רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עובר לדירה בלי תשתית בזק או הוט ורוצה חיבור לאינטרנט סלולרי. אני יודע שקיימים מודמים סלולריים בחיבור usb בסגנון נטסטיק, אבל אני רוצה אינטרנט אלחוטי. האם קיים באחת החברות (עדיפות לאורנג') ראוטר עם מודם סלולרי?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי ראוטרים ושניהם מחוברים לאינטרנט אחד ADSL ואחד בכבלים אני הייתי רוצה לגשר בין שניהם בשביל לחבר את כל המחשבים ביחד איך אפשר לעשות זאת? בבקשה זה דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בשני קומות שונות, מהי הדרך היעילה ביותר לעשות רשת ביניהם ? אני ממש מתחיל בעניין הזה אז אם אפשר בשפה קלה תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
והאם אפשר להשתמש גם בזה שהוא 1 פורט לחיבור מחשב אחד לאינטרנט (בעזרת מודם סמסונג ADSL ) ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, הצטרפתי לאקספון 018, ואני צריך המלצה למודם-ראוטר איכותי עם אופציה ל100 מגה(ויותר?). האם ההצעות שלהם של D-LINK ו KASDA שוות משהו? קראתי פה קצת על הTP-LINK W9980, האם שווה 400? אשמח להמלצות אחרות גם. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הגדרתי במחשב ביתי רשת אלחוטית עם הצפנת wpa וכשאני מנסה להתחבר אליה עם המחשב הנייד אני מקבל הודעה שהחלונות לא הצליח למצוא אישור כדי לחבר אותי לרשת. יש לי נתן סימנס sl2 141. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ופתח לי הסיסמא ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה. זה ויסטה בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר. ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP. היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת האינטרנט כל הזמן מתכבה ללא כל סימה יש לי אינטרנט בכבלים וכל איזה כמה זמן (לא מוגדר) האינטרנט פשוט מתנתק אין לי פייר ואל והאימיול לא קשור והוא לפעמים רושם לי הודעת שגיאה : usb not recogonize אז אני הרבה פעמים צריך להתחיל מחדש את המחשב או אפילו לכבות אותו לגמרי מהחשמל וזה גם לא תמיד עוזר ואני לא יודע לאן לפנות תעזרו לי בבקשה תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אבל הוא עם דינאמי (משתנה כל פעם) ואני רוצה שזה יהיה סטטי איך אני עושה את זה ? יש לי ראוטר של TP-LINK
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי כולם, אני חדש פה אז אני מתנצל אם אני עובר על החוקים, למרות שקראתי אותם. לאחרונה המתג שלי שבק חיים היה לי מכשיר די פשוט של D-Link 16 Port ללא DHCP. הייתי מאוד מרוצה ממנו חוץ מהעבודה שאחרי פחות משנתיים הוא לא עובד. אני צריך לפחות 8 פורטים לא משנה לי עם DHCP או בלי. לדעתי עד 200 ש"ח. המלצות מישהו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים פשוט וקל, אני צריך ראוטר איכותי עם תקציב של 150-200 ש"ח. אני קונה מK.S.P אז אשמח למשהו מהקטלוג שלהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם רשת אלחוטית, עכשיו קניתי מחשב ואני צריך לחבר אותו לרשת, אצלי הרשת ( אם אני לא תועה קוראים לי המארח, לא להרוג אותי אם אני טועה ). עכשיו יש לי בעיה, אני לא יודע לבד לעדכן את האינטרנט וכל מה שצריך כדי שהאינטרנט יפעל, השאלה שלי היא, האם אני יכול לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או חייב שיבוא מישהו לבית שלי שיסדר לי את זה? תודה רבה לכם .
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בחרתי ברישום שם משתמש וסיסמא מה רושמים בחייגן אחרי שם המשתמש ? כוונתי כשהייתי ב012 זה היה xxx@012 או בבזק בינלאומי xxx@014 מה צריך לרשום כשהספק הוא הוטנט ?
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נתב חדש למשרד בו אני עובד כיוון שהקיים כבר לא עונה על הצרכים. הנתב הקיים כרגע הוא Asus מהדגם שבזק סיפקה (או עדיין מספקת). הנתב ישרת עד כ-40 יחידות קצה (מחשבים, מדפסות, בקרים, מוצרים שאנחנו מפתחים וכו'), ויחובר בצורה כזו או אחרת ל-ADSL עם רוחב פס של 5 מגהביט. מה שאני מחפש בנתב: דרישות חובה: Firewall שאפשר לחורר, כולל פילטור ע"פ מסכות רשת. NAT שיודע לנתב בין פורטים כאשר הפורט החיצוני שונה מהפורט הפנימי. DHCP שיודע לעבוד עם הקצאות סטאטיות (קישור בין כתובת MAC לבין כתובת IP, באופן קבוע, ללא Lease Time). תמיכה ב-PPPoE או תמיכה מובנית ב-ADSL (כלומר, שהנתב ידע לבצע את ה-Bridging לבד ויהיה מחובר קבוע לקו הטלפון). ייתרונות משמעותיים: WiFi עם תמיכה ב-WPA2 Logging…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי אינטרנט דרך כבלים. (HOT) מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לכבל הראשי ולקלוט ערוץ 1 ו2 ( כמובן ללא תשלום)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-