עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כל פעם שאני מנסה להתחבר למחשב אחר ברשת אני מתבקש להכניס שם משתמש וססמא... עכשיו לאף מחשב אין לי ססמא ואני לא יודע מה אני אמור להכניס שם... שם משתמש במחשב שלי/שם משתמש במחשב השני... כמובן שהוא לא נותן לי להתחבר לאף מחשב. המחשב שלי הוא היחיד ברשת עם ויסטה, כל השאר XP PRO... והכי מוזר שמחשבים אחרים מתחברים למחשב שלי (לויסטה) בלי בעיות. אבל לאחרים צריך שם משתמש וססמא...

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by skuki1,

שלום! בבית שלי יש אינטרנט בכבלים עם ספק בזק בינלאומי. בבית שלי יש מרתף ושתי קומות (בית פרטי). כרגע יש נקודת אינטרנט אחת, בקומה העליונה אנחנו גם רוצים לעשות אינטרנט במרתף מה האפשרויות שלנו? רשת אלחוטית? ליצור עוד נקודה במרתף ואז נצטרך עוד מודם? האם נצטרך לשלם כפול לספקית? תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  4. Started by NadavAfuta,

היי חבר'ה, המודם שלי עושה בעיות(Rotal RTA1320a) ואמרו לי להחליף אותו בבזק סטור, איזה מודם אתם ממליצים לי לקחת?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by MoonMage,

אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by amits1995,

אז יש לי מחשב חזק לכל הדעות: Core i7 920 @ 3.8GHZ HD5870 דיסק קשיח F3 של סמסונג זאת רק התמצית כדי לשלול בעיה חומרתית, המחשב מהיר, ואני מציין זאת כמו דביל רק בשביל להיות בטוח שלא תשליכו בעיה חומרתית. אז שלחו לי קישור למייל (אבא שלי) הקישור הוא כתבה בגלובס: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000669333 נכנסתי עם גוגל כרום גרסא הכי מעודכנת, והדף תקוע נורא, יש סוג של קריסה כזאת ויש תקיעות מוזרות, אותו סיפור כמעט עם IE רק קצת פחות, דרך אגב הסתכלתי במנהל ההתקנים והטאב שבו נפתח הדף השתמש ב500MB זיכרון!!! (יש לי 6GB של G.SKILL) גם אצלכם יש בעיה דומה או שזה רק אני?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by nati86,

שלום לכולם! רציתי לדעת איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בראוטר ע"מ שאוכל לעבוד בצורה חלקה עם כל האפשרויות הקיימות בMSN MESSENGER 7.5 תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..

9. Started by בלוסטון,

כמה עולה נתב אלחוטי אדמקס+כרטיס רשת אלחוטי???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

11. Started by k22,

שלום יש לי ראוטר של edimax br6204wg בן 6 שנים הראוטר (אלחוטי) והמודום מחוברים למחשב ישירות אבל הכל איטי יש לי אינטרנט cnvhru, 12 מגה של הוט מודם thomson model:tcm425 אני צריך המלצה בבקשה לראוטר חדש למשחקים שלא היה מחובר ישירות למחשב הוא היה בסלון ושהיה חזק מספיק בשביל משחקים ברשת ועוד שאלה לידע כללי. זה שהראוטר מתחת לרגליים שלי הוא עושה קרינה או פוגע בי איכשהו?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by infer73,

כמו בכותרת, מעוניין בכרטיס Wi-Fi בחיבור PCI עד 150 ש"ח לחילופין, אפשר גם כזה שמתחבר ב-USB, אם עדיף תודה

13. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני שוב זקוק לעזרה שלכם מה הבדל בין br6104kp br6104k br6024 הם של חברה edimax הם טובים גם לעבודה עם adsl

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום אני פותח כאן הודעה בשם חבר שלי שלא יכול להתחבר לאינטרנט... אז ככה, יש לו תשתית של HOT עם הספקית ברק ואת מערכת ההפעלה ויסטה ואת המודם THOMSON TCM425 ואנחנו לא מצליחים להתחבר לאינטרנט כי זה תמיד רושם שיש שגיאה 815 וגם דיברנו עם ברק ואין להם מושג מה לעשות אחרי שניסינו ביחד להריץ כל מיני פקודות בדוס. כל מי שיכול לעזור שיעזור ואם צריך עוד פרטים רק תגידו.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by yotamavi,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by ranran,

יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by Burkey,

היי, זה זמן רב יש לי בעיות בקיום שיחות שמע באינטרנט, בעיקר עם Skype, אפילו שמתי הודעה פה בפורום בנושא. יצרתי קשר עם Skype, והם הפנו אותי למספר בדיקות, גם בתוכנה עצמה וגם אתר אינטרנט חביב, שבודק את טיב קו האינטרנט למטרת שימוש ב - VoIP. כתובת האתר: http://myvoipspeed.visualware.com/ ביצעתי את הבדיקות, וכך גם החבר שלי מחו"ל איתו ניסיתי לדבר. אצלו הכל היה תקין, אצלי לא.... התוצאות שיצאו לי הן: download speed: 1.72kbps ( not high enough to support any kind of voice-over-ip conversation ) upload speed: 150kbps quality of service: 6% ( the connection is unable to produce a constant stream of data ) Jitter: 8875.4 ms ( too unpredictable to sustain a constant flow of data ). packa…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Zadu,

שלום לכולם, יש לי שרת של משחק רשת, והורדתי peerguardian 2 שם כדי לחסום אייפים וrange ips כיוון שaccount bans לא מספיקים כי הם יכולים פשוט לעשות acc חדש. איך אני חוסם אייפים שאני רוצה לדוגמא 111.111.111.111? ראיתי שיש אפשרות להוסיף קובץ , הגדרתי שם אייפי ככה : 111.111.111.111 111.111.111.111 , יענו שהrange יהיה רק בין זה לזה. שמרתי את הקובץ , עשיתי update lists וזה לא חסם את האייפי שלי. תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by eyaler,

ניסיתי להפעיל internet connection sharing ב-XP דרך ה-NETWORK CONNECTION->PROPERTIES->ADVANCED אני מקבל שגיאה cannot enabled shared access error 1058: the service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה הצילוני אנשים טובים!!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by eli1024,

אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום. לא מזמן שדרגתי לחבילת 2 מגה בנטויז'ן ב-ADSL מה שקורה שאני אף פעם לא מגיע ל-200-240 כלומר השיא זה 185~ עד כמה שאני יודע המגבלה של 2 מגה היא 250KBPS...בקיצור היום בבוקר פתחתי את הביטורנט קובץ עם 40 סידרים בלבד ו-6 ליצ'רים ולמרבה הפלא אני מוריד על 230+- עכשיו אני מגיע הביתה מוריד קובץ אחר עם 315 סידרים! ו-25 ליצ'רים אבל מוריד רק על 110..עריכה: אני רואה עכשיו שלקובץ יש כ-2000 סידרים וכ-900 ליצ'רים...פשוט הייתי מחובר רק ל-315 ו-25 וככה זה תמיד בשעות האלה לא משנה מהטראקר הכי טוב שקיים עם 60 סידרים ו-4 ליצ'רים אני לא עובר את ה-160 וזה ממש מעצבן כי למהירויות האלה הגעתי גם שהייתי ב-1.5 מגה אגב חבר שלי מגיע עם 5 מגה מאותו הטראקר לכ-350-450 אני אחרי שהצגתי את הבעיה אני מקו…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  23. Started by klayman,

שלום לכולם ! מחפש המלצה לנתב אלחוטי, שיתן מענה ל 6 מכשירים בחיבור אלחוטי + 3 מכשירים בחיבור חוטי. רשת החוטית צריכה להיות GIGABIT. תודה !

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום רב, אני מקווה שבחרתי במקום הנכון, יש אפשרות שנקראת: Allow the computer to turn off this device to save power זה נמצא ב Device Manager --> מאפיינים של כרטיס הרשת שלם בלשונית שנקראת Power Management. רציתי לשאול מזה אומר ההגדרה: Allow the computer to turn off this device to save power מה קורה אם זה מסומן? כלומר הוא אומר שהוא יכבה את כרטיס הרשת כדי לחסוך בחשמל, אחרי כמה דקות הוא עושה את זה? ואם הוא עושה את זה אז הסטטוס של הכרטיס רשת יהיה Unplugged או שהוא בכלל לא יופיע?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by davidbr,

יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים