עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tnt studios,

GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  2. שלום קינפגתי את הראוטר שלי 3קום ל- PPTP לפי הסברי נטויזן כולל IP וכולל הכל אולם במסך STATUS אני לא רואה את כל הפרטים ולכן הוא לא מחייג ומתחבר יש למישהוא עצה? תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by itaysk,

היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  4. שלום אני מנסה לעזור לידידה להגדיר שיתוף אינטרנט (ICS) בין שני מחשבים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים בלי נתב באמצע הגדרתי כמה פעמים בודדות ICS קווי רגיל, לפי המדריך שבסטטיקי, וזה עבד מעולה, כולל שיתוף קבצים והכל. בעקרון, ניסיתי להגדיר את ה ICS האחלוטי, בדיוק באותה צורה עכשיו החיבור הוא לברק, עם חייגן כבלים, מודם USB. הלכתי ככה: את החייגן שיתפתי, ובחרתי שישתף לרשת האלחוטית (במתקדם) נתתי לרשת האלחוטית של המחשב הראשי 192.168.0.1 ללא DEFAULT GATWAY ולמחשב הלקוח נתתי DEFAULT GATWAY שהוא הכתובת IP של המחשב הראשון כמובן וכתובת IP 192.168.0.2, עם DNS של ברק. מחברים את החייגן - יש אינטרנט במחשב הראשי עכשיו, על שני הכרטיסים האלחוטיים יש X של "לא מחובר" השאלה שלי היא כזאת : האם צריך להגדי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tomersbar,

יש לי עכשיו מודם USB ADSL MODEM ALE 130 ונמאס לי ממנו. אני רוצה ש-WOW /בזק תחליף לי אותו לדגם אחר, כזה ש: יהיה בחיבור רשת רגיל, יתחבר אוטומטית לאינטרנט (ללא חייגן) , ויעבוד בלינוקס . איזה דגם שיש להם עונה על הדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by Dr. Computer,

אהלן. יש לי ראוטר של Edimax ומודם ADSL. כמו שכולנו יודעים, כתובת ה-IP החיצונית, זו שמתקבלת מספקית האינטרנט היא תמיד דינאמית, ומשתנה כל פעם כאשר מתחברים מחדש לאינטרנט. בשבועות האחרונים שמתי לב שהכתובת נשארת בול אותו דבר ובכלל לא משתנה. למשל כשאני גולש כאן באתר, אני רואה את כתובת הIP בהודעות שלי, והיא נשארת אותו הדבר) ניסתי גם להוציא את חיבור החשמל של הראוטר, אבל הכתובת לא השתנתה. איפה נמצאת הבעיה שהכתובת תמיד נשארת אותו הדבר? ושאלה- האם זה נכון שכל זמן שהראוטר והמודם תמיד מחוברים לחשמל זה אומר שהחיבור לאינטרנט מתמשך לעולם ולא נפסק, ולכן ה-IP החיצוני לא ישתנה אלא עד שנוציא אותם מהחיבור לחשמל?

7. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. שלום , אני מחובר לאינטרנט ב 1.5 ADSL דרך נטוויזיון דרך Speetouch Home שמשודרג לראוטר 510 אליו מחובר HUB שאליו מחוברים שני מחשבים , הכל עובד סבבה אלא כאשר : הגלישה נהיית איטית בצורה שמטמטמת שועלים ואתרים לפעמים לא נטענים בלי Refresh כש : מחשב א' : מוריד קבצים ב uTorrent (מיקרו טוררנט ) מוגבל ל 5KB למעלה מחשב ב': מוריד קבצים ב XDCC ( אין כמעט Upstream ) **שני המחשבים ביחד לא מתקרבים אפילו לניצולת רוחב פס למעלה ( ובטח שלא למטה ) אם אני סוגר את אחת התוכנות הגלישה חוזרת למצב תקין. השאלות שלי : * איך פותרים זאת ? * האם יש קשר לראוטר ? * האם יש קשר ל Hub ? האם Switch ישפיע על המצב ? ( לא לצחוק אם זאת שאלה מטומטמת ) * אשמח להמלצות למודם\ראוטר טוב ( עם Switch 2 יצי…

9. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by ariel7766,

הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…

11. שלום.. יש לי ראטור מחברה TRENDnet דגם:TE100-S5P+ ואני נורא רוצה לפתוח את הפורטים.. אני מחפש אתר לפתיחת פורטים כבר לפחות חודש.. מי שיעזור לי באמת תודה רבה... אני כל כך רוצה לפתוח את הפורטים כי אני אוהבמאוד ת המשחק פיפא 2005.. ויש לי שם בעיה במולטיפלייר הראוטר חוסם את האפרות ללחוץ על הוסט.. ובשביל לשחק נגד אחרים אני צריך ללחוץ על הוסט.... מי שיכול לעזור לי באמת תודה רבה

• 25 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by neo690,

מה קורה אם את ה USB אני מחשב למחשב אחד ואת הרשת למחשב שני? שניהם יוכלו לגלוש? ככה עושים רשת? תודה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by nadavov,

שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  15. Started by bd,

אני צריך לפתוח פורטים בראוטר איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by Night,

ואיך מחברים את זה ויוצרים רשת?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  18. Started by kawaii,

לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by liav12,

אני יוזר חדש באתר, לא יודע אם זה קשור להשפעה על המהירות אבל כשאני מוריד קבצים המהירות לא עולה מעבר ל50-60 kbps במצב הכי טוב... אני 1.5 באינטרנט זהב, ובדרך כלל הורדות רגילות אני מוריד בקצב של 180-190.. האם זו בעיה בגלל שאני יוזר חדש או משהו אחר?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני מחפש ראוטר טוב, לחיבור 2 מחשבים שולחניים לאינטרנט דרך ADSL. ה ADSL שלי מחובר ל USB. ואני צריך גם כרטיס רשת שיתאים. אני מעוניין בראוטר טוב ואני מוכן לשלם עד 700 ש"ח עבורו. אם יש משהו טוב במחיר יותר נמוך, אז זה עדיף. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  22. השאלה בכותרת.. אינטרנט עובד בשני המחשבים. אם אני לוחץ על MY NETWORK PLACES ואז על VIEW WORKGROUP COMPUTERS כלום לא מופיע.. ויש לי גם תקייה שנקראת "Shared Documnets" וזה לא מופיע במחשב השני אם אני שם שם קבצים. פעם כן הייתה לי גישה בין המחשבים ויום אחד זה פשוט נעלם. ועוד משהו, לפעמים הרשת פשוט מאתחלת את עצמה בלי קשר לכלום.. פתאום רשום לי Local Area Connection Disabled משהו כזה.. יעני X על המחשבים של האינטרנט.. ואז מתחבר שוב מחדש. ולא קורה פעם אחת שאני קם בבוקר וזה לא רשום לי כשאני מדליק את המסך.. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

איזה ספק היום הכי טוב לאינרטנט , נגמר לי המבצע ואני רוצה להחליף ספק.. האם בזק בין לאומי זה ספק טוב? 35 שקל ללא התחייבות ל1.5 מגה שווה?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

?EDIMAX Router 4port BR-6104K? ?Router D-Link DI-604? אני בור ברשתות, שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר בKSP... (האדימקס 15 שקל יותר אבל מי סופר)

25. שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן

• 3 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים