עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אתחיל בכך שהסתובבתי וקראתי קצת דברים דומים אך לא בדיוק מצאתי מה שאני צריך כמו כן אני מעדיף מוצרים שאולי היום יש יותר טובים/חדשים ממה שהוצעו. אני גר בבית עם שתי קומות ויש לי ראוטר בקומה ה 2 מחובר בכבל לפלייסטיישן. בקומה 1 יש לי מחשב נייח שאליו מחובר בUSB סוג של אדפטר שקולט את הראוטר נראה לי של TP-LINK או D-LINK(לדעתי תומך בתקן N) הראוטר הוא D-link 2670U N. כמו כן בקומה הראשונה יש גם מחשב נייד שבו משתמשים. בשניהם או שאין קליטה או שיש קו אחד. אם מעלים אותם לקומה העליונה אז יש להם קליטה מלאה. אני צריך משהו שיגרום לכך שבקומה ה1 המחשב הנייח והנייד יקלטו את האינטרנט באופן מלא ואיכותי. האם אנטנה? Access point? מגדיל טווח? משהו אחר? אני ממש לא מבין בזה! מה קונים? איפה ואי…

2. Started by e_asael,

:smoke: אהלן חברה! אם אני רוצה להקים רשת ביתית בבית - עם 3 מחשבים...מהי הרכיבים הדרושים לכך? בייי!

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  3. Started by aeea,

אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  4. היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …

5. Started by eli_xXx,

שלום לכולם קניתי היום את הראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל עובד טוב קינפגתי את האבטחה וכו' השאלה שלי היא האם יש צורך לעדכן קושחה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by עמירחגי,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kurpos2008,

אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by dino,

שלום, כמו שרשמתי באחת ההודעות אתמול קניתי Switch של ST-Lab. הכל עובד מצויין, הכרטיסי רשת בשלושת המחשבים היו על Obtain IP Adress automatically והאינטרנט עבד סבבה, פשוט חברתי כבל בין המחשב לנתב ותוך שניה הוא היה מחובר לאינטרנט ולרשת של הקבצים. אחר-כך ניסיתי להגדיר IP קבוע לכל מחשב, IP ADRESS: 192.168.1.X SUBNET: 255.255.255.0 GATEWAY: 192.168.1.1 ואת ה-DNS של בזק, גם כאן הכל עבד סבבה. והבעיה שלי עכשיו שאני מנסה לחזור למצב הקודם של ה-Obtain IP Adress Automatically אז אין לי אינטרנט ואני לא יכול להתחבר לרשת, ומה שמעצבן שלא שיניתי הגדרות... פשוט בפעם אחת זה היה על אוטומטי פעם שניה על IP קבוע ובפעם השלישית ניסיתי לחזור לאוטומטי אבל לא נותן לי. תודה לכל העוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by noy165,

שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  12. היי. יש לי dlink dhp306av והחיבור שלו לנתב ולסטרימר שמריץ קודי בחדר רחוק (25 מטר) דרך החשמל בכבל רשת. החיבור איטי לא יציב ולפעמים מתנתק. אני מחפש access point (או כל פיתרון אחר לחיבור סטרימר רחוק) שאני אוכל לחבר את הסטרימר בכבל רשת וסטרימר ומחשב אחר בwifi ושהחיבור יהיה יציב ומהיר. על איזה דגם של Access Point אתם ממליצים? אני מחובר דרך הוטבוקס במהירות 100 מגה ספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Gohan,

קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. Started by yedidya zalach,

ברשותי D-Link DSL-G256DG כמה שנים, לאחרונה הוא התחיל לקרוס וכבר מההתחלה לא עמד בעומסים כמו שצריך מחוברים אליו 3-5 מכשירים שכוללים video streaming ומשחקים אונליין במקביל ולכן חשוב לי מאוד qos טוב רציתי את Asus DSL-AC68U אבל הוא לא נמכר בארץ ודרך אמזון הוא יקר נורא אני מתלבט כרגע בין: TP-LINK VR900 v2 TP-LINK VR600 NETGEAR D6400 האם ההבדלים בין הtp-link משמעותיים בשבילי(lag, speed)? בNETGEAR האנטנות פנימיות ואז הטווח קטן יותר אם אפשר להתקין על אחד מהם open os זה גם מעולה אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע אני נואש, תודה רבה (יש לי כרטיס רשת איכותי מאוד במחשב)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yuri1992,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את רכיבי הרשת השונים שנמצאים בביתי, החל מהראוטר ועד אחרון כרטיסי הרשת שנמצאים במחשבים השולחניים. אני לקוח של בזק, וכרגע יש לי מהירות גלישה של 10M. אני רוצה לשדרג את הראוטר שברשותי שכרגע נמצא בתקן G (הישן). כמה דגשים שחשובים לי בראוטר הם, שיהיה במהירות של 300Mbps , (צפיית סרטים על גבי הרשת הביתית) שטווח הקליטה של הראוטר יהיה כמה שיותר גבוה, (הבית שלי יחסית גדול). אני רוצה להשקיע בראוטר עצמו כ300 שקל, ובעוד שני כרטיסי רשת למחשבים נייחים שנמצאים ברשותי. התחלתי לחפש ראוטר באתרים שונים ברשת, והגעתי לDEAL EXTREAME , מישהו רכש מהם ראטור אי פעם ? מה חשוב לבדוק בראטור שאני קונה אותו ? איך אני יכול לדעת שהוא יתמוך בחיבור לאיטנרנט של בזק (פרוטוקול Pppoe…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. שלום , אני מחפש סוויצ' טוב , שיתחבר למודם אלקטל 510 שעובד כנתב , ויחבר 3 מחשבים. תודה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by BMWE,

אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by idoaa,

שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Nookie,

רכשתי מחשב חדש. המחשב הישן מחובר לאינטרנט של בזק דרך מודם רשת מסוג ALCATEL SPEED TOUCH . השאלה היא איך לחבר את המחשב החדש לאינטרנט. א) האם אוכל לחבר את המחשב החדש עם מודם אחר לרשת, האם זה אפשרי ואיך תתחלק המהירות. ב) אם אי אפשר לבצע את א' אז אצטרך לעשות רשת בין שני המשחבים, האם זה אפשרי בעזרת המודם שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום שאני מבצע בדיקת מהירות דרך speed test אני אף פעם לא מקבל את המהירות אינטרנט שיש לי אלא פעם נגיד 50 ומשו ופעם אחרת 70 ומשו אבל שאני בודק מהירות דרך האתר של בזק הוא מראה לי את המהירות שאמורה להיות 100mb עכשיו האם זה הגיוני שהספיד טסט טועה לגביי המהירות אינטרנט ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gab1234,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד DELL ויש לי כרטיס סטיק USB WIFI MAXg USROBOTICS. בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לרשתותו אלחוטיות מופיעה לי הודעה על כך שצריך להפעיל את הרכיב WZC. ברגע שאני מפעיל אותו ומסמן באפשרויות שווינדוס ינהל לי את התקשורת האלחוטית הוא מזהה רשתות באזור אך לא מתחבר אליהם. בכול פעם שאני מאתחל את המחשב אני צריך לעשות את זה מחדש. איך אני משאיר את שירות ה WZC שיעלה עם המחשב... ואיך לעזאזל אני מתחבר לרשת אלחוטית..? אני חייב לציין שהייתי בבלגיה וזה עבד ללא דופי , ופה בישראל זה עושה בעיות. תודה מראש לכול העונים

25. Started by Michael Pinhasov,

שלום. רציתי לדעת איזה ראוטר היום מתאים לסיב אופטי ? האם יש חיבור מיוחד לחיבור הסיב אם כן איך הוא נקרא היום. למה צריך לשים לב היום בראוטר עצמו מבחינת מהירויות וחיבורים? תודה לעונים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.