רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא צריך משהו מאובזר מדי, רק שיעשה את העבודה בלי בעיות. עדיף לא להגיע ל150 אם יתאפשר הדבר.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי קניתי היום את חבילת הרשת האלחוטית של בזק - ראוטר של אזטק וכרטיס רשת USB. המחשבים נמצאים במרחק של 2 קומות זה מזה ואני לא מצליח בתחנה לקלוט את השידור האלחוטי. כמה שאלות: 1. האם הטווח הזה עם ההפרעות בדררך הוא גדול מידי? 2. האם הראוטר שך ECI משדר חזק יותר? 3. האם כרטיס רשת PCI יקלוט יותר טוב? 4. ראיתי מכשיר של חברת 2WIRE דגם 1000HG שיש לו עוצת שידור מאוד חזקה ולכן כדי לעמוד בתקנים הישראליים צריך להחליש את העוצמה - האם מכשיר כזה יעזור לי? אם למישהו יש נסיון עם מרחק חיבור כזה אני אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי היום edimx br 6104k הראוטר לכבלים קיצר אני לא מצליח להתקין אותו חיברתי בעזרת כבל רשת רגיל את המודם (טריון) לראוטר לכניסת wan ומשם בסוויץ של הראוטר חיברתי כבל רשת רגיל למחשב שלי עכשיו התחברתי לפי החוברות לאשף התקנת רשת של הראוטר ואני לא יודע מה להגדיר במקום הזה הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא ב תמונות נקרא step 1 עכשיו הנה פרטים מודם טרוין . ערוצי זהב. נמצא באזור הרצליה. ספק ברק 013 .חבילה של 750 .יש לי 2 מחשבים לחבר תודה למי שיעזור לי אני אפילו יתגמל ! נערכה ההודעה ותוקנו השגיאות כתיב
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח הזה. ברצוני לשתף ולשאול לגבי כרטיסי הרשת המובנים שלו. יש לו Dual Giga cards , אבל כשחיברתי אותו למחשב אחר עם כרטיס Giga , עם כבל מוצלב, מהירות העברת הנתונים לא מרשימה בכלל. לדוגמא: העברת קובץ של 700 מגה בין שני המחשבים לוקחת בערך דקה. פתחתי תקלה מול ASUS כבר לפני חודש, וכל הזמן הם מתחמקים. אגב, אני לא ציפיתי שיהיה מהירות של 125 מגה בשנייה, אבל קצב של 11 מגה לשנייה זה מאד איטי. מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מחשבים, כולם מחוברים לאינטרנט בעזרת ראוטר, אחד מהם מריץ לינוקס כל השאר xp באחד מהמחשב שמריצים xp יש מדפסת, מה שאני רוצה לעשות בעיקרון זה שיתוף קבצים והדפסה, מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה? (נעזוב כרגע את המחשב עם לינוקס, בין 2 ה xp) הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת ראוטר אלחוטי של EDIMAX מדגם 6114WG. שאלה ראשונה - האם תהיה לי בעיה לגלוש באינטרנט אלחוטי (750KB) בבית פרטי בין 3 קומות כאשר הראוטר נמצא בקומה השניה. אם כן, האם יש ראוטר אחר שמסוגל להתגבר על הבעיה טוב יותר? שאלה שניה - איזה כרטיס רשת עדיף לנייד - כרטיס USB מסוג EDIMAX 7137 או כרטיס PCMCIA של EDIMAX 7108? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים. הראשון עם הראוטר שמחובר לקיר והשתיים האחרים [אני ואחותי] הם אלחוטיים. יש לנו 4MB [ בדקתי ב SPEEDTEST יצא 4100 בערך] אבל רציתי לדעת איך המהירות מתפצלת. אני מעוניין לעשות שאני יקבל כ 2. מגה ו-2 המחשבים האחרים יקבלו מגה כל אחד,מכוון שהשימושים שלי מצריכים יותר. אז איך אני בודק את זה,ואיך אני משנה? אני חושב שאני מדבר על רוחב פס פה... תודה מראש,אבי.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני כיום עובד עם WRT54GL דיי מרוצה אבל בחלקים מסויימים בבית אין כמעט קליטה חלק אחד זה המחשב ששמתי בסלון כHTPC ואני רוצה לדאוג לו לרשת שתזרום כמו שצריך בקצב נורמלי חשבתי לקחת פשוט איזה ראוטר זול כמו 6204 של EDIMAX או משהו כזה שתומך WDS ופשוט להרחיב את הטווח כביכול מה שישפר את הקליטה מה שאני מבקש זה חוות דעת של אנשים שהתנסו עם WDS האם זה יעיל ועובד כמו שצריך האם יש איזה צרות שאני צריך לצפות כמו שיתוף קבצים ברשת הפנימית כי זה כביכול 2 רשתות מחוברות או משהו כזה והכי חשוב האם מישהו ניסה לשלב 2 ראוטרים מיצרנים שונים ומה התוצאות כי לא בא לי לשלם 400 ש"ח על WRT54GL נוסף אבל גם לא בא לי לשלם 200 על EDIMAX שלא יעבוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת שמשתפים חיבור אינטרנט. איך אני יכול להשמיע מוזיקה ממחשב אחד על המחשב השני, אני לא רוצה להעביר את הקבצים לספריה משותפת. אני פשוט רוצה שהנתב שלי יהי כמו מעין STREAM של מוזיקה תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברה, לפני שנתיים בערך קניתי כרטיס רשת זול ופשוט. אני לא קיבלתי שום דרייבר בתוך המארז ולא קיבלתי הוראות להתקנה. אך ורק את השבב. עכשיו, רשום לי על הכרטיס 3com שזיהיתי בתור חברה שמייצרת כרטיסי רשת. הבעיה היא שאפילו שהורדתי בערך 912353151356 דרייברים אני לא מצליח לזהות ולא מצליח להתקין את הכרטיס. הכרטיס רשום במחשב בתור PCI Device ושום דבר מעבר לזאת. רציתי לדעת אם ישנה דרך כלשהי לזהות את דגם הכרטיס ולמצוא את הדרייבר המתאים לו. תודה מראש, עידו.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן ראוטר של Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n ורציתי שתמליצו על מודם לקנות איתו (: כרגע הראוטר מחובר למודם ADSL ישן של בזק RTA 1320 שככל הנראה לא מסתדר עם החבילת 4MB כפי שאמרו לי בתמיכה הטכנית אודה מאוד אם תוכלו להמליץ על מודמים שנמצאים במלאי ב www.ksp.co.il או www.ivory.co.il (למרות הביקורות הרעות עליהם) משום שמשם אני מתכוון לקנות אותו, אלא אם תגידו לי לרכוש מבזק/בב"ל. (: תודה מראש אנשים טובים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אתמול התקבלתי לבטה של wow בכל מקרה, ההורדה של המשחק היא דרך ה- downloader שלהם שמשתמש בשיטת ביטורנט כשאני מוריד מופיעה לי הודעה שאומרת לי שאני חסום על ידי פיירוול ולכן אני מוריד לאט 5-15 קילובייט בשניה ואני משתמש במודם alcatel שהומר לנתב אינטרנט ולכן הוא משתמש בפיירוול וגם כנתב שכנראה חוסם פורטים4 הם הפנו אותי לטרבלשוטינג והוא רושם לי שם שהפורטים 6112 , 3724 ו 6881-6999 צריכים להיות פתוחים , במידה ולא זה יצור קונפליקט שכנראה מאט את קצב הירידה איך בידיוק אני דואג שהם היו פתוחים הזה ציתות מהאתר "Routers* Be sure that the router configuration has Ports 3724, 6112, and 6881-6999 forwarded to your computer, and only your computer. Having the same port forwarded to more …
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרטים (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. מצאתי את הראוטר הבא ביד 2 ב-50 ש"ח. הוא קצת מיושן, ואני תוהה האם הוא יתאים לי: Dlink 604+ - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2835221,00.html יעשה את העבודה? תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים ומודם אלקטל מחוברים לסוויץ' על המחשב שלי אני מריץ אייסיקיו והכל טוב במחשב השני אני מנסה להתקין אייסיקיו, והוא נתקע ונכבה יש למישהו מוזג מה אני יכול לעשות ? ואגב, אני גם לא רואה את המחשב השני בשכנים ברשת והוא לא רואה אותי אבל עדיין יש אינטרנט קיצר משו מוזר
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל עזרה בנושא, אני ממש אובדת עצות. :s05: יש לי מודם B-FOCUS ישן, וקניתי ראוטר אלחוטי של MSI. הראוטר עובד מצויין, ועד כה המודם עבד טוב גם הוא. אני לא מצליחה לקשר בין השניים, הראוטר פשוט לא מזהה את המודם. אני יודעת שהמודם חייב להיות בעל אפשרות ETHERNET בשביל שהראוטר הזה יוכל לעבוד איתו. כיצד ניתן לבדוק? אשמח לכל עצה/עזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-