רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
בדקתי אם אותה הבעיה קוראת גם שהמודם מחובר ישירות למחשב וזה לא קורה. אז ככה, גילתי שמתי שיש תוכנת שיתוף מופעלת(אימיול,ביטורנט) ואחרי זה אני מנסה להתחבר לוונטירלו אני מקבל את ההודעה הזאת. עד היום תמיד עשיתי דבר כזה: http://img60.imageshack.us/my.php?image=24496438.jpg וזה היה מסתדר, עד לפעם הבאה שאני נכנס לתוכנת שיתוף כלשהיא ואז שוב פעם אותו דבר. גילתי בלוג, שכל פעם שאני עושה את הפעולה הזאתי כמו שבתמונה מופיע לי דבר כזה: [2009-03-03 19:11:42]: [FIREWALL]: WAN IP is XX.183.236.XXX setting firewall... מה המשמעות של הדבר הזה והאם ניתן לעשות את אותה הפעולה בדרך אחרת? או שבכלל לבטל אותה איך שהוא? דרך אגב, VENTRILO למי שלא יודע = VOIP וזה קורה רק בגרסא 3+
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום , יש לי הרבה בעיות עם המודם ה'סיני' של בזק RTA1025W . כמה ששידרגתי קשוחות לא עזר .האינטרנט מתנתק דרך הספקית (PPP) . היום החלטתי לרכוש נתב DLINK D655 ,ולחבר אותו כך שהראוטר ישמש כמודם לראוטר האמיתי החדש .. האם זה יעבוד ? האם צריך לחבר את הDSL ל1025W ומשם לחבר לאחת ממבואות הLAN כבל שמצורף לDLINK ישר לDLINK ולהתחבר על 192.168 .. ?.. האם זה יעבוד ?...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איפה בארץ יש רשת אלחוטית לציבור(בת קפה מסעדה...) במהירות 5 מגה ומעלה ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לחבילה הנל ולא הצלחתי לקבל מידע למי יש את החבילה ולמי אין ומה המחירים אתרי החברות מפנות לשירות הטלפוני, שכרגע סגור ליום הזיכרון כדי לחסוך שיחות וטירטורים, מישהו שחקר את הנושא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לנמען אחר? (forward) (ולא להכנס להודעה הודעה ולעשות לה "העבר לנמען אחר")
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר שנמאס לי מD524 הדפוק שלי, אני רוצה וצריך להתקדם הלאה (גם מבחינת האבטחה) יש את הסדרה החדשה של לינקסיס, ואת הMIMO של אדימקס על מה אתם ממליצים? אני צריך קליטה מעולה ומהירות גבוהה. אני מוכן להשקיע באנטנות חיצוניות אם צריך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המודם מהם? ולקנות לעצמי ראוטר? או שאני אמור לקנות את שתיהם? כי אני מוצא ראוטרים למכירה אבל לא מוצא מודמים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-