רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני צריכה המלצה על ראוטר + מודם יש לי שתי מחשבים נייחים ועוד נייד האם זה יווצר בעיה בעת החיבור של שלושת המחשבים לרשת אחלחוטית?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה WINXP HOME. "מחשב ראשי" - הכוונה למחשב שמחובר לאינטרנט, וזה בעצם מה שמעניין אותי במחשב השני (אבל גם הדפסה). הבעיה היא, שעד שאני לא מתחבר ממש לאחר החשבונות המחשב הראשי, לרשת במחשב המשני יש בעיות חיבור (במלים אחרות, זה לא מחובר). מה אני יכול לעשות כדי לאפשר להתחבר למשאבים של המחשב, בלי ממש להיכנס לחשבון? כלומר, שיהיה אפשר רק לדאוג שהמחשב עובד, וזה מספיק. תודה על כל עזרה תוספת: אולי זה משנה, ונראה לי שזה ברור מאליו - אבל בכל זאת.. המחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב ישירות.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחפש סוויצ', משום שיש לי מודם סמסונג (AHT-E300) אשר פתחתי לראוטר. אז... איזה סוויצ'? האם יש הבדלים בין היצרנים השונים? תודה! נדב.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את האלקטל הישן מוגדר כראוטר והייתי מוריד קבוע על 450-520 ככה דרך הביטורנט, עכשיו החלפתי למודם-ראוטר החדש של בזק הASUS AM 604G בקיצור זה לא כזה משנה, הגדרתי אותו הכל עובד נפלא רק מה, הביטורנט מוריד על 320 מקסימום, וזה לא בעיה בביטורנט אלא בראוטר מכיוון שבזמן שאני מוריד שם על 320 אם אני אבוא ואפתח הורדה מאתר רגיל בפיירפוקס זה יוריד לי במצטבר על 500(נגיד אני מוריד LFS DEMO מהאינטרנט ו2 קבצי ISO מהביטורנט אז יוצא שבביטורנט מוריד על 320 ובפיירפוקס על 220-200) עכשיו אני צריך את העזרה להגדיר אותו ככה שהוא יתמקד על ההורדה של הביטורנט ולא כביכול "ישאיר מקום" להורדות אחרות... אני לא מבין גדול בעניינים האלו אבל אני בטוח שאפשר להגדיר את זה כמו שזה היה (ולא הבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על האופציה הזאת של בזק? זה עולה 30*24 חודשים.... פשוט יש לי ממד בין שני החדרים עם המחשב והקליטה חלשה באלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום- לפני יומיים חיברתי מחשב ישן לרשת הביתית בצורה אלחוטית ע"י מתאם אינטרנט USB שישמש אך ורק כמחשב להורדות... מאז (ז"א כל פעם שהאימיול פועל) האינטרנט בכל הרשת תקועה ואיטית להחריד... הייתי בטוח שהראוטר מונע מצב כזה - כך אפילו אמרו לי בחנות...! יש קשר בין ההורדות במחשב אחד ברשת לתקיעת הרשת כולה....? או שזה מסיבה אחרת..? אם כן- יש לזה פתרון...? בבקשה תעזרו לי...! תודה רבה..! (אגב- הרשת מרוכזת בראוטר אדימקס ומחשב נייד ונייח מחוברים אליו אלחוטית)
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי דומיין על שם חברה מוכרת,פנו אלי בשביל הצעת מחיר,יש הצעות בכמה למכור?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך מונעים enable\disable לכרטיסי רשת ב-group policy ?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הראוטר שלי הוא wrt54gl @ tomato 1.07 ולמרות שהגדרתי את הראוטר ב basic> network בlease time שיהיה5760 דקות הוא בכל זאת עושה ליס של שעה אחת בלבד [תמונה למטה] איך מסדרים את זה? :-\ [כמובן שאני תחת קושחת טומאטו היות ואני בתשתית כבלים] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ערב טוב ברצוני לשדרג את המהירות ל 2.5 מ 1.5 מבחינת עלויות הם זהות בשני השיטות האם יש עדיפות לכבלים על פני בזק (ADSL) או אולי להיפך יש לציין כי יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO עדכנית. הדגש הוא על יציבות החיבור.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי Netgear 814 וכרטיס D-Link DWL-650+ שמחובר לנייד. עכשיו ככה, ברגע שאני מדליק את הנייד והווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן להתחבר לראוטר או בכלל למצוא אותו שמתי את הראוטר ברשתות מועדפות ועדיין לוקח לו המון זמן להתחבר אליו ושאני אומר המון זמן אני מדבר על 10-30 דקות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אני עושה משהו לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אפשר הוראות הפעלה לנתב d-link DES-1008D?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אתחיל ואומר שאני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות, אז אם אתם מתכוונים להשתמש במושגים וראשי תיבות תצרפו גם הסבר. כרגע אני בקונפיגורציה שמצורפת בתמונה, כלומר יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ואני רוצה לשתף עוד מחשב דרך הראוטר. בתמיכה הטכנית לא ממש הצליחו לעזור לי, מבחינתם כל עוד יש אינטרנט במחשב הראשי, הם לא מתעסקים באילתורים. מה שניסיתי לעשות זה לחבר כבל מיציאת ה-Ethernet במודם השחור לכניסת ה-WAN בראוטר. המחשב השני זיהה את הראוטר והתחבר אליו, אבל אין לי באמת אינטרנט (יש סמל כזה של אזהרה על הפסי קליטה). לא הגדרתי שום דבר בהגדרות של הראוטר אז אני מאמין שצריך לעשות שם משהו, רק שאני לא יודע מה. אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, ברשותי Linksys המפורסם והידוע, עליו מותקנת הקושחה DD-WRT ואני דיי מרוצה, הבעיתיות היא שיש לי בית ישמן עם מסדרון צר שמפריד בין החדרים לסלון, ומשום מה זה גורם לחוסר קליטה בחצי בית (מדובר על בית גדול מעל 300 מ') עכשיו, אני צריך לקנות לחברה שלי ראוטר גם, השאלה, האם לקנות לי איזה ראוטר חדש שיכול לתת לי איכות קליטה יותר גבוהה בכל הבית, או לקנות ראוטר ממוצע לחברה שלי (חשוב שידע לעבוד גם כ ACCESS POINT ) אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
2 מחשבים בבית שלי, שיתפתי את המדפסת ששנינו נוכל להדפיס ממדפסת אחת, מה עוד אפשר לשתף? למה עוזר השיתוף?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
לבעיות: 1. אני לא מצליח להגדיר נכון את הנתב (אדמיקס 6104WG) לבצע סינון לפי כתובת MAC, אולי לא הבנתי נכון והוא מסנן את הכתובות שאני מכניס לו ולא נותן רק להן גישה. הוא מסנן את הכתובות או מאשר את הכתובות שמכניסים? 2. גם אבטחה של WAP אני לא מצליח, מחשב אחד מצליח להתחבר כשאני מכניס מפתח מסויים ומחשב אחד לא. אני מניח שזה בגלל התוכנה שהוא משתמש בה. המחשב שמצליח עובד עם XP פרו + SP2 (כן, גרסת בטא) ולא משתמש בשום תוכנה חיצונית להתחבר, פשוט מכניסים את המפתח פעם אחת בכניסה הראשונה והוא נכנס. המחשב השני עם XP ביתי + SP1a, משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס (גם של אדמיקס, בתקן G) אבל כשאני מכניס את המפתח אני מקבל הודעה שהוא צריך להיות רק 13 תווים (והוא 26 תווים). גרסת הקושחה של הנתב הי…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-