עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by freakyelfgirl,

מה הגןרמים לשגיאה איך מטפלים בה ולאיזה שכבה מבין 7 השכבות היא שייכת. אשמח אם תוכלו לעזור לי .זה סוג של שיעורי בית שאני אמורה להכין .לא נתקלתי בבעיה הזו אישית

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. היי אני משתמש פשוט באנטרנט,מה שכו ב3 חודשים האחרונים אני רואה איטיות באנטרנט שלפעמים אתרים בקושי זזים (גם עד שאתר כמו MEGAVIDEO נטען לוקח שנה). אם פותחים כמה אתרים (עם שרתים מהירים כגון WALLA וכ"ו) עדיין הוא "עושה טובה" שהוא נכנס. אין רוגלות או וירוסים. אני עובד עם ADSL של נטוויז'ן\ברק,שדרגתי את חבילת ה2MB שלי ל4MB ומשומה חוץ מהורדת קבצים רגילים אין שיפור בגלישה. יש לי ROUTER של NETGEAR ומודם של SIEMENS (מהישנים) התקנתי מערכת הפעלה WIN7 לפני כחודשיים והבעיות עדיין לא נפתרו אני חייב לציין שמשומה בנייד שלי הגלישה בהרבה יותר חלקה מאשר על הPC. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  4. שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by beni125,

יש בבזק דבר כזה שזה רשת שבאה על הקו טלפון (אני לא רוצה חוטי כי יש בית 5 קומות וזה מסובך ההתקנה!!!) האם הרשת הזאתי על קו הטלפון טובה? האם היא מתנתקת ויש בה גם אינטרנט אלחוטי לכן היא נחמדה אבל רוב הזמן אני לא ישתמש בו אלא ב בטלפון האם זה משבש את הטלפון ומי שיש לו האם זה מומלץ או לא?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by dlivneh,

אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by shon12bar,

אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by GreenApes,

שמעו הגעתי לדף הזה ועכשיו נכנסתי לאתר הזה: http://portforward.com/cports.htm ומצאתי את המשחק Battelfield BC 2 ועכשיו אני לא יודע מה אני צריך למלא בתמונה למלאה בשביל לפתוח פורט שהמשחק יעבוד לי יותר טוב..

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום יש לי רשת אלחוטי שעובדת מצויין אני כרגע מחובר על תשתית כבלים עקב זה שעברנו לyes אנחנו צריכים לעבור לתשתית בזק עכשיו השאלה שלי היא כזו איזה דברים יש לשים לב? האם יש אפשרות שהחיבור יתבצע ללא חייגן כמו בכבלים? ואיזה גדרות צריך לבדוק במודם? ובראוטר? (הראוטר של 3COM ויש לו תמיכה לכבלים ולADSL) תודה ויום נעים :-)

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by utd76,

אני מעונין בעזרה לגביי שתי צורות של בנית רשת ביתית: 1. רשת קווית בלבד עם שני מחשבים ו- xBox אחד. האם לרשת קווית חשוב הנושא של תקן N או G , או שזה רק לרשת אלחוטית. על מה צריך לשים דגש כשקונים נתב לרשת כזאת. ואם יש משהו (דגם מסוים או חנות מסוימת) מומלצים. 2. רשת אלחוטית עם שני מחשבים, אחד במרתף והשני בקומה ראשונה בממ"ד, האם נראה לכם טכנית שניתן יהיה לעבוד עם רשת אלחוטית בתנאים כאלה (סיכוך וכו') ? ואם כן איזה ציוד מומלץ לקנות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by nir_,

לגולשי הפורום שלום, אולי זה לא המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה הזאת, אבל אני כבר אובד עצות. ברשותי מודם אלקטל, מחובר לרשת האינטרנט דרך בזק WoW של יס 1.5 מגה. החל מאתמול 9.6 בשעות הערב המוקדמות, מהירות האינטרנט צנחה, נוצרו בעיות כלישה, הגלישה איטית לא חלקה, וכן גם משחקי הרשת מושפעים. לאחר שפניתי לספקית (בזק) התבקשתי לסרוק ווירוסים ספייוורים אך שום סריקה לא העלתה תוצאה. מכאן נותרו שתי אפשרויות: * הבעיה היא אצלי במחשב, קו הטלפון, המודם * תקלה איזורית (אזור ראש"לצ). אני מעוניין לדעת האם עוד אנשים נתקלו בתפועה וסובלים ממנה כדי שאני אמנע מבזבוז כסף מיותר על טכנאים, מודמים וכו'. במקרה וזה לא המקום המתאים, אני מבקש סליחה, אך נאמר לי שיש עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה מאת…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by Or94,

לסבא וסבתא שלי יש מחשב והיום הייתי אצלהם ופתאום לא היה אינטרנט. הם מחוברים לאינטרנט דרך מתאם אינטרנט אלחוטי של בזק והספק שלהם הוא אורנג'. התקשרתי לאורנג' והם הסבירו לי מה לעשות וזה לא הצליח. בסוף הנציג של אורנג' אמר לי שצריך לקנות כרטיס רשת חדש. איפה קונים כרטיס רשת ואיך מחליפים אותו וכמה הוא עולה? האם יש עוד משהו שכדאי לעשות לפני שקונים כרטיס רשת?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. נגיד יש לי עכשיו מחשב אחד ועליו מודם פנימי כזה ויש לי עוד מחשב ושם יהיה מודם usb אז אין לי צורך בכרטיס רשת במחשב השני בשביל לגלוש??

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by omri011,

כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה

20. יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?

21. Started by sagi_10,

1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שבת שלום. התקנתי ראוטר בבית כאשר המחשב הראשי הוא שלי והמישני של אחותי, רציתי לדעת האם אני יכול להגדיר משהו בכדי שאני אוכל לגשת למידע שיש במחשב שלי דרך המחשב שלה ולהעתיק דברים? כמו ברשת ביתית. תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  23. יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. Started by m.l,

יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים