רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 100MB של HOT ובימים האחרונים הוא נורא איטי בבדיקה של bezeq speed test יוצא לי 14MB הורדה הנה העוצמות בHOTBOX :
-
יש ברשותי את הראוטר הנ"ל, כאשר שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרכו. כיצד אני יוצר שיתוף קבצים בין המחשבים? ניסיתי דרך האשף של הווינדוס, אך באחד המחשבים הוא נותן לי לבחור רק בכרטיס רשת אשר לא מחובר לכלום. כמו כן, ביטלתי את הפיירוול בשני המחשבים וזה עדיין לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לקוחות בזק ו-HOT בסכנה לפריצת האקריםמאת: אסף דרגן | | קו ישיר יח"צ | תגובותלקוחות בזק ו-HOT נמצאים בסכנה מוחשית לפריצה של האקרים למחשבים הביתיים והעסקיים שלהם חברת אבטחת המידע הישראלית MADSEC סקיוריטי דיווחה היום כי מרבית לקוחות בזק ו-HOT, פרטיים ועסקיים וכן חברות העושות שימוש בנתב (router) מתוצרת חברת TP-Link הסינית, הפופולרית מאוד בישראל, חשופים לסכנת פריצה מוחשית (exploit) של האקרים העלולה להוביל לגניבת מידע חסוי ויקר ערך, המוערך במיליוני ש"ח.סכנת הפריצה לראוטר האלחוטי של החברה, מדגם TL-WR841N נתגלתה עלי ידי מתן אזוגי, מנהל צוות בדיקות אבטחה בחברת MADSEC סקיוריטי ובעזרתה ניתן בקלות לגנוב את החשבונות והסיסמאות המאוחסנות בנתב. הפרצה, המוגדרת כפירצת Local File Inclusion …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי שהתקן יותר טוב רק אם יש לך יותר מ5 מגה מהירות, אני כרגע לא מדבר על שאפשר לקלוט גם מיותר מרחק. האם זה נכון? אשמח לקבל לינק
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום, אכלתי תסביך ואני לא מוצא לו תשובה באינטרנט שאני מצליח להבין. לצורך העניין יש לי בבית אינטרנט של בזק (תשתית+ספק) במהירות 100 מגה (שאם הבנתי נכון זה אומר 100mbps). ממה שהבנתי, כרטיס רשת בתקן n300 מסוגל לקלוט עד 37.5 מגה, אבל n300 תומך ב- 300mbps. אני מבין שיש הבדל בין mbps לבין mb/s, כאשר 300mbps זה 37.5mb/s, אבל האינטרנט שאני מקבל הוא 100mbps. למה לעזאזל כרטיס רשת בתקן n150 לא יכול לקלוט 100 מגה?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, לאחר שהמחשב עולה לוקח הרבה זמן עד שמופיע האייקון של ההתחברות לרשת (local area connection icon) - בין עשר דקות לרבע שעה, וגם כל תוכנה שקשורה לאינטרנט (כולל אנטי וירוס), אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של סיסקו... מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בבקשה יכול להסביר לי אם זה לא אותו דבר אז מה ההבדל...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מזה שבוע שיש לי timeout בשעות הבוקר\יום בכל דבר שדורש אינטרנט, שיחה עם תמיכה של הספק (אקספון) לא עזרה, מבחינתו הכל מצויין ואין תשובה, מעבר ספק ל ccc גם לא עזר, מתישהו בין הבוקר לצהרים מידי יום החיבור הופך למינימום האפשרי, בלתי סביר לגלישה\עבודה, ובשעות הלילה הכל עובד מצויין כאילו הסתדר, החלפתי את כל הציוד כדי לאמת שהבעיה לא אצלי... עוד מישהו חווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת, מה אני צריך בשביל שתיהיה לי רשת אלחוטית [ואינטרנט] בבית כאשר יש לי אינטרנט בכבלים. עד 5 מחשבים ניידים אלחוטיים + מחשב אחד קווי. יש איזשהו ראוטר שאתם ממליצים עליו? וגם - ראוטר מסוים שצריך אם ארצה באיזשהו שלב לעבור ל-ADSL? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר Compex np27g ואני גר במקום שמאפשר להרבה אנשים להתחבר לרשת שלי בו זמנית. רציתי לדעת איך אני בעצם מעיף אותם מהרשת שלי, או(אם אפשר) מכבה להם את המחשב... ד"א, אני יכול להמליץ על הנתב הזה, נתב מעולה, לא קפא לי מעולם(יש לי אותו שנתיים), גם עם עבודה אינטנסיבית של uTorrent וeMule ביחד, ועוד הרבה הרבה הורדות וגלישה, מחוברים אליו: מחשב נייח בחיבור קוי (המחשב שלי), מחשב נייד (של אבא שלי), עוד מחשב נייד (של אחי הגדול), מחשב נייד נוסף(של אחי התאום ), ומחשב נייח נוסף(של אמא שלי). בנוסף, מחובר אליו מתאם VOD של יס(שמאוד מאוד מאוד מעצבן אותי שהוא "גונב" לי חלק ניכר מאוד מרוחב הפס, כאשר אני צופה בסרט או סדרה בVOD!!!). רוחב פס: 12\1 MB's.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטרים מסוג WR941ND ו 6740U מבזק. קראתי הרבה שה 6740U אינו מומלץ לשימוש בתור ראוטר לכן נכון לעכשיו הגדרתי אותו בתור Bridge. האם הראוטר הנוכחי שלי יגביל אותי במהירות? (יש לי 50 מגה בבזק) אולי בכל זאת עדיף להשתמש עם ה 6740U בתור ראוטר כי הוא יתן ביצועים יותר טובים מהראוטר הנוכחי? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-