רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל 5 מגה מ 2.5. כיום יש לי ראוטר ROTAL 1025W האם בשביל לקבל את המהירות שמגיעה לי אני צריך להחליף ראוטר בתקן N או משהו כזה? תודה סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים תא ההודעה הזאת בפורם הזה או ב"חומרה אחרת וציוד הקפי", אבל אני מניח שפה יש אנשים שיותר מתעסקים ברשתות, אז החלטתי לפרסם פו את ההודעה, אם זה לא המקום, אז שהדיון יועבר או משהו. בקיצור, אני צריך לחבר 2 מחשבים ומודם כבלים ברשת אלחוטית. אני יודע שאת המודם צריך לחבר לראוטר, ואת הראוטר למחשבים. אז אני צריך המלצה לראוטר + כ.רשת (למחשב שולחני) בתקציב של עד 800ש"ח. הראוטר ימוקם בצמוד לאחד המחשבים, אז אם יש אפשרות לחבר אותו עם כבל רשת רגיל לאותו מחשב (ורק למחשב השני יהיה כרטיס אלחוטי), אז עדיף ככה. בבקשה תענו מהר, זה דיי דחוף לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי שלט עם יכולת התחברות לתקשורת LAN , הגדרתי את ה IP שלו כ 192.168.1.1 ואת ה MASK כ 255.255.255.0 , את המחשב הגדרתי כ 192.168.1.101 , המחשב מזהה כי קיים חיבור, אולם המחשב לא נותן לי להתחבר עם דפדפן האינטרנט (באינטרנט הגדרתי דרך TOOLS את ה IP של השלט) . אני צריך עזרה די דחוף , אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם WRT54GL תומך במודם כבלים ב 100% כי ראיתי אנשים שאמרו שהם לא בטוחים. בלי שינוי קושחה ובלי כלום, כמו שהוא בא עם החנות, הוא יעבוד טוב עם הכבלים בלי בעיות? אני רוצה רק תשובות של אנשים שיודעים/מנסיון, חבל לי לקנות את זה ולגלות שיש המון בעיות איתו בחיבור לכבלים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבכל 5-10 דקות המודם מאפס את את עצמו וחוזר אחרי 10 שניות. פתאום כל הנורות דולקות, נכבות ואז נדקת נורה נורה עד שהאינטרנט חוזר. מה הסיבה לזה ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כשהתחלתי לגלוש פה וחיפשתי מידע על ביטורנט וספקיות אינטרנט, נתקלתי במלא אנשים שאומרים איך הם בדרך כלל מורידים על 160-350 וכו', וזה נשמע לי פשוט הזו. המהירות הכי גבוהה שהגעתי אליה בuTorrent הייתה 200 ומשהו. אבל כבד יותר מחודשיים שלא הגעתי למהירות כזו למשך זמן של יותר מ2 שניות. יש לי חיבור של 3 מגה (אני על תשתית הוט, ועד היום בבב"ל עם חבילת גיימר. עברתי היום לאורנג' כי הם עלו לי על העצבים כי הביטורנט היה תקוע על 15).
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. קימים בראשותי שני מחשבים האחד P3 550Mhz והשני AMD Athelon 3000+64 (939 שרכשתי לא מזמן. ברצוני לחברם יחד ברשת לשם גלישה (בו זמנית) באינטרנט ולשם העברת קבצים. איך כדאי לי לעשות את זה??? עם נתב או בלעדיו?? האם המחשב הישן יפריע?? עצות, טיפים, ושיתות ביצוע יתקבלו בברכה... בבקשה תעזרו לי... תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגית הMIMO (של 3 אנטנות) שיעמוד בדרישות הבאות: 1. שיגיע לפחות לקומה העליונה והמרתף (בהנחה שהוא בכניסה הראשית) 2. איכות קליטה טובה ופתיחת פורטים 3. תפריט לא מסובך 4. שיהיה בסביבות ה300-400 ש"ח בנוסף לכך ארצה כרטיס רשת אלחוטי בטכנולוגית הMIMO שיעמוד בדרישות הבאות: 1. לטווח קליטה ארוך 2. איכות קליטה טובה 3. בסביבות ה200 ש"ח אשמח להצעות והמלצות, אור כהן מה אתם אומרים על זה? הם תומכים בטכנולוגית ה802.11N: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694190 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591789 אני מתלבט בין ה2 וזה הכרטיס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=694238
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אבל רק עם חיבור אחד...כלומר רק כבל אחד אפשר לחבר אליו..ויש את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם....ואני רוצה שלתף את שני המחשבים באמצעות הכרטיס...אז אני יגיד מה אני חושב שצריך לעשות ותגידו לי אם נכון ואם לא נכון תגידו לי בבקשה אם אתם יכולים מה לעשות... הסבר שלי: אני לוקח את הכבל רשת מחבר אותו אל החיבור המובנה בלוח אם ואז לוקח כבל רשת אחר ומחבר אותו אל הכרטיס רשת במותקן בPCI ואז יש לי אינטרנט בשני המחשבים?...\\ נכון או לא?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מוריד מרפיד אבל כל מה שאני מוריד זה קבצים שהסיונת שלהם היא cgi מה זה? צריך תוכנה או משהו ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר Gigabit Switch לראוטר N 10/100 זה יוריד את המהירות בין המחשבים המחוברים , או שהם ימשיכו לעבוד Giga ביניהם ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
"אם הנושא הוא לא במקום המתאים אנא העבירו אותו להיכן שהוא שייך" מדי פעם האקספלורר 6 שלי מחליט לסגור חלונות מעצמו, אין לי מושג למה זה קורה. מישהו יכול לעזור? יש לי את POP-UP STOPPER PROFESIONAL מבית PANICWARE גירסה 1.5
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום . לאחר שהצלחתי לחבר את המחשבים בביתי בעזרת כבל מוצלב נתקלתי בבעיה, מחשב הCLIENT לא נכנס לאתרים מסויימים. רכשתי ראוטר של חברת TRENDnet מדגם TW100-S4W1CA ואיני מצליח להתחבר דרכו לאנטרנט. :s05: המחשב מזהה את הראוטר , בהגדרות הרשת של המחשב הוא נמצא על OBTAIN בכתובת ה IP וב DNS בחברת האנטרנט איתה אני עובד ( בהונגריה) נאמר לי שהכתובת אנטרנט נרכשת בכל פעם שאני מתחבר (חוץ מזה שבהגדרות הראוטר הלכתי אל DYNAMIC IP זה לא אומר לי הרבה). למרות שאני עוקב אחרי ההוראות אייני מצליח להשיג חיבור לאינטרנט תודה מראש ,
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן, ה 300N מת, אני יכול לעדכן איתו קושחות אבל אין אינטרנט, ניסיתי להחזיר לקושחה המקורית עדיין הוא לא רוצה לגלוש, הפאנל עובד הכל עובד אפילו ניסיתי שוב DD-WRT ועדיין אין מוצא. עשיתי 30-30-30 לפני ואחרי כל שידרוג ופשוט לא בא לו לעבוד. אני מחפש ראוטר חדש, יש הצעות? עדיף בעל אופציה ל WDS לא אכפת לי מפרוטוקול N, העיקר שבקומה למטה יקלוט היטב. מה עם 54GL? הבנתי שיש לו LIMIT בתעבורה שהוא יכול להעביר מהתשתית שזה משהו כמו 15MB זה נכון? יש לי 25MB גר בחו"ל (VERIZON FIOS) תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היום החלפתי את הספק אינטרנט שלי לקווי זהב-012 ולפני כן הייתי בבזק בינלאומי.... ואמרו לי שקוי זהב הם החברה הטובה ביותר לחיבור ADSL והייתה לי חבילה של 1.5 MB בבזק בינלאומי והורדתי במהירות של 190+- וכרגע בקווי זהב אני מוריד על 105 MB - ברצוני לעזוב את החברה של קווי זהב ולעבור לחברה חדשה! על מי מהספקי אינטרנט אתם ממליצים הכי הכי!??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-