמש בWIN7 עם ראוטר של ASUS AM604G מידי פעם יש לי בעיה מוזרה במהירות ברשת הפנימית. אני בודק את המאפיינים של הרשת ורואה שהמהירות היא 10 מגה לשניה במקום 100 מגה לשניה לאחר איתחול המחשב המהירות שוב חוזרת ל 100 מגה לשניה. מצורפות שתי התמונות עם המהירויות לפני ואחרי האתחול. מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לתקן את זה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by re5pect,

שלום לכולם יש לי בעיה..וזה מאוד חשוב.. יש לי 2 מחשבים ברשת ביתית עם שיתוף מדפסת ושיתוף קבצים אבל אין אינטרנט הקליינט מזהה את הגייט ויי ואת המודם אבל אין אינטרנט אני חושב שהמחשב לא יודע שהוא אמור להשתמש בזה כחיבור לאינטרנט או משהו כזה המארח מתחבר למודם ADSL רגיל לא נתב ומתחבר למחשב השני עם כרטיס רשת... בבקשה תעזרו לי תודה מראש. איי סי קיו:178954806

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by liron28,

יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.

8. Started by H-nover,

שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by EL-DiABLo,

אז ככה אני אתן קצת רקע... אני מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה,והבעיה היא כזאת, אני מצליח להתחבר כרגיל לאינטרנט אך המבירות לאט לאט הופכת לאיטית יותר וכעבור חמש דקות האינטרנט פשוט קורס ולא ניתן לצפות בדפים בכלל! לאחר כמה בדיקות גיליתי דבר ממש מוזר הupload שלי מתחיל לעבוד מספר שניות לאחר ההתחברות בקצב מלא כלומר שליחות של כ10-15 קיי לשניה כשאני לא גולש או מפעיל תוכנת שיתןף כזאת או אחרת! נזכרתי בבדיקת דוס פשוטה netstat המראה את כל החיבורים הקיימים הרצתי אותה ולתדהמתי נגללה בתיבת הדוס רשימה שלא נראה כאילו קיים לה סוף המראה כי המחשב שלי פותח כל שניה פורט אחר ומתחבר למחשב מרוחק,לאחר שהרשימה נסתיימה ראיתי בזמן אמת שיותר ויותר חיבורים נוצרים עם המחשב שלי כאשר נפתח כל פורט בין 1400 …

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by esaly,

חברה...אני צריך את עזרתכם.. יש לי כאן איזו שאלה שאני צריך לענות עליה.. השאלה: "תחנת NOVELL אמורה להתחבר ל( MSDOS (lsl,ipxodi..מה סדר הפעולות שצריך להפעיל בעמדה זו?" תודה רבה מראש....

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by barak157953,

יש לי בבית כרגע שני מחשבים המחוברים בכבל מוצלב עם כרטיסי רשת רגילים והכל עובד לי מצויין בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עוד מחשב שלישי וברצוני לחבר אותו גם לרשת הבנתי שבשביל לעשות זאת צריך ראוטר או נתב אני לא צריך שיהיה אלחוטי מכיוון שיש לי את החוטים מועברים כבר בתוך הקירות רציתי לדעת מה ההבדל בין ראוטר לנתב הבנתי שאם יש לי נתב אני אצטרך שמחשב אחד יהיה מחובר תמיד לאינטרנט ואז המחשבים האחרים יוכלו גם להתחבר ואם יש לי ראוטר כל מחשב עצמאי מחובר לבד לאינטרנט ועוד בעיה אני רוצה שיהיה אפשר להעביר קבצים ברשת בין המחשבים ולפי מה שהבנתי רק נתב עושה את זה האם זה נכון ואם יש לכם הצעות אחרות או בכלל מה כדאי לקנות???

