עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by TALIGAL5,

שלום רב בראשותי ראוטר LEVEL CONE 3406 בסך הכל אני מרוצה מהראוטר הוא אינו מתנתק.מתחמם.מתקלקל וכיוצא בזה לאחרונה קיימת לי בעיה שכאשר אני מחבר תוכנות שיתוף כגון UTORENT או אמיול התוכנות אינם מורידות כלל למרות ש.. א-פורטים פתוחים ב-כתובת סטטית מעודכנת במחשבים המרוחקים כנ"ל בראוטר למרות הכל המהירות היא קילוביטים נמוכים. כאשר אני עוקף את הראוטר ומתחבר דרך חייגן ישירות למודם הכל טס...,רצוי לציין שגם מחשב קרוב לראוטר שמתחבר פיזית ליציאות האחוריות למחשב כאשר הוא מחובר דרך הראוטר הוא מוריד לאט.ישירות הכל תקין ביצעתי ריסט מלא לראוטר והגדרתי אותו מחדש (ע"י קובץ BIN שניתן לגבות מראש),עדכנתי קושחה אך כלום לא פתר את הבעיה יש למשהו רעיון חוץ מאשר להחליף ראוטר גל

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by silence man,

שלום יש לי בית עם שני קומות ויש לי ראוטר של בזק DLINK 2650U (הראשי שלי) והאות בקומה למטה היה חלש אז קניתי עוד ראוטר של TPLINK TL-WR340G (המשני שלי) כדי להפוך אותו ל-AP ,הצלחתי לחבר הכל טוב ויפה וברגע שאני מאבטח את הראוטר הראשי שלי ( WPA2-PSK) ואני מנסה להתחבר למטה עם הראוטר המשני שלי הוא מודיע לי שהגישה שלי מוגבלת מה עושים חבר'ה? תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. איזה פורטים של רד אלרט 2? או איך אני יכול לדעת לגבי כל משחק ומשחק תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by Ahoy,

שלום, מתלבט לגבי רכישת מתג (SWITCH) לרשת משרד מקומית. האמת שלא ברור לי בדיוק מה אני אמור לחפש ולבחון, אבל הנה מה שמצאתי: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=72 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5424#detailed http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ES-3124RL&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אשמח לחוות דעתם ו\או עצות אחרות.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  7. יש לי ולחברי הבית גלאקסי 3 ו 4 איך שאנחנו מתחברים לוויפי אחרי מספר יש הודעה שמתריעה על "שהחיבור אינטרנט אינו יציב" העניין היותר מוזר שחבר עם G4 כן הצליח להתחבר ואין לו אין השגיאה מה הבעיה כאן?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by BigO,

שלום מישהו יודע מה האבדלים בין הגירסאות של הנתב??? הבנתי שיש הבדלים בחומרה ובתוכנה גירסה v5.0 הפחות מומלצת מכולם ?!? עודד

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by liortaib,

שלום יש לי ראוטר 3com אני לא חושב זה קשור הדגם... יש לי מחשב אחד שמחובר בכבל ועוד מחשב נייד עכשיו קניתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב החדש שלי... אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי..אני רואה את הרשת שלי שאני מנסה להיתחבר דרך המחשב החדש(עם הכרטיס רשת)הוא מנסה להיתחבר אבל הוא לא מיתחבר לרשת שלי... הרשת שלי חסומה ב mac ואני נתתי אפשרות ל mac שלי להיכנס... בשלושה מקומות יש להוסיף mac Connection Control Static DHCP Client List DHCP lease table -פה אני רואה את השמות של המחשב שמחובר בכבל ואת המחשב הנייד,את המחשב שלי אני מזהה אבל לא רואה את השם.. ועוד משהו איך יודע את הmac של המחשב שלי דרך הראוטר..יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. "אם הנושא הוא לא במקום המתאים אנא העבירו אותו להיכן שהוא שייך" מדי פעם האקספלורר 6 שלי מחליט לסגור חלונות מעצמו, אין לי מושג למה זה קורה. מישהו יכול לעזור? יש לי את POP-UP STOPPER PROFESIONAL מבית PANICWARE גירסה 1.5

