עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by original,

אני קונה מחשב מTMS וצריך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ממנו לאינטרנט. הראוטר שלי הוא siemens SL2-141 והמהירות אינטרנט 4 מגה עם כוונה לעלות ל10/12 מגה כשתהיה תשתית NGN באיזור. הסתכלתי במבחר כרטיסי רשת אלחוטיים של TMS כאן http://tms.co.il/cat/61/570:572 והשאלה היא אם כרטיס פשוט כמו D-Link Wireless N Adapter USB 150Mbps DWA-125 יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vladgi,

חח אני לא יודע אם זה קשור אבל יש אתרים מסויינים שאני לא יכל לגשת אליהם כמו גוגול..www.aquamark3.com מה זה יכל להיות?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by chris_u16,

יש לי בעייה חמורה עם הרשת הביתית. יש 2 מחשבים: אחד מהם זה המחשב שלי (P4) השני זה מחשב לאחים שלי (P3), על שלי מותקן 2003 Server ובמחשב השני Win2000. כרטיסי הרשת הינם: 3com 3c905B ו3c905C, יש עוד כרטיס רשת 3com ג'יגהביט אונבורד על המחשב שלי. הבעייה היא שכל פעם שאני ניגש לקבצים של המחשב השני, הוא פשוט נתקע לחלוטין וכל מה שאפשר לעשות זה hard reset. כמו כן המחשב נתקע גם אחרי קצת גלישה וגם בעת גישה לקבצים שלי מהמחשב השני. ניסיתי המון דרייברים שונים, החלפתי בין כרטיסי הרשת (בין 3c905B ל3c905C), דבר נוסף שזה מחשב אחרי פרמוט והתקנה של Win2000, לפני זה היה מותקן Win98 ואותה בעייה הייתה קיימת גם שם. אם צריך עוד פרטים על המחשבים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. Started by ofergpr,

שלום, יש לי ראווטר בבית, אני רוצה שתיהיה אפשרות לגלוש אצלנו בצימרים. המרחק הוא כ40-60 מטר, יש הפרדה של שתי קירות בבית + קיר עץ של הצימר. אני יכול למקם את הרפיטר בין הבית לבקתה - ככה שמה שמפריד בין הרפיטר אל המחשב יהיה חלון וקיר עץ עם בידוד של הבקתה. ניסיתי רפיטר שבזק נתנו לי ולא קלטו כמו שצריך, יש לכם משהו שיכול לעבוד? תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  6. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by compman112,

מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. שלום, יש לי נתב מדגם DLINK D-524 שעושה הרבה בעיות עם ניתוקים אלחוטיים עם INTEL 5100 AGN. כל 30-180 שניות ! העניין לא היווה בעיה עם מודמים אחרים (G), עד לאחרונה, שעה שהתחלתי להשתמש בלפטופ חדש של דל עם INTEL 5100 AGN שלא כל כך אוהב את הראוטר הזה. בבתי קפה ובמקומות ציבוריים אין לי כלל בעיה עם המודם הזה. פתרון לא נמצא מעבר להחליף ראוטר. ההתלבטות היא בין Dlink DIR-320 - רק מתוך הכרות את המותג. הראוטר הקודם ל524 עשה עבודה מצויינת עד שנשרף. LinkSys WRT160N - כי קראתי ביקורות טובות עליו Edimax BR-6424n - זול יותר ונראה שעושה את העבודה מעבר ל INTEL 5100 שיכול לעבוד לפי DRAFT 2, יש לי עוד כרטיסים שעובדים G כך שחשוב לי שכולם יעבדו בצורה טובה - כולל האייפון. לא כל כך חשוב לעבוד עם …

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  9. Started by fhrcis,

שלום , יש לנו בבית 2 מחשבים, כל אחד בעל מודם נפרד,חבילה נפרדת. והגענו למסקנה שעדיף לעשות חבילת אינטרנט אחת (למחשב אחד) ולקנות ראוטר כדי שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית , כך שגם המחשב השני יוכל לגלוש על אותה חבילה וגם מכשירי הפלאפון, פה אני צריך את עזרתכם כי אני לא ממש מבין בזה. אני כן יודע שאני צריך להתקשר לחברת האינטרנט והספקית כדי לבקש מהם לבטל את אחת החבילות כך שתיהיה לנו רק חבילה אחת, אבל מה בהמשך? מה לקנות? מה לבדוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  10. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. Started by yoyomat,

שלום, ברשותי לוח אם ASUS P5W DH שכולל בתוכו ראוטר אלחוטי בשם ASUS WIFI SOLO. בעייתי היא כזו: באיזור מגורי ישנה רשת אלחוטית פתוחה, גם ווינדוס וגם התוכנה של ASUS מזהה זאת.. אך משום מה איני מצליח להתחבר לאינטרנט. ברצוני לציין מספר פרטים רלוונטיים, האות שהאנטנה קולטת מאוד חזק, ודי יציב. ויתרה מזאת, המחשב מזהה זאת כרשת פתוחה. (חבר עם לפ-טופ שהיה אצלי גלש ללא בעיה, זאת אומרת שהבעיה היא אצלי, בתוכנה). אשמח אם תעזרו לי בהקדם תודה.

12. Started by liorrrb1991,

היי, אז קצת רקע לבעיה: יש לי בית גדול עם 2 מחשבים בשני הקצוות של הבית ומצלמות IP מפוזרות בכל הקצוות שלו. חוץ מהמחשב שלי שצמוד לראוטר כל שאר המחשבים/מצלמות מחוברים אליו באלחוטי. יש לי מודם/ראוטר של בזק בינלאומי (נקרא Private Box) שכרגע מספק תקשורת אלחוטית לכל המכשירים בבית. בגלל שהראוטר שלי מתקשה להגיע לקצה השני של הבית אני מעוניין לקנות access point. אני מתכנן למקם אותו באמצע או בקצה השני של הבית. יש לי כבל רשת שיוצא מהראוטר ועובר דרך הקירות עד לאמצע הבית כך שאוכל לחבר אותו בכבל באמצע הבית או לשים אותו בצד השני של הבית ולקנפג אותו שיקלוט את הרשת האלחוטית וישדר אותה מחדש. אשמח להמלצה ל-access point טוב למטרה שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zxcvbnm,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר אחד מריץ אקספי והשני וויסטה. איך אני יכול ליצור ביניהם רשת שיהיה בה שיתוף קבצים ומדפסת? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?

15. בחלון שרואים בתמונה, תמיד אמרו לי להגדיר PAP ו-SPAP ו-Optional encryption. אבל אף פעם לא הבנתי, מה אלו הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים שיושבת על ראוטר. הייתי רוצה להתחבר אליה דרך האינטרנט כשאני נמצא מחוץ לבית, אבל בצורה הכי פשוטה של לפתוח תיקיות משותפות כמו ברשת הביתית. ראיתי שיש אופציה של virtual server בראוטר שמפנה כתובות אינטרנט לרשת המקומית אבל אין לי מושג איך מגדירים את זה. מישהו יכול לעזור ? (כמו שאמרתי עדיף חיבור כמה שיותר ישיר, בלי תוכנות עזר למיניהן...|) תודה רבה, טל. windows xp

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  17. שלום חברים, ברשותי רוואטר של בזק D-Link DSL - 6740U V.H1 היום קמתי בבוקר והתברר שיש בעיה עם המודם, נורית ה-DSL לא מקבלת סיגנל וכנראה המודם לא תקין. למזלי יש לי רווטר ישן שכרגע חובר ועובד תקין. משיחה עם בזק מכיוון שעברה שנה ופחות חודש לא מוכנים להחליף !!! מבקש את עזרכתם בהמלצה על רוואטר טוב מומלץ ואמין עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?

19. Started by House M.D.,

היי. היום העפתי מבט ב log של המודם שלי (Dlink 2760U) וראיתי הרבה מאוד שורות כאלו : כאשר בDST מופיע האייפי שלי. ב SRC מופיעות כתובות IP שונות, שמבדיקת WHOIS אני רואה שהן מגיעות מספקיות שונות, בעיקר בזב"ל ואקספון. האם זה אומר שאנשים מסוימים מנסים להיכנס לרשת שלי? אם כך, יש דרך להגן על עצמי מפני הדברים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by 1immortal,

כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  21. אנחנו רוצים לשדרג את האינטרנט למהירות 100mb אבל אני לא יודע אם הראוטר של תומך מדובר בראוטר שקנינו מבזק הדגם הוא DSL-2760U הוא נראה כמו הראוטר באתר הזה: http://www.netcheif.com/blog/?p=1205 קנינו אותו בערך חפני חצי שנה-שנה תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.

23. Started by i.k,

האם ישנה אפשרות כולשהי לשלוח פקס דרך מודם idsl בעיקרון אני חושב שאי אפשר אבל אולי מישהו מכיר איזה אפשרות או תוכנה שיכולה לשלוח עם הidsl. תודה על התגובות

24. שלום, אני מתחבר לרשת של בזק במהירות 30מגה. אני סירבתי לבזק שיביאו לי את הנתב שלהם ולכן מתיקנים אצלי רק את המודם VDSL שלהם. ברשותי שני נתבי אדימקס: BR-6226n http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=3&pl2_id=18 ו BR-6216Mg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=13&pl1_id=3&pl2_id=18 איזה מבין הנתבים יתמודד הכי טוב עם תעבורות 30MB? תודה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. שלום, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיכלול מודם ADSL ויציאת USB למדפסת. מישהוא מכיר ?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.