רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.mwave.com/mwave/skusearch_v3.asp?scriteria=AA97305 כולל יציאת usb, תומך dd-wrt במחיר 24 דולר לאחר החזר. chief, חוות דעתך?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המודם מהם? ולקנות לעצמי ראוטר? או שאני אמור לקנות את שתיהם? כי אני מוצא ראוטרים למכירה אבל לא מוצא מודמים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי עכשיו מהאיביי את זה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170747505006&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123 האם החיבור הוא של כבל רשת רגיל או אחר כמו של טלפון? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת realtek rtl8168d/8111d family pci-e gigabit ethernet nic הוא תומך מאה מגה ?!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית של 3 מחשבים. אני מצליח לראות את התיקיות שכל מחשב משתף, אבל לא מצליח לגשת לאף אחד מהן. מקבל הודעת windows cannot access..והנתיב ניסיתי להגדיר את הגישה לeveryone בהגדרות, ולתת הרשאות מלאות. זה לא עוזר. ניסיתי כשהפיירוול של ווינדוס מכובה - וגם לא הועיל. יש לי avgfree מותקן על חלק מהמחשבים. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מצב שמישהו יכול להסביר כאן לאדם כמוני שאין לו הבנה גדולה במחשבים ולא במושגים איך אני יכול לשתף באינטרנט דרך המחשב שלי קבצים מהכונן קשיח במחשב שלי כך שאנשים יוכלו לגלוש באינטרנט ולהוריד קובץ מהכונן קשיח שבחשב שלי.(הבנתי שזה נקרא FTP?) והאם יש סכנות שעוללים לפרוץ לי בגלל זה למחשב ואיך אני מתגונן מפני סכנות אלה? אשמח אם תסבירו שלב שלב בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מצליח ליצור התקשרות באמצעות מודם רגיל dialup אני מחובר לספק שירות (בד"כ במהירות 24KBPS ) אבל אני לא מצליח לגלוש ברגע שאני פותח את האקספלורר (ניסיתי גם מוזילה) הוא אומר שהוא לא מוצא את האתר. גם פינג לא עובד כאשר אני מחבר אותו לרשת במשרד ומתחבר לאינטרנט דרך הרשת זה עובד. למישהו יש מושג ? המחשב שלי הוא LAPTOP של IBM עם win 200 pro מודם של lucent win modem אני זקוק לעזרה דחופה ! תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה, הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה. השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear? תודה.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אהלן...יש לי בבית 2 מחשבים ונכון לעכשיו שניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים Thompson המחשב הראשון מחובר למודם דרך כבל רשת והמחשב השני מחובר דרך כבל USB עכשיו אני יודע שזה לא נחשב רשת אבל כשאני בא לשלוח קבצים או להעביר נתונים בין מחשב למחשב המהירות בין שניהם היא 500K לשניה בערך עכשיו השאלה היא אם אני אעשה רשת במקום מה שיש עכשיו בניהם כי יש לי עוד כרטיס רשת פנוי אז המהירות העברה תהיה יותר מהירה ??? כי יש לי בעיה במשחקים מסויימים שאני עושה בהם משחק מולטיפלייר דרך LAN אז במחשב אחד אני רואה את התזוזה של המחשב השני בקפיצות כאלו ובמחשב השני אני רואה את התנועה של המחשב האחר חלקה.. למשל במשחקים כמו /Turok 2/ Soldier of fortune/ Counter strike/ Quake 3 בבקשה תעזרו לי אני כבר הרבה זמן …
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
עד היום כל פעם שהייתי צריך להחליף IP הייתי עושה ריסט למודם (אלקטל ספידטאצ משודרג לפרו) אבל זה ממש לא נוח. יש דרך לעשות את זה בלי ריסט ובלי להתנתק מהאינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי FireFox כבר כמעט חצי שנה ואני מאד מרוצה ממנו. יש לי בעיה שבשביל צ'אטים (תפוז, וואלה, נענע וכו') עדיין צריך להשתמש בIE מכיוון שלא רואים את חלון השיחה (את כל המסביב כן ראוים). ניסתי להתקין תוספים למינהם ולהוריד גרסה יותר חדשה וכל פעם ללא הצלחה. אני רוצה לעזוב סופית את ה-IE אבל זה מה שמפריע לי. תודה מראש לכל מי שיעזור, אביעד.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אני עושה רשת אלחוטית בבית .. המליצו לי על D-Link PCI 802.11G DWL510-G+ D-LINK Router DI-524+ עריכה: התקשרתי ל KSP אין את הכרטיס רשת הזה .. אז הוא אמר לי לקחת ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX עכשיו איזה ראוטר וכרטיס רשת לקחת ?? נראה לי EDIMAX ACCESS POINT 802.11G ואיזה כרטיס רשת מתאים לו ? כי לא כתוב 802.11G מ ksp - אני הולך לשם בכל מקרה לקחת עוד איזה משהו ולברר עוד כמה דברים קניתי שם מחשב חדש .. 420 שניהם מה אתם אומרים ? הוא נוח ובסדר מבחינת בעיות פורטים וכו' ? אני צריך לדעת דחוף אני הולך לקנות את זה אפילו היום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לא מצליח לראות תמונות באימייל ב preview אלא רק עם אני מקליק על התמונה, כנ"ל גם בגלישה באינטרנט. למה זה קורה ואיך מטפלים? תודה שמוליק
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-