כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לקנות מכשיר נייד שמסוגל ובאיכות טובה להראות סרטים ומאפשר לשחק משחקים+ שיהיה דיי נפוץ בעולם כדי שיהיה כול מיני ג'אנק להוריד לו מהאינטרנט בהתחלה חשבתי psp אבל כול משחק או סרט עולים יקר.. ואין מצב - לפחות בנתיים- לצרוב בפורמטים שלו ואז ראיתי כול מיני מחשבי כף יד ויש כול כך הרבה סוגים, יש כאלה שנתקעים מהעברית ששמו עליהם יש כאלה שהסוללה נגמרת מהר ויש כאלה שבקושי סוליטר מסוגלים להריץ, אז אני מבקש מכול בעלי הידע פה עצה מה לבחור? מומלץ שהיה כניסה לכרטיסי sd בגלל שהם זולים שיהיה אפשרות לראות סרטים ולא על מסך 2.5 אינץ ואפשרות להריץ משחקים כול תוספת מעבר לזה מבורכת תודה רבה נא להעביר בבקשה במקרה של פורום מתאים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות עבודה של טכנאי (פרטי, לא חברה או משהו כזה) שעושה את הדברים הבאים: 1: לוקח את המחשב מבית הלקוח. 2: קונה חלק מהחנות (תשלום נפרד כמובן) עבור המחשב ומרכיב אותו. 3: התקנת WINDOWS XP מחדש עם כל הדרייברים וכו וכו. 4: מחזיר את המחשב ללקוח. כמה בערך זה אמור לעלות? בממוצע?
-
- 55 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה היה מן סרטון ארוך כזה בערך 20-30 דקות ממש מדהים זה נראה אמיתי למרות שהוא גילה איך הוא עושה איך הוא עף קצת מעלה האדמה אבל לא גילה איך הוא עושה הרבה מעל האדמה (כמה מטרים) בכל אופן זה היה איזה קוסם אמריקאי מוכר מאוד הוא גם שם אנשים אחרים באוויר בסרטון הזה בכל אופן אם אתם יודעים תשם שלו זה יהיה טוב ואם בכלל יש לכם את הסרטון שעליו דיברתי זה יהיה יותר טוב..!
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אם כן איפה? תודה רבה מראש חברה צום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום רב, אני שמח לספר לך ששמך עלה בגורל בהגרלה הראשונה לכבוד יום ההולדת החמישי לאתר שלנו. הפרס בו זכית הוא: Spider 120mm - מאוורר הכולל פילטר נגד אבק של חברת Evercool מתנת Com4U ברכות! על מנת שנוכל להעביר אליך את הפרס במהירות האפשרית, אבקש כי תגיב על מייל זה ותשלח אלינו את הפרטים הבאים: שם מלא. כתובת למשלוח הפרס, כולל מיקוד במידת האפשר. טלפון בו אתה זמין על מנת לתאם את המשלוח. שים לב! באם לא תתקבל תשובה למייל זה בתוך מספר ימים, תועבר זכות הפרס לזוכה אחר שיעלה בגורל. בכבוד רב, מור שובל, צוות HWzone
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
^^^ יש איזה קישור או משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. איך אני עושה שיראו את המפרט שלי כמו רוב האנשים פה בפורום?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
-
הגיע הזמן שאני אפתח ת'רד על זה. שמתי לב שמערכת המבזקים השתנתה (כבר לפני כמה חודשים, אבל כמו שאמרתי, עצלן), החדשות רצות בלי אפשרות להפסיק, והם נעצרות רק כאשר הלינק הראשון מגיע להתחלה. במערכת הישנה יכולת להפסיק את החדשות בכך שהיית שם את העכבר עליהם. לדעתי הרבה יותר נוח. האם ה"מערכת" הישנה תחזור? אני מקווה שכן .
