רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב מודם ROTAL RTA 1025W, נתב על הפנים שעושה לי מלא בעיות. אני מעוניין לקנות נתב עם ביקורות טוב, עדיף לא דרך בזק כי הם כבר מכרו לי לוקשים בעבר. מחפש נתב אמין בטווח של עד 250 ש"ח, אני צריך נתב עם מודם? כי לא זכור לי שיש לי מודם בבית. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נתב חזק שיש לו אפשרות לחבר נקודות גישה רבות לעסק קטן. תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי התחברתי לרשת של שכן שלי סתם בשביל לראות אם זה עובד לי והאינטרנט גולש לי באיטיות וגם לא הצלחתי להוריד כלום לא מהאימיול לא מקאזזה וגם לא שירים מ-HTTP למה זה? האם אם אני יקנה רוטר אז זה יהי גם אצלי הנה הקישור למחשב נייד שקניתי ם הכרטיס רשת האלחוטי" http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4450691
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב אני נכנע לאחר ימים של חיפושים vista משותף ב xp xp נראה בvista אבל דורש תסיסמה הזאת מה שאומר שצריך לשנות משהו בxp,מישו יודע לאיזה סיסמה הכוונה (בטח ברירת מחדל כי אין לי שום סיסמאות) ואיך אני מבטל תסיסמה או נותן הרשאה למחשב הויסטה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם כאשר אני מחבר Gigabit Switch לראוטר N 10/100 זה יוריד את המהירות בין המחשבים המחוברים , או שהם ימשיכו לעבוד Giga ביניהם ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כי זה נמאס , אתמול חיברתי אותו והגדרתי אותו ועשיתי לו אי פי סטטי ופתחתי פורטים לאימיול ויש high id ועדיין זה מוריד לאט, גם ב torrent. אז יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר כמה מחשבים (כרגע אחד שולחני ואחד נייד) אני גר בבית קומה אחת כך שהשידור לא צריך להיות יותר מרדיוס של 20 מטר (נראה לי שזה מספיק לא ? ) יש לכם המלצות למשהו לא יקר אבל שיהיה יציב וקליט ? יש לי חיבור 012 בכבלים עם מודם terayon TJ715 תודה מראש נב אני יודע ש012 גם מציעים ראוטר כלשהו מי שמכיר את הדגם ואת המחיר האם הוא שווה ועדיף על מאשר לקנות ראוטר לבד ?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול את כרטיס רשת חיצוני יתפקד לי יותר טוב מהכרטיס רשת שמובנה על הלוח?? יש לי לוח ASUS P5K-VM תכלס אין בעיות של ניתוקים אבל סתם רציתי לשאול כדי לקבל איכות יותר טובה של אינטרנט אם חיצוני אכן יותר טוב אז אתם מכירים דגם ספציצי??realtek או משהו בסגנון?? זה יכביד על הספק ??הוא סובל מהכרטיס מסך וכל ההארדיסיקם החיצוניים גם ככה אז כרטיס רשת PCI יכביד עוד??
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ואינטרנט של נטוויז'ן ב 5mb. לאחרונה לאור בעיות רבות עם נטוויז'ן והראוטר שלהם של אדימקס החלפתי לראוטר של לינקסיס e2500. בשבוע הראשון עבד בצורה מדהימה ואחכ המהירות ירדה ל1mb !!! נטוויזן אמרו שזה הראוטר- יש מצב שהם צודקים? ראוטר יכול להאט את מהירות הגלישה? ואיך מתקנים את זה? יכול להיות שזה הזמן להחליף תשתית וספק אינטרנט? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי רשת עם המחשב של אחותי איך אני יכול להפעיל לה את המצלמה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני באינטרנט המהיר דרך yes (בזק בינלאומי), ומשלם 119 ¤ לחודש על חבילה במהירות 2 מגה. לאחר זמן רב שהאינטרנט אצלנו איתי (יש לנו רשת של 3 מחשבים עם ראוטר), רצינו לבדוק לגבי חבילות בספקיות אחרות (אני יודע שאסור לשאול על דעות אז אני פשוט לא אשאל :>). אני מעוניין לעבור מכיוון שהאינטרנט בשני המחשבים השניים (אצלי זה המחשב עם המודם והראוטר), מאוד איטי. במחשב אחד המהירות הכי גבוהה של הורדה שראיתי הייתה 50kbps, ובמחשב האחר האינטרנט גם דיי איטי. האם החבילה שציינתי פה למטה תמנע את זה? התקשרתי ל012 והציעו לי חבילה של 3 מגה, עם דואר אלקטרוני בנפח 1 ג'יגה , העלאה - 256, ועוד איזה משהו של הגנה חינם לחודשיים במחיר של 150¤. וגם הבנתי שהאינטרנט בכבלים משותף עם כל מי…
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שאני מנסה לחבר לרשת. נכנסתי כמנהל לספריות שאני רוצה להעביר ושיניתי את ההגדרה שלהם ל"shared", אבל אני מקבל הודעה על המחשב הקיים ברשת (עליו מותקן ווינדוס 10) " windows cannot access....שם התיקיה" אבל האות של הכונן מופיעה לי. חוזר ואומר, שיניתי את ההגדרה של התיקיה. רעיון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש בבזק דבר כזה שזה רשת שבאה על הקו טלפון (אני לא רוצה חוטי כי יש בית 5 קומות וזה מסובך ההתקנה!!!) האם הרשת הזאתי על קו הטלפון טובה? האם היא מתנתקת ויש בה גם אינטרנט אלחוטי לכן היא נחמדה אבל רוב הזמן אני לא ישתמש בו אלא ב בטלפון האם זה משבש את הטלפון ומי שיש לו האם זה מומלץ או לא?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ספק - נטוויז'ן 31936 TCP ו-UDP 6278 עושים לי בעיות, מתחברים על LowID. בהתחלה היו סבבה, אולי חסמו אותם?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תראו יש לי נשי מחשבים ואני מחבר אותם בלי האב כלומר נאי משתמש בכבל מוצלב הקיצר ניסיתי פעם ולא כל כך הצלחתי ניסיתי דרך האשף של ווינסדוס(בשניהם יש xp) אז אני רוצה לעשות רשת ושלא יהיה ששיתוף אינטרנט אבל שהקבצים יהיו משותפים הקיצר אפשר איזה הסבר או מדריךךךךך
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים כרגע, והם מחוברים למודם כבלים (HOT) שנקרא Thomson. מחשב אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך USB. ובמחשב שמחובר דרך USB יש כל מיני בעיות, שמקריאה פה בפורומים הבנתי שהם קשורות לזה שהוא מחובר דרך USB. אז אני רוצה לקנות ראוטר טוב שאני יוכל לחבר אליו את שני המחשבים. אז אני צריך המלצה למשהו טוב, שלא יהיו בו בעיות תקשרות ואבטחה (שיהיה פיירוול עם צריך). אין ממש תקציב קבוע, העיקר שיהיה משהו שמשתלם מבחינת מחיר / תועלת, אבל אם בכל זאת צריך אז בוא נגיד עד 400 שקל. דרך אגב ראוטר לא יקטין את המהירות של האינטרנט נכון?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-