רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

שלום. לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי. מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה: (שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE) אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים. זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Setting… - 

- 3 תגובות
- 790 צפיות

- 

- 

שלום, כיום יש לי 1.5 מגה והספקית שלי היא אינטרנט זהב\012 (הם התחברו לא ? ) בכל אופן מאז החיבור האינטרנט שלי לא כבימיו הטובים ואני רוצה בהזדמנות זו להחליף גם ספקית לאחרת עם 4-5 מגה. אני כיום על תשתית בזק (אני מבין שגם צריך לשדרג אצלם חבילה לחיבור של 4-5 מגה בהתאם להחלטתי נכון? ) לאיזו ספקית אתם ממליצים להתחבר לשימוש בעיקר של הורדות מטורנטים\אימיול לפעמים ללא LOW ID ושטויות ,משחקי רשת וכו.. תודה רבה וצום קל (למי בכל זאת צם) . - 

- 0 תגובות
- 614 צפיות

- 

- 

שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה. - 

- 2 תגובות
- 787 צפיות

- 

- 

יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה? - 

- 1 תגובה
- 623 צפיות

- 

- 

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה - 

- 7 תגובות
- 566 צפיות

- 

- 

בערך עד 500 פלוס מינוס, תודה רבה לעוזרים. - 

- 0 תגובות
- 912 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן - 

- 1 תגובה
- 866 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, מתנצל אם שאלו את השאלה הזאת לפני, ניסיתי לחפש בנפוצות ובפוסטים קודמים ולא מצאתי משהו מדויק. יש לי ראוטר\מודם של DLINK ואני מעוניין להפוך אותו לראוטר בלבד - לחבר אותו בכבל רשת לHOTBOX המוגדר כבר כמודם בלבד ולהשתמש ביציאות הרשת החוטיות וברשת האלחוטית כדי לקבל את האינטרנט מהמחשבים בבית. בדקתי בכמה מקומות ופשוט לא מצאתי איך לנסח את השאלה הזאת במשפט ברור שיניב תוצאות - האם יש דרך לעשות בדיוק את מה שאני רוצה לעשות כאן? בתודה רבה, שמוליק. - 

- 2 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

שאני מתחבר עם האייפוד לאינטרנט אלחוטית האינטרנט שלי עם סיסמה ואני לא יודע מה היא.. איך אני אמור לדעת מה היא??? - 

- 5 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

ולכן עידכנתי באתרי את הנושא , כמו כן אשמח לקבל ממכם אתרים נוספים לרשימה . http://www.cs.bgu.ac.il/~barouchy/private/news.htm - 

- 1 תגובה
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, נכון להיום יש לי בבית גם אינטרנט בכבלים וגם ADSL. הכבלים (אני חושב) הם 1.5 ואת הADSL שידרגתי ל-5MB לפני מס' חודשים. הנתב שלי הוא D-LINK DI-624. כרגע הרשת האלחותית שלי מחוברת למודם הADSL, שהוא ה-ECI BFOCuS 312, ע"י PPPoE והמודם כבלים מחובר למחשב נפרד שלא קשור לרשת. להלן תמונה מהנתב שלי: ישנן 3 בעיות עיקריות וממש מעצבנות: 1) לפחות פעם אחת ביום (בד"כ יותר) הרשת האלחותית או קורסת (נורת הWLAN נכבת) ואני צריך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שזה יפעל, או שהנורה דולקת, פשוט האינטרנט לא עובד. למען הסר ספק כל הנורות במודם ECI דולקות כאשר הנ"ל קורה. האם זה הנתב? האם זה המודם (אולי הFIREWALL של המודם, אני יודע שהECI הזה יכול לתפקד גם כנתב ושיש לו FIREWALL שמופעל מהחברה)? האם … - 

- 0 תגובות
- 589 צפיות

- 

- 

יש לי DVR שמחובר ברשת הפנימית, ממנה אני יכול לגשת אליו בלי שום בעיה בעזרת הכתובת הסטטית שהגדרתי לו - http://192.168.1.3 אין צורך בפורט בגלל שהוא מוגדר כברירת מחדל להשתמש בפורט 80, אז בצורה הזאת זה פשוט נכנס אוטומטית לשרת שמותקן על ה-DVR. הבעיה היא שאני רצוה להיות מסוגל לרשת אליו מתוך האינטרנט, ואני לא מצליח. שניסיתי לגשת אליו באמצעות הכתובת החיצונית בלבד, הגעתי לממשק הגדרה של הראוטר (ה-Dlink החדש של בזק). אז מה שעשיתי זה לשנות את הפורט שה-DVR משתמש בו, מ-80 ל-8080, וביצעתי הפניית פורטים לכתובת שלו בהתאם. אחרי שעשיתי את זה ניסיתי לגשת אליו באמצעות הכתובת החיצונית בתוספת הפורט http://11.11.11.11:8080 אבל הוא לא מתחבר אליו ועכשיו גם מהרשת הפינמית הוא לא נגיש. מה אני עושה פה … - 

- 6 תגובות
- 7.8k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, נכנסתי להגדרות של הראוטר ואני לא מוצא איפה אפשר לראות מי גולש ברשת ה- Wifi שלי. אני חושש שהשכנים שלי גולשים עלי ולכן אני רוצה לראות אם אני צודק. הראוטר שיש לי זה: tl-wr841n תודה רבה לעוזרים!! - 

