עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום, יש לי נתב אלחוטי netgear dgn2200 כשאני מתחברת, אני רואה 54M אבל תוך כמה שניות זה יורד אפילו אל מתחת ל6M ובנוסף (מן הסתם?) הגלישה מאוד איטית (אותו נתב עובד בצורה הקווית בסדר גמור) אשמח לפתרון לבעיה. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by zglazer,

שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by brk2k,

האם אני יכול לשים במחשב שלי 2 כרטיסי רשת ולעשות רשת עם עוד 2 מחשבים?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by AFIK10000,

אני צריך את אתר לסיראלים

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by ro,

קיבלתי את השגיאה: resume data save fails: The file or directory is corrupted and unreadable write fails,flush fails האם יש מה לעשות או למחוק את הקובץ ולהתחיל מחדש...?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

10. יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by gabrielf,

אני מנוי ב 16 מגה ונאלץ להיות מחובר דרך ראווטר בשיטת ה PPTP

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. הכוונה , בגלל הקרינה והתדרים... חייבים להשתמש בכבלים מסוככים ? עד 15 מטר. תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by sheff2k1,

שדרגתי לחבילת אינטרנט עם מהירות העלאה של 256 KBIT. אני רוצה לבדוק אם זאת אכן המהירות..מישהו מכיר אתר אמין שבו אני יכול לבדוק את המהירות בפועל?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by tomersp,

שלום, רציתי לשאול האם כדאי לקחת את אחד הראוטרים שבזק נותנת או שעדיף כבר ללכת ולקנות ראוטר טוב יותר (בתקן N) שייתן איכות קליטה טובה יותר בבית חד קומתי (כאשר עמדת הבסיס היא בממ"ד)? תודה!!!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  16. יש לי ראוטר EDIMAX תקן N, אני מתכוון להוסיף מחשב HTPC לסלון, האם הכרטיס רשת שאני אשים לו (גם תקן N), בנוסף לחיבור שלו לאינטרנט, יוכל גם להוות כמין ACCESS POINT בין שני המחשבים האחרים, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by MATTAN,

ברשת שלי יש שני ראוטרים שמחוברים אחד לשני אחד הוא אלחוטי והשני הוא מודם ראוטר שמקבלים מבזק b-focus 312 עכשיו המחשב שאני רוצה לפתוח עליו את השרת מחובר לראוטר האלחוטי כי הוא היחיד בעל יותר מיציאה אחת אז עכשיו איך אני גורם לראוטרים לעבוד בצורה שבה השרת יוכל לעבוד כלפי חוץ אני מיתכוון לאינטרנט ולא רק לרשת הפנימית ,ניסיתי מלא דברים בהגדרות של הראוטרים ולא הצלחתי לעשות כלום אז אולי תוכל לעזור לי נ.ב שרת זה יהיה שביל הקהילה המצויינת שיש פה ב-hwzone לאחר שיופעל ישמש בתור מקום אחסון לקבצים שתרצו להעלות לפורום וכולי'

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים עם WINXPPRO אחד מחובר לאינטרנט ואמור לשתף והשני מחובר עליו. פתאום היום בבוקר אין רשת וכלום לא עובד בהתחלה הכבל לא היה מחובר אבל אחרי זה הרשת מסרבת לעבוד לומרות ששני המחשבים מזהים שהחוט מחובר. מה אני עושה?? תודה מראש לכל העונים מורוזס

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Guy950,

אני צריך המלצה לכרטיס רשת אל חוטי חזק בתקציב עד 150 שקל.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by tomz,

שלום שלום, אני משתמש בפיירואלל SYGATE PRO החדש, (אני מניח שהוא חדש אם הורדתי אותו היום) אני מנסה להפעיל על המחשב שלי שרת SHOUTCAST, סתם בשביל להשמיע לחבר פה ושם שיר, עכשיו בתוך המחשב אני יכול להיכנס לאתר של השאוט קאסט רק דרך http://localhost:8000 וזה נכנס וסבבה, אבל אם מישהו חיצוני או אפילו אני פשוט דרך האייפי ולא דרך הלוקאלהוסט מנסה להיכנס, אין הוא לא נותן, עכשיו נתתי לתוכנה של הווינאמפ והתוכנה של השאוטקאסט ALLOW לחיבורים, ובלוג אני רואה 09/08/2004 03:09:14 Allowed 10 Outgoing TCP 82.166.***.*** 8000 10.0.0.43 3871 C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe Normal 1 09/08/2004 03:10:14 09/08/2004 03:10:14 Ask all running apps יעני את זה הוא מאשר אבל מה אני רואה ש…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by Neus,

אז ככה חברים, ברצוני לגלות מה היא סיסמאת הWEP של הרשת הביתית שלי(שכחתי אותה, או שבכלל אף פעם לא ידעתי אותה, משום שלא אני הגדרתי אותה ) ועל מנת להיכנס לממשק אני מקליד את הכתובת הבאה 192.168.2.1 ואז admin 1234 ושום דבר לא קורה, הוא מבקש את שם המשתמש והסיסמא עוד פעם :s05:.. אשמח אם תעזרו לי עם הבעיה המטרידה הזאת

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. אני רוצה לנסוע לבזקסטור עוד היום ולקנות מהם ראוטר אלחוטי שהוא גם מודם, השאלה היא אם הוא שווה את ה600 ש"ח או שכבר עדיף להחליף את המודם USB שלי למודם רשת וליקנות ראוטר אלחוטי ב450 שקל של אדימקס? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5086 ועוד שאלה, אני יאבד מהמהירות גלישה/פינג כשאני יעבור לאלחוטי? כי כשאני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב נייד שלי אצל חבר אני רואה תמיד שהאינטרנט שלי מחובר על 0.54mbps לעומת 1.8mbps אצלי בבית... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  25. שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים