רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום. לא מזמן שדרגתי לחבילת 2 מגה בנטויז'ן ב-ADSL מה שקורה שאני אף פעם לא מגיע ל-200-240 כלומר השיא זה 185~ עד כמה שאני יודע המגבלה של 2 מגה היא 250KBPS...בקיצור היום בבוקר פתחתי את הביטורנט קובץ עם 40 סידרים בלבד ו-6 ליצ'רים ולמרבה הפלא אני מוריד על 230+- עכשיו אני מגיע הביתה מוריד קובץ אחר עם 315 סידרים! ו-25 ליצ'רים אבל מוריד רק על 110..עריכה: אני רואה עכשיו שלקובץ יש כ-2000 סידרים וכ-900 ליצ'רים...פשוט הייתי מחובר רק ל-315 ו-25 וככה זה תמיד בשעות האלה לא משנה מהטראקר הכי טוב שקיים עם 60 סידרים ו-4 ליצ'רים אני לא עובר את ה-160 וזה ממש מעצבן כי למהירויות האלה הגעתי גם שהייתי ב-1.5 מגה אגב חבר שלי מגיע עם 5 מגה מאותו הטראקר לכ-350-450 אני אחרי שהצגתי את הבעיה אני מקו…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אני מוריד מרפיד אבל כל מה שאני מוריד זה קבצים שהסיונת שלהם היא cgi מה זה? צריך תוכנה או משהו ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לנתב עם טווח קליטה גדול. (תקציב: עד 499 ש"ח) חשבתי על אלו: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n נתב אלחוטי Edimax AR-7265WnA כולל מודם ASDL נתב אלחוטי Linksys WRT160N האם הנתב של LINKSYS לא בעל מרחק קליטה קטן יותר, כי אין לו אנטנטות חיצוניות? היה כתוב באחת הביקורות שלו בזאפ שהוא פוגע במהירות הגלישה ושהוא פוגע בקליטת טלפון אלחוטי (כי הם עובדים באותו תדר) בכל אופן, תוכלו להמליץ לי על כל נתב אחר מהאתר של אייבורי. אם אקנה נתב עם מודם ADSL האם ניתן יהיה לחבר אליו בעתיד אינטרנט של הוט (כמובן עם מודם שלהם)?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טווח המחיר 350-500 בערך, שיהיה יציב עמיד ויקלוט די רחוק, לפחות 5 מטר.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התחברתי לפני כמה ימים לפייבר, דרך רימון (חשוב לי הסינון) - חבילה של 300מ"ב. לפני כן היה לי נתב בבעלותי TPLINK Archer VR400 - הייתי מקבל עליו כ 20-30 מ"ב באלחוטי לאחר חיבור לפייבר על נתב DLINK DSL G2452GR שאני שוכר: מקבל פחות מ-40 מ"ב על אותו מחשב באותו מיקום באלחוטי. מהירות ההעלאה כן השתפרה ואני מקבל כמו בהורדה (עד 40). כשאני משנה מיקום ויושב במרחק 2 מטר טווח ראייה ישיר אני מקבל רק 90 מ"ב באלחוטי (הורדה גם כ 90 מ"ב). בחיבור קווי: על הנתב הישן: מקבל 90 מ"ב על החדש מקבל כ 300 מ"ב אני ממש מאוכזב מהמהירות שאני מקבל. גם הופתעתי שהנתב שנתנו לי הוא למעשה נתב VDSL עם מאפניינים זההים כמו שההוא שהיה לי (עד 300 בתדר 2.4), כלומר סתם מכרו לי א…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני בעליו של ראוטר מסוג d-link 614+ בתקופה האחרונה אני מנסה לפתוח את הפורטים 6881-6885 בראוטר שלי. עקבתי אחרי ההוראות האתר של החברה http://support.dlink.com/faq/view.asp?prod_id=1200&question=DI-604%20/%20DI-614+%20/%20DI-624%20/%20DI-754%20/%20DI-764%20/%20DI-774%20/%20DI-604_revE%20/%20%20DI-614+_revB%20/%20DI-624_revC%20/%20DI-614+_revB%20/%20DI-784[/url ] עכשיו משום מה הממשק מודיע שהוא שומר את ההגדרות והוא לא שומר את ההגדרות באמת כי כאשר אני יוצא מהממשק וחוזר חזר הכלל בכלל לא קיים. האם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למכירה ראוטר AC1750 Archer C7 tp link נקנה לפני חודשיים מהארץ בבאג, היה בשימוש יום אחד בלבד ולאחר מכן קנינו mesh מגיע בקופסה המקורית עם כל החלקים. איסוף מפתח תקווה מוכר ב 300 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמונה עכשיו לבעיות עד …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מוריד מ USENET הורדה במהירות גבוהה על 190 לא מזמן התכילה לי בעיה שהקצב הורדה היה עולה ויורד 190....750...120....75....95...166....180...192.. וחזר חלילה.. חשבתי שזה מהספק שלי .. אבל לייתר ביטחון שינתי סיסמא לראות שאף אחד לא מוריד מהחשבון שלי עדיין המשיך... דיברתי עם 012 עשו לי בדיקת הורדה.. נראה בסדר עברתי לספק usenet אחר.. הכל היה בסדר עד היום.. זה שוב חזר... בדקתי Adaware עדכנתי windows בדיקת ווירוסים.. שינתי סיסמאות... שיא השיאים.. היתה תקופה שהייתי רשום לשני הספקים וממש אריתי שבאחד מהם יש את הבעיה אצל השני ( החדש ) אין!!!!!! זה עבד טוב איזה שבוע ועכשיו התחיל גם עם הספק הזה... מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה, כרטיס רשת אלחוטי חזק מאוד לא משנה לי אם הוא עם אנטנה או מעין מצלחת כזאת העיקר שיהיה עם קליטה כמה שיותר חזק לא משנה סוג החיבור העיקר שיתחבר לשכנים תקציב עד 100$ אפשר מebay ,dealextreme ושוט... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שיתאים בצורה האופטימאלית ביותר לנתב DLINK DIR-655 וכמובן שיתמוך בתקן N הייתי מעדיף כרטיס רשת אלחוטי שיש לא אנטנות חיצונייות מתכווננות אך אם יש כרטיס אחר שמתאים יותר בעבודה מול הנתב הזה אז סבבה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
-
אני בברק-נטויז'ן, לאחרונה אבא שלי החליט לעבור לחבילה של אורנג' של טלפון VOIP יחד עם אינטרנט של אורנג'. הכל נעשה דרך הSMARTBOX שלהם, מה שמשמש גם כנתב אלחוטי, וכביכול נותן עדיפות לקו הVOIP כאשר זה בשימוש. אחרי דיבור קצר איתם, נאמר לי שכעיקרון אם יש לי רק VOIP אחד, אין סיבה שקישוריות של 1.5 תגביל אותי כשאני משחק. בכל מקרה, רציתי לברר אם למישהו פה יש את הנ"ל (וגם אם יש לכם 2.5 ומעלה), ואם יש לו בעיות עם העניין? ובכללי, איך אורנג' בכל העניין הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ואינטרנט של נטוויז'ן ב 5mb. לאחרונה לאור בעיות רבות עם נטוויז'ן והראוטר שלהם של אדימקס החלפתי לראוטר של לינקסיס e2500. בשבוע הראשון עבד בצורה מדהימה ואחכ המהירות ירדה ל1mb !!! נטוויזן אמרו שזה הראוטר- יש מצב שהם צודקים? ראוטר יכול להאט את מהירות הגלישה? ואיך מתקנים את זה? יכול להיות שזה הזמן להחליף תשתית וספק אינטרנט? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-