רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כי אני יודע ששניהם עובדים באותו תדר ושמעתי כבר שזה יכול ליצור בעיות אז רציתי לדעת אם זה נכון ואיזה בעיות זה יכול ליצור והאם אפשר לפתור את הבעיות האלה ואיך תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
- 2 followers
-
-
הי אני מחובר ל012 בכבלים ללא חייגן בחיבור l2pt אני זוכר שבעבר התחברתי עם חייגן של החברה כאשר הכבל בין המחשב למודם היה מחובר(ללא הראוטר) משהו יכול להסיר לי איך אפשר להתחבר ככה ללא הראוטר אני רוצה לבדוק אם הראוטר דפוק
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום... לאחר שאני לוחץ על PORT SETTINGS של פורט בשם COM1, יש לי אפשרות לשנות כל מיני ערכים שנראים לי חשובים... יש לכם מושג על מה אני מדבר או שאני אכתוב את האפשרויות? לאלו ערכים כדאי לשנות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לחבר את המחשב שמחובר עם כרטיס USB אלחוטי למדפסת שנמצאת במחשב שמחובר ישירות לראוטר איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עברתי לחבילת אינטרנט מהיר בנטויזין וקיבלתי את המודם שצויין בכותרת מבזק... אני מנסה להתקין את המודם על מערכת 98SE בה קיים כבר מודם 56K וכל זאת ללא כרטיס רשת...אני מצליח להתקין את המודם והכל הולך טוב אבל הנורית של ה-LINK לא דולקת אלא רק מהבהת מדי פעם ואני לא מסוגל להיכנס לאינטרנט...האם זה בגלל המודם הישן שעדיין מותקן? מישהו יכול לעזור לי??? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזק יצאו במבצע של רשת אלחוטית : נתב של eci 352 במחיר 12X24 או 9.9X24 למי שמשדרג את התשתית. האם המבצע הזה שווה או ששוה לקנות לבד נתב? אני חושב ללכת על הנתב של 3com . 3CRWE554G72 3Com האם זה נכון שמהירות של 750 kbps לא מספיקה ברשת אלחוטית ??? יש לי 2 מחשבים + לפטופ אחד (centrino) אם אני רוצה לחבר רק את הנייד באמצעות חיבור אלחוטי ואת 2 המחשבים הנייחים להשאיר כמו שהם בחיבור חוטי האם אני בכלל צריך לקנות ראוטר או שניתן לעשות משוה אחר ? המחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב ובשיותף אינטרנט, האם אני אוכל להשאיר את זה ככה או שאני אהיה חייב לקנות להם כרטיסים אלחוטיים ? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי קיצר יש לי 8 מיגה וכאשר שדרגתי בבזק אמרו שישלחו אליי טכנאי כי הקוו לא איכותי , היום בא מישהו ולא עשה כלום ואמר שזה מעל המינימום ואמר לי שאצלך נותן להם 14 ( משהו כמו בקליטיה בראווטר מאנג'מנט סיגמנט ) וזה טוב ל 8 מיגה למבינים בינכם 14 זה בסדר ? ההורדה בסדר זה מוריד מאתרים טובים 1 מיגה לשנייה אבל השאלה אם זה יפריע ל פינג במשחקים ? והאם אפשר אתר לבדיקת פינגים ?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי סוף סוף הצלחתי לשכנע את אמא שלי לשדרג תמהירות של האינטרנט אחרי שאני סובל עם חבילה של 750KB ספק+תשתית ב110 (שלא תחשבו ההתחייבות ניגמרה לפני חצי שנה אבל לקח לי זמן לשכנע את אמא שלי) בקיצור אני לא מעוניין בבלגן אז אני מעוניין להשאר בברק 013 כספק ובזק כתשתית אז השאלה שלי האם אני צריך להחליף מודם?(החלפתי לפני חצי שנה בערך למודם רשת זה שנותנים עם הפורט אחד)? אני מעוניין לשדרג ל 1.5 או ל2 היותר משתלם מן השתיים והזול יותר אלה אם כן מדובר בכמה שקלים בודדים דיברתי עם נציגה מברק והיא הציעה לי מסלול של 1.5 מגה עם התחייבות לשנה ושהמחיר נישאר אותו הדבר גם לאחר השנה התחייבות 49.99 ועם בזק עדיין לא דיברתי על תשתית בקשר לעסקה שברק ניסו לתת לי אני מבין שהיא לא שווה שאפשר להש…
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם חייבים תוכנת סינון אתרים? אם כן,איזו? האם אפשר לחסום אתר ספציפי ללא תוכנה ? :-*
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו Thinkpad X220 חדש מEBAY , הבחור מכר גירסה משופצרת מאוד של המחשב כולל הכל (קורא ביומטרי, Bluetooth וכו.) מה שגיליתי עוד , זה שדחפו לי שמה אנטנה של Wimax , כמובן שאני לא מתלונן על תוספות בחינם למחשב הנייד החדש שלי , אבל מישהו יודע אם אפשר לעשות אם זה משהו בכלל בארץ ? יש איזה מקום שיש בו Wimax ? יש איזה חברה שמתכננת פריסה בכלל של זה? או שכולם עוברים לLTE?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אקדים ואומר שקראתי וביצעתי את כל מה שכתוב במדריכים המפורטים המופיעים בראש הפורום ועדיין הבעיה שלי לא נפתרה. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP. מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם DSL - USB, והמחשבים מחוברים ביניהם ע"י כרטיסי רשת וכבל cross-over. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במחשב השני. כאשר השתמשתי ב-wizard של windows ליצירת רשת ביתית זה הודיע לי (במחשב עם המודם) שהוא לא מצליח לקנפג את הרשת ושאני אעשה זאת ידנית. ניסיתי לסגור את ה-firewall וזה לא עזר... אשמח לסיוע מהיר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת 2003 ומחשב שולחני עם xppro מחוברים בדומיין. בנוסף יש לי 2 ניידים 1 עם xphome והשני עם vista home שניהם לא יכולים להתחבר לדומיין(גירסאות ביתיות של וונידוס מוגבלות ולא יכולות להתחבר לדומיין) מדפסת מחוברת למחשב השולחני בשיתוף והשרת והמחשב מדפיסים ללא בעיה. כאשר אני מחפש את המדפסת בהוספת מדפסת בניידים אני לא רואה אותה. כאשר אני מכניס בניידים את ה ip של המחשב השולחני אני רואה את השיתופים ובינהם את המדפסת. אני מצליח להתחבר אליה ללא בעיה ולהדפיס. הבעיה היא שבגלל שהם לא בדומיין(ככה נראה לי) כאשר עושים להם ריסטרט המדפסת מתנתקת(היא מופיעה במדפסות אך לא מחוברת) וצריך שוב להכניס את ה ip ולהתחבר אליה מחדש. יש למישהו פתרון חוץ מלהחליף את מע' ההפעלה בניידים? תודה אס…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תשתית בזק ספקית בזק בינלאומי 15 מגה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-