רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
1. נתונה רשימת הפרמטרים הקשורים ל TCP ו UDP. יש לבחור בכל שאלה את הפרמטר המתאים ביותר כתשובה לשאלה: א) RWIND ב) CWIND ג) SYN Flag ד) FIN Flag ה) Checksum ו) Source Port- ז) Destination Port ח) Sequence Number ט) Acknowledge Number 1.2. איזה פרמטר לא מופיע בפרוטוקול TCP? 1.3. אידה פרמטר קיים בTCP וUDP אבל רק TCP חייב להשתמש בו? 2.1. איזה פרמטר חורג ממודל השכבות? _______ אשמח לעזרה חברים, את כל המושגים אני מכיר טוב אבל אני לא מצליח לפתור את השאלה במלואה 1.2-אם הכוונה לתקורה אז CWIND לא מופיע בתקורה אלא מתקדם כל פעם בהתאם לרשת-אם זה לא הכוונה אני לא רואה שום דבר אחר 1.3-האם זה SOURCE PORT , כיוון שלא בהכרח U…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
hay אני כימעט סיימתי הורדה של קובץ iso ענק . כאשר היתה הפסקת חשמל פיתאומית שקטעה את ההורדה לפני סיומה האם יש דרך כולשהיא לחדש את ההורדה? חיפשתי ב-faq של EXEEM וגם ב- google , אולם לא מצאתי חומר רלבנטי אם לא , האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות חידוש הורדה במקרה שכזה ? האם יש תוכנות p2p אחרות (בעיקר bitorrent) שמאפשרות ביצוע חיפוש בתוכנה עצמה (כמו exeem) ולא תלויות באתר כזה או אחר? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כיום אני משתמש במתאמים על רשת החשמל כדי לחבר את הרשת הביתית בין הקומות. המהירות לא משהו. ביום טוב העברת נתונים מגרדת את ה10MB לשנייה. האם ניתן כיום להגיע באמצעות רפיטר אלחוטי להעברת נתונים מהירה משמעותית בן הראוטר לרפיטר ? אני יוצא מתוך הנחה שהראוטר תומך בתקן AC וכך גם הרפיטר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם המכשיר מספק מספק שני קווי טלפון או אחד? ואיך הוא בתור ראוטר? האם בתשתית הוט הוא גם משמש כמודם?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי האם כבל מוצלב באורך 30 מטר (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=47006&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=41) יעבוד ללא שגיאות או הורדת מהירות (לחיבור שני מחשבים לרשת ביתית)? דבר נוסף (לא רציתי לפתוח עוד ת'ראד): מה האורך המכסימלי לכבל USB (ללא הגברה)? כלומר, יש לי מכשיר שמחובר למחשב ע"י כבל USB של 2 מטר, האם אני יכול להוסיף לו כבל USB מאריך של 5 מטר? (http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=54002&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1) תודה
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
כבר כל הבוקר יש לי ניתוקים באינטרנט והחיבור לרשת חוזר כל דקה עד 3 דקות עצמאי אני כרגע בטריפל סי ובזק זה לא קורה בשבוע רגיל רק בימי שישי יש עוד מישהו שזה קורה לו היום? אולי יש בעיות בחיבור לעוד אנשים ולא רק לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לרשת אני רוצה ליצור תיקייה משותפת בין שני המחשבים איך אני עושה זאת??
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
על רקע ההכרזה של חברת Quantenna, עליה כתבתי שלשום, מכריזה Broadcom על רכיבי AC התומכים ב-6 אנטנות ומגיעים למהירות של 3.2Gbps. ההבדל בין שתי ההכרזות הוא שהרכיבים החדשים של Broadcom זמינים כבר כרגע והחברות ASUS, נטגיר ו-Belkin (חברת האם של Linksys) כבר רמזו על כך שנתבים הכוללים אותם יהיו זמינים לקראת סוף השנה (2014). כפי שכתבתי אתמול ההכרזה זו מדגישה, פעם נוספת, את ההמרכזיות של תקן AC בתחום הנתבים ומוכיחה שהפער בין הקיים בישראל לצוי בעולם רק הולך וגדל. http://www.netcheif.com/blog/?p=5059 http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המגדיל טווח הנל במטרה לחבר אליו את הנייח שלי. מה יכולה להיות הסיבה שעם מהירות 300 מגה בחבילה (מקבל 275-282 מ"ב/שניה בבדיקת מהירות דרך הטלפון) המחשב נייח המחובר למגדיל טווח בתדר 5Ghz בכבל LAN יקבל 92 מגה בלבד? המגדיל טווח לעניות דעתי תומך עד 750 מגה בתדר 2.4 ואילו בתדר של 5 הוא תומך עד 450 מגה .. כאילו משהו בהגדרות שלו חוסם אותו מלקבל את מלוא מהירות הגלישה ואני לא מצליח למצוא פתרון באינטרנט. רעיונות? תודה ושבת שלום נ.ב - המרחק של המגדיל טווח מהנתב עומד על יותר מ 3 מטר אווירי בסהכ ללא חדר מוגן בדרך כך שאינני בטוח שמדובר בקליטה נמוכה בגלל מרחק.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, יש לי את הHotBox והבעיה שלי איתו היא שהDHCP עובד לסירוגין. פעם הוא עובד לזמן מוגבל ופעם הוא לא עובד בכלל. עמדת קצה שמנסה להתחבר לhotbox לא מצליחה לקבל IP מהDHCP. מחשב שאני מקנפג לו IP סטאטי מתחבר מעולה, אבל זה בעיה עם טלפונים שאי אפשר לקבוע להם סטאטי דרך המכשיר. ניסיתי לשנות את הLease Time שהיה מוגדר על 3600 ל100000, אבל זה לא שינה כלום. למישהו יש רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, קניתי linksys חדש ומשום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט. יש לי ADSL והגדרתי כדלקמן: pppeo, username@014, password מה חסר? כשאני מגדיר כך בראוטר edimax או בחייגן זה מתחבר יש לי מודם aztech
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי איזה מודם יש לך חדש\ישן כבל HOT\קו טלפון? או שהכל תלוי במהירות האינטרנט שניתנה לך? האם אפשר להמהיר את המודם, אם כן ,איך?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מהו האתרנט, ולמה הוא משמש? ומה ההבדל בין wi-fi לבין bluetooth
-
- 1 תגובה
- 7.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
על איזה ראוטר/נתב אתם ממליצים? יש לי תשתית של הוט וספק של 015 אינטרנט זהב אני בינתיים על 1.5 אבל אני יגביר לי 3 עוד איזה שבוע איזה נתב//ראוטר כדאי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב נייד לראוטר (שמחובר למודם, שמחובר לקו טלפון), הראוטר הוא של 3COM, הבעיה היא שאני לא מצליח לחבר את בראוטר עצמו לאינטרנט (אני חושב). הצלחתי ליצור את החיבור בין המחשב לראוטר אבל לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרכו. לראוטר מאחורה מחובר רק המודם (שכמו שאמרתי מחובר לקו טלפון) ובקשר אלחוטי אני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד בלבד. מישהו יכול לשלוח אותי לאיזה מדריך או להגיב פה, אני אשמח. תודה מראש, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-