רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבי XP . מסיבה שלא ברורה לי וגם לא בעקבות מה, מחשב אחד (שלהלן נקרא לו 1) הפסיק לזהות את חברו ברשת. לעומת זאת המחשב השני (שלהלן נקרא לו 2)רואה ומשתמש בכל ה- SHARES של מחשב 1 וגם אפשר להשתמש במדפסת של מחשב 1. במסך דוס אפש לבצע פינג ולקבל תגובה טובה בשני הכיוונים - כלומר הבעיה היא בעית רשת וורקגרופ. כשלוחצים על "view workgroup computers" במחשב 1 אין תגובה . וזו נראית לי הבעיה . כשמריצים RUN \\m1 מתוך מחשב 1 מתקבל NO NETWORK PROVIDER ACCEPTED THE GIVEN NETWORK PATH כלומר המחשב 1 לא רואה גם את עצמו בזמן שמחשב 2 רואה אותו תקין לגמרי. יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכל המתעניינים קניתי ראוטר של OVISLINK ועכשיו תוכנות השיתוף שלי לא מורידות שום דבר אני מתאר לעצמי שזה בגלל הפיירוול שיש בו אבל השאלה שלי איך אני מסדר את זה אני משתמש בעיקר בשתי תוכנות emule ו dc++ תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם. קימים בראשותי שני מחשבים האחד P3 550Mhz והשני AMD Athelon 3000+64 (939 שרכשתי לא מזמן. ברצוני לחברם יחד ברשת לשם גלישה (בו זמנית) באינטרנט ולשם העברת קבצים. איך כדאי לי לעשות את זה??? עם נתב או בלעדיו?? האם המחשב הישן יפריע?? עצות, טיפים, ושיתות ביצוע יתקבלו בברכה... בבקשה תעזרו לי... תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שבחרתי במקום הנכון, יש אפשרות שנקראת: Allow the computer to turn off this device to save power זה נמצא ב Device Manager --> מאפיינים של כרטיס הרשת שלם בלשונית שנקראת Power Management. רציתי לשאול מזה אומר ההגדרה: Allow the computer to turn off this device to save power מה קורה אם זה מסומן? כלומר הוא אומר שהוא יכבה את כרטיס הרשת כדי לחסוך בחשמל, אחרי כמה דקות הוא עושה את זה? ואם הוא עושה את זה אז הסטטוס של הכרטיס רשת יהיה Unplugged או שהוא בכלל לא יופיע?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות, הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשר לפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'... אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...! תודה,
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כרגע מלא מבצעים בחו"ל, מסתבר שהגויים סגרו כניסה של ישראלים (ואולי אף אירופאים) לחלק מהאתרים האמריקאים ....בזיון. אני חייב למצוא דרך להתחבר לאתרים האלה מהארץ כך שיראו שאני מארה"ב. אין לי בעיה לשלם על פרוקסי או כל דרך אחרת העיקר שיהיה מאובטח ויעבוד מהר כמעט כמו דפדפוף רגיל ללא שוני (צריך להעביר פרטי אשראי שם). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הצלחתי למצוא אותה פעם אחת וגם לא להתחבר אבל מאז זהו לא עובד יותר אי אפשר למצוא את הרשת מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. דבר ראשון, אני רוצה להודות על עצתכם בנוגע לבחירת נתב - בחרתי את ה-3CRWE554G72T של 3COM ועד כה אני מאוד מרוצה ממנו ומתפקודו. השאלה שלי נוגעת לתשתית כבלים - אני כרגע על (ADSL (PPPoE ושוקל לעבור לכבלים (L2PT) עקב קצב החזור (UPLOAD) הגבוה המוצע שם . אני יודע שהנתב תומך בכך מבחינת האופציות שלו, אבל אני זוכר שבעבר הרבה נתבים שהוצהר עליהם כעובדים על תשתית כבלים, לא עבדו בכבלים, אלא אם כן הלקוח הוגדר ע"י הספק כVPN (גלישה ללא חייגן). השאלה שלי - האם יש מישהו מחברי הפורום עם הראוטר הזה על תשתית כבלים עם חייגן (לא VPN)? איך הראוטר מתפקד? האם ישנם ניתוקים ומה תדירותם?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי בקרוב, ולהתקין את ווינדוס מחדש. הבעיה היחידה היא שאני מפחד שיילכו לי כל ההגדרות אינטרנט של הראוטור והרשת האלחוטית. חבר שלי סידר לי את הרשת וכל הדברים שקשורים לזה.. ואני מפחד להתקע בלי אינטרנט לאחר הפירמוט. יש דרך לגבות את כל ההגדרות האלו? או שהן כבר שמורות אולי בתוך הרואטר עצמו? (אל המחשב שלי מחובר הראוטר והמודם ADSL. בנוסף יש עוד שני מחשבים בבית שמתחברים אליי אלחוטית בשביל גישה לאינטרנט ושיתוף קבצים). תודה מראש על כל עזרה..
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום קראתי (וביצעתי) את המדריך הזה [url = http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm]קישור אך ללא הועיל - ביצעתי בדיוק את ההנחיות הכתובות. למישהו יש תיקונים או הצעות? משהו מרגיז נוסף, ברגע שאני מבטל את האופציית הDHCP בנתב שברצוני להגדיר כAP, אני לא יכול להתחבר אליו יותר (הגיוני...) מה אתם ממליצים לעשות? תודה :9
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CR858-91תואם ל ADSL ולכבלים אצלנו ? כי אני לא רואה תמיכה בL2TP ........ והאם זה יותר טוב ומשתלם ונוח בהתקנה ? http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כרגע אני משלם 79 ש"ח להוט 60 ש"ח לנטויזן ההתחיבות שלי לנטויזן עומדת להיגמר רציתי לדעת כמה צריכה לעלות חבילת גלישה כזאת (ורצוי ללא התחיבות) תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-