רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול מה בדיוק אני צריך בשביל לחבר 2 מחשבים בצורה אלחוטית בלבד, כרגע מחשב אחד מחובר למודם בכבלים והשני ללא גישה לאינטרנט כלל. הכוונה היא לשתף ביניהם את החיבור לאינטרנט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית ראוטר של טרנדנט + מודם של תומפסון שאליה מחוברים : מחשב נייח - WIN 7 - כרטיס רשת אלחוטי tew643pi של Trendnet מחשב נייד - XP - עם כרטיס רשת אלחוטי. אייפוד טאצ'. כל השלושה נמצאים כרגע באותו חדר, האייפוד מתחבר לרשת + יש גלישה. המחשב הנייח מזהה את הרשת + קישוריות מוגבלת . מחובר כרגע עם כבל לראוטר - עובד מצויין. המחשב הנייד - מזהה את הרשת לפעמים - גם כשהוא סנטימטר מהראוטר. שני המחשבים מתחברים יופי לרשתות הפתוחות של השכנים. מה אני עושה לא נכון ? איך מתחילים להסתכל על זה בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אולי זה לא מוגדר טוב או משהו ? http://img223.imageshack.us/img223/6187/sdfyd1.jpg http://img299.imageshack.us/img299/94/sfdma3.jpg
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אז כך אני ב10.0.0.138 ושאני נכנס לעמוד הזה מופיע לי כזה חלון של שם משתמש וסיסמא אני מנסה לשים תסיסמא שהגדרתי לפני 5 דקות ואת השם משתמש וזה לא נכנס !! בבקשה עזרההההההההה דחו :'(:'([br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 12:43:54 בבקשה עזרה...זה נורא נורא נורא נורא דחוףףף
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחובר כרג, דרך הכבלים, והספק זה אנטרנט זהב. ואני רוצה לקחת חבילת אפלוד יותר גבוהה אצל הכבלים, אני חייב להלעלות גם אצל הספק? הספק יכול לשלוט על זה ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
חברת ASRock הטיוואנית היא הראשונה להכריז על שילוב יכולת אלחוטית בתקן 802.11ac על לוחות האם (motherboards) שהיא מייצרת ומשווקת.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: שלום לכולם.. אני עוד בן אדם אומלל שהפך בטעות את המודם שלו ל 510.. ניסיתי עשרות פעמים להחזיר אחורה לפי האתר FRESH אבל כלום, אחד האנשים בפורום שלח אותי לת'רד הזה והנה ראיתי אור בקצה המערה.. אך לצערי גם זה לא עבד.. בשלב שלאחר הפעלת המודם לאחר שאני לוחץ: REMOVE PASSIVE כמו במדריך, בתקייה DL מופיעים לי אך ורק שתי קבצים והם: START.CMD ו- USER.INI. אין לי את הגרסה 721... מוזר! מעבר לכך.. כמו בהמשך, לאחר מחיקת ה PASSIVE והעלאת 281 הוא לא נהיה PASSIVE.. אני חייב לעשות SET PASSIVE ואז הוא נהיה כPASSIVE, ולאחר פעולת הSWITCH המודם מפעיל את עצמו מחדש וכאשר אני נכנס לממשק הWEB אני רואה את ה-UI של 510.. מישהו יכול לעזור לי? כי אני רואה המון אנשים שהצליחו בקלות... יש או…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עד עכשיו החזקנו בראוטר אדימקס 6204wg, ראוטר פשוט עם אנטנה אחת ובדרך-לא-דרך זה החזיק את כל הבית. עכשיו עברנו דירה בשעה טובה והמקום היחיד בו אפשר לשים את הראוטר הוא הממד, וכידוע האות עובר חדר אחד בקושי. הטכנאי של הוט המליץ להחליף את הראוטר בגלל שהוא מיושן (אולי זה קשור גם לניתוקים שיש לו כל הזמן?) בראוטר חדש בתקן N (עם שלוש אנטנות) לאיזה ראוטר כדאי להחליף, אם בכלל? האם אצטרך להחליף גם את נקודות הגישה? (דונגלים)
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הכרטיס רשת מחובר למחשב דרך חיבור PCI והמחשב הפסיק לזהות אותו היום עד עכשיו הכרטיס היה מזוהה באופן אוטומטי ללא כל צורך בדריברים ועכשיו הוא מבקש ממני לעשות חיפוש בשביל למצוא דרייבר לחומרה כדי שהוא יוכל לזהות את הכרטיס הכרטיס לא עשה שום בעיות עד היום והוא כרטיס רשת רגיל לא אלחוטי של חברת TP LINK איך אני מזהה אותו מחדש? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני פותח כאן הודעה בשם חבר שלי שלא יכול להתחבר לאינטרנט... אז ככה, יש לו תשתית של HOT עם הספקית ברק ואת מערכת ההפעלה ויסטה ואת המודם THOMSON TCM425 ואנחנו לא מצליחים להתחבר לאינטרנט כי זה תמיד רושם שיש שגיאה 815 וגם דיברנו עם ברק ואין להם מושג מה לעשות אחרי שניסינו ביחד להריץ כל מיני פקודות בדוס. כל מי שיכול לעזור שיעזור ואם צריך עוד פרטים רק תגידו.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
משתלם 94 שקל : ספק + תשתית ל 1.5 הורדה העלאה 256 ? (כבלים) כבר שנתיים לא שיניתי חבילה פשוט , אז... לא בקיא במחירים גם של ADSL וגם כבלים : שווה ?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באימיול, שאני מנסה להתחבר לשרתים ומה שזה מראה זה שאי אפשר כי השרת מת. ואז אני מנסה להתחבר לשרתים אחרים, וזה לא נותן לאף שרת. כלומר האימיול לא עובד. כמו כן, מופיעה לי כל כמה דקות הודעת שגיאה ושאי אפשר להפעיל קבצי סקריפט, למרות שאני לא יודעת אם זה קשור לבעיה באימיול. וגם הרבה קבצים שאני מורידה באינטרנט לא נפתחים, ואמרו לי שזה קשור לADOBE או משהו ולווינראר ואני לא הכי מבינה בזה S: אבל הורדתי ווינראר וזה לא עוזר, ופקד ADOBE גם לא עזר, אז הסרתי אותו מהכונן הקשיח. ועוד משהו- כשאני בדף אינטרנט, לאחר 15 דקות בערך, מופיע הודעה של EXPIRE כאילו התגלה וירוס, אבל זה לא מסיר את זה. תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם ASUS P5W DH שכולל בתוכו ראוטר אלחוטי בשם ASUS WIFI SOLO. בעייתי היא כזו: באיזור מגורי ישנה רשת אלחוטית פתוחה, גם ווינדוס וגם התוכנה של ASUS מזהה זאת.. אך משום מה איני מצליח להתחבר לאינטרנט. ברצוני לציין מספר פרטים רלוונטיים, האות שהאנטנה קולטת מאוד חזק, ודי יציב. ויתרה מזאת, המחשב מזהה זאת כרשת פתוחה. (חבר עם לפ-טופ שהיה אצלי גלש ללא בעיה, זאת אומרת שהבעיה היא אצלי, בתוכנה). אשמח אם תעזרו לי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם. קימים בראשותי שני מחשבים האחד P3 550Mhz והשני AMD Athelon 3000+64 (939 שרכשתי לא מזמן. ברצוני לחברם יחד ברשת לשם גלישה (בו זמנית) באינטרנט ולשם העברת קבצים. איך כדאי לי לעשות את זה??? עם נתב או בלעדיו?? האם המחשב הישן יפריע?? עצות, טיפים, ושיתות ביצוע יתקבלו בברכה... בבקשה תעזרו לי... תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של ה- ADSL כבר משלב הניסוי לפני מספר שנים. היום אני גולש בחבילת התקשורת במהירות 2Mbit (חשוב לציין שיש מספר מחשבים בבית והחיבור משותף באמצעות Router) ואני מאוד מרוצה מהמהירות ובכלל מהטכנולוגיה. לאחרונה קיבלתי הצעה מאוד מאוד מפתה מחברת הכבלים שלי לעבור לאינטרנט בכבלים במהירות 1.5Mbit אבל לפני שאני עושה את המעבר הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בקשר לאינטרנט בכבלים. אני יודע שתמיד הועלו טענות שמהירות הגלישה תלויה בכמות האנשים שגולשים באותו אזור - האם זה נכון והאם באמת יש זמנים שבהם יש ירידה באיכות\מהירות התקשורת בגלל זה? בקיצור הייתי שמח לקבל מידע בנושא מאנשים שהיה להם גם ADSL וגם כבלים. תודה מראש, עומר.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד באותו דפדפן.איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-