רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני סובל כבר יותר משבוע מניתוקים של כמה שניות-דקות בחיבור 1.5 מגה של הוט. הניתוקים מופיעים באקראי (לפעמים לא מופיעים כמה שעות ולפעמים חוזרים כל 2 דקות) ונפתרים מעצמם. ככה זה נראה במאפיינים של חיבור הרשת ניסיתי לנתק את המודם מהחשמל לכמה דקות- לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. (בכל מקרה החיבור מתחדש מעצמו אחרי כמה שניות). לפעמים יש תוכנות הורדה שפועלות ברקע כשזה קורה, לפעמים לא. יש עיצות?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום כשאני לוחץ מאפיינים על LOCAL AREA CONNECTION לא מופיע לי לי לשונית SHRING למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בעזרת ALT+TAB להעביר מעברית לאנגלית וההפך. בדקתי באייסיקיו ובקאזה אם יש לי את אותה בעיה שם והיא לא קיימת אז הבעיה לא במקלדת אלא בדפדפן. אח"כ הורדתי פיירפוקס וגם שם יש את אותה בעיה. זה ממש מעצבן כי אני כל הזמן צריך להעביר את השפה מהסרגל כלים. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אם כן, אז איך? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! ובכן...השאלה בכותרת. לדוגמא הכרטיס הנ"ל : 3com 3C905CX עדיף על כרטיס רשת של ה-MOBO?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה זה הMAC ADDRESS(בLAN ובWAN) מה זה הREMINING LEASE TIME? מה זה הDOMAIN NAME SERVER (כלומר לROUTER יש כבר IP משלו אז של מה הDNS הזה (למעשה יש שניים(מן הסתם מחקתי אותם בתמונה))) [/LI]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-