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by פרילנס,

שלום אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ואינטרנט של נטוויז'ן ב 5mb. לאחרונה לאור בעיות רבות עם נטוויז'ן והראוטר שלהם של אדימקס החלפתי לראוטר של לינקסיס e2500. בשבוע הראשון עבד בצורה מדהימה ואחכ המהירות ירדה ל1mb !!! נטוויזן אמרו שזה הראוטר- יש מצב שהם צודקים? ראוטר יכול להאט את מהירות הגלישה? ואיך מתקנים את זה? יכול להיות שזה הזמן להחליף תשתית וספק אינטרנט? תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. הבעיה הזאת קיימת כבר יותר משנה אבל עד עכשיו לא היה לי זמן להתעסק עם זה ובנוסף הבעיה רק מחמירה. הבעיה היא שלאחר זמן כלשהו שהראוטר מחובר לאינטרנט הדפדפן(ניסיתי גם עם דפדפנים שונים) מפסיק לעבוד כלומר הוא כותב לי שאין אפשרות להציג את הדף בגלל שאין חיבור לאינטרנט, אבל שאר הדברים ממשיכים לעבוד כלומר האימיול נשאר מחובר וממשיך להוריד וגם היוטורנט עד שהוא צריך להתעדכן עם הטראקר. יש לציין שהבעיה הזאת קורת כמה פעמים ביום בזמנים אקראיים ובזמן שאין לי דפדפן הנורית של האינטרנט לא נכבת כלומר לפי הנורות של הראוטר אני מחובר באופן רגיל. כדיי לסדר כל פעם את הבעיה אני מכבה ומדליק את הראוטר. יש לי בינתיים 2 חשדות למה זה קורה: 1. בגלל שאני מוריד הרבה, ובגלל זה "מנתקים" אותי כל כמה זמן. (הספקית…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by chenrp,

היום עשיתי בירורים על חבילות אינטרנט. NETVISION יצרו איתי קשר לאחר שדחיתי אותם. דיבר איתי אחד, הוא כל כך זילזל בכסף . אמר לי שבכסף שהספק עולה ניתן לקנות פלאפל וכו'. שאל אותי אם אני רוצה אינטרנט ב 10 שקל.. וכו'. בקיצור זילזל. לדעתי, בתור אחד שלא רצה את החבילה שלהם, ולא ביקש שיחזרו אליו, והם עוד הציעו לי חבילה יותר יקרה ממש שיש לי ב 012, והסברתי להם את כל זה, זה לא יאה שכך ידברו אלי. NETVISION, תמשיכו כך, ולא יהיו לכם לקוחות!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. או לחלופין חייגן שיתחבר מיד עם הפעלת המחשב...

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by s87,

אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by BandiT,

שלום, יש לי עסק "קטן" שבו ישנם 35 מחשבים, ישנו שרת win server 2003 אבל תפקידו רק לאחסן כונן שמשותף ברשת וכל המשתמשים מאחסים שם את הדברים. בכל מחשב בנפרד מותקן אופיס אחר, (XP,2000,2003,2007,2010) השאלה שלי אם יש אפשרות לייעל את זה, כדי שאני לא אקנה כל רשיון בנפרד ואתקין בנפרד על כל מחשב, האם ישנה אפשרות להתקין רק על השרת את תוכנת האופיס, למשל 2010, וכל המחשבים בעצם יתחברו אליו ויעבו מהאופיס שמותקן בו. איך זה מתבצע צריך לרכוש רשיונות לפי מספר יוזרים ואיך פיזית מתבצעת ההתקנה, בכל מחשב צריך להתקין את התוכנה או לעבוד מול שרת, איך הדברים האלה בכלל עובדים. תודה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by zombe,

שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by MIKI23,

עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Deddy,

http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by yp3,

אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. אני רוצה להחליף את הLINKSYS הישן שלי WRT54GL שקולט ממש נמוך דרך קירות ובבית בכללי... מחר אני שוקל לקנות אותו ככה שאני צריך לוודא את כל הפרטים עכשיו . אני צריך משהו שיעשה את העבודה ב350 ש"ח בתקן N הכי חשוב - קליטה גבוהה! יש לי בעיות בסקייפ בגלל קליטה נמוכה. חשוב שיהיה UPNP וDMZ

• 1 תגובה
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים