עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  4. משתלם 94 שקל : ספק + תשתית ל 1.5 הורדה העלאה 256 ? (כבלים) כבר שנתיים לא שיניתי חבילה פשוט , אז... לא בקיא במחירים גם של ADSL וגם כבלים : שווה ?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by e.s,

בבקשההההה אם מישהו יוכל לעזור הוא יעשה אותי מאושרר ליפני כמה ימים התקנתי רשת לא היה צריך לנגוע בשום הגדרות פשוט חיברתי בין שני המחשבים והאנטרנט עבד היו לי יום אחד בעיות בהתקשרות ועשיתי התקשרות חדשה לאינטרנט מאז האינטרנט במחשב השני לא עובד תודה מראש ואני מקווה שיעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by Dardevil,

תודה על התשובה !

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by TALIGAL5,

שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by darkman,

אני רוצה לעשות רשת בבית(חוטית) וראיתי שיש הרבה מבחר חשבתי על ה ?D-Link Router DI-604? למישהו יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by N.S,

יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות, הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשר לפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'... אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...! תודה,

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. יש ברשותי מודל אלקטל שאותו הפכתי לראוטר כל המחשבים מקבלים ברשת גולשים באינטרנט ללא שום בעיות . ברצוני לפתוח שרת FTP על אחד המחשבים בתוך הרשת הביתית אך משומה כל מה שנסיתי לא עבד לי ... אחרי שהפכתי את המודם לפרו עשיתי את הדבר הזה : create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 113 <enter> 0.0.0.0 <enter> 113 <enter> אחרי שפתחתי את הפורט הזה בשביל ה IDENTD זה עבד לי בהצלחה .... אולם כאשר ניסיתי לפתוח שרת אפטיפי ולהשתמש באותו הפקודות כמו ה IDENTD (רק בשינוי הפורט) לא הצלחתי ניסיתי אפילו כמה פורטים ושם דבר לא הצליח לי ניסיתי אפילו להגדיר את השרת שישתמש בפורט 113 על המחשב שלי (אחרי שסגרתי את התוכות שמתמשות בפורט 113) וגם אם זה לא הצלחתי להכנס …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by EL-DiABLo,

אז ככה אני אתן קצת רקע... אני מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה,והבעיה היא כזאת, אני מצליח להתחבר כרגיל לאינטרנט אך המבירות לאט לאט הופכת לאיטית יותר וכעבור חמש דקות האינטרנט פשוט קורס ולא ניתן לצפות בדפים בכלל! לאחר כמה בדיקות גיליתי דבר ממש מוזר הupload שלי מתחיל לעבוד מספר שניות לאחר ההתחברות בקצב מלא כלומר שליחות של כ10-15 קיי לשניה כשאני לא גולש או מפעיל תוכנת שיתןף כזאת או אחרת! נזכרתי בבדיקת דוס פשוטה netstat המראה את כל החיבורים הקיימים הרצתי אותה ולתדהמתי נגללה בתיבת הדוס רשימה שלא נראה כאילו קיים לה סוף המראה כי המחשב שלי פותח כל שניה פורט אחר ומתחבר למחשב מרוחק,לאחר שהרשימה נסתיימה ראיתי בזמן אמת שיותר ויותר חיבורים נוצרים עם המחשב שלי כאשר נפתח כל פורט בין 1400 …

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by goldan,

שלום ברצוני לחבר כמה מחשבים (כרגע אחד שולחני ואחד נייד) אני גר בבית קומה אחת כך שהשידור לא צריך להיות יותר מרדיוס של 20 מטר (נראה לי שזה מספיק לא ? ) יש לכם המלצות למשהו לא יקר אבל שיהיה יציב וקליט ? יש לי חיבור 012 בכבלים עם מודם terayon TJ715 תודה מראש נב אני יודע ש012 גם מציעים ראוטר כלשהו מי שמכיר את הדגם ואת המחיר האם הוא שווה ועדיף על מאשר לקנות ראוטר לבד ?

18. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני צריך לחבר מחשב נוסף לרשת בבית ואני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לUSB, שיקלוט כמו שצריך, ישתף קבצים ומדפסת. אין לי תקציב ממש, כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל אני מניח ש200 ש"ח יספיקו. תודה !!

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by smalery,

שלום קראתי (וביצעתי) את המדריך הזה [url = http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm]קישור אך ללא הועיל - ביצעתי בדיוק את ההנחיות הכתובות. למישהו יש תיקונים או הצעות? משהו מרגיז נוסף, ברגע שאני מבטל את האופציית הDHCP בנתב שברצוני להגדיר כAP, אני לא יכול להתחבר אליו יותר (הגיוני...) מה אתם ממליצים לעשות? תודה :9

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by HellBoY,

בדקתי אם אותה הבעיה קוראת גם שהמודם מחובר ישירות למחשב וזה לא קורה. אז ככה, גילתי שמתי שיש תוכנת שיתוף מופעלת(אימיול,ביטורנט) ואחרי זה אני מנסה להתחבר לוונטירלו אני מקבל את ההודעה הזאת. עד היום תמיד עשיתי דבר כזה: http://img60.imageshack.us/my.php?image=24496438.jpg וזה היה מסתדר, עד לפעם הבאה שאני נכנס לתוכנת שיתוף כלשהיא ואז שוב פעם אותו דבר. גילתי בלוג, שכל פעם שאני עושה את הפעולה הזאתי כמו שבתמונה מופיע לי דבר כזה: [2009-03-03 19:11:42]: [FIREWALL]: WAN IP is XX.183.236.XXX setting firewall... מה המשמעות של הדבר הזה והאם ניתן לעשות את אותה הפעולה בדרך אחרת? או שבכלל לבטל אותה איך שהוא? דרך אגב, VENTRILO למי שלא יודע = VOIP וזה קורה רק בגרסא 3+

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  23. Started by Huvenster,

אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !

24. איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים