עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by tuvia,

שלום. יש לי אינטרנט בכבלים חבילה של 750 kb של אינטרנט זהב לחיבור של המודם לחיבור הכבלים מחובר גם ממיר דיגיטלי לא שזה משנה מאוד... יש זמנים ביום שה כל שנייה מתנתק ולפעמים דורש קצת "התעסקויות" כדי שיחזור להתחבר,משהו יודע מה הבעיה? אולי גם אצלו זה ככה או היה ויכול לעזור לי ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  3. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by lox,

hey im buying a new computer this week and i need to know how to make a network between 2 computers and i have no idea how and i want both of them to be conected to the same internet all the time so ho do i do this? please give me a guide or something because i have no idea!!! thanx bye

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by H-nover,

שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Armageddon1,

כמה עולה תשתית כבלים 1.5 מגה..?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Dardevil,

תודה על התשובה !

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by shalay,

שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש

10. Started by firehorizon,

שלום לכולם. לאחרונה עדכנתי את מודם האלקטל הומ שלי לאלקטל פרו והגדרתי שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט. עד כאן הכל בסדר הבעיה מתחילה באי מיול, שבהתחלה היה מתחבר בסדר לHIGH ID אבל אז כל שאר האינטרנט לא היה עובד חוץ מהאימיול כרגע זה עובד בLOW ID (לא מובן למה) וכל שאר התוכנות עדיין לא עובדות באינטרנט הורדתי את הפיירוול הפנימי של המודם אם אתם שואלים. יש לי ווינדווס איכס פי. אני מחובר לנטויז'ן כמו כן למחשב מחובר עוד מחשב דרכו בתצורת ICS אין לי עדיין HUB או SWITCH לכן זה כך. ייתכן שההגדרות לא נכונות בשלמותן או במודם או בהגדרות הרשת בווינדווס. בכל מקרה אודה מאוד אם מישהו ישלח לי פיתרון לבעיה מעיקה זו. חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי שום רמז לבעיה (כנראה אני גם לא סגור על הבעיה) תודה,תוד…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by N.S,

יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by Japakazoid,

עברנו לאינטרנט בכבלים עם נטוויז'ן וקיבלנו את המוטורולה SB4200. יש לנו ראוטר אבל אנחנו מעדיפים להשתמש בהאב (אין לנו צורך בפיירוול של הנתב מכיוון שלכל מחשב יש פיירוול משלו ואנחנו לא רוצים לפתוח פורטים). הבעיה שהנתב הוא החייגן, ואם נשתמש בהאב החייגן יהיה צריך להיות על אחד המחשבים. יש לי שלוש שאלות: 1. איך אני מתחבר בעזרת האב עם המודם הזה? 2. אם אני מחבר בעזרת ההאב, כל מחשב צריך חייגן, או שמחשב אחד יכול לחייג וכל השאר יחוברו אוטומטית? 3. לנתב יש אפשרות של DMZ אבל רק מחשב אחד יכול להיות שם. יש דרך בה אני יכול לחבר את ההאב לנתב ולשים אותו ב-DMZ, כך שכל המחשבים שמחוברים להאב יהיו ב-DMZ?

13. Started by nbd,

שלום.. רציתי לחבר את המחשב שמחובר עם כרטיס USB אלחוטי למדפסת שנמצאת במחשב שמחובר ישירות לראוטר איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמונה עכשיו לבעיות עד …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. יש לי את הנתב DI-Link 604 - נתב חוטי רגיל התקנתי לאחרונה את ה- XP על המחשב השני אבל אני מצליח למצוא את המחשב הראשון ברשת האינטרנט עובד רגיל... מה הבעיה ? ניסיתי להתקין דרך הדיסקט רשת שהווינדוס עושה וגם לא עובד... ההגדרות ששמתי שם זה חיבור דרך HUB. מישהו יכול לעזור לי ???

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  16. השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי 2 מחשבים המריצים ויסטה: האחד נייח עם ultimate והשני נייד עם Home Basic. קניתי נתב אלחוטי של 3Com והצלחתי לחבר את שני המחשבים לאינטרנט ולאבטח את הרשת. עכשיו, כשניסיתי לשתף קבצים בין המחשבים, לא הצלחתי. בשני המחשבים "שיתוף קבצים" מופעל ולשניהם אותו workgroup, והגדרתי תיקיות לשיתוף. לעיתים המחשב הנייח מאתר את הנייד, אבל לא מאפשר גישה אליו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? בתודה מראש, רון.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by Dubek,

שלום. אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חדש, וראיתי הצעה במרדנית מחשבים לראוטר Level One WBR-3408 ב-188 ש"ח. הנסיון שלי עם Level One כולל רק את הראוטר הקווי שלהם, שעבד מצויין כמה שנים, עד שהוא התקלקל (זה הראוטר שאני מחליף). למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויכול לומר לי אם שווה לקנות אותו? אם הראוטר הזה לא שווה, אז מה כדאי לבחור (ההתלבטות שלי היא בין הדגמים הבסיסיים של 3com ו-Edimax)?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. אם אפשר ממש מההתחלה נסיתי לחבר ובמחשב השני מופיע למטה שני המחשבים וזה כותב שזה מקבל אבל אני עדין לא יכול להיתחבר לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Nemesis,

אצל נועה יש אותו במבצע יחד עם כרטיס רשת אלחוטי PCI ב-340 ש"ח. תומך בחיבורי PPTP/L2TP סטנדרטיים של בזק וכבלים? יש למישהו משהו רע לאמר עליו?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by EG,

שנים שלא הייתי קשור לכלום (באינטרנט). עכשיו אני נכנס ל"ליון נטוורק" ואין שם אפשרויות הורדה, זה בכוונה או רק אצלי? איך אני מוריד משחקים? אם זה בכוונה אז מאיפה אפש להוריד משחקים? ישנו איזשהו אתר שהחליף את זה שאני מכיר?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  24. חיכיתי כ15 דקות כדי שיסבירו לי איך להגדיר את האינטרנט. פשוט לא יודעים כלום! אין חייגן ל012 לויסטה? אולי מישהו יודע מדוע?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. Started by HellBoY,

בדקתי אם אותה הבעיה קוראת גם שהמודם מחובר ישירות למחשב וזה לא קורה. אז ככה, גילתי שמתי שיש תוכנת שיתוף מופעלת(אימיול,ביטורנט) ואחרי זה אני מנסה להתחבר לוונטירלו אני מקבל את ההודעה הזאת. עד היום תמיד עשיתי דבר כזה: http://img60.imageshack.us/my.php?image=24496438.jpg וזה היה מסתדר, עד לפעם הבאה שאני נכנס לתוכנת שיתוף כלשהיא ואז שוב פעם אותו דבר. גילתי בלוג, שכל פעם שאני עושה את הפעולה הזאתי כמו שבתמונה מופיע לי דבר כזה: [2009-03-03 19:11:42]: [FIREWALL]: WAN IP is XX.183.236.XXX setting firewall... מה המשמעות של הדבר הזה והאם ניתן לעשות את אותה הפעולה בדרך אחרת? או שבכלל לבטל אותה איך שהוא? דרך אגב, VENTRILO למי שלא יודע = VOIP וזה קורה רק בגרסא 3+

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים