עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Andrey22,

מאז שיש לי נתב אני לא מצליח להיות "מנחה" במשחקים כמו SC ו FEAR,יש לי גם לאגים,פתחתי פורטים בנתב וגם בפיירוול,איך לפתור זאת?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  2. איך אני מגדיר ל hotmail שיחסום לי לצמיתות כתובת מייל של מי ששולח לי דואר זבל?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה

4. שלום, עכשיו חזרתי הבייתה, אני פותח את האינטרנט ו.. אני לא מצליח להכנס לאתרים כמו gmail, godaddy, cnet אלא רק לאתרים כמו walla, nana, tapuz ושאר האתרים שיושבים על שרתים בארץ. אני באינטרנט זהב.. מישהו נתקל בזה גם? או שזה קורה עכשיו לעוד אנשים חוץ ממני? או שזאת בעיה במחשב שלי בכלל??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by stojakovic,

עשיתי איי פי סטטי לפי המדריך הזה- http://portforward.com/networking/static-xp.htm והכל טוב ויפה והאינטרנט עובד... אבל... כל התוכנות ואתרי אינטרנט לא קוראים את האיי פי הסטטי שלי.. אלא כותבים לי שיש לי איי פי אחר.. וגם האיי פי שמופיע באתר של הקינפוג של הראוטר (level1) מראה שהאיי פי שלי הוא לא זה הסטטי אלא האחר... אבל אם אני בודק בקומנד ליין "ipconfig" זה כן רושם לי את הסטטי.. אז קיצר איך אני משנה את זה שכל התוכנות ובאינטרנט ייקראו לי את האיי פי הסטטי?1? תודה!!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by creek,

ברצוני ליצור רשת בין 2 מחשבים, רק על מנת להעביר קבצים מפה לשם. קניתי כבל רשת מוצלב, חיברתי, ניסיתי להתקין דרך האשף של XP - לא עובד. איך אני פותר את זה?

8. Started by arkadur,

לאחר שנמאס לי מD524 הדפוק שלי, אני רוצה וצריך להתקדם הלאה (גם מבחינת האבטחה) יש את הסדרה החדשה של לינקסיס, ואת הMIMO של אדימקס על מה אתם ממליצים? אני צריך קליטה מעולה ומהירות גבוהה. אני מוכן להשקיע באנטנות חיצוניות אם צריך. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by MoonMage,

אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם! ובכן...השאלה בכותרת. לדוגמא הכרטיס הנ"ל : 3com 3C905CX עדיף על כרטיס רשת של ה-MOBO?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  11. קראתי את המדריכים פה בפורום ולא כל כך הבנתי כמה דברים. קניתי השבוע מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו ברשת עם המחשב הישן כדי להינות מהאינטרנט בשני המחשבים ולשתף קבצים ביניהם. ברשותי מודם: eci b-focus router 312+ בשני המחשבים יהיה ווינדוס XP השאלות שלי הם אילו: האם זה חוקי בכלל לחבר את שני המחשבים ברשת ולהפעיל בשניהם אינטרנט ? (כלומר על אותו חשבון אינטרנט שאני משתמש בו עד עכשיו למחשב אחד ?) 1. איזה חלקים אני צריך לקנות כדי לחבר את שני המחשבים ברשת (בחנות מחשבים כמו באג הם אפשר לקנות אותם ?) 2. איך אני הופך את המודם שלי לראוטר ? אחרי שקניתי את החלקים .. ()eci b-focus router 312+ 3. האם צריך עוד משהו כדי להפעיל את האיטרנט ? תודה רבה לכל העונים !!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by omri_ro,

מה זה הMAC ADDRESS(בLAN ובWAN) מה זה הREMINING LEASE TIME? מה זה הDOMAIN NAME SERVER (כלומר לROUTER יש כבר IP משלו אז של מה הDNS הזה (למעשה יש שניים(מן הסתם מחקתי אותם בתמונה))) [/LI]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אני אמור לקבל את המודם מהם? ולקנות לעצמי ראוטר? או שאני אמור לקנות את שתיהם? כי אני מוצא ראוטרים למכירה אבל לא מוצא מודמים

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Turbine,

שלום לכולם... יש לי ראוטר של חברת EDIMAX חיברתי אותו, הגדרתי אותו , כל המחשבים עובדים יופי כולל תקשורת אלחוטית, האיי סי קיו מתחבר, מקבל קבצים הכל טוב ויפה רק האי מיול מופיע לי בLOW ID, כלומר שהפורטים האלו סגורים או משהו כזה... למישהו יש רעיונות? או יודע מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. Started by Red Sparowes,

שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by StrikeEagle,

שלום לכולם, אני לקוח של הוט (ספק + תשתית) במסלול של 200 מגה. הנתב שברשותי הוא HOT Box 2 הבעיה היא שהרשת מפסיקה לעבוד מידי פעם - המחשב מחובר אבל בפועל אין אינטרנט. תופעה זה קורה רק ברשת האלחוטית (חיבור קווי עובד טוב). מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה בשידור של המכשיר. דיברתי עם התמיכה של הוט מס' פעמים ללא הועיל. בנוסף יש בעיות קליטה גם בטווח של 5 מטרים מהמכשיר (ללא קירות). האם אפשרי לקנות ראוטר פרטי מאמאזון לדוג' ולהחליף את ההוט בוקס? במידה וכן כמה התהליך הזה מורכב? תודה לעוזרים

17. השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. התקשרו אלי היום פרטנר ואמרו לי שיש להם ראוטר חדש ועובד ב- 4X4 שנותן טווח WIFI גדול + לא מנתק ידוע לכם משהו על זה ? מה זה הראוטר ? זה כדאי ? איכות ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by Zambar,

בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by iCe_bLaSt,

הזמנתי עכשיו Thinkpad X220 חדש מEBAY , הבחור מכר גירסה משופצרת מאוד של המחשב כולל הכל (קורא ביומטרי, Bluetooth וכו.) מה שגיליתי עוד , זה שדחפו לי שמה אנטנה של Wimax , כמובן שאני לא מתלונן על תוספות בחינם למחשב הנייד החדש שלי , אבל מישהו יודע אם אפשר לעשות אם זה משהו בכלל בארץ ? יש איזה מקום שיש בו Wimax ? יש איזה חברה שמתכננת פריסה בכלל של זה? או שכולם עוברים לLTE?

23. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..

24. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. אקדים ואומר שקראתי וביצעתי את כל מה שכתוב במדריכים המפורטים המופיעים בראש הפורום ועדיין הבעיה שלי לא נפתרה. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP. מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם DSL - USB, והמחשבים מחוברים ביניהם ע"י כרטיסי רשת וכבל cross-over. הצלחתי לשתף קבצים ומדפסת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט במחשב השני. כאשר השתמשתי ב-wizard של windows ליצירת רשת ביתית זה הודיע לי (במחשב עם המודם) שהוא לא מצליח לקנפג את הרשת ושאני אעשה זאת ידנית. ניסיתי לסגור את ה-firewall וזה לא עזר... אשמח לסיוע מהיר. תודה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.