עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dante123,

שלום, אני טס לסין בקרוב ואני אצטרך להסתדר עם שירות VPN דרך הטלפון תחילה ואולי דרך הלפטופ. יש שירות VPN חינמי שלא יגנוב לי את כל המידע? השתמשתי בTunnelbear שהיה סבבה אבל בא רק עם ג'יגה תעבורה. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by J0n1,

יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. היום נודע לי שנותקתי מבזק,זה קרה היום למרות שהם ניתקו אותי כבר באפריל,הקטע שהראוטר שלי המשיך לדלוק במשך כל הזמן הזה והיה לי אינטרנט,אפילו לא ידעתי שניתקו אותי פשוט היה קצר בתשלום עם ההוראה קבע וזה גם הגיע לעו"ד ובלאגן. עכשיו מסתבר אני צריך להתחבר אליהם מחדש אם בכלל. והשאלה היא:יש מתחרה לבזק בתשתית? HOT שווים ניסיון? יש עוד חברות חדשות? צריך להתחייב לשנה כמו פעם? או שהרפורמות של שר התקשורת שינו גם את זה? ובכלל אחרי שהייתי במסלול של 10 מגה,יש מה לנסות לשדרג?

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by הדר,

שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by gabbay,

ראוטר לגיימינג , יש דבר כזה? במידה וכן אפשר לקבל המלצה לאחד (רואטר+מודם) תודה

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. שלום, יש ברשותי hotbox 2 עם חיבור 100 MB וספק בזק בינלאומי. 1. כאשר אני מחובר רק דרך ה HOTBOX אז אני מגיע בבדיקות מהירות לכ 70-80 גם בבדיקה של התשתית עצמה של הוט http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/ וגם בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי. ( קווי ואלחוטי). 2. כאשר אני מחבר את ה HOTBOX ליציאת WAN של הרואטר האלחוטי אני מגיע בבדיקה של תשתית הוט לאותה מהירות , אך בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי אני מגיע ל 1MB . (גם בחיבור קווי או אלחוטי). המצב זהה בין אם אני עושה BRIDGE ל HOTBOX ובין אם לא. הראוטר TP LINK TL-WR841HP . אודה לעזרה

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אני רוצה לחבר ראוטר נוסף כAP, שיתחבר באופן אלחוטי, לראוטר שמחובר אצלי באופן קבוע למחשב. אני רוצה לעשות זאת, על מנת שיאריך לי את טווח הקליטה בקומה התחתונה, משום שהקליטה שם לא כזו טובה מבחינת אינטרנט אלחוטי. יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG (מחובר ישירות למחשב) ועוד ראוטר שכרגע לא בשימוש של Air-Live WT-2000R . האם ניתן להשתמש בAIR LIVE כAP ? לא מצאתי שום מידע שיעזור לי שאתר היצרן. האם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כיצד, במידה ואפשר, לחבר את הAIR LIVE כAP בקומה למטה באופן אלחוטי לראוטר הEDIMAX שיש לי ? ??? תודה מראש לעוזרים ולתומכים.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. ניסתי לחבר את המודם לראוטר וראוטר למחשב וזה לא הולך.. הנה יותר מפורט: ברשותי: ראוטר של Cisco דגם Soho 91. מודם Samsung ATH-300IL. 2 כבלים ישרים. מחשב. אני מחבר את המודם לראוטר בכבל ישר ואת הראוטר למחשב בכבל ישר אבל המחשב לא מקבל את הכתובת של הראוטר.. ואין לי גישה אליו.. הוא מקבל כתובת 169.254.65.127, ואומר לי The Connection Has Limited Or No Connectivity. ואני בטוח חיברתי את המודם והראוטר כי כתוב לי על הראוטר (הנורות דולקות במקומות הנכונים). הראוטר תומך במודם הזה ב-100% כי הוא כבר חובר במשרד למודם הזה.. וכעת לקחתי אותו הביתה. חשוב לציין יש לי Windows XP Pro Sp2 יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? תודה רבה!

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by dimokchip,

אני צריך עזרה במתגי CISCO האם יש פה מישהו שמבין בהם או מתעסק ביום יום אם המתגים?

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by רן200,

שלום יש לי ראוטר edumax AR-6024 ויש לי תוכנה שיוצרת מעין שרת http על המחשב. אצל חברי היא עובדת חלק (כי יש להם מודם ישיר לאינטרנט. ולי יש את הראוטר הזה שלא נותן לי להתחבר ולשתף. דרך אגב התוכנה עובדת בפורט 80 וזה הפורט של http. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. היי כרגע יש לי את ה-2500U של DLINK שעובד לסרוגין (הוא די ישן וכבר עשה את שלו). קיבלתי את ה-2540U מרוסיה (איביי)... לא יודע אם זה רלוונטי. אני לא צריך שום פונקציות של ראוטר או שיתוף. אני צריך להשתמש בו בתור מודם נטו ולחבר דרכו מחשב אחד לאינטרנט. ניסיתי להעתיק את ההגדרות של המודם הישן ונורא הסתבכתי. ברשתות אני מאוד חלש. יש לי שאלה כללית: מכיוון שאני לא רוצה שהמחשב תמיד יהיה מחובר לאינטרנט, האם אני חייב להגדיר במודם עצמו את שם המשתמש והסיסמה של הספקית? הרי אני גם ככה מגדיר את זה בווינדווס. אז מה שאני צריך לעשות זה להגדיר את המודם/ווינודווס 7 בצורה שאני יכול להתחבר לאינטרנט ולהתנתק כרצוני. בגדול אני צריך שמישהו ידריך אותי איך המודם צריך להיו…

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by ORrrr,

אני משתמש אינטרנט במודם רגיל, רוצה לעבור לאינטרנט המהיר באיי די אס אל (0.5). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) איזה ספק הכי משתלם לי? (אני חשבתי ודי בטוח כרגע שזה 012 - תקנו אותי אם אני טועה ותנו הסברים) 2) נגיד וכבר לקחתי את האיי די אס אל, אני רוצה שגם אצל אח שלי יהיה איי די אס אל ומקבלים רק מודם אחד. אז אני ואח שלי כבר מחוברים ברשת (דרך HUB) וני רוצה לדעת כמה דברים על הגלישה בדרך זאת: דבר ראשון, אם המודם יהיה אצלו ואני ירצה לגלוש(והמחשב שלו תמיד יהיה פתוח ומחובר ברשת), אז זה יפגום לי במהירות הורדה/משחקי רשת וכו'? ואם נרצה לגלוש באותו זמן, אז המהירות מחולקת בין שנינו ואיך היא מחולקת? *אהה, ועוד דבר... המודם שמקבלים בחינם (PCI/USB) יש איתו בעיות כלשהן שאני צריך לדעת? האם עדיף לי …

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by roei_b,

שלום רב! יש לי במחשב נייח (המחובר לרשת הביתית) dongle של בלוטוס' ומחשב נייד עם בלוטוס'. איך אני יכול להעביר את האינטרנט של הרשת דרך הבלוטוס' למחשב הנייד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. נציגי נטוויז'ן הציעו לי לעבור לטלפוניה הקווית שלהם, ולקבל בחינם את מכשיר הNETBOX שלהם, שהוא מכשיר המשלב מודם אינטרנט עם נתב תקן N אלחוטי ועם טלפוניה קווית VOB. שאלתי אותם בפירוש אם המכשיר תומך באינטרנט במהירות 20 מגהביט של בזק בלי שום התקן נוסף - והם אמרו לי שכן. האם הם שיקרו לי במצח נחושה? הרי בזק בינלאומי מציעים פתרון מאוד דומה - אבל הם אומרים בפירוש שזה רק עבור מהירות עד 15 מגה. האם נטוויז'ן מתכוונים שצריך לחבר את הקופסא שלהם למודם VDSL של בזק (למרות שאמרו בשיחה איתי שלא צריך עוד התקן)? שאלות נוספות הן בנוגע לחיבור טלפונים לNETBOX. גם בנטוויז'ן וגם בבזק בינלאומי לא ידעו (או לא רצו) לפרט בנוגע לחיבור הטכני, ואמרו שהמתקין ידאג להכל ושרק הוא יודע. אבל אני רוצה לדעת את הפר…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. תגידו האם בזק מתכננת מתישהו להוריד את המחירים המופקרים של הה adsl ? וגם האם היא מתכננת לעלות את מהירות ה upload שהיא נורא איטית ! ?

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…

17. אהלן מישהו יש מושג למה הנורית של המודם של בזק מהבהבת בירוק\כתום? הנתב הוא של בעל הדירה שנמצא במילואים בחיל הים ויהיה קשה להשיג אותו בזמן הקרוב. בבזק לא מוכנים לתת שירות. תודה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  18. Started by tsx,

שלום לכולם, אני משמתמש בשירות unblock-us במשך כמה חודשים. עד לפני מספר ימים הכל עבד בסדר, הגדרתי את הDNS שלהם רק עבור הPS3 כדי לצפות בNetflix. בעוד שבשאר המכשירים בבית לא השתמשתי בDNS כדי לקבל את המירב מבחינת החיבור שלי. לפני כמה ימים השירות הפסיק לעבוד. פניתי לתמיכה שלהם כדי לפתור את הבעיה, לאחר כמה ברורים הגענו למסקנה כי הראוטר חוסם את השרות. אם אני מגדיר את הDNS ברמת הראוטר הכל עובד כמו שצריך, אבל אם אני מנסה להגדיר שוב ברמת המכשירים זה פשוט לא מאפשר לDNS לעבוד. (דרך אגב אני לא שינתי כלום בהגדרות של הראוטר או המכישירם בזמן שזה קרה... ממש ככה סתם). בתמיכה של unblock-us טענו שמה שיכול לגרום להתנהגות הזאת הוא DNS Relay בראוטר. ניסתי למצוא בהגדרות משהו שקשור לDNS Relay אבל…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. מישהו בכלל הצליח להגיע קרוב ל100? אני מגיע ל65 וגם אצל ההורים של אשתי זה אותו הדבר . בכלל בדקתי באתר של dlink ורשום שם בבירור שה 6740U מגיע עד מהירות 80mbps. זאת לא הטעית הציבור אם אף אחד לא מצליח להגיע ל100 גם אם הוא ירצה? הnetgear מגיע ל100 מגה? להורים של אשתי יש כרגע netgear והם מקבלים 65 בדיוק כמוני והם הרבה יותר קרובים לארון של בזק ממני. אני יודע שבגלל שהנתבים לא תומכים בgbps אז אי אפשר באמת להגיע ל100 אבל האם מישהו הגיע ל90?! . בהוט אני יודע שכולם מגיעים ל102~ . 65 זה הרבה אבל היה יותר הגיוני להגדיר את החבילה כtop 80 או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. האם ישנה איזו שהיא דרך להגביר את מהירות ההורדה מתוכנת EMULE ? לתשובתכם אודה. בברכה JACKAL

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. נראה שהתחרות בין ספקיות האינטרנט תופסת תאוצה. אחרי ה-PRIVATE NGN של בזב"ל, הבאה לקפוץ אל המים הקרים היא NETVISION. החל מהיום היא מציעה את המבצעים הבאים: • מהירות גלישה של 10 מגה ברשת NGN - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 79.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (48 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 12 מגה ברשת UFI - שנה ראשונה ללא עלות, בתום שנה המחיר יעמוד על 89.95 ₪ לחודש למשך 18 החודשים הנותרים (54 שקל בממוצע לחודש) • מהירות גלישה 30 מגה ברשת NGN – שנה ראשונה ללא עלות, ובסיומה 345.99 ₪ לחודש ליתרת התקופה (כ-200 שקל לחודש בממוצע) • מהירות גלישה 100 מגה ברשת UFI – שנה ראשונה ללא עלות, בסיומה 599.95 ₪ לחודש ליתרת התקופה (360 שקל לחודש בממוצע) צפו לבליץ שיווקי תחת…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by nati86,

שלום לכולם! האם יש אפשרות לבטל את פונקציית הNAT מהראוטר? בלי כל הפתיחת פורטים. שיהיה כמו חיבור רגיל וישיר לאינטרנט.. תודה מראש לכל העוזרים...

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. קניתי את הראוטר החדש של בזק D link 2650u יש לו ממשק בעברית אבל הוא ממש לא מספיק מפורט. ניסיתי לעשות הפניית פורטים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, התקשרתי לתמיכה שלהם אבל הם סרבו לענות לי בלי תשלום. משהו מוכן להסביר לי איך אני עושה הפניית פורטים בראוטר הזה? בנוסף רציתי לשאול איך אני עושה אבטחה לראוטר?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by AdiR^SiNaI,

יש 2 אפשרויות לעשות רשת עם חייגן וללא חייגן מה ההבדל ביניהם?מתי משתמשים בחייגן ומתי משתמשים במודם עצמו?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  25. החבילה מותנית, כאמור, בהתחייבות לשנה. לפרטים נוספים - http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2006/Jan-Mars+2006/120306.htm

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.