רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר למתג KVM ברשותי מסך dell2407wfp עם כניסת DVI ו-VGA. אני רוצה שלפחות 1 המחשבים ינצל את ה-DVI חשבתי על שתי אפשרויות: 1. מתג KVM עם חיבור DVI. להבנתי מתג כזה יקר מאד (החל מ-700 ש"ח). אשמח לשמוע על זולים יותר אם קיימים. 2. לחבר רק עכבר ומקלדת למתג ואת המחשבים ישירות למסך. במקרה כזה האם יש תוכנה שאוכל להשתמש בה כך שכאשר אחליף את ערוץ הקלט במקלדת, תשלח פקודה למסך להחליף את התצוגה בהתאם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שאלה מהירה האם משהו יודע את L2TP GATEWAY של טריפל C? בתודה מראש נמרוד עידכון טוב מצאתי: cable.ccc.net.il לכל מי שצריך את זה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראוטר מנסה להתחבר לחייגן, לאחר מספר שניות מחזיר disconnected. log: [table][tr][td] Index Log[/td][/tr][tr][td] 1 0000:System: Router initialization succeeded.[/td][/tr][tr][td] 2 0001:L2TP automatically connecting.[/td][/tr][tr][td] 3 0013:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 4 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 5 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 6 0023:L2TP request timeout.[/td][/tr][tr][td] 7 0067:L2TP manually connecting.[/td][/tr][tr][td] 8 0075:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 9 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 10 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 11 0085:…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בעצם בין שני החיבורים ? מה היתרונות של כל אחד ? ובאיזה מהם עדיף לי לגלוש בעצם ?? במאפיינים networking - יש לי פרוטוקול tcp , ip , qos packet schelduer , clinet for microsoft windows , file priner sharing for windows מה מהדברים האלה אפשר לבטל ?? אפשר לבטל הכל חוץ מה tcp\ip ? איך אני מבטל את ה qs packet schlduer ? הבנתי שביטול שלו מעלה את מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני בנטוויז'ן - הם תומכים שני הסוגים, רק שאני לא יודע איזה מהם עדיף, ומדוע? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי ראוטר לפני כמה ימים מd-link אנטיקה (DI-614+) לדגם DIR-615.. הביצועים של החדש פשוט קטסטרופה לעומת סבא שלו. קפיצות פינג מטורפות כל 10 שניות בCS:S (מ20-30ms ל200ms).. התנתקויות פה ושם. משתמש באדפטר DWA-110.. רץ על XP. הפורט בו המשחק משתמש פתוח. הfirmware עדכני.. והראוטר מוצפן בWEP. זה קורה גם ששני המחשבים האחרים כבויים/לא מנצלים ת'רשת. אין שום תוכנה ברקע ששואבת מהרשת. ניסיתי לשחק בהגדרות שלו, בלי ממש לדעת מה אני עושה, ושום דבר לא פתר את הבעיה. האם זו בכלל בעיה שאפשר לפתור ע"י tweaking של ההגדרות באדמין? אם כן, במה לגעת, מה לכבות, מה להדליק? האם יש דרך אחרת? (lan בין חדרים לא בא בחשבון).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ספייקים של לאגים קטנים כל הזמן בשעות הערב בזמן האחרון, ככה שלושה ימים אחרונים? יענו Lag Spikes גם אני וגם חבר סובלים מאותה בעייה. אחרי 40 דקות בטלפון עם הוט, אני חושב אולי אני עצבני על החברה הלא נכונה.. אז החיבור הוא MPLS, ללא חייגן, בבזק בינלאומי, דרך תשתית הוט. עוד מישהו סובל?