רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הכל מתחיל בזה שמישהו כאן בפורום פרסם קישור לCANTENNA ואני זוכר את התגובות המזלזלות ואיך זה ייתכן וכו' בכל אופן, עבר הרבה זמן, ואז מסיבה לא ברורה זה התחיל לסקרן אותי. CANTENNA לא בניתי, אבל אם בונים את זה כהלכה זה אמור לעבוד. יש לזה הסבר מצוין, לא אכנס לזה כעת. מה שכן מצאתי מספר מדריכים שמדברים על דרך להגביר את אות הראוטר בעזרת תאמינו או תבדקו בעצמכם, הדפסה קרטון דק ונייר אלומניום! בניתי שני דגמים, אחד חפיף ואחד מושקע. בחפיף נייר האלומניום התקמט וגם לאחר נסיון חוזר ליישר אותו לא הצלחתי, תוצאה פגיעה בעוצמת האות! הדגם השני אומנם לא מושלם אבל די קרוב למה שצריך הגביר את האות של הראוטר אל המחשב שלי שלא הוזז ולא כלום ב20%-25% מי שסובל מאזורי קליטה חלשים בדירתו מומלץ בחום …
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הנתב שלי שהוא LYNKSYS WTS4GV60 לרשת האינטקנט (אני מחובר ל HOT עם מודם של צוטורולה עם חייגן רגיל) כל הפניות ל 012 לא עזרו נכנסתי לאתר שלו וניסיתי לעקוב אחרי ההוראות באתר של LINKSYS וזה לא עזר הבעיה שאין לי איפה להכניס את ה USER NAME ואת ה ססמא בהגדרות של הנתב ברובריקה המתאימה CABLE MODEM אם מישהו יכול להאיר את עייני אינ אודה לו מאוד תודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים כרגע, והם מחוברים למודם כבלים (HOT) שנקרא Thomson. מחשב אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך USB. ובמחשב שמחובר דרך USB יש כל מיני בעיות, שמקריאה פה בפורומים הבנתי שהם קשורות לזה שהוא מחובר דרך USB. אז אני רוצה לקנות ראוטר טוב שאני יוכל לחבר אליו את שני המחשבים. אז אני צריך המלצה למשהו טוב, שלא יהיו בו בעיות תקשרות ואבטחה (שיהיה פיירוול עם צריך). אין ממש תקציב קבוע, העיקר שיהיה משהו שמשתלם מבחינת מחיר / תועלת, אבל אם בכל זאת צריך אז בוא נגיד עד 400 שקל. דרך אגב ראוטר לא יקטין את המהירות של האינטרנט נכון?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
השאלה ממש מציקה לי.. אני כמו כל משתמש רגיל (אני מקווה) יש לי 1.5MB הורדה ואיזה 20KB העלה,ככה שאני דיי מוגבל בכל העלה של הסרטים ומשחקים (כי מלא זמן ואני לא משאיר את המחשב שלי פתוח) עכשיו אני חבר בכמה קהילות בחוץ לארץ ששם אנשים מעלים סרטים/משחקים ששוקלים 1GB או יותר בכמויות של 40,30 קבצים... עכשיו אני שואל את עצמי איך הם עושים את זה? שלחתי לכמה מהם אימילים ומה שהם אמרו לי הכניס אותי לשוק..: I HAVE 250MB CONNECTION 13MBPS UPLOAD SPEED איך זה יכול להיות??????????????????????? בארץ אני אפילו לא שמעתי שמישהו מדבר על מהירויות כאלו... הרי לפי מה שאני שומע "ההייטק בארץ ממש טוב" ואני שואל עצמי איזה הייטק? איך אני תקוע 1.5MB כלמישהו יש 250MB? מה הם עושים כדי לעשות לעצמם 250MB? קונ…
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי עכשיו תשתית במהירות של 12 MB ועכשיו אני צריך להגדיל גם את הספקית. אני כרגע ב 013 נטוויז'ן ואני משלם 80 ש"ח על 5 מגה בית.. כן אני יודע זאת גניבה לאור יום ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי את החבילה הכי זולה שקיימת בארץ ל 12 MB. בין החברות המועדפות עלי הן בזק בינלאומי או 013 נטוויז'ן. ראיתי את התגובה הזאת, אני סבור ש 90 אחוז שזה לא נכון אבל אולי אני טועה, תראו: עכשיו הוא אומר פה: 12 MB בבזק בינלאומי ועוד Private NGN וכל זה רק ב 54 ש"ח ? זה הגיוני ? ואם לא, אז איזה חבילה הכי טובה יש שאתם מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לחבר את המחשב שמחובר עם כרטיס USB אלחוטי למדפסת שנמצאת במחשב שמחובר ישירות לראוטר איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אפשר להעתיק את הפרוקסי למסמך טקסט מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Anonymous&ssl=&country=&latency=&reliability=&sort=reliability&desc=true&pnum=12#table כאן יש הסבר קטן אבל לא כל כך הבנתי http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, לפני כארבעה ימים עברנו דירה, וכאר חיברו את הקו של בזק, ישר שמתי לב שיש בעיות. קודם כל בגלישה - יש אתרים שנטענים במהירות נורמאלית אבל לרוב האתרים בחו"ל פשוט לוקח מלא זמן עש שהם נטענים. לפעמים הם לא נטענים בכלל או נטענים חלקית, ואז צריך לרענן כדי לקבל את הדף המלא. בדקתי פינג לאתרים האלו (יוטיוב למשל עושה בעיות) והפינג בסדר, 200mb למשל במקרה של יוטיוב. על שיחות בסקייפ בכלל אין מה לדבר, פשוט איכות קול זוועתית וניתוקים. הורדות דווקא פועלות כמו שצריך, חוץ מאותם שרתים בחו"ל שאליהם יש בעיות גישה. עשיתי בדיקת speedtest והמהירות זהה לחבילה שלי... בזק + 013 נטויז'ן, חבילת 2.5MB בלי NGN.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני פותח כאן הודעה בשם חבר שלי שלא יכול להתחבר לאינטרנט... אז ככה, יש לו תשתית של HOT עם הספקית ברק ואת מערכת ההפעלה ויסטה ואת המודם THOMSON TCM425 ואנחנו לא מצליחים להתחבר לאינטרנט כי זה תמיד רושם שיש שגיאה 815 וגם דיברנו עם ברק ואין להם מושג מה לעשות אחרי שניסינו ביחד להריץ כל מיני פקודות בדוס. כל מי שיכול לעזור שיעזור ואם צריך עוד פרטים רק תגידו.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תראו קיבלתי היום ראוטר של EDIMAX ואני לא ממש בטוח איזה גרסה זאת אבל כתוב על החוברת Wireless Broadband Router 1 WAN + 4 LAN IEEE 802.11b על הקופסה חיפשתי ולא מצאתי והרואטר נראה די רחב בצבע כחול כהה ואפור ועכשיו השאלות 1)האם הראוטר סוגר את כל הפורטים ואני צריך להגדיר לו ידנית אם כן איך 2)האם יהיה לי בעיות איטיות בגלישה והורדה? 3)איפה נמצא הלוגים וכל הבקרה של הראוטר אם יש עוד דברים בסיסים שאני צריך לדעת בבקשה תודיעו לי ד"א יש לי כבר כמה בעיות שאחרי כמה זמן שאני גולש באיזה אתר לוקח לו מלא זמן לעבור לאתר (או שלא כי יש לי FF) וזה התחיל מאז שקיבלתי את הראוטר
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1)האם אני יכול להחליט בכמה מהרוחב פס כל מחשב ישתמש? 2)האם אני יכול להגביר את הקליטה/שידור של הרואטר שלי? (רשת אלחוטית) נ.ב שאלה לא כל כך קשורה: כששאלתי את בזק מהי מהירות ההעלאה שלי הם אמרו לי 16kb האם זה אומר שאם אני שולח קובץ למישהו וזה שולח לו במהירות 16kb זה אומר שאני לא יכול להעלות עוד דברים באותו הזמן? תודה
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של 3com דגם: 3CRWER100-75 בזמן האחרון ניסיתי לשנות את הפורטים בעמוד של הפיירוול וזה פשוט לא נותן לי לשמור את השינויים (ראה תמונה מצורפת). ניסיתי לאתחל את הראוטר ולא עזר, ומה שמוזר שניסיתי לשנות הגדרות אחרות בראוטר וזה כן נתן לי לשמור את השינויים ורק בעמוד של ה"פורטים" לא ניתן לשנות. יש לי את הראוטר הזה כבר יותר מחצי שנה ולא היה לי את הבעיה הזאת בעבר http://upserv.net/images/rgh1251317302i.JPG אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
קראתי תגובות על כרטיסי רשת עם USB כמו Edimax, ואנשים כתבו שהכרטיס טוב לחיבור של מחשב למחשב שני, או חיבור של מחשב לאינטרנט של השני. האם זה אפשרי לחבר בעזרת שני כרטיסים כאלה שני מחשבים, ושאחד יקבל אינטרנט מהשני, ללא נתב ? כלומר, מחשב אחד, הראשי נשאר מחובר פיזית למודם ומקלב אינטרנט קווי במהירות האופטימלית, והשני מחובר אלחוטית למחשב הראשון ומקבל אינטרנט, אולי קצת יותר לאט.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר ב ADSL @ 750. תהיתי האם כדאי לי לעבור לכבלים (עזבו מהירות מקסימלית בהורדה). האם לא יכולות להיות בעיות עם הראוטר האלחוטי? (של נטגיר) והאם הכבלים טובים פחות או יותר מ ADSL, בכלליות ? (אני יודע שיש UPLOAD גבוה יותר)
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אז ככה אני אתן קצת רקע... אני מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה,והבעיה היא כזאת, אני מצליח להתחבר כרגיל לאינטרנט אך המבירות לאט לאט הופכת לאיטית יותר וכעבור חמש דקות האינטרנט פשוט קורס ולא ניתן לצפות בדפים בכלל! לאחר כמה בדיקות גיליתי דבר ממש מוזר הupload שלי מתחיל לעבוד מספר שניות לאחר ההתחברות בקצב מלא כלומר שליחות של כ10-15 קיי לשניה כשאני לא גולש או מפעיל תוכנת שיתןף כזאת או אחרת! נזכרתי בבדיקת דוס פשוטה netstat המראה את כל החיבורים הקיימים הרצתי אותה ולתדהמתי נגללה בתיבת הדוס רשימה שלא נראה כאילו קיים לה סוף המראה כי המחשב שלי פותח כל שניה פורט אחר ומתחבר למחשב מרוחק,לאחר שהרשימה נסתיימה ראיתי בזמן אמת שיותר ויותר חיבורים נוצרים עם המחשב שלי כאשר נפתח כל פורט בין 1400 …
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי. יש לי בעיה מעצבת ביותר. 2 מחשבים ברשת מחוברים דרך ראוטר קווי אדימקס. בשניהם יש אינטרנט, שניהם עושים פינג בין אחד לשני ללא כל בעיה. הגדרתי שיתוף בשניהם שם הרשת זהה בשניהם. מחשב אחד רואה את המחשב השני בשיתוף והצלחתי להגדיר כונני רשת שעובדים תקין. במחשב השני כאשר אני עושה map network drive הוא רואה את הרשת ואת שם המחשב הראשון ברשת אבל כשלוחצים על שם המחשב הראשון הוא חושב אך לא מראה את הכוננים שמוגדרים בשיתוף. אפילו ניסיתי לרשות לו את הנתיב \\computer name\drive name וכלום הוא חושב שעה ולא מגיב. מה עוד אפשר לעשות??? הרי קיים פינג תקין בין שניהם?? תודה רבה אסי
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התשתית שלי הוט וספק האינטרנט שלי זה הוטנט (כבר קיבלתי מייל אישור התחברות) ובזק בין לאומי (שלחתי להם כבר פקס דרך נתק) אני תמיד גלשתי ללא חייגן והייתי בטוח שהכל נגמר אך עכשיו דרך בדיקת מהירות זה מראה לי שה-ISP שלי זה בזק. ניתקתי וחיברתי את המודם אך זה לא שינה. יש פה בעיה שמצריכה שירות לקוחות? או שזה משהו בהגדרות שלי?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מודם רוטר קומבו טוב, אמין, לא יקר מדיי, אשר יעבוד עם בזק. חשבתי על - NETGEAR Nighthawk Smart WiFi Router (R7000) - AC1900 מה אתם חושבים, האם מכשיר הזה יעבוד עם בזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי אני משתמש פשוט באנטרנט,מה שכו ב3 חודשים האחרונים אני רואה איטיות באנטרנט שלפעמים אתרים בקושי זזים (גם עד שאתר כמו MEGAVIDEO נטען לוקח שנה). אם פותחים כמה אתרים (עם שרתים מהירים כגון WALLA וכ"ו) עדיין הוא "עושה טובה" שהוא נכנס. אין רוגלות או וירוסים. אני עובד עם ADSL של נטוויז'ן\ברק,שדרגתי את חבילת ה2MB שלי ל4MB ומשומה חוץ מהורדת קבצים רגילים אין שיפור בגלישה. יש לי ROUTER של NETGEAR ומודם של SIEMENS (מהישנים) התקנתי מערכת הפעלה WIN7 לפני כחודשיים והבעיות עדיין לא נפתרו אני חייב לציין שמשומה בנייד שלי הגלישה בהרבה יותר חלקה מאשר על הPC. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-