רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את המודים : דגם : ALE 130 כניסה : USB לא אלחוטי ... למודים אלחוטי חדש SIEMENS SL2-141.... עכשו רוצה לשאול אם זה בריא או לא כאילו האם הקרינה שלו משפיעה על הבריאות (המודם ליד המחשב בדיוק וכל המשפחה משתמשת במחשב הזה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לשתף מדפסת בין 2 מחשבים ברשת ביתית שמחוברים באמצעות HUB? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה לעסק שיהיה אפשר לצפות דרך מחשב הוסט לשאר המחשבים משהו בסגנון ה VNC בעיקרון אני צריך שיהיה את האופציה לצפות ללא אישור שאר המחשבים,ואם יש אופציה לצפות מרחוק דרך IP קבוע או DNS אז עוד יותר טוב. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ספקית - 012 תשתית - הוט מודם MOTOROLA SBV5120 ראוטר LINKSYS WRT54G מהירות 12MB לאחרונה החלפתי למודם זה, לאחר שהות של כמה שנים עם טרייון ולאחר כמה ימים עם המודם התחילה בעיה (בכל המחשבים) כאשר קובץ יורד, ההורדה "קופאת" לכמה שניות, ואז ממשיכה לכמה שניות, הזמן שהיא קופאת יותר גדול מהזמן בו היא יורדת.. כך שהורדה של כ20 דקות לוקחת 3 שעות... מקווה שהסברתי בצורה ברורה, ניסיתי לפתוח פורטים, לנתק ולחבר, אמרתי נפתח פוסט לפני שאני יוצר קשר עם החברות. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כרגע אני משלם 79 ש"ח להוט 60 ש"ח לנטויזן ההתחיבות שלי לנטויזן עומדת להיגמר רציתי לדעת כמה צריכה לעלות חבילת גלישה כזאת (ורצוי ללא התחיבות) תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
טוב אז יש לי חצר יחסית גדולה עם 4 בתים שאני רוצה לרשת החצר בגודל של 1.5דונם ואני רוצה לרשת את כולה ברשת אלחוטית (רק למטרות אינטרנט אז 2מביט זה גם טוב) על איזה סוג רשת אתם ממליצים? (אני לא חושב שwifi תומך במרחק הזה) ועם אתם יכולים לתת לי קישורים למוצרים תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי עם XP והשני 98 איך אני מגדיר את שניהם כדי שה 98 יגלוש באיטנרנט דרך ה XP? איזה IP אני שם בשני המחשבים? והאם יש תוכנה שעושה את זה לבד?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתעניין לקנות ראוטר משולב עם מודם ואני מעוניין לקבל המלצות מהטובים ביותר... התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח שיהיה אפשרי להשתמש בו להעברת קבצים ושיתוף מדפסות, שישמש 3 מחשבים לגלישה באינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות משחקי רשת, התשתית שיש לי היא תשתית של ADSL (בזק) מחפש מכשיר אמין שייתן תמורה לכסף שלי. עדיפות לתקן N אך לא מחייב ופרט אחרון שיהיה עם יכול שידור גבוהה מאוד לבית פרטי בעל 3 קומות והרבה קירות מפרידים... בתודה מראש לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן. בעל שני חיבורי USB 1.1 ואני רוצה להתקין בו כרטיס WIFI. עכשיו, יש שלוש אופציות. 1. לקנות USB WIFI והוא יפעל ב- 11MB/S. 2. לקנות כרטיס PCMCIA WIFI והוא יפעל רגיל. לפי מה שאמרו לי יש לו גם טווח קליטה יותר גדול. 3. לקנות מתאם PCMCIA - USB2 ואז לקנות גם USB WIFI והוא יפעל כרגיל. ב- 54MB/S. חשוב לציין שאת רוב השימוש אני יעשה בחיבור לרשתות רחוקות (HOT SPOT) כלומר לשימוש אינטרנט. אם יש טעות במה שכתבתי... אז לתקן אותי כל ההמלצות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני דיי מסתבך עם זה.. זה הולך ככה, יש מחשב א' שהוא רץ עם ויסטה ואליו מחובר מודם USB עם חייגן, יש מחשב ב' שהוא רץ עם XP והוא צריך לקבל את החיבור של מחשב א' (ICS) שני המחשבים מחוברים עם כבל רשת דרך כרטיסי הרשת שלהם, ללא התערבות של צד ג', ראוטר.. עכשיו אני מנסה להגדיר ואני לא מצליח כאילו שאני נתקע באיזה קטע...! מדובר בחיבור VPN של כבלים ב 013 שמחובר למחשב עם הויסטה.. מישהו יודע איך אני גורם לזה לעבוד? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם כן מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כי כל המדריכים ברשת מבוססים על המודם ALCATEL תודה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אגב, האם כדאי לחבר את המדפסת לנתב? במה זה עוזר? תקציב 200-300 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי! קניתי נתב של D-LINK DIR 300. כיום אני מחובר ל ADSL בעזרת נתב/מודם ECI 270R שהוא עושה את החיוג. יש לי שתי שאילות : 1. איך אני מגדיר את הנתב החדש ? 2. האם יש אפשרות להשתמש בנתב ככרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
קראתי המלצות על ה-TP-Link 951 או ה-Edimax 7728 אך מכיוון שהנתב שלי הוא WRT54GL, איני רואה צורך במתאם אלחוטי בתקן N (שלא נדבר על כך שהטווח בין המחשב הראשי למשני הוא 5 מטרים בקו כמעט ישר). ראיתי כמה מתאמים אלחוטיים זולים במיוחד ואני תוהה האם כדאי לרכוש אחד מהם או להשקיע קצת יותר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4739 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1231 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4112
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ראוטר שרכשתי לפני בערך כ-3 שנים מדגם DI-524 שלכם, לאחרונה הוא גורם לגלישה איטית באינטרנט עם מודם כבלים THOMSON במהירות 1.5M עם ספקית נטויז'ן, כשאני מחבר את המודם ישירות אני מוריד תקין וגולש תקין לאורך כל שעות היום אבל עם הראוטר מהירות הגלישה וההורדה יורדת יותר מדי וזה בולט במיוחד בשעות הערב, כשאני מבצע הורדה בשרתים בארץ רק במהירות של 80KB/s בממוצע, ובשעות הבוקר ההורדה מתקרבת למהירות של 186KB/s שזה ממש 100KB/s פלוס של הבדל במהירויות, דבר שלא קורה כאשר מחברים את המודם ישירות, אז ההבדל במהירויות הוא רק סביב 20KB/s פלוס מינוס, מה הסיבה לכך שעם הראוטר הגלישה וההורדה נעשות איטיות במיוחד בעיקר בשעות הערב ולמה כשאני מחבר את המודם ישירות הכל תקין? מה אני צריך …
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-