רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה מרגיז אותי לראות שאפילו באינטרנט המוסלמים המגיעילים האלו מציקים (אני יודע שזה לא חדש ולא פעם ראשונה) אבל זה נראה שאף אחד בכלל לא נלחם בהם, הלוואי וידעתי... אני חושב שכל מי שיש לו ידע בתחום, ואני יודע שיש אצלנו הרבה תותחים שהם פי כמה וכמה טובים מהם!!! אז יאללה אנשים תפעלו! רק תראו דוגמה... http://www.motobike.co.il/motocar/manuf/index.asp?id=271&homepage=1
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. יש לנו 3 מחשבים ניידים כשלאחד מהם יש מודם סלולרי של סלקום. כרגע אנחנו מתלבטים בין 014 ל-012 כשהתשתית תהיה של HOT. חשוב ראוטר אמין שלא יסבול מהתנתקויות ובמחיר שפוי (אני לא ממש מכירה את השוק - עד 250 שקל נשמע לי הגיוני למדי, תקנו אותי אם אני טועה) למחשבים הניידים אין תקן N, ראוטר שיתאים ל-HOT. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי! אני מחובר אינטרנט בכבלים חברת "הוט" ספק דרך נטוויז'ן ותמיד לאחר שהאינטרנט פועל ,לאחר יומיים הוא מתנתק מה העניין? תודה!
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש ראוטר אדימקס 6204 , וקו 1.5 מגה , מחובר אל הראוטר מחשב קווי , ואלחוטי אחד . אני מעוניין לתת לאלחוטי רק 150-200 K . האם הדבר ניתן? ואם כן , איך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה... לפני כחודש התקנו רשת אלחוטית בבית הכל טוב ויפה וכל המחשבים עובדים מצוין אבל מאז שהתקנו את הROUTER,אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות מסוימות מכיוון שהפורטים שלהן נחסמו ע"י הראוטר... הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים אני צריך להכנס להגדרות הראוטר דרך הGETAWAY IP ולפתוח את הפורטים הספציפיים האלה ידנית אין לי מושג מאיפה אני משיג את האייפי של הראוטר וכיצד להכנס להגדרות שלי אודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה הכי טוב ולא zone alarm! כי זה עושהלי מלא בעיות ואין לי כח לכוון אותו... אני צריך משהו תותח ושיהיה נוח ולא יפריע כ"כ,תודה!! המליצו לי על sygate pro 5.0 או שאולי נורטן או mcafee החדשים... תודה!! (SHLOOSH )
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי שלט עם יכולת התחברות לתקשורת LAN , הגדרתי את ה IP שלו כ 192.168.1.1 ואת ה MASK כ 255.255.255.0 , את המחשב הגדרתי כ 192.168.1.101 , המחשב מזהה כי קיים חיבור, אולם המחשב לא נותן לי להתחבר עם דפדפן האינטרנט (באינטרנט הגדרתי דרך TOOLS את ה IP של השלט) . אני צריך עזרה די דחוף , אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, אסף
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני פשוט כול קובץ שאני מנסה להוריד אני לא יכול מופיע לי עמוד שגיאה זה כבר לא יכול להיות צרוף מקרים גם תפאץ של הsp2 אני לא יכול להוריד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה מחקתי תsp2 ויש לי זון אלרם קאספארסקי אנטי וירוס וספי סויפר ברקע עובדות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו Thinkpad X220 חדש מEBAY , הבחור מכר גירסה משופצרת מאוד של המחשב כולל הכל (קורא ביומטרי, Bluetooth וכו.) מה שגיליתי עוד , זה שדחפו לי שמה אנטנה של Wimax , כמובן שאני לא מתלונן על תוספות בחינם למחשב הנייד החדש שלי , אבל מישהו יודע אם אפשר לעשות אם זה משהו בכלל בארץ ? יש איזה מקום שיש בו Wimax ? יש איזה חברה שמתכננת פריסה בכלל של זה? או שכולם עוברים לLTE?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אמרו לי שההמלצה הרווחת היא לקנות כרטיסי רשת של אדימקס. אני מחפש את הכי זול שיש אבל שתומך בקצב מהיר של 108mbps. הבעיה היא שכאשר אני מחפש בזאפ, לא רשום שם מה הקצב של הכרטיס כך שאוכל לטעות ולקנות משהו של עד 54mbps . אולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם תומך במהירות הזאת ?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 20:03:18 עבר עריכה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של edimax br6204wg בן 6 שנים הראוטר (אלחוטי) והמודום מחוברים למחשב ישירות אבל הכל איטי יש לי אינטרנט cnvhru, 12 מגה של הוט מודם thomson model:tcm425 אני צריך המלצה בבקשה לראוטר חדש למשחקים שלא היה מחובר ישירות למחשב הוא היה בסלון ושהיה חזק מספיק בשביל משחקים ברשת ועוד שאלה לידע כללי. זה שהראוטר מתחת לרגליים שלי הוא עושה קרינה או פוגע בי איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי חור בהשכלה בכול הנוגע לשרתים... ולכן רציתי שמישהו יסביר ויבהיר לי כמה דברים בכול הנוגע לשרתים: קודם כול האם הם כמו מחשבים רגילים ואם לא במה הם שונים? מהו מפרט של שרת טיפוסי בימינו? מהו הxeon ומהו הitanium ובמה הם שונים? ומה צריך שיהיה בו כלומר יש צורך בחומרה מיוחדת ומהירה או חיבור לשרת עם קצב העלאה והורדה מהירים? תודה מראש לכול המגיבים!!!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ויש לי ראוטר עכשיו לא עובד המחשב למטה הרשת עובד במחשב שלי ואני זה ששולט מה עושים כדי שהרשת תעבוד?!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות חבילת אינטרנט מהיר והסתכלתי על כל המבצעים אצל כל החברות ופחות או יותר בחרתי מה אני רוצה. אני רק רוצה שתגידו לי מה עדיף: חבילת 1.5 מגה ב012 קווי זהב כבלים / או ADSL או חבילת 1.5 מגה ב013 ברק כבלים / או ADSL. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-