רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
- 

http://www.tp-link.co.il/products/details/?categoryid=2946&model=TL-ER604W 380 ש"ח - 

- 3 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב? - 

- 1 תגובה
- 583 צפיות

- 

- 

עם 3 כבלים כאלה: http://www.ebay.com/itm/Q742-9M-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-RP-SMA-/160548437942?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25616ebfb6 סה"כ 27 מטר , יכול ליצור בעיה עם תמסורת האות ? בתודה מראש - 

- 4 תגובות
- 871 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני חדש בפורום ויש לי שתי שאלות : 1. מה זה בדיוק חיבור mpls של הוט, מה זה בדיוק נותן לי כלקוח? איפה אני יכול לראות אם אני מחובר בחיבור כזה? ומה ההבדל מבחינת הוט? 2. מישהו יכול לתת סקירה קצרה על ההבדלים בין התשתיות של בזק לתשתיות של הוט ? תודה רבה לעונים, זה נראה פורום איכותי מאד! - 

- 2 תגובות
- 731 צפיות

- 

- 

כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק - 

- 11 תגובות
- 877 צפיות

- 

- 

שלום, אני רוצה לדעת אם אפשר להגביל לפי שעות חיבור של משתמש בראוטר. יש לי ראוטר של 3 COM בבית ואני רוצה שמחשב אחד שמתחבר אליו WIRELESS שיוגבל אך ורק מהשעות 11 ומעלה בלילה האם זה אפשרי? או שאני צריך להגביל במודם ? ועל פי מה אני מגביל ? תודה רבה - 

- 3 תגובות
- 835 צפיות

- 

- 

שלום, דוד שלי רוצה שיהיה לו IP קבוע בבית. הוא עובר עכשיו לדירה חדשה ולכן יכול לבחור תשתית וספק חדשים. השאלה היא ממי אפשר לבקש דבר כזה? (אני מניח שמהספקית?) והאם אתם יודעים על חברות שלא מספקות דבר כזה? כמו כן האם צריך משהו מיוחד? האם לוקחים על זה אקסטרה כסף? אם כן כמה נהוג? יש עוד משהו שהוא צריך לדעת שלא שאלתי? בתודה מראש על כל תשובה שתנתן בברכה, ליאור. - 

- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower

- 

- 

אוקיי יש לי מחשב שולחני שמחובר ישירות לראוטר בכבילה ועוד שתי מחשבים, אחד שולחני ואחד נייד שמחוברים בצורה אלחוטית לראוטר. עד אתמול הכל היה תקין והיה אנטרנט בכל המחשבים... עד שהחלטתי אתמול שני עושה צת "ניקיון" במחשב, התחלתי בקיצורי הדרך בדסקטופ מחקתי גם את "MY NETWORK PLACES" אני חושש שזה קשור... וחוצמזה עוד איזשהו יישום בהייג'קדיס... נכון לעכשיו במחשב הראשי שלי אין אנטרנט... פשוט "PAGE CANNOT BE FOUND... BLA BLA" מה יכולה להיות הבעיה...?? בדקתי הכל כבר, יש פינג, אייפי מסודר, יש תקשורת... הראוטר מקושר... עשיתי לואפילו "reset" + הגדרה מחדש. מה לעזאזל מחקתי שגרם לזה? תודה רבה ! מצטער על הכיתוב, הפסיקות וההתנסחות הגרועה... פשוט אני קצר בזמן. - 

- 1 תגובה
- 711 צפיות

- 

- 

מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל? - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

כל עוד האייפי מוגדר על AUTOMATIC הכל תקין ופועל... איך שאני משנה את האייפי לסטטי משלי [לשם פתיחת פורטים אני חייב] יש בעיה עם האנטרנט והוא פשוט לא גולש! הגיוני ?? ומה אני יכול לעשות אני ממש חייב לפתוח פורטים וכל העסק הזה ממש מגביל אותי.. - 

- 11 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

היי, יש לי נתב TPLINK 1043ND ומחשב שמחובר אליו אלחוטית עם כרטיס רשת TP-LINK TL-WN951N. יש לי בעיה קצת מוזרה עם הWIFI במחשב הזה. הוא יכול להיות מחובר ימים לראוטר בלי בעיות, הקליטה מצויינת תמיד והמחשב גם לא מרוחק מאוד פיזית מהראוטר. אבל אם אני מנסה להוריד מטורנטים אז אחרי 20 דקות עד שעה אני מקבל את הסימן קריאה הצהוב ורשום "no internet access". במקרה הזה אני פשוט מתנתק מהרשת לרגע ומתחבר והכל ממשיך כרגיל. הגדרתי מספר די נמוך של חיבורים בUTORRENT - בכללי 60, לכל טורנט 40, סה"כ 2 טורנטים עובדים בכל רגע נתון. יש לי תשתית 10MB בבית - חסמתי את ההורדה על 500KB ואת העלאה על 45KB (מתוך 100). שמתי לב שאם אני מוריד את מספר החיבורים ל 40 בכללי ו 20 לכל טורנט המצב משתפר מאוד. אבל ככה ה P… - 

- 11 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

התקנתי אימיול, המשתמש בפורטים 4662 ו-4672 (UDP, TCP בהתאמה). המחשב עליו התקנתי אימיול לא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא דרך מחשב נוסף המחובר ישירות לאינטרנט ומשתף את החיבור. המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל מוצלב - בשניהם חלונות אקס פי. לפי הדיווח של האימיול (יש שם אופציה לבדוק את זה) - הפורט של ה-TCP (פורט 4662) אינו פתוח, ולכן הוא אינו ניגש אפילו לבדוק את ה-UDP. וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים במחשב עליו מותקן האימיול. כמו כן, חיפשתי קצת בנושא - נכנסתי לרג'יסטרי ושיניתי איזה ערך מסויים EnableRouter או משהו כזה, ל-1 (מ-0). זה לא עזר. חוץ מזה, וידאתי שהפורטים הנ"ל פתוחים גם בפיירוול של המחשב המחובר לאינטרנט. למישהו יש מושג למה זה עדיין חסום? אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל ב… - 

- 0 תגובות
- 866 צפיות

- 

- 

התקשרתי לחדש מנוי באנדל אצל בזק בין לאומי כמו שאני עושה כל שנה כבר כמה שנים טובות (במיוחד עם המחיר של 75 שקל באנדל מול הוט ל 1.5) אומרים לי "מצטערים מתאריך 1.2.2010 הוט לא עובדת יותר עם 1.5 , רק 2.5 שלם 100 שקלים כולל מע"מ !!! " זה סוג של מונופול מזה צריך להיות ! יופי ...מחר יהיה : "מצטערים הוט עברה לחבילות מינימום של 5M שלם 120 שקל " מה יהיה !!??? יש למישהו פיתרון לאחד שאפילו 750K מספיק לו ? היום בערב מסתיים לי המנוי אז אם אפשר טיפים מהירים ... ??? - 

- 23 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה? - 

- 5 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש .. - 

- 11 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום. איך אפשר להגדיל טווח קליטה של מחשב נייד בלי לגעת בראוטר והתעסקות בחומרה של המחשב. שמעתי שמועות שקיימת תוכנה שמיעלת את קליטת WIFI. זה קיים? זה אפשר? :s05: - 

- 3 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

עד היום היה לי אינטרנט מהיר לפי תשלום מראש. ברצוני לדעת האם אני יכול למצוא גלישה כמו בזקנט לפי דקות גלישה. אם כן אשמח לקבל קישור לאתר או לחברה לשם כך תודה - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד… - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, אני גולש בזמן האחרון באינטרנט והגלישה היא איטית לפעמים, לפני שנתיים כשהייתי מחובר לבזק אז האינטרנט היה סבבה, אני לא מבין למה בחודשים האחרונים אני סובל לפעמים מאינטרנט איטי, שלא נדבר על זה שכל שנה בערך אני משדרג את מהירות הגלישה. תשתית: בזק. ספק: בזק בינלאומי. אז מישהו יודע מה הבעיה? - 

- 12 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים? - 

- 3 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום, ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס וחיבור כבלים. בשביל להתחבר ל-power ngn, אני צריך להגיד חייגן . למיטב הבנתי הראוטר אינו תומך בחייגן, ולכן על מנת להנות מהתשתית המהירה אני צריך ראוטר חדש. על איזה ראוטר הייתם ממליצים: חשוב שהוא יתמוך בחייגן לכבלים, יהיה אמין (גלישה, משחקים, streaming, הורדות) ורצוי לא מדי יקר. תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 731 צפיות

- 

- 

שלום לכולם וערב טוב, אני מחובר לאינטרנט אלחוטי במהירות 15MB NGN (בזק, 014)...יש בבית כעקרון 3 מחשבים, אחד מחובר לראוטר אלחוטי של בזק, ובשני המחשבים קיימים כרטיסי רשת אלחוטיים, לאחרונה, החדר שלי הועבר לממ"ד (כולל המחשב), יש לציין שהמחשב שכרגע בממד, היה תמיד מחובר חוטית לראוטר. ונכון לעכשיו הקליטה מאוד חלשה ויש המון תקלות, למרות שבמחשב השני שלא נמצא בממד הכל תקין. * מרחק המחשב מהראוטר הוא 5 מטרים לכל היותר אשמח לשמוע על פתרונות שיכולים לתת לי מהירות מירבית וגלישה ללא תקלות ותקיעות. שמעתי על HOME PLUG של בזק, "רשת על תשתית החשמל", אשמח לשמוע קצת לגבי זה...שמעתי שבמידה ויש עומס של חשמל, אז תהיה אטיות (יש בחדר טלוויזיה,ממיר, מנורות ועוד מוצרי חשמל - יכולה להיות בעיה?) ושמ… - 

- 7 תגובות
- 3.9k צפיות

- 

- 

במידה ואני אחליף את המחשב p4 הישן שלי למחשב כפול ליבה חדיש, ובמידה והחיבור לאינטרנט יהיה אותו חיבור, אותו מודם ואותה מהירות, האם ארגיש הבדל במהירות הגלישה? האם אחד מרכיבי החומרה משפיעים? תודה ושבוע מעולה. - 

- 1 תגובה
- 607 צפיות

- 

- 

שיוכלו לפקסס לי. - 

- 0 תגובות
- 696 צפיות

- 

- 

שלום, אני ואח שלי מחוברים ברשת כבר הרבה זמן... בזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לרשת מהמחשב שלי שהתקנתי בו SP3 (לשנינו ווינ 2000 פרו) ולשני SP2. מהמחשב השני אני כן מצליח ולא רואים אותי... זה התחיל רק מאז SP3.. ובנוסף רק היום אחרי שיש לי הרבה זמן את החבילת שרות הזאת, השיתוף אינטרנט פתאום לא פועל... לי זה נותן את ההודעה הזאת שאני מנסה להכנס לרשת יש למישהו רעיון איך אני עושה שאני אוכל להכנס לרשת, ובנוסף שהשיתוף אינטרנט ימשיך לעבוד? תודה מראש, אור. - 

- 8 תגובות
- 1.7k צפיות

-