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה/פקודה כמה שיותר קטנים כדי לסגור יישום באחד המחשבים ברשת הביתית, מבלי להשתלט על ה - DESKTOP הייתי שמח להשתמש ב - Pskill משום שהיא קטנה ומיועדת בדיוק לזה, אבל אני מקבל את ההודעה שה - RPC לא נגיש, למרות שב Services הפעלתי אותו בשני המחשבים ואתחלתי אותם אח"כ. מישהו מכיר משהו שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי שאלה דיי פשוטה. ברצוני לארגן לאן פארטי קטן של 6 אנשים, כולם יושבים עם המחשבים שלהם באמצע הסלון שלי וכולם מחוברים לחשמל + אינטרנט הבעיה היחידה, אני לא יודע אם זה יעבוד! יש לי ראוטר 4 יציאות + ראוטר 4 יציאות, 2 שקעים לטלפון, כלומר ADSL (אני בזק 014 + תשתית בזק) - אם אני מחבר ראוטר לכל שקע ומחבר 2 לראוטר אחד ו4 לראוטר אחר - האם לכולם יהיה אינטרנט? האם אני עדיין אצליח לפתוח שרת לאן וכולם ייכנסו? אני אשמח לתשובה ואם אפשר גם מדריך לארגן רשת לאן טובה. האם HUB זה חובה?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש משחקים באינטרנט שצריך בשבילהם סיריאל\דיסק מקורי ודברים כאלו ומגבילות את המשחב במולטיפלייר יש רק את האפשרות לשחק בלאן!... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשתף עם מחשבים מרחוק שלא קשורים ללאן הפנימי.... חשבתי אליי יש דרך לעושת את זה דרך הקובץ LMHOST או שיש איזו תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי.. כי שמעתי כבר על כמה תוכנות כאלו! אבל לא יודע את השם שלהם...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר D-Link 7640 U הנרכש מבאג. מחובא לאקספון בתשתית ובספק. מאז שעברתי לראוטר הנ"ל אני שם לב שלפעמים חיבור ה-LAN מתנתק, ובעקבותיו המכשיר הנייח (והיחיד שמחובר לראוטר כLAN) מאבד קישוריות ואחרי שניות ספורות החיבור חוזר. בחיבור WLAN אין ניתוקים באותו רגע. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד לפתור? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
( לא לא , הפעם אין פה ירקות ) ככה : לפני זמן מה התקנתי בביתי רשת , ראוטר משולב עם סוויץ' 4 פורטים ( Linksys Cable/DSL Router with 4-Port Switch ). אני משתמש בכבלים בתור חיבור האינטרנט . הרשת עובדת טוב מאוד , לכל המחשבים יש גישה מהירה (כמו תמיד) לאינטרנט והרשת הפנימית גם מתפקדת יפה , הבעיה היחידה היא שבערך כל שתי דקות יש LAG ( הפסקה של האינטרנט ) שנמשך מספר שניות (שתיים שלוש שניות) בכל המחשבים בו זמנית! הבעיה הזאתי מציקה לי במיוחד מכיוון שאני משחק הרבה משחקי רשת באינטרנט (UT ) ומי שמכיר את ההרגשה יבין שזה מועקה אמיתית ! אינני מאמין שהבעיה היא באחד המחשבים המחוברים לרשת אלא באופן החיבור או בראוטר עצמו , בנוסף לכך , אינני מאמין שהבעיה היא בספק האינטרנט מכיוון שלפני ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים בערך רכשתי LeveL One WBR6001 חדש, אחרי שבוע התברר לי שאני לא יכול להשתמש בביטורנט ולהפעיל שיחת וידאו במסנג'ר בו זמנית(ואני "צרכן" גדול של שניהם). ניסיתי להוריד את כמות החיבורים בביטורנט(בגלובלי שמתי מקסימום 35 ופר טורנט שמתי מקסימום 7), לאחר מכן גם התברר לי שגם ביטורנט נקי מטורנטים(בלי שום הורדה או העלאה כלשהי) גם גורם לבעיה הזו. ניסיתי לעדכן גירסא אך גם זה לא עזר. האם יש פתרון או שפשוט אצטרך לרכוש ראוטר חדש?(גם ככה בקרוב אני צריך לרכוש עוד ראוטר ולהחליט איזה מהם להפוך לAP) עריכה: איזה קטע, עברתי אתמול ל7 מגה עם חייגן, והבעיה נעלמה כאילו שלא הייתה, גם כשהביטורנט פתוח עם 6 הורדות ועוד כמות ענקית על ההעלאות, הכל עובד טוב(: אפשר לנעול את הנושא, אפתח חדש כ…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-