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קטע חדש שיצרתי, גירסה שנייה: [שמתי לב שאין פורום מוזיקה, אז אפשר לפרסם את זה פה] Fucking Disaster: http://download.yousendit.com/DB69B04B46808DEB
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! שמתי שיש קורס פראמדיקים בצה"ל שהוא שווה ערך לזה של מד"א. מה הם הדרישות להתקבל לקורס? אמרו לי שאני צריך לשלוח פקס ושלחתי אבל לא קיבלו אותי... אמרו לי שהשארתי נתונים לא מספקים בלשכת הגיוס. יש אפשרות לעשות משהו? אני ממש רוצה להכינס לקורס הזה... יש לי פרופיל 64 ואני מערער עליו כרגע... תודה!
-
- 51 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רחפת מ hovercraft.com אין שום בעיה עם ההזמנה, ואפילו יש משלוח לכל העולם (כולל ישראל ) דרך הים. (לוקח כחודש, אבל חפיף) עכשיו רציתי לשאול- האם יש בעיות חוקיות מסוימות עם כלי תחבורה שכזה? *חשוב לציין שהרחפת מגיעה בצורת קיט לבניה. בעיקרון, התכנון העיקרי שלי היא הרחפת הזו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=45 אבל אם יהיו יותר מדי בעיות, אני אתפשר על זו: http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_40 ואם אין ברירה, אז על זו- http://www.hovercraft.com/content/index.php?main_page=index&cPath=33_39 אני יכול להקציב לעניין כ 15 אלף ש"ח (ואפילו יותר, אבל רצוי שלא) יש למישהו מושג מה המצב לגבי זה באר…
-
- 79 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב כנראה מ-SkyPC. יש עדיפות כלשהי לקנייה בחנות עצמה (נסיעה של 30 דקות) על פני הזמנה באינטרנט?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם קניתי מוצר כולשהו חשמלי ואני רוצה להחזיר אותו עד כמה יום זה אפשרי והאם אני אמור לשלם איזשהו קנס ? המוצר :(Sansung 740N).
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם על החנות/יבואן לספק מסך חלופי בזמן שהמסך המקולקל נשלח לתיקון במסגרת האחריות ? אם לא, האם יש פרק זמן מקסימלי שעל היבואן להחזיר את מסך מתיקון, שוב במסגרת אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לפני איזה חודש ניפצו לי את חלון צד באוטו האוטו לא בשימוש אז עומד בחניה בשכונה מסויימת קיבלתי דוח שניקרא דוח בדיקת רכב \חפץ חשוד. רשום שם איזה חלון נשבר העם נלקח איזה משהו מהאוטו (כנראה ע"י המשטרה כי הם רשמו את הדוח)לא נלקח כלום כן אבל איך הם יכולים לדעת למשל עם גנב שבר את החלון עם נלקח משהו עם הם לא שאלו אפילו אותי ? בשכונה היו כמה פריצות לחלונות באותו סגנון . מה אומר הדוח הזה ואיך להתיחס אליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
הגדולים מכולם, מתי מתחילה עונה חמישית??
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היתרון הברור זה המחיר, יהיה יותר זול לקנות משם. אבל מישהו יכול להסביר לי על החסרונות?
-
- 12 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום. הסרט המדובר איננו חדש אך גם איננו ישן מידי (לפי מיטב זיכרוני) הסרט הוא סרט מדע בידיוני, איני זוכר הרבה ממנו אבל אני זוכר שהוא התמקד על בן אדם אחד שעובד שחברת מחשבים כלשהיא (ככה גם מתחיל הסרט אני חושב) ולעט לעט הוא מגלה שהכל מזוייף, ואז איזה בחורים מוזרים לבושים בחליפות לבנות רוצים לתפוס אותו והוא בורח מהם.. היה גם איזה קטע שהוא רואה איך באמת האנשים נראים.. את ההורים שלו ועוד איזה כמה שבאו לאיזה מסיבה.. והוא כולם מלוכלכים כאלה וחצי סייבורגים.. לקראת סוף הסרט הוא מגלה שהכל היה טרמית ושאיזה סופר מחשב או משהו כזה גורם לאנשים להאמין שהכל אמיתי למרות שזה לא כך.. יש איזה קטע כזה שמראים באיזה מפעל או משהו שבמקום שיוצאים החלקים המתאימים שאותם אותו מפעל מייצר יוצאים קופסאו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-