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  11. שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by NeverMore,

אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by Maor_T,

יש לי בחדר 2 מחשבים ברשת שניהם מחוברים אחד לשני דרך כרטיס רשת ובשניהם יש XP החיבור לאינטרנט ניתן דרך יציאת הUSB עכשיו אני רוצה לשתף את ההארדיסקים בתוך הרשת ככה שכל מחשב יראה את הארדיסקים של המחשב השני איך עושים את זה? ניסיתי לעשות במאפיינים של ההארדיסק שיתוף אבל זה לא נתן כלום... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בבקשה שלב שלב ? תודה מראש.!!!! אתם חזקים !!!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by pC gUy,

אז ככה הפינגים שלי תמיד קופצים במשחקים,מ 100 ל 390 ככה ואז זה יורד בחזרה זה קורה לי הרבה ב BF2 גם בשרת הישראלי זה קורה כ שהפינג שלי הוא 16 זה קופץ המחשב שלי נקי מ SPYWARES ווירוסים. תגידו ל ANTI VIRUS KASPERSKY INTERNET יש FIREWALL מובנה בגירסת ה TRAIL?:-X

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. שלום, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר. כאשר אני מנסה לגשת למחשב אחד דרך השני, ע"י \\computer1\c$ אני מקבל חלון להכניס שם משתמש וסיסמה. שם אני מכניס את שם המשתמש והסיסמה של האדמין (כשהתקנתי את הווינדוס שם), אבל אני מקבל שגיאה ששם המשתמש או הסיסמה לא נכונים, או שאין לי הרשאות.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, נדב.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. יש לי כרגע רשת ביתית וכל פעם שהיא מחוברת קופץ לי חלון כל איזה 2 דק שרשום" CONNECT" ונעלם, כל פעם זה מוציא אותי לווינדו בכל משחק וכדומה... אני לא יודע אך אני מפסיק את זה,יש למישהו מושג...? תודה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by Huvenster,

אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !

19. שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. שלום לכולם יש הרבה מאוד כרטיסי רשת של סיבים אופטים (Fiber Optic) שתומכים במהירות 10GB השאלה שלי זה האם כרטיס רשת כזה שתומך במהירות 10GB לא תומך אחורה לדוגמה במהירות של 1GB 2.5GB ו 5GB ואותו הדבר לגבי ה SFP אם לדוגמה יש לי בכרטיס רשת תמיכה ב SFP+ אז אני חייב להשתמש בגיביק תומך SFP+ או אפשר להשתמש גם בגיביק SFP רגיל כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות SFP\SFP+ לכבל בודד (שמתחבר לקבל שיוצא מהתקע בקיר) הוא צריך להראות ככה: https://www.ebay.com/itm/164272857050 אבל לא כתוב על זה תמיכה ב SFP או מהירות אז לא יודע אם זה יעבוד תודה על התשובות שלכם מראש שיהיה לכם יום קסום...:)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Okopel,

יש לי בבית מחשב נייח המחובר לאינטרנט בחיבור קווי עם מודל ADSL ומחשב נייד(שבדר"כ גולש על הרשת של השכנים{כמובן-בהסכמתם}) האם יש אפשרות להדפיס במדפסת של המחשב הנייח מהמחשב נייד?(כמובן-בלי לחבר רשת אלחוטית שלנו)... אולי אפשר לחבר את המחשב נייד עם כבל לשקע של טלפון(בלי מודם בניגוד לנייח...)?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by ofirrjd,

יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי לכולם אני הולך לבנות רשת אלחוטית הרשת צריכה לתמוך ביותר מ10 מחשבים ,כל המחשבים הם ניידים ותומכים בתקנים b ו g אני צריך נתב חזק וטוב שתהיה לו עוצמת שידור חזקה וגם שתהיה לו אבטחה טובה (אנ י מיתכוון לפיירוואל פנימי) והתקציב הוא עד 500 שח (עדיף פחות אני מנסה לחסוך כמה שאפשר) תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  24. אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.