עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. Started by Dj_ToXic,

קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  4. יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?

5. Started by klayman,

שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by simla101,

קודם כל תודה רבה רבה רבה מראש למי שעונה לי אני תקוע עם הדבר המעצבן הזה כבר הרבה זמן בכל אופן...קיבלתי ראוטר של אדימקס מדגם br-6104w...עכשיו...אני כבר חודש נאבק איתו שיעבוד...אני מחבר את כל הכבלים כמו שכתוב וכמו שדיברתי עם אנשים שמבינים וכך אמרו לי...חוצמזה כל הנורות על הראוטר פועלות ומראות כאילו יש עבודה... אבלללללללל..הבעיה היא שכשאני פותח דפדפן ומנסה להגיד לראוטר לגשת לדיפולט IP אדרס שלו...הוא לא מוצא אותה... אמרתי לכל פרוטוקלי הTCP/ip שלי למצוא כתובת אייפי אוטומאטית... מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא בסדר/ אם צריכים עוד מידע על המערכת (ווינדווס 98 לא חושב ששאר הרכיבים חשובים אבל אם כן אני אעלה מפרט מלא) בכולופן תודה רבה למי שיעזור לי...

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by amisha,

כשאני גולש פתאום המחשב שלי מתנתק מהאינטרנט כלומר אין את הסמל של שני המחשבים ליד השעון והוא לא מציג דפים המחשב לא נמצא ברשת כלשהי ואין שיתוף של הקו , אני עם מודם של סומסונג (PPPoE למבינים) כרטיס רשת של 3com מובנה על הלוח P4C800 דלוקס של ASUS ואני ממש לא יודע מה לעשות (גם התמיכה המגעילה של "הספקית" שלי ) win xp pro זו מע' ההפעלה נ.ב. : אפשר לכתוב את השם של הספקית אינטרנט שלי ?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. ערב טוב לכל חברי הפורום, אתמול רכשתי נתב מסוג LINKSYS WRT54GL ושני כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW7128G, במטרה ליצור רשת אלחוטית בין 3 מחשבים. אני מחובר דרך תשתית של כבלים והספקית שלי היא נטויז'ן. חיברתי את הנתב לאחד המחשבים בעזרת כבל רשת וניסיתי להתקין, אך בסיום ההתקנה כאשר הגעתי לחלון ה- Confirm New Settings ולחצתי אישור קיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שיש לבדוק את החיבור של הראוטר עם המודם (כמובן שבדקתי והחיבור תקין). בכל מקרה אחרי חיפוש קטן הבנתי שיש בעיה עם הנתב הנ"ל וחיבורו למודם כבלים, מצאתי בנוסף את עדכון התוכנה Tomato והלטתי לנסות אותו, אבל מה שקרה זה שלאחר עדכון התוכנה הגישה שלי אל הנתב נחסמה, איכשהו, הסיסמא של הנתב השתנתה וכרגע איני יכול לערוך בו שינויים כלשהם ובין הית…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by ElvisC,

שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by HellBoY,

בדקתי אם אותה הבעיה קוראת גם שהמודם מחובר ישירות למחשב וזה לא קורה. אז ככה, גילתי שמתי שיש תוכנת שיתוף מופעלת(אימיול,ביטורנט) ואחרי זה אני מנסה להתחבר לוונטירלו אני מקבל את ההודעה הזאת. עד היום תמיד עשיתי דבר כזה: http://img60.imageshack.us/my.php?image=24496438.jpg וזה היה מסתדר, עד לפעם הבאה שאני נכנס לתוכנת שיתוף כלשהיא ואז שוב פעם אותו דבר. גילתי בלוג, שכל פעם שאני עושה את הפעולה הזאתי כמו שבתמונה מופיע לי דבר כזה: [2009-03-03 19:11:42]: [FIREWALL]: WAN IP is XX.183.236.XXX setting firewall... מה המשמעות של הדבר הזה והאם ניתן לעשות את אותה הפעולה בדרך אחרת? או שבכלל לבטל אותה איך שהוא? דרך אגב, VENTRILO למי שלא יודע = VOIP וזה קורה רק בגרסא 3+

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by sorwo,

מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  13. יש לי כרגע רשת ביתית וכל פעם שהיא מחוברת קופץ לי חלון כל איזה 2 דק שרשום" CONNECT" ונעלם, כל פעם זה מוציא אותי לווינדו בכל משחק וכדומה... אני לא יודע אך אני מפסיק את זה,יש למישהו מושג...? תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by viper_sb,

יש לי בבית ראוטר ביתי של אדימקס של 54 מגה ובגלל שיש לי קומות בבית אני חושב להוסיף AP של 3COM של 108 מגה אחרי שאני יתקין אותו.. אניב אמת יגלוש ב108 בWIRELESS ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. Started by rotemit,

שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by or87,

אני משתמש בראוטר של Level One דגם WBR-3406TX שלדעתי די בינוני אם לא אפילו חלש. יש לי כרגע בבית את המחשב שלי, מחשב נייד ופלסטיישן 3 שמשתמשים באותו חיבור. יש הרבה בעיות ברשת במשחקים בפסלטיישן ובעיקר יש לי בעיות שאני מנסה לנגן מוזיקה או סרטים או להעביר קבצים במדיה סרבר מהמחשב לפלסטיישן. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים חזקים, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח בערך.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!

21. שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by yp3,

אני מחפש עכשיו אנטנות יותר חזקות לנתב שלי הסתכלתי בEBAY ויש שם מוצרים מאוד שונים שכל אחד הוא בעל DBI שונה האם הם סתם חרטטו את הDBI או שזה אמיתי מה שהם כותבים? http://www.ebay.com/itm/WIFI-12-DBI-2-4GHZ-BOOSTER-ANTENNA-SMA-WIRELESS-WLAN-P-/280638671074?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41575e48e2 http://www.ebay.com/itm/7dbi-2-4GHz-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-RP-SMA-/270835612087?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f0f79b7 http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10dBi-Wireless-WIFI-Antenna-Booster-WLAN-/310351690302?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item484266fa3e

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by lumi,

אני מבצע שדרוג של חיבור האינטרנט שלי מכבלים 750 ל adsl 1.5 :clapper: בבזק הציעו לי את שני המודמים סמסונג usb ןעוד אחד שאני לא זוכר את שמו בחיבור לכרטיס רשת, בבית יש לי רשת של 2 מחשבים עם xp, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by MachoMan,

אוקי אז ככה אני משחק מישחק מסויים ברשת שדורש פורט מסויים אני לא יודע מה הפורט וביגלל זב כל פעם שאני משחק אני מחבר חיבור ישיר תאינטרנט למחשב. קיצר זה העזרה שאני רוצה היא לדעת איך אני עושה שכל הפורטים היו פתוחים. תמונה של הפאנל: http://img337.imageshack.us/img337/3303/untitledpf3.jpg

• 8 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים