עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by intel suck,

הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?

4. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by omricho,

שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by matzf,

אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, לפני כמה ימים קניתי פלאפון נוקיה 5800 ומכיוון שאין לי חבילת גלישה אצל חברת הסלולר ניסיתי להתחבר דרך ה-WIFI ברשת שלי בבית. הפלאפון מצליח להתחבר לרשת כמו שצריך, הבעיה היא אבל שכל גישה שהיא למידע באינטרנט לא ממש עובדת... לפעמים אני מצליח להעלות עמוד פתיחה של אתר אבל לא ממש מעבר לזה, פשוט לא זז כלום. מה שמעצבן שזה קורה אך ורק עם הרשת שלי! אם אני מתחבר דרך רשת אחרת שיש בסביבה - הכל בסדר. את הדוגמה הבולטת ביותר קיבלתי כאשר ניסיתי להתקין אופרה מיני בטלפון: לאחר ההתקנה הראשונית, כשמפעילים את זה בפעם הראשונה, עדיין צריך חיבור כדי להשלים את ההתקנה. כאשר הייתי מחובר דרך הרשת שלי פשוט לא קרה כלום במשך דקות שלמות, אחרי שהתחברתי לרשת אחרת ההתקנה הסתיימה בשניות. זאת פעם ראשונה שאנ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GRINFELD,

יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by refaels2006,

מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adibs7,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by rOOmUSh,

שלום! בימים האלה אני אחראי לחבר את המשרד שלי לאינטרנט עסקי. זאת הפעם הראשונה שאני מטפל בנושא מהסוג הזה. התקבלו הצעות מחיר, והמלצות ציוד. כמה שאלות. קודם כל אני אשמח לשמוע חוויות מאנשים שטיפלו בדברים האלה. הבדלי תשתיות: פרטנר בשיטת מיקרוגל (MICROWAVE) סלקום בזק מה יותר טוב? הבדלי מחיר משמעותיים בין פרטנר לסלקום ובזק. פרטנט יותר זול, השאלה אם אני אפול עם מיקרוגל. ציוד קצה. כולם מציעים נתב של סיסקו ההבדל נע בין דגמים של 1914 ל2912 הבדל מחיר פי שתיים ל2912 בסביבות 10000 שח. על הדרך הקו יחזיק גם תקשורת VOIP, זה עד כמה שאני מבין לא בעיה כי אני אעשה VLAN אצלי ברשת אז לא יהיה ערבוב של טלפוניה ורשת מחשבים. האם יש עוד דברים שלא עלו בדעתי אבל חשוב לחשוב עליהם? איפה אני יכול ליפול?…

12. שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. אני בבזק בינלאומי ובזמן האחרון כל קובץ שאני מנסה להוריד מחול הוא יורד ממש ממש לאאאט! מה לעזאזל קורה כאן? ניסיתי כבר במלא אתרים וזה אותו דבר. באתרים ישראליים אין את הבעייה הזו. מה עוד יותר מוזר הוא שהדפים של האתרים שבחול דווקא עולים בסדר... למישהו זה גם קורה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. לצורך לימודים שאני התחלתי התקנתי במחשב שלי WinServer2008R2 (במחיצה נפרדת) התקנתי Hyper-V ובו שני הקמתי שרתים ותחנה אחת וירטואלים. השאלה היא איך אני מעביר קבצים/מידע לתחנה/שרתים הוירטואלים ? (למשל מהדיסק קשיח שלי או דיסק און קיי) וגם אני אני מחבר אותם לאינטרנט? אשמח לעזרה ואם אפשר פירוט איך עושים...

15. Started by crazydiamond,

התחברתי לאינטרנט המהיר ע"י מודם רשת וחיברתי את המחשב השני ע"י כרטיב רשת נוסף כך שבשני המחשבים אפשר יהיה לגלוש, ולשתף קבצים ברשת הפנימית בין שני המחשבים. הכל עבד בסדר לאחר מכן התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 אפשר עדיין לגלוש עם שני המחשבים אך יכולת שיתוף הקבצים ברשת בין שני המחשבים אבדה וניסיתי להגדיר את החיבורים שוב אך ללא הועיל, יש רק אינטרנט אך אין רשת.

16. ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by stalbetman,

שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by gokasus,

שלום לכולם שאלה קצת אישית. בצבא עשיתי קורס תממ (כמו מרמ) התעסקתי בזה 3 שנים חאחר מכן באזרחות ההיתי 3 שנים הלפ דסק תמיכה מרחוק כל שקשור תקלות IT אקטיב דירקטורי וכו. לאחר מכן כ5 שנים טכנאי מחשבים מוסמך mcdst של מייקרוסופט. כרגע אני רוצה לצאת ל ccna ורוצה לקבל המלצות וחוות דעת מאנשים עפ ניסיון. האם כדאי לי ? רוצה להתקדם בכל התחום(שכר, עבודה אחרת) . בגדול רוצה להתקדם לעלות שלב. אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט

20. Started by Netanel o_0,

יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

22. אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. איך להשאיר את החיבור לNET מחובר כאשר אני מכבה את המחשב? נמאס לי להתחבר מחדש או להשאיר את המחשב דלוק! אפילו כשאני שם את המחשב במצב המתנה הוא מתנתק מהחיבור! שמעתי שיש תוכנה! מי מכיר?

24. Started by b007,

שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Certificate,

ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.