- 2 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

שלום!!! יש לי רשת אלחוטית עם נתב d.link dsl 2650 u (שהוא לא נמצא אצלי אלא אצל השכן) ואני קולט ממנו (כמובן בהסכמה) באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ומגבר אך תמיד יש בעיה עם החיבור לאינטרנט יש לי קליטה הכי גבוהה שאפשר (רשום מצוין) וגם יש לי הערה: חיבור לא זמין או קישוריות מוגבלת וחסרה יתכן ולא תוכל לגלוש כראוי באתרים מסוימים, וכשהוא כן מתחבר אז הוא נותן לי הערה מחובר במצב לא מכוון וכתוצאה מכך יש המון אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. אני ישמח אם משיהו יכול לתת לי הכוונה מדוייקת מה אני צריך לעשות על מנת שהכול יעבוד כראוי. תודה ראש.... - 

- 0 תגובות
- 711 צפיות

- 

- 

אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7… - 

- 15 תגובות
- 988 צפיות

- 

- 

שלום יש ברשותי נטסטיק של פלאפון שאמור לגלוש באיזור ה3-4 מגה,בבדיקת מהירות הוא הוריד לי קרוב ל400 ק"ב. עכשיו שאני גולש כבר כמה ימים האתרים עולים לאט,אפילו תמונות נטענות לאט,שירים ביוטיוב לא רצים בכלל..ובבדיקת הורדה באתר של בזק הוא מוריד על פחות מ20 ק"ב. איך אפשר לטפל בבעיה? - 

- 5 תגובות
- 3.4k צפיות

- 

- 

לפני כמה שנים פרשתי נקודות תקשורת באמצעות כבל Cat5e של BYC Communication. הרשת שלי במהירות 1G (מתגים + אינטרנט), ואין תוכנית שדרוג בעתיד הקרוב. הבעיה שמהירות החיבור לא יציבה, ומסתנכרנת לפעמים על 100M. יש חדרים יותר/פחות בעייתיים, אבל בגדול הבעיה החמירה עם השנים. החלפתי מחברים כמה פעמים בחלק מהחדרים, ללא הועיל. לכן הגעתי למסקנה שמקור הבעיה כנראה בכבל. (מחיפוש נראה שאני לא היחיד) כעת אני מתלבט בין סוגי כבלים, כאשר הפרמטרים המתחרים הם אמינות חיבור מול קלות השחלה. מבדיקה פיזית לא הרגשתי הבדל גדול בגמישות בין Cat6a U/FTP לבין Cat7 F/FTP (שניהם של טלדור), לכן אני נוטה ללכת על השני. הבעיה ששניהם הרבה פחות גמישים מהכבל הנוכחי, שגם אותו לא היה קל להשחיל בז… - 

- 7 תגובות
- 2.9k צפיות

- 

- 

שלום, בבית של ההורים שלי יש ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE554G72T (אחלה ראוטר). אני גר ביחידת דיור סמוכה לחדר שבו נמצא הראוטר ויש לי קשיי קליטה במרחק כ-20 מטר דרך 3-4 קירות. אני מדבר בעיקר על הורדות, צפייה ישירה ומשחקים ברשת. אני רוצה לשפר את איכות הקליטה של הרשת, ומכיוון שאין לי דרך לסלול כבלים הפתרון הכי זול ונוח שחשבתי עליו זה לקנות עוד ראוטר אלחוטי שיגביר את האות ב-WDS ולמקם אותו אצלי ביחידה. בבית שלי יש 2 מחשבים - אחד HTPC והשני מחשב לעבודה ומשחקים (לשניהם יש כבר מתאם אלחוטי). אני מחפש המלצה לפתרון הגברה הכי טוב של האות. אין לי צורך כל כך בפיצ'רים כי ה-3Com עושה את העבודה מצוין. חשבתי על ראוטר אלחוטי זול ב-160 שקל עם אנטנה של 5dbi אשמח להערותיכם והמלצות על דגם או פ… - 

- 1 תגובה
- 720 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה - 

- 3 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, אבל אולי מישהו פה יצליח לפתור לי את הבעיה. יש לי רשת ביתית של בזק בינלאומי, עם ראוטר אלחוטי, עכשיו בזמן האחרון כל פעם שיש טלפון, שמישהו מדבר בטלפון, מנתק את הטלפון, מחייג וכו'.. האינטרנט מתנתק ובמהלך כל השיחה ישנם ניתוקים ואי אפשר לגלוש כלל באינטרנט. פעם ראשונה שזה קורה לי, אני נמצא עם הרשת ביתית כבר חצי שנה ולא קרה דבר כזה בעבר, פעם ראשונה שזה קורה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לי שזה קשור לפילטר ושאני צריך לשים פילטר בכל מקום שיש טלפון בבית, עכשיו יש לי רק 2 פילטרים שמחוברים לחלק מהטלפונים אך יש טלפונים שאין בהם פילטר, בכל מקרה לא היה פילטר גם לפני זה ובלי הפילטרים לא הייתה שום בעיה כזו, כשהתקינו לנו את הרשת ביתית בבית החדש (אני גר… - 

- 19 תגובות
- 3.9k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 569 צפיות

- 

- 

אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה? - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

ברשותי מודם סלולרי של סלקום האם יש אפשרות להקים מהמחשב אליו הוא מחובר רשת אלחוטית כאשר עוד מס' מחשבים הנמצאים קרוב יוכלו להתחבר? - 

- 1 תגובה
- 1.8k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה. - 

- 27 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ? - 

- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 2 followers

-