עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by n00kie,

אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by 00Amir,

יש לי דונגל WIFI של levelone דגם wua-0600 , עבד מעולה בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 ופתאום הפסיק לעבוד, תקע את כל המחשב פתאום שאר ה USB מקרטעים.. עשיתי פירמוט והחזרתי לחלונות 7 וגם פה הוא לא עובד.. בכלל, ניסיתי להתקין דריברים מחדש אבל לא עזר.. כאשר אני מחבר אותו למחשבים אחרים שלי הוא עובד פצצה.. אני כבר מיואש.. אשמח לכל עצה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

4. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by abcdjkh,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by yotamavi,

שלום לכולם. בשעה טובה Unlimited הגיעו גם לבניין שלי וחיברו את הדיירים. רציתי לשאול האם עד למחיר של הנתב שהם מציעים (825 ב-299 ש״ח) ישנו נתב אחר מומלץ יותר? או שמא עדיף לקחת את הנתב שלהם? אני לא צריך טווח שידור מאוד גדול, רק יציבות ומהירות - מה שנראה שקורה בסדר עד כה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי תפרייבט בוקס של בזק בינלאומי שעדכנתי תמהירות לחמישים מגה הם שכחו לעדכן אותי שהוא תומך עד עשרים וחמש עכשיו בפועל הגעתי איתו לשלושים ושבע ארבעים מגה השאלה שלי יש פה אנשים עם פרייבט בוקס שמגיעים לחמישים מגה כי אני לא רוצה להחליף אותו במתאם שיחות תודה לעונים ועוד שאלה המבצע החדש של בזק עם האפלוד שלוש מגה מה כרוך בזה ?

8. אני מחובר ברשת ביתית יחד עם מחשב אחר , כשאני מנסה להיכנס לתיקיות מסויימות במחשב האחר כגון תיקיית הפרוגרמס פיילס אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה להיכנס ... וכו'... למרות שהתיקיות האלו משותפות עכשיו שאלתי היא כזאת ..האם אני יכול לשנות את ההגדות של המחשב האחר ( שיתוף מלא של כל התיקיות) והאם אני יכול גם להיכנס באיזה שהיא דרך לכל תיקייה שאני רוצה . מהמחשב שלי . אני רוצה להבהיר שהרווטר הוא st-lab .

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by madgod,

היי, יש לי ברשת הביתית (IP קבוע) מצלמת רשת שיש בה כרטיס זיכרון שמצלם מידי פעם. יש לי חשבון ftp ב- ftp.drivehq.com. יש דרך לסנכרן את מה שיש בכרטיס הזיכון לתיקייה בשרת ה- ftp? או לחלופין, הנתב שיש לי הוא Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND. TPLINK. המצלמה יכולה לשלוח ל- ftp או למייל את התמונות, אבל נראה לי שאני צריך לעשות משהו בראוטר כדי שיאפשר זאת. אודה לעזרתכם, אני כבר כמה שעות מנסה לשלוח מהמצלמה תמונה לאימייל \ שרת ה- ftp ולא מצליח.

10. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

11. היי הנייח שלי מחובר באלחוטי לראוטר 1043ND שיושב בסלון. בימים האחרונים קרתה בעיה מוזרה,אני רואה את הרשת מתחבר אליה אך כשאני רוצה לנהל את הנתב אינני יכול להגיע לראוטר,כאשר מנסה מקבל This webpage is not available זה מעולם לא קרה. יש פינג לראוטר אך אינני מגיע אליו,ההגדרות אוטו'. זה פשוט קרה וגם בלפטופ אינני מגיע אליו וגם האייקון שלו נעלם מהרשימה בתיקית NETWORK. לא שיניתי דבר בראוטר. לשם בדיקה,התחברתי לרשת של השכן ואני כן מגיע לראוטר שלו ורואה את האייקון שלו בלי בעיה. דע? ------------------עריכה------------------ ריסט לנתב פתר את הבעיה..ממש מוזר.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי יש לי חיבור של אורנג עם הסמארט בוקס והאינטרנט עובד דיי לאט אני אוצה לשלול את הסמרט בוקס שלהם איך אני יכול להתחבר באופן ישיר ?? אני מניח שצירך חייגן אבל איך אני מגדיר אותו?? ראיתי את זה: http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#054 השאלה אם זה אפשרי ואיך אני מגדיר הכל עם וינדוס 7??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הנה תחילת השירשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494844.msg4239528#msg4239528 וההמשך איש של סיסקו המליץ לי על שני ראוטרים מסידרה 800 של סיסקו דגם 881 או 861 ואיש של דלינק המליץ על פיירוול דגם DFL260E או על ראוטר דגם DSR500 מבין הארבעה האלו מה הכי טוב חרשתי את הרשת ולא מצאתי אפילו מדריך אחד או מפרט של שני הסיסקו אפילו לא באתר שלהם כך שאין לי בדיוק איך להשוות רק להיסתמך על מילה של מישהו איזה מבין הארבעה האלו הכי קל לקנפג חשוב לי שיהיה תכונה של QOS לפי IP איך קוראים לתכונה הזאת במפרט של הראוטר {לא ראיתי משהו כמו QOS BASED IP}

15. Started by Yiftah,

האם יש דרך פשוטה שבה אני יכול לדעת את ה BSSID שבטווח הקליטה האלחוטי של המחשב שלי? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי צעד צעד אם ישנה כזו דרך. המון תודה. [TABLE=class: fixedTbl, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: msgConIn, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nadav4x4,

הרשת בבית מסודרת ככה: מודם -> ראוטר -> מחשב 1 + ראוטר אלחוטי + מתג(סוויץ) והסוויץ מחובר למחשב שני ובעתיד יהיה מחובר לעוד מחשב. מהירות ההעלאה מהמחשב השני לשאר המחשבים בבית היא כמעט אפסית, אבל מהירות ההורדה נורמלית וזה משפיע לא רק על העברת קבצים בין המחשבים(בלתי אפשרי להעביר מהמחשב השני בעזרת הרשת בבית) אלא גם על מהירות ההעלאה של המחשב השני לאינטרנט. בנוסף, משהו שנראה לי קשור לבעייה זה שהמנורה של הפורט שבסוויץ שמחובר למחשב השני במצב מהבהב ולא דלוק רציף. אם אני מחבר לפטופ במקום המחשב השני לכבל שהוא מתחבר דרכו(שמגיע לסוויץ) הנורה דלוקה רציף ומהירות ההעלאה נורמלית מה שאומר שהבעייה היא לא בכבלים או בסוויץ אלא במחשב. מה שמוזר זה שהמחשב השני הוא רק בן חודש וחצי, ולא משנה …

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  17. אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by vdudu,

אנשים יש לי 2 מחשבים בבית והייתי רוצה לקשר בין שניהם שיטוף באינטרנט וכו.... בבשקה תסבירו לי איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב אחד עם WINXP ועוד מחשב עם WIN 98SE עכשיו לכל מחשב יש כרטיס רשת אחד האם זה אפשרי לחבר את אותם ברשת בלי מכשיר נוסף חוץ מהכבלים של הרשת ואני לא רוצה שיתוף אינטרנט ואם זה כן אז איך קוראים לכבל הזה וכמה הוא עולה עזרו לי בבקשה זה דחוף אני צריך פיתרון עד מחר עריכה: היה שינוי בשאלה עכשיו זה בעיה של שני מחשבים בבקשה עזרו לי

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. יש לי ראוטר מחברת LEVEL ONE ושני ראוטרים של אדימקס מדגם edimax br-6204wg יש אפשרות לחבר אחד כריפיטר שיגדיל טווח והשני כ נקודת גישה? כל ניסיונות כשלו גם כי אני לא מבין גדול וגם מהעדר מדריכים מישו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. בזמן האחרון מהירות ההורדה שלי ירדה משמעותית. האינטרנט שלי גם ככה ממש איטי ככה שזה כבר ממש מעצבן אותי. המהירות ההורדה הרגילה שלי היא 100KB/S בזמן האחרון היא לא עוברת את ה10KB וזה גם פעם החצי שעה. חיפשתי רוגלות בעזרת AD-AWARE אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד. בסוף שבוע חשבתי שזה בגלל העומס אבל שזה המשיך גם היום וגם אתמול הבנתי שזה יותר מזה. [לפעמים בשעות מאוחרות של 1:00 עד 7:00 זה חוזר ל100KB אבל לא כל יום. היום לדוגמא כבר 0:00 והמהירות הורדה שלי גרועה גם בUTORRENT וגם בהורדה הישירה.] בדקתי את הPING שלי ואת המהירות העלאה והכל תקין אפילו יותר טוב מבדר"כ, אבל ההורדה פשוט איטית. יש לי רווטר אבל אף אחד מהמחשבים שמחוברים אליו כרגע לא דלוקים. נסיתי להוריד אצל סבתא שלי אבל גם שם הייתה א…

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. שלום, אני מקווה שאוכל לקבל כאן קצה חוט כיצד להמשיך ולבדוק בעיה שמעקצצת ומציקה לי מאד. אם אני בפורום הלא נכון, אשמח לקבל הפניה למקום המתאים לשאלה מסוג זה. ותודה רבה מראש (אם פספסתי נתונים קריטיים, אשמח לספק אותם) יש לי שני מחשבים נייחים, אחד בחדר עבודה, אחד בסלון. שניהם ב- Win7. האחד חדש, מעבד i5 עם 4GB זיכרון, השני quad Q8300 עם 2.5GHz, גם עם 4GB זיכרון, בן שנה ומשהו. המרחק ביניהם כ-5 מטרים. יש לי נתב D-Link בתקן N, דגם 2760U. מהירות אינטרנט - 15 מגה. יש לי תיקיות משותפות בשני המחשבים, הם מזהים אחד את השני ואני יכול להעביר ביניהם מדיה וקבצים. העניין הוא שבהזרמה של מדיה (אני בעיקר מזרים מוסיקה, לא ניסיתי עם סרטים כ"כ), יש לי "תקיעות" רציניות בהזרמה. המוסיקה …

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. שלום, בחברה בא אני עובד יש מודם אלקטל שהועבר להיות ראוטר ושונו הגדרות השם והסיסמא מהמקוריות שהיגיעו אם המודם בגישה למודם ( 10.0.0.138 ) ולכן איני יכול להיכנס אליו ולשנות הגדרות בחברה החליטו לעבור לספק אינטרנט אחר ומכיוון שאיני יכול להיכנס למודם ולשנות את ההגדרות החייגן לשם המשתמש של הספק החדש העברה מתעקבת. האם יש איזו שהיא דרך לגלות את שם המשתמש והסיסמא שהוכנסו במודם? האם יש אפשרות שאצרוב למודם BIOS חדש וכך הוא ידרוס את שם המשתמש והסיסמה הקימים בתוכו ויאפשר לי גישה אליו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.