עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Nemesis,

מי שמעוניין להפעיל את הנתב הזה בכבלים עם L2TP, מוזמן לשלוח ה"פ, ואני אעביר לו את הקושחה שעובדת אצלי.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. Started by Hitman_47,

מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  3. שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Hydra,

מחשב חדש חדש רק הותקן, שרתים ישראלים, אינטרנט 750 ויש לי רשת אלחוטית בבית אבל זה קורה גם שכל שאר המחשבים סגורים בכלל !! אין סיכוי לווירוס מכיוון שהמחשב חדש חדש. יש הצעות רעיונות האשמות ?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

7. לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. האימול מוריד לי על מהירות נמוכה מאוד ומראה לי שיש לו סרט שחור על הפנים לפני שהתקנתי ראוטר הייתי מחובר דרך מחשב יחיד והיה טסס לי האימיול עכשיו הוא לא זז כנראה בגלל הפיירול של הראוטר אולי הID LOW איך משנים את זה או אולי צריך לפתוח פורט איך עושים את הדברים האלה בבקשה צריך עזרה אני כבר מיואש!!! אם אפשר עוד משהו איך אני מגדיר שה ip שלי השתנה?? לפני שהיה לי ראוטר הייתי מתחבר אם חייגן עכשיו אין לי חייגן וה ip לא משתנהה למה??

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע אם קיים מפצל לכבל רשת?

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by Libby,

היי... אני כבר במצב מצמרר של לחיצה על כל הכפתורים ללא הבחנה... איך אני מוחקת את כל הלינקים המופיעים ברשימה הנגללת של כתובת האינטרנט למעלה?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by zerocool15,

למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by i_D_A_n,

יש לי 2 קומות בבית ובקומה התחתונה יש שני מחשבים שמחוברים באינטרנט על ידי ראוטר של אדימקס . עכשיו אני רוצה להעביר מהראוטר אינטרנט לקומה העליונה שזה בערך מרחק של בין 20 ל-30 מטר.. רציתי לשאול אם הכבל יכול להיות מחוץ לבית שזה אומר חשוף לשמש ולגשם והאם המרחק יכול לפגוע במהירות האינטרנט ? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני לקוח נטויז'ן בכבלים חבילה מהירות-750. לאחרונה האינטרנט מתנתק לי ועושה בעיות כאשר אני עושה Repair ל-Local Area cinnection , זה לא מצליח לתקן אותו. עכשיו מה שאני מנסה להגיד פה שעם מישהו יודע מה הבעיה אולי לא חברתי טוב משהו אולי לא הגדרתי משהו טוב כי זה גם נותן לי לרוב את השגיאה מס' 789 אני חושב כאילו הוא לא יכול להתחבר לשרת שהוא cable.netvision.net.il אני חשוב... אולי יש משהו עם החיבורים לממיר הדיגטלי ? או שזה לא קשור... טוב בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מחריד. תודה,

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by nore0,

תמיד שאני נכנס אל גוגל הוא באנגלית אני נכנס לאפשרויות שפה שם עברית וזה לא נישמר מישהו יודע מה הבעיה כי זה מעצבן כל פעם להחליף ת'שפה

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Tomib,

אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by Shadow64,

מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by y_i_c,

היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by AVL,

מה זה השירות הזה שבזק מפרסמים עכשיו? זה כמו FRAME RELAY?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. קניתי השבוע מחשב חדש לבית... משהו איכותי וחזק... יש לי עוד מחשב יחסית ישן אבל סוחב משחקים וסרטים וכו' אני רוצה את שניהם לחבר לאינטרנט בעזרת נתב... לארח בירורים של ההורים השבוע מחברים לנו את שניהם - על ידי חברה שעושה את זה... ביררתי פרטים: הנתב שאני מקבל הוא - Linksys Wireless-G WRT546 ניתן לראות אותו כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3120920,00.html חיפוש מהיר שעשיתי... רציתי לדעת מה דעתכם על הנתב הזה (כפי ששמתם לב הוא אלחוטי...)? הוא מספיק חזק? יעמוד במספיק חיבורים או יקרוס עם שני מחשבים מחוברים? בנוסף, רציתי לדעת אם אפשר דרך רשת לשתף תיקייה ולהעביר מידע אחד מהשני? ראיתי כאן מדריך לנושא אבל יש לי בעיה אחת גדולה... בפעם האחרונה שפירמטתי ווינדוס לא …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pc student,

יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by horacio,

יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. היי דוד שלי קנה מחשב חדש ורצה לחבר ברשת את שתי המחשבים בשביל שיתוף ICS. אין שום בעיה, אמרתי לו מה לקנות והוא קנה. 17+7 מטר של כבל רשת STP (ה7 מטר בגלל שהוא התחרט ושינה מקום שהיה זקוק לעוד הוספה של כבל) אז ניקנה 17+7 מטר של כבל רשת ומאריך RJ45 (קופסא קטנה שבכל צד יש RJ45 להארכת כבל) .. ואיזה 10 מחברי RJ45 עם סיכוך) אני עוסק הרבה בהרכבת רשתות והכנת כבלים ועד היום לא נתקלתי בבעיה מוזרה כזאת. העברנו את כל הכבל בבית והתחלתי להכין את הכבלים. הכנתי את כל החיבורים והכל חובר במקום. צד אחד היה 568a וצד שני 568b בשביל Crossover בגלל שאין שם HUB וחיבור בין שתי מחשבים. אני מחבר לכל צד ושום דבר שום נורה שום כלום ויש X על הכרטיס רשת כאילו אין כבל רשת מחובר. ניסתי שוב ושוב ושו…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by buuhaa,

שלום. יש לי בעיה: ברשת ביתית שני מחשבים XP עם חיבור ICS שעבד מצויין עד עתה. המחשב האורח הפסיק להתקשר לאינטרנט למרות שמבחינת כבל וכרטיס רשת נראה שהכל תקין. מה עושים ? מהיכן להתחיל את הבדיקה ? האם התקנה מחודשת של הרשת עם האשף תעזור פה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  24. אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  25. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים